Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

ISIS CubeSat për kompanitë dhe qeveritë dhe çipin nënlëkuror

ISIS CubeSat për kompanitë dhe qeveritë dhe çipin nënlëkuror

Shenjat janë madhësi të jetës në mur. Duhet të jeni në gjendje t'i lexoni ato. ISIS është emri që shohim zhytje kudo. 'Në fytyrën tënde'gjithçka është treguar. Megjithatë, siç jam në ky artikull shpjeguar tashmë, statusi hipnozë i shumicës së njerëzve është aq i madh sa nuk ka rëndësi nëse shenjat janë në mur. Shteti mbizotërues i krijuar nga vitet e trurit nga shkolla, kisha, xhami, radio, gazeta, revista, filma, TV, etj. Është mbizotërues. Për shkak të kësaj, shumë njerëz thjesht nuk mund t'i shohin shenjat me vetëdijen e tyre të plotë. Për shkak të kësaj kategorie njerëzish gjëra të tilla qeshin si 'teori konspirative'. Artikujt në këtë faqe janë shkruar vetëm për ata njerëz që së pari fillojnë të pranojnë se janë verbuar prej vitesh.

isis_hoornsNjë pyetje që ju mund të pyesni veten është: "Pse emri ISIS shfaqet kudo dhe herë pas here?"Unë do të shpjegoj vizionin tim për këtë. Kjo ka të bëjë gjithçka me 'simbolizmin e Saturnit'. Emri ISIS në të vërtetë qëndron për 'perëndeshë' egjiptiane Isis, e cila shpesh përshkruhet siç tregohet në të djathtë. Tani ata egjiptianë ishin të çuditshëm. Ata gjithsesi prodhuan të gjitha llojet e imazheve të paqarta, a nuk mendoni? Sidoqoftë, të gjitha këto duket se kanë një kuptim shumë më të thellë se sa ju janë thënë në historinë zyrtare. Kjo shpjegohet mirë në dokumentarin 'Simbolet e një qielli të huaj', të cilat ju jeni nën kjo lidhje gjeni. Topin e kuq mbi kokën e Isis i referohet Saturnit. Një shtrirjes planetare e vjetër do të përbëhet nga Saturn, Venus dhe Marsi, të cilat nga toka pak a shumë do të kishte qenë në një vendosje të drejtë me njëri-tjetrin. Reflectance dritën e kësaj, duke përfshirë shkarkimin plazma (si në dritat e veriut), e cila do të kishte qenë e dukshme do të kanë dhënë një efekt të veçantë vizual në atmosferë (e përfaqësuar nga zorrës). Ky efekt vizual shpesh përshkruhet në disa mënyra. Forma e shell e logos Shell është një nga shumë shembuj. Isidi për këtë arsye i referohet pamerituar simbolizmit të kultit të Saturnit. Mund ta gjejmë të çuditshëm, por nëse shikoni përreth jush, atëherë do të shihni simbolizmin kudo. Vetëm mendoni për këtë kompania Saturn që u mor nga Media Markt qershorin e kaluar. Gjithashtu mund të gjeni simbolizmin e Saturnit në shumë logot e kompanisë ose flamujt e vendit.

kubike hexagram_smallPërdorimi i fjalës ISIS ndoshta do të interpretohet nga shumë njerëz si një rastësi si rezultat i shkurtimit të një kombinimi të fjalëve. Megjithatë, nëse i kushtoni vëmendje të veçantë, atëherë është më pak e rastësishme se sa mendoni. Për shembull, kushtojini vëmendje kombinimit të simbolizmit. Kubi i zi ose syri i gjithëpranishëm janë simbole të Saturnit. Nëse e animoni formën e kubit në perspektivë, do ta shihni një gjashtëkëndësh, ose një figurë me skajet 6. Kjo gjashtëkëndësh është pikërisht ajo që Eksplorator hetim hapësinor në polin e veriut të Saturnit në 2 prill 2014. Çuditërisht e mjaftueshme, një sy që shihte të gjithë u vëzhgua në polin e jugut. Kjo mund të quhet ndryshe, duke ditur se të dy simbolet janë përdorur dhe përlëvduar nga kulti i Saturnit për shekuj, jo mijëvjeçarë.

isis_satelliet_logoKubi i zi është pra 1 i simboleve të kultit të Saturnit. A mund të jetë rastësi që një projekt satelit nga Universiteti i Delftit iu dha emri ISIS dhe të vendoste një kub të satelitit në treg? "Ah, Vrijland ju kërkoni diçka prapa çdo peme". Epo, hidhni një sy në logon ISIS (shih djathtas). Saturni është planeti i gjashtë i numëruar nga dielli dhe për këtë arsye quhet gjithnjë planeti i gjashtë. Hëna e hënës qëndron për reflektimin siç shpjegohet në 'Simbolet e një qielli të Alianit'; fjala ISIS është në pozitën e gjashtë; duhet të them më shumë? Unë tashmë thashë: njerëzit hipnotizuar nuk mund t'i shohin shenjat në mur. A jeni zgjuar?

cubesat2E re 'CubeSat' nga ISIS mund të ndërtohet në mënyrë modulare. Nëse lidhni disa kube së bashku, krijohet një satelit drejtkëndor (shih figurën). Sateliti mund të nisë për më pak se një milion raportet kompania. Një detaj i spikatur është se linja e gjakut Archontonic (Anëtarë të kultit të Saturnit të maltez urdhër kalorës) e Portokalli u nderua nga një monedhë nga Willem Alexander dhe Beatrix në satelitin e parë ISIS dërgoni hapësirë. Portokalli tani është fjalë për fjalë lart.

Sateliti ka një funksion jashtëzakonisht të dobishëm, siç përshkruhet nga faqja e ISIS [citaat] Informacioni i nivelit të ulët, në formën e një shërbimi mesazhi, jo ndryshe nga mesazhet automatike të tekstit, do të sigurojë informacionin e statusit të 24 / 7 mbi aktivet. Këto shërbime do të bëhen të disponueshme për kompanitë dhe qeveritë, pa pasur nevojë të investojnë në infrastrukturë ose operacione në shkallë të gjerë. Kjo do të thotë që kompanitë dhe qeveritë mund të gjurmojnë 24 orë në ditë, 7 ditë në javë - ose vazhdimisht - të gjitha 'pasuritë' e tyre. Tani personi mesatar holandez nuk mund ta dijë këtë, por statusi zyrtar i shtetësisë është ai i një 'pasurie'. Pra, jeni në të vërtetë posedimi i shtetit. Kjo është arsyeja pse ju keni një numër të shërbimit të qytetarëve. Sateliti i ri ISIS bën të mundur përdorimin e "pasurive" të Mbretit Willem Alexander dhe Mbretëreshës Maxima - ose Urdhri i Ri i Fjalëve (i cili është vetëm rendi i lashtë babilonas i lashtë egjiptian dhe botëror) - gjithmonë dhe kudo për të gjetur. A e kupton pse duhet gjithmonë të keni kartën tuaj të identitetit në xhepin tuaj? Ajo përmban një Chip RFID. A mund të shihet ky sinjal nga satelitët? Përgjigja për këtë është "po". Lexo në këtë kontekst për shembull ky artikull (Anglisht) nga RT.com. Kështu që ju mund të merrni helm në faktin se NSA dhe AIVD (që plotësisht samenwerken) mund ta gjesh kudo që të jesh. Problemi tani është që ju mund t'i largoni kartat tuaja. Për fat të mirë, ju ende keni një telefon celular me kohë të plotë të gjurmuar në xhepin tuaj. Në të ardhmen e afërt, aplikacionet do të nxiten që "ta bëjë jetën tuaj shumë më të lehtë'kështu që ju jeni të shpëtoj "të gjitha ato kalon ndërlikuar". Pastaj të gjithë ju duhet të bëni është të pranoni një çip nën lëkurën tuaj. Më poshtë mund të shihni se çfarë do të duket bota. Kultura e Saturnit ISIS do t'ju ndjekë në ndërkohë. Zemra juaj rregullon identifikimin tuaj.

Lista e lidhjeve burimore: wikipedia, wikipedia, isisspace.nl, isisspace.nl, isisspace.nl, security.nl, Rtkcom

Të gjitha aksionet 245
468 ad

34 Comments

 1. Kur e lexoj në atë mënyrë, duket sikur një proces që nuk mund të ndalet. Çfarë mund të kontribuojmë në 'fanning' për të ndaluar të gjithë këtë kult Saturn?

  Ajo ndjehet për mua si 'Unë e di se çfarë po ndodh, por të marrë kaq shumë rezistencë nga mjedisi im. Ju ndiheni kaq të pafuqishëm. Ju dëshironi të mbroni të dashurit tuaj, por duket sikur një gjë e pashpresë. Unë ndihem kaq i vetëm në atë. A keni edhe atë ndjenjë?

  • Në fakt, ti je shpallur i çmendur. Është me të vërtetë një pozicion mjaft i vetmuar. Megjithatë unë nuk mendoj se ju duhet të hiqni dorë nga reagimet nga matrica në të cilën jetojmë. 'Ndërgjegja' është çelësi. Vetëm realizimi, "njohja" është e mjaftueshme sipas mendimit tim. Kjo i minon të gjitha teknologjitë dhe metodat Archontic për të na mbajtur nën; për të na mbajtur në këtë Prisonplanet.

   • @martinvrijland

    Perfect.
    Pajtohem plotësisht. Çështja kryesore është njohja dhe ndërgjegjësimi.

    Dhe pastaj një PAMASE kick nën çarje të lëngshme pule të këtij G ... harruar ose A ... harroni ose B ... njerëzit harruar!

    Rastësisht, Neanderlandët nuk janë vetëm në pozitën e tyre edhe belgët, gjermanët, Fransozen etj.

    Frika dhe Laziness nuk është shpikur nga ne ....

 2. Zbulesa 14, 9-11
  9 Dhe një engjëll tjetër, një e treta, pas tyre duke thënë me zë të madh: Nëse dikush bisha dhe adhurimi i tij imazhin dhe damkën mbi ballin e vet ose mbi dorën e vet, 10 do të pijë edhe ai nga vera e zemërimit të Perëndisë, i cili unmixed është përgatitur në kupën e zemërimit të tij; dhe ai do të mundohet me zjarr dhe squfur para syve të engjëjve të shenjtë dhe të Qengjit. 11 Dhe tymi i mundimit të tyre ngjitet në shekuj të shekujve, dhe ata kanë prehje ditë e natë ata që adhurojnë bishën dhe figurën e saj dhe kushdo që merr damkën e emrit të saj.

  Zbulesat 13,16-18
  16 Dhe i bën të gjithë, të vegjlit dhe të mëdhenjtë, të pasurit dhe të varfërit, të lirë dhe skllevërit, një shenjë dhënë në dorën e tyre të djathtë ose në ballin e tyre, 17 [dhe] atë askush nuk mund të blejë ose të shesë, atëherë kush ka shenjë, emrin e bishës, ose numrin e emrit të tij (= 666, antikrishti). 18 Këtu është mençuria: kushdo që kupton, llogarit numrin e bishës, sepse është një numër njeriu dhe numri i tij është gjashtëqind e gjashtëdhjetë e gjashtë.

  Kurrë mos merrni këtë shenjë, por asnjëherë! Faleminderit përsëri për Martin për artikullin tuaj!

 3. Mc cain përhapet në lajmet e dhelpreve rreth armatosjes ju e dini se cia / mossad grup terrorist flamuri i rremë

  http://youtu.be/sPSOhICt7qg

 4. Rezistenca Nwo është e kotë, ne do t'ju asgjësojmë linjën Borg

  • Unë mendoj se është "assimiluar".

 5. Logo ISIS. ISIS qëndron për idd-në e gjashtë të planetit. Hëna e hënë duhet të përfaqësojë unazën rreth Saturnit dhe konfirmoi se ISIS duhet të shihet si Saturn. Ne gjithashtu e shohim atë të njëjtën hënë gjysmë hëne në logon NIKE. Këtu, gjithashtu, ajo përfaqëson unazën rreth Saturnit dhe është një referencë për kulmin e Saturnit.

 6. Martin, ju jeni me të vërtetë një nga të paktët që mund të shpjegojnë qartë dhe qartë saktësisht se si është në këtë 'botë'. Me të vërtetë më irriton sa shumë budallenj dhe të verbër janë. Merrni vështirësi për t'i informuar këta njerëz? Unë nuk do të bëj më nëse nuk e dini që personi do ta kuptojë.

  Faleminderit për punën tuaj të veçantë.

  • Ke thënë gjëja e fundit në lidhje me përpjekjen për të informuar njerëzit. Ndjehen saktësisht të njëjta, zakonisht flisni me një mur. Kjo është arsyeja pse unë nuk po shkoj më në rrugë për t'u dhënë njerëzve pak informacion + DVD. Kga kalon vetëm shtëpi, atëherë bëj një DVD këtu dhe atje me autobus.

   Këtë fundjavë, thjesht shkoni përreth dhe luani si Santa Claus, këtu është një tjetër lloj lidhjeje e rimorkio e DVD bashkuar.

   • Faleminderit për ndarjen.

    Atje u ula si student i ligjit për të diskutuar dhe mësuesin për të mësuar rreth privatësisë. Ai nuk ishte aq i lumtur me këtë. "Nuk ke asgjë për t'u fshehur, apo jo?" Dhe shokët e mi? Nëse një dele nods po.

 7. I SHKAKUAR NGA LEHTA: LOGOS: Hënë Logo Lunar (Simbolet Satanike Corporate Illuminati & Images)

  http://www.trickedbythelight.com/tbtl/logosmoon.shtml

 8. Gjysmëhënës dhe yll ............... .. Shiva- "shkatërruesi"

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Wassende_maan_en_ster

 9. 6 .................. .. numri i burrit.

 10. 666 .................. numrin e "kafshës".
  Pothuajse të gjithë njerëzit adhurojnë "kafshën".

 11. Pra, ju jeni duke mbajtur shtetin?
  Për shkak të numrit tatimor ??
  Shteti përbëhet vetëm nga kukulla që i shërbejnë zotërve të gabuar.
  Vetë Shteti gjithashtu përbëhet nga skllevër.
  Çdo gjë dhe gjithkush është skllavi i Rothsçajllit, duke përfshirë edhe shtetin.

  Ju jeni pronë e familjes Rothschild!

 12. Ligji i Admiralitetit: Njeriu i Kontrolluar i Fjalëve dhe Ligji i Parave - Jordan Maxwell

 13. Jordan Maxwell - Detare Ligji rregullon Feja dhe Ekonomia

 14. Administrimi i Popullit Demokracia direkte: Historia globale, ndikimi dhe kontrolli i Rothschildëve

 15. Plani Satanik për të krijuar një paragjykim fashist botëror

 16. Si filloi:
  Adam Weishaupt, infiltrimi i satanit në vatikan ......... .churches !!
  Më vonë, Rothsçajlldllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

 17. A është Isis një perëndeshë e hënës?

  http://isiopolis.com/2011/12/16/is-isis-a-moon-goddess/

 18. (Saturn ???)

  Zbulesa 6 (!)

  Dhe pashë kur hapi vulën e gjashtë, dhe u bë një tërmet i madh, dhe dielli u zi si një qese e flokëve dhe hëna u bë si gjaku.

  Isis fluturoi me hënë të kuqe mbi kokë
  http://timewaves.org/wp-content/uploads/2013/11/isis_winged.jpg

 19. Edhe unë jam duke u zgjuar. ISIS këtu dhe ISIS atje.
  Nuk e kuptova dhe une fillova googling dhe cfare ju perpiqeni.
  Sipas vjehrrit tim, unë jam një teoricist i konspiracionit dhe duhet të shikoj fakte. Kjo është pikërisht ajo që unë jam kaq kuriozë dhe shoh kaq shumë shtrembërime në lajme.
  Dhomë siç është tani unë kam parashikuar në bazë të medias se ajo dritat për njerëzit duke përsëritur ed ..
  Siç shkruan Martin. D66 është në zgjedhjet e reja një gjë e madhe që po bëhet tashmë e madhe në lajme. Një intervistë e thjeshtë me Linda de Mol nga një njeri i vdekur normal, kudo në kohën e duhur për të komentuar se çfarë bën mirë.

  Por duke folur për atë 6, di pak për numerologjinë. Por nëse shtoj numrin tim BSN, por edhe gruan dhe fëmijët, përgjigja është 6

 20. Bota e zakonshme

 21. këmbët tigër : mrgreen:

 22. Fëmijët janë e ardhmja jonë

 23. 'hëna' në shenjën e ISIS të Universitetit të Delft mund të shpjegohet gjithashtu si unaza për saturin. Sferat 5, planetet 5, simboli 6e përfaqëson planetin 6e.

 24. Kur lexova për "topin e kuq të njohur" mbi kokën e ISIS-it ... papritmas mendova për 'Oranje boven'. Është gjithashtu disi portokalli ... A ka kjo diçka për të bërë me njëri-tjetrin?

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër