Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Sulmi Nice në festën kombëtare "Le Quatorze Juillet" për të festuar Revolucionin Francez

Postuar në Korrik 15, 2016 në I përgjithshëm, terrorizëm |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për Betejën e Nicës në festën kombëtare "Le Quatorze Juillet" për të festuar Revolucionin Francez

A do të jetë ky sulm në Nisë fillimi i një sulmi në Evropë?

Lexo më shumë

EgyptAir MS804 fluturoi mbi stërvitjen e përbashkët të NATO-s 'Phoenix Express'

Dërguar në Maj 20, 2016 në I përgjithshëm, terrorizëm |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për EgjiptinAir MS804 fluturoi mbi stërvitjen e përbashkët të NATO-s 'Phoenix Express'

fakti se NATO po kryen një ushtrim detar në pikërisht zonën e katastrofës ajrore, shtuar për të përjashtuar Egjiptin nga ky ushtrim, ngre dyshime të paktën

Lexo më shumë

Sebastien Bellin u lëndua në sulme Brukseli merr historinë e tij, por jo të saktë

Dërguar më Prill 8, 2016 I përgjithshëm, Bruksel 2016 |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
1 koment

Sebastien Bellin u hodh metër 20 përmes ajrit apo diçkaje

Lexo më shumë

Mason Wells mbijeton nga sulmet terroriste 3 dhe flet për herë të parë

Postuar në Mr 30, 2016 I përgjithshëm, Bruksel 2016 |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 3

Mason Wells, i riu që ishte i pranishëm në sulmet terroriste 3, foli për herë të parë nga spitali në intervistën më poshtë

Lexo më shumë

Terrorist me karriken front-karrige Hugh Morgan Fun Criminals Lovin '?

Postuar në Mr 30, 2016 I përgjithshëm, Bruksel 2016 |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për terroristin me karrikantin e frontit Hat Hugh Morgan Fun Criminals Lovin '?

Kjo faqe ka marrë informacionin e thyerjes së terrenit i cili do të tregonte se terroristi me kapelë është shumë i ngjashëm me karrikantin frontman të grupit Fun Lovin'Criminals

Lexo më shumë

Shfaqja duhet të shkojë në Salah Abdeslam dhe Amine Choukri

Postuar në Mr 19, 2016 I përgjithshëm, Xhirimi i Parisit |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
1 koment

Cili ishte djali i rrezikshëm i cili ishte Salah dhe Amine!

Lexo më shumë

Gruaja me kokë të ndarë të fëmijës në Moskë deklaron të jetë një terrorist

Dërguar më Shkurt 29, 2016 në I përgjithshëm, terrorizëm |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për grua me kokë të ndarë të fëmijës në Moskë deklaron të jetë një terrorist

Një grua e veshur me burka u filmua në Moskë, ndërsa ajo ecte rreth e rrotull me një kokë të copëtuar nga kreu i një vajze 4

Lexo më shumë

Kush është 'Madame Rothschild' i cili pretendon se Mossad është pas sulmeve në Paris?

Dërguar më Janar 18, 2015 in I përgjithshëm, Xhirimi i Parisit |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 13

A nuk është e mençur që të filloni një teori konspiracionesh që duket absurde dhe e përqeshur nga ideja se ajo është e shprehur nga një renegatë e supozuar nga familja?

Lexo më shumë

Charlie Hebdo provokim të qëllimshëm përsëri imazhin e Profetit Muhamed

Dërguar më Janar 15, 2015 in I përgjithshëm, Xhirimi i Parisit |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 99

Duke e ditur se gazeta është në pronësi të familjes Rothschild - të cilët janë një forcë lëvizëse e madhe prapa Sionizmit dhe kanë flukset globale të parave në fuqinë e tyre - bëhet gjithnjë e më e qartë se çfarë është qëllimi.

Lexo më shumë

Skype intervistë për sulmin Charlie Hebdo në Paris me Martin Vrijland * Update *

Dërguar më Janar 14, 2015 in I përgjithshëm, Xhirimi i Parisit |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 43

Të japim një pamje të mirë të gjendjes dhe të bëjmë një përmbledhje të argumenteve që çojnë në përfundimin se kemi të bëjmë me një mashtrim këtu.

Lexo më shumë
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër