Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Heqja e parave, shoqëria pa para

Postuar në Nov 29, 2016 në I përgjithshëm, Ekonomitë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për heqjen e parave të gatshme, shoqërisë pa para

Në mbarë botën, fokusi është në eliminimin e parave të gatshme dhe kështu varësinë e një ekuilibri në një kartë bankare.

Lexo më shumë

Deutsche Bank dhe Banka e Japonisë bien mbi; dimri financiar bërthamor siç parashikohet?

Dërguar më Shtator 26, 2016 Ekonomitë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për Deutsche Bank dhe Bankën e Japonisë të bien mbi; dimri financiar bërthamor siç parashikohet?

Shenjat që një krizë akute po përgjojnë tani janë me letra shumë të mëdha lopësh në mur

Lexo më shumë

Miliona shënim: gjithçka po shkon më mirë, sepse vijnë zgjedhjet

Dërguar më Shtator 17, 2016 I përgjithshëm, Ekonomitë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për De milionnota: gjithçka po shkon më mirë sepse vijnë zgjedhjet

Pasqyrë se si të ngjarë po luante me figura brenda qeverisë, popullit dhe sidomos për të dhënë përshtypjen se ajo shkon mirë

Lexo më shumë

Bie mbi 7e transportues enë në botë Hanjin kërcënon logjistikën globale

Dërguar më Shtator 2, 2016 I përgjithshëm, Ekonomitë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë para se të bjerë mbi botën 7e kontenier zgarë Hanjin kërcënon logjistikës globale

Disa faqe kanë raportuar një kolaps ekonomik të afërt në ditët e fundit. Ndoshta ju po filloni të jeni pak të lodhur nga skenarët e fatkeqësive

Lexo më shumë

Bankat përgatiten për financimin e 'dimrit bërthamor'

Postuar më Gusht 29, 2016 I përgjithshëm, Ekonomitë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për bankat përgatiten për financat 'dimër bërthamor'

Përplasja është përdorimi i termit "dimër bërthamor" në krye të vendeve të mëdha ndërkombëtare sot

Lexo më shumë

A do të përballemi me krizën më të thellë ndonjëherë?

Dërguar më qershor 29, 2016 në I përgjithshëm, Ekonomitë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për A përballemi me krizën më të thellë ndonjëherë?

Aksionet e Bankës në të gjithë Evropën janë duke u pakësuar. Pika e thellësisë në vitin 30.

Lexo më shumë

Njerëzit janë plaçkitur për miliarda duke debituar borxhet greke

Dërguar në Maj 27, 2016 në I përgjithshëm, Ekonomitë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për Njerëzit janë plaçkitur për miliarda duke debituar borxhet greke

Greqia nuk mund të heqë qafe detyrimet e borxhit. Vendi duhej dhe do të paguante çdo gjë. Kjo është arsyeja pse ajo mori 'paketa mbështetëse'

Lexo më shumë

Marrëveshja e TTIP dëshmon Europën jodemokratike dhe hegjemoninë e Amerikës

Dërguar në Maj 3, 2016 në I përgjithshëm, Ekonomitë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për Marrëveshjen e TTIP-it provojnë Evropën jodemokratike dhe hegjemoninë e Amerikës

TTIP (Transatlantik të Tregtisë dhe Investimeve të Partneritetit) në veçanti dëshmon edhe një herë se Evropa është plotësisht i mut për njerëzit dhe plotësisht në shumën e Amerikës valleve

Lexo më shumë

Gjithnjë e më shumë qiramarrës që hyjnë në telashe

Dërguar më Prill 14, 2016 I përgjithshëm, Ekonomitë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për Gjithnjë e më shumë qiramarrës që hyjnë në telashe

Plani i qeverisë duket shumë transparent për këdo që merr pak probleme për të lidhur të gjitha pikat

Lexo më shumë

Shteti balancon financiarisht personat e moshuar në shtëpi pleqsh

Dërguar më Prill 12, 2016 I përgjithshëm, Ekonomitë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për Shtetin e balancon financiarisht të moshuarit në shtëpi pleqsh

Ju do të merrni një letër nga Sociale Verzekeringsbank (SVB) se ju do të merrni 5 euro nga Pensioni juaj AOW dhe pjesa tjetër do të shkoni në WLZ

Lexo më shumë
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër