Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Gazetari Micha Kat, informator i pergjakshem apo mashtrues i madh?

Dërguar në Maj 19, 2014 në I përgjithshëm, Joris Demmink | komentet 20

Çdokush që është vënë në gjumë nga një Brandpunt i KRO-së dje do të duhet të hyjë më thellë në pretendimin e 20 miliardë nga familja Poot. Po flasim për 8% të totalit të buxhetit të qeverisë holandeze

Lexo më shumë

Ministri "Ne duam luftë dhe ju do ta paguani atë" Timmermans

Dërguar në Maj 6, 2014 në I përgjithshëm, Ekonomitë, Joris Demmink | komentet 19

Nëse jeni duke kërkuar para për këtë luftë të vetë-krijuar në Ukrainë, ju nuk duhet të shtrydhni popullin holandez edhe më shumë para nga xhepi, ndërsa vetëm 20 miliardë kanalizohet përmes kompanisë Chipshol të familjes Poot.

Lexo më shumë

Extra dhe Breaking: nëna e Micha Kat nuk ka një fëmijë sipas GBA

Dërguar në Maj 1, 2014 në I përgjithshëm, Joris Demmink | komentet 17

Të dhënat nga GBA tregojnë se asnjë fëmijë nuk është regjistruar me nënën e Mika (Ellen Mieke Manassen). Pra, gruaja do të ishte pa fëmijë.

Lexo më shumë

Libri Demmink mbyllet me butësi, hapet libri i Micha Kat

Dërguar më Prill 29, 2014 I përgjithshëm, Joris Demmink | komentet 15

Kujdes për vdekjen e pabesueshme të Fred de Brouwer në vendin e Micha Kat është konvertuar me mjeshtëri në vdekjen e dikujt tjetër që mund të ketë qenë vrarë nga "skuadrat e Demmink" (me të ashtu quajtur).

Lexo më shumë

Micha Kat biri i masonit më të lartë të shkallës (36e)

Dërguar më Prill 28, 2014 I përgjithshëm, Joris Demmink | komentet 26

Në 2010, Micha Kat mori çmimin Frontier. Nefertiti i pikturuar simbolizon satanizmin dhe adhurimin e perëndisë së diellit Ra. Ra ose adhurimi i diellit ishte sinonim i sakrificës së gjakut në Egjiptin e lashtë.

Lexo më shumë

Micha Kat po bën hedhje të çuditshme

Dërguar më Prill 25, 2014 I përgjithshëm, Joris Demmink | komentet 50

Ju mund të imagjinoni se kur ekziston një marrëveshje me 20 miliardë, kjo është rreth 8% e buxhetit të përgjithshëm holandez dhe kjo shumë praktikisht 1 në 1 korrespondon me deficitin buxhetor të llogaritur në 2013.

Lexo më shumë

Ministria Buza thotë se Fred de Brouwer është i vdekur, por nuk jep asnjë dëshmi * Update *

Dërguar më Prill 24, 2014 I përgjithshëm, Joris Demmink | komentet 19

Këtë mëngjes unë u thirra nga Ministria e Punëve të Jashtme (Buza) me njoftimin se Fred de Brouwer nuk është më gjallë. Duke vepruar kështu, zëdhënësi deklaroi në mënyrë eksplicite se ai nuk mund të siguronte dokumentacion si dëshmi për këtë.

Lexo më shumë

BREAKING: Fred de Brouwer ende jeton sipas Regjistrit të Dhiatës Qendrore

Dërguar më Prill 23, 2014 I përgjithshëm, Joris Demmink | komentet 14

Regjistri i Dhiatës Qendrore tregon se Fred de Brouwer është ende gjallë.

Lexo më shumë

Baybasin heroi kurd, Fred de Brouwer dhe grupi mafias Poot

Dërguar më Prill 23, 2014 I përgjithshëm, Joris Demmink | komentet 12

Kampi i grupit mafioz Poot përdor faqet e saj 'të vetëfinancuara' dhe mbështetësit shoqërues (të financuar) për të mbështetur tregimet gjithnjë e më të pabesueshme.

Lexo më shumë

Gazetari Fred de Brouwer ishte varrosur apo djegur?

Dërguar më Prill 22, 2014 I përgjithshëm, Joris Demmink | komentet 35

Fakti i shquar se Media kryesore e Rrjetit nuk bën asnjë pyetje me vdekjen e Fred de Brouwer tregon se edhe ata përfitojnë prej saj. Ata luajnë lojë që Fred de Brouwer është goditur. Demmink play duhet të luhet deri në fund.

Lexo më shumë
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër