Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Jini ndryshimi që dëshironi të shihni, shkëputeni nga matrica Saturn dhe programimi i saj

Jini ndryshimi që dëshironi të shihni, shkëputeni nga matrica Saturn dhe programimi i saj

Një mik i mirë më dërgoi videon në YouTube më poshtë. Kjo pjesë e bukur e filmit tregon shumë të vërteta, domethënë që ne e lejojmë vetes të thithim në një botë në të cilën paratë janë bërë mjet për të kontrolluar njerëzimin dhe jemi plotësisht të shkëputur nga burimet që ofron natyra. Përkundër faktit se videoja është shumë e vlefshme, unë dua të paralajmëroj rrjetën e sigurisë të kultit të Saturnit që duket të jetë fshehur pas filmave të tillë. Ju e njihni atë nga 'shenjë syri 1' dhe e njihni atë me vërejtjet se ne mund ta përdorim internetin si armë për zgjimin e madh [quote] "Interneti na jep fuqinë për të ndarë mesazhet dhe për të bashkuar miliona njerëz në mbarë botën. Tani që ende mund t'i përdorim ekranet tona për të na afruar më shumë në vend që të shkojmë më larg."Kjo është pikërisht ajo që agjentët transhumanistë të kultit të Saturnit duan që ju të besoni. Videoja është ndërtuar në një mënyrë shumë të zgjuar NLP, kështu që unë u alarmua menjëherë për t'u kushtuar vëmendje asaj për të cilën po punohet. Filmi fillon me deklarata që ju do të dëshironi vetëm të përgjigjeni me "po". Kjo ju sjell në 'mënyrën e pranimit' ose në 'po mode'. Por nuk është qëllimi im për të dhënë një kurs NLP këtu, më shumë do të doja t'ju paralajmëroja për mashtrimin e filmave të tillë që duket se kanë për qëllim t'ju zgjojnë. Në realitet ato bazohen në problemin e Problemit, Reagimit, Zgjidhjes. Problemi është shkyçja, ndotja e natyrës dhe luftërat, reagimi është ndotja e plotë dhe varësia nga grupi elitist. Zgjidhja qëndron në bashkimin e forcave nëpërmjet internetit.

dhënë; Unë gjithashtu marr pjesë në të duke e drejtuar këtë faqe interneti dhe duke ndarë mesazhe përmes mediave sociale, por forca jonë aktuale nuk është në internet. Interneti është rrjeti i ri 'matricë' në të cilin ne duhet të thithim. Iluzioni që duke bashkuar forcat përmes internetit mund të formojë një grusht, ushqehet për të na bërë edhe më aktiv dhe të varur nga interneti. Nëse duam të zbulojmë njerëzit me të cilët ne jemi, ne duhet të shkëputemi nga të gjitha sistemet që na ofrohen. Interneti është sistemi i ri i kontrollit përfundimtar. Iluzioni se ne mund ta shkatërrojmë kulmin e Saturnit duke bashkuar forcat përmes internetit është e rreme. Çlirimi nga kjo burg i matricës fillon me ndërgjegjësimin se e gjithë realiteti ynë është subjekt i programimit. Ky programim fillon nga djepi në të cilin ne lindim. Colors, tinguj, përreth, të gjitha ndikojnë në nënndërgjegjeshëm dhe tërë jetën në një kuptim të përjetshëm jemi, si ne të rritet deri, mësuar për të bërë apo të bëjë gjëra, dhe t'i përmbahet rregullave. Ne gradualisht po programohen në një veshje lineare dhe po fillojnë të zhvillojnë një ndjenjë kohe. Ne gjithashtu marrim rregullat dhe traditat fetare ose kulturore kur rritemi dhe kështu vendi dhe koha ku keni lindur kryesisht përcaktojnë programin që po ndjek. E gjithë kjo programim koordinohet nga një grup elitar që po adhuron Saturnin. Kjo është e dukshme nga simbolizmi që ata kanë vënë në fetë, logot e kompanisë dhe të gjitha llojet e shprehjeve të tjera. Kjo duhet të jetë një tregues se ka diçka me Saturnin.

Kjo dëshmohet edhe nga fakti se simboli i ndriçimit, i cili gjithashtu zbukuron faturën e dollarit, tregon syrin që shikon të gjithë polin jugor të planetit Saturn.

saturn_eye

Pol në veri të planetit Saturni formon një heksagram. Ky simbol mund të gjendet në formë të fshehur në shenja të tjera fetare.

saturn_hexagram

Dokumentari 'Simbolet e një qielli alian' (përmbledhur në këtë prezantim) tregon se ka qenë dikur një kohë kur Saturn, Venusi dhe Marsi u rreshtuan në mënyrë lineare. Kjo dha - siç shihet nga toka - efekti halo që ne shohim, për shembull, Jezusi dhe Maria, me një rreth të ndriçuar rreth kokës. Logot e kompanisë gjithashtu përmbajnë simbolizmin e Saturnit. Nëse ju pëlqen seritë dokumentare 'Simbolet e një qielli të huaj' shikoni plotësisht, do të zbuloni se edhe logoja e Shell-it i referohet rregullimit të lashtë planetar të Saturnit, Venusit dhe Marsit, ku shkëlqimi i shell nga toka në ajër u vëzhgua. Obelisks që ju mund të gjeni në të gjitha qendrat e mëdha të qytetit në mbarë botën gjithashtu i referohen rregullimit lineare të këtyre planeteteve.

Të gjitha simbolizmi që ne mund të njohim rreth nesh (të filloni një herë smartfonin tuaj Samsung) mund të na bëjnë të paktën të dyshojmë se ka diçka të gabuar me Saturnin; se ky planet është me sa duket shumë i rëndësishëm. Pse tjetër të gjithë atë simbolizëm? Vatikani po shpërthen dhe kubiku i zi në Mekë po i referohet gjithashtu kësaj. Është duke u bërë gjithnjë e më e qartë se kult që rri pas kësaj, kontrollon shtresat më të larta të biznesit dhe feve botërore. Ka studiues - duke përfshirë edhe mua - të cilët pohojnë se Saturni ndikon në realitetin tonë. Disa thonë se Saturni na jep sinjale të linearitetit dhe kohës (shih këtu). Pretendohem se Saturni është një lloj burimi WiFi që na mban në programet tona. Dashuri që vijnë nga Saturn mund të dëgjohet ky film. Trupi ynë, truri ynë dhe në fakt të gjithë ADN-në tonë është subjekt i programimit nga Saturni. Në fakt, të gjithë sensin tonë të realitetit është subjekt i këtij programi. Frika dhe mjerimi sigurojnë që ne të qëndrojmë të sintonizuar me frekuencën e Saturnit. Për shkak se nuk është tërësisht i papërshkueshëm nga uji dhe mendja njerëzore ende mund të zgjedhë ta zgjerojë këtë ndikim - duke e kthyer butonin në radio, siç ishte, dhe duke marrë frekuenca të tjera - Nevojiten programe për t'i mbajtur njerëzit në vijë. Kjo është arsyeja pse ne duhet të shkojmë në shkollë shumë herët dhe për këtë arsye influenca kulturore, shoqërore dhe fetare fillon të na programojë që nga mosha e hershme. Paraja na bën gjithashtu të varur. Pa para kemi mangësi dhe prandaj probleme. Dhe problemet na mbajnë në 'frekuencën e frikës'. Skllevërit më fleksibël kanë nevojë për më pak probleme. Pas të gjitha, ata vullnetarisht zgjedhin të qëndrojnë të sintonizuar me frekuencën e Saturnit. Ata lejohen të përzënë skllevërit më pak të lehtë dhe të jetojnë në jetë më luksoze.

Unë shpesh e kam quajtur këtë realitet të Saturnit matricën Saturn. Kjo është një lloj rrjeti brenda të cilit ndjenja jonë e realitetit mbahet rob. Pozicioni im është që shpirti ynë është plotësisht i lirë jashtë këtij rrjeti. Frika nga ferri ose 'humbja' është një frikë e programuar nga feja, që do të thotë që ne mbetemi në 'regjim të frikës'. Kjo na mban të akorduar në frekuencën e Saturnit WiFi. Shpëtimi që ofron Krishterimi nëpërmjet Jezusit ose Islamit përmes një mënyre tjetër është vetëm shpëtimi që na pret nëse heqim dorë nga frika jonë. Por për t'u dhënë njerëzve shpresë, ju duhet t'u jepni atyre një qiell ose një suxhuk të pasur njëmijtë. Sigurisht, rruga atje, nëpërmjet dorëzimit dhe përkushtimit. Dhe pikërisht kjo është ajo që dëshiron kulti i Saturnit: "Vazhdoni të dorëzoheni në programimin e Saturnit."Qielli i vërtetë dhe perëndia e vërtetë qëndrojnë jashtë këtij realiteti të matricës. Shpirti i çliruar i njeriut (i shkëputur nga programimi i matricës) është pjesë e asaj "kod burim hyjnor"(Si unë do ta quaja atë për lehtësi). Si ishte e mundur që u ngrit dualiteti dhe si ishte e mundur që kishte një fushë forcë që donte të krijonte matricën e Saturnit? Në të, fetë mund të kishin vjedhur një pjesë të së vërtetës nga e vërteta e vërtetë, domethënë se kishte një grup që duhej të arrinte statusin hyjnor për vete. Pse kjo dualizëm mund të ekzistojë brenda këtij kodi burim hyjnor është sigurisht pyetja e madhe. Një pyetje edhe më e madhe është se ku do të vijë ky kod burim. Ne mund t'i bëjmë ato pyetje të njëjta kur është fjala për Perëndinë e çdo feje apo zhurmë të madhe të teorisë së evolucionit. Ajo që më kufizoj tani është vëzhgimi se çdo gjë rreth nesh është e ndërprerë me simbolizmin e Saturnit. Kjo duhet t'ju bëjë të mendoni për mendime.

Duket se fetë janë krijuar nga ky kult i Saturnit. Që dallimet në mes të feve duket se janë krijuar për të realizuar sa më shumë sakrifica gjaku (viktima të dhunës në luftë) të jetë e mundur. Sakrificat e gjakut janë mjaft të zakonshme në fetë. Kështu, Jezui ishte qengji i fundit që u çua në therje dhe me rrjedhjen e gjakut të tij ai në të vërtetë mori "mëkatet" e të gjithë besimtarëve. Kjo krishterizëm në ndërkohë ende duket se ofron sakrifica të gjakut nga të gjithë ushtarët që bëjnë toka në emër të Perëndimit të krishterë, atëherë nuk supozohet të jetë qëllimi. Ndihmon në të përmbushni profecitë, por nuk shtrohet domosdoshmërisht nga krishterimi (kështu që thuhet). Gjaku i rrjedhshëm duket se ka një vlerë të energjisë. Ideja ime këtu është se fuqia krijuese e shpirtit është vjedhur. Kjo është arsyeja pse Saturni dërgon kult nëpërmjet fesë (kontrollit të mendjes) në konflikte të mëdha. Besimtarët e feve të dyja zbulojnë se luftëtarët nuk mund të jenë besimtarë të vërtetë. Bibla dhe Kurani nuk e miratojnë kurrë këtë. Ndërkohë, baza fetare bën si një nxitje për të rekrutuar luftëtarë të rinj. Kult Saturn përdor fenë për të përmbushur profecitë dhe këto profeci duhet t'u japin besimtarëve idenë se imazhi i tyre në fund të fundit po përmbushet. Në realitet ekziston vetëm qëllimi 1 dhe që janë sa më shumë viktima të jetë e mundur. Sakrificat për vjedhjen e fuqisë krijuese të shpirtit njerëzor që ka lidhje me burimin hyjnor jashtë këtij matricës së Saturnit. Kjo është arsyeja pse krijuar Amerika dhe mossad së bashku ISIS. Kështu përpiqet të përmbushë profecinë biblike ku Islami (ISIS-i i krijuar) si bisha mund të fillojë të rrjedhë një det i gjakut në Evropë (shih këtu) dhe të gjithë çifutët mbrapa në Sion do të shkojë. Kështu profecitë bëhen profeci vetë përmbushëse.

Çlirimi i këtij kulti të Saturnit nuk është në internet, siç përhapet edhe video më poshtë. Liria qëndron në çkyçjen e të gjitha programeve nga kulti i Saturnit. Interneti mund të ndihmuar në përhapjen e mesazhit, por kjo është e njëjta kulti Saturn që dëshiron të na kapur në Wi 4G e re, ose ju atë emër, rrjet, ne jemi duke u bërë më të thithur në një varësisë dixhitale. Ku ne si android njerëzit bëhen gjithnjë e më të varur nga ndikimi i pikërisht asaj interneti. Sepse qëllimi përfundimtar i internetit është menaxhimi. Kontrolli i mendjes 2.0. Nanoteknologji dhe lidh trurin tonë në të ardhmen e afërt do të luajë një rol të madh, por edhe të dhënat tuaja të varësisë që mund të keni tashmë në zotërim tuaj. Është gjithashtu e qartë se frekuencat e caktuara ndikojnë drejtpërdrejt në trurin tonë. Sa e lodhshme dhe e vështirë do të jetë, sa më shumë që të jetë e mundur decoupling e internetit në të vërtetë shumë e ndjeshme. Shkëputeni nga çdo sistem kontrolli. Shkëputeni nga çdo sistem besimi. Ungjilltarët e transhumanism - si Kevin Warwick - do të na besojnë se lidhja me internet do të na bëjë telepatike shembull (shih këtu Minutë 14e). Gjithashtu pavdekësia e propaganduar nga CEO i Google ray Kurzweil përshkruan, siç ishte, qielli i ri për këtë fe të re. Mos u thithni në këtë programim të ri. Kushdo që hedh poshtë të gjitha programimet do të gjejë aftësitë që i përkasin "kodit burimor hyjnor". Cilësitë intuitive dhe telepatike janë larguar prej nesh nga përshtatshmëria jonë me frekuencën e Saturnit përmes programimit. Por liria jonë e vërtetë është përtej kësaj matrice. Të bëheni të vetëdijshëm për të dhe ta derdhni atë varësia nga feja për arritjen e "shpengimit", është çlirimi përfundimtar.

Lista e lidhjeve burimore: Lajme Xander, wanttoknow.nl

468 ad
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405


paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
40 Comments

 1. Ata të dy fëmijët e videos të postuar më parë rreth abuzimit satanik në Angli rezulton të jenë të vërteta.
  https://www.youtube.com/watch?v=HSPeapStNXA

  Pjesa e mirë Martin,
  Ju shkruani për frekuencat e Saturnit (besoj edhe unë)
  Në teknikën e zërit ju mund të bëni një valë zanore të zhduket plotësisht në 0. Ju bëni këtë me anti-zë, një valë të shëndoshë me saktësisht të njëjtat frekuenca.
  Frekuenca e Saturnit është në çdo rast e padëgjueshme (për njerëzit), pra mbi 20.000 HZ.
  Dashuri e keqe që ju mund të dëgjoni në regjistrimet e Saturnit janë ngritur për t'u dëgjuar.
  Krijimi i një anti-fushë, një mburojë.

  • Si një fëmijë ajo tashmë është paraqitur për mua, 1978 se robot është quajtur Lucifer.
   Sound! teknologji.

  • MinorF, lidhur me
   'Ata dy fëmijë të videos të postuar më parë ..'

   Duket për mua një histori e plotë e çalë, por për fat të keq videoja nuk funksionon.
   Shpresoj që të keni një burim tjetër, sepse unë do të doja të kontrolloj se mesazhi nuk është një histori BS.

 2. martin,
  Lexoni të gjitha artikujt tuaj rreth kultit të Saturnit me ato të mëdha
  interes. Sa i përket meje, ka një mënyrë shumë të thjeshtë
  ju shkëputeni nga matrica, pra "argumentim". Është një
  për të medituar dhe për të ndier një me kozmosin. Pra, të ndarë nga
  çdo gjë rreth jush që vepron si një bllokues. Në të vërtetë ajo është
  shumë e thjeshtë. Gjeni një vend në natyrë ose për pjesën time
  kopshtin tuaj, një park, një pyll. Vendos këmbët tuaja të zhveshura në
  toka dhe bosh kokën tuaj. Pastaj, ashtu siç ndodhte, e vendosët veten në ty
  kokë hap një çadër për të gjithë energjinë kozmike. Nëse je ti
  një numër herë që ushtroni se jeni shumë i qetë dhe
  në të njëjtën kohë bëhen shumë të forta. Ndërsa sikur "I"
  vjen përsëri. Ka aq shumë energji në tokë sa ne jemi
  vetëm e dimë se jemi harruar dhe ne jemi indoktrinuar
  sepse sidomos për të harruar. Për shembull, nëse shkoj në një takim ose
  ditëlindja shkon ku shumë njerëz janë së bashku, më pëlqen paraprakisht
  dhe të më mbrojë nga çdo energji negative si e tillë. Unë jam
  jo një lloj "ngjitës", por një qenie njerëzore, e mençur dhe e turpshme
  bëhet, kush ka mësuar të jetë i hapur për gjithçka. si
  të rinj të rritur unë u stimulua edhe nga tim
  prindërit. Zbuloni dhe përjetoni gjithçka dhe formoni mendimin tuaj. Tani jam në një pikë në jetën time që nuk besoj më asgjë dhe askënd tjetër derisa të bëj kërkime vetë. Ne nuk kishim internet por bibliotekat plot libra, dhe atë që është ndoshta më e rëndësishme, njerëz të mençur të mençur. Kam mësuar një sasi të pabesueshme nga gjyshërit, gjyshet, oudtantes etj. Unë pajtohem me ju se shkëputja nga interneti është një fillim. Interneti është si çdo gjë tjetër. Dëme të tepërta.

  • Po, "Earth", sigurisht që është e nevojshme, por unë do të vini re se fusha jonë e energjisë është shumë i ndotur, dhe ndikimet kozmike nuk duhet të jetë Persee pastër, gjithçka që mund të jetë me përvojë nga ne si e tillë, ajo ende ka nevojë për jo domosdoshmërisht të pastër.

   Çfarë do të jetë shumë e rëndësishme dhe thelbësore, sa më shumë që të jetë e mundur që të shkëputeni SISTEMI Saturn 3D në realitetin tonë, të cilat janë më pak dhe më pak në shtetin tonë dhe gjithnjë e më pak po kalon ushqim. Dhe energjikisht / emocionalisht kjo është një detyrë e vështirë, kështu që në atë moment, me të vërtetë të thyer me matricën-realitetin e Archons, është e nevojshme.

  • Nëse natyra juaj është brenda matricës, çfarë lloj natyre? Fokusi në "tokë nënë" dhe kozmos është pikërisht ajo që ata dëshirojnë. Kjo është vetëm fokusi në elementet e këtij realiteti të rremë. Vetëm zgjimi për atë realizim dhe duke u bërë i vetëdijshëm për të është gjithçka që nevojitet.

   Unë bashkohem me Freeman.

 3. "Frika nga ferri ose 'humbja' është një frikë e programuar nga feja, që do të thotë që ne mbetemi në 'mënyrë të frikës'. Kjo na mban ne të akorduar me Frekuencën e Saturnit WiFi "

  Po, unë jam dakord me atë, edhe unë shoh, por unë nuk e përjashtojnë "thelbi i forcës shpirtit njerëzor" rrëmbyer nga Saturni nga të gjitha programet anë (BLACK MAGIC WORD ekzistues gjuhën e tyre dhe kodet e fshehura, na lejuar për të sjellë një mallkim mbi veten), dhe kjo e bën të mundur për të shtypur një kopje në aeroplan astral (etheric është shpirti juaj original) i bën ata në mënyrë në lidhje me atë "entitet" ata guxim tuajat dobishëm vjedhura kanë marrë fuqinë, dhe ata gjithashtu kanë fuqinë për të bërë ju të rimishëruar, ose të torturës me vdekje. Në këtë kuptim, unë jam 1 në përputhje me idenë që gjenden në shkrimet e Nag Hammadi në lidhje me fuqinë e Archons të shpirtrave të atyre që e kanë nënshtruar programet e tyre Rendi Botëror. Unë gjithashtu të ndajnë ju pikë se ne jemi në gjendje frymës sonë të na çlirojë nga SATURN MATRIX REALITET & Programim dhe na lidhin me burimin origjinal, por unë jam, ose duke i kërkuar në qoftë se ajo nuk është e nevojshme për të dhënë kodit dhe gjuhën e SOURCE në mënyrë që të bëhet e mundur që ne të jemi plotësisht të lirë nga dominimi i SATURN.

  "Gjaku i rrjedhshëm duket se ka një vlerë të energjisë. Ideja ime këtu është se fuqia krijuese e shpirtit është vjedhur. Kjo është arsyeja pse Saturni dërgon kult nëpërmjet fesë (kontrollit të mendjes) në konflikte të mëdha "

  Unë gjithashtu pajtohem, por unë do të shtoja se është mbjellë nga dual programimit, ku fara e konfliktit, për ne është vjedhur fuqinë krijuese të shpirtit, dhe gjithashtu në porn programimin në çfarë niveli prandaj, ajo është fuqia shpirti vjedhur, dhe ndjej se ajo vjedhur forcë shpirtin në aeroplan astral, të krijojë një të shtypura, një njësi ekonomike të cilat ata pastaj mund të kenë për të dënuar atë, ose për të bërë rimishëruar etj etj, por në të njëjtën kohë edhe unë besoj se ne kemi atë në fuqinë tonë për të na shpenguar nga kthetrat e tyre, dhe për të rivendosur potencialin shpirti ynë.

  Në përgjithësi unë jam dakord me 100% në nenin e mësipërm të shkruar nga ju, unë mendoj se ju keni arritur të zbulohej agjendën gjerësisht e Martin. Pak njerëz kanë ardhur në njohuritë që keni përshkruar dhe lidhjet që prerë dru.

 4. Martin Nice artikull, që kanë të bëjnë me çështjet universale që zbatohen për njerëzit dhe kafshët, në fakt të gjithë natyrën.

  Unë nuk pajtohem se ka një linjë të drejtpërdrejtë të Saturnit, "wifi" ndikon tek njerëzit. Kjo më vjen shumë për Astrologjinë, etj.
  Natyrisht, planetet, yjet, dielli dhe hëna kanë një ndikim të drejtpërdrejtë në të gjithë jetën në Tokë (mendoni për fazat e hënës dhe të muajve të gruas, pothuajse paralele) dhe rrjedhjes dhe rrjedhjes.

  Në një kuptim të përgjithshëm, ka me të vërtetë një ndikim mjaft të drejtpërdrejtë tek njerëzit. Por është e vërtetë që njeriu parahistorik gjithashtu e pa atë, por më vonë, figurativisht dhe njëkohësisht me zhvillimin e teknologjisë dhe shkencës, ky ndikim i tërë u bë simbolik, duke përdorur gjuhën, kulturën etj.

  Vetëm për Saturnin vetë Jupiter:

  Saturn gjithmonë ka hipnotizuar (para) njeriun historik më shumë se Jupiteri, ndërsa në aspektin e masës dhe madhësisë Jupiteri e tejkalon shumë Saturnin.
  Jupiter është planeti më i rëndë në sistemin diellor. Planeti ka dy herë më shumë masë si të gjithë planetët e tjerë së bashku. Atmosfera përbëhet kryesisht nga hidrogjeni dhe heliumi dhe kujton Diellin.
  Gjëja më e mrekullueshme për Jupiterin është padyshim pika e Madhe e Kuqe, një stuhi gjigante që ne kemi qenë në gjendje të vëzhgojmë për më shumë se 300 vjet. Stuhia ka një diametër që është tre herë më i madh se ai i Tokës. Stuhia rrotullohet në drejtim të kundërt të shpejtësisë me një shpejtësi prej 360 kilometrash në orë. Ngjyra e stuhisë, e cila ndryshon në mes të kuqe të tullave dhe kafe të lehta, shkaktohet nga sasi të vogla të squfurit dhe fosforit që gjenden në kristalet e amoniakut në retë. Stuhia rritet dhe zvogëlohet me kalimin e kohës dhe ndonjëherë duket se është zhdukur plotësisht.
  shih më tej p.sh.: http://www.kuuke.nl/wp/zonnestelsel/jupiter/

  Pra, kur flasim për Diellin e rënë (ose Luciferin), Jupiteri është më astronomik se Saturni.

  Jupiter, si Saturni, ka unaza rreth planetit.
  Jupiter ka tre unaza që janë zbuluar si një surprizë në 1979 nga Voyager-1. Unazat janë shumë më të dobëta se unazat e Saturnit. Unaza kryesore është rreth 30 kilometra e trashë dhe ka një gjerësi prej 6400 kilometrash.

  Ndoshta njeriu parahistorik ka Saturnin më të hipnotizuar, pasi unazat e Saturnit mund të vërehen me sy të lirë.

  Jupiter, me atë stuhi pothuajse të përhershme, ka një lloj syri.
  Një sy që më vonë në simbolizmin e krijuar të sundimtarëve u bë 'syri gjithëpushtetës' dhe ndoshta ndonjëherë edhe 'syri i keq' etj.
  🙂
  Ende me arsyetimi i përgjithshëm i Martin, eliza1956 dhe Freeman Unë pajtohem plotësisht. Ju luani jashtë matricës. tokëzimi, përdorimi dhe mundja e të gjitha medieve digjitale edhe interneti është një domosdoshmëri nëse doni liria, liria e vërtetë përvojë dhe të lirë nga frika, koha, varësia dhe çdo mashtrim i mëtejshëm në të cilin jemi ngritur dhe në jetë !!!!

  • Kjo është arsyeja pse unë e ndryshoj rregullisht përdorimin e internetit, celularit, etj. Me një shëtitje në natyrë ose vetëm në kopsht dhe sidomos duke dëgjuar, por muzikë dhe / ose pak në piano etj.
   Në ato mënyra, shpresoj të shkëputem nga ndikimet që përshkruajnë Martin dhe të tjerët më lart!

  • Shikoni prezantimin (klikoni në linkun) "Simbolet e një Sky Alias". Shumë e rëndësishme për mirëkuptimin themelor!

 5. Si dhe pse jetojmë në këtë shoqëri duket bukur dhe e bukur për mua, por mua më duket një lëvizje anash. Dhe nëse jemi të ndikuar nga Saturni apo jo, e shoh edhe atë si një rrugë anësore. Orioni gjithashtu mund të shihet. Kjo yll (së bashku me yllin e tij të dyfishtë) gjithashtu duket se ka një ndikim.
  Kam lexuar shumë për "egon", vetëdijesimin, dualizmin, gjuhën, funksionimin e trurit dhe aspekte të tjera të "vetë-idesë". Në këtë mënyrë, vetë gjuha do të siguronte dualizëm. Në fund të fundit, gjuha na jep një ide për 'mua'. Përveç kësaj, ka gjithashtu njerëz të shurdhër-memec me vetëdije, kështu që diku nuk është e vërtetë se gjuha është fajtori. Por mirë. Unë i gjej gjërat thelbësore të rëndësishme; hani, pini dhe një çati, disa dashuri dhe shëndet. Pjesa tjetër është në të vërtetë 'çështje anësore'. Sigurisht që ekziston një elitë që dëshiron të na përdorë (njerëzit e zakonshëm). Ky është një përfundim i parëndësishëm. Dhe pastaj unë vij në tokë. Ne mund të jetojmë mirë me tokën për të ushqyer dhe për të jetuar. Njerëzit nuk duhet të "posedojnë" tokën fare, edhe nëse mendojnë kështu. Kjo është pika (unë mendoj) Ushqimi, pirja dhe kulmi. Pjesa tjetër është një sherr.

  • Largimi nga shikimi i Saturnit është thjesht largimi i mijëvjeçarëve të simbolizmit dhe adhurimit. Unë ju këshilloj që të merrni seriozisht një vështrim më të afërt, përndryshe ju mund edhe të pajtoheni me Kijk e Kërkimit dhe të përgjigjeni atje. Nuk e them, sepse mendoj se është një hobi i këndshëm.

   Kur njerëzit fillojnë papritmas të flasin për vitamina, me të vërtetë po pyes veten nëse nuk shkruaj mjaftueshëm.

 6. Artikulli i mësipërm është quajtur Shell, me të vërtetë simbolika nuk mund të shmanget nëse ju shkoni merrni një vështrim në ndërtesën Shell në IAMsterdam y me muze EYE (oogmuseum që ka simbolikën në llambat dhe më shumë, unazat olimpike etj)

  Por ndërtesa e vjetër Shell është e plotë të simbolizmit Saturnit, hexagons që ju të gjeni në zgjua pranë obelisk (Freedom Monument Dam) të, gjetur edhe në muret e Shell Building Vjetër

  Këtu është një video e ndërtesës së Re Shell

 7. plotësuar:
  Ka një ndjenjë se ne nuk mund të kemi nevojë për ushqim. Ajo që më godet është se ne duket se kemi nevojë për vitaminë C. Si një nga gjitarët shumë pak nuk mund ta bëjmë vetë. Dhe mendoj se është kaq e çuditshme. (http://www.degeneratie.nl/index.asp?PaginaID=1803)
  Si ndodh kjo? A do të kishte ndonjë lloj klloqesh? Për shkak se është e habitshme që disa majmunë, shkopinj dhe derr gini nuk mund të bëjnë vitaminë C, edhe pse kjo vitaminë duket të jetë shumë e rëndësishme. Ka një shpjegim për (p.sh. http://energiekevrouwenacademie.nl/vitamine-c-heb-jij-mischien-last-van-beginnende-scheurbuik/) por është e çuditshme diku.

 8. Apologies, lidhja duhet të jetë:
  http://energiekevrouwenacademie.nl/vitamine-d-het-belang-van-zonlicht-voor-je-energieniveau/
  Dhe kjo nuk është një gënjeshtër (unë e di nga përvoja ime personale).

  • Miliona njerëz vuajnë nga mungesa e vitaminës D, unë vetë i përkas këtij grupi. Ju mund të bleni vitaminë k2 në një dyqan të ushqimit të shëndetshëm. K2 është i përfshirë në absorbimin e kalciumit në trup. Duke shtuar vitaminë D (e cila kontribuon në absorbimin e kalciumit në eshtra, vitamina K2 gjithashtu mund të kontribuojë në koagulimin normal të gjakut.
   E çuditshme që ky fenomen ka ndodhur gjithnjë e më shumë në vitet e fundit. Chemtrails?

   • @ të vetëdijshëm për të keqen,
    Kjo mund të jetë e mundur. Dje u godit përsëri. I gjithë ajri u mbyll nga 11: 00 orë. Çfarëdo qoftë ajo, chemtrails ose contrails, ajo ishte shumë e çuditshme përsëri.
    Për shkak sigurisht, nëse ndriçon drita e diellit, UV gjithashtu ndalet. Diku nuk e kuptoj se mjekët nuk e bëjnë këtë lidhje.

   • Mos përdorni vitaminën e izoluar D. Shpërthimi i mangësive dhe rrjedhimisht sëmundja vjen nga njerëz që kanë ndjekur një dietë me bazë bimore në vend të dietës së tyre të kafshëve natyrore. Antisoof ka të drejtë, keni nevojë për më shumë vitamina të tretshme në yndyrë. Unë vetë marr vajin e mëlçisë cod si një shtojcë për Vit AD dhe yndyrna të mira omega. Besohet se kolesteroli dhe yndyra e ngopur janë të këqija për ju. Ata të dy luajnë role të rëndësishme, prandaj besoj se demonizimi i tyre bëhet me vetëdije. Nëse njeriu nuk kthehet në një dietë më natyrale dhe më tradicionale, njeriu do të vdesë për shkak të degjenerimit.

    http://www.vitavie.nl/webshop/Visolie/product/Concentratie_en_geheugen/Blue_Ice_Royal_Kaneel_240ml_gel.html

    http://www.westonaprice.org/health-topics/abcs-of-nutrition/dietary-guidelines/

    Hani gjithë, ushqime natyrale.
    Hani vetëm ushqime që do të prishin, por hanë ato para se të bëjnë.
    Hani mish të ngritur natyrisht si peshk, ushqim deti, shpezë, mish lope, qengji, lojë, mish organesh dhe vezë.
    Hani gjithë, produkte natyrale të prodhuara qumësht nga lopët e kullotës, mundësisht të papërpunuara dhe / ose të fermentuara, zoals kos tërë, gjalpë kulturuar, djathrave tërë dhe krem ​​të freskët dhe kosi.
    Përdorni vetëm yndyrna tradicionale dhe vajra, përfshirë gjalpë dhe yndyrna të tjera shtazore, vaj ulliri ekstra të virgjër, embrioni overexpressed susam dhe vaj liri dhe tropikale Oils-kokosit dhe palme.
    Hani fruta të freskëta dhe perime, mundësisht organike, në salads dhe supave, ose lehtë steamed.
    Përdorni kokrra dhe arra të plota që janë përgatitur me thithjen, sprouting ose kullimin për të neutralizuar acidin fitik dhe anti-ushqyes të tjerë.
    Përfshini në mënyrë të rregullt ushqimet, frutat, pijet dhe kondimet tuaja të lektosfermentuara në enzimë.
    Përgatitni rezervat e mishit shtëpiak nga eshtrat e pulës, mishit, qengjit ose peshkut dhe përdorni lirisht në supave dhe salcat.
    Përdorni teas barishte dhe zëvendësues të kafesë në moderim.
    Përdorni ujë të filtruar për gatim dhe pirë.
    Përdorni kripën e para kripore të kripës dhe një shumëllojshmëri të bimëve dhe erëzave për interesin e ushqimit dhe stimulimin e oreksit.
    Bëni salcë tuaj sallatë duke përdorur uthull të papërpunuar, vaj ulliri ekstra të virgjër dhe vaj ekspres të ekspozitës.
    Përdorni sweeteners natyrore në moderim, të tilla si mjaltë të papërpunuara, shurup panje, lëng i sheqerit dehidratuar kallam sheqeri dhe pluhur stevia.
    Përdorni vetëm verë të papasterizuar ose birrë në moderim të rreptë me ushqim.
    Cook në çelik inox, gize, qelqi ose smalt të kualitetit të mirë.
    Përdorni vetëm shtesat natyrore.
    Merrni shumë gjumë, stërvitje dhe dritë natyrore.
    Mendoni mendimet pozitive dhe minimizoni stresin.
    Praktikoni falje.

 9. Saturni-perëndi dhe demonët / zot dhe Archons na burgosin në një realitet të programit dual duke plotësuar kështu posedimin tonë në timon e tyre e rimishërimit, dhe tona të energjisë dritë-shpirt vjedhura kohë më parë, dhe të ketë një gjurmë në nivelin astral e LICHT_ZIELEN ynë bëri të vendosë në se pas vdekjes. Ne kemi bërë, duke manipulimit gjenetik, të 2 bllokuar ADN Saturn & MOON-Matrix realitet skllevër. Nga origjina Ne jemi qenie të dritës, natyra papeshë e fillesa 12 të ADN-së, tensionet ne absolutisht Saturni, ata janë paraardhësit tanë origjinale / perëndi. Ka FIELDS thelbësor dhe frekuencat kozmike e mundësive për zhvillim të paparë dhe rritjen e pafund, të cilat ne jemi të mbyllur, ne jemi firewall DARK Saturni-Vëllazëria off dhe të reduktuar të skllevërve të tyre mendja e kontrolluar në programin e tyre Timeline-clock për të krijuar utopinë e tyre, që do të thotë, është se ata janë një grup të zgjedhur të Agents & Representatives cyborg dhe / skllevër transhuman për të përdorur përgjithmonë për të siguruar veten e tyre me energji.

  Sekretet e dridhjeve, frekuencës, Saturnit, kontrollit të mendjes, matricës dhe hënës .. https://www.youtube.com/watch?v=hn5IVstjEpM..

 10. Krijimet e priftërinjve e zezë e Saturnit këtu në 3 tonë D 5 shqisat-Matrix realitet, sa i përket personit fizik / e përparme njeri / demon / entitet dixhitale, është për të zvogëluar njerëzit tanë të subjekteve të vdekur dhe si Vampires energjisë Ne thith dhe të japin formën e tyre rendit botëror dhe për të ruajtur. Dhe si të tillë, kemi hyrë në vdekje librin e tyre / qytetarit rob REGJISTROHU shërbëtorët e Snake (kulti i Babilonisë, e zezë dhe djali). Cilat intrigë këtu me na bërë në tokë bëri Archons e shpirtrat tanë, intrigë gjithashtu kryen saktësisht se çfarë Archons / GJYQTARËT = perënditë e të Zi Cube pyet.

 11. Mesazh për Papa Francis për t'i dhënë fund Skllavërisë Botërore .. https://www.youtube.com/watch?v=DBTBpk3yru4..

 12. https://www.youtube.com/watch?v=wyESC6pRf2I.. shikojnë edhe videon dhe bëj hulumtime. Për më tepër, nuk më habiti që nuk deshët t'i përgjigjesh pyetjeve të mia që jua kisha kërkuar disa javë më parë.

  Sepse unë jam 100% të sigurt që ju mund të jepni atyre as, dhe se edhe ju nuk kanë qenë të suksesshme në predigested juaj (në shërbim të intrigë) letërsia dhe biblioteka e organizatës tuaj duhet të urdhërojë priftërinjtë Saturn.

 13. MAN VËRTETË dhe i përsosur është papeshë në natyrë, është një njeri LIGHT (celestials) (hermafrodit), një rënie e lehtë nga njeriu i parë (hermafrodit, babai, nëna, biri) nga të cilët ZODIAK u ngrit, e 12 LEHTA STARS, papeshë e natyra, në të vërtetë të padukshme për universin e zot / Archons, për Saturni, Atit, HOOFDARCHONT. Energjik / Fusha kozmike të lehta të pastër dhe të pafund të një kohë të përjetshëm në një hapësirë ​​pahapsinorë.

  Trupi cilat ne jemi në matricën realitetit të Archons, është e ndërtuar nga avioni astral, që domain tyre është kapur, nga të cilat ata mund të simulojnë dhe të manipuluar. Ata UJIT NË KUADËR TË Lightbody Perfect Man papeshë parë dhe që shkojnë MIME, Natyra ME vibruese e tyre materiale të rënda, nëpërmjet tyre në terren INFORMACION Astrale. Fizike TRUPI, një projeksion holographic nga fushën e tyre dhe kozmosit.

  Se organi që jemi, nuk është e jona, energjia vjen nga Saturni / MOON matricë, dhe kthehet përsëri për të mbështetur një riciklojnë / rimishërimit-sistem dhe shtypjen e fuqisë shpirtit tonë që ata posedojnë është gjithashtu jo e jona, dhe ne jemi që ose, edhe pse detajet e shpirtit shkëlqim drite tonë në zotërim të tyre.

  https://www.youtube.com/watch?v=vJXAuzXkKXc..

  Ajo është gjithashtu e mirë për të na lidhë KALENDARI lirshme të Babilonisë priftërinj apo në hënë dhe / ose kalendarin diellor, DAYS & MUAJ ne duhet të përputhen për ne më të gjatë, kjo është një hap i madh, një hap mjaft serioze, madje edhe me emri i marrë i prindërve tanë, është në të vërtetë me ardhjen e tyre, nga DEMONS OF SATURN.

  Pyetja është se si arritëm këtu? Dhe si mund t'i shpëtojmë ata duke tejkaluar sundimin e tyre?

 14. Nëna jonë LIVE do të na mirëpritur në sferën e nëntë & DIMENSIONIN në që të reagojmë ndaj shpirtit tonë dritë dhe ne do të ndrequr gabimin e tij, dhe kaosi botëror ORDER dhe krijimin dhe TESTAMENTI (astral & elektrike) projektimi i rojeve nuk rrëzohet. TRAVEL EVOLUTION është kthyer për shpirtin, drita FORCA të jetë njeriu DOMOSDOSHME drita e të cilit POTENCIALI / embrion në ne qëndron në gjumë, duke pritur që të ndahen dhe kuptohet të jetë NGA inkurajim / aktivizimin e ndërgjegjes. Kain (trupi bruto) për njeriun përgjakshme punësuar nga Matrix MOON / SATURN dhe Abeli ​​(psikikë / ASTRAL-MOON-Saturni-shpirt Archons me informacionin e ngarkuar nga të gjitha karma -> lidhur me to programuar mirë dhe të keqen dual-realitet se njerëzit engineered gjenetikisht dhe modeluar mbajë rimishërim tyre timon <- dhe ABEL do të thotë të kota) përfaqëson kot vetëm për të shërbyer Matrix MOON / Saturni, një lloj që dëshiron për të qetësuar zot me oferta e tij të urdhërojë për ta pasur atë këtu në tokë. SETH përfaqëson pasardhësit e NËNËS të gjalla, të celestials, ata do Zgjimi dhe do të rritet vdekurit, do ZIELE-LIGHT-jetës të vijnë në jetë në ta dhe shpenguar veten nga mendja artificiale & frymën e rreme e dual (e mira, e jo aktualisht i angazhuar është e mirë dhe ADN me atë të përzier tyre cilit) dhe varri i trupit të demonëve / FORCAT & Powers Saturnit, ata SIPER rritja e tyre 2-HANKS ADN-së e Archons & WACHTERS (të çfarëdo PLANET perënditë e tyre në lidhje me BELARUSIN E MBRETËRISË SË PUNËS.

  Spirits Demonic dhe Engjëjt ose Deception New Age .. https://www.youtube.com/watch?v=UjAlp1AFKv8..

  Illuminati janë të urdhëruara nga demonët - Informimi i menjëhershëm "ET" dhe Qeveria botërore .. https://www.youtube.com/watch?v=daQmqRSpqk8..

 15. Nëna jonë LIVE do të na mirëpritur në sferën e nëntë & DIMENSIONIN në që të reagojmë ndaj shpirtit tonë dritë dhe ne do të ndrequr gabimin e tij, dhe kaosi botëror ORDER dhe krijimin dhe TESTAMENTI (astral & elektrike) projektimi i rojeve nuk rrëzohet. TRAVEL EVOLUTION është kthyer për shpirtin, drita FORCA të jetë njeriu DOMOSDOSHME drita e të cilit POTENCIALI / embrion në ne qëndron në gjumë, duke pritur që të ndahen dhe kuptohet të jetë NGA inkurajim / aktivizimin e ndërgjegjes. Kain (trupi bruto) për njeriun përgjakshme punësuar nga Matrix MOON / SATURN dhe Abeli ​​(psikikë / ASTRAL-MOON-Saturni-shpirt Archons me informacionin e ngarkuar nga të gjitha karma -> lidhur me to programuar mirë dhe të keqen dual-realitet se njerëzit engineered gjenetikisht dhe modeluar mbajë rimishërim tyre timon <- dhe ABEL do të thotë të kota) përfaqëson kot vetëm për të shërbyer Matrix MOON / Saturni, një lloj që dëshiron për të qetësuar zot me oferta e tij të urdhërojë për ta pasur atë këtu në tokë. SETH përfaqëson pasardhësit e NËNËS të gjalla, të celestials, ata do Zgjimi dhe do të rritet vdekurit, do ZIELE-LIGHT-jetës të vijnë në jetë në ta dhe shpenguar veten nga mendja artificiale & frymën e rreme e dual (e mira, e jo aktualisht i angazhuar është e mirë dhe ADN me atë të përzier tyre cilit) dhe varri i trupit të demonëve / FORCAT & Powers Saturnit, ata SIPER rritja e tyre 2-HANKS ADN-së e Archons & WACHTERS (të çfarëdo PLANET perënditë e tyre në lidhje me BELARUSIN E MBRETËRISË SË PUNËS.

  Spirits Demonic dhe Engjëjt ose Deception New Age .. https://www.youtube.com/watch?v=UjAlp1AFKv8..

  Illuminati janë të urdhëruara nga demonët - Informimi i menjëhershëm "ET" dhe Qeveria botërore .. https://www.youtube.com/watch?v=daQmqRSpqk8..

 16. Kult Satrunus është gjithashtu shefi në Friesland. Ish ndërtesa e Muzeut të Frisianëve (tani e zëvendësuar nga një kub i ri katror katror në Zaailandplein në qendër):

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/02/Leeuwarden_Fries_Museum.jpg

  • [Email mbrojtur]# $ mbret-zar. Me një piramidë dhe një dhi dhe gjithçka ... Të lexosh për të është një gjë. A [Email mbrojtur]# $ CKING CUBE ME NJE SHUME SHKUMBE DHE NJE GJYKATA E KUJDES PIRAMIDA!?!!?! 11 !!? N F FRIESLAN? Cila është aktuale [Email mbrojtur]# $ k është e gabuar me ata njerëz? Një tufë kllounësh me kubet dhe piramidat e tyre. Epo ahum Unë tashmë e dija që këta njerëz janë të çmendur, por kjo e bën atë edhe më të qartë. Nuk mendoj se e konsideroni veten shumë seriozisht. E shoh tërë atë gjë të Saturnit, megjithë implikimet e saj të dukshme, si një shaka të keqe. Asgjë më shumë asgjë më pak. Whatfarë ka lidhur një dhi ndonjëherë me Satanin / Saturnin? A menduan ata ndonjëherë se është një kafshë e vogël argëtuese që ne marrim!

   • "Pan ishte një krijesë e përbërë, pjesa e sipërme me përjashtim të brigjeve të tij - qenie njerëzore dhe pjesa e poshtme e formës së një dhie. (...) tubacionet e Pan ditur harmoninë natyrore të sferave, dhe vetë Perëndia është një simbol i Saturnit Për shkak se ky planet është fron në Bricjapit, emblema e të cilit është një dhi "-Manly P. Hall, Mësimet Sekrete të të gjitha moshave.

    Pra, Pan ishte subjekt i Saturnit, bricjapi i shtëpisë, simboli i të cilit është një dhi.

    Bricjapi - simbol i dhisë që ngrihet nga trupi i një peshku.

    Pan ishte fryma kontrolluese e botëve më të ulta. Portretizuar ai u roaming nëpër pyje, penis këndellur, i dehur dhe epshor, frolicking me nymphs dhe tubacioneve rrugën e tij përmes lojës. Mund të themi se natyra më e ulët e njeriut, anën e saj të kafshëve, nuk është ndryshe nga Satani.

    Përkundër njohjes së shoqërimit të saj me të Keqen, shoqëritë sekrete gjejnë nderimin e Saturnit të nevojshëm për të siguruar ndriçimin. Është e kundërta e nevojshme e parimit të së Mirës. Autorët masonikë në mënyrë të qartë.

   • @ZeroTheHero

    Do ta merrja pak më seriozisht. Siç është thënë (dhe përsëri shfaqet këtu), bota e Saturnit simbolizon. Sepse unë shkruaj shumë për këtë, tani është pak në qendër të vëmendjes. Përndryshe, vështirë se dikush do t'i kushtonte vëmendje kësaj. Kam ecur rregullisht gjatë kësaj ndërtese, kështu që ta shoh.

    Baphomet është një simbol shumë i rëndësishëm për kultin e Satrunit. Është një simbol i statusit hermafrodit në të cilin ata tani po transformojnë njerëzimin. dhe ngritja e propagandës transgjinore, me homofagandën si një fazë paraprake.

    Lexoni artikujt e mi për këtë:
    http://www.martinvrijland.nl/2014/05/11/conchita-wurst-rise-like-a-phoenix-eurovisie-songfestival/
    http://www.martinvrijland.nl/2014/05/14/conchita-wurst-rise-like-a-phoenix-deel-2-en-de-organisatie-frontier/

    Për ta shkarkuar atë si një shaka prandaj duket të jetë një reagim njohës për veten. Është merak serioz.

   • Thanks freeman për shpjegimin! Dhe ju jeni absolutisht të drejtë martin. Ti më ke bërë shumë të vetëdijshëm për këtë!

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër