Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

A e përmbush Vladimir Putin rolin e Gogut dhe Magogut në planin e madh sionist?

A e përmbush Vladimir Putin rolin e Gogut dhe Magogut në planin e madh sionist?

paralajmërim: Një vlerë jo numerike e hasur në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-content/plugins/social-warfare/functions/social-networks/twitter.php në linjë 106

Në artikujt e mëparshëm shpjegova se si duket se sundimtarët botërorë i përkasin kultit të Saturnit dhe se si këta sundimtarë kanë krijuar fetë si skripte për të dërguar turma të mëdha njerëzish. Unë gjithashtu shpjegova se si profecitë e këtyre feve janë përdorur si shkrime (shih këtu en këtu) me të cilën luftërat janë të manipuluara për të bërë vetë përmbushjen e profecive '. Ne nuk do të flasim për vërtetësinë e Holokaustit, por së paku Lufta e Dytë Botërore ishte baza ideale për një ndjenjë të madhe të dhembshurisë për popullsinë hebreje (të cilët sipas almanakëve të botës para dhe pas luftës mbeti pothuajse e njëjtë). Për shkak të kësaj, bota dukej se e mbyllte një sy qorr kur shteti i Izraelit pas luftë gjashtë-ditore u themelua në 1948. Disa dekada më vonë kjo shpjegohet si përmbushje e një profecie biblike, ndërsa nuk është asgjë më shumë se një akt lufte që e ka bërë këtë profeci të përmbushur. Kjo është arsyeja pse ajo në fakt mund të përshkruhet si 'profeci vetë përmbushëse'. Dhe kjo është thelbi i argumentit tim. Fetë formojnë skenarët që ndiqen dhe me të cilat përmbushen profecitë përkatëse. Dallimet konfliktuale ndërmjet feve u japin pasuesve shpresën dhe luftën për të përmbushur parimet e tyre dhe detyrën e tyre hyjnore. Në të njëjtën kohë ato çojnë në vdekje dhe shkatërrim. Dhe kjo - siç shpjegohet kur klikoni mbi lidhjet - duket sikur qëllimi për të qenë e kultit të Saturnit. Ose në të vërtetë unë kam për të thënë 'mjetet', sepse qëllimi është një vulë përfundimtare e matricës së Saturnit. Nëse po pyesni se çfarë dua të them me këtë, lexoni artikujt nën menunë 'Mindcontrol' dhe nënmenu 'Matrica e Saturnit' (shih këtu).

më parë Shpjegova sa të krishterë janë mjaft pro Izraelit. Në thelbin e saj është për të gjetur këtë përsëri në parimin se hebrenjtë janë populli i zgjedhur i Perëndisë sipas Biblës dhe hebrenjve në disa pika do të kthehen nën autoritetin e Jezuit si ai kthehet për të vendosur mbretërinë e tij mijëvjeçar. Në këtë moment, çifutët - sipas të krishterëve - janë ende të verbër dhe ende presin mesinë e tyre. Ajo shkon shumë larg për të shpjeguar këtë teori të tërë këtu, por në thelb, krishterimi është pra shumë pro Izrael. Ajo nuk mund të jetë ndryshe, sepse si mund të ketë në popullin kritikuar që të njëjtën Perëndinë që ju "çliruar me Jezusin" dhe Bibla thotë se ata janë populli i zgjedhur. Nëse Izraeli gjithashtu kryen genocid në Rripin e Gazës, do të ketë të gjitha llojet e gjërave puna pastrimi dorëzuar për të shpjeguar se pse kjo është e nevojshme. Së fundmi, është Hamasi që kërcënon jetën (grupim vetë-krijuar) fanatikë që e bëjnë jetën e banorëve të Izraelit shumë të zemëruar me flakët e tyre. Por, me njerëzit e Perëndisë, shumë të krishterë ndonjëherë duan të falin disa gjëra. Dhe përndryshe janë predikuesit që e predikojnë këtë nga kleri.

Pra, kemi të bëjmë me fetë që - sipas mendimit tim - shërbejnë si skripte për të përmbushur profecitë, në të cilat ato profeci janë ngritur vetëm për të zgjidhur konflikte të mëdha sipas një skeme të caktuar. Ata janë, si të thuash, kartat e grumbullimit të xhirimit që prodhojnë muzikën. Kulti i Saturnit ka nevojë për këtë të mbyllë burgun e saj të matricës. Kjo është e fshehur në origjinën krijuese të shpirtit njerëzor. Kjo fuqi krijuese është me vlerë dhe mund të "korrret" duke bërë sakrifica të gjakut në momentet e duhura. Prandaj, shumë njerëz duhet të vriten dhe keni nevojë për konflikte të mëdha dhe të gjitha llojet e fatkeqësive që të gjitha parashikojnë profecitë e feve të ndryshme. Dhe siç u shpjegua më sipër, këto profeci janë përmbushur nga udhëheqësit që përdorin mbështetësit fetarë për të fituar luftërat e tyre. Kjo më sjell në Presidentin rus Vladimir Putin. Dhe pastaj do të pyesni veten: "Huh, kjo është një urë e çuditshme e vogël?".

Nëse ju faqen e internetit Duke parë një shkrimtar të krishterë të quajtur Franklin ter Horst, ju mund të kuptoni se çfarë dua të them. I kategorizoj Ter Horst për lehtësi, por vetëm në qoshe "sionistëve të krishterë", e për shkak se ai në të gjitha manifestimet e tij tregon një qëndrim pro-izraelit dhe shpesh postimet turret me fjalën "Shalom". Kjo është logjike, siç e kam shpjeguar më sipër. Në të vërtetë, çdo i krishterë që është thelluar disi si një "kristian zionist", por pa ndjekësit që janë të vetëdijshëm për këtë, vlen për çdo fe. Në fakt, mund ta zëvendësojmë fjalën "sionizëm" me "marionetet e kultit të Saturnit". Kështu të gjithë të krishterët, çifutët dhe myslimanët janë "kukulla të kultit të Saturnit". Kjo gjithashtu shfaqet kur hyni thellë në të simbolizmin e feve të ndryshme. Ithtarët e të gjitha këtyre feve janë të bindur për barazinë e fesë së tyre dhe kështu mund të përdoren për luftën e madhe që duhet të përmbushin "profecitë fundore". Shpresa e rreme e këtyre profecive ndërkohë çon në vdekje dhe shkatërrim masiv. Edhe pse ithtarët e fesë e shohin se feja e tyre po abuzohet, ata tani e shohin përmbushjen e profecive përkundër këtij abuzimi. Apo duhet të them në sajë të këtij abuzimi?

Presidenti Putin, sipas shumë të krishterëve, është krijimi i një personi të përmendur në profecitë biblike. Sipas mendimit tim, ne mund të themi me siguri se Vladimir Putini me të vërtetë mund të përmbushë shkrimin e Satanit dhe kështu ka miratimin e tij. Në fund të fundit, profecitë gjithmonë duket se janë plotësuar plotësisht. Fakti që Putini luan një rol të madh në bankën BRICS ka treguar për shumë njerëz se dëshiron të shkëputet nga Rendi i Ri Botëror. Sipas mendimit tim, kjo është vetëm një mashtrim, sepse në qoftë se do të donit të dilni nga fushat e forcës sioniste, do të kishit shkurtuar çdo varësi të dollarit dhe thjesht keni krijuar një njësi të re BRICS. Por për të përmbushur profecitë që duhet të hasni si të besueshme dhe Putini bën. Marionetët e Krishterë të Saturnit të kulturës i shohin Presidentit Putin Gog nga libri biblik Ezekiel 38. Rusia do të përfaqësonte vendin që Magogu e përshkroi në këtë libër (shih këtu). Franklin ter Horst thotë në vijim për këtë:

[Quote]

Sipas një numri të madh ekspertësh të Biblës, Magogu ka për qëllim të jetë Rusia, dhe Gogu do të jetë udhëheqësi i këtij vendi. Për të identifikuar kapitullin e Magog Genesis, 10 jep përgjigjen. Këtu përmenden pasardhësit e Semit, Hamit dhe Jafetit, bijtë e Noeut dhe këtu mund të gjenden emrat e përmendur nga Ezekieli. Jafeti ishte djali i tretë i Noeut. Në 2 ajet thuhet: "Bijtë e Jafetit ishin Gomeri, Magogu, Madai, Yavan, Tubali, Mesheku dhe Tirasi." Magog, Tubali dhe Mesheku për këtë arsye ishin nipërit e Noeut. Ata u vendosën në veri të Detit të Zi dhe në lindje.

Prandaj konsiderojmë shumë hebraike dhe të krishtera studiuesve biblikë disa kombet e ish-Bashkimit Sovjetik si kombet e përmendura në Ezekieli 38: 1 3-folur. Magogu ishte djali i dytë i Jafetit sipas Zanafillës 10: 2. Pasardhësit e tij pushtuan tokën në veri të Kaukazit dhe është populli më i rëndësishëm antik prej të cilit rusët modernë kanë zbritur. Ros, ose rus, ishte një nga fiset që zbriste nga Magogu. Ata kanë jetuar në zonën e Vollgës për një kohë të gjatë. Meshekut dhe i Tubalit ishin vëllezërit më të vegjël të Magogut (Zanafilla 10: 2) dhe kanë jetuar në zonën e sotme Rusinë. Historiani i mirënjohur Jusuf Flavio (shih këtu) Është shkruar në shekullin e parë pas Krishtit që pasardhësit e Magogun, që janë quajtur nga grekët, Scythians, të vendosura në veri të malit Ararat vendos në Kaukazin e Jugut, kështu që në Rusi sot. (Antiquitatum Judaicarum I, 6: 1). Pasardhësit e vëllezërve të tij Mesech dhe Tubal gjithashtu janë vendosur në atë që tani është Rusia.

Shkrimtarët e Biblës janë praktikisht unanim në mendimin se Mesech është themeluesi i Moskës. Ky është emri historik për Moskën, kryeqytetin e pjesës evropiane të Rusisë, ndërsa Tubal do të ishte identik me kryeqytetin e pjesës aziatike të Rusisë, Tobolsk. Tubali është paraardhësi i Tiberenit që jetonte përgjatë Detit të Zi.

Historiani cituar më parë Josephus shkruante se njerëzit të cilët janë të njohur në kohën e tij si Moskevi dhe Tobelieten dhe jetonin në rajonet në veri të maleve Kaukaz, në fakt zbritur përkatësisht Meshekut dhe i Tubalit. Herodoti, një filozof grek i shekullit të pestë BC, do t'i kishte identifikuar tashmë banorët e Meshehit me një popull të quajtur Moskovit. Sipas studiuesit hebre Wilhelm Gesenius, i cili jetoi në fillim të shekullit të nëntëmbëdhjetë, Mesheku ishte themeluesi i barbarëve Moschi njerëzit që jetonin në malet banor i Moskës. Gesenius më tej deklaroi se versioni grek Moschi i emrit fillimisht hebraik Meshech, formoi bazën për emrin aktual Moskva.

Kjo nënkuptohet nga Magog Rusia duket të konfirmohet me shpjegimin e mësipërm. Megjithatë, nuk është e qartë se kush është Duka i Madh i cili do të udhëheqë forcën e pushtimit nën emrin Gog në sulmin e tyre ndaj Izraelit. Disa ekspertë të Biblës besojnë se ky Gog nuk është një person i zakonshëm, por një demon që ka marrë formën e një qenieje njerëzore. Ai sigurisht nuk është Antikrishti, sepse Gogu do të kthehet të vdisni të gjithë para ardhjes së Antikrishtit si vargjet e mëtejshme të Ezekielit. E gjithë kjo është e njohur për këtë është se ai do të jetë i pari i vendit të madh dhe të madhe në veriun e largët, dhe ai duket të ketë një urrejtje të papërshkrueshme kundër popullit të Perëndisë të Izraelit. Gjatë viteve, shumë prej tyre janë përpjekur të identifikojnë Gogin me sundimtarët e atëhershëm në Rusi, si Car dhe Stalini. Një aplikant mund të kualifikohen tani vijnë për këtë është Vladimir Putin që sërish si njeriu më i fuqishëm i ulur në Kremlin, pasi ai e kishte fituar fitoren në mars 4 2012 më shumë se 64 për qind të votave.

Vladimir PoetinA është ky lider i cili do të udhëheqë ushtritë veriore në sulmet e tyre kundër Izraelit?

Putin filloi të rindërtojë aparatin e dobët ushtarak rus menjëherë pas emërimit të tij. Masat që ai ka marrë i kanë dhënë atij lirinë për të përqendruar fuqinë e shtetit edhe më tej. Ndërkohë, krahu i gjatë i Moskës kthehet në të gjitha anët e vendit. Kohët e vjetra diktatoriale po ringjallen me një ritëm të shpejtë. Rusia ka ambicie për t'u bërë kombi më i fuqishëm në botë. Mjaft e shquar janë gjithashtu përpjekjet e Putinit për të forcuar aleancat e tij me botën islame. Ai vazhdon të diktatorit sirian Bashar al-Asad, pavarësisht nga ana mbajë mbi kokë dhe ai është shumë i afërt me organizatën terroriste libaneze të Hezbollahut dhe Ajatollahëve mesjetare në Iran. Putini mbështet pothuajse të gjithë armiqtë e Izraelit në fushat diplomatike, financiare dhe ushtarake.

Ai ka shitur miliarda dollarë armë në Iran, Siri, Libi, Algjeri dhe pjesa islamike e Sudanit. Rusia ka mbyllur gjithashtu një marrëveshje armësh me Egjiptin që kur Abdel Fattah al-Sisi është në pushtet. Putini po bën çmos për të rritur Rusinë, e cila në dekadat e fundit nuk ka përfaqësuar aq shumë, për të rifituar lavdinë e tij të plotë dhe për të rifituar dhe rikonfirmuar fuqinë politike dhe ushtarake. Ky zhvillim shqetësues nuk duhet të jetë i habitshëm, sepse është në përputhje me profecitë biblike për kohët e fundit (lexo këtu më tej).

[fundi i citatit]

Unë mendoj se Ter Horst mund të jetë e drejtë. Unë vetëm bëj dallimin thelbësor që profecitë fetare nuk janë përmbushje, por që profecitë janë shkrimi që ndjek kultin e Saturnit. Kështu ata i përmbushin vetë profecitë dhe me këtë e kuptojnë sakrificat e nevojshme të gjakut, të nevojshme për të finalizuar këtë burg të matricës së Saturnit. Ka një dallim thelbësor në profecitë vijnë e vërtetë (hyjnore talentuar voorzienendheid profetët zgjuar dhe frymëzimin e drejtpërdrejtë të Zotit) ose një skenar që tashmë është krijuar për mijëvjeçarë, si kodi burim i një simulim kompjuterik tashmë është fiksuar ndërsa simulimi vetë ndjek kohor. Ndërtuesit e simulatorit të fluturimit mund të parashikojnë se çfarë do të ndodhë nëse piloti ndjek rrugën e tyre të fluturimit dhe merr kushtet e motit të krijuara prej tyre. Pas të gjitha, ata janë shkrimtarët e kodit. Ju mund të krahasoni profecitë me programet e këtij realiteti të matricës. Ky shkrim është ndjekur me kujdes. Vetëm kur pasuesit e feve do të vendosë të mos japë më shumë për këtë agjendë e vdekjes dhe shkatërrimit, kulti Saturni do të dështojë planin e saj poshtër dhe është kjo burgu matricë në copra. Kjo është zgjimi i vërtetë që nevojitet. A nuk është kjo e mundur? Nuk ka nevojë! Pasi ta dini, shpirti juaj tashmë është i shkyçur dhe kthehet në burimin hyjnor.

Lista e lidhjeve burimore: Wikipedia.org, franklinterhorst.nl, franklinterhorst.nl

Të gjitha aksionet 159
468 ad
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405


paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
47 Comments

 1. Pikëpamja juaj se shumica e të krishterëve / kishave janë prapa Izraelit është e pakuptimtë. E kundërta është e vërtetë! Shumica e të krishterëve nuk janë prapa Izraelit. Dhe kjo është për arsyet që shpesh citoni. Ashtu si dhuna ndaj palestinezëve, etj.

  • Por mbetet populli i zgjedhur i Perëndisë. Ata tani janë të verbuar vetëm, kështu që të krishterët kanë durim me ta.

  • Vetëm në këndin e plotë ungjillor, kisha pentekostale, ndër të tjera, mund të gjesh pro Izrael.

 2. Mburoja e Rusisë mund të thotë gjithashtu diçka për rolin e saj në NWO

 3. Gjithashtu shikoni këtë perspektivë tjetër:

  • Script është në fakt se Rusia me aleancën kryesisht shiite kundër Izraelit (dhe të të gjithë krahinës malore të Izraelit = të gjitha qeveritë janë nën Rothshild / Government VATIKAN) WAR u realizua (definitive luftën e fundit), por që Putin 1 ose mënyra pjesë e SATURN URDHËR nuk dëshiron të marrë në, dhe me sa duket në një masë të madhe agjendën e rendit nuk dëshiron të shërbejë, nuk është se i njëjti program fetar koduar se detyra ARCHONTISCHE ORDER WEST vetë në është MUST (nëse Rusia REFUZON) të marrë dhe atëherë Rusia dhe Kina do të deklarojë luftë, dhe të shkaktojë të tyre / FORCE ende të përfshirë në shkrimin e tyre programore, dhe një luftë masive do të vijë dhe ata (WEST veten me një aleancë sunit) do ISRAEL shkelën (por që nuk është e vërtetë, edhe pse ata të kushtojë shumë izraelitë në shkatërrim, dhe me pengesa sunnite para se ajo do të kryejë, ata ende do të sjellin MEGA-RITUAL-OFFER para se të mund të vendosin rendin e tyre botëror ashtu siç dëshirojnë.

   • Gjithashtu, 1 Disi, disa muaj kanë ngritur tensionet në Lindjen e Mesme, por në mes të Izraelit dhe Aleancës shiit, sepse kjo është shkrimin origjinal, por në qoftë se Rusia nuk duan të bashkëpunojnë, atëherë WEST 100% si RUSIA dhe KINA deklarojnë luftë. Luzmë WEST & sunitë janë plazhet në Izrael, koordinuar, sepse TYRE ARCHONTISCHE AGENDA është i lartë, kështu që pritet që ISIS (forcat Saturni) në rritjen e Lindja e Mesme, kërcënimi WEST gjithashtu rrit, dhe duhet të rezultojë në një ekonomi të stërmadh luftë dhe plotësisht do të rrëzohet, dhe rendi i tanishëm i përgjithshëm duhet të rrëzohet.

   • Ne jemi plotësisht në marrëveshje përsëri.

   • 'Amerikanët kanë kontrabanduar bomba 4 mini-bërthamore në Ukrainë' http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/02/Amerikanen-hebben-4-mini-kernbommen-naar-Oekrane-gesmokkeld..

   • Kështu që më thuaj ku mund ta shoh që veshja nuk është 'plotësisht' e përfshirë? Putini nuk ka fuqi, kurrë nuk ka pasur. Ai është fronti politik i familjes Romanov dhe ka lidhje të thella me Rothschild. Me fjalë të tjera, nuk shoh ndonjë arsye për të dyshuar se ai është zhvendosur edhe pak larg skenarit dhe madje nëse nuk është ky vendimi i tij. A mund të jetë që Rusia (elita që sundon Rusinë) nuk dëshiron të heqë dorë ose të braktisë planin? Kush e di, por unë nuk do ta quaja siguri pasi globalistët po heshtin duke i lënë të gjitha gjërat prapa skenave. Për shembull, Ukraina dhe lybie donin të mbeteshin sovranë dhe ju shihni se çfarë u ndodhi / u ndodhi atyre. Pra, luftë në shkallë të plotë me rus / mjekër sepse ato devijojnë nga plani? lol këta njerëz duan të mbajnë fuqinë e tyre dhe shkatërrimi i botës nuk është vërtet pjesë e planit. Guerilla natën në vend të ushtrive ditën. Nëse po, atëherë tani ka një luftë të zezë të opsioneve të zeza që po zhvillohen me thellime në të gjithë anëtarët kryesorë të fisit nga të dy palët. Unë mendoj se lufta duhet të ndodhë nëse nuk dëmtohen reaktorët bërthamorë. Jo Unë nuk mendoj se veshja nuk merr pjesë. Ai gjithashtu nuk është personi që 'merr pjesë' në mendimin tim. Pse është e vetëkuptueshme të thuash që Obama është një kukull dhe Amerika është elitë e kontrolluar, por në Rusi që gjoja nuk ka ndodhur edhe pse revolucioni bolshevik u inicua nga të njëjtat fuqi prapa SHBA. Përça dhe sundo. Thjesht filloni nëse dëshironi dhe festoni kur bie Sionizmi politik. Justshtë thjesht një etiketë. Elita nuk e japin një [Email mbrojtur]# $ K në lidhje me Sionizmin. Brics janë nwo dhe për shkak se të gjithë kanë frikë nga zionistët boogjenë ata bien në duart e brics.

    Duke menduar për shtyrjen e BRICS për "reformën e qeverisjes" të kompleksit të OKB-së, është e rëndësishme të kujtojmë se aleanca BRICS është një front i kontrolluar i opozitës i ngritur nga globalistët perëndimorë. Për ta kuptuar këtë është kështu, gjithçka që nevojitet është një sens i vogël dhe një njohuri për tri fakte themelore ...

    1) The G7 krijoi G20 përsëri në 1999 dhe mënyrë të veçantë përfshihen Brazili, Rusia, India, Kina dhe Afrika e Jugut, në mënyrë që zyrtarisht të sjellë ato në procesin e ndërtimit të NWO (në mannerville përshkruar nga George Soros). - shih Përditëso 2 të këtij hyrjes.

    2) Goldman Sachs shpiku termin BRIC në 2001 me një letër që bazohet në konceptin e Brazilit, Rusisë, Indisë dhe Kinës duke qenë një bllok ekonomik në zhvillim. - shihni këtë hyrje.

    3) Kombet BRIC kurrë në të vërtetë me 2006, kur ata janë në margjinat e Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së. - shih Përditëso 2 të këtij hyrjes.

    Duke respektuar këto tri fakte, është shumë e qartë se Aleanca BRICS u krijua nga globalistët perëndimorë. Perëndimi solli BRICS në sistemin global të qeverisjes ekonomike kthehet në 1999, dhuratë West atyre një emër dhe futi idenë e tyre për t'u bërë një bllok prapa në 2001, dhe kombet BRIC vendosen Perëndimin me formimin e bllokut 2006, pak para kriza ekonomike 2007-2009 goditi. Ata pastaj mbajtën takimin e tyre të parë BRIC menjëherë pas efektet e Lehman Shock lehtësuar në 2009, i cili ishte në të njëjtin vit që BRIC përfshirëse G20 Formalisht zëvendësuar të G7 si në botë "këshillit të përhershëm për bashkëpunim ekonomik ndërkombëtar."

    Që nga kombet G20 janë të gjitha të drejtuar nga politikanët në pronësi të të njëjtit Bankar Ndërkombëtar Cabal, marrjen e tyre për të formuar NWO është diçka që mund të bëhet në çdo kohë. Ajo merr më shumë se thjesht marrjen e "udhëheqësve" për të votuar për të, edhe pse; popullsia e përgjithshme e këtyre kombeve duhet të ndjekë udhëheqësit e tyre në sistemin e ri, dhe kjo është ajo që lidhet me aleancën BRICS. Është një ushtrim në marrëdhëniet me publikun.

    Siç kam përmendur në një hyrje të mëparshëm, aleanca BRICS "i jep formë me përplasjen dialektik midis bankierëve anglo-amerikan dhe bankierëve BRICS Sa pasuesit do të lindjes së NWO." Koncepti i BRICS u jep njerëzve të kombeve të shtypur tradicionalisht iluzionin thatthey kanë formuar sa pasuesit një aleancë e fuqishme do të marrë përsipër sistemin global të qeverisjes nga imperialiste Perëndimi, dhe perceptimin thatthey kanë triumfuar dhe detyra është menduar të çojë në përqafimin të tyre entuziaste e sistemit NWO. Por mjerisht, është e gjitha një mashtrim.

    Hapi i parë i kontrollit tonë të bankierëve është të shohim BRICS-in dhe OKB-në për atë që janë, atëherë mund të përqendrohemi në ndërtimin e Rendit Botëror. Ne duhet ta hedhim poshtë shpëtimtarin e rremë në mënyrë që të pranojmë përgjegjësinë për të qenë shpëtimtarët tanë.

    http://redefininggod.com/2015/02/globalist-agenda-watch-2015-update-16-the-brics-and-the-un-governance-reform-scam/

    Freeman dhe Martin, çfarë nëse fituar BRICS "magjike" dhe nga një kthesë e fatit 'ala grushtit ushtarak të kontrolluar, të hyjë në standardin e artë, zbulesa për të vërtetën e flamujve të rremë në etj përgjithshëm publik pa katastrofe të madhe të vënë në pozitë NWO? Unë jam i gatshëm të besojnë se do të ketë konflikt dhe një përplasje ekonomik, por në mendjen time, plani është ende për të fituar BRICS. Mendoj se shumë në mendje për Perëndimin është në sytë e mi.

   • @ZeroTheHero

    Nuk më pëlqen të kaloj, por vërej se i kam lexuar reagimet për një kohë të shkurtër dhe në të vërtetë jam dakord me ju. Unë jam i bindur për rolin e kukullës së Putinit; nëse vetëm për shkak se ai mund të shpërndante më shumë gënjeshtra të Perëndimit. Analiza juaj është e qartë.

    Duhet të theksohet se unë gjej analizën e Freeman më poshtë shumë të dobishme me ndihmën e profecive dhe gjithashtu shoh prova të mira në komentet e mësipërme. Por unë mendoj se Putin është me të vërtetë duke luajtur lojën e tij. Ata janë skenarë dhe ai luan rolin e tij.

   • Unë mendoj se Putin 1 disi luan roli i tij nuk është se ai është tmerrësisht i vetëdijshëm për këtë, por është zhvendosur në, në mënyrë që script final dhe program afati do të vazhdojë të rezultojë në rezultat në fund të arrihet.

    Mendoj BRICS vs sionizmi nuk është vetëm një propagandë dhe frikësimi, por kjo do të çojë në një zjarr të koordinuar botërore dhe kaosit, kështu që luajti shumë mirë dhe ekzekutuar, dorashka pothuajse të gjitha shifrat e vendosur në pozita kyçe janë me sa duket kundërshtarëve por në të vërtetë ata i shërbejnë të njëjtit RENDIT.

    Mendoj DO ata të shkojnë për një ritual-sakrificës, ndoshta i të gjitha kohërave, masakrën më të madhe, sepse ata do të konsiderojnë të nevojshme për disa arsye dhe gjithashtu për shkak të SATURN-adhurimit të tyre, ajo është në fakt kërkohet prej tyre, unë mendoj se ata do absolutisht të bëjë gjithçka atyre u kërkohet të marrin RREZAT e tyre dhe REWARD, jeta e përjetshme, çfarëdo që mund të sjellë.

    Ata do të vënë në mbijetesën MODE njerëzimit, edhe pse e traumës së tyre ata do të me aktivizimin e tyre, dhe më pas ka shumë, të gjithë ata kanë përgatitur për vitet 50 fundit pas Luftës së Dytë Botërore ata kanë shumë më shumë për sa i përket vjeljes e sakrificave të gjakut, në pozita të ndryshme, nga gezelfmoorden, për viktimat vendore të luftës dhe vrasje rituale / sakrificave, ata kanë shkatërruar njerëzimin për të trajtuar kockave, dhe ajo u dorëzua në aktivitetet destruktive dhe të dëmshme dhe mendimit, njerëzimi është duke u ndërprerë totalisht, mbytur, të gjitha mënyrë të Babilonisë dhe Vellazeria e Gjarperit duhet të bëni në bazë të filozofisë së tyre dhe Saturni-adhurimit, ajo ka të bëjë me dhënien në një shkatërrim në shkallë të madhe, duke pasur parasysh programi i tyre kohor, ata besojnë se është koha për të bërë ato MASS BLOOD Sacrifice-të korrni, do të ndodhë.

    Ka vetëm 1 mënyrë që ajo mund të parandalohet, dhe kjo është se njerëzimi, plummeting Wake, përfshirë oficerët e ushtarake dhe policore dhe të ngjashme, dhe agjendën e tyre pas here në embrion mbuluar. Dhe aty qëndron rreziku, si unë mendoj se tashmë se nuk mund të ketë sukses, tani ata janë shumë afër, se ne nuk duhet të jetë i habitur se, si do të dështonte plani i tyre, ata të gjithë humbësit e keqe do të jetë, le ta se në imagjinatën e tyre, se çfarë mund të ndodhë, duke pasur parasysh MASS shkatërrimin e armëve, ju nuk bëni ato për asgjë, sepse ajo gjithmonë do të marrë parasysh një skenari që ata nuk diçka DHËNIES, si planin e tyre të shekujve minutën e fundit, në çastin e fundit, është mbytur. STA atje një herë i qetë, këta njerëz mendojnë ndryshe, kjo nuk është shaka për ta, ku ata janë dhe çfarë ata kërkojnë të arrijnë, ata vendosmërisht besojnë në, për këtë çështje ata janë të papërkulur.

   • @Freeman

    Papritur, peni bie në komentin tim në të cilën flitet për 'jetën e përjetshme'. Papritur më bën të qartë se pse ne kemi njerëz si Ray Kurzweil. Ai dhe transhumanistë të tjerë duhet të kuptojnë pavdekësinë që fetë, duke përfshirë profesionet e tyre, flasin me projekte si Google X. Damn! Është një plan i madh që modelin e matricës të kultit të Saturnit dhe ata janë të arsyeshëm në orar!

  • Khazarët, njerëz të egër që ishin një perandori e madhe, në veri të detit të zi dhe të Kaukazit, u konvertuan në judaizëm në shekullin XIX. Këto janë parë si Gog dhe Magog nga Imran Hossein.

   Ajo është gjithashtu e habitshme për të përmendur se Partia Komuniste me takim (më shumë se gjysma e drejtorëve / Byrosë Politike përbëhej nga hebrenjtë) të gjitha librat historikë ku historia Khazarenrijk është hequr listuara. Këtë e kanë bërë aq tërësisht sa që edhe ekzistenca e këtij populli u mohua. Fatkeqësisht për ta, kohët e fundit është gjetur kryeqyteti i kësaj perandorie.

   Burimi: L. Rapoport, kontrolli i La Guerra di Stalin Ebrei (Nju Jork: Free Press, 1990), f. 30,31, 37. Vedi anche pag. 43, 44, 45, 49, 50. Traduzione dall'inglese di GF Spotti, CF:. M. Weber, Gazeta e Rishikimit Historike, Gennaio-Febbraio 1994 (. Vol 14, N ° 1) Pagg. 4-22. - Shih më shumë në: http://old.apocalisselaica.net/nl/varie/eventi-storici/analisi-storica-ebrei-comunismo-unione-sovietica-e-sionismo#sthash.XOx3h96B.dpuf

   Postfazione di M. Ovadia, në: L. Mlečin, Përse Stalini e bëri Izrael, Sandro Teti Editore, 2010, f. 227. - Shih më shumë në: http://old.apocalisselaica.net/nl/varie/eventi-storici/analisi-storica-ebrei-comunismo-unione-sovietica-e-sionismo#sthash.XOx3h96B.dpuf

   http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M26&s=M118&l=NL

 4. Sapo lexova për shtrëngimin e madh (shtatëvjeçar), nga të cilat dy vitet e fundit e gjysmë do të jenë më të vështirat, shtrëngimi i madh që nevojitet për të pastruar tokën nga mëkatet e tij. Perëndia, i mëshirshëm, do ta thërrasë njerëzimin që të mos jetojë më në mëkat dhe të pendohet dhe të largohet nga mëkati. Meqë njeriu ishte gjithmonë mëkatar në gjithë ekzistencën e tij, do të jetë dhe do të mbetet dhe Perëndia është dashuri dhe falje, pyetja është nëse një mëkat mëkat është më pak i keq sesa të jetosh në mëkate të mëdha dhe Perëndia është aq i mëshirshëm ose i fuqishëm.

  Unë do Zoti i Plotfuqishëm nuk e tërheq ose guxoj akuzojnë dyshim se ka një ego të madhe apo jo edhe të guxojnë të pretendojnë se ai nuk është shumë i fuqishëm, shikoni apo të them, por kuptoni diçka që ne nga rregullat e tij të vazhdueshme DIV ( w) ee në mëkat më të madh që ka lindur duke jetuar në mëkat të vogël dhe do të vazhdojë ta bëjë këtë në gjatësinë e ditëve.
  Pyetni vetëm pyesin, bën Perëndia me spastrim të madh të zgjidhur mëkat të madh dhe fale mëkatin e vogël dhe themeli një mijë vjet e pasur që vjen pas të cilës ai mbretëron vetëm, dhe ne të gjithë duhet të përshtaten me atë dhe të ketë idetë e tij, dëshirat dhe rregullat për të jetuar përkundër faktit se shumë prej nesh jetojnë në mënyrë të arsyeshme mirë pa shumë mëkate dhe më pas në këtë mijëvjeçarë perandoria e madhe nuk do të jetojë më në mëkat, as në të vogla. Dhe për këtë arsye dëshiron të zbatojë gjithçka me disiplinën dhe rendin pas një pastrimi të madh? Perëndia kërkon njerëz që janë të detyruar në diçka? Perëndia nuk dëshiron t'i falë njerëzit dhe ende nuk i fal ata? Para së gjithash, Perëndia dëshiron shkatërrim total pasi njeriu ka vite të lirë për të bërë gjithçka dhe pasi Perëndia ka mbikëqyrur prej vitesh me dhënien dhe faljen? Pas përmbytjes së mëparshme, e cila gjithashtu dështoi keq, ne tani kemi një pastrim të madh që do të duhet të punojë? Dhe cili është mëkati? A është dikush mëkatar kur pi një cigare ose pi një birrë? A është dikush mëkatar kur mendon për trupin e një gruaje të bukur? Mëkatar kur drejton një makinë, të dielën, të shtunën apo të premten? Dhe do të jetojmë si makina të mirë-programuara pas shtrëngimit të madh? Dhe pas pastrimit, a do të detyrohet të gjithë të jenë fetar nëse duan apo jo? Perëndia dëshiron të detyrojë? A nuk dëshiron edhe ky antikrishti? Dhe ku dallohen nga njëri-tjetri? Perëndia është i mirë dhe antikrishti është i keq? Si e di se Perëndia nuk është antikrishti dhe antikrishti nuk ndodh që të jetë Zot? Pas pastrimit të madh, është Perëndia dhe jo rastësisht antikrishti që dikton një mijë vjet? Sepse, mendoj se unë jetoj pas shtrëngimit të madh, a duhet të lejoj veten të diktuar nga Zoti dhe feja? Nuk më pëlqen t'ju tregoj diçka dhe si të vendosni për veten tuaj çfarë të mendoni, besoni, bëni, ose të jetoni për aq kohë sa kjo të mos ndodhë në kurriz të një tjetri.

  Antikrishti nuk është një opsion për mua, dhe shumë me mua mendoj, sepse njerëzit e këqij, krijesa, engjëjt e rënë, të gjithë urrejnë. Por një Perëndi që më rregullon ose më detyron është gjithashtu një ide e çuditshme. Gjithsesi, ndoshta ose ndoshta unë duhet të shqetësohen për pas pikëllimit nuk është më fizikisht të pranishëm në këtë planet kështu që unë për këtë arsye bëni asnjë më shumë kujdes apo edhe kurrë të jenë të shqetësuar. Sepse frika dhe gjithmonë mbjellë ai ka predikuar nga grupet fetare me ferr dhe mallkim mirë, për mijëra vjet, duke ndihmuar për të lidhur konsumatorët ju kujdeseni për ata si pastaj dërgojnë bagëtinë si zbutur (kjo metodë është gjithashtu e përdorur gjerësisht çdo ditë nga MSM, politika dhe elita), nuk do të thotë se unë e kuptoj pasazhe parashikuese fetare më të mirë mund të jetë e vërtetë duke pasur parasysh kohën e tanishme ne jetojmë në dhe duket të jetë i rraskapitur të gjithë janë çmendur, duket për të ndryshuar përsëri (nga shpyllëzimet globalisht? Për të përmendur diçka tjetër përveç gazeve serë) dhe toka mund të shkatërrohet shumë herë nga një grusht idiotësh me shumë inteligjencë. Sipas mendimit tim, inteligjenca nuk është më shumë se një devijim total, një lloj rritjeje në tru. Sa më i madh të Frymës, dirtier bisha, si të pavlefshme dhe dinak si bota duket të jetë dhe njerëz shumë të zgjuar në nivelet e larta të të menduarit e të hollave (vjedhje) dhe për të blerë botën mbi kurrizin e të tjerëve, për prishjen ose të kenë incl. blegtorale.

  Dhe në qoftë se Perëndia, që është i gjithëfuqishëm, na paralajmëron për të kryer të shënojë në gjysmën e -jaarweek fundit - shtrëngimin e madh që do të vishen detyrueshëm në dorë ose në ballë (chip), në të cilin pa këtë nënshkruani asgjë mund të blinte ose të shiste, dhe Perëndia do të shohin këtë si një mëkat i madh nëse e pranon atë dhe të gjithë do të mallkojë dhe të ndëshkuar ata që shenjë merr për veten e tij dhe me të dhënat dhe duke e ditur se ne jemi shenja nuk duan dhe të jetë e detyruar nga një prej krijesave të tij të rënë ne përndryshe ne do të përndjekur dhe vrarë nga antikrishtit, Perëndia në të vërtetë vazhdojnë ose ngulmoj kemi për të vdekur me zgjedhjen e një apo mënyrë tjetër në këtë kohë të vështirë të refuzojë unazë për të dalë apo më shumë pranoni dhe mallkoni. Pyes veten se si i fuqishëm dhe i mëshirshëm Zoti i cili me sa duket njerëzit e pafajshëm lë asnjë zgjedhje dhe duke i detyruar ata të vuajnë ose të vdesin, por ato gjithashtu nuk mund ose nuk do të të ndihmojë dhe as duket se duan të ndërhyjë duke shkatërruar Antikrishtit, por kjo thjesht përfundon punën e tij në kurriz të çdo gjëje për shtrëngimin e madh.

  • Kush e ka shpikur atë term "mëkat"? Rënia ... çfarë mjerimi. Problemi, Reagimi, Zgjidhja.

   • Dhe sidomos duke pasur parasysh se pse kjo lëkurë u fut. Ne jemi natyrisht mëkatare ?? Nëse besoni në atë doktrinë, atëherë gjithashtu filloni të ndjeni (identifikoni) dhe silleni si kjo, është një kontroll i pastër i mendjes së lojës së fjalëve të zezë.

    Ajo jo vetëm që e ka le doktrinën e rremë na besosh neve, por ne jemi të kushtëzuar në mënyrë me të njëjtin Cabal nëpërmjet realitetit Hëna / Saturn dhe vjen në ngjyrë, sidomos në emocionet tona dhe të ulët vetë jetën tonë, ndërsa "e jashtme ynë "Vazhdoni të na inkurajoni të qëndroni në atë nivel të ulët të vetëdijes.

    Sepse ne jemi nga natyra thjesht "qenie të lehta" dhe kjo është ajo që ne jemi në thelb, ne nuk jemi as trupi, as shpirti psikik. veshje jonë energjike e dritës është shumë më e lartë sesa loftiest astral rajon / dimendie dhe fushën e Archons, i cili përbëhet nga sfera 7, të gjithë ata kanë projektuar modelin e botës së dritës. Fillimisht vetëm kishte Hoofdarchont, kryetar i zodiakut dukshme dhe dimensioneve të lidhura dhe sferat, drita në të, të përzier me zjarr, sepse ajo ishte një produkt / krijesë që erdhi në ekzistencë pa pëlqimin e pleroma / mbretërinë e qiejve pa atit tonë shpirtëror / paraardhësi. Se drita është marrë përsëri nga ai kur ai mbretëria e qiejve u zhvendos ndërmarrë janë modeluar dhe shpella formë fizike / organi që ka trupa 7 delikate frymëzojë (papeshë në nivelin astral) me dritën e nënës së tij, dhe se drita Ne në thelb, dhe se ai donte të kthehet në pronën e vet, por është e pakapshme, ai e humbi atë për të mirë, se puna është në çdo rast tashmë të bërë. Sepse e ka ndalur Archons / kompetencat / dragon si krijesat e zjarrit prej nesh errësirës në gropë / burgut dhe varrin e trupit të tyre të tokës, ujit, zjarrit dhe ajrit, kur ata na vënë në arrin të ulët të fushës së tyre, në ri kishte formuar . Më parë ai na kishte bërë një trup më astral, në një nivel më delikate, në sferë e shtatë / dimensionit të mbretërimit të tij, ndërsa ai është ulur në zonën Xhennet, në sferë e tetë / dimension, dhe ai na është vënë në provë, pasi na riformësoi / formuam, për të na larguar nga bërthama jonë e lehtë. Ai më në fund na solli në tokë, të vendosur mbi të, dhe na vendosi në mode mbijetesë (vërtetuar me një lëkurë të kafshëve) dhe janë të pajisur edhe me një ADN 2-bllokuar, dhe madje ai ka firewall off në një masë të madhe. Më vonë, përpara Përmbytjes, ata na kanë manipuluar / modifikuar përsëri në nivelin e ADN-së. Atëherë ai do të luajë do të krijojë me demonët e tij / engjëjt janë Hëna / Saturn matrix-realitet lojë, për të shtypur të plotë tonë dhe të na kapur në rrjetet e tij astrale, na mbështjellë me një na astral-rrobën në e tij rrota e rimishërimit dhe sundimit. Ai dëshiron të na mbajtur në kthetrat e tij dhe nuk do të na zgjojë në dritë tonë kryesor, ai përpiqet për të dritë-ndërgjegjen, jo vetëm të shtypur, por edhe për të mbajtur çaktivizuar. Dhe përsëri, nëpërmjet agjentëve dhe përfaqësuesve të tij në tokë, ai tani po punon për të ndryshuar / manipuluar / modifikuar ADN-në tonë në lidhje me axhendën e tij transhumaniste.

 5. Mirëmëngjes Martin, kjo ishte shumë e vërtetë përsëri? Ju shkruani në fjalinë tuaj të fundit dhe unë citoj: "Pasi ta kuptoni, shpirti juaj tashmë është i shkyçur dhe kthehet në burimin hyjnor." Përfundoni kuotën. Burimi hyjnor? A do të thotë që beson në një Perëndi që është burimi i jetës, ose a do të thotë diçka tjetër? Nëse besoni në një Perëndi të Plotfuqishëm, çfarë roli ai luan - sipas jush - në të gjitha ngjarjet? Siç thashë, shumë të vërteta, por roli i Zotit të Plotfuqishëm që unë nuk shoh askund. A ka Ai gjumi sipas jush apo nuk ekziston fare? Dhe çfarë është atëherë "burimi hyjnor"?

  • Perandoria e vlerësuar mirë
   Gjithmonë dëshiroj t'i përgjigjem menjëherë pyetjeve të tilla, por unë do t'i kushtoj një artikull të mirëkuptuar atij. Megjithatë, nëse i lexoni mirë artikujt e mi, mund ta merrni tashmë. Në komentet e Freeman, kam parë edhe shpjegimin (që korrespondon me pikëpamjen time) të përkthyer mirë.

 6. Saturni-CULT dhe të gjitha luzmë aleate me të vërtetë do të marrë hak ndaj Rusisë, Putin dhe Kina vetë për shkak "të vërtetë" (pjesërisht të paktën) duket se shkëputet nga rendit të ri botëror Archons rendit të ditës. Por kjo është pikërisht axhenda dhe dëshiron programin kohor të DE SATURN-MATRIX dhe që mund të provohet edhe në bazë të skenarit të tyre të koduar fetar. Të paktën ata përpiqen për të joshur Putin çadrën, të detyruar për të provokuar, dhe në qoftë se nuk ka sukses, do të forcave, Agents & Representatives Saturni ushtritë e tyre të dërgoni atë të kujdeset për një Blitzkrieg përvëlues.

  EZECHIEL 38: 2-8 1 Fjala e Zotit m'u drejtua përsëri, duke thënë:
  2 Bir njeriu, kthe fytyrën tënde kundër Gogut, vendit të Magogut, kryekomandant i Meshekut dhe Tubalit, dhe profetizo kundër tij,
  3 Dhe thuaj: Kështu thotë Zoti, Zoti: Ja, unë jam kundër teje, o Gog, kryekomunieri i Meshekut dhe i Tubalit;
  4 Dhe unë do të kthehem çaj prapa, do të vë çengela në nofullat e tua dhe unë do të sjell çaj të nxjerr me gjithë ushtrinë tënde, me kuaj dhe kalorës, të gjithë të veshur me të gjitha llojet e forca të blinduara, edhe një turmë e madhe me mburoja dhe mburoja, të gjithë ata që merren me shpata:
  5 Persia, Etiopia dhe Libia me ta; të gjithë me mburojë dhe përkrenare: 6 Gomer, dhe të gjitha grupet e tij; shtëpia e Togarmahut nga lagjet e Veriut, dhe të gjitha grupet e tij, shumë popuj janë me thee.7 Ji i përgatitur, dhe të përgatisë për vete, ti me gjithë ushtrinë tënde companythat të mbledhura rreth teje, dhe ji roje për ta. 8 ¶After shumë ditësh ti do të ndëshkohesh: në vitet e fundit do të sulesh kundër vendit që nuk iu shmang shpatës, dhe cilit janë mbledhur nga shumë popuj, në malet e Izraelit, Sa pasuesit kanë qenë gjithmonë të mbeturinave, por atë është nxjerrë nga kombet dhe ata janë të sigurt për të gjithë.

  EZECHIEL 39: 2-6 Do të të marr pastaj nga Izraeli në Izrael; 3 Pastaj unë do të godas harkun tuaj nga dora jote e majtë, dhe ti do të heqësh shigjetat nga dora jote e djathtë. 4 Kush është me ju. Unë do t'ju jap një shans për t'u kushtuar kafshëve të fushës. 5 Ju bini në fushë të hapur, sepse unë kam folur, thotë Zoti, Zoti. 6 Unë dua të dërgoj zjarr mbi ata që janë të sigurt në ishujt, dhe ata do të dinë që unë jam Zoti.

  DANIEL 11: 40-45 40 "Në kohën e jugut të jugut do ta sulmojë; mbreti i veriut, si një shakullinë, me qerre, kalorës dhe me shumë anije; dhe ai do të hyjë në ato vende, do t'i trondisë dhe do të kalojë. 41 Ai do të hyjë në Tokën e Lavdishme, dhe shumë vende do të përmbysen; por jeta e tij: Edomi, Moabi dhe populli i shquar i Amonit. 42 Ai do të shtrijë dorën kundër këtyre vendeve, dhe vendi i Egjiptit nuk do të shpëtojë. 43 Ai do të ketë pushtet mbi thesaret e arit, të argjendit dhe të të gjitha gjërave të çmuara të Egjiptit; edhe Libianët dhe Etiopianët duhet të ndjekin në këmbë. 44 Por lajmet e lindjes dhe të veriut do ta trishtojnë; Prandaj unë do të shkoj me tërbim të madh për të shkatërruar dhe për të asgjësuar shumë. 45 Dhe do të jenë çadra e pallatit të tij midis deteve dhe malit të shenjtë të lavdishëm; por ai do të vijë në fund dhe askush nuk do ta ndihmojë.

  Prandaj, Rendi i Ri Botëror dëgjuar mesazhe se Putin dhe Kina nuk të vërtetë doni të shtoni dhe të bëj të gjitha ato që ka të bëjë me rendin e ditës, ata që i përkasin kultit dhe shumë e lartë janë të vetmuar në planet Zotat-demonët e tyre Saturni, e di këtë të gjitha i përkasin skriptit kohor të programit, për të sjellë ofertën e tyre MEGA RITUAL para se të mund të vendosin ORDININ e tyre përfundimtar të MATRIX.

  • Saktësisht!

 7. Martin, unë ju këshilloj të lexoni serinë e librit të Anastasia nga Vladimir Megre: http://schildpadboeken.nl/contents/nl/d4_Anastasia.html. Ai përshkruan ngjarjet tona botërore dhe Putin në një mënyrë shumë të ndryshme.

  Nëpërmjet këtyre librave, miliona njerëz janë të frymëzuar që të jetojnë përsëri në harmoni me natyrën. Ka edhe fshatra të vërteta Anastasi në bërjen: http://www.anastasiadorp.nl/

  Unë nuk po them se kjo domosdoshmërisht përmban të vërtetën, por kjo ju tregon një anë tjetër të tregimit. Rekomanduar me të vërtetë!

  • Marioana, më duket si një fshat anastas, sa para duhet të sjellësh?
   Ju mund të ndërtoni një shtëpi si Hobbit për 4000, kështu që unë mendoj se do të kushtojë diçka e tillë.
   A është e drejtë?

  • Marioana, ai fshat i juaj anastas.
   E pashë atë.
   Unë mendoj se tani është hequr.
   Mendoj se ka qenë një nismë e agerëve të rinj, të cilët kanë qenë shumë të zënë me meditimin.
   Kam parë edhe fotot.
   Nuk ka ende kasolle.
   Njerëzit e mirë në veshje të papërlyer të bardhë, që ndoshta do të jenë 'grupi kryesor'.
   Bunch kacavjerrës.
   Por gjëja pozitive është se ata ndoshta po zgjohen tani.
   Ata nuk kishin idenë e ligjit të arsimit të detyrueshëm në Suedi dhe të ngjashme, dhe kjo ishte ajo ku përfundoi.
   Ky është rreziku i madh i moshës së re.
   Realiteti humbet shikimin.

 8. Pjesa e Madhe e Martinit! Ju goditi gozhdë në kokën e saj!

  Bankierët qendror të G20-it nuk e kuptojnë me të vërtetë se në cilën anë ju bashkoheni, Lindje apo Perëndim, sepse ata kontrollojnë të dyja palët. Të gjithë ata që interesohen janë që ju të bashkoheni, sepse kur ju bëni, ju jeni elemente të rëndësishme të sovranitetit tuaj ndaj tyre. Çdo komb që përpiqet të bashkohet me NWO nëpërmjet një prej aranzhimeve të tyre shumëpalëshe është planifikuar për shkatërrim.

  Pra, çfarë bëni? A ju dorëzoheni dhe shkoni së bashku? Nëse ju bëni, ju nuk keni asnjë shans për të fituar.

  A i luftoni ato? Nëse ju bëni, ju të paktën keni një shans për të fituar, pa marrë parasysh sa e vogël mund të duket.

  Nëse vendosni të luftoni, megjithatë, nuk mund ta bëni atë ushtarakisht apo ekonomikisht, sepse ata do t'ju zhdukin. Ju mund t'i luftoni ato në hapësirën e informacionit, ashtu si unë.

  Ajo që nuk është e njohur është se globalistët tashmë kanë humbur. Ata morën një rrezik të madh kur shkuan te njerëzit në besimin se ata mund të shkonin aty ku mendjet e tyre shkonin pasi që vepra të bëhej dhe do t'i kafshojë në gomar ...

  http://redefininggod.com/2015/01/is-presstv-distancing-itself-from-veterans-today-vt-iran-ukraine-and-the-future/

 9. Nga perspektivat fetare mund të bëhen parashikime të arsyeshme dhe të sakta ... ato janë skenarë dhe disa e dinë

  • Unë mund të kuptoj se njeriu është shumë i vështirë.
   Unë mund të ndjek në mënyrë të arsyeshme pjesën e parë të dënimeve të tij, por edhe shumë gënjeshtra të pakuptueshme.
   Cila është pika e tij?
   A mund ta përmbledhë atë shkurtimisht?
   Nga 38.15 unë nuk mund të lidhin asnjë litar fare.

   Vullkanet në Indonezi thyen ari që kuptoj.
   Nuk kuptoj më asgjë.

   • Ajo që unë di në lidhje me atë është se ai është një i konvertuar, vite më parë kam hasur atë në neto, ajo mund të mos jetë domosdoshmërisht kontrollohet-opozitës, por kjo është parë qartë poshtë si një autoritet në fushën e mësimeve islame dhe komplotet për ta ngjyrosur atë me një eskatologji islamike (vizioni fundor). Dhe ajo që vura re është se ai pastron marrëdhënien midis Islamit dhe Vatikanit.

  • Hi, MARTIN

   Çifut / SA Joe Lieberman ENN Chabad Lubavitcher fanatik parashikuar ish vjen nga Ukraina Rabini Edward Hodos, i cili ka SOS gjata postime rënkime dekada Lubavitch në lidhje me këtë klub, ditën e saktë se Bashkimi Sovjetik do të pleuren së bashku:

   https://vimeo.com/100174878

   25.05 ... ..Lieberman e dinte se viti deri në datën e saktë të Bashkimit Sovjetik do të përfundonte

   >>>

   https://infrakshun.wordpress.com/2014/04/06/the-z-factor-ix-chabad-lubavitch/

   Putini është një peng i Chabad Lubavitch. Putini është në shtrat me Berel Lazarin rabin kryesor të Rusisë të Rusisë. Hëna e këtij klubi: Brooklyn N / JY

   Juden uber gjithçka / të gjitha und Chabad uber Juden. Jawohl!

   + PSRA arkitektët e luftës kundër terrorizmit Paul Wolfowitz, CO2 Al Gore (rabin) Dov Zakheim që 2,6 trilion dollarë nga Pentagoni në xhepin e tij, ndezi një ditë më parë 911. Zakheim është një kontrollues, kontabilist, kontrollues. Sidoqoftë ai dhe sinagoga e tij ose satana! sos! - Buddies kanë të gjithë rrëmujë nën ass tyre rolle.

   Netanyahu aka Milikovsky është partia.Obama, Rahm Emanuelu dhe të gjithë përdoruesit e kushërinjve të Çikagos ...

   Në qarqet e brendshme të CL përmendet fatkeqësia bërthamore e Çernobilit si çudi e Çernobilit. Sekretari Michael Chertoff i Departamentit të Sigurisë Kombëtare, nën syrin vigjilent të të gjithë çelikut të Hetimit të skenës së Krimit nga 911 Ground Zero u dërgua në Kinë ku u shkrinë.

   Në tekst i shenjtë 'Tanya dhjetë vjet pas Revo francez shkruar off nga Lubavitch (Ukrainë) Rabini Schneur Zalman- nga Hodos Mein Kampf avant la lettre genoemd- hebrenjtë ale nuk janë mbeturina pashpirt.

   Në krahasim me këtë platformë të parmakut të topstone, çdo hooli futbolli është një njeri i shenjtë. Ata CL etj dembel janë me të vërtetë grabitur nga tenxhere. Rivendosni sinagogën ose ngacmim në dhe me anë të lutjes me të.

   CIA O

   • Hodos ka pasur teori Khazaria III për disa vite ...

    CIA O

  • Ata ngutemi formën e Islamit dhe në atë që linjat e ata janë me të vërtetë cart tensionuar, por nuk bëjmë gabim, imamëve dhe ajatollahët 's mund të muratorëve, duke ndihmuar formë përgjatë agjendën e Archons, unë jam 100% sigurt për këtë.

 10. Bota dhe sistemi i tij është për momentin - përkohësisht - një engjëll i fuqishëm (person me një trup shpirtëror në një dimension tjetër) duke e quajtur veten zot dhe bëri një gënjeshtar dhe kështu një armik i Perëndisë. Ky engjëll një herë tregoi Birin e Perëndisë Jezus të gjitha mbretëritë në tokë dhe e ofroi atë në këmbim për një akt adhurimi. Jezusi refuzoi këtë ofertë, por nuk e mohoi se "Mbretëritë" e kësaj bote ishin të atij engjëlli apostat por i fuqishëm. Ai engjëll, i cili, ndër të tjera, i drejton programet e tij në tokë (p.sh. kulti i Saturnit etj., Etj.) Ende vjen në qiej dhe gjithashtu po përhap ndarjet atje. Së shpejti një luftë në qiell një fund për praninë e tij atje dhe do të bëjë vetë edhe më shumë të përqëndrohet në planetin tonë (në planetë të tjerë ai ka krijuar - Satanain - në të vërtetë të jetës, diçka që ai bëri përpara përmbytjes). Ka shumë më tepër për të treguar për këtë, por unë duhet të shkoj në punë. 🙂 Më në fund, pjesa që fillova dhe çfarë po qëndrojmë, citoj :. . .Dhe nuk shpërtheu lufta në qiell: Mikaeli dhe engjëjt e tij luftuan kundër dragoit, edhe dragoi dhe engjëjt e tij luftuan, por nuk fitoi, dhe nuk ishte një vend gjet vënd për ata në qiell. Prandaj, u rrëzua dragoi i madh, gjarpri i parë, i quajtur Djalli dhe Satani, të cilët mashtruan tërë tokën e banuar; ai u hodh në tokë dhe engjëjt e tij u hodhën poshtë tij. Dhe dëgjova një zë të madh që thoshte në qiell: "Tani arriti shpëtimi, fuqia dhe mbretëria e Perëndisë tonë dhe autoriteti i Krishtit të tij, sepse paditësi i vëllezërve tanë që ata ditë e natë akuzonte Perëndinë tonë, është hedhur poshtë! Dhe ata e mposhtën atë për shkak të gjakut të Qengjit dhe për shkak të fjalës së dëshmisë që ata kanë bërë, dhe ata nuk e duan shpirtin e tyre, edhe kur përballen me vdekjen. Prandaj jini të lumtur, ju qiej dhe ju që banoni në to! Mjerë ti tokë e ti det, sepse Djalli zbriti ndër ju, duke pasur zemërim të madh, sepse ai e di se ka një periudhë kohe të shkurtër "Rev. 12 :. 7-12

  • Kjo është një parashikim i mirë, por mbetet një histori që mund të krahasohet me shumë vende alternative. Një shembull i mirë është Infowars nga Alex Jones. Ai tregon shumë të vërtetën, por funksionon si një rrjet sigurie për zgjimin. Fetë përmbajnë shumë bërthama të së vërtetës. Çështja është që ju të keni edhe atë fe tjetër të madhe botërore.

   Imazhi që është vënë poshtë bazohet në pafuqinë e njeriut dhe shpengimin nga Jezusi ose nëpërmjet mësimeve të Muhammedit (në rastin e Islamit). Kjo ide i shkakton njerëzit që t'ia dorëzojnë pushtetin e tyre Saturnit iluzionist që është i zgjuar; aq i zgjuar saqë "ai" nxit ndjenjën e Hyjit në çdo person. Qielli është vetëm burimi hyjnor nga i cili gjithçka vazhdon dhe brenda së cilës Satani nuk është asgjë më shumë se ne. Ne nuk duhet të mashtrohemi me pjesë të së vërtetës dhe ta dorëzojmë shpirtin tonë te një Jezus i cili u shpik nga kulti i Saturnit.

   Përsëri: profecitë e të dy feve punojnë një afat (magji Saturn) në dorë. I gjithë kuptimi i kohës është një kufizim brenda këtij dimensioni. Nëse tashmë je përmasa më e lartë e 1, do ta shohësh tërë pamjen të plotë dhe koha nuk është një faktor relevant. Ashtu si topi për platlanders është gjithashtu një përvojë transformimi-kohë kur bie përmes flatland (http://www.martinvrijland.nl/2012/12/12/het-verhaal-van-de-platlanders/), ndërsa për krijesat 3D ka qenë gjithmonë një top. Këto profeci janë të bazuara në një afat kohor dhe vetëm kjo është një shenjë e Saturnit (Satanait). Menjëherë nga plushja, sepse çdo gjë që lidhet me kohën, është e rreme dhe i përket softuerit të Satunit.

   Ne jemi pjesë e vetë hyjnisë. Kjo imazh qiellor është një imazh pa Jezusin dhe Muhamedin. Nuk keni nevojë të jepni shpirtin tuaj nga duart tuaja. Jo për Jezusin, jo për Allahun. Ju jeni zot. Pjesë e burimit hyjnor në të cilin jemi të gjithë bashkë unitetin krijues. Se ekziston dualizmi vërtetohet nga fakti se Saturni është ndarë. Ai (ne vetëm bëjmë një person prej tij) e di këtë dhe kështu ai gjithashtu mund të prodhojë tregime biblike që janë të ngjashme me historinë e tij. Ai vetëm i lidh një imazh të Jezuit me të, kështu që ju mendoni se keni nevojë për Jezusin për shpëtimin tuaj (dhe natyrisht mënyrën tjetër me Islamin). Ai vetë (Saturn) e conceptoi atë magji dhe e zbatoi atë nëpërmjet agjentëve të tij brenda këtij burgu të matricës (në të cilën shpirti ynë mund të ketë qenë i tunduar): kisha romake babilonase dhe fetë e saj të ndërlikuara.

   • Martin, reagimi juaj nga: "Ne jemi pjesë e vetë hyjnisë." Dhe: "Ti vetë je zot. Një pjesë e burimit hyjnor të cilat ne jemi të gjithë së bashku njësia krijuese. "Tregon parim nga një tjetër mendimi nga Shkolla ezoterik të teozofinë zhvilluar nga Helena Blavatsky dhe Alice Bailey. Kjo supozon se ekziston një parim hyjnor se perëndia është në çdo gjë dhe të gjithë ne formojmë një bashkim krijues në qenie. Teoria i sheh fetë monoteiste si Krishtërimi dhe Islami si kundërshtarët e saj aty, duke folur për mëkatin dhe pendesën. Teoria e zhvilluar nga Blavatsky dhe Bailey thotë se njerëzimi është i lirë nga feja dhe lidhjet e saj (matricë / kulmin e saturnit).

  • off temë.
   @RijkJanssen dhe të tjerë që ende mund të punojnë.
   Mendoj se është mirë që mund të punoni.
   Unë vetë u bë i sëmurë menjëherë pas 9 / 11. (Trailer shofer Beneluksit, Gjermania dhe Franca, por paguhen sipas kolektive! Dhe kombëtare orë chaufeur.70 në javë, orë paguar 55) Unë gjithashtu filloi të marrë ngarkesën çuditshme.

   Kanë papritur të gjitha llojet e ankesave psikosomatike.
   Unë nuk mund të fle gjatë ditës, dhe kur isha duke vozitur natën, pashë bretkosa në rrugën që nuk ishin atje dhe ju përpiqeni t'i shmangni pak.)
   Rezultati: Plotësisht i paaftë.
   Por i papërshtatshëm për punë, gjithmonë e kam menduar veten time.
   (Dhe punëdhënësit e fundit 47)
   Siç kam theksuar në fund të shembullin mn ngasin dhimbje prapa nga zvarritje të punës: disa anonymous shaka krijues paletë Electric kamion nuk është duke punuar ", ka shkruar jashtë," shoferi nuk '????.
   Dhe pikërisht atë kolonë anonime kishte të drejtë.
   Shpesh nuk guxoja të raportoja keq, dhe mendova se ishte e domosdoshme.
   Për fat të mirë, kishte akoma kandidatë të mjaftueshëm që dëshironin të bënin punën time, dhe aplikantët e 38 përfunduan në një punë.

   • Mirëmëngjes Flabbergasted2,

    Unë punoj në PostNL dhe jam përsëri pak përpara një riorganizimi. Shumë nga kolegët e mi, duke përfshirë edhe veten time, nuk kanë mundësi të mbijetojnë në këtë riorganizim të njëpasnjëshëm. Këtë vit, sëpata është akoma për shumë njerëz. Besimi im është se ne jemi vetëm para shtrëngimit të madh (koha NWO). Unë gjithashtu besoj se Perëndia do të përfundojë të gjitha fetë nga NWO dhe pastaj të shkatërrojë NWO. Këto janë premtime që unë besoj. Mendoni për këtë tekst që gjithashtu i takon atij premtimi. Sipas shumë, ndoshta një përrallë, për të tjerët premtime të sinqerta të Perëndisë :. . Pastaj dëgjova një zë të fortë nga froni që thoshte: "Ja, Tenda e Perëndisë është me njerëzit, dhe ai do të banojë me ta dhe ata do të jenë populli i tij. Dhe vetë Perëndia do të jetë me ta. Ai do të zhdukë çdo lot nga sytë e tyre, dhe vdekja nuk do të jetë më, as vajtimi, as klithma, as dhimbja nuk do të jenë më. Gjërat e mëparshme kanë kaluar. "Dhe Ai që rrinte ulur në fron tha:" Ja, Unë i bëj të gjitha gjërat të reja. »Gjithashtu thotë:« Shkruaj, sepse këto fjalë janë besnike dhe të vërteta ». Zbulesa 21: 3-5

   • Mendoj se nëse punoni edhe më shumë, raundi tjetër i riorganizimit do të mbijetojë.
    Me pak punë bërryl që ndoshta do të funksionojë.
    Tani po ju kërkon të mbani punën tuaj të skllevërve.

    Unë shpresoj në çdo rast që ata të hedhin jashtë postmenët e keqe.

    ka qenë kohët e fundit dha një postier Post.nl sidomos gjatë pushimeve të nënshkruara me letër rekomande për mua dhe devijoi në mn !! kuti postare (i cili është më i përshtatshëm, atëherë të ju kthejnë në stacion)
    Ishte një gabim, por për shkak të kësaj unë tani kam një rrëmujë të një problemi që unë mund të zgjidh përsëri.

    Ndonjëherë duket sikur përfundova në një ëndërr të zemëruar.

 11. Punëtorët e vërtetë postare janë zhdukur pothuajse. Një postier nuk është një postier, ashtu siç shoferi i cili e nënshkroi letrën tuaj të regjistruar nuk ishte një postier. Këto janë zakonisht shoferët që paguhen për paketën ose postën e regjistruar. Në Hagë, bota postare donte ta hapte atë në Holandë dhe tridhjetë vjet më parë dëgjova se "çdo vezë e fermerit" mund të vrapojë. Në të vërtetë. Çdo fermer mund ta bëjë këtë, por jo çdo fermer mund të sigurojë gjysmë drurë. Nëse këto bërryla funksionojnë, unë duhet ta bëj këtë. Thanks for the tip ???? Këtë vit kam qenë në post për 38 vite dhe më besoni, nuk ishte punë skllavëruese. Duke fituar shumë para dhe duke i kërkuar shtëpisë në kohën e duhur ??

  • Unë e di atë karin, PTT ishte një punëdhënës i madh.
   Dhe posta gjithmonë erdhi në autobusin e duhur dhe letrat e regjistruara u lejuan të nënshkruheshin nga klienti.
   Unë tani jam i qetë gjatë pushimeve të mia, sepse ekziston vetëm posta e regjistruar e nënshkruar nga dërguesit e postës.
   Ndërsa pushimet në sytë e mi pak ka për qëllim të relaksohen edhe pak.

   Forca në çdo rast, dhe ato bërryla që duhet të përdorni, sepse kjo është ajo që bëjnë kolegët tuaj.

   • Le të mos shqetësohemi shumë. Ky sistem dhe të gjitha këmbanat dhe bilbilat që shkojnë me të kalojnë. Gjarpëri pjellë satanike padyshim do të luajë disa stunts të këtij viti (p.sh. 11 / 9 / 2001 plus shtatë është 11 / 9 / 2008 plus shtatë .... 🙂). Ata mund të shtyjnë programin e tyre satanik derisa Zoti t'i japë fund dhe t'i vendosë gjërat drejt në të gjitha dimensionet. Ky i fundit është një premtim. Ata mund të lagen zemrat e tyre. . . Sepse është e drejtë që do të banojë në tokë dhe të pafajshmit janë ata që do të mbeten në të. Sa për të pabesët, ata do të shfarosen nga toka vetë; dhe sa i përket tradhëtarëve, ata do të largohen prej saj. Proverbat 2: 21, 22

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër