Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Simbolizmi i Saturnit dhe ngjyrat ndikojnë në ADN-në tonë?

Simbolizmi i Saturnit dhe ngjyrat ndikojnë në ADN-në tonë?

Ngjyrat dhe simbolet duket të jenë shumë të rëndësishme për klasën elitiste në pushtet. Ngjyrat blu, të kuqe dhe vjollcë (ose më tepër 'violet') duket se përfaqësojnë një vlerë të caktuar energjie. E njëjta vlen edhe për simbolizmin. Disa rryma shpirtërore madje mendojnë se çdo ngjyrë ka një siguri vlerën shpirtërore përfaqëson. Pyetja e madhe është "A është kështu dhe nëse po, why?". Pse, për shembull, e shohim simbolizmin e Saturnit në kaq shumë logot e kompanive të mëdha? Nëse po pyetni nëse ky është rasti, atëherë ju këshilloj të shikoni dokumentarin më poshtë. Mund të jetë se ngjyrat dhe simbolet na ndikojnë në nivelin subkoshiencës (programimi i nënndërgjegjeshëm)? A mund të ndodhë që edhe ADN-ja jonë është e prekur nga ajo? Dukej e vlefshme për të marrë një vështrim serioz në këtë.

[kufizo paguar = true] Për një kuptim të mirë të ngjyrave, është e rëndësishme të kuptojmë se si funksionon drita dhe çfarë 'ngjyra' është saktësisht. wikipedia thotë në vijim [quote] Në shekullin 17, Christiaan Huygens fillimisht pohoi se drita është një fenomen me valë. Për këtë qëllim, fenomenet e vërejtura me dritën argumentuan për ndërhyrje dhe përçarje. Kjo u kundërshtua nga Isaac Newton, i cili deklaroi se drita përbëhet nga një rrymë grimcash të shpejtë. Kjo çoi në një diskutim të ashpër, i cili fillimisht u vendos në favor të teorisë së grimcave. Në shekullin 19 u bë e qartë se drita është një fenomen i valëve elektromagnetike brenda një varg të gjatësisë së valës. Me ngritjen (fillimin e shekullit 20) të mekanikës kuantike, ende u zbulua një karakter grimcë drite.

A vazhdoni ta ndiqni? Unë e kam shkurtuar disi shpjegimin e Wikipedia, sepse përndryshe do të jetë abracadabra plotësisht për lexuesin mesatar. Në fakt, kjo do të thotë se drita ka karakteristikat e një grimce, por edhe karakteristikat e një vibrimi. Një foton është në fakt një lloj pakete energjie. Ju mund ta vëzhgoni atë vetëm në konturet, por nuk mund ta matni atë në mënyrë të prekshme në formën e masës. Me fjalë të tjera, drita është energjia elektromagnetike e pastër e ndarë në sasi të vogla të fotoneve që lëvizin me shpejtësinë e dritës. Nuk mund të gjesh një fenomen të çuditshëm dhe të pakapshëm? Tani është e vërtetë se drita, si zëri, është (gjithashtu) një dridhje. Frekuenca vibrational përcakton ngjyrën, ashtu siç ishte. Mund të themi se drita gjithashtu ndikon në trupin tonë dhe madje në gjendjen tonë mendore. Shembulli më i mirë i kësaj është rrezet e diellit. Çfarë mund të jetë më mirë se të kaloni një ditë në diell në plazh ose të keni diellin të plotë në fytyrën tuaj, ndërsa ju jeni patinazh apo ski. Dhe me sa duket ju gjithashtu do të kthehet kafe. Drita UV që nxjerr diellin ka një efekt në lëkurën tonë, por edhe në gjendjen tonë të mendjes.

Shkencëtarët zbuluan se drita mund të ngadalësohet. Ku drita ne vakum udhëton me një shpejtësi prej rreth 300.000 kilometra në sekondë, një Universiteti i Kembrixhit tregoi se kur natriumi për 270 ngrohjes shkallë këtu dhe dritë lazer nëpërmjet dritës është ngadalësuar për 60 mph. Prandaj, natriumi duhet të sillet në një status super-ekzotik që quhet "condensate Bose-Einstein". Tani shkenca duket se ka shkuar aq larg sa nanoteknologjia mund të bëjë antena të lehta që janë të lidhura me ADN-në tonë, kështu që ADN-ja jonë mund të ndikohet nga drita ashtu siç ishte. Transmetuesi / marrësi nanotech transferon informacionin tek ADN (shih këtu). Ajo bëhet edhe më interesante kur zbulojmë se shpejtësia e dritës në natyrë tashmë mund të reduktohet në zero dhe se ADN-ja jonë me sa duket është në gjendje të ruajë dritën. Pra, ku testet laboratorike kanë treguar tashmë se shpejtësia e dritës mund të reduktohet, ADN-ja jonë duket e aftë të ruajë faktin dritën. ADN-ja ka një frekuencë të natyrshme të megaherczit 150. Kjo gamë frekuence është gjithashtu në rangun e rrjeteve të telekomunikacionit dhe sistemeve të radarëve (të cilat duhet të mbani në mend). ADN-ja me sa duket mund të ruajë të gjitha frekuencat harmonike bazuar në megahertzin 150. Pra, në fakt, ADN-ja jonë është ndikuar nga çdo 'oktavë' bazuar në megahertzin 150. Krahasoni atë pak me goditjen e E-ton në piano tuaj, të cilat ju gjithmonë mund të marr një oktavë. Oktavë 22e e megaherczit 150 përfaqësohet nga etiketa blu. Ngjyra blu kështu duket se ndikon direkt në ADN-në tonë (shih këtu).

Hulumtuesit rusë përfunduan në vitet '90 [quote] ADN është një çip elektronik i ndërlikuar biologjik që komunikon me mjedisin e tij. Me fjalë të tjera, ADN-ja është një biokim elektronik i komplikuar që komunikon me mjedisin e tij. Prandaj mund të themi se ngjyrat kanë një ndikim të madh në ADN-në tonë. Fakti që ngjyra blu luan një rol këtu duket qartë, por edhe ngjyrat e tjera duket se janë të ndikimit dhe aplikohen në mënyrë subliminale nga klasa elitiste. Po në lidhje me ngjyrat e kuqe dhe vjollcë apo violet?

Sipas Wikipedia vjollcë [quote] Në një kuptim më të gjerë, vjollca është një ngjyrë që është pak a shumë sinonim me ngjyrë vjollcë, purpur dhe jargavan. Nëse shikojmë efektin Doppler të dritës, ngjyrat e kuqe dhe vjollcë rriten. Ju shihni efektin Doppler kur dëgjoni një ambulancë që vjen, për shembull. Kur ambulanca drejt jush me makinë të shëndoshë është më i lartë, për shkak se lëvizja e makines reduktuar frekuencën dhe si makinë ju përzënë jashtë, do të dëgjoni më pak zhurmë si frekuenca e lëvizjes të automjeteve si të thuash shtrihet (shih këtu). Ky efekt Doppler ndodh gjithashtu në dritë kur një objekt largohet nga burimi i dritës (shih këtu). Kur një objekt largohet nga burimi i dritës, ndodh e ashtuquajtura ndryshim i kuq. Ngjyrat blu dhe të kuqe janë të ndërlidhura me këtë efekt doppler. Ju mund të supozoni se ngjyrat e kuqe dhe blu janë të nevojshme për ndikimin e vazhdueshëm të ADN - edhe gjatë lëvizjes së objektit. Pika e kthesës është e ngjashme me ngjyrë vjollce / vjollcë. Pra, nëse konkludoj saktë, ngjyrat blu, të kuqe dhe të purpurta ndikojnë në ADN-në tonë. Me fjalë të tjera, këto ngjyra mund të shërbejnë si një bartës informacioni për të ndikuar në ADN-në tonë. Përveç kuptimit të mundshëm simbolik të ngjyrave, prandaj duket se ngjyrat kanë një ndikim fizik mbi ne. A mund të ketë ndonjë gjë të bëjë me zgjedhjen e ngjyrës së flamurit holandez?

kubike hexagram_smallPyetja tani është nëse kjo vlen jo vetëm për ngjyrat, por ndoshta edhe për simbolet. Ajo që është e mrekullueshme është se ne mund të njohim simbolizmin e Saturnit në shumë shprehje grafike. Shumë logot e kompanisë dhe simbolet religjioze i referohen kubit, i cili nëse e anim në kulmin 45 në një perspektivë dy dimensionale, formon një heksagram. Kjo përfaqëson hekurudhën që u vëzhgua për herë të parë në polin e veriut të planetit Saturn, përmes anijes Cassini dhe më vonë përsëri përmes Voyager anijes (shih këtu). Gjithashtu ylli i Davidit, që ndodh në fetë, është një referencë për këtë heksagram ose kub. Çifutët ortodoksë nganjëherë mbajnë një kub të zi mbi ballin e tyre dhe muslimanët rrethojnë në Mekë rreth një kub të zi. Gjithashtu në kisha katolike po shpërthen me simbolizmin e Saturnit. Logot e kompanisë së shumicës së TIK-ut ose kompanive të Telekomit gjithashtu i referohen Saturnit. Zakonisht ju shihni unazën e Saturnit simbolik, si në logot e Samsung, Nortel, BT dhe shumë të tjerë (shih videon më poshtë). Shpesh përdoret edhe një katror i zi ose një kub. X-box është një referencë për të Saturnit dhe nëse ne shikojmë për shembull në NSA kompanisë për të monitoruar të gjitha rrjetet në mbarë botën dhe dëgjon të gjithë botën, është se ndërtimi i një kubike e madhe e zeze. Më parë kam treguar se obelisks në shumë qytete të mëdha gjithashtu i referohen Saturnin e lavdërimit. Unë gjithashtu diskutova në artikujt e mëparshëm referencën e emrave të tillë si ISIS në Saturn. Në fakt, simbolizmi i Saturnit vazhdimisht po shtyhet në fushën tonë të vizionit. Kjo ndodh shpesh me kombinime të caktuara të ngjyrave. Kjo mund të tregojë një lidhje mes ngjyrave dhe simbolizmit të Saturnit. Ju lutem vini re edhe ngjyrat dhe referencat e unazave të Saturnit gjatë një NOS lajme transmetimit.

A mund të ketë diçka të gabuar me Saturnin? A mund të ndodhë që të gjitha këto simbolizëm dhe referenca të ngjyrave vërtet tregojnë se ADN-ja jonë po kontrollohet nga ky planet? A mund të ndikojnë simbolet dhe drita në formën e ngjyrave të caktuara? Do të ishte diçka me më herët matricë e përshkruar të ketë? Për momentin ju keni ushqim të mjaftueshëm për të menduar. Shikoni dokumentarin më poshtë për të kuptuar më mirë përmbajtjen e këtij artikulli.

Lista e lidhjeve burimore: in5d.com, Wikipedia.org, fosar-bludorf.com, Wikipedia.org, physiscs.about.com, scientias.nl, npo.nl [/ kufizo]

Të gjitha aksionet 119
468 ad

15 Comments

 1. Nice Martin pjesë e mirë e njeriut.
  Dritat e kuqe dhe blu në një makinë policie tani do të shihen ndryshe.
  Ose nëse kaloni në OJQ (transmetues perceptimi holandez) për lajmet (hahha e re) dy kube si logo (bën hypercube).
  Saturni duket si një antenë e madhe (parë më shumë aktivitet në unaza, e ashtuquajtura krijuesit unazë) me dy unazave të tij, por është Saturn (EL / shejtani), burimi i sinjalit, ose ajo është një stacion i ndërmjetëm, dhe ajo ka funksionin si një marrës (ashtu si hëna jonë). Dhe nëse po, nga vjen sinjali i nënës, a mund të vijë nga Sirius? Sirius është përfaqësimi hyjnor i perëndeshës egjiptiane, po ajo është ISIS përsëri!
  Ne do të shkojmë atje.

 2. Nëse filloni nga një matricë e krijuar nga arkoni, ne e perceptojmë si fizike. është kjo një rastësi që qielli është blu. {projekt} BLUE Beam dhe më tej unë mendoj se ky lloj i ngjyrës dhe sidomos Shkakton shpatën simbolike për hebbben forcat krijuese. Ndërgjegjja jonë kolektive lidh energjitë e caktuara dhe këto janë korrur nga Fermerët

  Dhe mos harroni për shkak të shëndoshë shkakton (për arsye të mirë nazistët kanë konvertuar standardin e frekuencës natyrore nga 432 HZ në 440 HZ në 1939.

  432 jep paqe dhe qetësi përmes muzikës dhe 440 është e kundërta. Dhe kjo është shumë e dobishme nëse doni të tërhiqni një popullsi të tërë botërore në një luftë 'për fitim'.

  Ne gjithashtu jemi të manipuluar pa vetëdije çdo ditë përmes këtij standardi muzikor të deformuar përmes antenave tona të ADN-së. Nga çdo këngë "pop", hardcore hip hop ju e emëroni atë. për të mos përmendur programin e reklamimit që është hedhur në këtë standard të shëndoshë 24 / 7.

  Merrni rrjetin në heshtje

 3. Ndoshta një shpjegim pse tingulli analog (nga një kasetë ose LP) shpesh tingëllon më mirë se dixhital, shpejtësia shpesh nuk është tërësisht e pastër. Gjithashtu në entuziastët audio / HiFi, ka folur rregullisht për 432Hz.

  Kjo bën thirrje përsëri për eksperimentim ...

 4. Unë nuk duhet të ju tregoj një foto të një ping pong për të bërë të mendoni për një top ping pong, me vetëm fjalë që mundem, me zgjedhjen midis fjalëve të folura ose fjalëve të shkruara; Sapo të kriptuar, të gjitha informatat përfundojnë në formatin e njëjtë të valës në sistemin tuaj, pavarësisht se si është siguruar ky informacion.

  Ruajtja e informacionit në mënyrë të vërtetë zhvillohet në ADN, dhe jo vetëm në trurin që janë vetëm procesor.

  [Off temë]
  Zëri i Holandës është gjithmonë i kuq / i zi. Simbolizmi okult, sidomos pentagrams e shumë në çdo gjë të prodhuar nga John de Mol, janë implantet që shkaktojnë fundin shikues si e keqe si ajo është, ndriçim dhe të gjitha atë lloj mut. Njohuria se ndryshimet e ADN-së me rrethanat i kanë ato dhe po përdoren vazhdimisht nga vendi transmetues me vetëm një qëllim: depopullimi nga degjenerimi.

  ADN-ja manipuluese nuk zbatohet vetëm për ngjyrat dhe simbolet, agjenda e homoseksualëve punon po aq e njëjtë. Çdo gjë që duhet të heqim është promovuar sa më shumë që të jetë e mundur nga John de Mol. Si një ofensivë e hijeshi, ai duhej të ishte zhvatur dhe kërcënuar, kështu që masat do të mendonin se ishte patetik. Për shkak se John de Mol nuk ka një fëmijë të vogël dhe asnjë qen të vogël, motra Linda u kërcënua gjithashtu - duhet të bëni diçka. E gjithë familja u vu në qendër të vëmendjes nga policia holandeze në Opsporing Verzocht.
  Sigurisht, fajtor do të jetë një burrë i moshuar rreth treqind herë do të shihet në furrë, sepse në qoftë se ju merrni një punë të tillë profesionale lë një motor, ju do të postoni përsëri me më shumë hakmarrje dëngla dhe kështu që ju nuk duhet të ketë : marrim një burrë me shtatëdhjetë vjet, dhe nëse kapet, të gjithë njerëzit e gjejnë policinë tmerrësisht të vështirë.

  Në vend të aq shumë vëmendje Zbulimi Verzocht, John de Mol meriton karrigen elektrike, sepse ai është fajtor për afat të genocidit, dhe kjo vlen për të gjithë nën me punë dhe sipër tij.

  • Ndjehem shumë më mirë pasi nuk shikoj më TV, ose të paktën shumë pak. Unë vetëm shikoj filma nga DVD, pa prezantues të bezdisshëm dhe reklama.
   Marresi i sat shkoi një vit më parë në kliko (solli në riciklim), me të cilën e hoqa dorë nga çmenduria e mediave.

  • Off Reagimi i temës: Ju nuk i besoni sytë tuaj, shikoni se çfarë i kanë lejuar këta fëmijë.
   XMUMX 2014 nga 22-11-2014
   nga 1: 56 dhe merr 6 sec. https://www.youtube.com/watch?v=nTuFjR6mlpY
   Aland i cili fitoi; eshte me mua apo nuk ka asgje te kenges se gjithe. Unë nuk mund të merrja më frymë, zemra ime filloi të dëgjonte atë muzikë dhe u detyrua ta kthente zërin. Tani unë kam shikuar / dëgjuar disa më shumë, por të njëjtën leckë dhe kostum.

  • The Voice Junior Danmark nov.2014, abuzimi i pafajësisë fëmijërisë. https://www.youtube.com/watch?v=nTuFjR6mlpY - nga 1: 55 dhe merr 6 sekonda (ju mund të mendoni se çfarë është) Kam shikuar disa "këngë" dhe unë të marrë një ndjenjë të nxituar në të gjitha.

   • Më vjen keq, mora për të lexuar se teksti i 1e nuk kishte ndodhur. Vetëm hiqni 1.

 5. Ju po flisni për antenat e dritës.
  atëherë unë mendoj për kimtrails, duke e bërë ajër përçueshëm në mënyrë që ju mund të transmetojë frekuencat.
  kështu që ju mund të dërgoni një mesazh për ato antena.
  aktualisht punoj për kompaninë që punon me frekuenca. Ju vëreni se me tone të caktuara ju bëheni të lodhur dhe të përgjumur brenda pak sekondash me të vërtetë të shpejtë.

 6. REBLOG në lidhje me mënyrat e të menduarit të politikanëve të psikopatizmit dhe mënyrës së agjentit të të menduarit / perceptimit që na është dhënë në Platon

  Harrojeni Orwell dhe Edge, Ne kemi shkuar përplot Platonin
  Pamja e Tyler Durden Dërguar nga Tyler Durden në 11 / 22 / 2014 21: 59 -0500

  ETC sigurisë kombëtare Realiteti Same Store Shitjet Ukraina Papunësia

  inShare
  13

  Paraqitur nga Thad Beversdorf nëpërmjet blogut të Parë Rebuttal,

  Kohët e fundit, ne dëgjojmë shumë për "1984" Orwell dhe Rand është "Atlas shrugged" por ndoshta më të mirë kristal topin në gjendjen tonë aktuale të punëve është Republika e Platonit. Ju shikoni si Edge dhe Orwell ishin përshkruar një botë jashtë vetes. Një botë që ata nuk mund ta pranonin. Dhe ndërsa Këto vepra janë të shkëlqyer dhe tepër profetike, unë pres që të kuptojnë një botë lindur ose një narcissistic sociopathy duhet të shqyrtojë konstruktin e një botë të tillë nga një sociopath narcissistic. Për fat të mirë Platoni, ndoshta më (në) sociopath famshme në botë narcissistic, na dhënë një ilustrim të gjallë dhe shpjegimin e gjendjes së tij ideal në "Republikën e Platonit". Platoni na siguron arsyet për gjendjen 'unideal' të Orwell dhe Rand.

  Platoni siguron argumentet për filozofët. Ai gjithashtu përshkruan nivele të ndryshme të realitetit, duke argumentuar se çdo demografi shoqërore duhet të delegohet në nivelin e realitetit. Ai argumenton se secili demografik ka një kapacitet të kufizuar intelektual dhe kështu nivelin e realitetit që u është ofruar atyre. Me filozofët që janë demografia e vetme shoqërore me të drejtën dhe kapacitetin për të vërtetën absolute. Po kështu, filozofët në botë e gjejmë sot dhe çdo aspekt të jetës, duke përfshirë perceptimin tonë të mëvonshëm në botë. Nuk ka gjë të tillë si rastësi.

  Lëvizjet e tregut nuk janë për shkak të forcave të pashpjegueshme të tregut, por për shkak se filozofët e kanë bërë këtë. Politikat ekonomike po krijojnë pasuri të jashtëzakonshme për të mirë të kohës. Fed zbriti normën e papunësisë U3 si një pikë referimi sepse nuk mat standardin e tyre të së vërtetës. PBB-ja në rënie është injoruar ndërkohë që treguesit e rregulluar që tregojnë se GDP-ja është e shëndetshme duke u parakaluar në të gjithë rrugën, sepse mbretërit filozofë e bëjnë këtë. Një avion malajzian është shtënë nga qielli, por i panjohur sepse mbretërit filozofë e bëjnë këtë.

  Ashtu si në Shtetin Ideal të Platonit, filozofët e sotëm janë e vërteta absolute. Pjesa tjetër prej nesh jeton brenda realiteteve të parashikuara dhe për ne. Ne jemi dorëzuar shpjegimet Dhe kur shpjegimet nuk mjaftojnë lëndën zhduket krejt; duke iu referuar në Ukrainë, Ebola, avioni Malajzisë, Bengazi, Fast & Furious, IRS kriminalitetit, NSA, Breitbart dhe Kushtetutën, etj Ne njerëzit e marrin atë që ne jemi ushqyer në hap i madh dhe në përputhje me vendet tona respektive në hierarkinë e së vërtetës. Nëse do të guxoj të sfiduar hierarkinë e së vërtetës, si ata si Snowden kanë tentuar, ne jemi dëbuar me një bujari në kokën tonë. Ose për kundërvajtje zoals siguruar të vërtetën prapa rënie shitjet njëjtin dyqan është karriera juaj të marra nga ju si Bill Simonit, ish CEO Walmart i cili u shkarkua për deklaruar se amerikanët janë të blejnë më pak, sepse ata kanë më pak të ardhura se më parë. Mbretërit filozofë e bëjnë këtë.

  Faktet janë që kurrë nuk do t'i njohim faktet.

  Ne do të dimë si Shëmbëlltyra e Shpellës së Platonit. Kjo është mënyra se si një pjesë e vogël e Cowboys 20 kontrollojnë kokën 30K të kafshëve. Jemi siguruar ushqim, strehim, siguri dhe frikë dhe na është dhënë një realitet nga i cili duhet të jetojmë. Për aq kohë sa mbetemi brenda realiteteve tona përkatëse, do të na jepet rehati. Megjithatë, në qoftë se përpiqemi të kalojmë përmes një niveli të së vërtetës ose më keq, dora e rëndë e filozofit do të na gjejë nga rruga e kujdestarit. Në botën tonë po bëhemi kërcënim për sigurinë kombëtare dhe një herë e kemi humbur atë letër të kuq. Kushtetuta thotë se asnjë person apo ligj nuk mbizotëron, por me anë të urdhrit ekzekutiv, filozofi kryesor i ka dhënë filozofitë një nivel autoriteti që e tejkalon atë të Kushtetutës. Dhe si kafshë të rehatshme, ne përpiqemi përpara me tufën.

  Pra, për ata që janë të prirur për botën e Orwell dhe Rand, por për të kuptuar Republikën e Platonit. Sepse luftërat nuk janë forcë e as forcë, por me forcë të dijes. Platoni ishte i saktë për të kuptuar se liria është gjetur në dije. Nëse pranojmë një hije të së vërtetës, ne do të gëzojmë një hije lirie. Por nëse luftojmë për të vërtetën absolute do të fitojmë lirinë absolute.

  mesatare:
  4.333335
  Vlerësimi juaj: Asnjë Mesatare: 4.3 (63 votes)

 7. Çdo gjë përbëhet nga vibrimi (frekuenca)

  Shumë prej tyre mund të mësojnë të lexojnë aurat këtu.
  Po mëson të shikojë në një farë mënyre.

  Për disa këtu nuk do të shkojë më, sepse vetë jeta nuk mund të marrë atë mënyrë të shikimit.

  Një atmosferë është një energji që trupi juaj rrezaton.

  Por objektet gjithashtu kanë një pamje energjie dhe ju gjithashtu mund t'i shihni ato.
  E gjithë kjo ka të bëjë me molucula që përplasen me njëri-tjetrin. Kjo shkakton që energjia të çlirohet. Ju mund të mësoni ta shihni atë energji.

  Si ta bëj këtë unë do të përshkruaj këtu dhe shpresoj se nuk do ta shkruaj atë shumë të hutuar Unë nuk jam aq i mirë në ju.
  Por kjo do të jetë vënë re këtu.

  Ju vendosni një pikë plus minus 2 një milimetër 3 në një fletë të bardhë.

  Ju vënë një orë imagjinar në atë qartë dhe jo rreth tij. Pastaj vendosni në imagjinatë që në orët 12 dhe pastaj në orët 1 dhe pastaj në orët 3 etj.

  Pastaj do të shihni përfundimisht një ngjyrë rreth asaj pike. Kjo është mjaft e lehtë në ngjyrë.

  Pastaj vendosni një pikë tjetër në letër me një ngjyrë të ndryshme dhe bëni të njëjtën gjë përsëri.

  Në këtë mënyrë mund të vendosni disa pika dhe do të shihni një ngjyrë të ndryshme që lëshon energji me çdo ngjyrë tjetër.

  Tani merrni majën e gishtit nga gishti i indeksit dhe atje ju gjithashtu vendosni një orë në një orë dhe bëni të njëjtën gjë përsëri.

  Tani ju shihni një ngjyrë të lehtë kur është e mirë.
  Grab gishtin tjetër të indeksit dhe e vendosni atë kundër gishtit tuaj të indeksit ku sapo keni dalë jashtë.

  Tani vendosni atë orë përsëri, ku gishtat tuaj vijnë së bashku.
  Tani e shihni dritën që vjen përsëri dhe ngadalë merrni gishtat larg nga çdo gjysmë cm cm 1 cm dhe ngadalë sjellni përsëri ADN-në dhe shikoni se çfarë bën aura juaj.

  Është mirë të shohësh se si punon energjia juaj rreth trupit tuaj.

  Nëse e bëni këtë çdo ditë, pas tre vjetësh mund të shihni auras të tërë (shtresat 7) gjithashtu e dini se mes këtyre shtresave mund të ketë energji të ndotura që mund të mësoni të punoni.

  Për shkak se shumë e dinë se energjitë e atmosferës janë, këta njerëz gjithashtu e dinë se janë shkaktuar nga dridhjet.

  Drita janë dridhje.

  Fjalët dhe imazhet dhe vizatimet etj gjithashtu përmbajnë vibrime që ndikojnë në mendjen dhe trupin tonë.

  http://suziqi.nl/2013/03/13/masaru-emoto-water-heeft-een-geheugen-video/

  • ps Fëmijët e vegjël mund të mësojnë të lexojnë aurat shumë shpejt.
   Shumica e fëmijëve thjesht mund të mësohen këtë pa probleme.
   Sigurisht që ka fëmijë që nuk mund të merrni këtë mësim dhe kjo nuk do të thotë se ato janë më pak të vlerësuara ose diçka, ka vetëm disa pengesa dhe të gjithë vuajnë nga kjo.
   Shumë mendojnë se njerëzit me donacione janë më të mira (më tej) të vlerësuara, por nuk është kështu.
   Disa njerëz janë në këtë pikë më tej dhe të tjerët vlerësohen më tej në një pikë tjetër.
   Detyra më e vështirë që mund të keni si qenie njerëzore është të jesh nënë. kjo është një detyrë shumë e vështirë dhe nëse e bën atë mirë si një qenie njerëzore, si një qenie njerëzore që keni qëlluar shumë larg në këtë jetë.
   Një nënë e mirë e sheh atë që fëmijët e tyre të gjejnë të dashurit e tyre dhe se ata rrezatojnë lumturi dhe se ata rrezatojnë shumë dritë dhe mund ta transmetojnë atë te të dashurit e tyre.
   Dhe se ata qëndrojnë në këmbë kur shijojnë vështirësitë e jetës.

   E di se ku drita po dridhet dhe sa më e lartë dielli, aq më pak hije.

 8. http://energiekevrouwenacademie.nl/water-bron-van-helende-kracht-en-energie-3/

  Nëse zgjoheni në mëngjes, pije minus 600ml, sepse keni humbur atë për atë natë. Ju do të ndiheni shumë montues në fund.
  Pini pije të pastra frutash ose ujë të pastër.
  Ajo që ju merrni në stomakun tuaj të zbrazët është e rëndësishme për tërë ditën.

  Dini se ka shumë të poshtër në ujë me jakë.
  P.sh. mjaltë në stomakun tuaj të zbrazët është super i shëndetshëm ose bimëve nga kopshti yt.

  Çdo gjë është e përbërë nga energji dhe ata duhet të absorbohen siç duhet në trupin tuaj.

  Vibrimet negative mund të shkaktojnë dëme të mëdha në mendjen dhe trupin tuaj.
  Shmangni ato.
  Shumë gjithashtu e dinë se cilat janë planet për qeverinë dhe zgjojnë njerëzit dhe i kthejnë këto energji përreth.
  Sigurohuni që ne të gjithë mendojmë pozitivisht për fqinjin tonë në lidhje me këtë botë, në mënyrë që të bëhet këtu një parajsë.

  Çdo gjë është dridhje ,,,,

  • Faleminderit për këtë info Lion.

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër