Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Kush kujdeset për konferencën Bilderberg në Kopenhagë?

Dërguar në Maj 29, 2014 në I përgjithshëm, Bilderberg |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 42

Kush e themeloi grupin Bilderberg dhe çfarë qëllimi ata ndjekin? A e dini se konferenca e Bilderberg do të zhvillohet nga sot 29 Maj deri në 1 Qershor? A ka rëndësi për ju çdo gjë që ndodh atje?

Lexo më shumë

Queen Maxima tregon se çfarë plani është * Update *

Dërguar më Tetor 13, 2013 në I përgjithshëm, Bilderberg, Ekonomitë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 21

Mos bëni një gabim, ne kemi një mbretëreshë. Ndërsa Willem Alexander kujdeset për ujin (nuk është aspak i parëndësishëm ...

Lexo më shumë

QKR, i cili ishte kryeministri më i mirë në Holandë?

Dërguar më Shtator 26, 2013 I përgjithshëm, Bilderberg, Histori, Politikë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 4

Për shkak se QKR është e zënë me zgjedhjet e kryeministrit më të mirë të Holandës, mendova se do të ishte mirë të zhytesh në histori ....

Lexo më shumë

Grupi i Bilderbergut u demaskua

Dërguar më qershor 15, 2013 në I përgjithshëm, Bilderberg |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 23

Princi Bernhard ishte forca e rëndësishme lëvizëse për grupin Bilderberg dhe filloi këto takime sekrete në 1954. Nuk është ...

Lexo më shumë

Elita Bilderberg dhe bagëtitë e tyre

Dërguar më qershor 10, 2013 në I përgjithshëm, Bilderberg |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 15

Kur isha gjashtëmbëdhjetë vjeç, punoja si një punë me kohë të pjesshme në një thertore. Atje ndodhnin kolegët e zotërinjve në veprimet e tyre të këqija ...

Lexo më shumë

Bilderberg update dhe faturën nga Peter R. de Vries

Dërguar më qershor 10, 2013 në I përgjithshëm, Bilderberg |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 16

Nëse mediat kryesore të mediave mund të bëjnë diçka për t'i vënë njerëzit në mendime në qoshen qesharake, do ta bëjnë këtë. Alex Jones ishte në BBC në ...

Lexo më shumë

David Icke në Bilderberg

Dërguar më qershor 8, 2013 në I përgjithshëm, Bilderberg |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për David Icke në Bilderberg

Thirrni shoqatën e teatrit në Hagë të quajtur Tweede Kamer. Ka aktorë vendës të cilët janë nazistët diktatorial ndërkombëtar ...

Lexo më shumë
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër