Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Chemtrails, vaksinat gjenetikisht engineered axhendën e fshehur të ushqimit

Chemtrails, vaksinat gjenetikisht engineered axhendën e fshehur të ushqimit

Animacioni më poshtë tregon se si një nano-bot i bashkëngjitet neuroneve në tru. Tani kjo do të jetë shumë për shumë lexues futuristic ndodhi me mua. Por teknologjia është tashmë aq larg sa që çdo molekulë mund të kopjohet duke përdorur teknologjinë nano. Ata madje kanë arritur pikën ku ADN-ja njerëzore mund të përsëritet plotësisht në këtë mënyrë. Kjo ka pasoja të mëdha. Kjo do të thotë që pjesët e trupit të njeriut mund të kopjohen me teknologjinë nano në të ardhmen e afërt. në ky film Unë e shpjegoj këtë në detaje. Është thelbësore të kuptohet se nanoteknologjia gjithashtu do të thotë që trupi i njeriut mund të gjurmohet në një kod dixhital. Në fakt, përbërja e trupit tonë është koduar në ADN-në tonë. Kjo është gjithashtu arsyeja pse ky ADN mund të kopjohet sintetikisht. Ray Kurzweil (njeri i lartë në Google) pohon kështu se njerëzit do të jenë të pavdekshëm në 2045. Unë gjithashtu e shpjegoj këtë në video nën linkun e parë. Filmi Xhenet jep një ilustrim të bukur të kësaj axhende transhumaniste dhe gjithashtu tregon se vetëm përfituesit e tokës do të përfitojnë nga kjo.

Transhumanizmi tingëllon joshëse. Kush nuk dëshiron të jetë i pavdekshëm tani? Nano-teknologjia, megjithatë, sjell shumë rreziqe serioze, sepse përveç faktit se elita do ta mbajë këtë teknologji kryesisht për vete, ekziston një kërcënim shumë i madh. Tashmë në Universitetin e Eindhovenit një nofulla mund të ri-rritet në bazë të nano-teknologjisë. Kanceri gjithashtu do të jetë në gjendje të jetë i fikur si rezultat i teknologjisë nano. Michio Kaku gjithashtu e përmend këtë në bisedën e tij të marketingut transhumanist në këtë video. Rreziku i madh, megjithatë, që shtrihet në teknologjinë nano, është se shumë nuk e dinë se çfarë është tashmë e mundur. Dikush mund të zhvillojë tashmë nano-bots (nano-robota me përmasa molekulare) që mund të absorbohen nëpërmjet qarkullimit të gjakut. Gjithashtu është e mundur që të shpërndahen nano-pluhuri (grimcat nano-pluhuri). Kapaciteti i patate të skuqura është aq i madh dhe patate të skuqura vetë janë bërë aq të vogla sa që mund të kenë dimensionet e një grimce pluhuri. Ray Kurzweil shpjegon këtë prezantim sa shpejt zhvillimet në reduktimin e patate të skuqura kanë shkuar.

Nëse ju zhyteni në të, nuk duhet të habiteni që nano-patate të skuqura në çdo formë mund të hyjnë në trupin tonë. Kjo mund të jetë në formën e nano-bots siç tregohet në animacion më poshtë, por gjithashtu mund të jetë në formën e nano-organizmave të gjalla të ndërtuara. Prandaj nuk duhet të befasoheni që këto nano-organizma mund të bëjnë ndryshime në qelizat tuaja kudo në trupin tuaj. Pyetja që mbetet është: si mund të hyjnë nano-bots ose nano-organizma në trupin tonë? Në këtë kontekst unë do të doja t'ju inkurajoj që të mendoni se pse programet e vaksinimit të shtyrë kështu të jetë nga qeveria. A mund të jetë se ka një përbërës shtesë në vaksinat që nuk duhet të dini për ju dhe unë? Çfarë ka në pluhur? inhalatori i ri kush po promovohet tani? Dhe ju keni ndonjëherë shikuar në qiell? do Monsanto mund të luajë një rol? Dhe çfarë lidhje me industrinë farmaceutike?

Nëse truri i njeriut, pa qenë i vetëdijshëm për këtë, tashmë është i lidhur fshehurazi me internetin, sa e dobishme është ajo gjenetikor ministri Plasterk ndihmoi në lehtësimin e infrastrukturës së NSA? Infrastruktura e NSA nuk është vetëm për të bug ju. Kjo frikë tani është futur në ju, por axhenda e vërtetë është kontrolli. Lexoni këtu artikullin tim të gjerë në të cilën unë e shpjegoj këtë. Ju gjithashtu mund të shikoni filma Metropia en Tejzanor duke treguar se çfarë po ndodh. Filma të tillë kanë për qëllim të sigurojnë që ju të mendoni për sa kohë të jetë e mundur që 'vjen nga filmi', që do të thotë që ju besoni sa më shumë që të jetë e mundur'se të gjithë do të jenë paksa zhgënjyese'.

Animacion burim: dataasylum.com

Të gjitha aksionet 88
468 ad

17 Comments

 1. dhe pastaj unë pyes veten se ku e bën këtë shërbim për të duket si ata janë të llak të hapur në rruaza tim Unë mendoj se është mirë, por unë pashë një dokumentar ku u treguar se kjo ka ndodhur për vite me varietetet e perimeve kështu që unë shoh pak lajme në ju mësoni të jetoni me të nëse doni apo jo!

  • Ashtu si dele në tufë jetojnë me të, që ecin së bashku drejt masakrës. Injoranca është lumturi ..
   Koha për të ndërmarrë veprime dhe për ta braktisur atë mentalitet "ju nuk mund ta ndihmoni".

  • @Ingrid, dobia e spërkatjes së perimeve në vertebrat është një mister për mua. Nuk kam dëgjuar kurrë për këtë. Do të donit të vendosni një lidhje ju lutem?

  • @Ingrid, papritmas keqkuptoj.
   'nano bot' qëndron për robotin nano. Pra një robot mikroskopik.

   • @Ingrid, shpresoj se ju nuk e gjeni të papërshtatshëm që unë sapo u zvarrit në trurin tuaj 😉
    Zgjidhja e thashethemeve të vështira është një hobi i pakontrollueshëm i imi.

   • jo, por e çuditshme që laptopi im u mbërthyer kur dëshiroja të përgjigja !! kështu që këtë mëngjes pashë një dokumentar mbi neo dhe ishte edhe rreth perimeve tona që po manipuloheshin gjithashtu, lakër nuk rriten në të egra, rrjedhin nga një specie nga egra, vetëm nga një specie që u gjet një herë, një lloji i bimës së sallatës, prej të cilit zbriten disa lloje lakërish,

   • në rregull, interesante, edukimi është gjithashtu një formë e manipulimit gjenetik.
    Në vetvete nuk kam asnjë kundërshtim ndaj manipulimit gjenetik, përderisa banka origjinale e gjenit vazhdon të ekzistojë dhe asnjë Monsanto (Monsatan) nuk do të ndërhyjë me të për shkak të qëllimeve të gabuara, por vetëm kimikatet natyrore (nga natyra) do të përdoren.

    I përdorur për të eksperimentuar me manipulimin gjenetik të bimëve më medicinale në botë. Është shumë e thjeshtë.
    Me colchicine (një substancë helmuese nxjerrë nga crocus vjeshtës) ju trajtoni fara, një pjesë e farës pastaj vdes dhe fara që mbijetojnë pastaj bëhen polyploid dhe bëhen pjesërisht 'freaks' dhe pjesërisht superplants, me të cilat ju mund të vazhdoni të rriteni. në mënyrë normale.

 2. Përshëndetje Martin, faleminderit shumë për të na mbajtur deri në datën me lajme të vërteta. Kam rënë plotësisht për heshtjen e plotë për shkak të msm të katastrofës së madhe që ka vazhduar për dy vjet nëpërmjet Fukushima. Nuk ka pyetje për dhomën, madje as nga e majta e gjelbër, as ambasadori në mat, asnjë lajm i zgjeruar apo këshilla të transmetuara, asnjë nga këto, ndërsa e gjithë oqeani Paqësor është helmuar me material radioaktiv dhe nëse më pas vendos në kapelen time alu unë them: gjithashtu edhe një herë i vetëdijshëm për helmimin e të gjithë planetit përveç burimeve të luftës së mësipërme me gjithë sterilitetin e njerëzimit. Dhe pastaj do të bëjmë propagandë kundër fillimit të mundshëm të një reaktori bërthamor në Korenë e Veriut. Unë mendoj se ne aktualisht po telefonojmë diku tjetër.
  Anyway. faleminderit për ofrimin e përditshëm të lajmeve tuaja reale. kane nje dite te mire.

 3. Më poshtë mund të gjenden në faqen e internetit të Marcel Messing, çfarë ide e tmerrshme duhet të them.

  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M5&s=M113&ss=P2367&l=NL

  • kur lexoj këtë, njerëzit nuk janë më të nevojshëm, kështu që këta robotë nuk janë të nevojshëm, për kë apo çfarë po bëjnë ata ende? Të gjithë janë të papunë, sepse ngadalë po nxjerrin në pah se çfarë perspektivë!

 4. Teknologjia ka diçka shumë luciferike. E vetmja gjë që unë mund të mendoj; jeta e përjetshme? Kush kujdeset, dua të kapërcej frikën e vdekjes; Unë praktikoj duke vdekur, ashtu si unë do të praktikoj në një lundër për të "lundruar" një lumë të egër. Më duket se ata transhumanistët e vështirë e kuptojnë këtë 0.

  Por me këtë unë nuk do të thotë që e gjithë kjo duhet të pranohet. Ose më mirë, unë pranoj që kjo është e gjitha; dhe unë gjithashtu e pranoj idenë time për këto "të çmendur". Qijini ata! Unë nuk ndihem si frika. Einfach kein bock.

 5. Prova e pakundërshtueshme që ne të gjithë po spërkatet me helm: 571 ton plumbi toksik 'chemtrailed' në qiellin e Amerikës çdo vit

  http://www.naturalnews.com/045563_aviation_fuel_toxic_lead_heavy_metals_pollution.html#

 6. Kujdesuni për trolls Monsanto.

  Punonjësi i vetëdeklaruar i Monsanto-s, që trollon artikujt anti-OMGJ, duke pretenduar se ushqimi organik "vret njerëzit"

  http://truthstreammedia.com/self-proclaimed-monsanto-employee-trolling-anti-gmo-articles-claiming-organic-food-kills-people/

 7. GOV Bill Proves Chemtrails dhe Mind Mind Control Weapons janë duke u përdorur në masat! Leaker i OKB-së bën një Deklaratë mahnitëse

  http://beforeitsnews.com/agenda-21/2014/07/gov-document-proves-chemtrails-mind-control-and-psychotropic-weapons-are-used-on-the-populace-un-leaker-speaks-out-and-makes-a-stunning-statment-804.html

 8. Pse njerëzit kanë më shumë gjasa të sëmuren dhe pse aftësia e tyre për të menduar është në rënie vit pas viti tek fëmijët dhe të rriturit.
  Është kryesisht në zakonet e të ngrënit dhe të pijes.
  Përveç kësaj, uji i pijshëm i ndotur, fluori, farmacia e madhe dhe vaksinat gjithashtu kanë një efekt të madh në përkeqësimin e shëndetit të njeriut.

  Fara e vdekjes: Në film të thellë rreth realiteteve të helmimit të OMGJ-së nga Monsanto.

 9. Dita e Martinit,

  Dëshironi të shkruani një artikull në lidhje me të vërtetën e fshehur prapa shërimit për kancer, me kusht që të keni informacionin në dispozicionin tuaj? Tani që unë kam qenë duke u përballur me të vërtetën e botës së korruptuar sot për një kohë, unë duket të ketë ardhur në përfundimin se ka edhe mashtrim me sëmundje të tilla si kanceri. Me sa duket ka shërime që pothuajse garantojnë shërimin, por kjo nuk përmendet, thjesht për paratë. Industria e kancerit gjeneron një sasi të madhe parash çdo vit dhe për këtë arsye po mbahet jashtë. Thënia "vdekja e një njeriu është buka e një tjetri" kështu zbatohet fjalë për fjalë. Unë e kuptoj se kjo do të ishte një subjekt i ndjeshëm, por nëse njerëzit vijnë për të parë të vërtetën e kësaj, edhe "sleepers" do të zgjohen. Grupi i mbështetësve tuaj duhet të rritet shumë herë për të prodhuar energji të mjaftueshme. Mënyra juaj e shkrimit i lejon njerëzit të lexojnë të vërtetën, mund ta "konvertoheni" atë.

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër