Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Dënimi u kthye në Siri ose thjesht në një shfaqje mediatike?

Postuar në dhjetor 1, 2014 në I përgjithshëm, Mercenarët |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 7

Sipas mendimit tim, ne duhet të bëjmë shumë veprime këtu përsëri. Nëse ju merrni të gjitha përpjekjet për të udhëtuar në Siri sepse besoni në Shtetin Islamik (IS / ISIS) pse doni të ktheheni në Holandë?

Lexo më shumë

Muslimanët e konvertuar holandez 'provokatorë'

Postuar më Gusht 21, 2014 I përgjithshëm, Mercenarët |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 26

Agjentët e fshehtë tani po vendosen me shpejtësi dhe marrin shumë kohë të të folurit në komunitet, në gazeta dhe në TV.

Lexo më shumë

Burrat hebrenj rrahin palestinezët në Paris pa ndërhyrjen e policisë

Postuar në Korrik 17, 2014 në I përgjithshëm, Mercenarët |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 53

Ajo që njerëzit do të përpiqen të bëjnë në të ardhmen e afërt është nxitja e konfliktit midis Islamit nga njëra anë dhe këtyre lëvizjeve të krishtera nga ana tjetër.

Lexo më shumë

NATO, Amerika, Evropa, Turqia, vendet sunite dhe Izraeli mbështesin Al Qaida

Dërguar në Maj 17, 2014 në I përgjithshëm, Mercenarët |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 19

Çdo gjë që u shërben interesave perëndimorë në fund të fundit shërben për agjendën e madhe sioniste. Dhe kjo axhendë është të krijojë një regjim të Rendit të Ri Botëror. Vendet muslimane sunite gjithashtu - pa e ditur këtë - e shërbejnë këtë axhendë

Lexo më shumë

Ekipet e vrasjes së NATO-s Gladio e snajperojnë Ukrainën

Postuar në Mr 7, 2014 I përgjithshëm, Mercenarët, Më falni |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 11

Ku mediat të bëjnë çdo përpjekje për mbingarkesë njerëzit çdo ditë me teknikën e Die Grosse Luge "Bëni gënjeshtër të thjeshtë, të përsëritur atë shpesh dhe të gjithë do të besojnë atë," duket se për këdo që dëshiron për të gërmoj nëpër libra të vërtetë gjithnjë e më shumë se Perëndimi po luan lojëra shumë të ndyra.

Lexo më shumë

Blackwater ushtria mercenare

Dërguar më Shkurt 28, 2013 në Mercenarët |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 4

Sikur të kishit dëgjuar ndonjëherë për Blackwater? Unë bëj. Kjo është një ushtri private mercenare. Ata janë të vendosur në punët që ushtria (amerikane) ...

Lexo më shumë
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër