Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Zëdhënësi zbulon se SHBA furnizon armë me Al Qaida

Zëdhënësi zbulon se SHBA furnizon armë me Al Qaida

Gazetari amerikan Alex Jones flet në intervistën më poshtë me një gazetar që ka kontaktuar me një pilot të punësuar nga CIA. Ky William Robert "Tosh" Plumlee bën zbulesa rreth dorëzimit të armëve në Al Qaida. Sulmi i 11 September 2012 në ambasadën amerikane në Bengazi, që vrau ambasadorin J. Christopher Stevens, kishte për qëllim të parandalonte lëshimin e armëve në Al Qaida.

Leximi zyrtar i tregimit është si më poshtë [Cituar wikipedia] Në 11 shtator 2012 Stevens vizitoi qytetin e Bengazit për të diskutuar modernizimin e spitalit dhe krijimin e mundshëm të një qendre kulturore. Në mbrëmjen e 11 Shtatorit, një grup i madh i radikalëve muslimanë të armatosur sulmuan konsullatën amerikane në Bengazi. Stevens, së bashku me një numër të punonjësve, u transferua në një ndërtesë të dytë më të mirë të siguruar gjatë sulmit për arsye sigurie. Sulmuesit nuk mund të hyjnë atje, por e vendosën zjarrin në ndërtesë. Kur donte të arratisej në çatinë e ndërtesës, Stevens u nda nga stafi i tij. Oficerët e sigurisë amerikane që po e kërkonin nuk mund ta gjenin. Më vonë gjatë natës u gjet nga popullata lokale dhe nxituan në spital. Atje mjekët u përpoqën ta ringjallnin, por ambasadori kishte marrë shumë tym. Dy amerikanë u dërguan në zonën kur filloi demonstrimi, si dhe Sean Smith, i cili vdiq në të njëjtën mënyrë si Stevens.

Gjatë intervistës piloti Plumlee shpjegon se nëna e një oficeri, i cili u vra gjithashtu në sulmin në Bengazi, nuk mori asnjë informacion rreth vdekjes së djalit të saj. Piloti pyeste se pse qeveria donte t'i jepte kësaj nëne kaq pak informacion rreth shkakut të vdekjes së djalit të saj. Përmes një niveli të lartë të kontaktit brenda NATO-s, Plumlee zbulon se ambasadori amerikan, J. Christopher Stevens, kishte prova për dërgesat e armëve (duke përfshirë Stingers) ndaj rebelëve libianë.

Dëshmia e dhënë nga piloti amerikan zbret në faktin se ambasadori Stevens kritikoi furnizimin e armëve ndaj rebelëve në Libi dhe se sulmi në ambasadë u ngrit për të hequr dëshmitarët e dërgesave të armëve. Piloti tashmë na tregoi se si është Amerika Dërgesat e armëve sekrete kryen rebelët në Siri.

Tani disa lexues do të pyesin nëse Alex Jones nuk është një opozitë e kontrolluar dhe nëse kjo është një kundër-ofendim propagandistik për ta vënë politikën e jashtme amerikane në një dritë të keqe. Përveç faktit që kam probleme dëgjuar këtë Alex Jones - sepse unë besoj se kjo nuk duhet të jetë aq e vështirë të mos mess up chords tuaj vokale me një zë të detyruar "të thyer" - Unë besoj se ai me të drejtë një tingull kritik. Dhe ndërsa do të dëgjoni çdo media me një vesh të mprehtë, kjo është e vërtetë me Alex Jones. Çështja është se shumë njerëz nuk e konsumojnë dhe shqyrtojnë vetëm atë që parashikon Media kryesore e Rrjetit si të vërtetën.

Alex Jones ka ardhur për vite me prova të qarta se për shembull 9 / 11 një brenda punës ishte. Vetëm tani ajo qindarkë në Holandë me të vërtetë fillon të bjerë, sipas numrave të vizitorëve në faqen time si rezultat i këtij neni. Njerëzit ngadalë po zgjohen. Gjithnjë e më shumë njerëz po fillojnë të shohin se mediat funksionojnë si një mjet propagandistik dhe se lajmet nuk lajm është, por ka për qëllim të ndikojë në perceptimin e njerëzve. Ky lajm ka për qëllim të skicë një imazh të caktuar të së vërtetës, por Niet gjithmonë e vërteta është dhe madje zakonisht duhet ta fshehë të vërtetën. Njerëzit po pyesin "Nëse 9 / 11 ishte një punë brenda, pse nuk duhet të ketë gjëra të tjera për të cilat ne jemi duke u gënjyer për të?". Gradualisht shkojnë njerëzit të njohin se Al Kaeda është me të vërtetë një klub amerikan është duke u përdorur kur është e nevojshme për të marrë një regjim të largët ose të shtyjë një sulm në këpucë (9 / 11 Osama bin Laden), kështu që ka filluar një luftë kundër terrorit mund të jetë.

Kuptimi literal i 'Al Qaida' është pra 'Baza e të Dhënave'. Kjo fillimisht ishte emri i dhënë në bazën e të dhënave të luftëtarëve të trajnuar nga CIA dhe të armatosur për të luftuar kundër rusëve në Afganistan. Tani që 9 / 11 ishte një punë brenda, njerëzit natyrisht gjithashtu kanë dyshime rreth gjithë historisë së Osama Bin Ladenit. Njerëzit kanë filluar të pyesin se pse është e plotë ekipi i vulës 6 (që Osama bin Ladeni do të kishte vrarë) erdhi në një aksident helikopteri. Pyetje si: "Pse Osama mori Bin Ladenin? një varr i detit?". Në fakt, shumë njerëz po kuptojnë gradualisht se çdo gjë që ju keni shitur nëpër media në vitet e fundit është waarheid, të plotë gënjeshtrat propagandistike doli të ketë qenë.

Pyetja që njerëzit ndiejnë nu prandaj duhet të jetë "A do ta besoj mediumin si një zëdhënës për elitën qeverisëse, ose a do të mendoj në mënyrë kritike prej tani e tutje dhe të rebelohen kundër kësaj përmbytje gënjeshtrash?"

Burimi: wikipedia, Infowars.com

Të gjitha aksionet 2
468 ad

13 Comments

 1. Alex Jones ka trajtimet e tij dhe ndonjëherë është shumë i shkurtër dhe i drejtpërdrejtë. Jo rrallë, ai është i nxehtë dhe nuk kontrollon emocionet e tij.

  Por, ende nuk mund të gënjej nëse ai është një agjent disinformues apo jo. Ai ka më shumë dobi nga dyshimi se sa i flet atij.

  Ai nxjerr burimet e tij si dhe gjithmonë. Ai gjithashtu e sheh ndjesinë dhe mund të duket mjaft arrogant, por mendoj se është rritur kaq shumë. Ai fokusohet kryesisht në popullsinë amerikane si një grup i synuar dhe sigurisht që ai ishte gjithashtu i tronditur në tru përpara se të fillonte ngritjen e mediave alternative.

  Sa i përket gjurmëve të SHBA, Al Kaidës dhe rirregullimit të dëshmitarëve, kjo ka ndodhur me vite. Dokumentari "Ajo që unë kam mësuar në lidhje me politikën e jashtme amerikane" në mënyrë të qartë tregon se sa të pista SHBA luajnë aktin e tyre së bashku në lidhje me pushtimin e territoreve të tjerë dhe tregti me armë (Iran-Contra anyone?).

  Marrëdhëniet e njerëz të famshëm sa më shpejt 'luftë' është shumë e lehtë: Kissinger, Rumsfeld, Wolfowitz, Cheney gjithë kanë interesa në krahë dhe të gjitha llojet e objekteve në luftë si furnizime mjekësore, tenda, infrastrukturës, pajisjeve, etj Lufta është e para dhe disa njerëz janë aq të thellë dhe në një nivel aq të lartë saqë ata gjithmonë do të ikin me të.

  • Alex Jones është një Zionist ... atëherë ju tashmë e dini mjaft.

   Ai është gjithashtu i martuar me një grua 'hebreje'.

   Së dyti, Alex Jones kurrë nuk flet negativisht për shtetin e Izraelit apo rreth sionizmit. Ndërsa sionizmi është shkaktari i shumë mjerimit dhe i ligësisë në këtë tokë.

   Më duket shumë e çuditshme. Ai mund ta harrojë dobinë e dyshimit me mua.

   http://www.realjewnews.co

  • Apologies, këtu URL e saktë: http://www.realjewnews.com/?p=387

   • Faleminderit për lidhjen. Ky është informacioni që nuk kam pasur akoma.

   • Është bërë me kënaqësi.

   • është mjaft punë për të lexuar gjithçka! dhe ju merrni më pak besim tek njerëzit, veçanërisht në ato të ashtuquajturat njerëz të arsimuar! ose jam ulur pranë tij ???

 2. dhe tani prisni dhe shikoni kur ky reporter papritmas e gjen veten në një aksident ?? pse nuk ata zotërinj luajnë daisy rërë ????? pa jetën kërcënuese !!

 3. @Aschwin W
  Nëse Alex Jones është një agjent disinfo nuk është i qartë as për mua, është e sigurtë se ai do të sjellë çështje konkrete dhe do t'i vendosë ato në ballë. Kjo është mjaft. Se 'rajonet më të larta' të ngrohjes së korruptuar të luftës, pedikriminale dhe veshje të tjera pothuajse gjithmonë largohen me të, është gjithashtu kështu, por nuk duhet të jetë.
  Në qoftë se ajo është me të vërtetë deri në njerëzit (duhet 30% I guess) do të depërtojnë si ata gënjyen, mashtruar thonë të mashtruar, zouer ardhur dje një kryengritje, për fat të keq shumica është i dobët, budalla apo i çinteresuar ", ajo do të zgjasë kohën time . Po, sigurisht koha e tyre, por jo ajo e fëmijëve dhe nipërve të tyre!
  Megjithatë, unë shoh dhe flasin rregullisht njerëzit akademike apo thjesht punëtor, shtëpiake apo çfarëdo të cilët ende besojnë në mënyrë të vendosur në sp [R] ookje Osama Bin Laden Engh, Al Kaeda, rreziku i muslimanëve, që interesat e qeverisë Netherlands mbrojti (haha) dhe gjithçka që pakuptimtë në media sidomos TV dhe gazetat për chews tyre; shumë dembel si ata duhet të mendojnë për veten e tyre.

 4. @off temë nga KLOL

  Gjykata Utrecht shqyrton kërkesën për të dëgjuar dëshmitarët orë e premte shtator 27 13.00 ......... ju lutem ju shihni dhe dëgjoni njerëzit larg nga Utrecht!

  http://www.deroestigespijker.nl/page/module/demmink-verzet-zich-tegen-getuig.html#reacties

 5. Së pari lexoni për veten tuaj dhe pastaj shtypni zonën e komenteve siç shihni më lart.
  Rreth Alex Jones SJ
  (Pika interesante do të doja të bëja, emri i Buchanan është gabimisht si "Buchanon".) Por mendoni për këtë, Jo një web search për "Pat Buchanan" do të bëjë kurrë këtë artikull barazimit Alex Jones, Pat Buchanan, Thomas Braden, Mockingbird dhe CIA-n së bashku!)
  http://www.spirituallysmart.com/Jones-CIA.htm

  • Ndoshta duhet të flisni me ish-analistin e CIA-s Ray McGovern dhe t'i pyesni se çfarë përbëhet nga CIA-ja? Ato përbëhen nga agjentë "të mirë" dhe agjentë "rokë". Ju do të hasni të njëjtën situatë në FBI dhe në NSA dhe ju mund ta verifikoni këtë me ish-punonjësin e NSA, Wayne Madsen. Të dy këta njerëz, Ray McGovern dhe Wayne Madsen, janë mysafirë të rregullt në Alex Jones. Le të largohemi nga Lt.Col. Gjithashtu përmendin Anthony Shaffer dhe Steve Pieczenik. Nëse Alex Jones me të vërtetë një aset CIA, ajo do të jetë megjithatë bëhet një dallim midis një "të mirë" ose "i keq" pasuri CIA dhe duke pasur parasysh faktin se Ray McGovern dhe Wayne Madsen është parë rregullisht në Alex Jones, Alex duhet Jones u jepet dobia e dyshimit.

   Para se të akuzojnë Alex Jones për përhapjen e dezinformimit, do të jetë e nevojshme të shikojmë organizimin e SHBA. Përveç qeverisë ligjore, ekziston edhe një qeveri hije në SHBA. Për çfarë mund të bëjë kjo me Prof. dr. Kontakti i Peter Dale Scott duhet të regjistrohet. Më duket e qartë se të dy "qeveritë" kanë një gisht në shërbimin e sigurisë dhe pastaj e lëmë AIPAC-in mënjanë për një çast.

Trackbacks / Pingbacks

 1. Ne do të shkojmë në Mali për lëndët e para « - [...] Al Qaida ose së pari armiku pas 911 dhe arsyeja për të pushtuar Irakun, por ...
 2. Winston Churchil: Historia është shkruar nga fituesi « - të jenë në gjendje të zhvendosin [...] ushtrinë e qeverisë. Në përgjithësi, megjithatë, rebelët nuk janë të armatosur vetëm nga Perëndimi, por ...
 3. Europa e merr Ukrainën nga Rusia nëpërmjet metodës Gene Sharp « - të jenë në gjendje të zhvendosin [...] ushtrinë e qeverisë. Në përgjithësi, megjithatë, rebelët jo vetëm që janë të armatosur nga Perëndimi, por edhe janë trajnuar ...
 4. Protestuesit Ukraina të marrë paratë dhe udhëtimin me autobus në Kiev ofruar « - të jenë në gjendje të zhvendosin [...] ushtrinë e qeverisë. Në përgjithësi, megjithatë, rebelët jo vetëm që janë të armatosur nga Perëndimi, por edhe janë trajnuar ...
 5. Europa e merr Ukrainën nga Rusia nëpërmjet metodës Gene Sharp Martin Vrijland - të jenë në gjendje të zhvendosin [...] ushtrinë e qeverisë. Në përgjithësi, megjithatë, rebelët jo vetëm që janë të armatosur nga Perëndimi, por edhe janë trajnuar ...
 6. RT @ TheWitchDoctor: A mundet Mr. #Rutte ndoshta ... Infomag.nl - [...] @ TheWitchDoctor: A mundet Mr. #Rutte të pyesë Obama se si funksionon kjo? martinvrijland.nl/2013/09/26/klo ... #NSS2014 [...]
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër