Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Detaje të vogla në pallatin e Mbretërve Maxima: një svastika

Dërguar më Prill 15, 2016 I përgjithshëm, shtëpia mbretërore |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për detaje të vogla në pallatin e Mbretërve Maxima: një svastika

Gjatë vizitës mbretërore në Erlangen dhe Nuremberg të Bavarisë, Mbretëresha Maxima shkaktoi trazira

Lexo më shumë

A regentët holandezë marrin një kryq me simbolizmin nazist?

Postuar në Mr 10, 2016 I përgjithshëm, shtëpia mbretërore |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për përkujtim Holandezët regentojnë një kryq me simbolizmin nazist?

"Rendi i Meritës së Republikës Federale të Gjermanisë" (gjermanisht: Verdienstorden der Bundesrepublik Deutschland) është i vetmi urdhër i ...

Lexo më shumë

Partia Beatrix 33 vit 2,5 milion shikues

Dërguar më Shkurt 2, 2014 në I përgjithshëm, shtëpia mbretërore |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 6

Sipas Telegraaf.nl, partia lamtumire e Princeshës Beatrix ka tërhequr 2,5 milion shikues. Tani duhet të besojmë se matja, ...

Lexo më shumë

Edwin De Roy Van Zuydewijn flet në radio 1 Real Jannen

Dërguar më Janar 15, 2014 in I përgjithshëm, shtëpia mbretërore |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 4

Edwin De Roy Van Zuydewijn ka pasur rrahje të këndshme në jetën e tij dhe lejohet të tregojë historinë e tij në programin Jannen në Radio 1 ....

Lexo më shumë

Edwin de Roy nga Zuydewijn me Pauw dhe Witteman

Postuar në dhjetor 3, 2013 në I përgjithshëm, shtëpia mbretërore |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 40

'Princi Bernhard kishte bërë kërkime mbi Edwin de Roy van Zuydewijn', njoftoi NRK sot. Edwin de Roy nga Zuydewijn ...

Lexo më shumë

Babai i Winston Churchill ishte në të vërtetë Jack the Ripper: zbulime të reja

Dërguar më Tetor 14, 2013 në I përgjithshëm, Histori, shtëpia mbretërore |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 7

Revistat e inspektorit të Skelter Yard, Abeline, të cilët hetonin vrasjet Jack the Ripper, janë mbajtur sekret për vite me rradhë ...

Lexo më shumë

Willem Alexander pa unazë martese në portretin Staatsie (update)

Dërguar më Shtator 7, 2013 I përgjithshëm, shtëpia mbretërore |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 18

Ndonjëherë ju zbuloni diçka rastësisht. Unë isha në një sallë të qytetit diku në Holandë për një dokument dhe isha i interesuar në ...

Lexo më shumë

Perspektiva e ardhshme

Postuar më Gusht 18, 2013 I përgjithshëm, Evropë, shtëpia mbretërore, Lajmet botërore |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 7

Unë jam përsëri në bazën time përsëri. Javët e fundit kanë qenë një periudhë e bukur për vajzën time dhe mua. Për këtë arsye falënderoj miqtë me të cilët ...

Lexo më shumë

A ka pëlqyer vërtet Kate Middleton?

Postuar në Korrik 24, 2013 në I përgjithshëm, shtëpia mbretërore |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 23

Në videon e çuditshme më poshtë, ju mund të shihni se si Kate Middleton 24 po kërceu rreth sikur asgjë të mos kishte ndodhur. Tani kjo është ...

Lexo më shumë

Argjentinë dhe Zorreguietas

Dërguar në Maj 10, 2013 në I përgjithshëm, Histori, shtëpia mbretërore |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 17

Në foto në të djathtë shihni Adolf Hitlerin pak para vdekjes së tij në 1960. Ballina është e mbuluar nga shenja e një schampschot që ...

Lexo më shumë
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër