Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Thierry Baudet, udhëheqës i Partisë për Demokraci, duke rivendosur demokracinë dhe sovranitetin kombëtar

Dërguar më Shtator 26, 2016 I përgjithshëm, Politikë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për udhëheqësin e partisë Thierry Baudet të Forumit për Demokraci, rivendosjen e demokracisë dhe sovranitetin kombëtar

Erë e institutit Clingendeal dhe një shtim i domosdoshëm për spektrin politik politik

Lexo më shumë

Pikpamjet ekstreme të partive politike i shërbejnë tensionit në rritje me Turqinë

Dërguar më Shtator 6, 2016 I përgjithshëm, Politikë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për pozicionet ekstreme, partitë politike i shërbejnë tensionit në rritje me Turqinë

Sa do të zgjasë para se të jetojmë nën Perandorinë Otomane të restauruar?

Lexo më shumë

Zgjedhjet 2017: aktorët politikë, të sapoardhurit dhe premtimet e rreme po grumbullohen

Postuar më Gusht 31, 2016 I përgjithshëm, Politikë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për zgjedhjet 2017: aktorët politikë, të sapoardhurit dhe premtimet e rreme po grumbullohen

Koncepti i një fuqie të jashtme të centralizuar ndërtohet mbi programimin e masave që ka nevojë për menaxhim

Lexo më shumë

6 Prill Referendumi për kompensimin për Shell: Marrëveshja e Asociimit (marrëveshja e plaçkitjes) Ukrainë

Postuar në Mr 2, 2016 I përgjithshëm, Politikë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për 6 Prill Referendumi për kompensimin për Shell: Marrëveshja e Asociimit (marrëveshja e plaçkitjes) Ukrainë

Në 6 Prill 2016 do të zhvillohet një referendum mbi ligjin për miratimin e Marrëveshjes së Asociimit ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Ukrainës

Lexo më shumë

Nigel Farage në Nieuwsuur rreth Brexit

Dërguar më Shkurt 25, 2016 në I përgjithshëm, Politikë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për Nigel Farage në Nieuwsuur rreth Brexit

Nigel Farage i partisë britanike UKIP lufton për pavarësinë angleze dhe një dalje nga BE

Lexo më shumë

A është Holanda gati për një parti të re politike që nuk ka të bëjë fare me politikën ekzistuese?

Dërguar më Shkurt 13, 2015 në I përgjithshëm, Politikë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 41

Pyetja për ju është nëse doni të ndani këtë sondazh për të vlerësuar sa entuziazëm ka për një parti të re politike që AIVD dhe rendi i vendosur nuk kanë ndikim.

Lexo më shumë

Ahmed Rrethaleb për xhihadistët dhe Sirinë

Postuar në Nov 26, 2014 në I përgjithshëm, Politikë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 18

Mashtrimi rreth xhihadistëve po shtyhet deri në lartësitë e mëdha. Të gjithë aktorët kryesorë largohen nga stacioni. Këtë herë njeriu që luajti një rol të rëndësishëm në 'komplotin Theo Van Gogh'

Lexo më shumë

Presidenti i ri Donald Tusk, nënpresidenti Frans Timmermans dhe fatkeqësitë e tyre ajrore

Dërguar më Shtator 2, 2014 I përgjithshëm, Politikë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 17

Të dy zotërinj tani kanë një pozitë të lartë brenda BE-së si një shpërblim. Ata nuk duhet të kenë arritjet e tyre të mëdha politike ose cilësitë e cilësisë së lartë.

Lexo më shumë

A është Donald Tusk presidenti i ri i Evropës një vrasës?

Dërguar më Shtator 1, 2014 I përgjithshëm, Politikë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 21

Në 10 prill 2010, të gjithë pasagjerët u vranë në një katastrofë ajrore, duke përfshirë presidentin Lech Kaczyński, gruan e tij dhe disa personalitete të tjera. Lexoni më shumë për rolin e Donald Tusk.

Lexo më shumë

Ju nuk mund të padisni qeverinë

Dërguar më qershor 26, 2014 në I përgjithshëm, Politikë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 3

Nëse dëshironi që qeveria të jetë e hapur për gjërat, mund ta kërkoni, por presioni largohet

Lexo më shumë
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër