Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Twan Huys nga dhëndri ideal për drejtuesin e perceptimit

Twan Huys nga dhëndri ideal për drejtuesin e perceptimit

paralajmërim: Një vlerë jo numerike e hasur në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-content/plugins/social-warfare/functions/social-networks/twitter.php në linjë 106

Unë kam pasur TV përsëri që nga lëvizja ime e fundit. Ishte pjesë e qirasë dhe kështu herë pas here e lash veten të tundohem ta ktheja këtë gjë përsëri. Zakonisht zgjedhja bie mbi Nieuwsuur, sepse të gjitha gënjeshtrat paraqiten më së miri. Shpesh do të hasni Twan Huys. Tani nuk kam asgjë kundër njerëzve në përgjithësi, por me njerëzit e Mediave kryesore të Rrjedhjes unë nuk mund ta shtypë një ndjenjë acarimi. Në të vërtetë, kjo është akoma një nënvlerësim, sepse unë mund të jem shumë keq kundër njerëzve që gënjejnë me vetëdije. Twan Huys ka pamjen e dhëndrit ideal, por sipas mendimit tim është një ujk mega në veshjen e deleve. Nëse unë isha vjehrra e tij, unë do të isha i pari që do të futja një tabaka të djegies "Pra, zhul këtu në djalë". Punonjësit e Nieuwsuur, por edhe emra të tjerë të njohur si Jeroen Pauw, Humberto Tan dhe intervistuesit e tjerë, lexuesit e lajmeve ose reporterët, janë të gjithë menaxherët e perceptimit të trajnuar mirë. Kjo do të thotë se ata ndikojnë dhe drejtojnë perceptimin tuaj mbi realitetin ose pikëpamjen tuaj për botën (menaxhimin).

Koncepti është mjaft i thjeshtë, por në të njëjtën kohë i rafinuar. Në shfaqjet e diskutimeve si Pauw, DWDD ose RTL vonë natën, subjektet e të cilave ju duhet të programoni një imazh të caktuar janë të rrethuar nga argëtimi me një numër të madh faktor i cuddiness. Artistët, komedianët apo njerëz të tjerë interesantë duhet të vënë salcë mbi shfaqjen, duke bërë çdo gjë të ëmbël dhe zbavitëse. Aftësia juaj kritike e mendimit eliminohet në atë mënyrë profesionale. Me dikë si Twan Huys besueshmëria është e lëmuar duke i dhënë atij shfaqje si 'Kolegji Tour', ku ai lejohet të intervistojë njerëz të tillë si Anouk ose Bill Gates dhe të shtojë forcën ndaj imazhit të tij si një lexues i sinqertë dhe i besueshëm. E gjithë kjo është ndërtimi i vetëm dhe vetëm i imazhit. Qëllimi është që të vazhdojë të shqyej gënjeshtrat e mediave, por kjo ju bën mallkimin tuaj të vështirë. "Ata janë njerëz të tillë simpatizantë!"

Është pothuajse e pamundur të deshifrojmë metodat e Mediave kryesore të Rrjetit për vizitorët e rinj në këtë faqe interneti. Nëse them se jo një përqindje e vogël e lajmeve, por në fakt gjithçka është menaxhim i perceptimit të pastër, shumë nuk do të duan. Me pak njerëz ajo do të mbërthyer në gënjeshtrat e mëdha, si sulmet ndaj 9 / 11, por që Alles është menduar si një imazh dhe bazuar në gënjeshtra, që nuk mund të jetë e vërtetë? Para së gjithash, studioni gënjeshtrën 9 / 11 ky artikull. Pastaj zhyt veten në Luftës së Gjirit dhe lufta e Jugosllavise (këtu, këtu en këtu). Por edhe nëse Twan Huys paraqet një artikull rreth 'ngrohjes globale' dje, kjo është menaxhimi i perceptimit të pastër. Atëherë një zonjë amerikane është paraqitur, i cili ka punuar për një libër për vitet 5. Twan drejton këtë Naomi Klein në plazhin e Wijk aan Zee dhe zonja tregon se si toka në vitet e ardhshme 4 deri në gradat 5 mund të ngrohtë dhe se si qytetet bregdetare duhet të kenë frikë nga më e keqja. Sigurisht që është një "zonjë e besueshme", sepse ajo ka qenë në lëvizjen Occupy, ndër të tjera. Nuk do të përmendim se kjo lëvizje u infiltrua plotësisht nga CIA, sepse para se ta dini se jeni një mendimtar i konspiracionit. Në të vërtetë, të gjitha lëvizjet e protestës dhe lëvizjet politike janë tërësisht nën kontrollin e shërbimeve sekrete (shih gjithashtu këtu) dhe a nuk mendoni se kjo vlen vetëm për Amerikën. shih këtu një shembull hollandez (shih gjithashtu këtu). Ngrohja globale është gjithashtu një mashtrim, besoni apo jo. Unë do të thosha: zhyt veten në të. Ideja që mullinjtë me erë janë miqësore me mjedisin nuk është asgjë më shumë se një lani hundën.

Nëse ju nuk jeni të gënjyer qartë nga Media Stream Stream, ajo shpesh i shërben një qëllimi të ndryshëm. Për shembull, subjektet ngrihen ndonjëherë për t'ju tërhequr vëmendjen nga problemet me të vërtetë të mëdha, siç është diskutimi i Black Pete. Nëse, për shembull, ju jeni referuar problemit të refugjatëve, kjo do të varet nga fakti se Perëndimi ka krijuar vetë problemin e refugjatëve duke filluar luftërat imperialiste nëpërmjet ushtrive të saj mercenare. Al Qaida, Al Nusra, Boko Haram dhe ISIS (lexo këtu). Unë gjithashtu parashikoja luftën në Ukrainë në fillim të 2014 kur ishte e qartë se qeveria duhej të përmbyset përmes Metoda Gene Sharp dhe një qeveri të re të plotë neo-nazistët mbështetje të hapur nga Evropa. madje snajperët u vendosën tek qytetarët për të dëbuar një president. Njerëzit u bënë levend verbrand në Odessa dhe një katastrofë ajrore u vendos në skenë në një zonë ku ju pëlqen dhjetra miliarda gaz shist argjilor duan të fitojnë. Për t'ju dhënë përshtypjen se ishte e gjitha shumë e rrezikshme në "zonën e fatkeqësisë" ju u mbajtën me ëmbëlsi Përkujtimet dhe menaxherët e perceptimit vazhduan të vononin ruajtjen e trupave dhe fragmenteve, por i shisnin ato shikuesit.

Ju jeni duke mashtruar me orar të plotë. Kjo duhet gjithashtu të jetë, sepse imagjinoni se jeni serioz në thellojë historinë dhe të zbuloni se jeni në të vërtetë nën një vazhdim të tij Regjimit nazist eshte gjalle? Ah, ae dini se cila është përparësia? Ju mund ta bëni ende atë mbi kapakun. Kur lexoni një tekst të tillë, ju jeni kaq psikologjikisht të përmbysur që ndoshta nuk dëshironi të shqetësoheni për të klikuar në lidhjet për të zhytur në të vërtetë. "Kjo thjesht nuk mund të jetë e vërtetë."Është shumë më e lehtë për të gënjyer për njerëzit sesa për të treguar se ata janë duke u gënjyer për të. Në fund të fundit, janë ata njerëz të këndshëm që bëjnë Twan Huys, Jeroen Pauw, Humberto Tan dhe të gjithë ata zonja dhe zotërinj të tjerë që përcaktojnë imazhin tuaj të botës shumë më lart se trarëve. Twan, Jeroen dhe të gjithë njerëzit e tjerë brenda MSM u lejuan të lexojnë këtë, atëherë unë do të doja të thërrasë për të ndaluar njerëzit të mashtrohen. Sidoqoftë, mund të imagjinoj që jeni aq i përfshirë thellë dhe se luksin dhe 'prestigjin' që sjell puna juaj me të është bërë kaq e rëndësishme sa që nuk mund ta bëni më. Mund të jetë gjithashtu që ju jeni çifutët sionist Ashkenazi në fshehtësi dhe për këtë arsye t'i përmbaheni Talmudit dhe prandaj gjeni plotësisht të justifikuar gojim të gënjejë. Por kini kujdes: fundi po afrohet.

Një lexues raportoi se Twan Huys Programi Ndërkombëtar i Liderëve të Vizitorëve (burimi do të ishte: '13 Satanic Bloodlinesnga Robin de Ruiter); një lloj poshtërim i Rendit të Ri Botëror në të cilin, për shembull, Jan Peter Balkenende u trajnua gjithashtu. Zotërinjtë që ndjekin programe të tilla janë përgatitur për vite përpara se të shfaqen në arenën publike. Ne po flasim për një program që është ngritur nga David Rockefeller. Duhet të jetë e qartë se Twan nuk është një gazetar i ardhshëm dhe me një bisedë të rrjedhshme, nuk duket se është përgatitur qartë për rolin e tij. Njerëzit që vijnë nga programe të tilla dhe janë paraqitur si udhëheqës i qeverisë ose menaxher i perceptimit, shërbejnë vetëm për detyra 1. Ata duhet të udhëheqin masën drejt Rendit të Ri Botëror. Shfaqja e demokracisë u jep njerëzve iluzionin se ata kanë një zë. Në të vërtetë, linjat e mëdha tashmë po komplotohen nga lojtarët e kukullave si Rockefellers dhe Rothschilds (lexoni këtu). Është koha për ju të gërmoni në të. Prandaj klikoni mbi lidhjet në këtë artikull.

Lista e lidhjeve burimore: collegetour.ntr.nl, globalresearch.ca, truthseeker1313.com, Pieter Stuurman, ihouse-nyc.org

Të gjitha aksionet 396
468 ad
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405


paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
16 Comments

 1. https://www.youtube.com/watch?v=-_N8YAskCls&spfreload=10

  shikoni këtë nga minuta 23 dhe tashmë e dini mjaftueshëm

  • Nëse e keni lexuar lidhjen e mësipërme, ju e dini që presidenti indonezian nuk do të jetojë gjatë nëse është deri tek elita.

   Assad, i cili i jep At Frans van der Lugt tokën 50 HA në mënyrë që të kujdeset për të varfërit, është sipas elitës shumë keq!

   Shihni lidhjen e mësipërme dhe lidhjet që Martin Vrijland jep dhe sytë tuaj janë hapur dhe e di se qeveria nuk është për njerëzit.
   A mendoni se jeni i lirë? Shikoni kamerat në fytyrën tuaj në rrugë në shkollat ​​në punë dhe dyqanet dhe madje edhe përmes celularit tuaj ata dinë se si të gjejnë dhe dëgjojnë dhe laptopi juaj ka për qëllim shtratin tuaj, pasi ata madje gëzuan atë beep tregoni t'i jepni ato me partnerin tuaj. Nëse e përdorni telefonin tuaj si një orë me zile, mund të shijoni edhe prizën e telefonit që jepni kur jeni i zënë. A ndiheni ende të lirë? BE po shtyhet edhe përmes fytit tonë dhe a ka diçka për Putinin?
   A është media e ndershme për atë që po ndodh atje?
   Crim bv është porti i vetëm që nuk ngrihet dhe Putini e ka shfrytëzuar atë duke bërë një gazdeale të këndshme me ta dhe i dha këtij vendi zbritje të mëdha. Për këtë ai mund të humbasë flotën ushtarake dhe përmes atij porti ushqen edhe njerëzit e tij në dimër.
   Çfarë do të bënin Shtetet e Bashkuara në të njëjtën situatë?
   A do të ishte gjithashtu qesharake nëse rusët do ta kapnin atë port apo do t'i sillnin kinezët nën maskën e demokracisë?

   Në rënien e murit u bë një marrëveshje e qartë ndërmjet perëndimit dhe lindjes.
   Një nuk do të përparonte në Rusi.
   Cilat janë rusët duke bërë tani këtë mënyrë sarren dhe ju nuk duhet të mbani një arush me një shkop.
   Sigurisht jo një ari rus që gjen një shkop më të madh për të goditur ju mbrapa.
   E di se Rusia është shporta e Evropës.

   Dije se ka 70.000 SHBA ushtarë në Evropë dhe 10.000 kundër kufirit të Orenës.

   E di se po po ndizni dhe nëse mendoni se është në rregull, le të ndodhë, por mos e qajni nëse gjarpri ju pengon.

  • në fund gjithçka ka të bëjë me paratë sepse paraja është fuqi dhe njohuri. Kjo është faqja ime e internetit për të shpjeguar sheeple se si ata janë të mashtrohen nga një grup i vogël (njerëz) dhe gjithashtu për të shpjeguar se ka një zgjidhje!http://holland4mpe.com/
   Kjo është edhe vendi i Mike Montagne i cili është në themel të kësaj lëvizjeje http://www.perfecteconomy.com/index.html

 2. Pjesa e bukur e Martinit, përsëri një kujtesë se sa e vërtetë është. Ne jemi të tronditur në një masë të madhe. Koha për ndryshim! Unë kam dhuruar për ju nëpërmjet bankës, por sa keni nevojë për ju? A nuk mund të bëjmë veprime në mënyrë që të vazhdoni me punën tuaj? Do të isha shumë keq ta shihja këtë vend gjakderdhjeje deri në vdekje. Nëse ka diçka që mund të bëj, duhet ta thoni atë

  • Faleminderit. Nëse mund të jetoj në nivelin e sigurimeve shoqërore dhe mund të shkoj vetëm, kjo është e mjaftueshme për mua. Është shumë e rëndësishme të jesh në gjendje të vazhdosh. Kjo është arsyeja pse është kaq e rëndësishme që unë e di se një numër x i njerëzve japin një shumë fikse në muaj. Unë mund të mbështetem në këtë.

 3. Artikulli i ri përsëri! Origjinal dhe jo vetëm "i përditësuar", por sidomos "deri në pikën".
  Këtu është pikërisht thelbi i këtij mashtrimi propagandë shpjegoi: paketimin e mesazhit me skajet, panair dhe njohur BELACHELIJK holandeze.
  Me pak fjalë, të gjitha këto programe në fakt të destinuara për idiots tjera (justifikim le MOT) Kafshët bagëtive, JaknikZombies, Braindead Neander Landers dhe disa elemente folklorike.

  Vetëm kënaqësia për të lexuar këtë, nëse vetëm peshat e syve bien, shenja për kokën time ngadalë shkrin në njohjen e të domosdoshmeve, thelbin dhe të vërtetën e të gjithë atyre që janë shumë BUSINESS dhe temat që merren me Merlinin janë të denjë për arin.

  se unë nuk e kam atë, por prandaj mos u bëni merak dhe prandaj kalon 25 Euro !!

  Njerëzit vijnë në veprim, veprim, Veprim ... .AcTion ... ..AcTiE, ,,,,, VEPRIMI VEPRIMI VEPRIMI
  (etj. lib.) 🙂 🙂 🙂

 4. "Ata janë njerëz të tillë të sinqertë!" Dhe për të mos përmendur "gratë"
  dhe sidomos mos harruar "transgjinorët", përndryshe unë të marrë shoqatën e "Ndalimi i diskriminimit të transgjinorit" në haha ​​tim çati.

  Eva Jinek bv

 5. Po, ka shumë pak z. Land të Lirë që keni shkruar atje poshtë. (ende duhet të mendojnë për iem)

  Nëse është e nevojshme që ndonjëherë të shpallë një gënjeshtër për të mirë, atëherë kjo duhet të bëhet nga dikush që duket: i bukur, i bukur dhe i besueshëm.
  Zëri / zëri: personi ka një zë të mirë, mundësisht pak të zjarrtë dhe jo shumë talkativ por holland i mirë.
  Qëndrimi: Në përgjithësi mund të punohet, por një buzëqeshje e re argëtimi dhe parandalimi spontan.

  Dhe sigurisht që ju lejoni që dikush të hyjë në dhomën e ndenjes sikur të ishte familja aq e besueshme të besohet (preferohet dita e mushkërive). Dhe një person i tillë duhet të ketë Autocue (karaoke pa muzikë) plotësisht nën kontroll.
  Më poshtë është një lidhje nga ajo që dikur ishte super-hedhur nga transmetuesi publik, vite më parë.
  Dhe për shkak të të ashtuquajturave tinguj të besueshëm dhe parandalim, ajo gjithashtu mund të trokitet herë pas here gjatë periudhës së pensionimit të saj.

  http://www.thepostonline.nl/2012/11/12/kritiek-op-maartje-van-weegen-mag-niet/

 6. Është se unë nuk jam një besimtar, përndryshe do të thonit:

  Ende është 'akuza e Perëndisë' që transmetuesi ynë publik, ai që paguajmë nga paratë e tatimpaguesve tanë të fituar në djersën e syve tanë, vetëm predikon LIES!

  Nëse ata ende i dërgojnë të pakuptimta dhe të këqija (po vërtet edhe atë), por VESHJE TË VOGLA & PROPAGANDA. Gjuha e urrejtjes, grupet e ndryshme të popullsisë myslimanë / arabe kundër krishterëve-neanderandërve të ngritur, përkrahësit e zi Pieten kundër përkrahësve të bardhë Pieten e kështu me radhë!

  Çdo ditë 1 milion njerëz do të duhej të demonstronin për dyert e këtyre Satanist Studios të drejtuar nga fondacionet tona transmetuese djallëzore dhe qeveria krejtësisht e korruptuar.

 7. Pastaj kontrolloni këtë

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8632:de-enige-hoop-voor-europa-lijkt-duitsland&catid=37:wereld&Itemid=50

  Unë mendoj se fotografia është me të vërtetë kaq tmerrësisht e bukur, Obama me kokën serioze të saj sioniste dhe të tjerë 2 kanë një qesh të bukur.

 8. "Mjeshtrat e Parave (c) 1997"
  nga Patrick SJ Carmack, BBA, JD
  William S. Still dhe Robert Krueger, Rick James

 9. Gëzohem që më shumë njerëz kanë koston e atyre shtëpive të përpunuara dhe të dy-serive marielle dhe çfarëdo që ata mund të quhen. të njëjtët "ekspertë të përgjithshëm jashtë ekonomistit të motrës së tij. njeri njeri njeri. mund të lutem që të keni një gazetari të pavarur kërkimore dhe një mendim tjetër.

  është me të vërtetë të qaj të njëjtat programe [programim] çdo mbrëmje dhe titujt e njëjtë.

 10. https://www.youtube.com/watch?v=yMiVg9rAEGs
  Willem Middelkoop nuk tregon pjesën e pasme të gjuhës së tij.
  Ai flet për operacione të flamurit të rremë. Por nuk lejon 9 / 11 të jetë një flamur i rremë. Ai gjithashtu përmend ISIS, kokat e kokës. ISIS bën 1 milion dollarë në ditë fitim. Arabia Saudite 1 miliardë dollarë në ditë fitim.
  Por pse nuk flet se Turqia po blen naftë nga ISIS, sipas mediave kryesore të transmetimit. Një armik i Perëndimit ose i Amerikës menjëherë do të marrë një bojkot mbi pantallonat e tij. ISIS nuk vuan nga një bojkot ???? Eksportimi i naftës ISIS është një fantazi / gënjeshtër (menaxhimi i perceptimit).
  Mendoj se Willem Middelkoop është një opozitë e kontrolluar. Ai mund të tregojë "të vërtetat", por të mos shkojë shumë larg dhe të mos tregojë gjithçka.

 11. Dhe kërcënojnë me Rusinë dhe Kalifatin e ISIS (lexoni: Ash i Turqisë së keqe-Izrael). Rënia e valëve të një lufte në shkallë të gjerë në Europë po bëhet më e fortë.
  Kjo është arsyeja pse ne duhet të shpenzojmë më shumë, jo, më shumë në NATO (me çka janë përfshirë ?!) "Mbrojtjes".
  Po njerëzit që lexoni mirë: në mbrojtje. Oh po? Po! Sepse Rusia është paqe botërore, "paqe botërore"? po njerëzit që lexoni me të vërtetë mirë, paqja në botë po kërcënon.

  Do të ishte një çështje e qeshur (po vdekja) nëse nuk ishte aq serioze.
  Shpejt fëmijët tuaj bij, edhe vajzat dhe nipërit ose mbesat e thirrur të gjithë, mobilizuar për WW III !!!!!!!!!!

  Ju NUK do ta lini atë të shkojë aq larg?

  • ... dhe nëse po kërcënon të zëvendësosh Mbrojtjen me Rusinë, po e lexon atë në rregull.

   Pikërisht kjo është ofenduese!

   Propaganda / rënia e trurit (lavazh truri për të rinjtë që në shkollën e tyre të mesme janë 2-linguistically brainwashed haha) makineritë e TV, NOS etj po ecën me shpejtësi të plotë.

   gjuha ps 2? Por pse jo vetëm mësimi i historisë (i vërtetë) dhe mësimi i matematikës në gjuhën ruse apo kineze ?? !!! Këtu qëndron e ardhmja jonë.

 12. Transmetuesi publik gjarprin me rreth të kuq të NOS (NOS, Reuters) së bashku me Kryqin e Kuq.

  Kryqi i Kuq, pse gjithmonë? (këngë e bukur nga rruga) minutë 1; 25

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër