Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Shfaqja duhet të shkojë në Salah Abdeslam dhe Amine Choukri

Postuar në Mr 19, 2016 I përgjithshëm, Xhirimi i Parisit |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
1 koment

Cili ishte djali i rrezikshëm i cili ishte Salah dhe Amine!

Lexo më shumë

Kush është 'Madame Rothschild' i cili pretendon se Mossad është pas sulmeve në Paris?

Dërguar më Janar 18, 2015 in I përgjithshëm, Xhirimi i Parisit |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 13

A nuk është e mençur që të filloni një teori konspiracionesh që duket absurde dhe e përqeshur nga ideja se ajo është e shprehur nga një renegatë e supozuar nga familja?

Lexo më shumë

Charlie Hebdo provokim të qëllimshëm përsëri imazhin e Profetit Muhamed

Dërguar më Janar 15, 2015 in I përgjithshëm, Xhirimi i Parisit |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 99

Duke e ditur se gazeta është në pronësi të familjes Rothschild - të cilët janë një forcë lëvizëse e madhe prapa Sionizmit dhe kanë flukset globale të parave në fuqinë e tyre - bëhet gjithnjë e më e qartë se çfarë është qëllimi.

Lexo më shumë

Skype intervistë për sulmin Charlie Hebdo në Paris me Martin Vrijland * Update *

Dërguar më Janar 14, 2015 in I përgjithshëm, Xhirimi i Parisit |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 43

Të japim një pamje të mirë të gjendjes dhe të bëjmë një përmbledhje të argumenteve që çojnë në përfundimin se kemi të bëjmë me një mashtrim këtu.

Lexo më shumë

A është mediat në gjendje t'i hedhin gjërat nëpërmjet manipulimit të imazhit?

Dërguar më Janar 13, 2015 in I përgjithshëm, Xhirimi i Parisit |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 36

Demonstratat 'Je suis Charlie' duket se tërheqin mjaft njerëz në numër të madh. Pyes veten nëse është me të vërtetë.

Lexo më shumë

Pyetje në sulmet terroriste në Paris. Pse u krye vetëvrasja e Shefit të Policisë Paris?

Dërguar më Janar 10, 2015 in I përgjithshëm, Xhirimi i Parisit |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 106

Fredou bëri vetëvrasje me armë shërbimi

Lexo më shumë

Sondazh: Sulmoni operacionin e flamurit të rremë të Parisit për të ngritur myslimanët dhe vendasit kundër njëri-tjetrit

Dërguar më Janar 9, 2015 in I përgjithshëm, Xhirimi i Parisit |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 88

Në vitet e fundit, mund të ketë ndodhur më shumë operacione me flamur të rremë se shumë njerëz mund ose nuk mund të besojnë. Jepni mendimin tuaj në sondazh në këtë artikull.

Lexo më shumë

Sulmi në Paris përsëri CIA / mashtrim Mossad?

Dërguar më Janar 8, 2015 in I përgjithshëm, Xhirimi i Parisit |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 101

Ka disa gjëra shumë të thjeshta që mund të pyesni veten nëse arrini të hiqni veten nga teknikat e NLP të Media kryesore Stream.

Lexo më shumë

Dëshmi për mashtrim Peshawar shooting Pakistan: i njëjti djalë tashmë vdiq në Sandy Hook

Postuar në dhjetor 19, 2014 në I përgjithshëm, Flamujt e rreme |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 27

Nuk ka asgjë më e keqe se sa që në një dhjetëra vrasjen e fëmijëve të vrarë, por nëse të njëjtët fëmijë të vrarë në dy vende ka të vërtetë ndonjë gjë e gabuar.

Lexo më shumë

Talibanët sulmojnë në shkollë Peshawar një tjetër mashtrim?

Postuar në dhjetor 17, 2014 në I përgjithshëm, Flamujt e rreme |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 19

Është një fakt i thjeshtë dhe i padiskutueshëm se talebanët, muxhahidët dhe Al Kaida u krijuan nga CIA. Kjo gjë e lehtë për të gjetur faktin duket se dëshiron të largojë njerëzit larg

Lexo më shumë
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër