Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Sulmi ndaj muzeut hebre në Bruksel kërkon jetën Alexandre A. Lider Strens

Dërguar më qershor 10, 2014 në I përgjithshëm, Flamujt e rreme, Muzeu Bruksel |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 49

Pas të gjitha analizave të bëra këtu dhe pas leximit të shpjegimit të politikanit të vetëm në Belgjikë që guxon të kritikojë rendin e vendosur, në të vërtetë përfundimisht mund të arrijë në përfundimin se ky flamur i rremë pothuajse nuk është më i besueshëm për të bërë

Lexo më shumë

Muzeu hebre i vrasësit në Bruksel vizitoi Sint-Jan Berchmanscollege Bruksel

Dërguar më qershor 4, 2014 në I përgjithshëm, Flamujt e rreme, Muzeu Bruksel |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 8

Nëse një parti të shtunën nuk është shpallur në faqen e internetit dhe shkolla është e mbyllur të shtunën, pse kjo sulmues do të dalë me idenë për të vizituar shkollën e fëmijëve të Filipit dhe Mathilde të shtunën?

Lexo më shumë

Fluturimi i shquar i sulmuesit të Brukselit Mehdi Nemmouche

Dërguar më qershor 4, 2014 në I përgjithshëm, Flamujt e rreme, Muzeu Bruksel |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 21

Personalisht, unë mendoj se njeriu në imazhet e kamerës nuk duket si njeriu i fotografisë së lëshuar. Hunda e njeriut në imazhet e kamerës duket të jetë shtrembër dhe njeriu në fotot e lëshuara duket se ka një ngjyrë të errët të lëkurës.

Lexo më shumë

Sulmuesi belg "terrorist" Muzeu hebre Bruksel vizitoi princeshat

Dërguar më qershor 4, 2014 në I përgjithshëm, Flamujt e rreme, Muzeu Bruksel |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 8

Sulmuesi në Bruksel kishte një aparat fotografik GoPro me të, kështu që raportoi mesazhet e deritanishme. Nuk ishte asgjë e sulmit vetë.

Lexo më shumë

Sulmi luftarak i Sirisë Brukseli është i mbërthyer

Dërguar më qershor 2, 2014 në I përgjithshëm, Flamujt e rreme, Muzeu Bruksel |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 25

Nëse ju merrni vështirësi për të analizuar gjithë historinë në mënyrë kritike, nuk ka asnjë pikë në të. Nuk është thjesht e besueshme. Ne kemi një alibi të bukur për siguri shtesë

Lexo më shumë

Sulmi mbi muzeun hebre në Bruksel u vërtetua si pjesë mashtruese 3

Dërguar në Maj 28, 2014 në I përgjithshëm, Flamujt e rreme, Muzeu Bruksel |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 36

Midis 15: 30 dhe 16: 00 orë një individ i armatosur ka hyrë në muze dhe ka hapur zjarr mbi disa turistë që ishin në hyrje të ndërtesës ...

Lexo më shumë

Sulmi i Muzeut hebre Brukseli po bëhet gjithnjë e më i qartë një flamur i rremë

Dërguar në Maj 27, 2014 në I përgjithshëm, Flamujt e rreme, Muzeu Bruksel |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 36

Në fund të fundit, ligjëratat zyrtare deklarojnë se sulmuesi i parë gjuajti dy njerëz në hyrje. A e shihni këtë në imazhet? Ose e çoi njeriun përsëri Kalashnikovin e tij para se të hynte në muze?

Lexo më shumë

Xhirimi i Flamurit False të Brukselit për fajësimin e Rusisë?

Dërguar në Maj 25, 2014 në I përgjithshëm, Flamujt e rreme, Muzeu Bruksel |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 71

Një burrë me Kallashnikov sinjalizohet në imazhet e kamerave të sigurisë të shpërthimit të Brukselit. Atje ne kemi alibi perfekt për ta vënë Rusinë në këpucë

Lexo më shumë
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër