Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

VMBO libri shkollor 'Të rinjtë marokenë vazhdojnë të varen në rrugë'

VMBO libri shkollor 'Të rinjtë marokenë vazhdojnë të varen në rrugë'

Një lexues më tërhoqi dje në një libër shkollor të VMBO ku përmendet teksti i mëposhtëm: "Babai është shefi në familjet tradicionale marokene. Djemtë duhet të fillojnë të sillen si një burrë në moshë të re. Kjo është e vështirë në Holandë. Ata shohin se djemtë holandezë lejohen të bëjnë më shumë dhe nuk kanë nevojë për shumë. Kjo është arsyeja pse disa djem marokene preferojnë të mos jenë në shtëpi. Ata qëndrojnë në rrugë. Ata luajnë pa dëshirë. Ndonjëherë ata vijnë në kontakt me drogën dhe krimin. E ardhmja e tyre duket e zymtë."Pyetja që unë do të doja të pyesja është nëse prindërit mesatarë ndonjëherë shohin një libër shkollor. Kjo nuk është vetëm një formë e denjë e stigmatizimit, por ka diçka shumë më të madhe. Kemi këtu përsëri me homopropagandën që kam diskutuar shumë. Kjo mund të gjendet në formë të maskuar në titullin e familjes së 'tradicionale' dhe komentin që 'ati është bosi'. Europa ka zbatuar një politikë (me Holandën si një terren testimi) të barazisë gjinore mashkullore dhe femërore. Qëllimi nuk është vetëm se familja tradicionale pëlqen një përshkruhet më shumë ose më pak në mënyrë qesharake të modës së vjetër, por edhe për barazimin e burrave dhe grave në mënyrë të barabartë në cilësitë e tyre dhe punësueshmërinë në shoqëri.

Teksti i mësipërm është nga manuali, prej të cilit këtu mund të gjendet një kopje në internet. Libri shoqërues i punës "Blikopener Studime shoqërore për VMBO Bovenbouw'gjithashtu mund të gjendet në internet si një kopje shikimi (shih këtu). Kur u shqyrtua manuali, përshtypja ime e parë u konfirmua menjëherë se shkollat ​​tashmë po punojnë në pastrimin e trurit të fëmijëve dhe se propaganda gay të imponuara nga qeveria nëpërmjet teksteve shkollore. Në të vërtetë, fjala 'propaganda homoseksuale' gjithashtu ka diçka stigmatizuese në të. Mund të jap përshtypjen se kam diçka kundër njerëzve homoseksualë. Kjo sigurisht që nuk është rasti. Unë nuk kam asgjë kundër individit, por bëj kundër axhendës së shtyrjes së ideologjisë gjinore në një drejtim të caktuar dhe kjo drejtim shprehet qartë në këto tekste. Nëse doni më shumë informacion mbi sfondin rreth vizionit tim këtu, ju lutem dëgjoni këtë radio transmetuar.

Në faqen 9 e manualit shpejt bëhet e qartë se jo vetëm familja tradicionale maroken stigmatizuar, por të gjitha deklaratat në librin shkojnë shije dallimi duhet të jetë rrafshuar në mes të djemve dhe vajzave. Feminiteti dhe maskuliniteti vështirë se mund të jenë një çështje më dhe shpallet si një mendim sesa një fakt biologjik. Tani që nuk është për t'u habitur, sepse dallimet midis djemve dhe vajzave janë hequr edhe nga rregullimet gjinore pa u vënë re në trupin e këtyre fëmijëve ndodhin nga vaksinat që ndikojnë, ushqim, plastikës, etj, por edhe ndikimi psikologjik. Kam diskutuar të gjitha këto pika në transmetimin e lartpërmendur të radios. Gjithashtu Dr. Curtis Duncan shpenzon atje në këtë radio transmetuar vëmendje të gjerë. Në faqen 9 të manualit do të gjeni [quote] Jeroen ishte 9 vite kur shkonte në shkollë në një fustan. Nëna e tij kishte frikë se do të ngacmohet. Por Jeroen nuk u ndje mirë në veshjen e djemve të tij. Për fat të mirë, ata nuk e kishin parasysh atë në shkollën fillore. Ata vetëm e panë atë si një vajzë. Sepse kështu ndjeu dhe kështu sillej. Përveç ndërtimeve të fjalive që nuk janë të sakta në gramatikë, është e qartë se ajo që dikur ishte e shtrembëruar tani është bërë e drejtë. Dhe është ngritur nga qeveria nga një moshë shumë e re.

Edhe pse tashmë është zmadhuar në disa faqe interneti për diskriminimin e pohuar të marokanëve në këto tekste, duhet të jetë e qartë se kjo është vetëm një zbavitje. Problemi aktual i kësaj çështjeje mund të gjendet në vullnetin e qeverisë për të hequr dallimin midis burrave dhe grave. Kjo jo vetëm që do të thotë se imazhi i formës tradicionale të familjes duhet të zëvendësohet nga imazhi që transgjinor, gay dhe lezbiket që të ketë fëmijë dhe kujdes ose me adoptim, zëvendësimit ose IVF, ajo gjithashtu do të thotë se njerëzit duhet gjithmonë femërore (dhe do) duke u bërë gjithnjë mashkullore. Në lidhje me këtë të fundit, unë shpjegova një herë e përgjithmonë se popullsia nuk është në dijeni të asaj që axhenda e fshehtë ka pas vaksinimeve që marrin fëmijët dhe jo se çfarë ndodh gjatë procedurës IVF. Popullsia është transgjinor. Kjo ka të bëjë gjithçka me axhendën arkeologjike. Unë po flas për elitën e gjakut hibrid që qeveris botën. Ju mund ta gjeni këtë në, për shembull, në industrinë e muzikës. Në kohën e Contestit të Eurovizionit kam shkruar për këtë në lidhje me Conchita Wurst (shih këtu en këtu). Nuk mund të thuash që nuk të kam paralajmëruar.

Nëse keni akoma kohë pas leximit të të gjitha nënlinkave blu dhe duke dëgjuar transmetimet në radio, duhet të dëgjoni edhe Paul Joseph Watson, i cili është në ky film tregon se si feminizmi u konceptua nga CIA. Unë guxoj të them se kjo 'homophaganda' - apo më mirë "ideologjia gjinore" - gjithashtu i konceptuar nga klasa në pushtet. Kjo u tregua, ndër të tjera, me një deklaratë të Papës së mëparshëm, për të cilën ajo Katholiek Nieuwsblad tha [quote] Papa Benedikti theksoi në një fjalim profetik në rendin e ditës pas këtyre zhvillimeve, përmes një ideologjie gjinore që mohon seksualiteti është pjesë e një mënyrë të caktuar, elita globale të përpiqet për të hyrë në një rend të ri, i cili duhet të jetë i pari vendi siguron dominimin e vet. Sipas (në pension) Papa Benedikti, është një Rendi i Ri Botëror pika e rendit të ditës për të minuar riprodhimin natyror.

Lista e lidhjeve burimore: malmberg.nl, malmberg.nl, Katholiek Nieuwsblad

Të gjitha aksionet 316
468 ad

20 Comments

 1. Në vitet 50 vetëm njeriu ka punuar dhe kjo është parë si normale dhe gruaja u përshtatur fëmijëve dhe bëri punët e shtëpisë.
  Pastaj mund të dilnim normalisht dhe në atë kohë ata gjithashtu kishin shumë fëmijë të cilët thjesht kishin për të ngrënë dhe rroba të mjaftueshme. Po ka pasur njerëz në lagjen tonë me 12 një fëmijë 16 dhe ata kishin vetëm atë të drejtë në shtëpi dhe çdo ditë kishin mish në pllakat e tyre.
  Tani ka më shumë luks dhe pastaj ka pasur më shumë fëmijë, kështu që është e njëjtë.
  Pra, pse gruaja duhet të punojë tani dhe të shkojë e të ulë djalin?
  Prodhimi në fabrika shkon më shpejt se në vitet 50 kështu që thesari të mbushet më mirë. Pra, ju do të mendoni se njeriu duhet të punojë më pak orë, por jo, gruaja duhet të punojë në atë vetë për të arritur qëllimet, kështu që edhe më shumë para në atë gjoks thesaresh.
  Çfarë është e gabuar?

  • Nuk ka fund në atë gjoks thesaresh.

 2. Po, NWO po shkon shpejt, tani ne tashmë kemi një Urdhër të Ri Programi (OJF) në radio dhe TV.

 3. Po, po shkon me shpejtësi me atë NWO. Tani ne kemi një Rend të Ri Botëror (OJF) në radio dhe TV

 4. Eh referuar si Urdhër i Programit të Ri (OJF).

 5. Martin, sipas ekspertëve të caktuar nga sistemi, ju gjithashtu bëni gabime në gramatikë. Nëse unë mund të besoj se të ashtuquajturit ekspertët e gjuhës Needurban, "të kuptojmë" nuk është një folje e përsëritur. Sipas tyre "e kuptoj" është e mirë dhe "e kuptoj" është e gabuar. Edhe unë vetë e them dhe e shkruaj gabim rregullisht. Me sa duket unë nuk jam i vetmi që nuk ndjek rregullat.
  Ata ekspertë të njëjtë kanë përcaktuar që "të kuptojë" mund të jetë një kthim: "Unë e kuptoj" duket të jetë mirë. "Unë e kuptoj" nuk është e gabuar, por do të thotë diçka tjetër.

  Nga rruga, nuk ka rëndësi për mua nëse shkruani saktë ose gabimisht, nëse kuptimi është i qartë. Kur të studioni ligjin, do të mësoni shumë për gjuhën. Sigurisht që nuk është e rëndësishme nëse njerëzit janë me të vërtetë të ndershëm. Ajo që është e rëndësishme është që ju të mësoni t'i shisni masave që është e ndershme dhe e ndershme. Se kjo për fat të keq është e ndryshme, shumica e vizitorëve të kësaj faqeje e dinë tani.

  • Vërtetë, unë jam goxha i verbër ndaj gabimeve në gramatikën e vetes. Unë shpesh kam për të lexuar 10x mbrapa dhe unë ende shoh gabime. Megjithatë, ne po flasim për një libër arsimor këtu. Ju me siguri duhet të prisni që ajo të jetë kontrolluar për gabime.

  • Pastaj ju duhet të shihni mua me gabimet e mia me shkrim kur unë jam si wordblind sa mund të jetë. Edhe unë kam probleme me strukturën time të fjalisë. Kështu që ju vetëm merrni Martin, sepse kështu e shihni se gjithnjë mund të përkeqësohet.

 6. Si e merrni gruan për të punuar?

  Përgjigje: Bëni çmimet e banesave të larta si çmimet e qirasë dhe të blerjes dhe pastaj akoma çmimet e larta të energjisë dhe shpenzimet e kujdesit janë pak më të larta dhe TVSH-në dhe taksat. Për njerëzit që me të vërtetë nuk mund të paguajnë më atë subvencione dhe përndryshe ekziston banka e ushqimit për të varfërit.
  Por për ta shpëtuar pak femrën, qeveria mëson përmes shkollave dhe televizionit dhe radios shtetërore që njeriu gjithashtu duhet të kujdeset për detyrat shtëpiake.

  Në këtë mënyrë, gjoksit të thesarit mund t'i shtohen graduesve.

  Ndërsa normalisht njeriu duhet të punojë më pak sepse makinat janë më të shpejta se në vitet 50 kur gruaja nuk punonte.
  Pastaj nuk kishte varfëri dhe mungesa të qeverisë.

  Pra, shumë gjëra nuk janë aspak të vërteta.

  Çfarë kushton mbrojtja në krahasim me vitet 80? Pastaj kishte ende detyrë dhe shumë të rinj më pas duhej të hynin në shërbim dhe ishin paguar për të. Çfarë kushton në atë kohë? inspektimi dhe të gjitha fushat duke fjetur dhe ushqimi atje dhe të gjithë ata që organizuan timit dhe rroba dhe armë dhe trajnime që të ketë për të mësuar këto armë.
  Tani që kjo është hequr, kjo kursen shumë.
  Rritja e TVSH-së është futur në duppie e kuzhinier në benzinë ​​dhe rritjen e taksave kostot e kujdesit që janë bërë të larta, kuti paketimi. Tani kujdesi ka nxjerrë nga dera dhe ata kërkojnë ulje edhe më shumë, kështu që gratë duhet të punojnë më shumë orë për të qenë në gjendje të paguajnë çdo gjë dhe të fillojnë të kursenin për moshën e tyre të vjetër. (Mendoj se ata do ta konfiskojnë edhe këtë të fundit).

  Grave moetenb pavlerë vërtetë është se ata vazhdojnë për të mbushur arkat dhe njeriu duhet verwijven për të bërë punët e shtëpisë në mënyrë që gratë kanë pak ose disa dashuri të energjisë për vendin dhe për të punuar në më shumë skllevër në botë vënë teminste nëse ju për t'i ngritur ato mirë në broshurën NWO të qeverisë.

 7. Unë vetëm e shoh këtë mesazh nga 2 ditë më parë: Michelle Obama pretendon Intervistë e ardhshme me 'OUT' Magazine do të "Shock The World"

  http://nationalreport.net/michelle-obama-claims-upcoming-interview-will-shock-world/#sthash.9EKac8VB.dpuf

  • Unë kam dëgjuar për këtë në rrjet dhe kjo është diçka që ky president mund të shantatohet me, nëse, kur ai e shikon fytyrën, ai bëhet më i vjetër deri në ditë.

 8. Dredhi ndahet gjithnjë e më shumë nga gruri.
  Çfarë duhet të them për të gjitha?
  Unë mund të gjykoj të tjerët, por kam diçka të tillë, ata njerëz të çmendur konkurrojnë pas njëri-tjetrit.
  Unë vetë nuk zgjedh për të kandiduar pas tij.
  Unë do të qëndroj ashtu siç jam. Një djalë tashmë ishte martuar me 12,5 vite me të njëjtën grua.
  Gruaja nuk punon për roverin. Kam marrë atë detyrë si një njeri.
  Gruaja ime siguron që familja të qëndrojë në rregull.
  për këtë arsye:
  Njeriu mbetet njeri dhe kryen detyra që përshtaten edhe me një njeri.
  Gruaja mbetet grua dhe kryen detyra që i përshtaten një gruaje.

 9. Se unë punoj për roverheid, kjo është ajo që dua të them me faktin se liria e mantelit është e lirë nga paga ime.

  • Mendoni se jeni mirë me njëri-tjetrin Ujori, por kurrë nuk kam pasur një marrëdhënie serioze kështu që unë do të duhet të sponsorizojë roverin për të marrë përfitimet e mia. Asgjë e keqe me gratë që punojnë jashtë derës, por nëse ju duhet të keni një karrierë të mirë dhe fëmijët thjesht duhet ta bëjnë atë atëherë bilanci është i humbur.

 10. Unë e di se ata po shkojnë larg (qeveria / qeveria / komunat / etj.), Por unë nuk e prisja këtë. Libri shkollor i veçantë për marokenët (dyfishta, nuk e di më).

  Përgjuara moti fundit Najib Amhali thonë në të qëndrojë deri seri komedi, "Së pari ajo ishte Surinameze kur Moluccan dhe tani marokenët." E qeshura gjithë në audiencë kur unë me të vërtetë ff guy WTF është serioze dhe të gjithë qeshin sigurisht.

 11. Respekti për nënat e vetme ose gratë pa fëmijë që punojnë në mënyrë që të mos varen nga komuna.
  Dëgjoj vetëm sinjale shqetësuese për atë komunë, të tilla si kërcënimet me përmbajtje të përfitimit, nëse nuk e vendosni veten mjaftueshëm në skllavëri. Bah! Duket si auswitz modern "arbeit macht frei"
  Për mua, puna është e lirë vetëm nëse më pëlqen puna ime.

  Ah, kush e di Bigsista, ndoshta do të futesh përsëri në një njeri të ëmbël.
  Kush e di se si duket jeta juaj.

  • nëse duhej të bënim të gjitha llojet e gjërave për stafin e lëmoshës në komunë, nuk do të kishte mbetur asgjë për vreshtarët,
   Është për të ardhur keq që ADN-ja juaj duhet të shkojë në bankën e ushqimit dhe në punën e detyruar. E pra e keni këtë përsëri!

 12. Oops, përsëri gabim. 🙂

  • Oh yes typos por zemër të mirë, më mirë se njeriu me gabime ndërtimi :-)

  • Epo, unë thjesht duhej të isha dna se gishti im ishte pak a shumë i shpejtë, e mora këtë përsëri!

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër