Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Zhvillimet ndër-njerëzore

Zhvillimet ndër-njerëzore

Në tim artikulli i mëparshëm Unë e kam përmendur tashmë fjalën 'trans-njerëzore'. Për këdo që nuk ka kuptim ose kohë për të parë dokumentarin e përmendur aty ose ata që nuk kanë një komandë të mirë të gjuhës angleze, do të përpiqem ta shpjegoj shkurtimisht atë që do të thotë.

Trans-humanizmi nuk është një formë e humanizmit. Nuk është një fe. Kjo nuk është një filozofi. Jo, është faza teknologjike në të cilën raca njerëzore është zvarritur nga elita qeverisëse. Ne jemi në mes të saj! Kjo është arsyeja pse është shumë e rëndësishme që ta kuptosh këtë. Kam brenda ky artikull tregoi tashmë se përse sipas mendimit tim Google ka zgjedhur fjalën Android për sistemin operativ të smartfonëve dhe tabletave. Fjala Android në të vërtetë do të thotë të njëjtën gjë si 'trans-human' (p.sh. anglishtja për "jashtë njeriut"), domethënë gjysmë njeri gjysmë robot. Dhe ... jo! ... kjo nuk është diçka e së ardhmes. Po luan tani. Është shumë aktuale! Njohuri që ju gjithashtu duhet të keni!

Nëse ju ende mendoni se trans-humanizmi është një ide futuriste e disa shkencëtarëve të shtrembëruar ose njerëzve që kanë shikuar shumë Star Wars, atëherë unë ju kërkoj të ulni dhe të pushoni. Ju duhet të kuptoni se është deri më tani! Kjo sigurisht që nuk është e mundur. E drejtë? "Ju po kaloni nëpër Vrijland".

Kompjuteri i njeriut

kompjuter në trupin e njeriutNë fakt, ju mund t'i konsideroni njerëzit si një biokompjuter të madh. Truri ynë është procesori qendror dhe brenda kodit tonë ADN është i mbyllur që përcakton funksionimin e këtij biokompjuter. Në një artikull më herët Unë shpjegova se trurin tonë janë të kontrollueshme nga distanca. Realiteti ynë siç e përjetojmë mund të ndikohet nga jashtë. Është e dobishme për ju të zhyteni në këtë dhe ta kuptoni se realiteti, kujtesa dhe perceptimi ynë janë të lakueshëm. Megjithatë, kjo është e vështirë për t'u zbatuar në një shkallë të madhe. Por në kombinim me ndërhyrjen në biocomputer tonë nëpërmjet Nanoteknologjia bëhu shumë më e mundur se sa mendoni. Dhe kjo ndodh tashmë ... thjesht nuk i kushtoni vëmendje!

ADN sintetike

Pastaj le të fillojmë në fillim. Para së gjithash, duhet të hedhim një vështrim në biologjinë e njerëzve. Në fakt, njeriu është një lloj kompjuteri biologjik. Shkencëtarët kanë kohë që kanë arritur të riprodhojnë ADN-në sintetike me nanoteknologji. ADN sintetike mund të jetë injektuar në fëmijët tanë për vite nëpërmjet vaksinimeve. Për shkak se ju mund ta shpikni ADN artificialisht, ju mund të ndërhynit në ADN-në origjinale. Teknologjia është tashmë deri tani që ju mund të aktivizoni kodin brenda këtij ADN sintetike (të quajtur GNA) në distancë (nëpërmjet shembullit HAARP ose thjesht nëpërmjet telefonit tuaj celular). Për shkak se agjencitë si RIVM nuk do ta lejojnë këtë dhe për shkak se shpesh vetëm shtresa e lartë brenda një organizate të tillë është në dijeni të një axhende të tillë të dyfishtë, kjo do të vazhdojë të konsiderohet si një mit për shumë njerëz.

Chemtrails dhe 'pluhuri i zgjuar'

Ajo që nuk mund të konsiderohet si një mit është Chemtrails. Nën alibinë e ndikimit të motit apo më mirë të 'Ngrohja globale'mashtrim, qeveritë llak hapësirën tonë të plotë të plotë. Por ka ndoshta më shumë në këto kimtrails se, për shembull, alumini ose grimca të tjera kimike që duhet të reflektojnë dritën ose të stimulojnë formimin e reve.

Biosensor mikroNë mostrat ajrore, hulumtuesi Clifford Carnicom vërejti artificialisht nano fibra të ndërtuara që zihen në rrjedhën e gjakut të njeriut. Këto fibra artificiale duket të jenë më të forta se shumë organizma të tjerë. Edhe më e fortë se çdo organizëm natyror që mund të gjendet, për shembull, në vullkane ose burime shumë toksike. Fibrat e gjetura nuk u paraqitën në bazat e të dhënave shkencore të fibrave që ndodhin në natyrë. Fibrat e gjetura nga Carnicom gjithashtu kanë vetitë përkatëse të qelizave të gjakut të njeriut të thatë. Fibrat duket të jenë në gjendje të shumohen jashtë trupit. Po flasim për këtë teknologji të lartë të vërtetë! Dhe tashmë ekziston, jo një mit! Matjet reale nga mostrat e ajrit. Fibrat duket se përbëhen nga GNA dhe mund të formojnë nano-transmetues të vogël në trupin tonë. Prandaj, Chemtrails përbëhet nga të ashtuquajturat "pluhur i zgjuar" që është i aftë të hyjë në trupin e njeriut për të fole dhe për të formuar "elemente" të para-programuara që modifikojnë trupin tonë ashtu siç ishin. A mund të imagjinoni se çfarë mundësish ofron kjo?

Ju mund ende të mendoni se ne po flasim për ide futuristike këtu. Nuk ka njerëz të dashur. Tani po ndodh!

Ushqim i modifikuar gjenetikisht

Ook nëpërmjet ushqim të modifikuar gjenetikisht grimcat nano mund të futen në trupin tonë. Por nanoteknologjia mund të përdoret gjithashtu për të ndërtuar, modifikuar ose aktivizuar viruset. Lexoni në këtë artikull mbi Niburu.co sa ushqim i manipuluar gjenetikisht ndoshta është tashmë fajtori i një virusi vdekjeprurës të gripit. Pse mendoni se Willem Alexander dhe Maxima kanë zarzavate të tyre në kopshtin e tyre të pallatit në Wassenaar? Pse mendoni se e gjithë elita nuk ha çfarë ju dhe unë ha?

Infrastruktura

Infrastruktura globale për menaxhimin e njerëzve tashmë është e gatshme. Programet e vaksinimit, kimikatet dhe ushqimet e modifikuara kanë përgatitur tashmë trupat tanë për statusin tonë trans-humane. Ne jemi gati. Dhe ju dhe unë jemi super të lumtur me internetin që na ka dhënë kaq shumë liri. Ne mund të komunikojmë me këdo në çdo kohë dhe kudo. I-Phones dhe pajisjet kanë pasuruar jetën tonë. Ndërkohë, ne nuk e kuptojmë se infrastruktura e lirisë është në fakt infrastruktura e burgut tonë të hapur. Ne kemi paguar për veten tonë. Dhe natyrisht është gjithashtu e rastit që interneti gjithashtu ofron mundësinë të tregojë për njëri-tjetrin si nëpërmjet këtyre llojeve të blogjeve. Nuk e kishim këtë opsion në të kaluarën. Por të gjitha ato rrjete pa tel dhe rrjete fibre kontrollohen plotësisht nga elita botërore. Unë i quaj ata Rendit i Ri Botëror (qeveria e re botërore) për lehtësi.

selinë e sajZbulesat e fundit rreth NSA-së le të shohim majën e ajsbergut. E gjithë infrastruktura për të na përzënë si trans-njerëzorë është gati. Përmirëson vetëm më shumë bandwidth dhe vetëm siguron që niveli i automatizimit të rritet. Trupi njerëzor është gati për kontroll nga procesori qendror (i ndërtuar nga njeriu). Programi për racën njerëzore dhe menaxhimi i tij është i gatshëm. Nuk ka të bëjë me përgjimin. Tani do të arrijmë në fazën e kontrollit aktiv. A mendoni me të vërtetë se Edward Snowden ju ka treguar axhendën e plotë? Jo, natyrisht jo! Ju mund ta dini këtë sepse tashmë ishte i njohur. Në ndërkohë ju jeni të infektuar me GNA. Kontrolli mund të fillojë!

Arratisja

Si mund të shpëtojmë nga kjo agjendë trans-humane që po shtrihet tani. Ju duhet të filloni ta shihni atë së pari. Filloni duke e lënë besimin e verbër tek politikanët të cilët janë të angazhuar me kohë të plotë për t'i mbyllur sytë për të shkëputur ju dhe për t'u siguruar që nuk e shihni të gjithë këtë. A mendoni se diçka ishte njohur gjatë Luftës së Dytë Botërore? Joseph Mengele te gjitha kane bere? A mendoni se tani mund të dini se çfarë po ndodh? Jo vetëm që historia është objekt falsifikimi, por edhe realiteti juaj i përditshëm. Të gjitha burimet përdoren për këtë. Mjetet më të mëdha që ju keni një pjesë të madhe të ditës në dhomën tuaj të jetesës. Një tjetër do të thotë që ke në makinën tënde. Dhe nëse kjo nuk është e mjaftueshme, atëherë ne ende kemi gazeta dhe lajme në përgjithësi. Por edhe kjo është vetëm një pjesë e saj. Për shkak se ajri është llak dhe ushqimi juaj manipulohet gjenetikisht, ju gjithashtu do të merrni artikujt siç përshkruhet më sipër. Kompjuteri yt i trupit modifikohet pa e kuptuar.

E vetmja mënyrë për të thyer këtë web është rizbulimi i vetëdijes sonë natyrore më të lartë. Sepse e vërtetë Dr. Pretendon Warwick se trans humanizmi, për shembull, do të na bëjë telepatik (nëpërmjet internetit), ne kemi dhurata të tilla gjatë nesh. Ne duhet t'i rizbulojmë ato, ashtu siç ishin. Ne përdorim vetëm një përqindje të vogël të kodit të ADN-së që përmban kompjuteri ynë i trupit. Ne përdorim vetëm një përqindje të vogël të kapaciteteve tona të trurit. Adresimi dhe rikthimi i këtyre cilësive në mënyrë kolektive mund të thyejnë kapjen e këtij burgu teknologjik.

Në kuptimin praktik, kjo kryesisht do të thotë që ne duhet të punojmë së bashku. Kolektivisht sistemi i parave - i cili është vetëm një zinxhir i skllevërve - kalon nëpër dhe kthehet në jetë afër vetes dhe afër natyrës. Mënyra më e fundit nuk do ta shpëtojë njerëzimin. Le të shkoj atë. Makina më e bukur e qirasë nuk do ta shpëtojë as njerëzimin. Karriera më e mirë dhe shuma e parasë duket të jetë një ikje për të qenë më pak skllav. Por së bashku ju sjell edhe më afër burgut tuaj. Sepse e kupton se nuk i përkisni asaj shtrese të vogël elite të 1%. Edhe ti do të transhumanizohesh në një skllav të kontrollueshëm. A doni një të ardhme për fëmijët tuaj?

nuk-ka-ka-lugëNjerëzit duhet të fillojnë përsëri të jetojnë në grupe dhe le të ringjallë natyrën. Të përdorim më mirë jetën e natyrës dhe natyrës dhe kompjuterit tonë njerëzor. Pastaj do të përjetojmë programin që na është paraqitur si realitet përmes atij kompjuteri në një mënyrë tjetër. Për shkak se ekziston një kontroll më i lartë se ai që derdhet mbi ne nëpërmjet ndërhyrjes njerëzore nga procesori qendror - NSA - vetëdijesimi më i lartë dimensional. Ky program është tashmë atje. Programi tjetër - çfarë nga njeriu shtresa elite e lartë duke u kontrolluar - ka për qëllim të zhvendosë atë program të lartë kozmik. Nuk duhet të kemi sukses. Ne mundemi thyej atë. Zgjedhja është e jotja.

Të gjitha aksionet 8
468 ad

11 Comments

 1. Pjesë e mirë! Unë gjithmonë duhet të qesh kështu, kur shoh sloganin e tyre të ri në NOS kryesore, domethënë "pamja e tërë". Peter Kuipers Munneke brainwashed meteorologu polare në punonjës IMAU dhe weernamneke të pakuptimta holandez themel, ai do t'ju tregojë fotografitë e Chemtrails rreth orën 8? Çfarë mendoni ju?

  Unë mendoj se, Marcel Gelauff kryeredaktor i nos dhe ministri përgjegjës për mbrojtjen brenda vjet 10 për të drejtën për të dalë të paktën unë shpresoj, ajo është në fakt një sulm mbi shtetin, popullit të saj sovran dhe të gjitha gjallesat, ata gënjeshtëroni në fytyrën tuaj.
  Përsëri, teknologjia përdoret keq nga psikopatët në krye të piramidës. Unë personalisht mendoj se teknologjia dhe nanorobotët gjithashtu mund të përdoren mirë.
  Në lidhje me këtë histori është morgellons sëmundje, ku trupi reagon me dhunë në këto fibra sintetike.
  Një hapje e syve për mua ishte prezantimi i Sofjes Smallstorm, axhenda e errët ose biologjia sintetike,

 2. Jam plotësisht dakord me konkluzionet përfundimtare, por a keni gjetur tashmë një vend për ta zbatuar këtë në komunitet me njerëzit që ndajnë të njëjtat ide?

 3. a ka matje në lartetjes, fusha etj në Holandë lidhur me pasojat e kimtrails Unë gjithmonë pyes veten.

 4. @Amt të Vriwm Pasojat gjithashtu bie në cannonballs dhe lëviz në ajër apo pre ata e dinë kur dhe ku ata duhet të jenë në vend, kur përsëri është "mbulua".
  Unë nuk mendoj se ata janë aq larg sa për të kjo do të thotë bruto mi shkencore ende mund të kontrollojë një njeri, e lëre më disa njerëz si një grup logjike dhe të vazhdueshme për të bërë diçka të rëndësishme për të (sic).
  Sidoqoftë, tashmë është e mundur që të sëmurët në masë, të përzier apo të infektuar, nuk e di se çfarë.

  Kush do të bëjë pyetje në lidhje me këtë në Shtëpinë. Oh mirë, le të rrimë atje, pasuesit, yak-niggers nëse ata nuk janë NSB-të anëtarë tradhtarë. Kjo bandë e tërë hapash jashtë vendit është e vetmja gjë që NEEderland mund të ruajë ende ....

 5. Transhumanizmi ... Po, kjo është zona ku të gjitha neveritë plotësojnë ndjenjën moderne, mbi tokë të njeriut. Vërtet një temë e çuditshme, por edhe interesante.
  Paracelsus u përpoq në Mesjetë të ushqente homunculus me alkiminë, një lloj njeriu të ri.
  Zhvillimi teknologjik tani po ndodh në një ritëm kaq të furishëm, me të vërtetë do të kapë syrin se çfarë lloji të botës ne jetojmë për rreth 10 vjet.
  Do të ishte e mrekullueshme nëse njerëzit do të gjenin rrugën e tyre në natyrë në numër të madh. Kopshtet plot me bimë me perime dhe fruta. Dhoma e ngurtë urbane e betonit për të gjelbëruar. Tani për tani të gjithë janë ulur pas televizorit. Problemi kryesor është se nuk kemi më një kulturë ... Një kulturë e re e ndërtuar nga poshtë lart, që është shpresa e vetme. Në të cilën fëmijët mund të mësojnë lirisht sipas aftësive dhe dëshirës së tyre dhe të rriten afër natyrës ...
  Më bën pak të trishtuar kur shkruaj këtë në këtë mënyrë. Gjithkush që ka një vizion të bukur, njerëzor të ardhshëm, do të gjejë forcën për ta vënë atë në praktikë. Unë do të bëj më të mirën time.

 6. Këtu është diçka tjetër .... diçka që pak njerëz banojnë në, thjesht sepse ne nuk e dimë ......

  Përse qeveritë, organizatat e rëndësishme dhe shërbimet sekrete përdorin WWW?

  Një pyetje e çuditshme? ... Ndoshta! Por vetëm për ata që nuk e kuptojnë internetin, si dhe xhungël e kanaleve të radios dhe televizionit dhe frekuencat në thelb është një det i gjerë. Një sipërfaqe e madhe e mbartëshme e madhe që shtrihet përreth tokës dhe përtej, e cila mund të hulumtohet në shumë mënyra ... nëse e dini vetëm si.

  http://diamental.nl/images-linsky/logica%20uit%20het%20ongerijmde/logica%20uit%20het%20ongerijmde.html

 7. Kjo është më lutuni orët 24 reblogged përgjigj:
  "Pastaj le të fillojmë në fillim. Para së gjithash, duhet të hedhim një vështrim në biologjinë e njerëzve. Në fakt, njeriu është një lloj kompjuteri biologjik. Shkencëtarët kanë kohë që kanë arritur të riprodhojnë ADN-në sintetike me nanoteknologji. ADN sintetike mund të jetë injektuar në fëmijët tanë për vite nëpërmjet vaksinimeve. Për shkak se ju mund ta shpikni ADN artificialisht, ju mund të ndërhynit në ADN-në origjinale. Teknologjia ka shkuar aq larg që ju mund të aktivizoni kodin brenda kësaj ADN sintetike (i quajtur GNA) distanca (p.sh. nëpërmjet Haarp apo thjesht me anë të telefonit tuaj celular). Për shkak se agjencitë si RIVM nuk do ta lejojnë këtë dhe për shkak se shpesh vetëm shtresa e lartë brenda një organizate të tillë është në dijeni të një axhende të tillë të dyfishtë, kjo do të vazhdojë të konsiderohet si një mit për shumë njerëz.
  Ajo që nuk mund të konsiderohet si mit është kimtrails. Nën alibinë e ndikimit të motit ose në vend të mashtrimit të "Ngrohjes globale", qeveritë e lansojnë hapësirën ajrore tonë të plotë. Por ka ndoshta më shumë në ato kimtrails se për shembull alumini ose grimca të tjera kimike që duhet të reflektojnë dritën ose të stimulojnë formimin e reve ... "

 8. Ideja që një qenie njerëzore është një biokompjuter dhe se ADN-ja jonë përmban një lloj 'programi' të jetës sonë, janë ide nga vitet 70. Tani dihet në biologji dhe gjenetikë se nuk funksionon se ADN-ja ka një funksion shumë të ndryshëm në trupin tonë sesa mendojmë dhe se trurin tonë nuk janë kompjutera të programueshëm. Epo jam dakort që qeveritë dhe elitët nuk mund të besohen, por teknologjikisht çështjet e diskutuara në këtë artikull nuk janë të mundshme. Nuk jemi ende aq larg.

  • Për këtë unë mund të ofroj kundërshtime të mjaftueshme. Por, për shkak se jeni këtu shumë i fortë pa një provë të plotë, nuk do ta bëj as këtu.

 9. Unë jam e fundit për të lexuar në lidhje me jetën e grupit, ndërsa unë kam lexuar vetëm një pjesë të mirë të susan cainit rreth fuqisë së introversionit. Ka njerëz që janë më introvertë dhe të çuditshëm në mënyrën e tyre të shprehjes, punës dhe rëndësisë këtu se si kjo ndikon në përfshirjen dhe kontributin në biznes në shkollë dhe në dyshemenë e punës. Pra, saktësisht se si do të thotë ky grup nuk është i qartë nga kjo histori.

 10. Përveç pastrimit të trurit përmes reklamave televizive / lajme / propagandës / gazetave, diçka tjetër është tronditëse
  Mos kini frikë nga numri i njerëzve që me vetëdije ose pa ndërgjegje trillojnë në festivale valle.
  Sidomos 'tomorrowland'

  TOMORROWLAND 2014 EKSPOZUAR !! ndriçimi i festivalit transhumanist (R $ E)

Trackbacks / Pingbacks

 1. Një herë në lidhje me vaksinat «Martin Vrijland - [...] industrinë farmaceutike ". E pra ok .. këtu është një përmbledhje. Dhe çfarë tjetër është e mundur në ...
 2. Prekni Holandën në një mënyrë të madhe «Martin Vrijland - [...] duke u përdorur për t'u përgjuar. Ajo që NSA është me të vërtetë e aftë nuk është emëruar. A e lexoni këtë ...
 3. Qeveria është përgjegjëse për fëmijët tuaj «Martin Vrijland - [...] duhet të jetë i mbuluar plot! Pas të gjitha, ata janë pronë shtetërore. Ne shohim këtu zbatimin e agjendës NWO në ...
 4. Monsanto Video Revolt «Martin Vrijland - [...] gjithashtu i lidhur me zhvillimin e leukemisë. Unë gjithashtu ju inkurajoj që të shikoni sërish videon time rreth trans-humanizmit ...
 5. Perspektiva e ardhshme «Martin Vrijland - [...] internet është rruga drejt forcimit të mëtejshëm të skllavërisë. Interneti ofron të fundit në spiunazhin ...
 6. Chip fëmijën tuaj! « - [...] web vetë. Është koha që ta shihni atë. [fundi i citatit] Ju këshilloj në këtë kontekst ...
 7. Google do të sponsorizojë ekipin çiklizues danez dhe do të fitojë Tour de France « - [...] nanoteknologjia do t'i japë edhe superkapacitet të njeriut dhe kjo do të demonstrohet nga ekipi i ri i çiklizmit. Ata ndoshta do të jenë të plota ...
 8. Thirrje thirrje Ministrit Plasterk të jetë përgjegjës « - [...] nga larg jashtë Hagës. Teknologjikisht, ne jemi paksa larguar nga menaxhimi aktiv ...
 9. Ditët e reflektimit brenda katër mureve « - [...] vetëdija mendore e vogël. Filloi me katër mure, më pas erdhi para dhe feja, hapi tjetër është teknologjia. Është ...
 10. Tërheqja e të drejtave të njeriut të luftës me Rusinë rreth homofagandës « - [...] Unë jam shumë i interesuar të di se cilat teknika aplikohen dhe nëse njohuritë e tilla mund të përdoren edhe në vaksinat ...
 11. Axhendën e fshehtë të vaksinimeve ushqimore të gjeneruara gjenetikisht « - [...] për të dëgjuar. Kjo frikë po absorbohet tani, por axhenda e vërtetë është menaxhimi. Lexoni gjerësisht ...
 12. Hollanda e madhe në kullues Martin Vrijland - [...] se ajo po dëgjohet. Ajo që NSA është me të vërtetë e aftë nuk është emëruar. Ju lutemi lexoni këtë artikull ...
 13. Një herë tjetër rreth vaksinimeve Martin Vrijland - [...] industrinë farmaceutike ". E pra ok .. këtu është një përmbledhje. Dhe çfarë tjetër është e mundur në ...
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër