Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Thelema, mësimet e Aleister Crowley dhe Ordo Templi Orientis (OTO)

Thelema, mësimet e Aleister Crowley dhe Ordo Templi Orientis (OTO)

paralajmërim: Një vlerë jo numerike e hasur në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-content/plugins/social-warfare/functions/social-networks/twitter.php në linjë 106

Përmes kultit shumë të diskutuar të Saturnit, ju gjithashtu hasni emrin e Aleister Crowley. Aleister Crowley është themeluesi i një okult lëkurë të quajtur Thelema. Ne po flasim për një doktrinë që Crowley pretendonte se ishte i motivuar nga një qenie shpirtërore në Kajro ku gruaja e tij shërbeu si medium. Mësimet e Crowley bazohen në perënditë mitologjike egjiptiane. Në artikujt e mi të Saturnit duket gjithnjë e më shumë se planetet janë më shumë se vetëm disa sfera në univers. Që mitet e lashta t'i atribuojnë një forcë hyjnore planeve duket të marrin gjithnjë e më shumë kuptim. Shpesh vura në dukje adhurimin e Saturnit që ne i shohim të gjithë rreth nesh. Kjo është gjithashtu e dukshme në mësimet e Crowley. Crowley ishte anëtar i Agimit të Artë dhe organizatave të RTD (Ordo Templi ORIENTIS). Ky i fundit është një organizatë Templare që duket të jetë e lidhur me Faraonë egjiptianë. Prandaj, interesi i Crowley-s për mitologjinë egjiptiane shpjegohet lehtësisht. Ajo u themelua në 1928 në Gjermani Fraternitas Saturni (Vëllazëria e Saturnit) hodhi poshtë mësimet e Crowleyt të Thelema, por shtoi një vijë të vogël për të. Se mësimet e Crowley kanë gjithçka që kanë të bëjnë me Saturnin, është e qartë nga zotat egjiptianë Crowley bashkangjitur mësimit të tij. Për shembull, perëndeshë Nuit e Nut është perëndeshë kryesore në mësimet e Crowley. Ajo është nëna e hyjnisë Hadit. Hadit është në fakt Osiris ose Saturn. Hadit (emra të tjerë: Osiris ose Saturn ose Ra) do të ishte i parëlinduri i Nut (shih këtu). Isis do të ishte fëmija i tretë i Nut-it perëndeshë. Sipas mitologjisë Osiris (Saturn) dhe Isis (Venusi, sipas mësimeve të Velikovskit) do të kishin dashur njëri-tjetrin në barkun e nënës së tyre. Nëse e vendosim këtë në idetë e Immanuel Velikovskit, kjo e fundit mund të thotë vetëm se planetet në fjalë kanë origjinën nga një planet nënë nëpërmjet një përplasjeje me planetin ati Re. Në mësimet e Aleister Crowley është një hyjni e tretë e rëndësishme, hyjnia Ra-Hoor-Khuit. Në fakt, kjo është Hadit ose Saturn (Osiris) në një kapacitet tjetër. Unë përpiqem të deshifroj sekretet e organizatave sekrete si RTD dhe të dyshoj se Ra-Hoor-Khuit është Zoti Ra (ose Saturni) siç e shohim në konstelacionin aktual planetar. Planeti përgjegjës për burgun e matricës brenda të cilit shpirti njerëzor është mbajtur rob. Hadit simbolizon sipas doktrinës Themela: manifestimi, lëvizja dhe koha. Ra-Hoor-Khuit simbolizon diellin dhe energjitë aktive të lidhura me magjinë Thelema.

Nëse përpiqem ta përkthejë lirisht doktrinën e Thelema, duhet të merremi me një mësimdhënie që i takon derëtarëve të realitetin e matricës ku jetojmë. Nëse Saturni është përgjegjës për rrjetin Wi-Fi (energjitë aktive në magjinë Thelema) dhe softueri që kontrollon këtë iluzione virtuale, magjia e Thelema këtu dhe aty mund të bëjë rregullime herë pas here në këtë simulim softueri. Unë nuk e di nëse ju kujtohet Merovingian nga trilogji filmi The Matrix? Merovingiani ishte, siç ishte, kujdestari i pjesëve të programeve nga matrica. Ai formoi, siç ishte, një derë e pasme, kështu që ndonjëherë gjërat brenda matricës mund të rregulloheshin. Pjesë të shkruara të softuerit ai ofroi një vend të fshehur. Kjo është pak si roli i pasardhësve të faraonit që duket se mblidhen në kulte si RTD dhe mësimet e Crowley. Ata janë magjistarët - Merovingianët - brenda këtij burgu të matricës. Pasardhësit e tjerë të faraonit mund të gjenden në aristokracinë dhe nën drejtuesit e qeverisë ose në pozicionet më të larta të biznesit. Është e mrekullueshme që ekziston një lidhje hebraike. Është interesante të dimë në atë kontekst se, sipas disa studiuesve, mbretërit e Biblës nuk ishin mbretër izraelitë, por në fakt faraonë egjiptianë. Mbreti David do të ishte kështu karakteri zëvendësues për Faraonin Psusennes, Abrahami do të ishte Amenemhet dhe Salomoni do të ishte Siamuni (shih këtu). Bibla, pra, duket të jetë një mashtrim i madh ose falsifikim dhe në fakt mund të konkludojmë se "gardianët" e elitës hebraike janë pasardhës të faraonëve. Faraonët shiheshin si pasardhës të perëndive. Prandaj mund të jetë vetëm se kemi të bëjmë me një linjë të gjakut të veçantë që ende e shohin veten si 'priftërinjtë e lartë të tempujve' (shih këtu). Ndoshta kjo shpjegon fjalën 'tempull' në termin 'Templarë' dhe në Ordo Templi Orientis (Rendi i Tempullit nga Lindja). A e shpjegon kjo gjithashtu edhe përmendjen në Bibël se trupi ynë është tempull? A janë ata rojet e këtyre tempujve? Kjo ndoshta mund të jetë arsyeja që këta rojtar të tempullit janë kaq të etur për të riprodhuar brenda familjes. Ky incest nuk është gjithmonë i dukshëm në botën e jashtme, por disa kërkime duket se janë ndriçuese (shih për shembull këtu en këtu).

Duket se këta njerëz hibrid (pasardhësit e faraonëve, rojet e kësaj matrice të Saturnit) ushqehen me shpirtin e njeriut. Qenia njerëzore trupi i të cilit është asgjë më shumë se një 'tempull' për shpirtin. Një strehim brenda të cilit shpirti mbahet brenda këtij realiteti të matricës. Kjo energji ushqen matricën. Kolektivisht, ai shpirt shërben si bateri e madhe e litiumit, e cila mban drejtimin e kompjuterit të Saturnit. Prandaj, shpirti është i nevojshëm për të ruajtur matricën. Vetëm njeriu nuk ka për qëllim të zbulojë se ai në të vërtetë nuk i përket kësaj matrice të Saturnit, por është i lirë jashtë asaj matrice dhe pjesë e një force hyjnore që tejkalon fuqinë e çdo agjenti të matricës dhe gjithë matricës. Kjo është arsyeja pse rojet janë të nevojshme. Kjo është arsyeja pse masa duhet të mbahet nën. Prandaj ekzistenca e faraonëve, rojet e tempullit, Tamplierët. Në të njëjtën kohë ata kanë frikë nga shpirti i zgjuar, sepse ata e dinë se forca e tyre është e kufizuar në këtë matricë, por që ajo mund të thyhet nga jashtë. Kjo që ushqehet me energjinë e shpirtit të njeriut tingëllon pak si abracadabra, por e përshkrova atë më parë në jetën time artikull rreth sodomisë dhe në artikullin 'shkaku i pedofilisë. Tani jo vetëm sodomi duket të jetë një pjesë praktike e mësimeve të Crowley, por edhe për shembull pederastie (një marrëdhënie erotike midis një burri të rritur dhe djalit në rritje). Pra, është e sigurt të thuhet se mbështetësit e mësimeve të Aleister Crowley janë avokatë të pedofilisë (atë që është në fakt pederastia) dhe se ata gjithashtu mund ta praktikojnë këtë. Crowley duartrokiti pederastinë në koleksionin e poezisë 'të shtypur në Amsterdam në 1898'Shenjtorët e Bardhë'(Një baladë e pederastisë pasive). Sigurisht që nuk do ta shprehim hapur këtë, por ka shumë të ngjarë që pederastika të praktikohet nga anëtarët. Duket sikur ky akt seksual (i gabuar) i jep energji praktikuesve. Ata preknin, siç ishte, energji jetësore të shpirtit të atij personi. Duket se këta pasardhës të faraonit kanë nevojë për këtë sikur të ishin një ilaç.

Logo RToSimbolizmi i përdorur nga Aleister Crowley po shpërthen me referenca ndaj kultit të Saturnit (që është termi im kolektiv për gjithçka dhe për të gjithë që lavdërojnë Saturnin). Në këtë mënyrë ne e njohim piramidën në kapelën e saj, por ne gjithashtu shohim syrin gjithëpërfshirës në logon e RTD të quajtur 'Lamen' dhe të gjitha llojet e simbolizmit tjetër që apelon tek imagjinata. Për shembull, ovali i referohet Baphomet ose hermafrodit; babai i unitetit / nëna Perëndia; dy aspektet më të rëndësishme të krijuesit suprem, barku kozmik i krijimit: Vesica Piscis. Megjithatë, ne po flasim për 'krijimin e matricës' ose lindjen e realitetit të matricës së Saturnit. Pra, ovali i referohet Saturnit apo Satanit për aq sa unë jam i shqetësuar; arkitekti i madh i shoqërive sekrete. Piramida dhe syri i gjithëpranishëm tashmë janë shpjeguar këtu më parë (shih këtu). Pëllumb duket të jetë një simbol si 'sjellës i mesazhit'; atë që mund të shohim si "rrjeti Wi-Fi" i Saturnit që transferon kodin në ADN-në e njeriut. Marrësi më i rëndësishëm i kodit Saturn është gjëndra pineale e vendosur në "pjatën e frutave" të trurit tonë. Dhe natyrisht ne shohim kryqin e Templarëve për diçka që duket si një vulë. Mungesa pineale ruhet nga Tamplierët. Duke e mbajtur njerëzimin në mënyrën e frikës, ajo mbetet e akorduar me frekuencën e matricës Saturn.

Ka shumë më tepër për të diskutuar rreth kësaj organizate, por tani për tani keni mjaft ushqim për të menduar. Dhe sigurisht disa lexues do të pyesin veten se çfarë është kjo dhe çfarë është e drejtë, por jo për asgjë, këto organizata janë fshehur në kaq shumë fshehtësi. Ka diçka që vërtet nuk duhet ta dini. Unë vetëm po përpiqem ta deshifroj.

Lista e lidhjeve burimore: Wikipedia.org, outofthisworldx.wordpress.com, wikipedia.org, wikipedia.org, goddessgift.com, wikipedia.org, abovetopsecret.com, ancient.eu, oxoaxiona.wordpress.com, telegraaf.nl, dillsnapcogitation.wordpress.com

Shënim: Në emrat e perëndive mitologjike filloj nga teoritë e Emanuel Velikovskit. Këto ndryshojnë nga emrat kryesorë.

Të gjitha aksionet 55
468 ad
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405


paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
69 Comments

 1. http://www.whale.to/c/george.html

  riti i Eroto-Comatose Lucidity:

  Kandidati është përgatitur për stërvitjen e përgjithshme atletike, dhe duke festuar. Në ditën e caktuar ai / ajo merr pjesë nga një ose më shumë të pranishëm të zgjedhur dhe me përvojë, detyrat e të cilëve janë (b) ta nxisin atë seksualisht nga çdo mjet i njohur. Çdo pajisje dhe artificiale e courtesan duhet të përdoret, dhe çdo stimulues i njohur për mjekun. As nuk duhet të jenë të rrezikuar, por të gjuajnë pa mëshirë pre e tyre të caktuar.

  Së fundi, Kandidati do të shkojë në shter, i ngjan koma, dhe tani është se delikatesi dhe aftësia duhet të jenë të hollë. Shikoni atë nga kjo gjumë duke stimuluar ose një lloj seksual të caktuar dhe unik. Megjithatë, nëse përshtatet, muzika me mençuri do të ndihmojë.

  Të pranishmit do të shikojnë me ngulm për shenja të zgjimit; dhe momenti kur këto ndodhin, të gjitha stimulimet duhet të pushojnë menjëherë, dhe Kandidati lejohet të bjerë përsëri në gjumë; por jo më shpejt kjo ka ndodhur që praktika e mëparshme të rifillojë. Ky ndryshim është për një kohë të pacaktuar, derisa Kandidati është në një gjendje që nuk është as gjumë as zgjuar, as në të cilën Shpirti i saj, dhe në të cilën Shpirti i dhe Zoti Shumë i Shenjtë, Zoti i qenies së tij, krijuesi i qiellit dhe i tokës.

  Orden përfundon nga dështimi - ndodhja e gjumit e pamposhtur - ose nga suksesi, në të cilën zgjimi i fundit është pasuar nga një shfaqje përfundimtare e aktit seksual. Iniciatori mund të lejohet të fle, ose praktika mund të rinovohet dhe të vazhdojë derisa vdekja të mbarojë. Vdekja më e favorshme është ajo që ndodh gjatë orgazmës, dhe quhet Mors Justi.

  ook Crowley e menduar se kur ju bëni ritualin, çdo spermë (ose "eliksir") prodhuar nga orgazmë duhet të konsumohen nga ritualist, mundësisht në një Crowley frymëzuar "Tortë e Dritës" (http://en.wikipedia.org/wiki/Eroto-comatose_lucidity)

  • Tremujori 3 në komentet

  • Luci është pjesë e Kombeve të Bashkuara

 2. A keni zhytur ndonjëherë në fetë hermetike? Kabylioni është një përmbledhje e mirë dhe në qoftë se ju keni bërë një gjë të tillë. Kjo lëvizje është kryesisht në bazë të të gjitha lëvizjeve të shoqërisë sekrete.

  Përveç kësaj, mund të jetë interesante të shikosh psychedelics si Ayahuasca dhe DMT. Kjo është një mënyrë për të marrë kanale krejtësisht të ndryshme nga vetëdijen tonë të zgjuar.

  David Icke mori shumë informacionin e tij pas një ceremonie ayahuasca për shembull. Terence MC Kenna është gjithashtu një person interesant për të thelluar duckin tuaj nëse jeni i interesuar.

  • David Icke thjesht ka një abonim për CIA fun script javore.

 3. http://en.m.wikipedia.org/wiki/Kybalion

  Disa informacione nga wiki.

  Mark Passio ka një lexim të orëve 8.5 për çështje të lidhura me titullin: Ligji Natyror. Gjithashtu shumë i vlefshëm. E pra të gjitha në anglisht ...

 4. Artikulli i mirë,
  Jack Parsons (njeriu i raketave) ishte një nxënës i Aleister Crowley.
  Dhe themeluesi i teknologjisë së raketës për NASA.
  Ai gjithashtu do të kishte qenë një frymëzim i madh për Adolf Hitlerin.
  Parsonns gjithashtu do të kishte kontribuar në tekstet djallëzore në industrinë e muzikës kur këngë luhen prapa.

 5. Mbretëresha Elisabeth gjithashtu do të ishte një pasardhës i egjiptianëve.
  https://www.youtube.com/watch?v=1IFeo70cyzY
  Epiphimët do të ishin maskuar si Hebrenj.
  Bibla është e shkruar për ta fshehur këtë sekret.
  Prandaj ende simbolizëm shumë i fshehur i Egytenaren,
  dhe adhurimin e fshehtë të riteve të perëndive egjiptiane nga elita

  • Të gjitha fetë abrahamike janë të bazuara në shumë shkolla më të vjetra egjiptiane të dijes. I gatshëm si një pllakë për të gjithë ata që e kanë studiuar ndonjëherë dhe Zeitgeist e tregon këtë bukur në filmin e tyre të parë.

   Pastaj ngjit konceptin e Annunaki si perënditë egjiptiane në të dhe se kjo njohuri mund të vijë prej tyre dhe pastaj rrethi është rreth me kultin Saturni ndoshta?

   • Për mua, copat e misterit fillojnë të ngadalësohen, por shumë gjëra janë ende të paqarta. E kuptoj rolin e Saturnit.
    Por Annunaki do të ishte në Niburu (Planet x)
    jetojnë ose kanë jetuar. Gjithashtu në vizatimin e Kabalës Neptuni është planeti më i lartë.
    Ju mund të shihni disa nga simbolizmi, por jo aq sa mund të prisni.

 6. Sa e qartë tregon industria e muzikës se haraçi shkon përtej xhamisë së rregullt, Kishës dhe Budhës, muzika ka një gamë më të gjerë sesa feja. Beatles është shembulli më i mirë.
  Paradiso quhet edhe "tempulli" i muzikës. DJ ka marrë rolin e priftërinjve. Ata e interpretojnë atë, por kush e bën atë që u jep atyre detyrën (Allen Parsens projekt idd super shembull)

  http://www.nowtheendbegins.com/blog/?p=30645

  Sa e qartë

  • Robert Plant jeton në shtëpinë e Aleister Crowley.
   - Albumi Stairway to Heaven është i ngarkuar me mësimet e Aleister Crowley

  • A e dini se si vjen kjo? Satani ishte udhëheqësi i adhurimit të muzikës në qiell. Ai dinte gjithçka për këtë. Prandaj ato ndikime okulte në muzikën bashkëkohore. Frymëzuar nga djalli.

  • Shumë prej këtyre filmave vijnë nga mishi i krishterë; nuk e kuptojnë se Krishterimi vjen nga e njëjta faraon-amidamente. Shkurtimisht, ato tregojnë shumë të vërteta, por e përdorin atë për të gjykuar figurën e satanit / perëndisë dhe t'i provokojnë njerëzit që të kthehen në kontrollin e mendjes të quajtur fe.

 7. "Historia botërore ka një luftë të vazhdueshme mes dy forcave. * Një nga këto është ose një natyrë femërore, "hënore", "telurike" dhe matriarkale; ajo i jep përparësi gruas, seksualitetit, materialitetit dhe ka një besim të devotshëm. Historikisht, kjo botëkuptim është kryer nëpërmjet racave dhe besimeve semite, duke përfshirë edhe krishterimin. * Njëra është e natyrës "virile", "solare", patriarkale; ajo i jep përparësi njeriut, shpirtit, heroizmit dhe një feje të bazuar në gjakun e paraardhësve të tij. Historikisht, kjo pikëpamje botërore është kryer nga popujt ose prejardhje "ariane", vetëm në një masë të caktuar në shumicën e rasteve. Vizatimi i simboleve të forcës femërore, e cila ka fituar një vrull të fortë në shekujt e fundit ".

  https://html2-f.scribdassets.com/ukgjufo743zk6ix/images/1-46f836647a.png

  https://www.scribd.com/doc/236691362/The-Occult-Symbols-of-the-Subversive-Forces-which-Control-the-World-Their-Meanings-How-they-are-Connected-pdf

  Grant, duke zbuluar natyrën chthonic e Urdhërit të Tempullit të Orientit (Lindja), thekson se edhe pse e lapels lindja në agim ", referenca nuk është, megjithatë, të diellit fizike, por për syrin e Set, astronomically imaged nga Sirius "(Aleister Crowley dhe Perëndia i fshehur 60). Për më tepër, të shurdhërit, All që është simboli kryesor i Vulës së Madhe të Oto, është "femërore par excellence parimi, zogu i perëndeshë" (Grant, Hecate së shatërvan 72).

  "Numri Pesëdhjetë e tetë korrespondon pellgje me traditën ezoterik chthonic në mënyrën e mëposhtme: pesë është femër excellence numri i par, ndërsa tetë është" height "ose manifestim i perëndeshë e të shtatë yjeve, që është, fëmijën e Nënës vetëm. Shtimi i këtyre dy numrave jep numrin trembëdhjetë, i njohur mirë për përkatësitë hënor. Përveç kësaj, e kundërta apo trembëdhjetë, kjo është tridhjetë e një, është ndoshta tregues i formës Se Tantric aktuale ndjekur në ritualet e Tamplierëve. Grant komentet se "31 ... tregon se çelësi për formulën e Magick veçanërisht karakteristike e bishës, dhe gruas është që të kërkohet PA në XI Oto" (Magical Revival 44).

  https://www.era.lib.ed.ac.uk/bitstream/handle/1842/7389/491640.pdf

 8. Tempulli është organi, zarfi material, lëkurën e kafshëve (nga një kafshë të pastër, do të thotë të ndara, u shenjtëroftë të shërbejë si një objekt për Watchers / Elohim) e të cilit tendë, tendë është në thelb i është përgatitur.

  Në sallën e paradës, janë shpirtrat, bërthamat e lehta (në realitet, ato dritë që bien brenda këtij Hëna / Saturni janë realitete si në një vend të çuditshëm)

  Shenjtori është vendi ku prifti më i lartë, e quajti atë Krishti / Krishti, shërbimi është bërë për të sakrifikojë fuqinë e shpirtit dhe dinamikën krijuese e të gjitha qenieve të lehta për të qetësuar Elohim / kujdestarët dhe të mbajtur në mënyrë të pandërgjegjshme gekanaliseert (menaxhimi perceptim, manipulimi me anë të tyre "ekzistues magi-fjala") për të ndihmuar ndërtimin e programit afat kohor Saturn Matrix, ndërtuesit janë personat që nuk e dinë se çfarë do të Meeser / Architect tyre në thelb dhe duhet të përdoret si ushqim / energji për formën e tyre të rendit.

  Shenjtin e të Shenjtëve, dhoma më e brendshme e Hall kryesore, nuk banon në HoofdArchont që po i bërtet: "Unë jam Perëndia dhe askush tjetër" ENM është e rëndësishme që të sfidojnë perëndive / rojet të mos lejojnë ndërtuesit të përdorur, si njerëz që nuk e di se çfarë ata ndërtojnë, dhe se skllevërit e tij njerëzore dhe fuqia krijuese e shpirtrave të dritës së tyre është shkathtësi gekanaliseert për të mbajtur gjallë subjektet dhe kryesore Archon.

  Për sa kohë që njerëzit vazhdojnë të identifikohen me trup, edhe pse ata janë, ata janë të lagësht, dhe shumë më tepër është ai që kur njerëzit identifikohen me letër / entiteti vdekur / personit fizik / strawman, atëherë ju do të jetë vdekja dhe ferri janë mbajtur, ai e identifikon veten me demon / personi i cili është libri i tyre i vdekur (të dhënat Akashic) / regjistrit qytetar është regjistruar, dhe ne te cilin ardhjes dhe sjellje ndjekur (bazat e të dhënave), ruhen dhe regjistrohen po, me të vërtetë, si më sipër, kështu që më poshtë në Urdhrin mjeshtër / Arkitekt dhe Designer, sepse çdo gjë është projektuar për dizajn shfaqet Hidden-Masters / Elohim / WACHTERS / Archons.

  Që lutet ose mediton do të merrni me lagështi (për shkak të fushës kozmike dhe të gjitha nivelet e energjive që i përkasin dhe të mbajtura nga botë-hije) gjë për të shpëtuar, e rëndësishme të dini se si gjë e burgut të e di se çfarë ai është, në thelb, drita jonë, drita jonë dhe njohurive shpirti nuk është i Urdhrit të Saturnit, trupi është një burg / burg, dimensionet 7 dhe forcat 12 përkasin shtresave delikate / organeve dhe rrota nuk janë nga bota e dritës ajo është jashtë Archons që "krijuar" në imazhin -> për të modeluar atë që ata ishin treguar nga bota e dritës për ne (bie lehta) për ta bërë të mundur për të shpëtuar nga robëria e tyre, drita ishte e para jashtë HOOFDARCHONT të vidhen. Në mes të trupit / diellore pleksus chakra / emocionet dhe Hadesi / Ferr, ata burgosin njerëzit dhe energjitë e shpirtit, çdo gjë është e ruajtur dhe e regjistruar nga ana e tyre dhe të kombinuar forcën shpirtin në veshje e tyre astral, të shkojnë nëpër dritë tuneli vrimë të zezë BRENDA, ata kanë si dhe qasje përkatëse në dritë dhe për të ushqyer atë, ju nuk janë kthyer në shtëpi, në vendin ku është krijuar, por humbi dhe me të vërtetë mashtruar në den LEO ose ata ju hale në humnerë, një përvojë iluzore e dhimbshme, e cila është e gjallë se me përvojë, ose ata të rimishëruar në simulimin e tyre 3 5-D shqisat realitet të gënjeshtërt, ferr / ferr në bruto-ekzistencës. qielli dhe ferri i tyre është i përkohshëm, janë vetëm iluzione, ëndrra të mira apo të këqija ëndrrat, dhe ku të fillojë duke besuar, ai i jep forcë dhe do të marrë formë.

  E di që ne jemi pluhur, ose etheric dhe / ose astral, të shpëtuar nga WHEEL tyre Rimishërimi, nuk vizitojnë planetet e tyre, refuzojnë zodiakut tyre, e dukshme dhe fushat e lidhura dhe dimensionet / sferat. Ne nuk jemi pluhur (dënuar të trupit bruto) që të kthehen në pluhur (të dënuar për të rimishëruar), dhe substancë është çdo gjë që nuk është nga bota e dritës nga pluhuri nuk është vetëm çështje e rëndë, por e gjithë bota Archons takon, nga papeshë në aeroplan astral, i cili është pluhur dhe iluzion, projektimi i tyre holographic.

 9. Tempulli është organi, zarfi material, lëkurën e kafshëve (nga një kafshë të pastër, do të thotë të ndara, u shenjtëroftë të shërbejë si një objekt për Watchers / Elohim) e të cilit tendë, tendë është në thelb i është përgatitur.

  Në sallën e paradës, janë shpirtrat, bërthamat e lehta (në realitet, ato dritë që bien brenda këtij Hëna / Saturni janë realitete si në një vend të çuditshëm)

  Shenjtori është vendi ku prifti më i lartë, e quajti atë Krishti / Krishti, shërbimi është bërë për të sakrifikojë fuqinë e shpirtit dhe dinamikën krijuese e të gjitha qenieve të lehta për të qetësuar Elohim / kujdestarët dhe të mbajtur në mënyrë të pandërgjegjshme gekanaliseert (menaxhimi perceptim, manipulimi me anë të tyre "ekzistues magi-fjala") për të ndihmuar ndërtimin e programit afat kohor Saturn Matrix, ndërtuesit janë personat që nuk e dinë se çfarë do të Meeser / Architect tyre në thelb dhe duhet të përdoret si ushqim / energji për formën e tyre të rendit.

  Shenjtin e të Shenjtëve, dhoma më e brendshme e Hall kryesore, nuk banon në HoofdArchont që po i bërtet: "Unë jam Perëndia dhe askush tjetër" ENM është e rëndësishme që të sfidojnë perëndive / rojet të mos lejojnë ndërtuesit të përdorur, si njerëz që nuk e di se çfarë ata ndërtojnë, dhe se skllevërit e tij njerëzore dhe fuqia krijuese e shpirtrave të dritës së tyre është shkathtësi gekanaliseert për të mbajtur gjallë subjektet dhe kryesore Archon.

  Për sa kohë që njerëzit vazhdojnë të identifikohen me trup, edhe pse ata janë, ata janë të lagësht, dhe shumë më tepër është ai që kur njerëzit identifikohen me letër / entiteti vdekur / personit fizik / strawman, atëherë ju do të jetë vdekja dhe ferri janë mbajtur, ai e identifikon veten me demon / personi i cili është libri i tyre i vdekur (të dhënat Akashic) / regjistrit qytetar është regjistruar, dhe ne te cilin ardhjes dhe sjellje ndjekur (bazat e të dhënave), ruhen dhe regjistrohen po, me të vërtetë, si më sipër, kështu që më poshtë në Urdhrin mjeshtër / Arkitekt dhe Designer, sepse çdo gjë është projektuar për dizajn shfaqet Hidden-Masters / Elohim / WACHTERS / Archons.

  Që lutet ose mediton do të merrni me lagështi (për shkak të fushës kozmike dhe të gjitha nivelet e energjive që i përkasin dhe të mbajtura nga botë-hije) gjë për të shpëtuar, e rëndësishme të dini se si gjë e burgut të e di se çfarë ai është, në thelb, drita jonë, drita jonë dhe njohurive shpirti nuk është i Urdhrit të Saturnit, trupi është një burg / burg, dimensionet 7 dhe forcat 12 përkasin shtresave delikate / organeve dhe rrota nuk janë nga bota e dritës ajo është jashtë Archons që "krijuar" në imazhin -> për të modeluar atë që ata ishin treguar nga bota e dritës për ne (bie lehta) për ta bërë të mundur për të shpëtuar nga robëria e tyre, drita ishte e para jashtë HOOFDARCHONT të vidhen. Në mes të trupit / diellore pleksus chakra / emocionet dhe Hadesi / Ferr, ata burgosin njerëzit dhe energjitë e shpirtit, çdo gjë është e ruajtur dhe e regjistruar nga ana e tyre dhe të kombinuar forcën shpirtin në veshje e tyre astral, të shkojnë nëpër dritë tuneli vrimë të zezë BRENDA, ata kanë si dhe qasje përkatëse në dritë dhe për të ushqyer atë, ju nuk janë kthyer në shtëpi, në vendin ku është krijuar, por humbi dhe me të vërtetë mashtruar në den LEO ose ata ju hale në humnerë, një përvojë iluzore e dhimbshme, e cila është e gjallë se me përvojë, ose ata të rimishëruar në simulimin e tyre 3 5-D shqisat realitet të gënjeshtërt, ferr / ferr në bruto-ekzistencës. qielli dhe ferri i tyre është i përkohshëm, janë vetëm iluzione, ëndrra të mira apo të këqija ëndrrat, dhe ku të fillojë duke besuar, ai i jep forcë dhe do të marrë formë.

  E di që ne jemi pluhur, ose etheric dhe / ose astral, të shpëtuar nga WHEEL tyre Rimishërimi, nuk vizitojnë planetet e tyre, refuzojnë zodiakut tyre, e dukshme dhe fushat e lidhura dhe dimensionet / sferat. Ne nuk jemi pluhur (dënuar të trupit bruto) që të kthehen në pluhur (të dënuar për të rimishëruar), dhe substancë është çdo gjë që nuk është nga bota e dritës nga pluhuri nuk është vetëm çështje e rëndë, por e gjithë bota Archons takon, nga papeshë në aeroplan astral, i cili është pluhur dhe iluzion, projektimi i tyre holographic.

  • Saktësisht! Dhe ky kuptim është zgjimi i vërtetë që duhet shpirti.

   • Çdo person lind në një rrethanë që ai vetë nuk e ka zgjedhur. Feja e familjes së tij ose ideologjia e shtetit i është imponuar që nga momenti i parë i ekzistencës së tij në këtë botë. Me kohën që ai arrin vitet e tij adoleshente, ai është tërësisht i larë / programuar për të besuar se idetë e komunitetit të tij janë gjërat e duhura që duhet të kenë të gjithë.

    Megjithatë, kur disa njerëz arrijnë pjekurinë dhe vijnë në kontakt me ideologjitë e tjera, ata fillojnë të rishqyrtojnë vlerën e ideve të tyre. Kërkuesit e së vërtetës shpesh arrijnë një pikë konfuzioni kur kuptojnë se çdo fe, sekt, ideologji dhe filozofi pretendon të jetë e vetmja rrugë e vërtetë për njeriun. Vërtetë, të gjithë kanë një vlerë të caktuar dhe argumente të arsyeshme dhe të gjithë nxisin njerëzit të bëjnë mirë, por, cila është e drejta? Ata nuk mund të jenë të gjithë të drejtë, sepse të gjithë pretendojnë se të tjerët janë të gabuar. Si e zgjedh kërkuesi i së vërtetës rrugën e drejtë?

    Perëndia na dha të gjithë mendjen dhe inteligjencën për të na mundësuar që ta bëjmë këtë vendim të rëndësishëm. Është vendimi më i rëndësishëm në jetën e një personi. E ardhmja e tij varet nga ajo. Kjo është arsyeja pse secili prej nesh duhet të hetojë provat që na janë paraqitur pa paragjykime dhe të shohim se çfarë duket të jetë e saktë derisa të paraqiten vetë provat e mëtejshme.

    Ashtu si çdo fe apo filozofi tjetër, Islami gjithashtu pretendon të jetë e vetmja mënyrë e vërtetë e Perëndisë. Në këtë kuptim nuk ka dallim me ideologjitë e tjera. Kjo ka për qëllim të tregojë disa dëshmi për aftësinë kreditore të këtij pretendimi. Sido që të jetë, nuk duhet të harrojmë se dikush mund të dallojë vetëm shtegun e vërtetë duke vënë jashtë valëve emocionet dhe paragjykimet që shpesh na bëjnë të verbër ndaj realitetit. Vetëm atëherë do të jemi në gjendje të përdorim inteligjencën tonë - nga Perëndia - dhe të marrim një vendim racional dhe korrekt.

    Ka shumë argumente për të mbështetur pohimin e Islamit, fenë e vërtetë të Perëndisë. Më poshtë janë vetëm tre nga më të dukshmet. Argumenti i parë bazohet në origjinën hyjnore të emrit të fesë dhe natyrën gjithëpërfshirëse të kuptimit të saj. E dyta merret me mësimet unike dhe të pakomplikuara në lidhje me marrëdhënien midis Perëndisë, njeriut dhe krijimit. Argumenti i tretë rrjedh nga fakti se Islami është universalisht i zbatueshëm për të gjithë njerëzit e të gjitha kohërave. Këto janë përbërësit themelorë që logjika dhe ndjenja e shëndoshë na hyjnë si të nevojshme për një fe që konsiderohet feja e vërtetë e Perëndisë. Do të shkoj më thellë në përmbajtjen e këtyre tre komponentëve.

    Emri i Fesë

    Gjëja e parë që duhet të dimë për Islamin dhe të kuptojmë qartë atë është fjala "Islam" në vetvete. Fjala arabe "Islam" do të thotë dorëzim ose dorëzimin e vullnetit të dikujt për të vetmin Perëndi të vërtetë, i njohur në arabisht si "Allah". Dikush që e dorëzoi vullnetin e tij për Perëndinë, quhet 'musliman'. Feja islame nuk është emëruar pas një personi, siç është rasti në krishterim, e cila është quajtur pas Jezu Krishtit, Budizmi që të Gautama Buda, Konfucianizmi për Konfuci ose marksizmit të cilat Karl Marx. Gjithashtu nuk është emëruar pas një fisi të tillë si judaizmi në fisin e Judës dhe hinduizmi në Hindusë. Islami (nënshtrimi ndaj vullnetit të Zotit) është feja që iu dha Ademit, ai ishte njeriu i parë dhe profeti i parë i Perëndisë. Ishte feja e të gjithë profetëve që iu dërguan njerëzimit nga Allahu. Për më tepër, emri u zgjodh nga vetë Perëndia dhe u shpreh qartë në shkrimin e fundit që iu zbulua njeriut. Në shpalljen e fundit, Kur'ani, Allahu thotë:

    Këtë ditë unë e kam përsosur fenë tuaj për ju, e kam kompletuar mirësinë time ndaj jush dhe e kam zgjedhur Islamin si fe tuaj. {5: 3}

    Dhe kushdo që kërkon një fe tjetër përveç Islamit, kurrë nuk do të pranohet prej tij ... {3: 85}

    Kështu, Islami nuk pretendon të jetë një fe të re, e cila ishte sjellë nga Profeti Muhamed në Arabi në shekullin e shtatë, por një ri-shpallje në formën e saj përfundimtare, e fesë së vërtetë të Zotit të Plotfuqishëm, Allahu, si fillimisht u ishte shpallur Ademit dhe profetëve të mëvonshëm.

    Ne mund të diskutojmë shkurtimisht dy fetë e tjera që pretendojnë të jenë rruga e vërtetë. Në Bibël nuk do të gjejmë askund që Perëndia i zbulon popullit të Profetit Musa ose pasardhësve të tyre se feja e tyre quhet "Judaizëm", e as pasuesve të Krishtit, se feja e tyre quhet "Krishtërimi". Me fjalë të tjera, emrat "judaizëm" dhe "krishterimi" nuk kanë origjinë hyjnore apo miratim. Vetëm pas largimit të Jezusit, emri "Krishtërimi" iu dha fesë së Jezusit.

    Feja e Jezusit ishte në fakt shumë e ndryshme nga krishterimi që njohim sot. Feja e tij mund të lexohet nga mësimet që ua ka transmetuar ithtarëve të tij si parime udhëzuese në marrëdhënien e tyre me Perëndinë. Në Islam, Jezusi është një profet i dërguar nga Allahu dhe emri i tij arab është "Isa. Ashtu si profetët e tjerë para tij, ai e thirri popullin e tij për t'u nënshtruar Vullnetit të Perëndisë (përkufizimi i 'Islamit'). Për shembull, Dhjata e Re thotë se Jezui u mësoi ithtarëve të tij të adhurojnë Perëndinë si më poshtë:

    "Ati ynë që je në qiej, u shenjtëroftë emri yt, vjen Mbretëria jote; vullneti yt do të bëhet, ashtu si në qiell edhe në tokë. "[Matthu's 6: 9-10] dhe [Lucas 11: 2]

    "Jo gjithkush që më thotë:" Zot, Zot, do të hyjë në mbretërinë e qiejve, por kush do të bëjë vullnetin e Atit tim që është në qiej ". [Matthu's 7: 21]

    Jezui gjithashtu tregoi se ai iu nënshtrua vullnetit të Perëndisë.

    "Unë nuk mund të bëj asgjë nga Myself; siç e dëgjoj, unë gjykoj dhe gjykimi im është i drejtë, sepse nuk kërkoj vullnetin tim, por vullnetin e atij që më ka dërguar. "[John 5: 30]

    Ka shumë përmendje në Ungjijtë që tregojnë se Jezui i bëri të qartë ithtarëve të tij se ai nuk ishte Perëndia i vërtetë. Sa i përket Orës së Fundit ai tha për shembull:

    "Por atë ditë ose orë askush nuk e di, as engjëjt në qiell, as Biri, vetëm Ati". [Marc 13: 32]

    Kështu, ashtu si profetët para tij dhe i vetmi që erdhi pas tij, Jezui mësoi fenë islame - dorëzimin në vullnetin e Zotit të vetëm të vërtetë.

    Perëndia dhe Krijimi

    Për shkak se dorëzimi i plotë i vullnetit të Zotit ndaj esencës është thelbi i adhurimit, mesazhi themelor i fesë së Zotit, Islamit, është vetëm adhurimi i Zotit. Gjithashtu do të thotë shmangia e adhurimit që u drejtohet çdo personi, vendi ose sendi tjetër, sesa Perëndisë. Sepse çdo gjë tjetër jashtë Perëndisë, Krijuesit të të gjitha gjërave, është krijimi i Zotit, mund të thuhet se Islami në thelb privon njeriun nga adhurimi i krijimit dhe fton adhurimin e Krijuesit të saj. Vetëm Ai është i vetmi që meriton adhurimin njerëzor, sepse vetëm me vullnetin e Tij janë përgjigjur lutjet.

    Për shembull, nëse një person lutet për një pemë dhe lutjet e tij janë përgjigjur, atëherë nuk është pema që u përgjigjet lutjeve të tij, por Zotit, i Cili lejon rrethanën për të cilën duhet të bëhet lutja. Tani mund të thuash: "Kjo ka kuptim", por kjo nuk duhet të jetë rasti për adhuruesit e pemëve. Në mënyrë të ngjashme, lutjet për Jezusin, Budën, Krishnën dhe madje edhe Profetin Muhamed nuk janë përgjigjur prej tyre, por ata janë përgjigjur prej Perëndisë. Jezusi nuk u mësoi dishepujve të vet ta adhurojnë, por Perëndia, siç përmend Kurani:

    Dhe (kujto) kur Allahu do të thotë (në Ditën e Ringjalljes): "O Jezus, biri i Merjemes, ti i the popullit:" Më adhuroni mua dhe nënën time si dy zotra pos All-llahut "? Ai do të thotë: "Ju jeni të shenjtë! Unë kurrë nuk mund të them atë që unë nuk kishte të drejtë për të ... "{5: 116}

    Jezui nuk e adhuronte veten kur u lut, por ai e adhuronte Perëndinë. Dhe Jezusit përmendet në Ungjijtë që ai tha: «Është shkruar: Ti do të adhuroni Zotin, Perëndinë tuaj dhe do t'i shërbeni atij vetëm.» [Lucas 4: 8]

    Ky parim bazë gjendet në kapitullin e hapjes së Kur'anit, i njohur si Al Faatiha, në vargun e katërt:

    Ju (vetëm) adhurojmë dhe ju (vetëm) kërkojmë ndihmë.

    Në një vend tjetër në librin e fundit të shpalljes, Kur'ani, Perëndia thotë:

    Zoti yt thotë: "Më adhuroni! Unë do t'u përgjigjem lutjeve tuaja. {40: 60}

    Është e dobishme të theksohet se mesazhi themelor i Islamit (vetëm adhurimi i Zotit) do të thotë që Perëndia dhe krijimi i Tij janë entitete të ndara. Zoti nuk është i barabartë me krijimin e Tij ose pjesë të tij, dhe krijesa e Tij nuk është e barabartë me Të ose me një pjesë të Tij.

    Kjo duket mjaft logjike, por adhurimi njerëzor i krijimit mbështetet kryesisht në injorancën, ose neglizhimin e konceptit. Ideja se Perëndia është në thelb kudo në krijimin e Tij ose se Qenia e Tij hyjnore është i pranishëm ose ka qenë në disa pjesë të krijimit të Tij, e cila ka dhënë një justifikim për adhurimin e krijimit të Zotit në emër të adhuruar Perëndia Vetë. Mesazhi i Islamit si sjellë nga profetët e Perëndisë, është për të adhuruar Perëndinë dhe për të shmangur adhurimin e krijimit të Tij qoftë në mënyrë direkte apo indirekte.

    Zoti e ka shprehur qartë këtë në Kur'an:

    Ne i dërguam secilit popull një të dërguar (duke thënë): "Adhuronie All-llahun dhe largohuni nga idhujt!"

    Kur adhuruesit e idhujve pyeten përse u përkulen imazheve të bëra nga njeriu, përgjigjja e tyre është kokëfortë që ata nuk adhurojnë vërtet statujat prej guri, por Perëndia që është i pranishëm në ta. Ata pohojnë se statuja e gurit është vetëm një pikë fokale për praninë e Perëndisë dhe se nuk është vetë Perëndia! Dikush që pranon idenë se Zoti është i pranishëm në krijimin e Tij në një farë mënyre apo tjetër, do të ndihet i detyruar ta pranojë këtë argument në favor të idhujtarisë. Nga ana tjetër, dikush që e kupton mesazhin themelor të Islamit dhe aplikimin e saj, nuk do të kalojë kurrë në idhujtari, megjithatë shpjegohet.

    Ata që kanë pohuar hyjninë për veten e tyre përgjatë shekujve zakonisht e bazojnë pretendimin e tyre mbi idetë e rreme që Perëndia është i pranishëm në njeri. Ata shkojnë edhe më tej duke pretenduar se Perëndia është më i pranishëm në ta se sa në pjesën tjetër prej nesh dhe se njerëzit e tjerë duhet t'u dorëzohen atyre dhe t'i adhurojnë ata si Perëndi në formë personale ose si Perëndi që është i bashkuar në një person. Po kështu, ata që kanë atribuuar hyjninë ndaj të tjerëve kanë gjetur tokë pjellore midis atyre që pranojnë besimin e rremë se Perëndia është i pranishëm te njeriu.

    Tani duhet të jetë e qartë se dikush që e kupton mesazhin themelor të Islamit dhe pasojat e tij, nuk mund të pranojë kurrë të adhurojë një qenie tjetër njerëzore në asnjë rrethanë. Feja e Zotit është në parim një thirrje e qartë për të adhuruar Krijuesin dhe për t'u larguar nga adhurimi i krijimit në çdo formë. Ky është kuptimi i besimit të Islamit:

    "Laa ilaaha illa_Allah"

    (Nuk ka zot tjetër përveç Allahut)

    Pranimi i sinqertë i kësaj fraze dhe pranimi i profetësisë së Muhammedit automatikisht shton askënd brenda rrethit të Islamit dhe besimit të sinqertë në të garanton një Xhennet. Kështu, profeti i fundit i Islamit, Muhamedi (paqja dhe bekimi qofshin mbi të) thotë: "Kushdo që thotë:" Nuk ka zot tjetër (që meriton të adhurohet) përveç Allahut "dhe vdes ndërsa ai i mban ato, do të hyjë në Xhennet. "

    Ky besim kërkon që njeriu të kënaqet në Vullnetin e Perëndisë në mënyrën që mësohet nga profetët e Perëndisë. Ajo kërkon më shumë nga besimtari që të heqë dorë nga adhurimi i perëndive të rreme.

    Mesazhi i feve të rreme

    Ka shumë sekt, fe, filozofi dhe lëvizje në botë dhe të gjithë pretendojnë të jenë rruga e drejtë ose e vetmja rrugë e vërtetë e Perëndisë! Si mund të vendosë dikush se cila është e drejta, apo që të gjithë të jenë të sakta? Një mënyrë për të gjetur përgjigjen është heqja e mësimeve të botuesve të ndryshëm të "së vërtetës së tyre përfundimtare" të dallimeve të tyre sipërfaqësore dhe njohja e temës qendrore të adhurimit, të cilën ata të gjithë e kërkojnë, drejtpërdrejt ose tërthorazi. Të gjitha fetë e rreme kanë të përbashkët një koncept themelor në lidhje me Perëndinë - ata të gjithë pretendojnë se njerëzit janë perëndi ose se disa njerëz janë Perëndi ose se natyra është Perëndi, ose që Perëndia është pasojë e imagjinatës njerëzore.

    Kështu mund të thuhet se mesazhi themelor i feve të rreme është se Perëndia mund të adhurohet në formën e krijimit të Tij. Fetë e rreme e ftojnë njeriun që të adhurojë krijimin, duke e quajtur krijimin ose një pjesë të saj 'Zot'. Për shembull, profeti Jezus ftoi pasuesit e tij për të adhuruar Perëndinë, por sot duke e quajtur ata të cilët pretendojnë të jenë pasuesit e Jezusit të jenë njerëzit për të adhuruar Jezusin, sepse ata pretendojnë se ai ishte Perëndia.

    Buda ishte një reformator i cili paraqiti një numër parimesh humanistë në fenë e Indisë. Ai nuk pretendonte të ishte Perëndi, as nuk u paraqit pasuesve të tij si një objekt adhurimi. Megjithatë, shumica e budistëve që gjejmë sot jashtë Indisë e kanë miratuar atë si Perëndi dhe ata përkulen për imazhe të bëra sipas përfaqësimit të tyre.

    Me parimin e njohjes së objektit qendror të adhurimit, lehtë mund të zbulojmë fetë e rreme dhe themelin e tyre të vërtetë.

    Ju adhuroni përveç Tij vetëm emra të kota që keni përmendur (shpikur), ju dhe etërit tuaj; Allahu nuk ka dhënë leje për këtë. Autoriteti nuk është askush tjetër përveç Allahut. Ai ka urdhëruar që ju të mos adhuroni asgjë përveç Tij. Kjo është feja e duhur, por shumica e njerëzve nuk e njohin atë. {12: 40}

    Tani mund të vihet në dukje se të gjitha fetë përshkruajnë gjëra të mira, pse atëherë duhet të përcaktojë se cilin religjion ndjekim? Përgjigjja është se të gjitha fetë e rreme përshkruajnë të keqen më të keqe, përkatësisht adhurimin e krijimit. Adhurimi i krijimit është mëkati më i rëndë që një person mund të kryejë, sepse është në kundërshtim me qëllimin e krijimit të tij. Njeriu është krijuar për të adhuruar vetëm Zotin, siç ka deklaruar në Kur'an në mënyrë të qartë në Kur'an:

    Dhe unë kam krijuar vetëm djin dhe njerëzit që të adhurojnë Mua. {51: 56}

    Kështu, adhurimi i krijimit, baza e idhujtarisë, është i vetmi mëkat i pafalshëm. Dikush që vdes në gjendjen e idhujtarisë, ka vulosur fatin e tij në jetën e ardhshme. Ky nuk është një mendim, por një fakt i zbuluar nga Perëndia në shpalljen e Tij të fundit tek njeriu:

    Me të vërtetë, Allahu nuk falë që partnerët i atribuohen Atij, por Ai fal gjithçka që bie jashtë atyre të cilëve u pëlqen ... {4: 116}

    Feja e Zotit është universale

    Për shkak se pasojat e ndjekjes së një feje të rreme janë kaq tragjike, feja e vërtetë e Perëndisë duhet të jetë e kuptueshme universale nëse ato janë të zbatueshme në mënyrë universale dhe nuk kufizohen vetëm në një popull të caktuar, në një vend ose në një kohë të caktuar. Është gjithashtu e palogjikshme që një fe e tillë të vendosë kushte që nuk kanë të bëjnë fare me marrëdhënien midis njeriut dhe Perëndisë, siç është pagëzimi ose besimi në një person si shpëtimtar ose në ndërmjetës. Në parimin themelor të Islamit dhe përkufizimi i saj (dorëzimi i vullnetit të vet për Zotin) qëndrojnë në rrënjët e natyrës universale të Islamit. Momenti që dikush e kupton se Zoti është Një, i ndarë nga krijimi i Tij dhe i dorëzohet Atij, ai bëhet musliman në trup dhe mendje dhe mund të pranohet në Parajsë.

    Prandaj, kushdo në çdo kohë, në rajonet më të largëta të botës, mund të bëhet musliman (dikush i fesë së Zotit, Islam) duke u larguar vetëm nga adhurimi i krijimit dhe duke u kthyer vetëm te Perëndia. Duhet të theksohet, megjithatë, që në mënyrë që t'i dorëzohet vullnetit të Perëndisë, duhet të zgjedhim vazhdimisht midis të mirës dhe të keqes. Prandaj njeriu mundësohet nga Perëndia jo vetëm që të dallojë të mirën e së keqes, por edhe të zgjedhë mes tyre. Këto mundësi - të cilat Perëndia na ka dhënë - mbajnë një përgjegjësi të rëndësishme, domethënë që njeriu duhet t'i përgjigjet Perëndisë për zgjedhjet që bën. Nga kjo rrjedh se njeriu duhet të përpiqet të bëjë mirë dhe të lërë të keqen. Kjo ide shprehet në zbulesën e Perëndisë si më poshtë:

    Ditën kur çdo njeri do të përballet me të gjitha të mirat që ka bërë dhe me gjithë të keqen që ka bërë, do të dëshironte që të kishte një distancë të madhe mes tij dhe të keqes së tij. Dhe All-llahu ju paralajmëron kundër vetvetes (dënimit të Tij) dhe All-llahu është plot mirësi për robërit e Tij. {3: 30}

    Nëse, për çfarëdo arsye, ata nuk e pranojnë mesazhin përfundimtar, pasi që është përcaktuar qartë për ta, ata janë në rrezik serioz, siç e shpjegon Kur'ani:

    Dhe kushdo që kërkon një fe tjetër përveç Islamit, ajo kurrë nuk do të pranohet prej tij dhe në ahiret ai do të jetë ndër humbësit. {3: 85}

    Njohja e Perëndisë

    Pyetja që po lind tani është "Si mund të pritet që të gjithë njerëzit të besojnë në një Perëndi të vërtetë, pavarësisht prejardhjeve, mjediseve dhe kulturave të ndryshme të tyre?" Për t'i mbajtur njerëzit përgjegjës për adhurimin e një Perëndie të vërtetë, të gjithë duhet të kenë qasje në njohuri të Tij. Zbulesa përfundimtare mëson se të gjithë njerëzit kanë marrë njohjen e një Perëndie të vërtetë në shpirtrat e tyre si pjesë e natyrës së tyre në të cilën ata u krijuan.

    Në kapitullin e shtatë të Kur'anit (vargjet 172-173), Perëndia e bën të qartë se kur Ai krijoi Adamin, Ai solli të gjithë pasardhësit e tij dhe u betua prej tyre duke thënë:

    "A nuk jam unë Zoti juaj?" Për të cilën ata të gjithë u përgjigjën: "Po, ne dëshmojmë (për këtë)".

    Allahu pastaj shpjegoi pse Ai e kishte bërë gjithë njerëzimin të dëshmonte se Ai ishte Krijuesi i tyre dhe vetëm Perëndia i vërtetë, i denjë për adhurimin e tyre. Ai tha:

    Kështu që ju (njerëzimi) në Ditën e Ringjalljes nuk do të thonit: "Me të vërtetë, ne nuk ishim të vetëdijshëm për këtë".

    Kjo është, në atë Ditë nuk mund të themi se nuk kishim idenë se Allahu ishte Perëndia ynë dhe se askush nuk na tha se ne duhet ta adhurojmë Atë vetëm. Allahu vazhdoi shpjegimin e Tij:

    Ose ju mund të thoni: "Ishin baballarët tanë para nesh që bënë idhujtari, dhe ne ishim vetëm një brez pas tyre. A do të na shkatërrosh për atë që udhëzuesit e rremë kanë bërë? "{7: 172-173}

    Kështu që çdo fëmijë lind me një besim të natyrshëm në Zot dhe një prirje të lindur për të adhuruar vetëm Atë. Kjo besim i lindur dhe kjo predispozicion quhet 'fitra' në arabisht.

    Profeti Muhammed (paqja dhe bekimi qofshin mbi të) tha se Allahu ka thënë: "Unë i kam krijuar shërbëtorët e mi në fenë e vërtetë, por demonët i kanë shpërfillur." (Nënshkruar në Sahih Muslim)

    Pejgamberi (paqja dhe bekimi qofshin mbi të) gjithashtu tha: "Çdo fëmijë lind në gjendjen e fitrës. Pastaj prindërit e tij e bëjnë atë një hebre, një të krishterë ose një Zoroasterian ".

    Nëse fëmija do të lihej vetëm, do ta adhuronte Perëndinë në mënyrën e vet, por fëmijët do të ndikoheshin nga mjedisi i tyre. Ndërsa fëmija i dorëzohet ligjeve fizike të natyrës që ka krijuar Allahu, shpirti i fëmijës do të dorëzohet natyrshëm për faktin se Allahu është Zoti i Tij dhe Krijuesi. Por nëse prindërit përpiqen ta bëjnë atë të ndjekin një rrugë tjetër, fëmija nuk është aq i fortë sa të rezistojë ose të kundërshtojë vullnetin e prindërve të tij në periudhën e hershme të jetës së tij. Në këto raste, feja që ndjek fëmija është pasojë e zakonit dhe edukimit dhe Allahu nuk e mban përgjegjësinë për këtë fe derisa të jetë mjaft i pjekur për të vendosur vetë.

    Shenjat e Zotit

    Njerëzit shohin shenjat e Zotit të vetëm të vërtetë, të vërtetë në të gjitha fushat e tokës dhe në shpirtrat e tyre gjatë gjithë jetës së tyre, që nga fëmijëria deri në momentin e vdekjes, derisa të bëhet e qartë se ka vetëm një Perëndi të vërtetë, . Zoti thotë në Kur'an:

    Ne i tregojmë atyre shenjat tona në univers dhe në vetvete, derisa t'u bëhet e qartë atyre se kjo (Kur'ani) është e vërteta. {41: 53}

    Tani vjen një shembull në të cilin Perëndia zbulon gabimin e idhujtarisë së tij me një shenjë për një njeri. Në pjesën juglindore të xhunglës së Amazonit, në Amerikën e Jugut, një fis primitiv krijoi një kasolle të re për të strehuar shefin e tyre, idhujtar Skwatch, përfaqësues i zotit suprem të të gjithë krijimit. Të nesërmen një djalë hyri në kasolle për t'i dhënë haraç këtij zot. Ndërsa ai përulet për atë që ai ishte mësuar, krijuesi dhe mbajtësi i tij, një qen i shpërndarë në plesht u fut në kasolle. I riu ngriti sytë menjëherë në kohë për të parë qenin të heqë këmbën e pasme dhe të lyej urinën mbi idhullin. I furishëm, djali e dëboi qen nga tempulli, por kur u qetësua, ai e kuptoi se imazhi idhujtar nuk mund të ishte Zot i universit. Ai nxori përfundimin se Perëndia duhej të ishte diku tjetër. Ai tani mund të zgjedhte të vepronte në bazë të kësaj shkence dhe të kërkonte Perëndinë e vërtetë, ose, kundër gjykimeve më të mira, t'i mbajë idetë e rreme të fisit të tij. Sa i çmendur siç duket, qeni që rrënonte idhullin ishte një shenjë e Perëndisë për këtë të ri. Kjo shenjë përmban mesazhin hyjnor se ajo që ai adhuronte ishte e rreme. E çliroi nga skllavëria duke ndjekur adhurimin tradicionalisht të mësuar të një perëndie të rreme. Kështu ky njeri ishte vënë përpara zgjedhjes; ose të kërkojë Perëndinë e vërtetë ose t'i përmbahet gabimit në traditën e tij.

    Allahu përmend kërkimin e Profetit Ibrahim te Perëndia, si një shembull se si ata që ndjekin shenjat e Tij do të drejtohen drejt.

    Kështu i treguam Abrahamit mbretërinë e qiejve dhe të tokës, që ai të jetë nga besimtarët e bindur.

    Kur erdhi nata, pa një yll. Ai tha: "Ky është Zoti im." Por, kur ai zbriti, tha: "Nuk më pëlqen ajo që shkon poshtë".

    Kur pa lumin e hënës, ai tha: "Ky është Zoti im". Por, kur ai zbriti, ai tha: "Nëse Zoti im nuk do të më kishte udhëhequr, unë me siguri do t'i përkisja njerëzve të gabuar".

    Kur pa diellin të ndriçonte, ai tha: "Ky është Zoti im. Ky është më i madhi. "Por, kur ai zbriti, tha:" O populli im! Unë nuk kam të bëjë asgjë me idhujt tuaj ".

    "Me të vërtetë, e kam kthyer fytyrën time të sinqertë ndaj Atij që krijoi qiejt dhe tokën (në adhurimin vetëm Allahun) dhe unë nuk jam nga idhujtarët (duke adhuruar të tjerë përveç Allahut)." {6: 75-79 }

    Siç është theksuar më herët, profetët u dërguan në çdo kombi, fisi, duke konfirmuar besimin natyror në Zot dhe prirjen e natyrshme për të adhuruar Atë dhe gjithashtu për të përforcuar të vërtetën hyjnore e shenjave të përditshme të zbuluara nga Perëndia. Megjithëse shumë nga këto mësime profetike ishin të shtrembëruara, pjesë të saj janë ruajtur. Këto zbulojnë mesazhet e tyre të frymëzuara nga Perëndia dhe tregojnë se çfarë është e mirë dhe e keqe. Ndikimi i mund të njihet me anë të Perëndisë është zbuluar mesazhe përmes shekujve në "Dhjetë Urdhëresat" nga Tora çifute, të cilat më vonë janë inkorporuar në doktrinën e krishterë, ne gjithashtu mund të identifikojë ato nga ligjet kundër vrasjes, vjedhjes dhe tradhtia në shumica e komuniteteve në mbarë botën.

    Nëpërmjet shenjave të Perëndisë për njerëzimin përmes epokave, të kombinuara me shpalljet e Tij ndaj profetëve, të gjithë njerëzimit iu është dhënë mundësia të njohin të vetmin Perëndi të vërtetë të vërtetë.

    Prandaj, çdo shpirt do të thirret për të llogaritur besimin e tij në Perëndinë dhe pranimin e fesë së vërtetë të Zotit, përkatësisht Islamin, dmth. Nënshtrimin e plotë ndaj Vullnetit të Allahut.

    Përfundim

    Në sa më sipër ne kemi parë se emri i fesë islame, parimi qendror - dorëzimit ndaj Zotit - duke treguar dhe se emri "Islam" nuk u zgjodh nga vetë njerëzit, por nga Perëndia, të tilla si duke përmendur tekstet e shenjta të Islamit. Për më tepër, është bërë e qartë se vetëm Islami mëson unitetin e Perëndisë dhe cilësitë hyjnore dhe përshkruan adhurimin e Zotit vetëm, pa ndërhyrjen e palëve të treta. Së fundi, ajo është treguar se Islami, nga Perëndia Vetë themeluar zotësi të lindur për adhurimin e Perëndisë dhe shenjave shpallur nga Zoti për çdo individ, gjatë shekujve, është e hapur për të gjithë, në çdo kohë.

    Me pak fjalë, ndikimi i emrit Islam (nënshtrim ndaj Zotit), njohjen themelore e njëshmërisë së Perëndisë dhe qasjes së Islamit për të gjithë njerëzit në të gjitha kohët, dëshmi bindëse për pohimin e Islamit që nga koha nga fillimi Në cilën gjuhë u shpreh, vetëm Islami ka qenë dhe do të jetë gjithmonë feja e vërtetë e Perëndisë.

    Së fundi, i kërkojmë All-llahut, të Lartësuarit, të na mbështjellë me bekimet dhe mëshirën e Tij, sepse Ai është me siguri Mëshirëbërësi. Allahu qoftë lavdëruar, Zoti i botëve. Bekimet dhe paqja e Tij janë me Profetin Muhamed dhe me të gjithë Profetët e Perëndisë dhe me ndjekësit e tyre të sinqertë.

   • Aty shkoni [quote] "Në sa më sipër kemi parë se emri i fesë islame pasqyron parimin qendror - dorëzimin ndaj Zotit - dhe se emri 'Islam' nuk zgjidhet nga vetë njerëzit, por nga Zoti, siç përmenden shkrimet e shenjta të Islamit."

    Ju e thoni veten: "siç përmendin shkrimet e shenjta të Islamit".

    Pra, pyetja thelbësore është mbi të gjitha: kush e krijoi atë libër dhe sa e besueshme është ajo? A besoj se nuk ka komplot prapa mbishkrimit të parë? A nuk janë ata pasardhësit e faraonëve që tani janë fshehur në Romë, të cilët kanë themeluar fenë? A nuk janë 'pasardhësit e faraonit të Saturnit'?

    Unë mund të ul receptorin e telefonit të gjithë jetën në "të vërteta" nga një libër, por nëse nuk guxoj të shqyrtoj në mënyrë kritike burimin, unë do të qëndroj në mantrat e fesë në të cilën unë u rrita. Në fakt, njerëzit i qëndrojnë programeve të pandërgjegjshme që nga mosha e re, pavarësisht nga procesi i zhvillimit që keni përcaktuar.

    Deklarata juaj [quote] "Me pak fjalë, ndikimi i emrit Islam (nënshtrim ndaj Zotit), njohjen themelore e njëshmërisë së Perëndisë dhe qasjes së Islamit për të gjithë njerëzit në të gjitha kohët, dëshmi bindëse për pohimin e Islamit që nga koha nga fillimi Në cilën gjuhë u shpreh, vetëm Islami ka qenë dhe do të jetë gjithmonë feja e vërtetë e Perëndisë."Nuk mund ta kuptoj fare. Kjo më vjen si një mantë në të cilën mungon çdo logjikë. Si mund 'ndikimi i një emri' të jetë provë bindëse? Dhe unë nuk e shoh atë ndikim as. Unë shoh vetëm rritjen histrionike dhe aktuale në mbështetje të fesë, por kjo ka të bëjë edhe me strukturat ushtarake dhe ushtarake të pushtetit dhe me presion nga lart (që vlen edhe për krishterimin).

    Rastësisht, dëshmia e vetme që jepni gjendet në "librin e shenjtë" për ju dhe shumë. Unë e respektoj këtë, por kur shkruaj një libër dhe më pas si dëshmi të së vërtetës, referojuni përmbajtjes së atij libri, kjo nuk është, në ekuilibër, provë.

   • Pra, sugjeroni që unë them se unë jam një profet dhe them se unë kam marrë punën time nga Perëndia dhe unë shkruaj çdo gjë në një libër që unë e quaj 'Bibran'. Pastaj pasuesit e mi thonë 1600 vite më vonë se gjithçka që kam shkruar mund të jetë e vetmja e vërtetë, sepse Perëndia më ka dhënë mua. Atëherë një person i pavarur i kërkon 1-it nga pasuesit e mi: "Por si e dini me siguri se kjo është e vërteta?" Dhe pasuesi im përgjigjet: "Epo, kjo është shkruar në Bibran". Çfarë mendoni për atë përgjigje?

  • 'Hyrja në oborrin e tempullit dhe të gjitha llojet e tjera të fjalëve gjithashtu më kujtojnë shumë aktivitete sodomike të rojeve të tempullit dhe anëtarëve të seksioneve si ato të RTD. A do të kishte të bënte fare me të?

   • Mund të them vetëm se ata duan "virgjëresha", fëmijë dhe adoleshentë sidomos atë "pafajësi të pastër", energjitë e tyre janë të fuqishme, duan të ushqehen me këto energji, ata janë vampirë.

    agjentët e tyre në shkolla dhe arsim, të përpiqet për të siguruar se ata janë fëmijë të cilët janë të pastër, për të ofruar RINJVE kujdes, kështu që prindërit të japin fëmijëve një arsim që nuk korrespondojnë me arsimin Afërditë që ata të gjithë të vini jashtë. Kështu që secilës familje i caktohet një shërbëtor i Saturnit për t'i monitoruar dhe regjistruar ato, gjithashtu ka nevojë për një axhendë të fshehtë. Pra, fëmijët duhet të jenë të çoroditur, dhe ata e quajnë atë "të bëjmë seksualisht të vetëdijshëm" dhe ata që vetëm e shohin atë, janë të verbër.

    Askush nuk mund të marrë pjesë në rendin botëror "të ri" pa pasur një iniciativë luciferike dhe kjo ndodh pothuajse në të gjitha nivelet dhe praktikisht kudo brenda SISTEMIT.

   • Por Martin, ju sfidoni ruajtjen e shkencës në këtë rast. Çdo përgjigje në pyetjen tuaj thelbësore mund të sfidohet: kush e ka shkruar atë libër dhe sa e besueshme është ajo? Por kjo është me të gjithë shkencën. Por përgjigjja e vetme që mund të japësh pasi ta lexosh Kuranin neutrale dhe të kuptosh historinë (afatet, kronologjinë dhe shkencën që caktohet). Ju nuk duhet të jeni musliman për këtë.

   • E vetmja e vërtetë është e jotja!

   • Unë njoh shumë të krishterë dhe muslimanë dhe guxoj të besoj se shumica nuk e kanë lexuar kurrë librin e tyre të shenjtë nga mbulesa e tyre. Kjo është pothuajse e pamundur për të bërë. Shumica e njerëzve e dinë atë në kishën ose xhaminë e ministrit ose imamit. Kjo është e kuptueshme. Unë u hodha në vdekje me Biblën si fëmijë. Edhe unë shkova në shkollën biblike të festës. Megjithatë, kurrë nuk e kam lexuar librin nga mbulesa për të mbuluar. Për të filluar me vetëm për shkak të tregimeve më të pamundura që mund të gjenden atje. Ajo thjesht nuk lexon këndshëm. Ajo që kam parë nga Kur'ani gjithashtu nuk më ngjall. Megjithatë, unë dëgjova fjalimet e nevojshme nga imamët.

    Ajo që më intrigon është imazhi që feja ka ngjashmëri dhe ndryshon në pikat thelbësore. Dhe unë mendoj se ishte pikërisht qëllimi i linjave Archontean faraon që fetë kanë hartuar; në mënyrë që grupe të mëdha njerëzish të fillojnë të fluturojnë njëri-tjetrin për të sjellë profecitë e tyre në fund të kohës. Kjo çon në sakrificat e gjakut dhe kjo duket të jetë qëllimi specifik.

   • Atëherë unë do të lexoja "Bibran" për të gjetur nëse kjo mund të jetë e vërteta.

  • Wow! nuk ka ide se kush jeni, por kjo është aq e vërtetë.
   Fantasties shkruar!

   • Nuk mund të merrem me deklarata që bazohen në tekste nga Bibla. Por këtu është një nga shumë dëshmitë që vijnë nga Kur'ani.

    Kosmologjia moderne e aplikuar dhe teorike qartë tregon se në një kohë të gjithë universi nuk ishte gjë tjetër veçse një re tymi (që është një përzierje shumë e ngushtë dhe e nxehtë me gaz). Ky është një nga parimet e padiskutueshme të kozmologjisë moderne standarde. Shkencëtarët tani mund të vëzhgojnë formacione të reja të yjeve në eshtrat e këtij "tymi". Yjet e ndritshme që shohim gjatë natës, si tërë universi, u formuan në atë material "tym".

    Allahu thotë në Kur'an:
    Pastaj Ai u kthye në qiell që ishte tym mbi të cilin Ai i tha atij dhe tokës: Ejani të gatshëm ose të gatshëm! Ata thanë: Ne jemi të gatshëm (Sura 41: Ayah 11)

    Sepse toka dhe qiejt lart (dielli, hëna, yjet, planetet, galaktikat, etj.) Formohen nga ky 'tym', konkludojmë se toka dhe qiejt ishin një masë e unifikuar. Pastaj ata u formuan nga ky 'tym' homogjen dhe u ndanë nga njëri-tjetri.

    Allahu thotë në Kur'an:
    A mos ata që nuk besuan nuk shohin se qiejt dhe toka ishin një masë e rrënuar, në të cilën Ne të dy u ndamë [dhe e bëmë ujin çdo organizëm të gjallë? Atëherë, a nuk do të vijnë ata në besim? (Sure 21: Ayah 30)

    Dr. Alfred Kroner është një nga gjeologët më të famshëm në botë. Ai është profesor i Gjeologjisë dhe drejton departamentin e Gjeologjisë në Institutin e Shkencave të Tokës në Universitetin Johannes Gutenberg, Mainz të Gjermanisë. Ai tha: "Nëse kemi parasysh se Mohammad bërë ... Unë mendoj se nga se është pothuajse e pamundur që ai gjëra mund të ketë njohur, si origjina e përbashkët e universit, sepse shkencëtarët kanë vetëm vitet e fundit me metoda shumë të komplikuara dhe të avancuara teknologjike zbuloi se ky është rasti ". Ai gjithashtu ka thënë: "Kushdo që e di asgjë në lidhje me fizikën bërthamore katërmbëdhjetë qindra vjet më parë nuk mund të, unë mendoj se, nuk kanë mundësi për të zotëruar për të mësuar (punët akademike) (ne kemi vetëm tani zbuluar); për shembull se toka dhe qiejt kanë të njëjtën origjinë "
    (http://vpro.react.nl/programma/tegenlicht/forum/list_messages/923)

    http://www.geocities.com/Athens/Parthenon/2204/bewijzen.html#a11

    Si e vërteton Kur'ani se ai është me të vërtetë Fjala e Allahut?

    * duke zbuluar njohuritë shkencore që njerëzit e asaj kohe nuk e dinin;
    * sepse Kurani transformoi një vend të tërë (Arabi) nga rrënuar në civilizuar brenda 25 viteve;
    * sepse parashikimet e bëra për suksesin e Muhammedit janë bërë të vërteta;
    * sepse gjuha e përdorur në Kur'an ishte kaq e përsosur që asnjë poet nuk mund ta imitonte.

    Kjo është vetëm për të treguar se ajo që thotë është e vërtetë dhe kështu besoj në ajetin vijues:

    Allahu ka premtuar të mbrojë vetë Kur'anin kundër falsifikimit. Shih, p.sh. Kurani 15: 9:
    "Ne e kemi shpallur Kujtimin (Kur'anin) dhe me të vërtetë Ne jemi mbrojtësi i saj".

  • Faleminderit Freeman. A do të ishit aq mirë ta shkruanit përsëri këtë tekst. Tani nuk e kam tekstin e vështirë. Teksti juaj është shumë i rëndësishëm, të paktën për mua. Shpirti ndiqet dhe dobësia më e dobët është kërcyer mbi të, për ta drejtuar atë drejt negativit. A është kjo pak a shumë çfarë do të thotë të thuash? Nëse keni dritë, a jeni në rrugën e duhur?

   • Mos e kuptoni plotësisht pse reagimi im është krejtësisht këtu. Unë po flas për tekstin e mësipërm:

    Tempulli është organi, zarfi material, lëkurën e kafshëve (nga një kafshë të pastër, do të thotë të ndara, u shenjtëroftë të shërbejë si një objekt për Watchers / Elohim) të cilat çadra, çadra është në thelb i ... ishte e sajuar .. etj

   • Nena e dashur 58,

    Tempulli është organi, zarfi material, lëkurën e kafshëve (nga një kafshë të pastër, do të thotë të ndara, u shenjtëroftë të shërbejë si një objekt për Watchers / Elohim) e të cilit tendë, tendë është në thelb i është përgatitur.

    Unë e mbaj atë në pjesën e mësipërme, për ta shpjeguar atë pjesërisht, por është shkruar në mënyrë që ta kuptoni në nivelin / nivelin tuaj, që është ndryshe për të gjithë dhe çfarë është prekur në ju është më e rëndësishme ajo gjithashtu ka për qëllim të sjellë dritat tuaja në hije. Njihni veten plotësisht dhe mos shtypni ose mohoni diçka që mund të njihet. Atëherë edhe ti e kupton pse bota është pse është. Pjesa më e rëndësishme e komentit që kam shkruar është ajo që ka për ju si një mesazh, çfarë po ndodh në ju dhe që merret me një tekst të tillë. Një grua është më e kuptueshme mesatarisht për të bërë udhëtimin e brendshëm, por që të mos humbasë dhe të mos bjerë në duart e "grabitësve", shpesh është e nevojshme që ajo të vendoset përsëri në kohë. Ndërsa gjithnjë e më shumë gra vijnë në pushtet, ideja është shpesh se bota do të duket më mirë, por kjo është ende çështja, ata janë jashtë për të lejuar gruan ta shkelë atë dhe njeriun në zinxhirin e skllevërve për të varur, një grua e dehur me fuqi, është në gjendje të vjedh njeriun nga fuqia e tij, mund ta vrasë ose ta lërë të jetojë, gishti i madh shkon lart ose poshtë.

    Tempulli është trupi juaj fizik, ajo është thjesht shtazarake, nuk ka asgjë hyjnore në efektet hormonale dhe tendencat që dalin të jetë i sigurt për të shtypur njeriun e brendshëm (shpirti) dhe për të mbajtur ju larg nga shpirti dritës suaj. Një njeri rruga e inicimit është nënshtruar bashkuar tërësisht nga agjentët SATURN dhe të njohur me shumë sekrete, dhe të zgjedhin rrugën e drejtë (rrugën e drejtë), ka qenë në gjendje të dominojë magjistar goxha të bardhë rreth demon / bishës, çfarë trup, dhe se trupi është përdorur vetëm si mjet / delja dukshëm vullneti për të kryer Archons / Guardians / Gods, për të qenë në shërbim të programit kohor tyre, ato janë të lidhura me veten e tyre më të ulët, të vdekur, dhe ata vetëm bëjnë vullnetin e eprorëve të tyre.

    Magjistarët e bardhë nga ushtria e SATURN-CULT shkojnë të zeza dhe veprojnë nga hijet, ata shpesh janë të aftë në manipulimin e mendjes, ata i kanë zotëruar ato cilësi. Ata janë pothuajse të gjithë personazhet shumë të forta, nuk tradhtojnë sekretet e tyre, as nuk i shesin. Magjistarët e zezakëve të ushtrisë së SATURN nuk i njohin këto sekrete, janë të veshur me të bardhë, në fushën e dukshme në këtë botë janë aktive, ata shesin atë që shesin, shoferët e tyre nuk janë të pastër. Ato përfaqësohen kudo, punojnë si shkencëtarë, mësues, yje të pop, janë në shërbim ushtarak, shërbime sekrete etj. Ata duhet të veprojnë me korruptim, të mbjellin korruptim dhe Urdhrin e SATURN-it, që në këtë mënyrë të arrijë Urdhërin e tyre të dëshiruar i cili është plotësisht në përputhje me programin e matricës kohore të Dizenjuesve / Zotërinjve.

   • Hahaha ... Unë mendoj se kam shumë fluoride në trurin tim. Unë mezi e shpjegoj këtë plotësisht, por shkurtimisht: kam vizituar natën, në gjumë. U zgjova me një ndjenjë që unë absolutisht nuk dua. Pas ditëve 14. Isha e lodhur dhe unë kam kërkuar urgjentisht të largohem nga trupi im. Jam me fat ... u zhduk menjëherë.
    Pastaj disa herë u përpoqa të tërhiqesha në një tunel të zi. Dhe unë kam marrë dritën. Të gjitha gjërat e çuditshme që kurrë nuk kam përjetuar më parë, por që unë jam i vetëdijshëm tani. Për shembull, marr një palpitacion me muzikë të gabuar. Dhe tani pyes veten nëse duhet ta lejoj atë dritë apo jo. Unë nuk mendoj shumë për gjërat, më ndjek antenat e mia.
    Unë mund t'ju them të njëjtën gjë për fuqinë e grave. Unë kam shumë të bëjë me njerëzit që nuk e marrin dhomën e gruas së tyre (por ka edhe shumë njerëz që e duan, me lehtësi) Me disa gra që mendoj menjëherë ... dilni nga këtu. Ata kanë tronditje të mrekullueshme të trurit. Po, unë jam një grua, por e shoh qartë atë rreth meje. Sinqerisht, gratë zakonisht janë shumë të përhapura dhe burrat ndjekin meekly.Foutje e burrave dhe atje qëndron dobësia e tyre. Ka kohë që më ka goditur se ngjyra e preferuar është e zezë këtu, për tmerrin tim!
    Faleminderit Freeman për kohën dhe energjinë tuaj.

   • Nena e dashur 58,

    Kam vizituar natën, në gjumë. U zgjova me një ndjenjë që unë absolutisht nuk dua. Pas ditëve 14. Isha e lodhur dhe unë kam kërkuar urgjentisht të largohem nga trupi im. Jam me fat ... u zhduk menjëherë.
    Pastaj disa herë u përpoqa të tërhiqesha në një tunel të zi. Dhe unë kam marrë dritën. Të gjitha gjërat e çuditshme që kurrë nuk kam përjetuar më parë, por që unë jam i vetëdijshëm tani. Për shembull, marr një palpitacion me muzikë të gabuar. Dhe tani pyes veten nëse duhet ta lejoj atë dritë apo jo. Unë nuk mendoj shumë për gjërat, më ndjek antenat e mia.

    Për sa më sipër; Unë nuk isha hahaha ... por pa craziness, ajo që shkruani atje është shumë e njohur për mua, unë gjithashtu kishte për të përjetuar diçka të ngjashme gjatë gjumit. Unë do t'ju këshilloja të mos merrni atë dritë. Unë mendoj se ju jeni një person shumë i ndjeshëm, por mbi të gjitha shumë i ndershëm, i ndershëm dhe keni një ndjenjë të madhe drejtësie. A keni humbur njerëz të dashur gjatë jetës suaj?

    Faleminderit për përgjigjen tuaj dhe hapjes tuaj, të qëndrojnë trim dhe nuk kanë frikë nga vizitave të tilla gjatë gjumit, absolutisht nuk duan të jenë thonë "ndërhyrës" të cilët kanë ardhur për të vjedhur, edhe unë shkova nëpër ferr nga vizita ngjashme dhe sulme të drejta të plota , ishte gjithashtu i lodhur plotësisht, mund të lërë gjurmë të qëndrueshme sa i përket nivelit të energjisë.

    Po, çfarë do të thotë unë shoh po haha ​​... shumë gra dominante dhe pastaj fjalë për fjalë çiklizëm përpara dhe ka njeri pas tyre hahaha, është një shenjë e qartë në mur po.

   • Freeman: Për sa më sipër; Nuk isha hahaha ...

    Hahaha, po më pëlqen kjo!
    Jo, ata ishin dy.

    Ju mund të vini më mirë në kafe.

    Më vjen mirë që më ke thënë të mos marrësh atë dritë. Unë kam qenë i pasigurt në lidhje me të, sepse nuk ka ndodhur herë 2e. Kështu që mendova, kjo është e gabuar.
    Si ndodhi: Ulem vetëm në karrige për të dëgjuar tingujt në internet (një orë). Kjo dha rezonancë nga këmbët dhe kaskadhe, përmes chakras (nuk kishte idenë se kjo mund të bëhej, 'kwas vërtet një laik, por jo më) lart. Me çdo katran të ri ne rridhte dhe riorganizohemi në chakra tjetër dhe në fund hapja u hap në krye dhe në dritën e derdhur. Një zë tha, le të vijë, sepse unë u ula dhe thirra me zë të lartë ... çfarë është kjo! Unë nuk mund ta ndaloja atë, e mbushi bustin dhe qëndrova atje për një ose tre ditë.
    E gjithë kjo tingëllon e çuditshme, por unë jam një person i tmerrshëm poshtë në tokë.

    Ju shkruani ao. Tempulli është trupi juaj fizik, ajo është thjesht shtazarake, nuk ka asgjë hyjnore në efektet hormonale dhe tendencat që dalin të jetë i sigurt për të shtypur njeriun e brendshëm (shpirti) dhe për të mbajtur ju larg nga shpirti dritës suaj.

    Dhe pikërisht ajo që ata bënë për mua. Faleminderit për këtë mesazh.
    Nuk mund t'i thuash askujt? Ti e di se ata nuk e kuptojnë atë, sepse nuk e dinit kurrë veten.

    Apo kam humbur një të dashur?
    Kur isha një fëmijë i vogël dhe isha gjithmonë një i huaj, duke shikuar prapa.

    "Unë mendoj se ju jeni një person shumë i ndjeshëm, por mbi të gjitha shumë i sinqertë, i sinqertë dhe keni një ndjenjë të madhe drejtësie".
    Po, kjo është në rregull dhe kjo shpesh nuk merret si një falenderim. Atëherë ju jeni një person i vështirë.

    Kanë jetuar me një psikopat për vite (mbijetuan). Pastaj e shihni "zbërthimin" e personit. Ulërimë, betimi, hutimi, shkumëzimi në gojë dhe gjithçka. Ai e dinte, por nuk mundi t'i rezistonte. Shumë i mësuar. Një person i tillë mund t'ju bëjë të çmendur. Gjithmonë thashë me vete ... mund të merrni gjithçka, por ju do të qëndroni larg nga truri im.
    Tani jam aq i lirë sa një zog dhe mund të gjej veten në atë zog të porsalindur.

    Bike: mirë, imja ishte në anën e pasme ose lejohej të tërhiqte!
    Të paktën ju shihni zotëra çiklizmit .. hahaha
    "Çiklist i vetmuar".

   • Faleminderit për ndarjen e tregimit tuaj kaq afërsisht, kam disa pyetje në lidhje me Mother58. Ju mund të postoni me email [Email mbrojtur] dhe ju falënderoj për ofertën tuaj për të më pritur, unë do të shoh kur do të shkoj në ofertën tuaj, nuk do të vijnë vetëm në lagjet tuaja, nuk e gjeni vajzën time një ide të mirë hahahha.

 10. Shumë prej këtyre filmave vijnë nga mishi i krishterë; nuk e kuptojnë se Krishterimi vjen nga e njëjta faraon-amidamente. Shkurtimisht, ato tregojnë shumë të vërteta, por e përdorin atë për të gjykuar figurën e satanit / perëndisë dhe t'i provokojnë njerëzit që të kthehen në kontrollin e mendjes të quajtur fe.

 11. "Para Hitlerit isha Am! Dhe e njëjta gjë për Abrahamin "

  - Ligji Horus i Thelema - Aleister Crowley

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/03/Iamsterdam.jpg

 12. Historia e përkthimit nga turizmi ekzotik në ezotericizëm; ... dhe ofertat spontane (me flijimet e tjera ai mund edhe sakrificat e gjinisë femërore, gjithashtu duhet këto sakrifica janë zakonisht jo më të vjetër se sa vitet 1), ata duan të sakrifikojë Elohim: ajo duhet, në qoftë se ju jeni i këndshëm, i tmerrshëm ( gaver se si duket, më të fuqishme në fushën e energjisë nga i cili dhurata është bërë trupin) duke qenë meshkuj të bagëtive (kryesisht dem, e fortë) e deleve dhe dhive. Ju nuk do të sakrifikoni asgjë që mungon; për atë do të ju do të gjeni asnjë kënaqësi ... dhe Perëndia i foli ... Kur një dele apo një dhi ose dhi është i lindur, ajo do të mbetet shtatë ditë me të ëmën, por në ditën e tetë e tutje do të jetë si një dhuratë për Elohim zjarri-oferta të pranohet ... do Elohim .Të parëlindur të bijve të tu (rrethprerja, turp, një ritual fillestar të ketë një të ardhme të ftohtë shërbëtor i bindur i Perëndisë pa vullnetin e vet). Kështu do të veprosh me qetë e vet dhe me kopetë e tu; do të qëndroni shtatë ditë me nënën e tyre; ditën e tetë do t'u jepni ELOHIEM.

  Priftërinjve të Baalit sakrifikuar fëmijët e tyre Saturni, një ndryshim i përdorimit importohet tani, fëmijët e tyre mund të më ofrohet, por kafshët e tyre që ata kanë në posedim të tyre, ose, të cilët janë këto kafshë? Në çdo nivel duke fëmijët kultin e Saturnit në mbarë botën sakrifikuar për nder të Molekut-dem-dem, dhe kulti i përmbahet rregullave të përcaktuara më parë, dhe është e vështirë që shoqëritë perëndimore është i shtyrë nga okultizmi errët dhe fëmijët do të kërkojë nga lindja dhe përdorimin e tyre për qëllime të ndryshme që lidhen me agjendën e ministrave të Saturnit, dhe më hapur do të manifestuar veten e tyre, kështu që thjesht brezat e njerëzimit iniciuara gjatë Luciferike dhe të magjepsur / zotëronte, në qoftë se ata janë atje zakonisht jo me vetëdije, por nënndërgjegjja është e përgatitur që gradualisht ta pranojë dhe ta mbajë më lehtë Satanizmin.

  • Pra, i cili identifikon veten alsburger / rob, dhe fillon të identifikohen me një demon / person / subjekti të vdekur, i vetëdijshëm ose jo i vetëdijshëm për këtë, tregon autoritetet e errët të "me pëlqim", se ata janë të vdekur, dhe kështu është se për këta njerëz legjitimiteti për të bërë për të sakrifikuar ata "të vdekur", pas lirshëm me ta atë që ata duan me të, dhe arriti që të dal mirë ndërro dhe propaganda ndërgjegjshëm dhe indoktrinimi, duke përfshirë arsimin dhe me mbjelljen e mesazheve subkoshiencës në nënndërgjegjeshëm, duke krijuar atëherë një shoqëri e tillë satanike që ata posedojnë plotësisht dhe kanë në fuqinë e tyre.

   • http://www.alt-market.com/articles/2413-the-new-world-order-does-it-all-just-boil-down-to-a-battle-for-your-soul

    Rendi i Ri Botëror, një ideal ose të mbrojtura nga globaliste dhe të përcaktuara nga retorika e tyre si një diktaturë shkencore në Sa pasuesit kolektivizmi është vlerësuar dhe individualizmi është kriminalizuar, për mua duket të jetë - në formën e saj përfundimtare dhe qëllimin - një betejë për shpirtin njerëzor . Ata përpiqen të na bindin thatthere ka gjë të tillë, se nuk ka ndërgjegje lindur, se nuk është një arsyetim për çdo veprim, që spiritualizmi është një ndjekje joserioze dhe terrorist dhe se logjika e ftohtë dhe shkencës, siç përcaktohet nga ana e tyre, janë rrugët për prosperitet dhe paqe. Ata po ashtu kërkojnë tundimin me tregime imagjinare të perëndishmërisë së arritshme dhe Eden artificial, premtime mbi të cilat ata kurrë nuk mund të shpëtojnë. Çdokush mund të nxjerrë në pah kërkesën tuaj, por kjo nuk është ajo që dëshirojnë elitat. Përkundrazi, ata duan që ju të jepni dorë vullnetarisht në mendje dhe të sakrifikoni ndërgjegjen tuaj në këtë proces. Ndërkohë që dikush mund të debatohet për atë që ata vërtet besojnë në thelbin e kultit të tyre, është e pamohueshme se kolektivizmi, relativizmi moral dhe ateizmi janë arma e tyre promovuese e preferuar.

    Përgjigjet reaksionare ndaj kritikave të mia ndaj filozofisë elitiste ka shumë të ngjarë të përfshijnë refuzime të pafundme ose krime të kryera në emër të zjarrtë fetare. Unë pajtohem; ajo është shfrytëzuar gjithmonë, zakonisht nga elitat, për të skllavëruar dhe për vrasje. Edhe sot, dëgjoj disa të ashtuquajtur të krishterë që argumentojnë në favor apo genocid duke përdorur interpretime gjysmë të pjekura ose referencë biblike. Por në fund, unë më shumë preferoj një botë në të shprehjes fetare i cili është i lirë, në vend se të shfuqizohen në emër të një zellit të tepruar gjithëpërfshirës në formën e një morali matematikore rrëgjuar. Preferoj një botë ku anën shpirtërore të ekzistencës lejohet të shtohet në vetëdijen vëzhguese. Vetëm logjika nuk është mençuri, në fund të fundit. Urtësia është kombinimi i arsyes, intuitës dhe përvojës.

    Unë refuzoj të jetoj nën asnjë formë teokracie, qoftë fetare apo shkencore. Ideja që ne duhet të zgjedhim midis njërit dhe tjetrës është një farsë - një debat i kontrolluar. Shpirti individual (ose çfarëdo që ju e quani) është e vetmja gjë që ka rëndësi. Është e rëndësishme që kurrë të mos harrojmë se kur luftojmë kundër NWO, ne nuk po luftojmë vetëm për liri; ne po luftojmë për diçka thellësisht dhe në thelb shpirtërore. Megjithëse mund të mos jemi në gjendje ta definojmë atë, ne mund ta ndiejmë atë. Dhe kjo është e mjaftueshme.

   • I nderuar Freeman, me interes të madh kam lexuar gjithmonë tekstet dhe komentet tuaja. Ju vijnë të gjithë për mua si një njeri inteligjent me një njohuri të gjerë të temave që janë diskutuar këtu. Kështu që unë vetëm lexoj tekstet mes jush dhe Moeder58 që më interesojnë shumë dhe dëshiroj të di më shumë për këtë. Unë vetë kam qenë i sulmuar rregullisht për vite gjatë natës, nganjëherë disa herë në një natë dhe nganjëherë edhe gjatë ditës. Kanë përjetuar shumë momente të ankthshme që nuk mund ta shpjegoj. Ndërkohë, kjo nuk ka ndodhur për rreth 4 vite, por ka ndikuar shumë në jetën time. Unë nuk dua ta hedh tërë historinë në erë dhe ngjyra këtu, por diçka më thotë se mund të tregoni më shumë për këtë dhe ta bëni të qartë!
    Pyetja ime është pra, a mund t'ju them për këtë për pm? Sepse, përkundër faktit që ka qenë shumë kohë më parë, vërej se ende ka një ndikim të caktuar tek unë!

 13. Unë nuk do të habitem nëse sakrifica rituale e fëmijëve - siç ilustrohet në figurë - ende ndodh brenda lëvizjeve të tilla të Saturnit (satanik). Në ritualin e përshkruar në komentin tim të parë - Eroto-Comatose Lucidity - Ka edhe vdekje si pasojë e abuzimit seksual seksual.

  Kuotat Aleister Crowley:

  "Në ditën e caktuar ai ndiqet nga një ose më shumë të pranishëm të zgjedhur dhe me përvojë, detyra e të cilëve është (a) të zhduket me çdo mjet të njohur (b) për ta zgjuar atë seksualisht me çdo mjet të njohur. Çdo pajisje dhe artificiale e kurtizanëve duhet të përdoren, dhe çdo stimulues i njohur për mjekun ... Vdekja më e favorshme është ajo që ndodh gjatë orgazmës dhe quhet Mors Justi. "

  "Një fëmijë mashkull i pafajësisë së përsosur dhe inteligjencës së lartë është viktima më e kënaqshme dhe e përshtatshme në Meshën".

  Burimi: http://illuminatiwatcher.com/peaches-geldof-occult-illuminati-death-conspiracy-theories/
  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/03/Jeroen_OTO_Hoogeweij.png

 14. Abuzimi seksual i fëmijëve ende ndodh në një shkallë të madhe. Sidomos në botën e muzikës pop. Kush kujton Ian Watkins, këngëtar i profeve të humbura?
  Ata ishin nënat e foshnjave që i dhanë fëmijët e tyre për abuzime seksuale.

  A keni dëgjuar ndonjëherë për Peaches Geldof?

  Zbuloni lidhjen e RTN Aleister Crowley:

  http://illuminatiwatcher.com/peaches-geldof-occult-illuminati-death-conspiracy-theories/

  http://www.martinvrijland.nl/2013/12/19/lost-prophits-zanger-ian-watkins-mk-ultra-anass-aouragh/

  http://illuminatiwatcher.com/peaches-geldof-occult-illuminati-death-conspiracy-theories/

  • Luledielli simbolizon marrëveshjen planetare Saturn, Venus, Mars, ku errësira brenda lule përfaqëson planetin Mars. Pra luledielli luan një rol të rëndësishëm në kultin e Saturnit.

   Ne gjithashtu e kuptojmë Van Gogh më mirë.

 15. "E" të gjithë-duke parë-sy ", një simbol i njohur i masonerisë së lirë-e cila është e dobishme në shënimet bankare dollarit, ka një" trekëndësh "(një vaginë apo femra qimeve pubike) dhe një" sy "(një vulvë) në krye të saj , duke sugjeruar se seksioni më i ulët është masoneria e lirë, ndërsa pjesa e sipërme është një tjetër organizatë e natyrës okulte, femërore ".http://www.scribd.com/doc/236691362/The-Occult-Symbols-of-the-Subversive-Forces-which-Control-the-World-Their-Meanings-How-they-are-Connected-pdf)

  http://bp3.blogger.com/_-zVG_fRCEtU/R4YxZC37KwI/AAAAAAAAApk/fuH4xbB9mio/s1600-h/board19.jpg

  http://static.wixstatic.com/media/7a78d4_b4f0bd8abf5699119d19bc87091b19ac.png

  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a4/KUL.gif/266px-KUL.gif

  http://1.bp.blogspot.com/-MbM6Qz8VEXE/Umk526vwD0I/AAAAAAAAACI/bhKd-WAaxHM/s1600/Yoni1.jpg

  • Crowley mësoi se kur do të dilte më në fund epoka e Horus, i gjithë koncepti i imoralitetit dhe mëkatit do të përfshihej në flakët e Enout të Ri. Dëshira e tij për ligjërisht të ketë marrëdhënie seksuale me fëmijët do të ishte e pranueshme.

   • Martin, a mendoni se homoseksualiteti, apo shkatërrimi i familjes, është gjithashtu një problem i fabrikuar që zgjidhet duke futur brics nwo? Që nga Putini dhe Rusia e krishterë ortodokse e saj të apelojnë tek amerikanët dhe evropianët e krishterë?

   • Sigurisht që është fabrikuar apo shtyrë, siç diskutohet kaq shumë. Nëse zgjidhen, unë guxoj të pyes. Më tepër mendoj se për disa njerëz është krijuar iluzioni i shpresës mbi BRICS. Por në pamje të madhe agjenda e homoseksualëve është krejtësisht NWO - ose më saktë Rendi Botëror i Vjetër, domethënë axhenda e kultit të Saturnit faraonik. Ata e shohin qenien më të lartë si hermafrodite (ambivalenca). Ky është qëllimi kryesor i agjendës së homoseksualëve. Statusi transgjinor prandaj do të shtyhet gjithnjë e më shumë gjatë viteve të ardhshme. Përfundimisht ata duan të shkojnë në një lloj të ri personi: hermafroditi; në shëmbëlltyrën e Satanit (Saturnit) ose Baphomet (dhi ambivalent me mjekër). Si më lart kështu më poshtë. Kjo do të thotë që riprodhimi duhet të jetë në duart e shtetit (IVF) dhe prandaj është e dobishme për të nxitur agjendën gjinore që minon riprodhimin natyror. Me IVF, përshtatjet gjenetike mund të zbatohen dhe përfundimisht qenia e re njerëzore mund të arrihet. Mendoj se deri në atë kohë do të kemi edhe mitra artificiale për të kuptuar të gjithë këtë.

    http://www.martinvrijland.nl/2013/11/04/brave-new-world-kunstmatige-baarmoeder-een-feit/

   • Me artikullin tuaj, unë mendoj se kam ardhur prapa synimit të agjendës vegjetarian / vegan të ushqyerit! Kjo i bën njerëzit të pafrytshëm! Dhe kur njerëzit janë mishërim i "shëndetit" kanë kaluar nëpër Veganism (lidhur edhe me Monsanto OMGJ, ngrohja globale co2 mit dhe mbipopullimi mit, ne kemi nevojë për të ushqyer popullsinë me bimë) dhe ata ende vazhdojnë të jenë dhe / ose jopjellore sëmurë është vetëm për gjenet tuaja. Dhe kush është duke pritur për zgjidhjen? Shteti sigurisht! Pra pak nga pak, duke marrë përsipër procesin natyror të lindjes / vdekjes së natyrës. Faleminderit për këtë pasqyrë Martin. Megjithatë unë dua të them se unë besoj se qëllimi i Perëndimit Sionist i çmendur është një ndërtim i pastër propagandistik. Njerëzit duhet të kenë frikë prej tij, kështu që krijojnë probleme të tilla si krizat ekonomike, problemet shëndetësore për shkak të udhëzimeve dietike të pasakta dhe produkteve të përpunuara, kërcënimit të depopulimit dhe sulmeve ndaj kulturës. Për shembull, agjenda e homoseksualëve është tashmë e vërtetuar në mediat e alt, kështu që nuk ka dyshim kur perëndimi humbet, njerëzit duan të shohin një zgjidhje. Kështu që do të duhet të vijë një periudhë në të cilën e keqja e Perëndimit do të duhet të zhbëhet. Putini është gjithashtu shumë dinak një rrjet sigurie për anti-gmo dhe heteroseksualë. Ai nuk është thjesht homologu i këtyre gjërave. Është e qartë se këto gjëra janë të lidhura me kërcënuesin perëndimor. Ashtu si zgjidhja e çmuar për sistemin e parasë është një standard ari. Ajo që unë jam duke thënë është se pa marrë parasysh sa është kalimi ose überhaupt paragjykoj NWO, do të ketë zgjidhje që e bëjnë atë të duket se e keqja është e mundur, ndoshta edhe aeroplan satanike. Ose ata më pas kishin të gjithë që njihnin mjaftueshëm për agjendën për të thënë diçka për këtë. Ata nuk munden me të vërtetë ta bëjnë atë të mbajë të gjitha ato probleme të identifikuara. Pastaj loja juaj e tërë e lojës së lojës bie përmes shportës. Pas humbjes së perëndimit nuk do të ketë një polic superfashist me kamera në çdo cep dhe një çip në gomar, të paktën jo menjëherë. Bota po bëhet "decentralizuar" në një mënyrë të tillë që shtetet e vogla të mos mund të bëhen mjaftë të mjaftueshme dhe prandaj varen nga rrjeti global i ri shumëpalësh. Ky është qëllimi kryesor, pjesa tjetër është një çështje anësore. Pa këtë nuk ka asnjë dhe si rrjedhim nuk ka njohuri satanike. Kjo nuk do të thotë se nëse do të kishim BRICS PAX të shfletoj atë të gjithë përsëri, por unë do të shkoj në formën e përzgjedhjes elitist, kështu që nëse ju nuk e pëlqen bye ditë dhe ju nuk keni armë apo aftësinë për veten pasi e gjithë bota do të jetë pronë e tyre, do të shtyheni mbi buzë të botës.

 16. Sean Hross vjen me një tezë mbi faraonët, por sa e përshtatshme është vizioni i tij?
  Në Pateo.nl Johan Oldenkamp paraqet disa artikuj rreth piramidave dhe Plateau të Gizës.
  Ai deklaron se piramidat dhe sfinksi janë shumë më të vjetër se kultura egjiptiane që i referohemi si kulturë faraoni.
  Dhomat e varrimit në piramidat janë një reflektim i gjëndrave kryesore të 3 në trurin e njeriut.
  Pozicionet e piramidave dhe sfinksi lidhen me pozicionet astronomike të Diellit dhe Sirit tonë gjatë valës së tyre të vazhdueshme të rrumbullakët me njëri-tjetrin në vitet 29.600.
  Një tezë shtesë është se piramidat ishin termocentrale që morën energji nga akuiferet dhe shpërndanë energji elektrike përmes një kulme të artë që kishte saktësisht 1,57 metra si brinjë, gjysma e numrit pi.
  Ashtu si eksperimentet e Nicola Tesla.
  E gjithë kjo mund të ketë qenë 10.000 në 25.000 vite para se Faraonët të sundonin mbi Egjiptin.
  Kjo hedh një tjetër dritë mbi tezën e Hross.
  Piramidat nuk janë privilegj i Egjiptit, ata janë gjetur nga Amerika e Jugut në Bosnje.

  Aleister Crowley është i lidhur me Woodrow Wilson i cili u dorëzua në 1913 botë për Rothschild dhe bashkëpunëtorët e tij duke nënshkruar Aktin e Rezervës Federale.
  Pse Wilson e bëri këtë?
  A u shantazhua?

  Më pak se një vit më vonë, Lufta e Parë filloi me miliona sakrifica të gjakut.
  Lufta e Dytë Botërore ishte një kopje e Luftës së Parë Botërore, SHBA në fillim të mbajtur të mbyllur edhe pse ata ishin fshehurazi nxitësit.
  Falë operacioneve të flamurit të rremë, SHBA-të erdhën si "çlirimtarë" në të dy luftërat.
  Dhe bëri maksimumin e të dyjave.
  Rothschild jetonte krejtësisht duke punuar në Luftën e Parë Botërore në Perandorinë Osmane dhe duke fituar një mandat britanik, në bashkëpunim me Balfour.
  Në Luftën e Dytë Botërore, të burgosurit në kampet e Wall Street-it punonin manjatë.
  Sigurisht që nuk u vranë.
  Gjermanët u vranë, me miliona.
  Bombardimet e qilimave të qyteteve gjermane ishin dhe mbeten vetëm gjenocid.
  Sakrificat e gjakut për satanistët.
  Lejimi që më shumë se një milion të burgosur gjermanë të luftës të kryheshin në fushë të hapur pa ushqim dhe ujë.
  Është e mrekullueshme që gjenerali Patton vuri në dukje në fund të luftës se nga të gjitha partitë në Luftën e Dytë Botërore ai konsideroi gjermanët më vendimtar.
  Gënjeshtrat për të dy luftërat dhe rolin e Forcave Aleate (jo Rusët!) Në këtë përputhje të plotë me mësimet e Crowley dhe doktrinën në Talmud dhe Kur'an.
  Gënjeshtra, mashtrimi, përdhunimi dhe therja.

  Sipas Oldenkamp, ​​që nga 2012 toka ka qenë jashtë Epokës së Hekurit të errësirës dhe shkatërrimit në Epokën e Bronzit.
  Nuk ka ende shumë për të vënë re, por ne gjithashtu duhet të merremi me periudha të 4000 vjet ose më shumë.
  Për momentin satanistët qeverisin nga Vatikani dhe Wall Street.
  Janë mijëra kimtrails të mbuluara çdo ditë në stratosferë.
  HAARP bën punën e tij vdekjeprurëse.
  Megatons e metanit ikin nga permafrost që shkrihet përmes manipulimit të klimës.
  Metani është shumë herë më i fuqishëm se sa gazra me efekt serrë se CO2.
  Dhe mund të digjet dhe të shpërthejë tepër.
  Çfarë do të thotë përsëri holokausti?
  Ah po, oferta e djegur ... ..

  • A do të thotë të thuash se miti i ngrohjes globale është i vërtetë?

 17. Në këngën "Njeriu guxon të jetojë" është kryer një nga motot e (satanist, lojtar homoseksual dhe pedagog), Aliester Crowley. Është një nga këngët e Ramses Shaffy. Wende Snijders mbulonte numrin. Shumë artistë tregojnë me tekstet e tyre se ata janë mbështetës të Crowley. Kjo është ndoshta baza për thyerje; shisni shpirtin tuaj ndaj satanit. Thelema mësimet e Crowley (të sektit RTD) ishin thjesht satanist dhe idetë më poshtë tregojnë se si Crowley menduar:

  Crowley mësoi se kur do të dilte më në fund epoka e Horus (Saturni), i gjithë koncepti i imoralitetit dhe mëkatit do të përfshihej në flakët e Enout të Ri. Dëshira e tij për ligjërisht të ketë marrëdhënie seksuale me fëmijët do të ishte e pranueshme.

 18. https://www.youtube.com/watch?v=VUjUIP2ugG4

  Më këndoni një këngë, ju jeni një këngëtare
  Bëni një gabim, ju jeni sjellës apo keq
  Djalli nuk është kurrë krijues
  Sa më pak që jepni, ju jeni një marrës
  Pra, është e hapur, është qielli dhe ferri
  Oh mirë

  Dashuria e jetës nuk është mëkatare
  Fundi është vetëm fillestar
  Sa më afër të kuptoni
  Sa më shpejt do të dini se jeni duke ëndërruar
  Pra, është në dhe mbi, oh është në dhe mbi dhe mbi
  Ai vazhdon dhe vazhdon, Qielli dhe Ferri
  Unë mund të them
  Budalla, budalla

  Oh uh
  Po, po, po

  E pra nëse duket të jetë e vërtetë, është iluzion
  Për çdo moment të së vërtetës, ka konfuzion në jetë
  Dashuria mund të shihet si përgjigje, por askush nuk gjakton për balerin
  Dhe është e hapur, e tutje

  Ata thonë se jeta është një karusel
  Duke shpejtuar shpejt, duhet të shkoni mirë
  Bota është e mbushur me mbretër dhe mbretëresha
  Kush i verbonë sytë dhe vjedh ëndrrat tuaja
  Është qielli dhe ferri, oh mirë

  Dhe do t'ju tregojnë se zeza është me të vërtetë e bardhë
  Hëna është vetëm dielli gjatë natës
  Dhe kur ecni në sallat e artë
  Ju merrni për të mbajtur ari që bie
  Është qielli dhe ferri, oh jo

  Budalla, budalla
  Duhet të vdisni për balerin
  Budalla, budalla
  Kërkoni përgjigjen
  Budalla, budalla, budalla

  Unë nuk e di nëse Dio ishte një iniciator, por Ozzy sigurisht është. Unë mendoj se Perëndia panë pjesërisht përmes mashtrimeve të tij. Në këtë çështje ka një mesazh për njerëzit se je budalla nëse kërkon kuptim në sistemin e mbretërve dhe mbretëreshave. Qielli dhe Ferri ose iluzioni i rremë i errësirës ndaj dritës si në duart e elitës.

 19. Me muzikë mund të shkoni në të gjitha drejtimet, mund të predikoni dashuri ose urrejtje, ju mund ta lavdëroni Satanin ose Perëndinë. Ose mund të përhapni një besim në veten tuaj ose thjesht ndiqni udhëheqësin. Përveç kësaj, ju mund të interpretoni disa tekste më të fshehta në një mënyrë tjetër, që do të thotë se të gjithë mund të marrin ndjenjat e tyre ashtu si me disa piktura.

  Nuk më ka shpëtuar që disa artistë i kanë shitur shpirtrat e tyre djallit, elita është gjithashtu e përfaqësuar mirë nga kompanitë rekorde dhe menaxherët. Suksesi juaj varet prej tyre kështu që ju bëni atë që ata duan, përndryshe ata fikni rubinetin e parave, përsëri mendoj për një formë skllavërie.

 20. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gVekwQ2i04g#t=153

  "Aleister Crowley e kishte lënë me mençuri Gjermaninë në 1932." Etj.

 21. Është shumë e lartë se Jeoren Hoogeweij po sulmon Aleister Crowley tij të dashur. Ai i pëlqen të provojë se ai është kaq në shtëpi në atë doktrinë. Ne nuk do të kërkojmë Jeroen se si është iniciuar ai është në ritualet pedoseksuale të Crowley-s.

  Rastësisht, dem në Swapichou është gjithashtu një lidhje me Baalin (simbolizmin e Saturnit). Ah, në Swapichou çdo gjë është e mbërthyer së bashku me gënjeshtra dhe shtrembërime nga trolls profesionistë që e bëjnë atë punë të përditshme dhe paguhen mirë për të.

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/03/Jeroen_AleisterCrowley.png

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër