Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Dorëheqja e Ivo Opstelten dhe Fred Teeven; A është e gjitha për Demmink?

Postuar në Mr 10, 2015 I përgjithshëm, Joris Demmink |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 24

A është fshehurazi e gjithë dosja që Holanda i kushtoi Hollandës 20 miliardë? Kjo është 8% e Buxhetit Kombëtar dhe mund t'ju kushtojë € 228,31 në muaj.

Lexo më shumë

Micha Kat dhe Pieter Lakeman nga Schiphol në McDonald's, grabitje profesionale?

Postuar në Mr 5, 2015 I përgjithshëm, Joris Demmink |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 19

Ku është Micha Kat vjet fokusuar në duke e akuzuar ish-Sekretar i Përgjithshëm Joris Demmink Pedofili, ai duket tani që do të përdoret si një mashtrues në industrinë e mishit.

Lexo më shumë

QKR konfirmon marrëdhënien e Chipshol me shërbimet sekrete dhe kërkesën 20 miliardë

Postuar në Nov 9, 2014 në I përgjithshëm, Joris Demmink |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 21

A mendoni se "Çfarë është kjo lidhje?" Ne jemi duke folur për një biznes familjar që ndoshta arriti të fus hundët 20 miliardë 'buxhetin e zezë' e shtetit holandez. Kjo është 8% e buxhetit kombëtar dhe ju kushton € 228,31 në muaj

Lexo më shumë

Miliarda shkurtime në kujdesin shëndetësor ndërsa familja Poot kap miliarda?

Dërguar më qershor 16, 2014 në I përgjithshëm, Joris Demmink, Politikë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 8

Ku familja Poot pretendon se duhet të kapë para për shitjen e tokës, unë guxoj të supozoj se ata kanë marrë tashmë plaçkën.

Lexo më shumë

Familja Poot Chipshol falsifikuar minuta e votimit emërimin e drejtorit * Update *

Dërguar më qershor 14, 2014 në I përgjithshëm, Joris Demmink |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 18

Peter Poot falsifikuar minuta të votimit të rëndësishëm nga bordi i Chipshol Forward. Këtu dokumentet mbështetëse.

Lexo më shumë

Familie Poot shet Chipshol por ka marrë në mënyrë të paligjshme tokën

Dërguar më qershor 13, 2014 në I përgjithshëm, Joris Demmink |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 17

A nuk është arsyeja e vërtetë e kësaj shitjeje të paralajmëruar papritur vetëm se familja Poot e bën atë të nxehtë?

Lexo më shumë

Hollanda në kapjen e grupit mafioz Poot?

Dërguar më qershor 7, 2014 në I përgjithshëm, Joris Demmink |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 34

Çfarë gjeni më keq? Pedofilët apo njerëzit që fëmijët e drogës t'i ofrojnë ata për pedofilët dhe për të fituar përfitime financiare?

Lexo më shumë

Jan Poot mori investitorët nga këmbët në rastin Chipshol

Dërguar më qershor 6, 2014 në I përgjithshëm, Joris Demmink |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 13

E gjithë kjo kohë nuk është vetëm Kalbfleisch dhe Westenberg perde tymi, por edhe ngriti perde tymi Joris Demmink për të vënë presion mbi qeverinë holandeze për të përmbushur 20 miliardë familjes Paw, ndërsa i tërë pretendimi rezulton të mos jetë i justifikuar

Lexo më shumë

Procedura krejtësisht e palogjikshme e Nail Rusty

Dërguar në Maj 21, 2014 në I përgjithshëm, Joris Demmink |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 5

Vetëm në 2013, Jan Poot kaloi 4 milion. Në tavolinë në sallën e gjyqit ishin të paktën 3 njeri. Çfarë mendoni se sa kushton? Frika e pretendimit për një ton e bën familjen Poot të shpenzojë më shumë para se sa ajo kërkesë

Lexo më shumë

A ka marrë familja Poot 20 miliardë 8% të buxhetit kombëtar?

Dërguar në Maj 20, 2014 në I përgjithshëm, Joris Demmink |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 3

Micha Kat dhe familja Poot nuk duan të shohin Joris Demmink të dënuar. Ata janë jashtë parave. Për pamjen ata duhet të mbajnë presionin e lartë. Ju jeni shkruar me mjeshtëri nga fakti se kjo ju kushton € 228,31 në muaj

Lexo më shumë
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër