Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Ushqim sintetik Nano-tech dhe kërkimi i Google për pavdekësinë

Ushqim sintetik Nano-tech dhe kërkimi i Google për pavdekësinë

Google ka angazhuar një gjenetist të lartë në kërkimin e saj për pavdekësinë. Google është tërësisht në 'hartën e rrugës' siç përshkruhet shpesh nga transhumanisti Ray Kurzweil i cili prezantoi termin 'singularitet' dhe pretendon se njerëzimi në 2045 arrin pavdekësinë e saj. Javën e kaluar kam raportuar se është zbuluar se kodi i ADN-së mund të rivendoset duke zëvendësuar pjesën e shiritit të ADN-së që shkakton një devijim të caktuar. Teknologjia prapa kësaj është gjithmonë e bazuar në nanoteknologji. Me nanoteknologji mund të ndryshohet çdo molekulë. Dhe për shkak se ata kanë arritur në pikën që ADN-ja e plotë njerëzore është hartuar, mund të thuash gjithashtu - siç thotë Ray Kurzweil - se i gjithë personi mund të riprodhohet. Kjo sigurisht është ende një rrugë e gjatë për të shkuar, por ne gjithashtu duhet të kuptojmë se rritja teknologjike gjithmonë në mënyrë eksponenciale.

[kufizo paguar = true] Për momentin, në Universitetin e Eindhovenit tashmë mund të kompletoj një të tërë le linja të rritet regrowth përmes kësaj nanoteknologjie. Por në të vërtetë do të ishte mirë nëse do të kishim trupin tonë të plotë me nanoteknologji që mund të zbulonte të meta për t'i rivendosur ato. Me sa duket Google është duke kërkuar për këtë dhe prandaj ajo e ka punësuar këtë Cynthia Kenyon për të projekti Calico.

Bibla është brenda Genesis 6 freskët 3 se Perëndia i dha njeriut një kufizim moshe të viteve 120. Është gjithashtu e mrekullueshme që shohim se kjo është shumë e kufizuar. Nëse shohim shpjegimin që Zecharia Sitchin jep për Biblën, atëherë nuk ishte 1 Perëndia që krijoi njeriun, por pastaj ishte 'Ajo që zbriti nga lartn '(Nefilim) i cili tha "Le të bëjmë njerëzit në imazhin Tonë". Këto perëndi, të quajtur edhe Annunaki, donin të ndërtonin një garë pune që duhej të merrte përsipër punën e vështirë të minierave të arit. Pra, ata kishin nevojë për një race që dukej sikur ata dhe në të vërtetë nuk mund të bënin asgjë, por t'u jepnin pak a shumë gjenet e tyre.

caveat im është që unë mendoj se ne edhe tableta që Sitchin ka kjo nuk si 100% mund të jetë i besueshëm, sepse i cili na tregon se Anunnaki nuk e di se - si në lajme aktuale dhe falsifikimit të historisë - nuk tregoni të vërtetën, por dërgoni perceptimin. Megjithatë, Sitchin flet për ndërtimin e njeriut. Ne ishim të përbërë gjenetikisht. Në fillim u përdorën nënat surrogate, por për shkak se nënat zëvendësuese u shteruan, u tha se njeriu duhet të jetë në gjendje të riprodhojë veten. Fakti që Perëndia mori një brinjë nga trupi i Adamit në Bibël duhet të shihet sikur kodi i ADN-së të ishte përshtatur ashtu siç ishte dhe gruaja u ndërtua. Varianti femëror i njeriut ishte aq tërheqës saqë edhe njëri nga zotat që quhej Enki nuk mund të qëndronte larg prej tyre.

Supozoni se libri përmban Biblën disa bërthama të së vërtetës, të cilat janë interpretuar paksa ndryshe nga Sitchin në bazë të pllakave argjilore të gjetura, atëherë ky vit 120 është të paktën një kufizim që ne gjithashtu shohim në realitetin e sotëm. Zakonisht ndonjëherë dëgjon lajmin për dikë që ka arritur moshën veçanërisht të lartë mbi 100, por asnjëherë nuk është tejkaluar 120. Kohët e fundit, dikush sapo u kthye nuk ka 112 vjeç. E gjithë kjo mund të nënkuptojë se ka një kodim të ndërgjegjshëm në kodin 'software' tonë - ose në ADN-në tonë - është mbyllur, gjë që sjell procesin e plakjes. Dhe duket se Google është kryesisht duke kërkuar për këtë. Pas skenave, ndoshta është tashmë në gjendje të zgjidhë sëmundje serioze. Se kjo nuk është zbatuar ende në botën mjekësore është sipas mendimit tim për axhendën e errët që dikush nuk do të caktojë. Kam diskutuar tashmë këtë axhendë në këtë artikull.

Ndërkohë, transhumanizmi përdoret gjithashtu për mbajtjen në masë të sallamit. Kush nuk do të donte të ishte i pavdekshëm tani? Fakti që avantazhet e nanoteknologjisë përdoren për uljen e pragut të pranimit, gjithashtu do të thotë se njerëzit do të jenë më pak skeptikë rreth futjes së nanoteknologjisë në zinxhirin ushqimor. Ndërsa kompania Monsanto promovon ushqime të modifikuara gjenetikisht dhe ne shohim gjithnjë e më shumë ushqime të OMGJ-ve në treg, tani shohim edhe futjen e ushqimeve nanoteknike. Njerëzit tashmë janë të zënë me ndërtimin e indeve të mishit për konsum. Kjo mish mund të rritet në laboratorë dhe të japë çdo shije të dëshiruar. ind mish natyrore është gjithashtu e nevojshme për ndërtimin e avatar-njeri apo shumë lloje të vetë-ndërtuar apo robots sintetike (të dobishme si një ushtar apo polic), por ajo është gjithashtu i dobishëm për prodhimin e ushqimit dhe konsumin. Hapi i parë në këtë drejtim tashmë është marrë nga futja tregtare e vaniljes në tregun e ushqimit nga kompania Evolva.

Në artikujt e mëparshëm unë i referova tashmë filmit Elysium. Në tim 45 minutë video në lidhje me nanoteknologjinë dhe pavdekësinë kanë shpjeguar në hollësi se cilat janë dobësitë e këtij zhvillimi. Përveç faktit se nanoteknologji siguron që ne mund të me kohë të plotë lidhur me internet janë dhe NSA kështu që vetëm do përgjimi një funksion të ndryshëm, downside i madh është ndoshta ajo që ne shohim në film Elysium, përkatësisht se zgjatja e jetës dhe pavdekësia e trupit është e destinuar vetëm për të pasurit. Një tjetër dobësi është se ne marrim iluzionin se pavdekësia jonë varet nga trupi ynë. Ashtu si edhe transhumanistët e tjerë Kevin Warwick për të na shitur përfitimet e nanoteknologjisë duke na thënë se mund të na bëjë telepatike dhe duke injoruar faktin se ne tashmë mund të jetë, kështu të gjithë transhumanistët injorojnë faktin se pavdekësia jonë nuk është e lidhur me trupin tonë. Kjo e fundit është diçka që ju duhet të uleni në një pasdite të dielën me shi dhe duhet të mendoni për këtë. Trupi ynë është vetëm një mbyllje e përkohshme e shpirtit tonë përjetësisht të gjallë. Kjo vetëdije tani është shtypur përmes harduerit në trurin tonë që e shtypë vetëdijen e vërtetë të kësaj pavdekësi. Iluzioni që ne bëhemi të pavdekshëm nëse mund ta lejojmë këtë biokompjuter të quajtur "trup" të jetojë më gjatë, është shumë mashtruese. Me këtë, ne zgjasim hapësirën e jetës së pjesës së hardware që shtyp këtë ndërgjegjësim të pavdekshmërisë ekzistuese.

Trupi juaj është një tempull (lexo: strehim) për shpirtin. Ky shpirt jeton përgjithmonë. Ju vetë jeni pjesë e vetëdijes krijuese kolektive. Kjo vetëdije është 'firewalled' në pjesën e trurit të trupit tuaj / biocomputer. Ky firewall është mbajtur aktiv nga diçka në sistemin tonë që gjëndra pineale (transmetuesi / marrësi për këtë ndërgjegje më të lartë, e cila është vetëm një pjesë e 'harduerit') nuk funksionon në mënyrë optimale. David Icke ka këtë 'matricën Saturn / Moon"Përmendur. Kjo matricë është ndoshta zjarri i vjetër që mban biokompjuterin tonë larg nga vetëdija e plotë. Ky firewall i vjetër po fillon të humbasë efektin e saj për shkak të ndërrimeve në planetare. Kjo është ajo që ndodhi me të vërtetë pas dhjetorit 2012. A do të dëshironit gjithashtu që Google dhe NSA të arrijnë rezultatin e tyre transhumanistik dhe të ndërtojnë një matricë të re dhe ta mbajnë shpirtin tonë të bllokuar në një biokompjuter më të gjallë ose të pavdekshëm të quajtur trup? Apo do ta kuptonit se frika nga vdekja është gënjeshtra më e madhe e të gjitha kohërave?

Lista e lidhjeve burimore: NOS.nl, Inforwars.com, Oldthinkernews.com [/ kufizo]

Të gjitha aksionet 49
468 ad

21 Comments

 1. GOOGLE, Axhenda 21, HAARP, Projekti i Gjenomit të Njeriut, ndjekja e ADN-së

  http://www.youtube.com/watch?v=8IJ-2GYSv_Q

  Përmes manipulimeve të ADN-së ata përpiqen të sigurojnë njerëzit me shenjën 666.
  Ju jeni paralajmëruar!

 2. Seed & Demonic Nefilim Satani & Alienet Igigi Gray Manipulimi i ADN & mashtrim NWO

 3. "Diku në Bibël në Zanafillën 6 ajeti 3 është që Perëndia i dha njeriut një kufi moshe prej vitesh 120."

  Në të njëjtin libër:

  Zanafilla 5

  Albanian 2 Mbas lindjes së Noeut, Lameku jetoi pesëqind e nëntëdhjetë e pesë vjet dhe i lindën bij dhe bija.
  31Atë ditë më parë Lameku jetoi shtatëqind e shtatëdhjetë e shtatë vjet; pastaj vdiq.
  NUMBERSHERIA Noeu ishte pesëqind vjeç; Noeu pati, Semi, Kam dhe Jafet.

  • Metusalemi ishte edhe 969 vjeç.
   Ndoshta është e vërtetë se kjo ishte për këtë rregullim.

 4. Frika dhe sidomos frika e vdekjes (parajsa dhe ferri) qëndron në bazë të fuqisë dhe fesë. Nëse të gjithë do ta dinin veten të pavdekshëm, kjo ndodhi me kishën.

  • Donquijotte, unë shpresoj se ky switch është bërë një herë, dhe më pas një switch për të mirë, me të cilën unë do të thotë se nocioni i pavdekësisë nuk do të rezultojë në një kthim në skenave pagane si gjermanët që e dinin ku njerëzit u flijuan ritualisht, sepse vdekja e tyre nuk u frikësuan dhe u konsiderua edhe një nder për të shoqëruar një person të vdekur në ahiret.
   Ndjenja e drejtë e pavdekësisë do të thotë që ne përdorim të gjithë energjinë tonë për të qenë të vetëdijshëm në këtu dhe tani. Ka hallelujahgemeentes Ungjillore me frikën e vdekjes duket të luajë një rol, por fokusi në shumë herë më të lumtur të jetës-pas-vdekjes të çon në fund, megjithëse nëpër një rrugë të ndryshme, me të njëjtin rezultat: nuk jetojnë në të tashmen moment dhe kjo është vetëm një mënyrë tjetër për të bllokuar marrësin e vetëdijes së lartë.

 5. Zanafilla 6: 3-13
  Atëherë Zoti tha: "Fryma ime e jetës nuk duhet të mbetet në njeriun e përjetshëm, sepse ai nuk është veçse mish; Ai nuk është më shumë se 120 vjet leven.In atë kohë dhe më pas, ndërsa bijtë e perëndive pasur marrëdhënie me bijat e njerëzve dhe u lindën atyre fëmijë, gjigandët jetonin në tokë. Këto janë heronj të famshëm nga e kaluara e largët.
  Dhe tani Zoti pa që të gjithë njerëzit ishin të këqija në tokë: çdo gjë që ata uitdachten ishte ende si slecht.Hij ishte i hidhëruar që kishte krijuar njeriun dhe u hidhërua thellësisht. Unë do të shfaros njeriun që kam krijuar, larg nga toka, mendonte ai, dhe me njerëzit dhe kafshët, zvarranikët dhe zogjtë, sepse unë jam i keq që i kam krijuar. Vetëm Noeu gjeti hir tek Zoti.

  Kjo është historia e Noeut dhe e pasardhësve të tij. Noe ishte një njeri i drejtë; ai ishte i vetmi që jetonte një jetë shembullore në kohën e tij, në lidhje të ngushtë me Perëndinë. Kishte tre bij: Semi, Ham dhe Jafet.

  Në kohën e Noesë toka ishte e korruptuar në sytë e Perëndisë dhe plot padrejtësi. Kur Perëndia pa se toka ishte tërësisht i keq, që të gjithë ka jetuar një jetë të çoroditur, i tha Noeut: "Kam vendosur për të vënë një fund për jetën e të gjithë njerëzve, sepse toka është e mbushur me to padrejtësi. Unë do t'i shkatërroj ata dhe tokën.

  ================================================== ====================== siç ishte në ditët e Noeut, kështu do të jetë edhe në ardhjen e Birit të njeriut. Sepse, ashtu si në ditët e përmbytjes, njerëzit hanin dhe pinin, martoheshin dhe uithuwelijkten, derisa Noeu hyri në arkë; dhe nuk kuptuan asgjë, deri sa erdhi përmbytja dhe i fshiu të gjithë, kështu do të ndodhë në ardhjen e Biri i Njeriut.

  Do të ngrihet kundër një tjetër dhe një mbretëri kundër mbretërie, dhe nuk do të jetë në vende të ndryshme zi buke dhe tërmete zijn.Dat është e gjitha weeën.Dan fillim ata do të braktisin të shtypjes dhe vrasje ju, dhe ju do të të urryer nga të gjithë kombeve, për shkakun tim naam.Dan shumë do të jetë përmbysur, tradhëtojnë njëri-tjetrin dhe do të urrejnë. Shumë profetë të rremë do të dalin duke bërë që shumë njerëz të humbasin, por me rritjen e padrejtësisë, dashuria e shumë vetave do të ftohet, por ata që do të qëndrojnë deri në fund do të shpëtohen. bota si një dëshmi për të gjitha kombet, dhe pastaj do të vijë fundi.

 6. A keni parë këtë pjesë dhe të shikojnë se çfarë komentator thotë në 6: 49: 2 UFO peshon ton dhe është mundësuar nga jetfeul [[vajguri]], apo kur ndonjë pushtet.
  FLASHBACK 1984: Olimpiadat e Los Angeles UFO

  Botuar në 23 prill. 2012

  08 / 12 / 1984

  Ceremonia e mbylljes për Olimpiadën 1984 përfshinte fluturimin e UFO-ve mbi stadiumin olimpik dhe komunikimin me audiencën. UFO përfundimisht tokat, mes tymit dhe dritave, në cilën pikë në publik.

  Shqyrtimi i Olimpiadës 1984 nuk kishte lidhje të tjera me UFO dhe fenomen të huaj, si rezultat i kësaj.

  Lojrat 1984 u hapën zyrtarisht nga Presidenti Ronald Reagan

 7. E pra, jetojmë këtu në një botë të vdekshme. Dhe çdo gjë që ka një fillim ka gjithashtu një fund. Ndoshta është një ëndërr e lagur e drejtuesve të kësaj bote se njerëzit si zombies janë përgjithmonë enden rreth këtij planeti? .... si duhet të jetë nëse vazhdoni të mbillni veten?
  Pastaj në një moment të caktuar ai bëhet shumë i zënë, unë imagjinoj ....

  Enoch, një Essene, është raportuar të jetë 365 vjeç. The essenes ishin të njohur për moshën e tyre të vjetër.
  http://www.essene.org/Ancient_Essenes.htm

 8. Ai shkon në rrugën e duhur për Martin. Më pëlqen ky artikull. Unë kurrë nuk flasim për zhurmën apo gazetarinë, por për peshkimin në terma biblike. Unë jam i kënaqur që po peshkoni me këtë. Kam pasur një video interesante në faqen time këtë mëngjes në lidhje me besimin dhe kjo është një e mirë. https://www.youtube.com/watch?v=WmUHYXSghqk

 9. Nëse keni nevojë për ndihmë me diçka që unë ju ndihmoj. Kushdo që lufton është haha ​​im vëlla.

 10. Në Bibël Jezusi i thotë Pjetrit: "Ju do të jeni peshkatarë njerëzish". Kjo simbolizon pak atë që bëjnë kisha dhe fetë: kapin shpirtra. Në fjalën e peshkimit apo kapjes nuk është me të vërtetë një thelb i 'lirisë'. Shpirti i vërtetë duhet të jetë i lirë. I lirë nga çdo formë e burgut dhe skllavërisë që elita ka krijuar. Po, kisha dhe fetë e tjera janë gjithashtu një burg. Sepse, sikur të kesh shumë para, vetëm përmbajtje që ke shumë gjëra që i kanë skllavëruar, një besim i devotshëm është vetëm një reflektim i një angazhimi përfundimtar ndaj një forme skllavërie.

  Shpirti i vërtetë i lirë është i vetëdijshëm për lidhjen me krijuesin pa fe dhe pa frikë. Gjithashtu shikoni këtë:

 11. @Nieuwsbreker

  Mirë se vini në vendin e lirë ??

 12. Profeti i rremë sipas Biblës:

  POPE / PROJECT BLUE BEAM / Prill 27th në mbarë botën në 3D

 13. Papa Françesku transmeton kanonizimin në mashtrimin 3D

  http://coercioncode.com/2014/04/27/pope-francis-transmits-canonisation-in-3d-deception/

 14. Artikulli i mirë Martin, dhe reagime të mira. Drita shkëlqen në horizont.
  dhe unë vetëm bëra një shëtitje "kudo bimë të ngrënshme" këtë pasdite. ????

 15. Duhet të theksohet se në kohët e lashta identifikohej me emrin e familjes. Kështu, Methuselah mund të ekzistojë për një gjini të gjeneratave të shumta që të gjitha të identifikuara nën emrin e fisit MethuSaLem ose të ngjashme

Trackbacks / Pingbacks

 1. Martin Vrijland ndihmon me peshkimin shkelës i lajmeve - [...] Martin Vrijland i kushton vëmendje besimit dhe vizitorëve të tij në forumin e reagimit. Ne mundemi ...
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër