Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Skandalet britanike të pedofilëve dhe përkthimi i Nieuwsuur në Holandë

Postuar në Nov 30, 2016 në I përgjithshëm, Pedofili |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për skandalet britanike të pedofilëve dhe përkthimin e Nieuwsuur në Holandë

Vëmendja e madhe që u kushton skandaleve të pedofilisë mund të ketë një efekt të rëndësishëm ndjeshëm ndaj njerëzve

Lexo më shumë

A është Paul de Leeuw holandez Jimmy Savile me Pauls Puber Show gatim?

Dërguar më Tetor 4, 2016 në I përgjithshëm, Pedofili |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për është Paul de Leeuw me Palët e tij Puber Gatim tregojnë hollandez Jimmy Savile?

A do të shohim në të ardhmen për Paul de Leeuw zbulesa të ngjashme si ato për Jimmy Savile u shfaqën pas vdekjes së tij?

Lexo më shumë

Trafikimi i fëmijëve në Holandë nuk është i dënueshëm

Dërguar më Shtator 23, 2014 I përgjithshëm, Pedofili |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 2

Kolegji Holandez për të Drejtat e Fëmijëve do të paraqesë një raport në Komitetin e të Drejtave të Fëmijëve të OKB-së në Gjenevë më 24 Shtator. Trafikimi i fëmijëve ende nuk është i dënueshëm në Holandë.

Lexo më shumë

Funeralin e Peshkopit Gijsen i cili thjesht i donte djemtë e rinj

Dërguar më Prill 12, 2014 I përgjithshëm, Joris Demmink, Pedofili |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 12

Dy viktima bënë ish-peshkopin Jo Gijsen, sipas deklaratave të Komitetit të ankesave për abuzime seksuale në Kishën Katolike

Lexo më shumë

Rrëmbimet e fëmijëve, rrjetet, Joris Demmink, kurrë nuk kanë dëgjuar

Postuar në Mr 17, 2014 I përgjithshëm, Pedofili |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 10

Shpresoj që pas zgjimit të gjithë këtij informacioni, të gjithë janë zgjuar për faktin se Media kryesore e Rrjetit mund të jetë në gjendje të raportojë pjesërisht abuzimet e mëdha, por që kjo zakonisht është për të parandaluar

Lexo më shumë

Gjykatësi i lartë anglez dhe pedagogët themelues të këshilltarit mbretëreshë

Postuar në Mr 10, 2014 I përgjithshëm, Pedofili |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 10

Prova që rrjetet e abuzimit të fëmijëve janë gjithashtu ndërkombëtare në mesin e elitës po grumbullohen. Ne fillim patëm një mik të princit Çarls dhe prezantuesit të BBC-së të Sir-kurorëzuar

Lexo më shumë

Radio transmetohet për homologun, propagandën homoseksuale, ideologjinë gjinore

Postuar në Mr 1, 2014 I përgjithshëm, homoseksualiteti, Pedofili, radio |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 23

Dëgjoni regjistrimin e radios transmetuar mbrëmë në Radio Kufi në të cilën unë shkoj më thellë në homolobby, ...

Lexo më shumë

Pedo kampion Jan Vlug ndërtimin e imazhit

Dërguar më Shkurt 20, 2014 në I përgjithshëm, Pedofili, Rasti Vaatstra |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 14

Jan Vlug, avokati i cili mund të librit suksesin e ndeshjes së ADN-së 100% në Jasper Steringa - fermeri i kapur Marianne ...

Lexo më shumë

Dëshmia e abuzimit seksual dhe referimi në vendet e larta

Dërguar më Shkurt 15, 2014 në I përgjithshëm, Pedofili |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 29

Kam marrë historinë e mëposhtme nga një lexues i faqes sime. Pas një kontrolli të plotë mbi të dhënat e këtij personi, ...

Lexo më shumë

Pedofilia, sodomia, homofilia dhe lidhja e tyre

Dërguar më Shkurt 11, 2014 në I përgjithshëm, homoseksualiteti, Pedofili |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 8

Sodoma është akt seksual ku penisi në marrës është shtyrë kundër kolonës kurrizore në mënyrë anale. Edhe pse përshkrimi i ...

Lexo më shumë
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër