Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Telegrafi nazi përkrah 40 / 45 dhe tani?

Telegrafi nazi përkrah 40 / 45 dhe tani?

Në artikullin e gazetës më poshtë mund të shikoni për veten tuaj se si gazeta e Mediave kryesore të Filmit e quajti Telegraaf më pas mbështetën regjimin nazist. Unë rekomandoj që ta lexoni me kujdes tekstin. Në sytë e tu, ndoshta nuk ka dyshim për një "urrejtje të hebrenjve" të krahasueshëm siç ishte atëherë. Ju mund të keni fjetur pak, sepse marrëdhëniet në mes të grupeve të popullsisë po bëhen gjithnjë e më të vetëdijshëm vënë në buzë. Këtë herë Shteti Islamik - i njohur më mirë si ISIS - është përdorur, por edhe fatkeqësia me fluturimin MH17 është përdorur për të oorlogsretoriek për t'u përhapur. Televizioni dhe gazetat përdorin të gjitha mjetet për të udhëhequr perceptimin e njerëzve. Megjithatë, në atë kohë nuk kishte ende mundësi që njerëzit të zbulonin vetë të vërtetën. Ju tani keni mundësinë për të hetuar faqet e internetit të tilla si kjo vetë. Në këtë mënyrë mund të zbuloni se ka të ngjarë që të dyja palët e një lufte të shërbejnë në të njëjtën klasë elitiste. Ju mund të zbuloni në mënyrë të pavarur se Perëndimi dhe Rusia po luajnë lojë të 'djalë të mirë' / 'djalë i keq' dhe duke treguar njëri-tjetrin duke kontribuar në lëshimin e ndërgjegjshëm të një lufte botërore. Personi mesatar holandez mund vetëm dhe thjesht të imagjinojë një perceptim (imazh) të së vërtetës dhe është shumë i dobët për të menduar në mënyrë kritike. Dhe nga ajo përtacësi - ose ndoshta ne duhet ta quajmë atë 'mënyrë hipnotizuar' - kjo klasë elitiste mund të vazhdojë të nxjerrë një "hartë rrugore" drejt një lufte të re botërore. Njeriu ka më shumë pushtet sesa ajo e kupton. Kjo kërkon zgjimin nga statusi hipnotizuar. Ky status e mban njeriun në vetëdijen e 3D pesë ndjenjë. Zgjimi fillon duke kuptuar se ju keni qenë të gënjyer në të gjitha frontet gjatë gjithë jetës tuaj. Kjo 'zonë rehati' brenda së cilës ju mund të shijoni jetën kaq mirë naivisht do të zhduket. Statusi i hipnotizuar është i bukur: të qetë të mpirë.

U prezantua dje raport sa i përket meje, një dokument për katastrofën ajrore në Ukrainë është me vlerë relativisht të vogël. Nëse kemi të bëjmë me një 'flamur të rremë', atëherë sigurisht që është pjesë e saj se një dokument gjithashtu paraqitet me prova të besueshme. Sidoqoftë, nëse nuk është marrë ndonjë rrënim nga skena e fatkeqësisë dhe asnjë hetim mjeko-ligjor ende nuk është bërë, ju e bëni vlerën e një raporti të tillë në nivelin e Teletubbies. Megjithëse ka diçka në raportin për informacionin nga 'kutitë e zeza', duket se unë e rrokullis atë ose e thith nga gishti i madh si çdo pjesë tjetër që është e nevojshme për të mbajtur një gënjeshtër të madhe. Dhe pastaj sigurisht të nesërmen mesazhi duket se mbeturinat e shitura të jetë nga separatistët pro-rusë. Askush nuk pyetet se si është e mundur që separatistët të pranojnë të gjitha llojet e njerëzve në skenën e katastrofës gjatë gjithë kësaj kohe; se si njerëzit mund të ecnin rreth paprekur (madje edhe me foshnja në krah). As askush nuk pyetet pse këta separatistë do të shqetësoheshin edhe për të shitur mbeturinat. Dhe kush do të guxonte apo do t'i blejë ato? A nuk është pak e frikshme t'i afrohesh këtyre separatistëve që rrezikojnë jetën? Sidoqoftë, sërish krijohet përshtypja se një hetim i duhur për katastrofën nuk është realisht i mundur. Një raport i vërtetë përfundimtar nuk mund të vijë kurrë në këtë mënyrë. Dhe kjo është ndoshta pikërisht qëllimi. Të dy kampet marrin pjesë në këtë propagandë, në mënyrë që ata të mund të vazhdojnë të tregojnë njëri tjetrin dhe kështu të vazhdojnë të rrisin presionin e luftës. Për shkak se lufta duhet të vijë. Ky është plani i Rendit të Ri Botëror. Ndërkohë, nuk duhet harruar se ISIS përdoret gjithashtu si pjesë e rrugës për në luftën botërore. Unë kam atë në, ndër të tjera ky artikull shpjegoi. Rendi i vendosur i elitës ka përdorur kanalet e saj të medias për shumë vite për të udhëhequr perceptimin tuaj. Është koha që ju të mendoni për veten tuaj.

Fakti që De Telegraaf mbështeti regjimin nazist në 40 / 45 duhet t'ju bëjë të mendoni. Ju mund të keni nevojë të hetojë dhe pyes veten se si varet flamuri në moment (shih këtu) Merrni një vështrim më të afërt histori - ose më mirë "falsifikimi i historisë" - dhe të zbuloni se me të vërtetë nuk i keni kushtuar vëmendje.

telegraaf_1942

Lista e lidhjeve burimore: Telegraaf.nl, Telegraaf.nl, Dailymail.co.uk, onderzoeksraad.nl

Të gjitha aksionet 438
468 ad

17 Comments

 1. http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/09/nazi-officieren.jpg

 2. KUR 6 vite më parë u vunë re nga disa njerëz (shih forumin e lidhjes), ajo vetëm u përkeqësua

  http://forum.fok.nl/topic/1205857/1/999

  De Telegraaf thjesht mund të marrë përsipër QNR, ashtu si në botën e futbollit, gjithçka mund të shitet dhe të blihet, nuk është më për përmbajtjen.

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2680/Economie/article/detail/3709654/2014/08/02/Youp-van-t-Hek-verlaat-NRC-bij-overname-door-Telegraaf.dhtml

  Dhe nëse keni dyshime thelbësore në lidhje me historinë e MH017, ju jeni të shpallur i çmendur, ndërsa nuk ka prova zero zero, po 1 është e sigurt: një copë metalike kompakte (cilësi shumë e lartë, motor Rolls Royce) e 45000 kg duhet të tregojë një krater pas goditjes nga lartësia e 10000 mtr. Kjo nuk është në asnjë foto kështu që historia e rrëzimit është zhdukur krejtësisht, unë sfidoj të gjithë që ta hedhin poshtë këtë ...

  http://www.veteranstoday.com/wp-content/uploads/2014/07/Alleged-Crash-site-engine-debis-not-from-B-777.jpg

 3. ka pasur dëshmi se nuk ka MH17 dhe çdo i çmendur e sheh atë kur një googles pak.

  kjo nuk ka të bëjë me një dritare të ngushtë që nuk është intriguese dhe ka edhe fotografi në internet që janë të hapura, por kjo është dritaret nën atë flamur dhe ju duhet të numëroni

  http://api.ning.com/files/ea4x8ggFHeKGmBQAdHlKx9mpbSiLD7qTmhXtgkPc65-wxMVgdy*2yjac-EtKXANl2IvvN*byW2PIIFiLT8s0eDTEhTm2Hs8l/mh17starboardcrashsceneconclusion.jpg

  merrni një vështrim të mirë në pjesën e poshtme të djathtë të kësaj fotoje dhe pastaj shikoni foton më poshtë dhe shihni letrat dhe gjithashtu shihni lartësinë e derës dhe pastaj shikoni në motor. Por shikoni parë në letrat

  http://weeswaakzaam.com/werden-vliegtuigen-gewisseld-voor-vlucht-mh17/

  Pastaj ne shikojmë në madhësinë e motorit dhe shikoni se çfarë qëndron në të Ukraina në terren dhe sa i madh është motori i MH17.

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8194:mh17-welk-vliegtuig-ligt-daar-in-de-velden&catid=20:het-complot&Itemid=3

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2696555/Malaysia-Airlines-MH17-passenger-Cor-Pan-joked-plane-disappearing.html

  Unë mendoj se ju shihni gjëra në foto që nuk janë të drejta
  http://nieuws.vtm.be/101210-eerste-fotos-wrak-mh17-duiken-op

  https://storify.com/public/templates/slideshow/index.html?src=//storify.com/vpkivimaki/mh17-hull-parts#74

  ajo ndjeu erën e trupave të decomposing dhe formaldehyde
  shumica dërrmuese e viktimave kishin një pamje aziatike
  në mesin e viktimave nuk kishte pothuajse asnjë fëmijë
  të gjitha viktimat ishin krejtësisht të zhveshura përveç disa
  Bagazhi përbëhej kryesisht nga veshjet e dimrit
  nuk kishte pothuajse asnjë gjaku të pranishëm
  pasaportat dhe letrat ishin të padëmtuara dhe shumë madje edhe me vrima të prera në të, do të thoshte se ata ishin shpallur të pavlefshëm para se të merrnin.
  Boeing 777-200 ka nevojë për të paktën 150.000 litra karburante për të fluturuar nga Amsterdami në Kuala Lumpur. Mbi Ukrainën, vetëm 20% e distancës totale ishte udhëtuar dhe për këtë arsye të paktën 120.000 litra karburant në bord. Aq shumë karburant dhe pastaj një zjarr i tillë i pavlerë?

  kjo lidhje nuk ishte fare e arritshme dhe ka të ngjarë të hiqet ose të bllokohet përkohësisht
  http://omsk.bezformata.ru/listnews/padeniya-boinga-nikakogo-samoleta/22897693/
  https://translate.google.nl/#ru/nl/

  shihni vrimat që priten dhe duken aq të mira sa të reja

  https://www.google.nl/search?q=MH17+foto+paspoorten&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=tGYFVJLXJobnaI7JgKgK&ved=0CCAQsAQ&biw=1280&bih=589#facrc=_&imgdii=_&imgrc=dn0LWeOdp5c4LM%253A%3BQ5Dwo7a6NzIzuM%3Bhttps%253A%252F%252Fwww.metabunk.org%252Fsk%252F201403131019148761_15001060_2014-07-24_08-05-21_2014-07-24_08-05-25__153_Layer_2_RGB8__2014-07-24_08-18-21_2014-07-24_08-20-56.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ninefornews.nl%252Fvlucht-mh17-neergeschoten-door-oekraiense-soldaten%252F%3B857%3B592

 4. dhe si krem ​​mbi një tortë, hoppa hedhur maxima tonë në betejë.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23065152/__Maxima_vliegt_mee_in_F16__.html

 5. roli i këtyre llojeve të presioneve në AIZIZ psy-op

  http://youtu.be/JL3_NZ9Qfek

 6. Dëshmia për të, fakte të forta që janë gjerësisht të disponueshme në internet, vetëm komitetet tona hetuese dhe nëpunësit civilë të mirinformuar në Hagë nuk mund të bëjnë asgjë me këtë.
  Hulumtimet në Ukrainë nuk është e mundur? Dhe ç'të themi për të gjithë ata shokë të ditës që po fotografojnë fotografi në vendin e katastrofës?

  A nuk është koha që komuniteti i zgjuar të pushojë të përtypë prova dhe të përhapë këtë mënyrë kontradiktore në forume të ndryshme?
  Sigurisht që rregulli është "ndarja dhe sundimi"?
  Personalisht, unë besoj fort në provat siç u përmend më lart, se duke pasur parasysh llojin e motorëve në vendin e fatkeqësisë nuk mund të ketë dyshim se avioni i përmendur u rrëzua këtu?

  Ajo që unë jam shumë më e interesuar, si do të vazhdojmë, le ta mbulojmë këtë ngjarje përsëri në një mënyrë të planifikuar? Apo a ka ardhur më në fund se ne nuk e marrim më këtë? Sa i përket kësaj, një moment lufte mund të shpërthejë, jo për shkak të dëshirës për vdekje të pafajshme, por për shkak se po krijohet mundësia për të ekzekutuar tradhtarët e politikanëve të një zotëri dhe të zotërve të tyre. Sjellja kriminale dhe përbuzja për një shtet sovran dhe qytetarët e tij tani po mbarojnë.

  • Politikanët zotërinj gjithmonë largohen me të, kështu miratimi i një lufte me këtë argument nuk duket një zgjedhje e mirë në lidhje me numrin e viktimave që do të bien.
   Ky website ka për qëllim vetëm të shtyjë njerëzit. Ata njerëz gjithashtu mund të ndërmarrin veprime dhe jo vetëm ta lënë atë veprim ose ta presin nga një blog apo forum. Unë mendoj se unë jam fërkimit jashtë qafën time të mjaftueshme.

   • Martin nëse pluri shpërthen për shkak të tyre, atëherë unë mund të shpresoj se disa do të marrin drejtimin që shkaktojnë mjerimin që ne jemi dhe mendoj se ai do të thotë këtë. Dhe unë jam personi i fundit që derdh lot në ato njerëz.
    Dhe mendoj se nëse zhytemi në atë luftë nga Haga dhe Brukseli që këta njerëz do të merren shumë shpejt nga popullata. Sepse shumë prej tyre janë të sëmurë dhe të lodhur nga kufizimi.

   • Oh po ju nuk jeni mësuar të mendoni se unë jam aq i zemëruar për njerëzit e tjerë, por unë jam në gjendje të keqe.

 7. Super-Dëshmitari merr mbërthyer në historinë e saj. Në pranverën e 2012 ajo u intervistua nga Eric Donk dhe Wim Dankbaar dhe në një seancë 2 nga Sietze Plantink. Gjatë seancës 1e në 2012, ajo dëshmoi se shfaqjet u zhvilluan diku midis Stacionit Zwolle dhe Paleis het Loo, por ajo nuk ishte e sigurt se ku ishte saktësisht. Kjo ishte në të vërtetë e vetmja gjë që mund të tregonte për skenën e krimit në 2012. Gjatë intervistës së fundit ndërkombëtare me Kevin Annett, ajo thotë me forcë: "Në Zwolle, kriminelët e nxorrën fëmijën nga stacioni dhe e çuan në një ndërtesë që ishte e pajisur si një hotel, por nuk punonte si hotel, edhe pse kishte njerëz në lobi si në qoftë se hoteli ishte duke punuar. Fëmija u vu në tryezë dhe iu dha diçka për të pirë dhe me atë pije fëmija u drogua. Përveç kësaj hoteli ishte një ndërtesë ku ndodhi performanca. "Pra, në një rast ajo e di me siguri se skena e krimit ka qenë Zwolle, dhe tani befas gjithashtu e di me siguri se, pas telefonatës në Ditën e Mbretëreshës - ku për guilders 500.000 "pulë e marrë nga rruga u spiunua", e njohur edhe si 'karavani' - ajo mori pjesë tri herë në Zwolle: "Kishte rreth pesëdhjetë njerëz sa herë që bëja detyra atje. Kam qenë atje tri herë ".

 8. Vendosni dhëmbët në @ Leeuw

  Mos i jepni

 9. Oh well and the newspaper goes on, Ajo headers: "Hollanda është e përgatitur": pyesni: ku e Holandës? , kush oo kush? Kush e përcakton këtë ....

  Me teranadën e tij të qarë, Timmermans ka ndërtuar një dirigjent të mirë të qartë në Euroland. Për këtë arsye nuk është më e mundur të parashtrohet pyetje parlamentare për MH017 sepse ai është gjithashtu një person i fetishuar, jo më në Holandë, por Hollanda dëshiron të ndihmojë, thotë ai, duke e dëshiruar diçka (është, çfarë është ajo?). Regjistrohuni te Frans Timmermans për të filmuar dhe për të ndërhyrë, ai kalon në situata joproporcionale të mashtrimit

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23066932/__Nederland_wil_helpen_tegen_ISIS__.html

 10. Mendoj se zgjidhja e letrës është e thjeshtë:
  Kur njerëzit e kuptojnë se ju nuk mund të zotërojnë ose blejnë tokë dhe se sistemi aktual i të hollave është një lojë piramidale ...
  "Reduktimet e qeverisë" nuk është gjë tjetër veçse kufizimi i rritjes apo rritjes së sasisë së parave, në mënyrë që loja e piramidës të bjerë në telashe.

  Në kohën e sistemeve të ndryshme feudale, fëmijët u lindën përgjithësisht pa tokë / ujë dhe pa para. Kjo ishte e vështirë, sepse keni nevojë për tokë për ushqim, dru dhe gjëra të tjera. Familjet fisnike, të udhëhequr nga mbreti, zotëronin tokën dhe paratë më të mëdha.

  Sot është edhe më keq:
  Një fëmijë lind pa tokë dhe menjëherë bëhet aksionar në borxhin kombëtar pas raportimit në regjistrin civil. Një fëmijë i lindur me një borxh?

  Pra, përgjigja është:
  Mos përdorni para dhe filloni të jetoni në grupe autonome. Demokracia e vërtetë është e mundur në një grup të tillë, sepse e shihni atë për të cilën votoni dhe menjëherë shihni se për çfarë po punoni. Pse duhet të paguajmë për shtëpitë tona? Vlera supozohet të jetë në tokë, por kjo vlerë nuk mund të shprehet me para. Por po, nga një moshë të hershme, njeriu është nxitur nga lakmia, e cila është në kurriz të të tjerëve. Njerëzit do të thonë se paratë janë të nevojshme.
  Sa njerëz punojnë me të vërtetë të dobishme në shoqërinë tonë? Të gjithë ata njerëz në bllokime të trafikut ... a janë ata në rrugën e tyre për të punuar për të krijuar hekurin dhe për të rritur ushqimin? Jo! Ata shkojnë në zyrë! Kjo është baza e tërë e edukimit tonë ... kushtëzimi:
  Që nga mosha e hershme mësoni t'i përshtateni sistemit dhe të jeni të varur nga ai. Ju nuk mësoni se si të jeni të pavarur në grupe autonome. Kur nuk ka më nevojë për para, elita nuk mund të shpenzojë para për luftërat ...
  Sa njerëz do të lejohen të shkojnë në luftë për para apo të bëjnë pajisje lufte për para?

  Le të fillojmë kolektivisht duke ndaluar pagimin e qirasë dhe hipotekën tonë ...
  Njerëzit që jetojnë në një shtëpi më të madhe sesa mund të mbajnë veten? Hiqeni!
  Njerëzit që zotërojnë më shumë tokë se ata mund të kultivojnë me dorë?

 11. Artikulli i bukur, dëshmi e mirë gjithashtu.
  Nëse do të kishte më shumë gazetarë që kërkonin të vërtetën.
  Në vetvete ka shumë për të gjetur të vërtetën, por shumica e njerëzve janë në kthetrat e parave.
  Ata kanë idenë se ju nuk mund të mbijetoni pa para, dhe kjo është një profeci e plotë e mbushur ...
  Nëse më shumë njerëz ranë dakord të ndihmonin njëri-tjetrin pavarësisht nga rreziqet, nuk do të kishte rreziqe dhe gjithkush gjithnjë u sigurua nga "mbijetesa" e tyre ...

  Në të vërtetë, ky artikull i NATO-s tregon në mënyrë të përkryer atë që Rote Armee Fraction luftoi kundër në atë kohë. Fakti që NAZI në Evropë thjesht mbeti në pushtet dhe kishte pozita të rëndësishme në NATO ...
  Ndërkohë që udhëheqësit nazistë shpërblehen për ndjekjen e tyre të ndyrë, hipokritët si Simon Wiesenthal po kërkojnë rojet e kampit të vjetër ... A mendoni se Wiesenthal nuk ishte në dijeni të faktit se shumë nazistët e lartë u shpërblehen thjesht për përpjekjet e tyre?

  Kryqi i hipokrizisë, që ju i ndëshkoni të vegjlit dhe i lini ata të mëdhenj të largohen me gjithçka. Por kjo është ajo që ju merrni me marrëveshje si kjo, të cilat kanë për qëllim vetëm një herë të skllavërojë njeriun e zakonshëm, ose ta mbytin vetëdijen e tij në buzë.
  Damn terroristë. Është një platformë e ndyrë, Elita jonë vetë-shpallur.
  Tradhtarët e tokës.

 12. A nuk mund të intervistonit edhe Martin, loui i RAF që janë ende gjallë ... Ata luftuan kundër emërimit të nazistëve në pozita të larta dhe kundër bankave, të cilat njerëzit duhej të deklaronin nën presion më vonë se ata besonin në demokraci dhe tani e tutje dhuna kishte hequr dorë nga ...

  Mjaft hipokrit në një kohë kur SHBA po bën grushte kudo dhe bombardon vende të tëra ....
  Unë jam kurioz për atë që ata kanë për të thënë tani.

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër