Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Panama Papers një hap të parë drejt taksave botërore?

Dërguar më Prill 4, 2016 I përgjithshëm, Ekonomitë | Komentet janë jashtë për Panama Papers një hap të parë drejt taksave botërore?

Shpalljet nga letrat e Panamasë shkaktojnë një efekt të madh shock në botë. Emrat e mëdhenj shfaqen në të dhënat e rrjedhura

Lexo më shumë

A është me të vërtetë kriza apo është duke u përkeqësuar?

Postuar në dhjetor 9, 2014 në I përgjithshëm, Ekonomitë | komentet 29

Statistikat Holandë kanë mashtruar me shifrat e tregut të strehimit. Shifrat e rritjes kanë ndodhur për shkak se numri i përgjithshëm i shtëpive në vend është zëvendësuar nga numri i shtëpive të zëna nga pronarët

Lexo më shumë

OJF dhe anëtar i bordit të bankës holandeze: kriza e borxhit të konsumit

Postuar në dhjetor 8, 2014 në I përgjithshëm, Ekonomitë | komentet 13

Lajmet e NOS ishin në rrugën e duhur përsëri sot me truket e saj të menaxhimit të perceptimit. Ata folën me një nga qytetarët më të dobët të vendit: drejtori i bankës holandeze Job Swank.

Lexo më shumë

Punonjësi i GGN-së si përmbarues është ende një punë e mirë pavarësisht nga vetëvrasjet '

Postuar në Nov 22, 2014 në I përgjithshëm, Ekonomitë | komentet 16

"Zotëri ose zonjë, duhet ta konsideroni vetëvrasjen pas kësaj dëbimi, ju lutemi kontaktoni njerëzit e 113 Online Foundation. Këtu keni një fletëpalosje. "

Lexo më shumë

Kriza ishte e nevojshme për të skllavëruar njerëzit

Postuar në Nov 21, 2014 në I përgjithshëm, Ekonomitë | komentet 26

E gjithë kriza ka të bëjë me pushtetin dhe skllavërinë. Duhet të ketë sa më shumë pushtet të jetë e mundur për shtetin. Kushdo që zgjedh të kandidojë në atë makinë dhe të punojë për shtetin, mund të vendosë skllavëri mbi pjesën tjetër të njerëzve.

Lexo më shumë

A do të fillojnë vendet BRICS 'brisco' si një monedhë të re?

Postuar në Korrik 14, 2014 në I përgjithshëm, Ekonomitë | komentet 78

Cilat do të kishin vendet e BRICS në "bankën e tyre" nëse kjo bankë ende varet nga dollarë? Ne të gjithë e dimë se dollarë janë duke u shtyrë nga askund nga Rezerva Federale (FED).

Lexo më shumë

Qeveria me qëllim shkatërron familjet me 'Reformimin e Kinderregeling'

Postuar në Korrik 10, 2014 në I përgjithshëm, Ekonomitë, Kujdesi i të rinjve | komentet 67

Viti 2015 do të jetë viti i dramave të mëdha familjare dhe në të njëjtën kohë viti i rritjes së punësimit në këtë industri. Mjerimi i një familjeje siguron të ardhura të reja për familjet e tjera. Familjet kujdestare marrin para.

Lexo më shumë

'Rimëkëmbja ekonomike' qëndron të vazhdojë

Postuar në Korrik 1, 2014 në I përgjithshëm, Ekonomitë | komentet 9

Kjo qeveri kryen një politikë monstruoze të shembjes ekonomike dhe fshihet pas gënjeshtrave rreth rimëkëmbjes ekonomike.

Lexo më shumë

Shifrat e dukshme të papunësisë së Statistikave të Holandës

Dërguar më qershor 19, 2014 në I përgjithshëm, Ekonomitë | komentet 8

'CBS: numri i të papunëve u ul në maj - dhe tani me të vërtetë'. Unë nuk e di nëse është në dorën time, por a nuk do ta bëni menjëherë pyetjen "Pra, të gjitha herët e mëparshme nuk ishte e vërtetë?" Me mua!

Lexo më shumë

Ministri "Ne duam luftë dhe ju do ta paguani atë" Timmermans

Dërguar në Maj 6, 2014 në I përgjithshëm, Ekonomitë, Joris Demmink | komentet 19

Nëse jeni duke kërkuar para për këtë luftë të vetë-krijuar në Ukrainë, ju nuk duhet të shtrydhni popullin holandez edhe më shumë para nga xhepi, ndërsa vetëm 20 miliardë kanalizohet përmes kompanisë Chipshol të familjes Poot.

Lexo më shumë
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër