Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Samsung, Google, Cybernetics dhe amalgamation fizike midis njeriut dhe makinës

Postuar më Gusht 30, 2016 I përgjithshëm, Matrica e Saturnit |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për Samsung, Google, Cybernetics dhe amalgamation fizike në mes të njeriut dhe makinës

Çfarë fshihet pas emrave të markave nga kompani të mëdha si Google dhe Samsung dhe çfarë ndikimi ka kjo në të ardhmen tonë?

Lexo më shumë

Eksperimenti "i dyfishtë" për iluzionin e realitetit

Dërguar më Shkurt 24, 2016 në I përgjithshëm, Matrica e Saturnit, Dimensione të larta |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për 'eksperimentin me dy shtresa' për iluzionin e realitetit

Çdo gjë rreth jush, madje edhe vetë trupi juaj, krijohet vetëm kur e perceptoni atë.

Lexo më shumë

Shitja e shpirtit tuaj ndaj Satanait, çfarë është ajo dhe çfarë jep ajo?

Postuar në Mr 16, 2015 I përgjithshëm, Matrica e Saturnit |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 72

Shpirti ynë është i lidhur me origjinalin e saj jashtë matricës. Pjesa që ka zbritur brenda matricës është, siç ishte, e lidhur me origjinalin nëpërmjet ngatërresës kuantike.

Lexo më shumë

ISIS ose Ishtar është Venusi, gruaja e Tamuzit, Kronos, Osiris, Saturni

Dërguar më Shkurt 24, 2015 në I përgjithshëm, Matrica e Saturnit |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 43

Gjithçka në jetën tënde sillet rreth Saturnit. Saturn është planeti i epokës; e kohës. Saturn është planeti që respektohet nga simbolet nga elita. Saturni është i fshehur në fenë tuaj. Ajo është e detyruar kështu që ia vlen të studiohet.

Lexo më shumë

Jini ndryshimi që dëshironi të shihni, shkëputeni nga matrica Saturn dhe programimi i saj

Dërguar më Shkurt 18, 2015 në I përgjithshëm, Matrica e Saturnit |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 40

Të gjitha simbolizmi që mund të njohim rreth nesh mund të sugjerojnë të paktën se ka diçka rreth Saturnit

Lexo më shumë

Reich i katërt, krijimi i qeverisë botërore të matricës nëpërmjet masakrës masive

Postuar në dhjetor 17, 2014 në I përgjithshëm, Matrica e Saturnit, Luftërat u ndezën |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 15

Janë udhëheqësit fetarë dhe botërorë që na mbajnë nën kontroll përmes indoktrinimit të rëndë dhe kontrollit të mendjes. Ata synojnë masakrën masive më të madhe që njerëzimi do ta ketë njohur ndonjëherë

Lexo më shumë

Simbolizmi i Saturnit dhe ngjyrat ndikojnë në ADN-në tonë?

Postuar në Nov 25, 2014 në I përgjithshëm, Matrica e Saturnit |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 15

A mund të ketë diçka të gabuar me Saturnin? A mund të ndodhë që të gjitha këto simbolizëm dhe referenca me ngjyra tregojnë se ADN-ja jonë po kontrollohet nga ky planet?

Lexo më shumë

A e dinte ESA 10 për ngritjen e ISIS-it kur përmendet Philae?

Postuar në Nov 13, 2014 në I përgjithshëm, Matrica e Saturnit, Kometa 67P |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 10

Ne e shohim adhurimin e Saturnit të shfaqet në optimizëm në glorifikimin e ISIS vitin e kaluar. Ndonjëherë është e plotë në fytyrën tuaj, si me grupin terrorist ISIS. Ndonjëherë duhet t'i kushtoni vëmendje si me kuptimin e Philae

Lexo më shumë

Pse Rosetta, Philae dhe kometa 67P janë kaq të rëndësishme

Postuar në Nov 13, 2014 në I përgjithshëm, Matrica e Saturnit, Kometa 67P |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 41

Dua të theksoj në mënyrë të përsëritur lexuesit rëndësinë e këtij misioni dhe të studioj dokumentarët e paraqitur këtu. Ju do të gjeni se të gjitha të vjetra mite, histori, muraleve, skulptura e dhe veprat e artit mijëra vjet plotësisht të shpjegueshme provojë dhe do të zhduket nga kategoria "mitologji".

Lexo më shumë

Rosetta, Philae hapësinore dhe kometa 67P / Churyumov-Gerasimenko

Postuar në Nov 12, 2014 në I përgjithshëm, Matrica e Saturnit, Kometa 67P |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 21

Në një teori të re, kometat nuk janë bllokada të gazit të ngrirë dhe pluhur primordial, por kometat janë fragmente të planetit që kanë lindur pas shkarkimit elektrik midis dy planetet.

Lexo më shumë
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër