Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Metodologjia çnjerëzore e përmbaruesve dhe sekuestrimeve

Postuar në Mr 16, 2016 I përgjithshëm, drejtësi |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për metodat çnjerëzore të përmbaruesve dhe sekuestrimeve

Do të përmbledh historinë time të vitit të fundit 4. Ndoshta kjo i bën njerëzit të mendojnë.

Lexo më shumë

Dëshmitari i tretë për të shtënat e Mike Stok nga agjenti civil

Dërguar më Janar 18, 2014 in I përgjithshëm, drejtësi, Rasti Mike Stok |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 12

Pas dëshmitarit 1 dhe dëshmitarit 2 po afrohet gjithnjë e më shumë pamjet (të cilat unë do të botoj më vonë) lidhur me vdekjen e shkopit të Roterdamit Mike ...

Lexo më shumë

LAJMËRIMI I LAJME Përsëri një dëshmitar raporton për vdekjen e Mike Stok

Dërguar më Janar 17, 2014 in I përgjithshëm, drejtësi, Rasti Mike Stok |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 8

Gradualisht, është duke u bërë gjithnjë e më e qartë se rasti i dukshëm i harruar i Mike Stokut si një bumerang ...

Lexo më shumë

LAJME TË DREJTA Dëshmitari flet, Mike Stok u vra nga Killer Cop

Dërguar më Janar 16, 2014 in I përgjithshëm, drejtësi, Rasti Mike Stok |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 17

Më 7 Prill 2013 Mike Stok u qëllua për vdekje në Fazantstraat në Roterdam. Sepse unë isha i zënë duke punuar në rastin Anass veten time, unë ...

Lexo më shumë

Kush do ta ndalë këtë qeveri të arratisur? Teeven dëshiron të mohojë të dyshuarit e VOG-së!

Dërguar më Janar 16, 2014 in I përgjithshëm, drejtësi |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 6

Në Hagë, statusi 'i çmendur' tani ka qenë plotësisht i arratisur dhe statusi 'çmendur' është arritur! ...

Lexo më shumë

Metodat e ashpra dhe të ashpra të policisë nga Wet Mulder

Postuar në Nov 4, 2013 në I përgjithshëm, drejtësi |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 19

Imagjinoni që jeni një njeri i ri i viteve 26. Ju vijnë nga një familje e varfër dhe ju keni arritur vetëm patentë shoferin tuaj me shumë dhimbje dhe dhimbje ....

Lexo më shumë

Ligji Mulder furnizon skllevërit IKEA nga burgjet holandeze * Update *

Dërguar më Tetor 17, 2013 në I përgjithshëm, Kampet e FEMA-s, drejtësi |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 30

Akti Mulder furnizon skllevërit për IKEA nga burgjet holandeze. Kjo është një tjetër deklaratë e guximshme, a nuk mendoni? Do te ...

Lexo më shumë

Ish-kreu i drejtësisë dhe pedofili i dyshuar Demmink me fat?

Dërguar më Shtator 15, 2013 I përgjithshëm, Joris Demmink, drejtësi |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
1 koment

"Die Demmink gjithashtu ka fat të verbër". Kjo do të ishte gjatë një dreke Eric Nordholt, ish-shefi i policisë në ...

Lexo më shumë

Hetimi i borxheve, hetuesit e borxhit

Postuar më Gusht 29, 2013 I përgjithshëm, drejtësi |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 3

Dje kam vozitur së bashku me një mik në A7 kur papritmas panë një makinë të madhe, të dekoruar dhe të mrekullueshëm. Në çati u ul ...

Lexo më shumë

Rasti Demmink hapet i hapur

Dërguar më qershor 21, 2013 në I përgjithshëm, Joris Demmink, drejtësi |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 3

Dy dëshmitarë të rinj kanë bërë deklarata nën syrin vigjilent të një noteri në lidhje me ish pedofilin SG (njeriu më i lartë) i ...

Lexo më shumë
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër