Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Rosetta, Philae hapësinore dhe kometa 67P / Churyumov-Gerasimenko

Rosetta, Philae hapësinore dhe kometa 67P / Churyumov-Gerasimenko

Anija Rosetta sot do të vendosë Philae hapësinore në kometë 67P / Churyumov-Gerasimenko. Kometat janë të njohura të tërhiqen pas një lloj bishti kur vëzhgohen nga stargazers. Ligjërata zyrtare ka qenë gjithmonë se kjo është për shkak se kometat kryesisht përbëhen nga akulli dhe për shkak të ngrohjes së diellit një lloj bisht i avullit të ujit pas tij. Në Media Stream Stream gjithashtu dëgjoni se dikush dëshiron të hulumtojë kometë 67P, sepse dikush dëshiron të zbulojë se nga vjen gjithësia e ujit në tokë. Në 1950, astronomi Fred Whipple doli me një teori të titulluar 'hipoteza e pista e mbledhjesmarrë. Kometat kryesisht do të përbëheshin nga gazrat e ngrirë dhe avujt e ujit, monoksidi i karbonit dhe CO2 të përzier me pluhur primordial nga formimi i sistemit diellor. Sepse kometat gjithmonë kalojnë diellin, dilema duhet të zgjidhej. Në fund të fundit, nëse një kometë avullon për shkak të nxehtësisë së diellit, kometa duhet të tkurret në madhësi me çdo kalim përgjatë diellit. Ky nuk është rasti dhe kështu astronomi holandez Jan Oort doli me një teori të re. Ai mendonte se në një distancë 1000x sa larg distancës nga Plutoni në diell duhej të ishte një lloj ambienti akull, ku do të ishin tokat e mëdha akulli. Uji në tokë duhet të vijë nga diku, apo jo? Jan Oort konceptonte teorinë se pas miliona vjetësh, një kafaz i tillë akulli mund të largohej nga ky rrip akulli dhe mund të sillte në orbitë rreth diellit. Megjithatë, ende nuk shpjegon se si kometat mund të ekzistojnë për miliona vite dhe nuk kanë ikur plotësisht. Pas të gjitha, bishti i tyre do të përbëhej nga avujt, kështu që atëherë duhet të lirohet një herë. Kjo pyetje ndoshta qëndron në bazë të faktit se njerëzit po bëjnë tani shumë përpjekje për të hetuar këtë kometë.

Nga imazhet e para të kometës, megjithatë, shohim se pak akull është i dukshëm në kometë. Youtuber DAHBOO77 vjen me një tjetër vëzhgim të mrekullueshëm. Do të kishte një impuls të shëndoshë nga kometa që nuk përmendet askund në Media kryesore të Rrjedhjes. Klikoni mbi kjo lidhje për të dëgjuar për këtë. Kur vjen ky fenomen i shquar dhe nëse kjo ishte një arsye shtesë për të hetuar kometën është sigurisht guessing. Megjithatë, teoria e Jan Oort do të ketë të bëjë me të. Vëzhgimi më i rëndësishëm, megjithatë, është se kometa duket si një gur goxha i fortë në sy.

Nëse shikoni dokumentarin e mëposhtëm nga Projekti Thunderbolt, do të zbuloni se ka ndoshta një arsye tjetër për të hetuar kometën. Teoria e projektit Thunderbolt e kthen të gjithë shkencën me kokë poshtë. Ata marrin një shkarkesë elektrike midis planeteve. Sipas teorisë së tyre - të cilat ata mbështesin shkencërisht - shkarkimi elektrik midis planeteve do të kishte një efekt ndezës plazhi në sipërfaqen e planetit. Përmes testeve laboratorike ata tregojnë se grooves thellë që mund të vërehen në sipërfaqen e Marsit kanë të njëjtën gjeometri si një pishtar plazma në një sferë çeliku. Në teorinë e tyre, kometat nuk janë bllokada të gazit të ngrirë dhe pluhur primordial, por kometat janë fragmente të planetit që kanë lindur pas shkarkimit elektrik midis këtyre dy planete. Me këtë teori, Adhurimi i Saturnit që ne i respektojmë në mbarë botën në të gjitha fetë, sepse kjo teori merr ndërrime planetare dhe një marrëveshje origjinale planeti në të cilën Saturni formoi diellin qendror. Në këtë teori të re bishti i dukshëm prapa kometës nuk është shkaktuar nga avujt e ujit, por nga shkarkimi elektrik mes diellit dhe kometës.

Pyetja është nëse ESA do të sjellë nga gjetjet e tij në drejtësi dhe nëse kjo do të konfirmojnë teorinë fuqishme të projektit Thunderbolt e vjetra teorive jo-i papërshkueshëm nga uji të Fred Whipple dhe Jan Oort do të mbijetojë.

Shiko të gjitha episodet e 'Simboleve të një Qielli Alien' nën këtë lidhje ose të shikojnë kjo prezantim.

Të gjitha aksionet 77
468 ad

21 Comments

 1. rreth programit të hapësirës sekrete.

  kujtoj intervistën me pronarët e markës së kapitenit i cili është burgosur për tridhjetë vjet për shkak të ziles së tij në lidhje me pjesëmarrjen në programet e hapësirës sekrete dhe turneun e tij të detyrës në marsh dhe në hënë.

  http://youtu.be/R3jpb7LITxQ

 2. Parashikimi (11: 00 orë): lander Philae do të përjetojë një shkarkesë të madhe elektrike kur t'i afrohet kometës dhe një blic i madh do të respektohet. Ndoshta të gjitha komunikimet dhe të gjitha elektronikat do të shqetësohen.

  • Rreth 17: ore 05 kohë Mbretërinë e Bashkuar, Lander Philae ul nga MSM në kometë, por ndryshe nga ajo që ata pretendojnë - se kjo nuk është bërë më parë - se me të vërtetë bëhet më parë nga NASA kur ka pasur një shkarkesë elektrike masiv në (shih dokumentin në artikullin tim nga rreth minutës 30e). Shanset janë se kjo ka ndodhur tani. Kjo nuk do të thotë se lander është dëmtuar. Shkarkimi nuk duhet domosdoshmërisht të dëmtojë elektronikën. Mëkati i NASA-s gjithashtu funksionoi menjëherë pas blicit të vëzhguar. Vetëm një ndërprerje e përkohshme është rezultat.

  • Ligjërata zyrtare është tani që Philae mund të kthehet me kokë poshtë ....

   [Citim] "Për shkak të problemeve me qitjes e shigjeta të cilat duhet të kenë clinching Philae të 67P kometë / C, është e mundur që Lander është hedhur mbrapa dhe me radhë është me kokë poshtë ndodhur. Stephan Ulamec tha se, përgjegjës për uljen. Edhe pse Ulamec theksoi se nuk ka të dhëna të mjaftueshme për të qenë në gjendje të thotë diçka me siguri, hetimi nuk mund të jetë më këmbë. . "Ka një shans që ne nuk kemi zbritur në kometë sot, por vetëm një herë".

   Sonda ka vazhduar të dërgojë të dhëna. Për momentin lidhja me Philae është thyer, por kjo është e mundur sepse Rosetta - e cila shërben si një përforcues sinjalesh - është zhdukur prapa horizontit të kometës. Nesër në mëngjes kontakti do të rikthehet nëse është e mirë. "

   http://www.volkskrant.nl/... / live-probe-philae-on-road ... /

  • Nëse keni një fuzhnjë hedh në diçka që ju mendoni se është një mbledhje e materies primitive dhe gazrave të ngrirë dhe avujt e ujit, dhe kjo duket të jetë një copë të ngurta të shkëmbit, ju duhet të dyshim teorinë zyrtare për atë që kometat. Kjo është provuar për një kohë të gjatë nga projekti Thunderbold i David Talbott, por shfaqja e mediave duhet të vazhdojë për bunin.

 3. Me krijimin e sistemit tonë diellor dhe origjinën e shumicën e sistemeve planetare rreth yjet janë masat kaq të mëdha (miliarda, madje triliona ton) e materialit nga materies primitive që ka parë Ylli ka lindur (djegia e hidrogjenit në helium, atëherë të gjitha elementet e tjera O2, N , C ... elemente etj t / m radioact si U dhe UP) i cili më pas popping veç e veç (Novae dhe supernova) kapur nga forca e gravitetit se planetet dhe hënave të dalin ku çdo gjë tashmë brenda, kështu edhe ujë (H2O). Kjo, rastësisht, ndodh vetëm më vonë duke u ftohur poshtë këtyre planeteteve.

  Gjithçka = tashmë Vera.
  Pra, më lart, kështu më poshtë tha "të lashtët", ...... kështu .... ????

  uji nuk vjen nga kometat, uji është dhe ishte i eral.
  Kometat janë mbetje të formimit të yjeve dhe planeve një proces shumë intensive kozmik që ndodhi kudo në Univers dhe akoma ndodh!

  • Shikoni simbolet e dokumenteve të një qielli të huaj. Ai siguron prova të pakundërshtueshme dhe i kthen të gjitha teoritë e origjinës me kokë poshtë.

 4. SIGNALS ACQUIRED NGA PHILAE 12: 10 CET

  http://blogs.esa.int/rosetta/

 5. i bukur reklamë Propaganda edhe për Esa dhe indirekt për Evropën fashiste, të gjithë ne BE!

  ps BE: Ajo për të cilën nuk votuam dhe thjesht u mbyt nga fyti.

 6. Ndoshta një pyetje / koment i marrë nga unë, por ... A mund të ndodhë që kometat të mos marrin më të vogla pas një kohe për shkak të arsyes "të thjeshtë" se uji i avulluar nuk mund të shkojë kudo?

  Në fund të fundit, kometa fluturon në hapësirën e zbrazët, tërheqja reciproke dhe graviteti i kometës janë të mjaftueshme për të mbajtur grimcat e ujit.
  Para se të avullojë uji, ajo ende është pjesë e kometës, dhe për momentin ai zhduket, fluturon me të njëjtën shpejtësi (innertion) ...

  Unë nuk jam një yll në fushën e astronomisë (synuar PUN), a mund dikush të mohojë apo të forcojë teorinë time?

  • Siç u tha më parë: shikoni dokumentarin

   • Do të bëjë! Sa më shpejt të shkoj në shtëpi nga puna!
    Thnx për artikullin interesant!

  • Kush thotë se hapësira është bosh? Si fizika (mekanike, jo teorike) në dokumentacionin tregojnë, ka shumë më shumë gjasa që hapësira të përbëhet nga plazma e ngarkuar me energji elektrike: një superpërcjellës.

   Prandaj parashikim se lander shkakton një shkëndijë gjigant sa më shpejt që ajo prek / qasje kometë. Nëse ndodh kjo, mund të ndodhë afërsisht tre gjëra:

   1) Geroeptoeter se misioni ka të bëjë me një mashtrim
   2) Disonancë kognitive ("mendoi se ishte e gabuar")
   3) Teoricienë String et al merrni edhe më shumë € uro '$ ????

   Unë nuk do të habitem nëse Nicolas Tesla mund ta përdorte këtë burim energjie të pashtershme për energji të pakufizuar, falas.

   • + jo ... a ndodh kjo * jo * se: 1,2,3 (4 etj ????

 7. Ky mision i tërë është, sipas mendimit tim, një animacion përsëri. Kubrick ka vdekur gjatë Kubrick.
  A beson se ata vënë një njeri në hënë?

 8. Rreth 17: ore 05 kohë Mbretërinë e Bashkuar, Lander Philae ul nga MSM në kometë, por ndryshe nga ajo që ata pretendojnë - se kjo nuk është bërë më parë - se me të vërtetë bëhet më parë nga NASA kur ka pasur një shkarkesë elektrike masiv në (shih dokumentin në artikullin tim nga rreth minutës 30e). Shanset janë se kjo ka ndodhur tani. Kjo nuk do të thotë se lander është dëmtuar. Shkarkimi nuk duhet domosdoshmërisht të dëmtojë elektronikën. Mëkati i NASA-s gjithashtu funksionoi menjëherë pas blicit të vëzhguar.

 9. Mund të jetë që një kometë në anën e pasme humb materialin dhe kap në front.
  Ashtu si shiu apo dëbora në një makinë gjatë ngasjes

 10. Është e bukur,

  Një aeroplan (fluturim mh370) pajiset me kompjutera superhightec dhe pilotët të trajnuar dhe fluturon në një zonë ku radar dhe lidhjet satelitore dhe fluturimit social kontrollit dhe shtytëse e cila monitorohet vazhdimisht nga prodhuesi Rolls Royce. Avionët fluturojnë relativisht pak metra mbi tokë (tokë). Por sonda gjuajtur një kometë dhe kometë hurtling nëpër hapësirë ​​në një distancë prej 6 pikë pesë miliardë kilometra këtij vendi këmbët zun në kometë.
  Z. Rolls Royce dhe Boeing (777) gjithashtu duhet të shkojnë në Estec në Noordwijk.

  Një botë e mrekullueshme (Holandë) ne jetojmë në ... ..Freek de Jonge ose John Cleese nuk mund të kishin imagjinuar se emisioni duhet të vazhdojë

 11. nga ky mesazh, hetimi i distancës së udhëtimit është 6,5 * 10 ^ Numri i fuqisë 9 Km dhe MH70 ishte vetëm disa km në rrugë

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23321205/__Landing_op_komeet_geslaagd__.html

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër