Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Matrica është burgu për shpirtin njerëzor

Matrica është burgu për shpirtin njerëzor

Çdokush që ka parë serinë e filmit The Matrix mund të kujtojë se si Neo zbuloi se trupi i tij fizik ishte mbajtur në një lloj fshikëze të kuqe. Kur ai shikoi përreth, pa një masë të madhe të fshikëzave brenda të cilave u gjetën trupa. Njerëzit brenda këtyre fshikëzave funksiononin si bateri, siç tregoi Morpheus kur ai po tregonte baterinë. Pasi u kthye në "botën reale" ai dhe njerëzit e tjerë në Nebukadnezar mund të ktheheshin në matricë duke i lidhur trurin e tyre me realitetin virtual të matricës. Në programet e ndryshme të trajnimit, Morpheus tregon se sa e vështirë është të dallosh botën reale nga virtuale. Në vitet '90 ekzistonte mjaft simulatore profesionale të fluturimit me të cilat pilotët mund të ushtronin të gjitha llojet e manovrave të avionëve. Imazhet e projektuara të peizazheve ishin shumë realiste në atë kohë. Më shumë se dy dekada më vonë, ne kemi qenë shumë më tej me zhvillimet në fushën e kompjuterave dhe simulimeve. Projeksionet holografike dhe simulimet 3D bëjnë të mundur prodhimin e imazheve që vështirë se mund të dallohen nga e vërteta. Simulimet dixhitale në filmin The Matrix janë aq të gjalla sa që Neo është zhytur plotësisht. Gjatë trajnimit të parë të Neo ai mëson të gjitha llojet e arteve marciale përfshirë Kung Fu. Gjatë trajnimit të parë Neo merr frymën, pas së cilës Morpheus e pyet atë "A mendoni se është ajri që thithni?"Më vonë në filmin e parë të serialit, Neo viziton Oracle dhe gjatë pritjes ai takon një djalë që lugon harqet. Neo është i befasuar se si e bën këtë djalë, ku djali thotë "Nuk ka lugë"Me fjalë të tjera"Nuk ka lugë".

[kufizo paguar = true] Kur e vështrojmë disi shkencën, zbulojmë se ne nuk jemi në gjendje të konsiderojmë materien solide si reale. Atomet duket se përbëhen nga një bërthamë e protoneve dhe neutroneve, të rrethuara nga elektronet që rrethojnë ato. Dhe ato grimca mund të ndahen sërish. Në fund të fundit, shkenca në këtë moment del në një grimcë më të vogël atë që quhet 'Higgs boson particles'; i quajtur pas shpikësit të kësaj "grimce zot". Në fakt, nuk ka asgjë fare. Nikola Tesla tha: "Nëse doni të zbuloni sekretet e universit, mendoni për sa i përket energjisë, frekuencës dhe dridhjes."Në të vërtetë, mund të themi pak a shumë se grimcat si një atom - dhe grimcat më të vogla që do të ndahen - përfaqësojnë një energji vibrational. Të paktën, aq sa mund të perceptojmë. Pra, zyra që unë jam tani nuk është aspak. Për mua, megjithatë, ndihet si një gjë e vështirë në të cilën unë mund të pushoj krahët për të tipit. Fjalët nga Matrica janë gjithashtu të zbatueshme për botën tonë. Tavolina është atje, por unë vendos çdo molekulë individuale nën mikroskop, pastaj përfundoj në asgjë ose një përkufizim tjetër të mungesës, duke qenë "grimca Higgs boson". Kjo është një grimcë e padeklarueshme, por duhet të japë të gjitha grimcat e tjera në masë. Pra, në të vërtetë nuk ka tavolinë për të cilën po punoj. Megjithatë, "shpirti" im përjeton atë në këtë mënyrë.

Kam përmendur emrin Ray Kurzweil më parë. Ky filozof, shpikësi dhe frontmeni i Google pretendimet që nga viti 2045 ne nuk mund të ndërtojmë nga botët e dallueshme dixhitale dhe të prekshme. Nanoteknologjia do të bënte të mundur edhe ndërtimin e "Avatars" tonë. Ideja e filmit The Matrix në lidhje me një botë dixhitale në të cilën mund të ngarkoni veten është një ide që me të vërtetë jeton në kompani që tashmë ndikojnë shumë në jetën tonë të përditshme. Ideja se "ndërgjegjja" jeton në një realitet dixhital është e përfaqësuar bukur në film. Vetëm kur vetë Neo shkon në kërkim të asaj që i jep atij ndjesinë e pakapshme se diçka ka gabuar diku, a është tërhequr nga ky realitet nga Morfeusi dhe ekuipazhi i tij. Zgjimi në një fshikëz jashtë realitetit digjital është një tronditje e madhe.

Shumë njerëz kanë një ndjenjë të thellë të brendshme duke e ditur se ata kanë një frymëzim. Fetë përfitojnë nga kjo duke nxitur këtë vetëdije. Megjithatë, ata e lidhin atë me frikën e zjarrit të përjetshëm. Zgjidhja është në qiell dhe shpëtimi varet nga feja. "Jezusi është rruga drejt parajsës", Fëmijët e krishterë kanë kënduar që në moshë të re. Pra, ka një ndjenjë të shpirtit ose një realizim që nuk përfundon kur ky trup dështon. Nëse ne "shpirti" ose "frymëzim" një herë thirrjen "ndërgjegjes" dhe ne do të jetë në gjendje për të lidhur trurin tonë në një realitet dixhital, atëherë ajo mund të jetë e mundur për të ngarkoni këtë vetëdije për këtë realitet. Kjo është seriozisht ajo që Ray Kurzweil duket të jetë i bindur në mënyrë të vendosur dhe kështu është plotësisht në përputhje me filmin The Matrix. Çuditërisht mjafton bota jonë duket - që ne e dimë si univers që përmban galaktika, planete, e kështu me radhë - ende dyshohet shumë në një botë dixhitale. Në shembullin e tavolinës sime, në fund të fundit, unë vij 'absolutisht asgjë' kur e vendos atë nën mikroskop. ADN-ja njerëzore tashmë mund të rindërtohet tërësisht me nanoteknologji, gjë që e bën avatarët e ndërtimit në të ardhmen të pakonceptueshme. Por madje edhe ADN-ja e falsifikuar është njësoj si ADN-ja origjinale, asgjë më shumë sesa në fund të fundit asgjë. Mund të supozojmë se çdo gjë është një dridhje që mendja jonë percepton dhe përkthehet në diçka të prekshme (mendoni për deklaratën e Teslës). Në film Neo më në fund sheh vetëm copa dhe byte-jes, pasi përfundimisht softueri i një kompjuteri në kodin burimor shkon në një dhe nulls ose me fjalë të tjera impuls të rrjedhjes of impuls të lehta në një kabllo me fibra optike of impuls të zërit në rrjetin WiFi. Ekrani ynë i kompjuterit bën diçka të prekshme përsëri. A është e mundur që Ray Kurzweil dhe Google të mund të ndërtojnë një Avatar të përsosur, por që vetëm të vijë në jetë kur frymëzimi është në të? A është një Avatar një krijesë e gjallë që mund të perceptojë rrethinën e saj kur "ndërgjegjja" ka lëvizur në këtë Avatar? Sidoqoftë, a nuk është e vërtetë se edhe Avatari është vendosur nën mikroskop? Asgjë më shumë se një koleksion grimcash "Higgs boson" ose në të vërtetë asgjë? Pra, a nuk është e vërtetë që çdo perceptim varet nga "ndërgjegjja"?

Pastaj unë vij në pyetjen e mëposhtme: A mund të jetë e mundur që vetëdija jonë tani të mbahen në një matricë? Gnostikët tashmë flasin për një lloj Archontonic; një specie që jeton, siç ishte, në përmasa më të larta. Nga analiza e strukturave të pushtetit në këtë tokë, ne mund të përfundojmë gradualisht se ne jemi të sunduar nga "udhëheqësit" që bëjnë një rrëmujë të saj. Vdekja dhe shkatërrimi "në të gjithë vendin!" Prandaj, të paktën duket se klasa në pushtet nuk do të thotë shumë mirë me njeriun. Fetë përmbajnë profeci dhe këto duken midis feve të ndryshme Të koordinohet në mënyrë të tillë që dallimet thelbësore janë një arsye për palët e ndryshme që të mbjellin vdekjen dhe shkatërrimin. Nuk duket shumë mirë në këtë tokë. Fenomene të tilla si pedofilia nuk mund të shihet në asnjë lloj kafshësh, përveç në njerëz. Më parë deklarova se ne jemi të qeverisur në këtë botë nga një specie hibride Archontonic. Kjo është një lloj që përfaqëson veten si qenie njerëzore për perceptimin tonë ("vetëdije"). Unë gjithashtu perceptoj tavolin tim si një zyrë, por më lart shpjegova pse është në të vërtetë "ndërgjegjja" e mia që e bën këtë përkthim. Pra, mund të jetë që klasa në pushtet që kontrollon botën, ujqër në veshjen e deleve janë ose Hibride arkitektonike në një lëkurë të njeriut. Sipas disa shkrimtarëve dhe mendimtarëve, pedofilia është përgjimi energjik i shpirtit njerëzor. Kjo mund të jetë një shpjegim i mirë për ekzistencën e tij, sepse (përsëri) asnjë lloj gjitarësh nuk abuzon seksualisht me fëmijët e vet. Kjo më sjell përsëri në fshikëzat e filmit The Matrix. Ideja se njerëzit kultivohen për 'konsum energjik' nga një specie që ne mund të shohim si qenie njerëzore, por është në fakt një specie e ndryshme. Vetëm "ndërgjegjja" jonë mund të kufizohet, kështu që ne nuk mund ta kuptojmë se ata janë në të vërtetë "ujku në veshjen e deleve".

Çka nëse kjo botë është vetëm atje, sepse vetëdija jonë është në një Avatar apo një realitet dixhital (mendoni për The Matrix) që e mban atë vetëdije të kufizuar në perceptimin e saj? Ray Kurzweil dhe shokët e tij të Google - ose më mirë ndërtuesit arkitektonikë të këtij realiteti të matricës - kanë, si të thuash, një kufizim të ndërtuar në Avatar ose softuer; një firewall për "vetëdijen" e plotë. Megjithatë, nëse Ray na ka shpjeguar me një film të bukur promovues se ne kemi humbur të gjitha defektet e trupit tonë të tanishëm njerëzor në botën e krijuar nga Google, mund të jemi të tunduar për të marrë hapin për të ngarkuar vetëdijen tonë në atë Avatar për të bërë. Tani mendoj se vetëdija jonë tashmë vjen nga një realitet tjetër dhe ne jemi tunduar në një "botë më të mirë", por tani kemi ardhur në zbulim (ashtu si Neo në film) se ne jemi të bllokuar. Çka nëse burri ynë origjinal është një qenie shumë më e fortë dhe më e lartë dimensionale? Le të ballafaqohemi me atë, nëse takoni Ray Kurzweil në pijetore, ju mund ta godisni nën tryezë në një humor të keq. Nëse njeriu ynë origjinal është shumë më i fortë se ndërtuesit e këtij dixhital realiteti i burgut në të cilën tani jetojmë, mund të godasim edhe ndërtuesit e atij burgu nën tryezë. Unë përpiqem ta bëj të qartë se mund të jetë e mundur që personi origjinal është ende i lidhur me ne nëpërmjet "vetëdijes" tonë dhe se ky "origjinal" është jashtë kësaj simulimi dixhital.

Besimi im i fortë është se "ndërgjegjja" na lidh me qenien tonë origjinale. Unë jam gjithashtu i bindur se çdo gjë që vëmë re është një simulim. Ajo ekziston vetëm sepse vetëdijen tonë e bën atë përkthim; ashtu si unë tani në tryezën time, por molekulat që e bëjnë këtë tavolinë të prekshme nuk janë asgjë. Nëse shikojmë një teleskop Hubble në hapësirë ​​ose ndërtojmë më shumë teleskopë moderne, ne shohim gjithnjë e më shumë. Programi kompjuterik i matricës thjesht gjeneron sisteme të reja; në pafundësi. Përveç kësaj, ne vetëm i perceptojmë çdo gjë në tre dimensional. Duke filluar nga dimensionet më të larta kjo është vetëm një parashikim; si një top që bie përmes një sipërfaqe të sheshtë përmes Flatlanders mund të perceptohet vetëm si një pikë, zgjerimin e linjës, zvogëlimin e vijës, dot dhe përsëri zhduket. Çdo vëzhgim varet vetëm nga faktori 1 dhe ky është përkthimi i vetëdijes tonë. Qenia jonë e vërtetë njerëzore është jashtë kësaj matrice. Dhe diçka në mua thotë se ka shumë aftësi "më të larta". Diçka më thotë se ajo është gjithashtu shumë më e fortë se (Archontische) dhe ndërtuesit (Archontische hibrid) kujdestarët e kësaj matrice ( 'agjentit', 'THE Merovingianen', klasa në pushtet në këtë matricë). Ata bëjnë gjithçka që munden për të parandaluar njerëzimin nga zgjimi. Ata bëjnë gjithçka që munden për të parandaluar "vetëdijen" nga zbulimi se ne po jetojmë në një realitet të rremë dhe se origjinali ynë është jashtë kësaj matrice dhe është fuqishëm i fuqishëm. Në kuadër të kësaj matrice është vetëdija e kufizuar dhe njerëzit janë të tunduar ose të detyruar për të dhënë larg shpirtrat e tyre për konsum nga hibridet e Archons dhe Archontische kështu që ata mund të vjedhin pushtetin e tyre krijuese. Jashtë kësaj matrice jemi krijuese, ne jemi dimension më të lartë, ata janë një specie më e ulët dhe ata duhet të jenë si vdekja për ne. A e kupton tani edhe frikën e shtypur në sytë e hibridëve arkitektonikë si Frans Timmermans?

Frika është energjia që njerëzimi duhet t'i mbajë larg lidhjes (nëpërmjet vetëdijes së vet) me 'origjinalin' e saj. Kjo është arsyeja pse ne vazhdimisht po shtyhemi në krizë, luftë, sëmundje apo çështje të tjera stimuluese të ankthit. Feja bazohet gjithashtu në frikë. Të krishterët duhet të kenë frikë nga Zoti. Frika është modaliteti që firewall-i i integruar duhet të aktivizohet në këtë trup Avatar. Në këtë mënyrë ne qëndrojmë në programin e matricës dhe vetëdija jonë humbet aftësinë për të ndier origjinale ose edhe të hyjë në kontakt me të. Për fat të mirë, feja ofron zgjidhje të rreme. Nuk është asgjë më shumë se pamja, sepse nëse nuk frikësoheni nga zemërimi i Perëndisë ose Allahut dhe nuk e merrni këtë 'kontroll të mendjes', do të shkoni në ferr. Pra frika. E 'zëvendësim' për Archons larg shpirti është brenda kishave të formuara nga "Fryma e Shenjtë" (një program zëvendësues që mbush boshllëkun e vetëdijes larg). Modaliteti i frikës kap "ndërgjegjen" dhe i jep Archons mundësinë për të privuar kafshët e frymëzimit të tij më të lartë. Njerëzimi si kafshë në një stacion. Archontische hibrid, e lashtë egjiptiane, babilonase, Çifut, Bloodlines hebrenj që formojnë grupin elitar në këtë tokë përmes programeve gjenetike dhe feve kanë shpikur, janë ata të cilët duhet të kenë frikë nga njerëzit zgjimit. Është e gjatë me përdhunimet, vdekjen dhe shkatërrimin e fëmijëve! Kulla e Babelit në Strasburg, ku takimi 1x BE-javore ritual në vetvete një provë e qartë se kemi të bëjmë me priftërinë e lashtë babilonas. Kafshët arkeologjike: ne kemi kaluar dhe nuk jemi më bagëtia. Rolet ndryshojnë dhe kjo matricë së shpejti do të ketë mbaruar! Njeriu zgjim do t'ju udhëheqë nga një dimension më i lartë - nga 'origjinal' e saj nga jashtë kësaj matrice - fshij larg! Tani mund të zgjedhësh vullnetarisht të hapësh këtë burg të matricës. Së shpejti do të jetë: Loja e gjatë!

Tip i filmit: Lucy (2014, shih foto banderole) [/ kufizo]

Të gjitha aksionet 439
468 ad

62 Comments

 1. http://www.nujij.nl/politiek/pvv-wil-opheldering-over-ronselen-jihadist-bij.29802795.lynkx

  Ju do të mbeteni në frikën tuaj nëpërmjet kësaj shtylle
  Shikoni 2 Zeitgeist nga 23 minuta dhe të shohim ADN tej dhe të kërkoni të caktuar 3 Zeitgeist pas saj, edhe pse ajo ka filluar shpenzimet mërzitshëm duke shikuar dhe pastaj ju pastaj të humbni një shumë të bandë prej dheu.

  Vlen ajo. A keni marrë pak kohë, por jeni të zgjuar dhe keni shpresë të mirë për këtë botë përsëri. Vetëm bëje!

 2. Faleminderit Martin për një artikull tjetër të lartë!

  Asgjëka dy anët e së njëjtës monedhë

 3. Hi Martin,

  Temë interesante!
  Pyes veten se çfarë ndodh kur vdes në këtë 'Matricë'. A jeni liruar automatikisht nga Matrica, a jeni ende i burgosur dhe vetëdija juaj është reinstaluar për të ardhur në këtë realitet nëpërmjet 'rimishërimit' në një person tjetër. Si një lloj baterie rechargeable!?

  Ju keni shkruar për këtë më parë dhe unë gjithashtu ju pyeta një pyetje që unë nuk kam marrë ende një përgjigje; ç'të themi për kafshët tona, për shembull? Kafshët tona gjithashtu na japin dashuri, a janë vetëm një program (shih se mace e zezë nga filmi që përfaqëson një moment Po Po vuaj) apo a kanë gjithashtu kafshët një vetëdije dhe a shërbejnë gjithashtu si bateri?

  Unë jam shumë kuriozë se çfarë është vizioni juaj në lidhje me të.

  Gjithashtu shikoni filmin "Surrogates" me Bruce Willis. Kur flasim për një ndërgjegjësim të ngarkuar në një avatar / android.

  • Geduld

 4. Faleminderit martin për një artikull tjetër të shkëlqyer.

 5. Linja e gjakut merovingiane është linja e së cilës Lippe Biesterfeld Crime Inc. thotë të zbresin dhe kështu "me hirin e Perëndisë për të sunduar dhe veçanërisht për të vjedh njerëzit në emër të mbretit"

  Jo se ka pasur ndonjëherë ndonjë provë [tje e ADN-së për qenin tim kushton € 80] për këtë propozim vjen ndryshe pjesëmarrjen e lashtë në piknik mujore flijim në rrethin e brendshëm ose Bezelbubi që duan të mbajnë atë pas këtë lloj të familjes.

 6. Unë mendoj se ka skenarë të ardhshëm 2: E para është besimi absolut se teknologjia do të na shpëtojë. Ne luajmë për Perëndinë dhe çdo gjë duket sikur po shkon mirë, derisa të kuptojmë se vitaliteti ynë po përkeqësohet me çdo hap në rrugën e teknologjisë. Skenari i dytë është rivendosja e kontaktit me natyrën. Nëse mban një celular kundër kokës dhe nuk ndjen asgjë, kjo është një shenjë në mur. Ndjesia nëse ushqimi që hani është i shëndetshëm ose thjesht mbushje, kërkon një ndjeshmëri pak më të madhe. Ne ndërtojmë shtëpitë tona në vende pa ditur asgjë rreth kontekstit energjik. Njeriu modern jeton një ekzistencë të veçantë të egos. Frika nga gjithçka është rezultat.
  Toka është bërë një burg i ndërgjegjshëm dhe madje edhe nëse jeni i vdekur ju jeni ende në matricë.
  Yann Lipnick http://www.youtube.com/watch?v=Hytkg7dpsMo është një nga të paktët që ende ka një kontakt të vërtetë dhe origjinal me natyrën. ai është padyshim i çmendur. Ibrahim Karim gjithashtu e kupton se si vepron natyra, edhe pse varet nga një lavjerrësi dhe nuk ndjen veten e tij të fshehtë. http://www.youtube.com/watch?v=VtXFkscVHoM

  • Mesazhi im është që të gjithë ata që vijnë në kontakt me "vetëdijen" e tij / saj janë të lirë nga burgu i matricës. Nuk kemi nevojë për gurus, mësues apo heronj; as frika e re që asnjë ikje nuk është e mundur dhe ne jemi akoma të bllokuar edhe pas vdekjes. Për të gjithë Archons kanë dalë me një linjë të fundit të mbrojtjes, por këtu ne nuk ndërhyjmë: excusez moi! Ne jemi të lirë sa më shpejt që ne e kuptojmë atë! Një imazh si 'Yann Lipnick është një nga të paktët që ende ...prandaj është më e ftohtë; një përpjekje e fundit për të futur frikë. Faleminderit, por përmes derës para përsëri. Njeriu në ndërgjegjen e tij të plotë është i fuqishëm, krijues dhe i pavdekshëm.

  • Mendoni se kjo ndodh në të gjitha anët e Pjetrit. Vendkalimet e shtruara në mënyrë që të keni pak kontakt me tokën, folës në tavan në dyqane, në mënyrë që të bëheni disoriented dhe mos mendoni më. Por po, kur them për shembull se rrëmujë celulare është e keqe për shëndetin tuaj, unë marr reagimin se unë jam vetëm i ndjeshëm ndaj tij.

 7. Kjo thjesht do të thotë se ata kanë rrëmbyer shpirtrat tanë nga shtëpia jonë e vërtetë për t'u përdorur si skllevër. A kam një pyetje: pse tani popullsia? Ata donin të kishin sa më shumë skllevër që të ishte e mundur për të kryer punë të vështirë? A kanë mjaft tani?

  • Me sa duket sepse njerëzit duan të rriten në fshikëza dhe robotët mund ta bëjnë punën. Gjatë njëqind viteve të fundit, njerëzit janë drejtuar drejt rritjes së shpejtë të popullsisë, për të korrur shumë shpirtra për ta bërë matricën më të fortë nëpërmjet fuqisë së mbledhur të shpirtrave të vjedhura.

   • Kjo ka kuptim!
    Për shkak të të gjithë frikës, ndarjes dhe urrejtjes, matrica është rritur jashtëzakonisht shumë. 500 Miliona shpirtra janë gjithashtu të mjaftueshëm për të qenë në gjendje të kontrollojnë të gjithë robotët, kështu që ata nuk kanë nevojë për pjesën tjetër.

    Ne, elita, duam të falënderojmë shpirtrat tuaj të zellshëm për mbajtjen e çastit të matricës, por tani nuk ju nevojitet më. Përshëndetjet.

 8. Në të vërtetë, në qoftë se ju merrni blloqet materiale ndërtimi e realitetit tonë nën mikroskop, ju mund të shihni se atomet e përbërë nga më shumë se 99% e vakumit absolut, një zbrazëti që është edhe emptier se zbrazëti të hapësirës!

  Ajo që siguron që dora jote nuk shkon drejt përmes tavolinës suaj, janë fushat magnetike të gjeneruara nga retë e elektronit.

  Ky realitet "aktual" (për shkak se ka më shumë realitete, të tilla si DMT dhe Paddo përdoruesit mund të konfirmojnë) prandaj kryesisht përbëhet nga çfarë? Pikërisht: NUK, vakum i pastër ose krejtësisht NUK.

  Dhe ata mbetur në ose nga "diçka" ekzistojnë (në masë) si protonet / elektronet etj ..., tani duket se në qoftë se analizojmë këtë më tej në secilën prej grimcave subatomike që çojnë prapa për energji të pastër (zot grimcë ku Martin ajo ka mbetur) ...

  Këto janë "fakte" ... Pluhuri për të menduar, edhe nëse nuk besoni në asgjë.

 9. Artikulli i bukur Martin. Tani në vijim:

  Çdo gjë është në ekuilibër në këtë planet. Natyra është në ekuilibër, njeriu është në ekuilibër (jeta dhe vdekja, karma) etj.

  Tani, këto 'qenie të liga' na kanë kapur në tokë. Ata e kalojnë energjinë tonë. Paraja është një mjet dhe nuk ka qëllim për ta (elita). Ku është ekuilibri në këtë ngjarje? Nëse qeniet e tilla të këqija të energjisë na mbajnë në grip, ku janë qeniet e mira të energjisë në lëkurat e njerëzve që "luftojnë" në anën tonë?

  Kush mban një sy mbi ne, njerëzimin? Cila federatë intergalaktike ka krijuar një antfarm të sëmurë aka në tokë?

  Diçka nuk është e gabuar me të gjithë negativitetin. A është ky website një përmbledhje e mirë e Martin? hetgrotereplaatje.nl

  • Pse është gjithçka në ekuilibër në një burg dixhital? Nuk ka balancë, por mosbalancim. Kjo balancë dhe tortë sanduiç ying / yang gjithashtu janë të gjitha të dizajnuara për t'i vënë njerëzit në një udhë të rreme. Ekziston vetëm mosbalancim dhe kontroll nga matrica. Zgjimi për lidhjen tonë me 'origjinalin' tonë thyen përmes matricës.

   • Kjo zgjim plotëson përmes njohurisë / vetëdijes (pa marrë parasysh sa e vështirë është të kuptohet) ose nëpërmjet meditimit?

    Logjika ime më lejon të zgjoheni. Realizimi është atje. Por gjëja më intriguese që kam lexuar është që të përdor senset më shumë sesa paketa bazë me të cilën njerëzit lindin. Meditim.

    Kjo është gjëja më interesante rreth zgjimit, duke kuptuar se ne njerëzit mund dhe bëjmë më shumë sesa mendojmë. Kontrolli mbi pavetëdijen tuaj. Apo kjo nuk ka të bëjë fare me zgjimin? Apo kjo tregon se truri reptilian ka një backdoor?

 10. Ndonëse jam njerëzore dhe e di frikën, nuk ndihem i bllokuar. Për këtë unë kam parë shumë shembuj. Një formë ngushëllimi ndoshta.

 11. Martin jam gjithmonë mirë për ju për vite me rradhë kam lexuar artikuj që MSM nuk besojnë më se çfarë shkruan për matrix shkon me mua nuk besoj në Bibël (jo një libër për njerëzit dhe sigurisht nuk kisha) por në të vërtetë ju mund ta shihni atë si një letër nga Perëndia në të cilën Ai shpjegon pse ka kaq shumë mjerime dhe atë që Ai bëri dhe do të bëjë për të. Në Zbulesa 12: 9 shteti: poshtë dragoi i madh u hodh, pra gjarprit origjinal Djall dhe Satana quhet mashtron gjithë tokën e banuar, ai u hodh poshtë në tokë, dhe engjëjt e tij u hodhën poshtë me të. Dhe John 1 5: 19 është ne e dimë se jemi nga Perëndia lindin, por e tërë bota qëndron në fuqinë e të pabesëve (Satani dhe engjëjt e hodhën, demonët)

  Bibla na mëson se e gjithë bota është në fuqinë e Djallit. Ndonjëherë shoh artikuj që shkojnë atje, pra pyetja ime Martin. Çfarë mendoni për këtë?

  • Mund ta krahasojmë Biblën si Kur'anin me fenomenet që ne tani shohim në mediat alternative. Kjo do të thotë se ata tregojnë shumë të vërtetën, por shërbejnë si një rrjet sigurie. Mund të bëjmë dy gjëra: shikoni përmbajtjen e Biblës ose Kur'anit ose në origjinën e feve. Kjo shkon shumë pak për të shkuar në atë tani. Thelbi është se sipas mendimit tim bota është vërtet e sunduar nga Satani. Një emër tjetër që përdor shpesh është 'Saturni (Satani) - matrica e hënës'. Në fakt, është kjo 'matricë e Satana', për të cilën flas në artikullin e mësipërm. Çështja është se shumë të krishterë nuk guxojnë të provojnë korrektësinë dhe shtrembërimet e mundshme në Bibël. E njëjta vlen edhe për fenë e madhe botërore. Ekziston 'Matrica e Satanait'; megjithatë, ferri dhe shpengimi nga Jezusi apo Muhamedi është krijuar për të ofruar parimin "Problem - Reagim - Zgjidhje" nga një mënyrë ankthi. Prandaj sugjeroj që frika nga ferri është e pajustifikuar.

   Problemi i matricës së Satanait quhet kështu në 1 Johannes 5: 19. Këtë e krahasoj me median alternative të kontrolluar, e cila gjithashtu tregon problemet në lajmet e gjithë ditës. Ata tregojnë strukturat kërcënuese të pushtetit, por nuk tregojnë mbrapa të gjuhës së tyre. Ai shkon shumë larg për të shpjeguar këtu në 1 se të gjitha fetë e mëdha botërore janë në të vërtetë duke shpërthyer në simbolizmin e Saturnit (Satanait). Kudo që njerëzimi tundohet të konvertohet në rrugën e kryqit të Jezusit, të gjitha këto histori bazohen në simbolizmin e këtij kulti të Saturnit. Pra, zgjidhja e ofruar gjithashtu kalon nëpër këtë kult të Saturnit. Ky është sekreti i madh i feve. Unë përpiqem të sfidoj njerëzit përmes faqes sime për të bërë kërkime. Në këtë kontekst, është e dobishme, për shembull, që të plotësohet termi 'kulti i Saturnit' në fushën e kërkimit në të djathtë të sipërme.

   Kjo është natyrisht mjaft e një shok kur them se Krishterimi ofron shpëtimin me anë të Jezusit dhe se ajo fshehurazi thjesht nuk është shpëtimi, por është po aq i mirë Satanizmi maskuar në një maskë të re, si një ujk në veshje të deleve. David Icke jep një provë të plotë në librin e tij 'The Perception Deception'. Mos prisni që unë të bëj një koment të vogël këtu në 1.

   Thelbi është se të gjitha fetë e mëdha botërore kanë origjinën nga Babilonia e lashtë dhe në të vërtetë në atë kohë në Egjipt. Judenjtë judaikë, pasardhësit e priftërinjve të lartë të Moisiut, janë në fakt shpikësit e feve të mëdha botërore. Ata në të vërtetë adhurojnë Luciferin (Satana, Saturni). Pra, është i mbështjellë në të gjitha fetë dhe të zbuloni se duhet të jeni të gatshëm ta bëni atë kërkim. Megjithatë, shumë të krishterë dhe muslimanë e shpërndajnë këtë informacion, sepse Bibla ose Kur'ani i urdhëron ata të mos pyesin "çfarë është shkruar". Krijuesit e feve kanë qenë kaq të zgjuar. Sigurohuni që njerëzit të mos shqetësohen për të kërkuar jashtë kutisë. Ju mund ta krahasoni atë pak me revizionizmin lidhur me historinë tonë të shekullit të kaluar. Mos guxoni të hetojnë Holokaustin dhe të vijnë në përfundime të ndryshme. Kjo është e dënueshme. Me faqen time unë i sfidoj njerëzit që të studiojnë 'fjalën e Perëndisë' nga një perspektivë që nuk nxitet nga shkrimtarët e klikës ose bindjeve të tyre fetare, por që të shkojnë vetë në hulumtime. Kjo kërkon guxim. Ju pastaj duhet të guxoni të shikoni 'fjalën e Perëndisë' në mënyrë kritike dhe kjo ishte pikërisht ajo që ju nuk u lejuat të bëni sipas kësaj 'fjale të Perëndisë'.

   Bota është kështu në kapjen e "matricës së Satanait" ose ndërtuesve të 'matricës së Satanait'. Unë i kam përshkruar ato si Archons. Rojet e kësaj matrice janë hibridet arkitektonike. Dhe pikërisht ato hibride arkitektonike janë themeluesit e feve të botës. Ata janë në shtresat administrative të qeverive dhe feve. Rruga për të shpëtuar nga kjo matricë nuk është Jezusi apo Muhamedi, por lidhja nga vetëdija jonë me "origjinalin" tonë jashtë kësaj matrice. Po aq e thjeshtë sa kjo? Po, është kaq e thjeshtë. Largohuni nga modaliteti i frikës. Nuk ka ferr. Kjo matricë e Satanait në të cilën ndodhemi tani duket më e djallëzuar. Ne duhet të dalim nga frika dhe programimi.

   Që profecitë të bëhen të vërteta dhe në thelb ndryshojnë pak nga njëra-tjetra në dy fetë e botës së madhe, gjithashtu mund të shpjegohet. Profecitë në Bibël dhe në Kuran janë, siç ishte, sfera që bie përmes Platland. Programi i softuerit për të dy fetë tashmë ishte shkruar (ashtu si tashmë sfera mbi dhe poshtë Platland është tashmë). Ashtu si Platlanderët e shohin sferën të shfaqen si një përvojë lineare e kohës dhe zhduken sërish, ne gjithashtu përjetojmë diçka që tashmë është programuar paraprakisht në një afat kohor. Megjithatë, programi (sfera) bazohet në mashtrime dhe frikë dhe është pjesë e burgut të Matrix. Profecitë flasin mjaft për vdekjen dhe shkatërrimin ... por në fund të fundit "vjen shpengimi" (gënjeshtarët gënjeshtarë!). Profecitë janë pikërisht një nxitje për ndjekësit e një feje për të mbrojtur çështjen e tyre. Tani e shohim këtë në Lindjen e Mesme, për shembull. Ura më e madhe që njerëzit ende duhet të marrin në zgjim është çkyçja e kontrollit të mendjes (më inteligjente dhe më efektive) të feve.

   http://www.martinvrijland.nl/2012/12/12/het-verhaal-van-de-platlanders/

   • @martin: rizbulimi i lidhjes nga vetëdija juaj me 'I lartë' tuaj të vërtetë jashtë kësaj matrice nuk ishte aq e thjeshtë sa që. Unë kam kërkuar shumë kohë dhe praktikuar për një kohë të gjatë dhe vazhdon të jetë një punë në progres, por meditimi transcendental (TM) më dha mjetet për të përdorur shqisat më të mira dhe më të mprehta në çdo rast. Arritja e një fushe energjetike me zero pikë ju jep mundësi të pafundme, më shumë se kurrë që kam guxuar të besoj ... në gjithë modestinë mund të them se TM ka qenë katalizatori i procesit tim zgjimit. PO jemi të mashtruar!
    Për më tepër, komplimente për fjalën tënde!

   • Unë e di unë mund të jetë një shumë për filmin Matrix kuotën, por ajo duhet të jetë e qartë se ky film padyshim paraqet një vizion të trans-humaniste, e cila në fund të fundit është vetëm duke punuar është bashkëpunimi / bilanci me botën matricës (3e film trilogji). Pra, nga "pranojeni". Ne mund të arratisim vetëm në atë burg. Në këtë kuptim, filmi tregon shumë të vërteta, por përsëri nuk është i plotë. Dhe kjo është sigurisht qëllimi i mashtrimit të Hollivudit (satanik).

    Megjithatë, një deklaratë e bukur nga një herë se filmi: "Mos mendoni se jeni, ju e dini"(Morpheus)
    Ose shumë ... ne nuk duhet të përpiqemi shumë, por vetëm e dimë.

 12. Mendoni ju: filmi 'Lucy' tregon shumë të vërteta, si shumica e filmave të Hollivudit, por sigurisht që përfundimisht prodhon një imazh të rremë (në këtë rast është vetëm duke folur për kapacitetin e trurit tonë). Kjo vlen edhe për shumicën (nëse jo të gjitha) filmat e Hollivudit. Përveç kësaj, Lucy mbetet brenda (me mua që përshkruhet) Realiteti Matrix. Aplikimi i vërtetë i kapacitetit tonë qëndron në gjetjen / lidhjen me 'origjinalin' tonë jashtë kësaj matrice. Emri Lucy natyrisht i referohet Luciferit.

  Filmat e Hollivudit përdoren për të testuar personin zgjuar dhe për të bërë gjurmë të rreme.

  • Fakti interesant: roli kryesor i Lucy ishte luajtur nga Scarlett Johansson. Ajo është me origjinë hebraike (Ashkenazi). Ndoshta jo krejtësisht rastësi.

  • Martin ashtu si bota e reklamave, muzikës dhe shtypit. Kush thjesht merr rrugën për të dëgjuar në "krye". Ne e shohim të gjithë rreth nesh. Ju prapë mund të jeni kaq mirë sa forma e artit / punës, por nëse nuk i përmbahet rregullave të sistemit (matricës) ju kurrë nuk do të përfundoni në krye. Duhet të jeni skllav dhe të manipulueshëm dhe pastaj të jeni në klub. Kjo është ajo që ata i sjellin fëmijëve në grupin 1 të sistemit të tyre shkollor. Të bësh kështu nuk do të thotë pikë të këqija ose vlerësime dhe asnjë shans në këtë sistem. Kjo ishte ajo që Semler kishte për të shkuar nëpër, si dhe, me shkollat ​​e tij ai tani krijon gjenialitetin e tij të sistemit në botën e tyre.

 13. Martin. Faleminderit për komentimin e matricës tani që unë kuptoj se çfarë do të thotë dhe mund ta lexoj në një dritë tjetër. Unë duhet të them pajtohem me shumë gjëra që ju dikur ka shkruar në të vërtetë shumica e njerëzve e marrin çdo gjë, por në, por në qoftë se ata kërkojnë të sinqertë si Bibla është i inkurajuar disa herë, p.sh. përshkruar në operacionet 17 nga shteti 10 freskët që Pali dhe Sila po predikonin në një sinagogë hebraike në Berea. Thuhet se Bereeans ishin të gatshëm të dëgjonin mesazhin e tyre dhe të shqyrtonin shkrimet e shenjta për të parë nëse kjo atë që kishin mësuar quhej edhe «më fisnike në frymë», sepse ata thoshin në Bibël.
  Që ju thoni se nuk ka ferr unë pajtohem me ju se Bibla nuk mëson në psalmin 146: 4 qëndron: Mendja e tij del jashtë, ai kthehet në tokë, me të vërtetë atë ditë mendimet e tij zhduken. Satani nuk e përdorin fenë për të mashtruar njerëzit feja e rreme është e plotë të doganave satanike dhe simbolika Merrni për shembull faktin se krishterimi tregojnë se Jezusi kishte vdekur në kryq për herë të parë e vërtetë se ai nuk vdiq si martir, dhe së dyti, kjo diçka që Perëndia blasfemohet, duhet të mbani mend se fëmija juaj është duke u dënuar në një karrige elektrike dhe të gjithë do të ecin me një zinxhir të një karrige elektrike me emrin e fëmijës suaj në të. Në Exodus 20: 4 Ju nuk duhet të bëni një imazh të gdhendur, ose ndonjë formë të ngjashme me diçka që është në qiell lart ose mbi tokë ose çfarë është në ujërat poshtë. toka është. Ai nuk mund të përkulet para jush (dhe ende kishat janë plot me të) për të heshtur për Budën, shih Psalm 115: vargu 3-8.

  Gjë 1 Unë nuk mund të rimë dhe korrigjuar mua, nëse unë rri pranë tij: ju besoni në Satan, por jo në Zot?

  • Satani është një korrupsion i Saturnit, i cili i referohet 'matricës'.

   • Vetëm për të kuptuar më mirë imazhet tuaja brilante: çfarë përbën Saturni planeti sipas jush? Nga asgjë të prekshme, mendime, ajër të pjekur, sundimtarë të padukshëm në përmasa më të ulëta si Platlanders dhe Matrix Earth?

    Si do ta përshkruanit fizikisht jetën në këtu dhe tani pa imazhe?

    Faleminderit paraprakisht (!) Për dijeninë time të vogël (jo, nuk qesh me Saturnin) për të përsosur.

  • Awake11, kontrolloni këtë kanal youtube për aq kohë sa ai ende ekziston. Video fantastike dhe analiza për kohën e errët që jemi tani

 14. Korrigjimi Jezusi vdiq në një shtyllë të Martelit.

 15. Faleminderit Martin. Artikull Super. Ju shpesh bien në përsëritje në lidhje me këtë temë. Por kjo është mirë! sepse edhe ju shkoni hap pas hapi çdo herë.
  Mbetet çështje e ndërlikuar.

  Ju e dini se diçka nuk është e drejtë në këtë botë. Edhe unë tashmë e kam pasur atë si fëmijë dhe më vonë, ju shkoni më thellë në të ashtuquajturën shpirtërore që kushton kthetra të mbushura me para. E ashtuquajtura anën kontrolluese për të cilën keni folur. Por pastaj ta mbani personin zgjuar një suxhuk

  Megjithatë, pyetjet mbeten në këtë temë.

  Të tilla si depopulation mbjellë nga elita.
  nëse duan të na mbajnë të bllokuar këtu, por në të njëjtën kohë popullata është kundër saj

  Dhe nëse kjo botë është një burg, që na kufizon, atëherë kjo botë nuk është vendi ku ne mund të jemi të lirë pavarësisht nga elita në pushtet apo jo.
  Ne mbetemi të kufizuar!

  Një tjetër gjë
  historinë e njohur përgjithësisht
  në pothuajse të gjitha fetë.
  Nëse mbijetoni gjithmonë duhet të shkoni në dritën e bardhë.

  kjo do të ishte gjithashtu një mashtrim i elitës.
  kështu që ju ndiqni dritën e bardhë dhe BAM jeni përsëri në burg tokë.
  mund të gjesh liri nëse vdes, nuk duhet të ndiqni dritën e bardhë.

  ajo që thashë është ende një çështje komplekse, por super Martin për angazhimin tuaj të pakalueshëm për të kuptuar njerëzit

  • Një depopullim alarmant është me të vërtetë në rendin e ditës (21), por fuqia ekzekutive dhe klienti i tyre elitë e konsiderojnë këtë si një të keqe të nevojshme jo kontradiktore është me qëllimet e tyre.

   Mbajtja e njerëzimit në burg nuk është një qëllim në vetvete, por 'vetëm' një mjet (represiv) për realizimin e objektivit të tyre parësor: fuqinë totale.

   Krahasoni elitën me planet e tyre të neveritshme dhe veprat me fermerë për të hyrë në mendjen elitiste, të sëmurë:

   Grusht leshtë dele, workhorses forta dhe lopë të majme që kullosin mbi tokë të madhe e kauboj bëjnë shitje të mjaftueshme për të, profitabilitetit dhe vazhdimësinë, që do të thotë rrezik të lartë për të jetuar, jetesës dhe të biznesit operacionet e fermës së tij.

   Në fund të fundit, tokat e tij bujqësore ofrojnë mjaft hapësirë ​​për shumë kafshë të tjera të mishit të gjirit, plus fuqinë biologjike dhe fuqinë punëtore. Kafshët e tij rriten natyrshëm dhe artificialisht, në mënyrë që furnizimi me ushqim i fermerëve të kafshëve të rritet në mënyrë eksponenciale. Pak a shumë në proporcion me kërkesën në rritje të tregut: njerëzit që konsumojnë po ashtu janë në rritje të përgjumur.

   "Oops," fermeri mendon në një moment, "kopeja ime e mbipopulluar ha tokën time boshe dhe thuhet të jetë e plotë, këmbën timebatterij me pulat, unë tashmë kam qenë në gjendje t'i marr ato dhe robotët e mia të makinës ofrojnë shumë më shumë margjina të fitimit ".

   Fermeri i thërret bijtë e fermerit të tij të urdhërojnë:

   "Hiqni kafshët e tepërta dhe të sëmura, ende mbillni kafshë të shëndetshme për mish të shijshëm lëng, por me junk të modifikuar gjenetikisht më të lirë për konsumatorin. Mos guxoni të ndërhyni fizikisht me këtë lloj helmimi të plotë, prandaj martohuni vetëm me bijat fshatare të familjeve tona të lidhura për të mbajtur linjën tonë të gjakut të pastër ".

   "Oh po, vendosni gogolë në dhe përreth fermës sonë për të mbajtur vjedhur zogjtë e zgjuar larg. Lëjuat me breshër sapo të vijnë shumë afër [të vërtetat], sepse ata rimarrin tokën tonë dhe të fshehtë dhe e zbulojnë atë publikisht, duke i vetëdijshëm për ndarjen e rrushit të madh ".

   Ata zogj të mençur, kjo është ne. Këto thërrime të bukës përmbajnë artikujt fantastik të Martinit dhe reagimet tona. "Fermat e tyre" janë planeti ynë, të cilin askush nuk lejohet të posedojë, përveç Nënë Natyrës së Tokës, që të gjithë ne marrim hua nga gjeneratat tona të ardhshme. Spekullatorët e tyre përbëhen nga Archons, agjentë që e bëjnë këtë Matrix Net tensionet në planetin tonë të burgosur të ushqyer nga kafazet e baterive për të fjetur masat gri.

   Nëse, pas leximit të imazheve të mësipërme, duhet të dëgjosh që drita të dalë ose ta shohë në rast të një tranziti të mundshëm gjatë zgjimit:

   • Metaforë e mrekullueshme

    Tani!

   • Nëse e lejon veten të nxitet dhe kontrollohet nga frika, gjithmonë do të mbetesh skllav i sistemit.

   • Hej, nuk e dija këtë episod. Me të vërtetë shumë të përshtatshme! faleminderit shumë.

 16. Me aq sa kam kuptuar tani "dritën e bardhë", një pajisje shpirt korrje, "se ju do të rigjetur shpirtin pas vdekjes në një iluzion të mrekullueshëm të dashurisë dhe sigurisë në botë astral. Secili medium në të cilën ky mesazh gjithmonë thotë. "Është kaq e bukur !!! jo ata nuk të vërtetë duan të terren mbrapa >>>>> por ata janë gjithmonë ... .. Rara si mund. Fëmija Goh ju keni dy nga ushtrimet tuaja nuk është bërë bërë mirë atëherë ju dështuar dhe ju duhet të merrni përgjigje. {Raundi tjetër] gosh çfarë e mirë që keni bërë këto dy detyra / mësimet e jetës keqardhje që keni kryer tani andere'fouten ' dhe përsëri fitoi karma. por fatmirësisht mund të zbresësh përsëri. Ose me një kujtesë të shuar, sepse ajo është aq i përshtatshëm i.vm me gjërat që keni mësuar dhe sfidat që ju duhet të bëni.
  disi ky është një parim shumë i çuditshëm që është shitur për ne që ne duhet të mësojmë të ashtuquajturat mësimet e jetës këtu. Si shpirti ynë është një pjesë e plotë e burimit me të gjitha veçoritë tashmë të pranishme. çfarë duhet të mësojmë këtu? Unë kryesisht mendojnë se ne kemi këtu Unlearning apo idiotike për të veçanërisht të baterive për forcat parazitare 4D se këtu në këtë çarje në pëlhurë kozmike {humnerë rënë engjëjt]
  kanë krijuar /

  shumë informacione interesante dhe të mirëfillta në këtë faqe për këtë temë

  http://www.in5d.com/how-to-exit-the-reincarnation-system.html

  [e keqja e bën dritën e bardhë të duken mirë në të njëjtën skuadër]

  • Mendoj se artikulli është më shqetësues. Kjo pothuajse ju frikëson që ta lini këtë shitholl, nga frika se do të bëni zgjedhjen e gabuar. Pyes veten se çfarë tjetër mund të shihet pranë tunelit të bardhë në mënyrë që të bëni zgjedhjen e duhur. Sepse gjëja 1 është e sigurt: kurrë nuk dua të kthehem këtu.

   • I dashur angela,

    krejtësisht e kuptueshme që jeni të tronditur. Për dy vjet unë kam qenë krejtësisht i shokuar për të gjitha zbulimet dhe faktin se si ne jemi duke u gënjyer nga të parët në planetin tonë deri pas kësaj.

    Ekziston vetëm ju, mbivendosni / vetë / burimin tuaj më të lartë. Të gjithë të tjerët që mendojnë që ju mund të pohoni autoritetin tuaj ose kujt i jepni fuqinë tuaj, i përkasin universit / matricës demiurge.

    ju shihni dritën e bardhë, kthejeni shkallët 180 në drejtimin e kundërt dhe pyetni veten të mbingarkoni kthimin tuaj të drejtpërdrejtë në burim. Nga Burimi ju mund të mishëroni nëse dëshironi akoma, por me kujtesë të plotë.

    A jeni kapur në iluzionin e dritës së bardhë? Mos e lejoni veten të gjykohet. mos nënshkruani një kontratë duke konfirmuar / thënë "po" se do të kishit bërë diçka "të gabuar". kërkesë që ju mund të shkoni poshtë me kujtesë të plotë. Vetëm në kushtet tuaja dhe jo në të tyrin.

    Ekziston një sasi e madhe e karmës energjetike / kontabël të hedhur në të njëjtën mënyrë që bankat e mëdha poshtë këtu me shantazhet dhe ende me raporte të mira vjetore mund të dalin. Karma nga të tjerët (administratorët e sistemit) është shkruar në heshtje në llogaritë e të tjerëve dhe kështu bilanci energjik kozmik është i saktë.

    Kjo është ajo që sundimtarët e dinë dhe prandaj nuk shqetësohen për krimet e tyre. Në fund të fundit, projektligji për këtë paguhet nga kafshët e tyre.

    është me të vërtetë shqetësuese, por e kuptojnë se të gjitha sistemet fetare. Edhe këtë dhe ndoshta kryesisht shpiku gjithë ky mësimeve të lashta të përfshijë ish-sistemit të skllevërve për elitën [annunaki dhe shumë të tjerë] për të krijuar dhe mbështetur duke e bërë të urtit shpirtin vetëdijshme thjeshtuar njerëzor nëpërmjet inxhinierisë gjenetike se ato ishin perëndi dhe mund të flisnin në emër të perëndisë së madhe.

   • Angela ju merrni saktësisht se ku qëndron problemi Problemi, BANG ZIJN, është ajo që matrica e këtij momenti është mbi të gjitha. Ata krijojnë sëmundje, luftra dhe incidente të çuditshme për t'i bërë njerëzit gjithnjë e më shumë të frikësuar. Duke dalë nga kjo botë e frikës, nuk ka më një fuçi për një person të tillë dhe pastaj sistemi do të bjerë ty dhe do të jeni të lirë. Unë vetë e kam përshkruar këtë në shumë libra dhe funksionon sepse ajo që unë ende e bëj si sistemi ligjor ashtu edhe shoqëria aktuale më lë në të majtë.

 17. Martin ne nuk jetojmë në Matricë, ne jemi Matrica.

  Pra, zyra që unë jam tani nuk është aspak. Për mua, megjithatë, ndihet si një gjë e vështirë në të cilën unë mund të pushoj krahët për të tipit.

  Martin në fakt nuk ekzistojnë shumë?

  • Ekzistenca, realiteti dhe iluzioni janë gjithnjë e më shumë si koncepte të paqarta në sytë e mi.

   Në vetvete eksperimente imagjinare qesharake (të qëllimshme): një Jos Troublemaker ecën drejt nesh dhe thotë:

   "Ju në të vërtetë nuk ekzistojnë."

   Si një mendimtar kryq i dashur paqe, unë jam i mbushur me gjyqtarin tim mbi krahun e sipërm të Troublemaker.

   "Haha, nuk u dëmtua," grins Jos Troublemaker.

   Pastaj vjen Arnold Zwartenek i cili merr të njëjtin koment nga Jos Troublemaker: "Ti nuk ekziston, Arnie!"

   Të zemëruar, Zwartenek jep një prerje të vështirë për mjekrën e dyfishtë të Troublemaker, që humbet vetëdijen e tij.

   Çfarëdo gjëje të asaj nokaut, Jos buzëqesh: "Faleminderit Arnold, më bëre të harroj tim tërhoqi gjithsej! "

   Pastaj vëllezërit Bruce & Lee do të bashkohen me turmën që të gjithë dëgjojnë nga Jos Troublemaker se ata me të vërtetë nuk ekzistojnë.

   Lee nis Josin në salcë me mollë me lëvizjen e tij të shkathët karatesë. Pothuajse Josja Troublemaker pranon se dhimbja me të vërtetë ndihet e vërtetë:

   "E pra perëndeshë", shprehet Jos Troublemaker, "dhimbja mund të duket e vërtetë, por është vetëm një sinjal holografik nga hëna e uritur në trurin tim!"

   Bruce Will është i ngopur, kap Glockin e tij dhe dëshiron ta shoshë Josun me plumba që fluturojnë në të si predha super-energjike me shpejtësi të lartë.

   Nga askund Jozhu i madhërishëm Kee duket: "Ah tani, a më telefono përsëri gjatë lojërave të rrezikshme me njeriun injorant?"

   Të mbushur me habi, turma e njerëzve shikonte plumbat në heshtje në ajër pak para se dora e tezes Kee të zgjaste për të mbrojtur gjyshen e saj Jos Troublemaker.

   "Çfarë dreqin," thotë Bruce të Arnoldit, "ajo skenë nga The Matrix duket si Neo, vetëm tani si një lloj magjistari i vjetër me fuqi hyjnore".

   Jos Troublemaker shudders: "Whoaha, unë thashë se asgjë nuk është ajo që duket. Ju dhe unë, ne nuk ekzistojmë! "

   Në atë moment, gjyshi i madh i tezes Kee në fytyrën e tij: "Turp për ne aq qesharak, Jos T!"

   Lotët po hedhin sytë e Jos Troublemaker në këtë kohë dhe fillojnë të qajnë: "Me të vërtetë ju mungoj shumë, auntie."

   "Më mungon edhe ti," vazhdon tezja e tij, "e kupton që ne ekzistojmë me ndjenjat tona të vërteta, të rrënjosura thellë dhe ekzistojmë gjithmonë?"

   Jos Troublemaker nods dhe në këtë moment një plumb shoots lirshme dhe anën e kokës së tij prek pikërisht në gjumin e tij.

   Djersitja në shtrat, Jos zgjohet nga makthi i tij dhe sheh orën e tij të alarmit në atë kohë që është:

   9.11 AM. "Shit, gjumë në ditën e parë të punës sime të re të ëndrrave," mendon Jos.

   Ai kthehet përsëri në shtrat për kohën shtesë të ëndërrave dhe psherëtin: "Unë tashmë jam tepër vonë"

   Pikërisht dy orë më vonë në 11: 11 Jos zgjohet mrekullisht dhe mendon: "Pra, kontrolloni artikuj dhe komente të reja në bloget e mia të preferuara" ????

   Kështu që unë mendoj se ekzistoj. Unë mendoj se qesh dhe qaj kështu që ndihem. Unë mendoj se ndihem kështu që unë jetoj. Unë mendoj se jetoj kështu që me të vërtetë ekzistoj

 18. E madhe për të lexuar këtë dhe kështu mesazhi vjen hap pas hapi bota në botën e matricës sonë

  Titulli: MATRIX i pjesës së sistemit 1. ISBN 978-1-291-88840-9
  http://www.johnbaselmans.com/Downloads/Books/Matrix1_download.pdf
  Madhësia e skedarit 2.8 MB

  Titulli: MATRIX i pjesës së sistemit 2. ISBN 978-1-291-88841-6
  http://www.johnbaselmans.com/Downloads/Books/Matrix2_download.pdf
  Madhësia e skedarit 3.7 MB

 19. @trebor. Unë me të vërtetë pyes veten se si kjo është. Ndoshta matirx ose shqisat tona janë kalibruar në frekuencën magnetike elecytro që në këtë hapësirë ​​kohore mbajmë hologramin tuaj së bashku ku keni përvojën që nuk mund ta kaloni atë.

  Kjo është e fundit me dy kurthe serioze në javët e 6. [Pikat e daljes së mundshme] u bënë dhimbje të qarta. ;-)

 20. Artikulli interesant Martin Vrijland, prodhim gresi.

  Në filmin 'The Matrix' Neo ka mundësinë të zgjedhë midis dy pilulave edhe midis dy ngjyrave dhe një të kuqe ose një kaltër për të gjetur 'sa thellë është lepuri / vrima e tërbuar'.
  Në realitetin e krijuar të prekshëm dhe mjedisin e MA-TRIX, gjyshe e gjakut të kaltër të gjakut portokalli me gjak të ftohtë kanë më shumë se 400.000
  Përfituesit e sigurisë jo-sociale gjithashtu kanë dy zgjedhje, sado të pangjella.
  Pilula e parë e rëndë ka të drejtën e asistencës dhe asgjë tjetër për pjesën tjetër,
  e vështirë për të marrë përmes fytit dhe pellg peshku është i madh.
  Zgjedhja e dytë dhe pilula e pangjyrë është pilula Drion.
  Të gjitha dy pilula tregojnë se si pafund thellë në sakatoj lepuri-vrima është en e zezë dhe e zezë absorbon të gjitha ngjyrat e spektrit, ju e dini, ylber në fund të matricës iluzionin i madh i një tenxhere të artë.
  Mjaft e qartë, mendova, por jo mjaft interesante
  martix ka arritur shumë mirë (tani) për iluzionin dixhital
  për të implantuar në njerëzit në funksion të njerëzve të ekranit-zombie.
  FNV përpiqet ta detyrojë këtë matricë të mërkurën në mbrëmje në Tilburg.
  Frika është duke u biseduar me ne, por kam frikë se është një mision i pashpresë përsëri. Mendoni për veten dhe filozofoni vetëm në idetë tuaja "Matrica" ​​në vend që të bëni vërtet diçka ......

  http://www.fnvbouw.nl/actueel/nieuws/paginas/Protestmars_Stop_werken_zonder_loon_1236.aspx.

 21. Por Martin, çfarë pyes veten, çfarë ndodh me ndërgjegjen tuaj kur keni përdorur drogë? Çfarë ndodh me realitetin tuaj? A është ende kjo brenda matricës? Dhe nëse po, pse është e paligjshme? Cilat janë ata që kanë frikë, pse nuk mund ta përdorim këtë.

  • arsyeja e vërtetë për hashishin dhe ndalimin e Weed-it ka të bëjë me këtë. Ai prish programimin me kujdes. Ju mendoni jashtë linjave.
   ky është një nga kërcënimet më të mëdha për sistemin dhe për këtë arsye njerëzit nuk lejohen të përdorin këto burime.

   ata vetë, natyrisht, janë në gjendje të shohin dhe manipulojnë pamjen më të madhe.

   • Personat në krye të këtij sistemi (lexoni shoqërinë) janë të gjithë përdoruesit e narkotikëve. Përndryshe ata nuk mund të funksionojnë në këtë botë rob, ku thuhet me kokëfortësi që shtrembërimi është i drejtë dhe ku bëhet njeriu i zi dhe i bardhë. Një shembull i mirë është sistemi ligjor ku njerëzit ende e dinë se si t'i trajtojnë njerëzit si skllevër nëpërmjet drejtësisë së klasës. Droga është motori për këta njerëz në krye. Unë e kam përshkruar të gjithë këtë në detaje në librin e faqes 1060 që kam përmendur këtu.

 22. martin,

  shumë mirë që diskutoni këtë temë. Po bëhet gradualisht kohë për të vepruar në vend që të grindet për atë që është e gabuar. Njerëzit që duan të dinë tani e dinë se është e gabuar, njerëzit që nuk duan të dinë janë kaq indiferentë sa duket se është kot për t'iu drejtuar atyre, përveç përjashtimeve.

  Unë dua të ju dhe lexuesit tuaj kujtoj një dokumentar shumë interesant që shqyrton matricën në të gjitha aspektet e saj, duke përfshirë edhe fëmijë, grupi babilonas, Satanizmi, alien, NWO, kështu që aktualisht ne po diskutojmë këtë dokumentar Bovendien.com. Sigurisht që ia vlen t'i kushtohet vëmendje kësaj dhe të lejosh dritën tënde të ndriçojë për të.

  http://www.bovendien.com/categorieen/wetenschap/1794-stop-met-wachten-het-is-nu-tijd-voor-handelen-deel-1

  http://www.bovendien.com/categorieen/wetenschap/1795-stop-met-wachten-het-is-nu-tijd-voor-handelen-deel-2

  http://www.bovendien.com/categorieen/wetenschap/1797-stop-met-wachten-het-is-nu-tijd-voor-handelen-deel-3-t-m-7

  http://www.bovendien.com/categorieen/wetenschap/1799-bent-u-al-bang-genoeg-inleiding-deel-8-t-m-14-holographic-disclosure

  Shumë i vlefshëm për të marrë pjesë dhe prezantuar lexuesit tuaj. Ky dokumentar gjithashtu ofron një zgjidhje shumë të thjeshtë për problemet që hasim të gjithë. Unë mendoj se është një stunner e një docu. U habit se në këtë seri janë diskutuar shumë tema që kemi trajtuar në vitet e fundit, por nuk kemi gjetur fije të përbashkët. Ata kanë arritur të gjejnë prodhuesit e kësaj serie me këtë dokumentar si një rezultat të mahnitshëm përfundimtar. regards,

  Lidhje

  • Unë e di këtë seri dhe e konsideroj atë disorganized (të rrezikshme) disinfo. Gjithashtu është në kundërshtim me shpjegimin tim më lart. Unë nuk do të shqetësojë për të shpjeguar se këtu në detaje. Termi "Activator Key Secret" dhe "ylli i gjashtë yjor" vetëm duhet të paralajmërojnë njerëzit nga këndi që vjen. Rrjeti i njëmbëdhjetë i sigurisë së zio për zgjimin.

 23. Ndërkohë, rusët po japin një shikim të afërt në kuzhinë të ekzekutimit të konsumatorit të Projektit Blue Beam, që pritet të vijë së shpejti në një teatër në lagjen tuaj.

  http://youtu.be/QAWHIEG554k?list=UUpwvZwUam-URkxB7g4USKpg

  • Faleminderit Elvetwelve,

   Video 17 nga ajo listë e 100 kështu për të parë.
   Shikoni edhe nëpërmjet URL-së direkte:

 24. gabim i parakohshëm nuk donte të ngarkonte filmin e rt dhe projeksionet HD në teatrin bolshoi. {Më mungon një funksion redaktimi}

 25. Njohja ose shihet krejtësisht, ndryshim i madh. Zionhoax është gjithashtu atje. Ylli i 6 është vetëm një simbol që disa grupe me vetëdije vënë në një dritë të keqe. Pak si hebrejtë dhe cionizëm, për të vënë një shesh të tymit.

 26. @ Martinvrijland.
  Lexoni komentet tuaja dhe lexoni lidhjen që ju përmendët në lidhje me pemët e aeroplanëve. Pajtohem me mjaft disa gjëra që ju shkruani një herë por ajo që për 1 tip 5: 19 nuk thotë se e gjitha nuk është: se gjithë bota dergjet nën pushtetin e të ligut Satanit lig, Djalli, ai do të jetë i pari i autoriteti i ajrit të përmendur në një vizion 2: 2 ky ajër i referohet mënyrës së të menduarit të botës. Satani përdor këtë mënyrë të të menduarit për t'i bërë njerëzit të mos i binden Perëndisë. Por ajo që desha të them, sepse unë dal nga tema shkrim për mediat alternative të kontrolluara, por teksti thotë shumë qartë, jo vetëm në botën e medias, por edhe sistemi global politik, feja e rreme etj ... jo vetëm media. Jezusi u mësoi dishepujve të tij që të mos jenë pjesë e botës, shih John 15: vers19 si shembull 1. Satanai nuk dëshiron që njerëzit të besojnë në Zot dhe ai ka një arsye për këtë, shih Peter 5 ajet 8. Ne si njerëz kemi diçka shumë të çmuar që Satani e ka humbur shumë kohë më parë. Libri i Zbulesës përmban profeci që nuk kanë ardhur ende. Shumë tashmë janë liruar, por si ju në Rev 20: 10 mund ta lexoni atë, thotë, dhe djalli mashtruar, do ta hedhin në liqenin e zjarrit e të squfurit ... .. Kjo është një profeci që është ende për të dalë (liqeni i zjarrit dhe squfuri është simbolik këtu dhe qëndron për shkatërrimin e përjetshëm), por djalli e di se kjo do të ndodhë, ai dëshiron të marrë sa më shumë njerëz të jetë e mundur me të. Kureshtar për atë që ne si njerëz kemi se është kaq e çmuar? Lexoni Psalmin 37: 29 Psalm 37: 34 dhe kërkoni një përkthim të besueshëm të Biblës http://www.jw.org .

 27. Kryesisht teksti i këtij artikulli shkon paralel me tekstin e videos që kam paraqitur. Ekziston një ndryshim i rëndësishëm. Ekstraterritet, kërcënimi i luftës bërthamore (nuk është e mundur), fatkeqësitë natyrore, kështu që çfarëdo skenari janë skenarë të mundshëm në fund. Ata që kanë njohuri të matricës përdorin median për të ndryshuar modelet e tyre të mendimit në jetën tonë të përditshme dhe pastaj t'i bëjnë realitet nëpërmjet mendjes së masave. Prandaj, ne jemi ata që çdo gjë që ne shohim ndodh të shfaqë rreth nesh, sepse ne nuk e kuptojmë matricën dhe grupin e vogël elitar, ata që kanë kaluar këtë njohuri mijëra vjet për të dashurit e tyre dhe bashkëpunëtorët.

  Në momentin që të gjitha këto njohuri do të ndahen me të gjithë, nuk ka më bazë të fuqisë dhe sundimi i atyre linjave të gjakut 13 do të kalojë.

  Prandaj ne nuk duhet të luftojmë kundër atij klubi, por vetëm ta mbajmë në mendje realitetin tonë me të cilin do ta kuptojmë gjithashtu. Lucifer do të thotë në këtë bartës të dritës, mendimi i parë i krijuar nga njëshmëria që gjithmonë ishte dhe gjithmonë do të jetë. Kjo njëshmëri ku qëndroni kur flini ose kur vdisni ose kur nuk jeni të lindur. Nuk ishte parë që një proton, babai, pastaj erdhi neutron, i biri dhe për të krijuar iluzionin e materies ishte elektron është negative dhe të sillet rreth Atit e të Birit, e Trinisë së Shenjtë.

  Elita di të drejtojë këto mendime, molekula sipas molekulës, duke përdorur parimin e majmës së njëqindtë.

  Në të vërtetë, siç thotë artikulli juaj, asgjë nuk është realitet, por në të njëjtën kohë si e vërtetë sa mund të jetë.

  Simbolet përdoren gjatë seancave të meditimit për të forcuar kontrollin e mendimit. Çdo simbol ka një kuptim dhe një fuqi të caktuar, ashtu si numrat që elita përdor për të kaluar gjërat së bashku në kodin.

  Një yll me pesë cepa është vetëm negativ nëse doni që ajo të jetë negative. Merrni swastika si një shembull. Shenjë e pjellorisë në shumë civilizime të lashta, por nëse keni pasur këtë shenjë në krahun tuaj tani do të shikoheni, sepse një grup i vogël ka dhënë një kuptim të ndryshëm për të.

  Desinfo nuk është aspak rasti, sepse në të kaluarën, 1984, është vërtetuar se gjërat mund të ndikohen nga eksperimentet e mendimit. Çikago, eksperiment për të ulur krimin me 25% pati sukses.

  Vështrimi i parë në të gjitha pjesët, sidomos pjesët 9 dhe 10 janë shumë të rëndësishme sepse ato diskutojnë gjithashtu idiotët babilonas dhe abuzimet e fëmijëve, sakrificat rituale etj. Ka shumë më tepër për këtë dokument sesa mendoni. Nëse e keni parë plotësisht atë, unë do të doja të shkëmbehja me ju.

  regards,

  Lidhje

  • Faleminderit për këtë koment. Unë gjithashtu besoj se konflikti (me interpretimin që zakonisht i japim termit) vepron vetëm kundërproduktiv. Ju gjithashtu mund të "luftoni" duke udhëhequr jetën tuaj.

 28. @ Martinvrijland.
  Lexoni komentet tuaja dhe lexoni lidhjen që ju përmendët në lidhje me pemët e aeroplanëve. Pajtohem me mjaft disa gjëra që ju shkruani një herë por ajo që për 1 tip 5: 19 nuk thotë se e gjitha nuk është: se gjithë bota dergjet nën pushtetin e të ligut Satanit lig, Djalli, ai do të jetë i pari i autoriteti i ajrit të përmendur në një vizion 2: 2 ky ajër i referohet mënyrës së të menduarit të botës. Satani përdor këtë mënyrë të të menduarit për t'i bërë njerëzit të mos i binden Perëndisë. Por ajo që desha të them, sepse unë dal nga tema shkrim për mediat alternative të kontrolluara, por teksti thotë shumë qartë, jo vetëm në botën e medias, por edhe sistemi global politik, feja e rreme etj ... jo vetëm media. Jezusi u mësoi dishepujve të tij që të mos jenë pjesë e botës, shih John 15: vers19 si shembull 1. Satanai nuk dëshiron që njerëzit të besojnë në Zot dhe ai ka një arsye për këtë, shih Peter 5 ajet 8. Ne si njerëz kemi diçka shumë të çmuar që Satani e ka humbur shumë kohë më parë. Libri i Zbulesës përmban profeci që nuk kanë ardhur ende. Shumë tashmë janë liruar, por si ju në Rev 20: 10 mund ta lexoni atë, thotë, dhe djalli mashtruar, do ta hedhin në liqenin e zjarrit e të squfurit ... .. Kjo është një profeci që është ende për të dalë (liqeni i zjarrit dhe squfuri është simbolik këtu dhe qëndron për shkatërrimin e përjetshëm), por djalli e di se kjo do të ndodhë, ai dëshiron të marrë sa më shumë njerëz të jetë e mundur me të. Kureshtar për atë që ne si njerëz kemi se është kaq e çmuar? Lexoni Psalmin 37: 29 Psalm 37: 34 dhe kërkoni një përkthim të besueshëm të Biblës http://www.jw.org Mos e shpresoni këtë mesazh! Unë jam vendosur aq shpesh sa unë kam provuar për të vendosur atë, sepse unë nuk mund të merrni përmes! !!!

 29. Aha tani?

 30. Nga rruga, unë do të thotë Ephesians 2: 2 ka në veçanti një koment 2: 2

 31. Megjithatë, mendoj se feja nuk mund të jetë e gabuar në vetvete, por përdoret për të marrë njerëz nën të, duke dhënë informacion jo të plotë, ashtu si në shkencë. Një litar nuk është i keq në vetvete, por nëse lidhni njerëzit me të, kjo mund të jetë e keqe. Frika është gjithashtu diçka tjetër përveç frikës. Është më tepër frikë, respekt. Dhe fjalët si mëkati nuk duhet të merren aq seriozisht. Mëkati nënkupton diçka që nuk i përmbush qëllimet e saj. Nëse e djegni ushqimin është një turp, por gjithmonë mund të shkoni tek kinezët ose në dyqan për të marrë diçka. E gjithë e diela me krahët e tua u kalua sepse nuk mund të bësh asgjë, kjo është vetëm mëkati.

 32. dëgjoni kur i them këto fjalë
  pa përmbajtje ata përfundojnë në veshët tuaj
  atje ju i përkthejnë ato në përmbledhje të lidhura me konceptet
  por më tregoni se çfarë është e vërtetë?

  iluzione nga ëndrrat që tregojnë veten në realitet
  kopje të kloneve të modeleve fractal

  Realiteti: më i vogli dhe në të njëjtën kohë grimca më e madhe
  nuk është gjë tjetër veçse një lodër e menduar

  Echt

  një fjalë e bukur që nuk thotë aspak
  vetëm një iluzion shkakton kalimin e kufirit
  përsëri ato ëndrra, por ëndrrat është e keqe?

  me të vërtetë.

  keq.

  lufton.

  Asgjë nuk është e vërtetë përveç vetëdijes e cila është vetëm një iluzion i mendjes
  dhe kështu mbetet një mit dhe asnjëherë nuk ka qenë

  ne jemi kthyer aty ku jemi. Fillojmë me një fjalë përsëri.
  Realifobie. Kjo është frika nga gjithçka që unë shoh, erë, shije, ndjenjë ose dëgjim.

  Dhe kështu ne kemi hedhur përsëri një mit në realitetin aq real
  fiktive në tastierë nëpërmjet mekanikës fiktive dhe logjikës kufizuese

  Por kjo nuk llogaritej, me të vërtetë.

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër