Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Fluksi i refugjatëve nga Libia u provua të organizohej me ndihmën e organizatave bamirëse

Postuar në dhjetor 5, 2016 në I përgjithshëm, Evropë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për fluksin e refugjatëve nga Libia u provua të organizohej me ndihmën e organizatave bamirëse

Fluksi i refugjatëve nga Libia duket se është organizuar me ndihmën e organizatave bamirëse si Fondacioni për Refugjatët e Varkave

Lexo më shumë

Erdogan kërcënon të hapë përsëri portën e refugjatëve në Evropë

Postuar në Nov 25, 2016 në I përgjithshëm, Evropë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë Erdogan kërcënon të hapë përsëri portën e refugjatëve në Evropë

"Duhet ta dini se kalimet kufitare do të hapen përsëri", "Europa është sëmurë keq për herë të dytë pas plagës. Ata janë infektuar me grupe terroriste "

Lexo më shumë

Qeveria gjermane bën thirrje për ndërtimin e ushqimit dhe ujit

Postuar më Gusht 22, 2016 I përgjithshëm, Evropë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për qeverinë gjermane bën thirrje për ndërtimin e ushqimit dhe ujit

Ndoshta duhet të marrim seriozisht sinjalet nga Gjermania dhe të bëjmë përgatitjet

Lexo më shumë

Charlie Hebdo i CIA-s duhet të provokojë një rritje në "terrorin musliman" me një karikaturë të re

Postuar më Gusht 11, 2016 I përgjithshëm, Evropë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për CIA-n Charlie Hebdo duhet të provokojë një rritje në "terrorin musliman" me një karikaturë të re

Duke fyer komunitetin musliman, fusha e tensionit duhet të rritet

Lexo më shumë

A do të mbyllë Erdogan paktin e paqëruajtjes së Paktit Molotov-Ribbentrop me Putinin?

Postuar më Gusht 8, 2016 I përgjithshëm, Evropë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë A do të mbyllë Erdogan një pakt pa agresion të Paktit Molotov-Ribbentrop me Putinin?

Erdogan duket se po punon drejt një grushti ushtarak në Evropë, i cili do të çojë në fillimin e luftës së tretë botërore

Lexo më shumë

Dëshmia se si gjërat po shkojnë vërtet në Greqi, çfarë media është e heshtur

Postuar më Gusht 4, 2016 I përgjithshëm, Evropë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për Dëshmia se si ajo me të vërtetë shkon në Greqi, çfarë media është e heshtur

Lexoni këtë raport mbresëlënës të dëshmisë nga një banor i Greqisë

Lexo më shumë

A janë bankat italiane që do të godasin në fillim të një krize të re dhe të luftës botërore?

Postuar më Gusht 1, 2016 I përgjithshëm, Evropë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë para se bankat italiane të shkonin në mëngjes paralajmëronin fillimin e një krize të re dhe të luftës botërore?

E gjithë kjo duket të jetë pak e parëndësishme në media

Lexo më shumë

Turqia do ta marrë Europën në qoftë se ajo është dobësuar mjaftueshëm

Postuar në Korrik 27, 2016 në I përgjithshëm, Evropë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë Turqia do ta marrë Europën nëse është mjaft e dobësuar

vizioni im i shahut global dhe marrja e pritshme e Turqisë nga Evropa; perandoria otomane e rikuperuar

Lexo më shumë

BREXIT paraprin kaosin në Evropë dhe bashkimin me Turqinë?

Dërguar më qershor 22, 2016 në I përgjithshëm, Evropë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për luftëtarët e BREXIT për kaosin në Evropë dhe bashkimin me Turqinë?

Sot, raportet dolën në përfundimin se bisedimet me Turqinë do të fillojnë ditën pas referendumit mbi BREXIT

Lexo më shumë

Shpëtoje shtetin diktatorial evropian! Së pari një Brexit, pastaj një Nexit!

Dërguar në Maj 17, 2016 në I përgjithshëm, Evropë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për rrugën me shtetin diktatorial evropian! Së pari një Brexit, pastaj një Nexit!

Një Brexit nuk do të bëjë dallim ndaj familjes mbretërore britanike dhe aristokracisë në pushtet. Është vetëm një rrugë tjetër nën ombrellën e pushtetit të kësaj aristokracie

Lexo më shumë
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër