Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Russell Brand Kompleksi i Mesisë

Dërguar në Maj 25, 2014 në I përgjithshëm, Fe | komentet 28

Gjithashtu Russell është pak a shumë një simbol për një mashkull apo femër. Kjo është gjithashtu një shenjë e qartë e kultit të Saturnit. Kjo i referohet Baphomet-it, simbolit të Satanizmit

Lexo më shumë

Conchita Wurst 'Ngrihet si një Phoenix' pjesë 2 dhe organizata Frontier

Dërguar në Maj 14, 2014 në I përgjithshëm, Fe | komentet 11

Shtresat e larta të feve të botës e dinë se në çka ata adhurojnë. Ata gjithashtu e dinë se çfarë janë kapacitetet reale të njeriut. Kjo është arsyeja pse ata përpiqen të na largojnë nga ne me frikë dhe gënjeshtra

Lexo më shumë

Alegoria e shpellës dhe e kapaciteteve njerëzore

Dërguar në Maj 9, 2014 në I përgjithshëm, Fe | komentet 16

Kemi arritur në një kohë kur ndërrimet planetare sigurojnë që ky funksion i firewall që vazhdon të aktivizohet nëpërmjet "matricës Saturn-moon" humbet forcën e saj

Lexo më shumë

Simbolizmin egjiptian, simbolizmin babilonas, simbolizmin masonik, Saturnin dhe Satanizmin

Dërguar më Prill 30, 2014 I përgjithshëm, Matrica e Saturnit, Fe | komentet 84

Akhenaton dhe Nefertiti adhuronin diellin e "Epokës së Artë të Saturnit" ose epokën e Saturnit, ku do të kishte një periudhë kur Saturni ishte dielli qendror i sistemit diellor

Lexo më shumë

Partia e Pashkëve shpjegoi

Dërguar më Prill 19, 2014 I përgjithshëm, Fe | komentet 24

Imagjinoni që ju duhet t'i shpjegoni një vizitori nga një planet tjetër se çfarë do të thotë 'pashkë', si ta bëni këtë?

Lexo më shumë

Gjë e veçantë për eklipsin diellor

Postuar në Nov 4, 2013 në I përgjithshëm, Muzikë, Fe | komentet 2

Gjëja e veçantë për eklipsin diellor që u zhvillua fundjavën e kaluar është se shumë njerëz mund ta shihnin atë. Shumë ...

Lexo më shumë

Kush jam unë?

Dërguar më Tetor 28, 2013 në I përgjithshëm, Dimensione të larta, Fe | komentet 39

Pyetja më thelbësore që një person mund të kërkojë është: "Kush jam unë?". Sigurisht ka disa pyetje të tjera që ...

Lexo më shumë

Abuzimi seksual tani është i dënueshëm në Kishën Katolike

Postuar në Korrik 20, 2013 në I përgjithshëm, Fe | komentet 7

Abuzimi seksual i djemve (kryesisht) është pothuajse më shumë rregull sesa përjashtimi në Kishën Katolike. Ka qenë gjatë viteve ...

Lexo më shumë

Ne jemi shpirtra në një botë materiale

Dërguar më qershor 12, 2013 në I përgjithshëm, Fe | komentet 6

Nga një lexues kam marrë pyetjen e mëposhtme: Ndërmjet të cilave kompetencat do të shkojnë këtë luftë botërore 3e, sipas jush Martin? Interesant është se ...

Lexo më shumë

Feja është krijuar për të kontrolluar masat

Dërguar më qershor 5, 2013 në I përgjithshëm, Fe | komentet 7

Në një artikull më të hershëm, unë tashmë tregova se njerëzit janë shumë më tepër se perceptimi kufizues tre-dimensional-pesë-sensorial i ...

Lexo më shumë
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër