Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Pse Rosetta, Philae dhe kometa 67P janë kaq të rëndësishme

Pse Rosetta, Philae dhe kometa 67P janë kaq të rëndësishme

Në tim artikulli i mëparshëm Lander Philae, "të anija nëna" dhe Rosetta kometa 67P (Churyumov-Gerasimenko), I shpjegoi se pse idetë e vendosura në lidhje me kometa do të vihet në thelb mbi kokën e tij. Megjithëse të gjithë kanalet Media Stream Stream thirrje Philae është lander parë për të arritur në një kometë, kjo nuk është plotësisht e saktë. Philae është moduli i parë me pajisje matëse aktive në bord, por në 4 Korrik 2005 NASA tashmë dërgoi misionin e 'Ndikimi i thellë' në një kometë të quajtur Temple One. Ndikimi i Thellë shtiu një predhë bakri 400 kilogramë në Tempullin Një që përmban një aparat fotografik (shih 33.30 min. ky dokument). Nga ky mision mund të kishim mësuar tashmë mësimin se kometat janë gurë të ngurtë dhe nuk kanë asgjë si një grumbull i pluhurit fillestar, gazeve të ngrirë dhe avullit të ujit. Gjithashtu mund të jetë mësuar nga ky mision që një shkarkesë elektrike ndodh kur i afrohet kometës.

[kufizo paguar = true] Dje, të gjitha gazetat raportojnë se harpunët e gjuajtur nga Philae nuk punuan ose nuk do të ishin qëlluar fare (shih këtu). Në Discovery Channel të njëjtën mbrëmje ishte një dokumentar që tregonte se si harpone u testuan gjerësisht. Sidoqoftë, mund të parashikohet që ato harpone të mos funksiononin nëse ata kishin marrë seriozisht teorinë e David Talbott dhe Wal Thornhill të Projektit Thunderbolt. Ata parashikuan pikërisht projektin e kometave, materialin nga i cili ekziston dhe shkarkimin elektrik që ndodh. Forma e tapës së kometave u përsërit pikërisht me testet e plazmës në laboratorë (shih 1: 21.00 orë ky dokument). Të Gotta Main Stream Media thonë se diçka ka shkuar keq me fuzhnjë, sepse është logjike që harpoons ndërtuar në një "mbledhje" qëlluar që të mos të ta tejshpojë një copë të ngurta të rrokut.

Ndërkohë, duket se ka probleme pak më shumë sesa raportohet fillimisht. Tani Philae do të ishte e mundur me kokë poshtë shtrihuni. Gjithashtu komunikimi nuk do të shkojë krejtësisht mirë, por kjo është e përkushtuar ndaj Rosetta, i cili mund të ketë zhdukur prapa horizontit të 67P. Ah, në çdo rast, të gjitha mediat fillimisht kanë qenë në gjendje të tregojnë një ekip të këndshëm të ESA-së. Duhej treguar një sukses. Se sa i suksesshëm misioni në fakt është ende për t'u demonstruar. Nesër, gjithsesi, të gjithë ata që kishin një kometë të çmendur, prej kohësh janë harruar.

David Talbott dhe Wall Thornhill tregojnë me projektin e tyre se kometat u krijuan nga shkarkimi elektrik i planetit që kalonte njëra tjetrën, me formimin e plazmës që ndodhi si pasojë e shkarkimit elektrik. Siç u përmend, testet laboratorike treguan se forma e kometave të tapës është gjithmonë e parashikueshme. Shkurtrat në kometa janë gjithashtu të parashikueshme dhe nuk përshtaten me 'teorinë e mbledhjes'. Në fakt, ata plotësisht shkatërruan të gjithë "teorinë e mbledhjes" për kometat. Natyrisht, mediat kryesore dhe shkencat nuk dëshirojnë. Kjo vendos një bombë nën të gjitha teoritë e krijimit të universit. Përveç kësaj, natyrisht, shumë të holla janë investuar dhe ESA thjesht dëshiron të librit një sukses. Kjo është arsyeja pse ata gjithashtu do të sjellin një dështim si një lloj suksesi. Për këtë arsye dëshiroj t'i tregoj lexuesit në mënyrë të përsëritur rëndësinë e këtij misioni dhe studimin e duhur të dokumentarëve të Projektit Thunderbolt (shih këtu). Ju gjithashtu do të gjeni arsyen për emrin e projektit dhe të njohin se të gjithë e vjetër mitet, tregime, muraleve, skulptura dhe veprat e artit mijëra vjet të duket të jetë plotësisht e shpjegueshme dhe do të zhduket nga kategoria "mitologji".

Lista e lidhjeve burimore: scientias.nl, volkskrant.nl [/ kufizo]

Të gjitha aksionet 107
468 ad

41 Comments

 1. tërësi ose temë, por jo në terma të "pastrimit të trurit" dhe agjendës 21 Eugenetica

  Shock Admission: Vetëm bebe të vaksinuara për të 'Train prindërit'

  http://youtu.be/noMHeb3fXhI

 2. një tjetër artikull i shkëlqyer i artikullit, jam i habitur çdo herë për aftësinë tuaj për të shpjeguar dhe mbështetur çështje shumë të komplikuara. Chapeau! dhe unë shpresoj që ne mund të gëzojmë blogun tuaj për një kohë të gjatë. donte që unë të kisha pak më shumë të ardhura, në mënyrë që ta mbështesja blogun tënd me një donacion më të madh.

  • Faleminderit.

 3. Ky mision i tërë është një mendje e madhe F * ck, kam frikë. Ka shumë gjëra që nuk mund / nuk funksionojnë. Mënyra në të cilën është portretizuar gjithashtu më kujton kohën e vjetër të Apollonit. Përsëri, ajo zhurmë dhe fluturojnë shkencëtarët me publikun. Vetëm tani nuk është më një cigare në buzë si në 1969. E gjithë bota është duke u mashtruar përsëri. Pse? Shikoni mirë se çka të gjitha këto projekte kushtojnë shumë. Hidhni në një lojë të këndshme / video dhe mbani një buxhet të arsyeshëm "të zi" dhe mbani organizatën tuaj (NASA, ESA). Sa për stacionin ndërkombëtar të hapësirës, ​​ISS, i cili fluturon në "vetëm" kilometra 400. Në atë lartësi, graviteti është pothuajse i njëjtë si në Tokë. Të gjitha misionet hapësinore nuk shkojnë më tej se 800 km. Siç kam filluar, ajo është një e madhe MIND F * CK.

  • Unë mendoj se misioni është i vërtetë. Shih gjithashtu shpjegimin e projektit Thunderbold.
   Por cila është definicioni i vërtetë nëse është një realitet i matricës në të njëjtën kohë (shih këtu)?

   Kjo udhëtim hapësinor po abuzohet dhe prandaj edhe ky projekt për ta bërë ESA-n të rëndësishme dhe për të krijuar miliarda buxhetet e zeza, unë dyshoj gjithashtu.

   • martin,

    Lëvizja gjithandej në hapësirë ​​është e rreme.
    Asnjë motor me djegie nuk ka asgjë për të djegur jashtë atmosferës.
    Për më shumë informacion mbi këtë, shih Cluesforum:

    http://cluesforum.info/viewforum.php?f=23

   • Së pari në lidhje me motorin me djegie të brendshme:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Rocket_propellant

    Dhe pastaj ..

    Pyetje:
    Nëse hapësira e jashtme është vakum, nuk ka rezistencë ndaj tij.

    Përgjigje:
    Ligjet e mekanikës së Njutonit nuk kërkojnë asgjë për të "nxitur". Kjo është një keqkuptim i zakonshëm. Një mënyrë për të parë se si funksionon kjo është të shihet mekanizmi si një që është parimi që qendra e masës nuk duhet të jetë në të njëjtin vend para dhe pas një mase të lëvizur nga një vend në tjetrin.

    Pra, nëse fillojmë me një anije me raketa në hapësirën e jashtme, në një vakum, dhe fillojmë të hedhim grimca në një drejtim (dmth. Zjarrin raketat përforcuese) fiksuar në të njëjtin vend që ka filluar. Grimcat më shumë ne hedhin jashtë, dhe më shpejt ne hedhin ato, më tej dhe automjeti duhet të lëvizin në drejtim të qendrës së masës të pandryshuar.

    Kjo është një mënyrë e të menduarit rreth procesit të shtytjes dhe është thjeshtim i thjeshtë, por në thelb është e vërtetë. Është një nga ligjet e ruajtjes, ruajtja e masës. Ekzistojnë edhe ligje të tjera të ruajtjes: energjia, vrulli, vrulli këndor që duhet të shmanget, por ruajtja e qendrës së masës është e mjaftueshme për hetimin tuaj.

   • @Martin Nuk besoj fare në ligjin e Njutonit. Pronari hënor kishte nevojë për shumë forcë në gravitetin 1 / 6 në tokë. Se pa atmosferë !!! Ku është krateri në pluhurin e hënës?
    https://www.youtube.com/watch?v=yEQNZQdJFtI

    Lexo "Delta Deception" nga Dan Brown

   • http://donquijotte.wordpress.com/2014/06/24/waarom-de-mens-nog-nooit-op-de-maan-is-geweest-de-maan-hoax/

    Gjithashtu, hidhini një sy se si çdo gjë shfaqet nëpërmjet tregimit-qëndrim-vizion. Një kopje e 1969. Dallimi i vetëm është se në ditët e sotme ata nuk kanë më rrinë në buzët e tyre kur "shkencëtarët" shikojnë në ekranin e tyre.

   • http://www.youtube.com/watch?v=eA0wMHKbld0
    http://truthernews.wordpress.com/2014/11/15/10-reasons-why-the-rosetta-comet-landing-was-a-hoax/

    Këtu një faqe me forum, ku mbështetësit dhe kundërshtarët bëjnë maksimumin.
    Bëni gjëra të paharrueshme këtu dhe atje, edhe për efektet anësore për IQ ose inteligjencën reale.

    Për më shumë ..google "Rosetta [kometë] shaka"

    Tani po filloj të dyshoj nëse kjo e ashtuquajtura ulje është e vërtetë. Sigurisht që shkencëtarët mund të bëjnë shumë, por ka shumë kundër-argumente dhe argumente komploti për të shqyrtuar pse kjo është e rreme.

    Një gjë është e sigurt, kjo është për BE (via ESA) është një mënyrë e shkëlqyer për të çuar më tej Marl nga qytetarët e BE-së dhe të mbledhë qindra miliarda në të cilën për të arritur të gjitha llojet e mjeteve të errët dhe kavanoza, nga të cilat njëra në Ukrainë dhe gjetkë dhe - për të mos harruar - edhe në vetë vendet e BE-së Rusia resp. popullsia jonë, shëndeti ynë, prosperiteti ynë e dëmton më tej !!!

 4. @donquijotte pafundësia arrihet me shpejtësi (segguh suh) por pastaj ende, unë kam frikë se ke të drejtë. (g ul disa% në atë lartësi)
  por tani Prova

  Vetëm arsyeja

  Unë xhiruar një bllok të banesave në ajër dhe ju mund të praktikoni me një superdrone pas disa javësh! me 12 propellors duke u përpjekur të tokës në atë ndërtesë të sheshtë që është duke fluturuar.

  Por tani, ne jemi duke bërë të njëjtën 1000 km nga toka me këtë gjë (nrclink) 28 metër gjatësi të krahut (qelizat diellore) dhe si një kotele vjen që gjë në një kometë ndezur fluturuar përmes hapësirës në këmbë zun up, fantastike! Nuk mund të kontrollohet nga j () gazetarë (shumë larg :-),

  http://www.nrc.nl/nieuws/2014/11/12/meekijken-de-rosetta-landt-na-tien-jaar-op-komeet-67p/

  jemi duke u kafshuar? apo jo? jam kurioz

  http://theguttertrash.com/2012/08/11/explosive-new-photos-prove-mars-landing-hoax-is-real/

  • Pesha e peshës në tokë arrihet duke kompensuar përshpejtimin e rënies g (= 9,81 m / s ^ 2) me një përshpejtim të kundërta të të njejtit madhësi. Për këtë ju duhet të bëni një lëvizje parabolike me një aeroplan.

   Këtu shpjegimi:
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Massa_(natuurkunde)

   • @Don @Martin
    Martin ju jeni të drejtë në zonën e tërhequr më shumë forca për ju, megjithatë 400 km lartësi (dhe ende 1000km dëgjojnë) tërheqja e Tokës është kryesisht (më i madh) jo p.sh. dielli, përndryshe ju do të diellit të bjerë.

    Ajo që ndikon kryesisht është orbita rrethore ose eliptike e një satelit. Kjo krijon një fuqi mesatare FLYING që ngre gravitetin ose tërheqjen e Tokës.
    Zgarë atë me një kovë me ujë në litar 1 që ju rrotullohet vertikalisht shumë hrad!
    Uji do të qëndrojë në kovë dhe në pikën më të lartë (të kthimit vert) nuk do të bjerë / rrjedhë !!! ???? ???? ????

   • Forca e saktë, centrifugale mund të quhet edhe forca centrifugale.

   • Për shkak të forcës centrifugale, astronautët e ISS do të jenë të shtyrë vazhdimisht kundër tavanit ashtu si uji në kovë është shtypur kundër terrenit. Vetëm një fluturim parabolik mund të simulojë përkohësisht (periudhë pa rënie) mungesën e peshës krahasuar me rrethinën e drejtpërdrejtë (avion). Në parim, të dyja bien aq shpejt sa një rezultat i gravitetit, por në lidhje me avionin, njeriu në rënie duket i painformuar.

   • @Don

    Kjo nuk është e saktë. Ju keni tërheqjen e tokës dhe një vektor horizontal dhe vertikal fuqi të levizjes qarkullimit të ISS në Tokë (pamje dy-dimensionale të aksit x dhe y-aks). Kështu, vektori i forcës së tokës (boshti y) kompensohet në këtë mënyrë nga vektori forcë i forcës centrifugale (boshti y). Shpejtësia me të cilën ISS duhet të kthehet në tokë, prandaj është e varur nga distanca nga stacioni në tokë. Vektori i forcës që prodhon forcën centrifugale (e cila pikërisht e vë pikërisht mënyrën tjetër si graviteti), heq tërheqjen e tokës. Ju bëni të njëjtën gjë me lëvizjen parabolike në një aeroplan, vetëm atëherë është e përkohshme dhe vetëm në krye të parabolës. Pa peshë është sigurisht konstante në ISS.

    Të njëjtat para për gjithçka dhe për të gjithë në stacion.

   • Unë mendoj jo vetëm parabolë të lartë, por gjatë samitit dhe rënies pas asaj kohe. Megjithatë, mund të gaboj. Unë nuk jap hua urtësi dhe tregoj se si ndihesha intuitive.
    https://www.youtube.com/results?search_query=international+space+station+hoax

   • Data e xhiros.
    Në këtë mënyrë imazhet janë qëlluar me njerëz në të ashtuquajturat stacione të hapësirës.
    Rastësisht, ju keni bërë filma të mrekullueshëm në YouTube për këtë.
    Google në "ISS shaka" dhe ju mund të shihni se asgjë nuk është e drejtë
    Nuk ka fluturim hapësinor, kështu që nuk ka satelitë, astronautë, stacione hapësire etj.

  • KETU një youtuber që beson atë,
   natyrisht njerëzit bla bla bla
   Sigurisht që është e vërtetë
   Natyrisht që nuk ka të bëjë me fondet e zeza ... .etcetc

   E pra që të gjitha argumentet e tij janë atëherë ajo është një troll që duhet të bëjë punën e tij (kundrejt pagesës natyrisht)

 5. Pashë filma nga balonat e motit. Nëse shihni hapësirën në të, ka pak për të parë. Çfarë është e vërtetë në lidhje me imazhin bashkëkohor të hapësirës?
  https://www.youtube.com/watch?v=9CjjbauSvBE
  Dhe sa i përket diellit, ata mund të 'shohin' disa kamera në hapësirë ​​pa u bërë overexposed.
  Po në lidhje me teorinë e sheshtë?
  Gjithçka mund të shkojë paksa, por unë do ta raportoj atë gjithsesi.

  • @Don pastaj unë kthehem shumë e vështirë me kovë. Kjo kovë është vetëm një shembull.
   @Martin thotë se të gjithë. Një objekt në orbitë rreth Tokës (satelitor, tulla, kovë apo në Hënë) është e saktë dhe vetëm mund të shkoni vetëm në mënyrë të vështirë që graviteti është e barabartë me forcën centrifugale!
   shih gjithashtu: http://nl.wikipedia.org/wiki/Middelpuntvliedende_kracht

  • A është kjo edhe kometa 67P (6 + 7 = 13) P = prindër?
   linjat e gjakut 13 të ndriçimit si ata e quajnë veten duken si "Badiava e zhveshur" , Shumë të çrregullt, një lloj i luanit zgjatur nga një film i Kubrick, pra një formë në të cilën secili (test Rohrschach) mund të shihni në projeksionet e veta të pavetëdijshme më të frikshme.

   Të gjithë mashtrim / gënjeshtër Të destinuara për të tërhequr buxhete të zeza dhe
   kështu që është mirë që popullata botërore të vazhdojë më shumë në frikë dhe respekt për këtë bandë të fartwappers !!!

  • Pak për atë punonjës të ESA: Kjo histori duket shumë e vështirë për mua.
   A do të thotë kjo ndoshta si dezinformim, kështu që më vonë komplotuesi mund të heshtë?
   Pra, ju mendoni se e hetimit etj rreme, por shikoni ESA denoncues thotë se interesi ushtarak në Rosetta 67P ndoshta nga të huajt 'përdorur' Kështu është e vërtetë, nuk është aq e rreme. Por ajo që një alien të zbehta kul në një kometë që është e rreme dhe e pavërtetë, por misioni është me të vërtetë Dëgjo! etj etj Desinfo, nxjerr një përfundim
   nëse po, zgjuar! Por jo mjaft i zgjuar haha ​​??

 6. @ Jongens & vajzat
  Duhet të jemi të kujdesshëm që të mos e tejkalojmë shumë në teoritë tona të plota.
  Njutoni dhe ligjet e tij të gravitacionit janë (të përafërta *)) të vlefshëm kudo në univers.
  Nëse ju jeni këtu tani të bjerë një gur në Tokë ose të sjellë një satelit në orbitë ((në fakt ai gjithmonë bie rreth middelpuntvl ose forcës centrifugale)), ose nëse ju bëni këtë në Jupiterit ose Alfa Centaurin ose kudo xxxx-NEvel, kudo është graviteti = graviteti dhe forca centrifugale = forca centrifugale, READY!

  *) Korrigjimet nga teoria rel Einstein dhe të tjerët që Ajnshtajni tashmë konsiderohet i vjetëruar!
  TVSH Ajnshtajni ishte një mashtrim, një xhagë dhe një lojtar i mirë i motit dhe sigurisht jo njeriu më inteligjent, etj. Absurditet.
  Nga rruga, vlera dhe fuqia e një personi nuk është thjesht diçka aq e thjeshtë sa inteligjenca!
  Bëni zgjedhjen tuaj bv ?? një grua e ëmbël budallaqe apo një patë mahnitëse budallaqe ???
  Unë nuk do të zgjedh as haha

 7. Philae (helenizim e Egjiptit të vjetër P-JRK, greke: Φιλαί, arabisht: Enes el Wagud ose Pilak ose P'aaleq, egjiptian për: Në vend të distancës, në fund, ose Angel Island) është një ishull në lumë pranë Asuani dhe një vend i një kompleksi të lashtë egjiptian të tempullit në Egjiptin jugor, kushtuar perëndeshës së plleshmërisë ISIS.

  Rastësi?

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Philae
  http://yournewswire.com/warning-the-philae-comet-landing-and-its-dark-isis-esoteric-connections/

 8. Këtu edhe një shënim interesant shihni filmin YT

 9. Martin ata humbës të ulët magick crypto ju sulmojnë përsëri në blogun e tyre (unë nuk do të ju emërojë, as nuk duhet t'u kushtoni vëmendje shumë). Kjo është një shenjë e mirë, atëherë e dimë se ke goditur një varg të ndjeshëm. Unë mendoj se forca e tyre po zvogëlohet, ha ha, ha.

  • Ata bëjnë atë që paguhen. Këto janë në të vërtetë shpirtra shumë patetikë që nuk duhet t'u kushtoni vëmendje.

 10. Unë gjithmonë kam diçka të di armikun tënd, prandaj.
  Gjej shpirtra por edhe shpirtra të rrezikshëm.
  Ju keni të drejtë ku ju i kushtoni vëmendje, por çdo herë pas here për të parë se si ata luajnë ajo nuk mund të dëmtojë, të paktën jo për mua.
  Ju gjithashtu mësoni nga kjo, përshëndetje.

 11. Pra, ka shumë më tepër prapa Philae. E gjitha ka të bëjë me ISIS. A do ta kuptonte ESA-ja 10 vite më parë se do të duhej të përballem me "grupin terrorist" ISIS?

  http://yournewswire.com/warning-the-philae-comet-landing-and-its-dark-isis-esoteric-connections/

  • Po! Lexoni "Delta Deception" nga Dan Brown.

 12. Këtu një film i mirë, thotë mjaft:

 13. thuhet se ky informacion vjen nga NASA. Dikush shkroi se në hyve kur lit ,,,, dhe disa më pas atë ,,,,,,
  Kjo faqe ka qenë në gjendje të mbajë atë diku vite më parë kam kuptuar.
  Kur unë eci nëpër atë kam pasur përshtypjen se kjo është e gjitha info nga jan dhe të gjithë dhe nga kompanitë e aviacionit dhe gjithashtu nga satelitë dhe anijeve që e dërguan atë në NASA dhe ka shumë foto të çuditshme të cilat unë mendoj se ku ata fituar.
  BV gjithashtu piktura të çuditshme janë në të.
  Vlen të kalojë përmes saj.

  http://www.theorionconspiracy.com/media/images/projects/

 14. Bletët / nëntor 14, 2014

  martin,

  Lëvizja gjithandej në hapësirë ​​është e rreme.
  Asnjë motor me djegie nuk ka asgjë për të djegur jashtë atmosferës.
  Për më shumë informacion mbi këtë, shih Cluesforum:

  http://cluesforum.info/viewforum.php?f=23

  Për mua, kjo duket si një elefant i bukur rozë i madh, kjo është e vërtetë ajo që thotë Bees. Çdo motor me djegie të brendshme ka nevojë për oksigjen për të djegur. Apo ata gjithashtu marrin tanke gjigande të oksigjenit vetëm për motorin? Unë kurrë nuk kam dëgjuar asgjë për këtë. A mund dikush të përgjigjet për këtë. Çfarë mendoni për këtë Martin?

  • Së pari në lidhje me motorin me djegie të brendshme:
   http://en.wikipedia.org/wiki/Rocket_propellant

   Dhe pastaj ..

   Pyetje:
   Nëse hapësira e jashtme është vakum, nuk ka rezistencë ndaj tij.

   Përgjigje:
   Ligjet e mekanikës së Njutonit nuk kërkojnë asgjë për të "nxitur". Kjo është një keqkuptim i zakonshëm. Një mënyrë për të parë se si funksionon kjo është të shihet mekanizmi si një që është parimi që qendra e masës nuk duhet të jetë në të njëjtin vend para dhe pas një mase të lëvizur nga një vend në tjetrin.

   Pra, nëse fillojmë me një anije me raketa në hapësirën e jashtme, në një vakum, dhe fillojmë të hedhim grimca në një drejtim (dmth. Zjarrin raketat përforcuese) fiksuar në të njëjtin vend që ka filluar. Grimcat më shumë ne hedhin jashtë, dhe më shpejt ne hedhin ato, më tej dhe automjeti duhet të lëvizin në drejtim të qendrës së masës të pandryshuar.

   Kjo është një mënyrë e të menduarit rreth procesit të shtytjes dhe është thjeshtim i thjeshtë, por në thelb është e vërtetë. Është një nga ligjet e ruajtjes, ruajtja e masës. Ekzistojnë edhe ligje të tjera të ruajtjes: energjia, vrulli, vrulli këndor që duhet të shmanget, por ruajtja e qendrës së masës është e mjaftueshme për hetimin tuaj.

 15. Ok, anglishtja ime nuk është e gabuar, por ky anglisht "teknik" po shkon paksa larg. Por unë supozoj se ata ju them se pa oksigjen ju gjithashtu mund të përzënë një motor me djegie. Dhe se ata gjithashtu thonë se kjo është "e njohur" për botën e jashtme, edhe pse kurrë nuk kam dëgjuar asgjë për këtë. Por faleminderit për info Martin. Ju bëni një punë të mirë dhe shihni gjërat mirë nga "perspektiva juaj". Unë bëj atë aq sa mundem. Mbajeni lart, thx!

 16. @Martin Ligji i mbajtjes së masës është i saktë, por me një raketë një tjetër parim është primar.

  Para së gjithash, një raketë merr oksigjenin e vet në formën e peroksidit të hidrogjenit ose oksigjenit të lëngët.
  shih këtu: http://www.apeldoorn-onderwijs.nl/ruimte/hw/sp_vlieg.htm

  Me raketa të vogla drejtuese mund të ndryshoni ose rregulloni rrjedhën e një rakete të tillë.
  Fakti që me raketa aktuale mund të mbulohen distanca të mëdha deri në buzë të sistemit diellor, duket se unë jam e vërtetë, me kusht që të përdorni shpejtësinë e rritjes së planetit të madh, Saturnit dhe Jupitit. Kjo gjithashtu ndodh.
  Me të vërtetë unë është problemi që kryesisht dërgoni në kometë dhe sepse ju ndoshta 'mbërrijnë' me një shpejtësi më të madhe: frenimi, i cili kushton shumë karburant. Ju nuk mund të ngadalësoni në një atmosferë, pasi kometa juaj nuk ka atmosferë.

  Që i gjithë projekti të jetë i rremë do të ishte i mundur, me qëllim të tërheqjes së buxheteve të zeza për luftë dhe inteligjencë nëpërmjet taksapaguesve të BE.

GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër