Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Pse Mark Rutte nuk guxon të dalë nga dollapi për natyrën e tij homoseksuale?

Postuar më Gusht 12, 2016 I përgjithshëm, homoseksualiteti |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë Pse Mark Rutte nuk guxon të dalë nga dollapi për natyrën e tij homoseksuale?

A nuk është keq për komunitetin LGTB që ata kanë një kryeministër që nuk guxon të dalë nga dollapi?

Lexo më shumë

A jeni edhe aq të sëmurë nga propaganda LGBT dhe homoseksual?

Postuar më Gusht 3, 2016 I përgjithshëm, homoseksualiteti |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për A jeni edhe aq i sëmurë nga propaganda LGBT dhe homoseksual?

Homofaganda shpërthen nga ekrani juaj pothuajse çdo ditë; kudo që shikoni në çdo ngjarje apo ngjarje publike

Lexo më shumë

Tualeti "neutral ndaj gjinisë", sepse 'sipas hulumtimit' 4% do të ndihej transgjinor

Postuar në Korrik 2, 2016 në I përgjithshëm, homoseksualiteti |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për Tualetin 'neutral ndaj gjinisë', sepse 'sipas hulumtimit' 4% do të ndihej transgjinor

Propaganda LGBT mund të gjendet pothuajse çdo ditë në një ngjarje mediale

Lexo më shumë

COC dëshiron tualete për transgjinorët në shkolla

Postuar në Nov 11, 2014 në I përgjithshëm, homoseksualiteti |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 28

Nëse Geert Wilders lejohet të bërtas pa u ndëshkuar "Më pak marokene në Holandë", atëherë unë mendoj se mund ta quaj "Njerëzit më pak transgjinorë dhe LGBT-të në Holandë".

Lexo më shumë

VMBO libri shkollor 'Të rinjtë marokenë vazhdojnë të varen në rrugë'

Dërguar më Shtator 10, 2014 I përgjithshëm, homoseksualiteti |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 20

Jeroen ishte 9 vite kur shkonte në shkollë në një fustan. Nëna e tij kishte frikë se do të ngacmohet. Por Jeroen nuk u ndje mirë në veshjen e djemve të tij. Për fat të mirë, ata nuk e kishin parasysh atë në shkollën fillore

Lexo më shumë

Tilburg ringjall aparteidin e Afrikës së Jugut me planin për një lagje homoseksual * Update *

Dërguar më qershor 18, 2014 në I përgjithshëm, homoseksualiteti |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 16

A kemi të bëjmë me emancipimin e detyruar të homoseksualëve që fillon t'i ngjajë aparteidit siç e dinim në Afrikën e Jugut? Rrethet do të rrethohen tërësisht sipas planeve.

Lexo më shumë

Amersfoort blen shtëpi që zvarrit homologun Henk

Postuar në Mr 12, 2014 I përgjithshëm, homoseksualiteti |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 8

Në një artikull të mëparshëm, unë veten disi dëshpërimisht nëse Amersfoort homo Henk mund të jetë e vështirë për t'u larguar nga shtëpia e tij.

Lexo më shumë

Radio transmetohet për homologun, propagandën homoseksuale, ideologjinë gjinore

Postuar në Mr 1, 2014 I përgjithshëm, homoseksualiteti, Pedofili, radio |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 23

Dëgjoni regjistrimin e radios transmetuar mbrëmë në Radio Kufi në të cilën unë shkoj më thellë në homolobby, ...

Lexo më shumë

Pedofilia, sodomia, homofilia dhe lidhja e tyre

Dërguar më Shkurt 11, 2014 në I përgjithshëm, homoseksualiteti, Pedofili |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 8

Sodoma është akt seksual ku penisi në marrës është shtyrë kundër kolonës kurrizore në mënyrë anale. Edhe pse përshkrimi i ...

Lexo më shumë

Holebi homoseksual jeton në regbi

Dërguar më Shkurt 9, 2014 në I përgjithshëm, homoseksualiteti, Humor, Propagandë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 24

Desmond ka një barrow në treg Molly është këngëtarja në një grup Desmond thotë Molly "djalë unë si fytyrën tuaj" Dhe Molly ...

Lexo më shumë
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër