Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Çfarë mendoni për Sylvana Simons dhe emërimin e saj në partinë Denk?

Dërguar në Maj 21, 2016 në I përgjithshëm, Humor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për Çfarë mendoni për Sylvana Simons dhe emërimin e saj në partinë Denk?

Pavarësisht nëse termi 'mendoj' është shumë i zbatueshëm për Sylvana Simons, nuk e di, por në të vërtetë unë mendoj se Oboema mund të shprehë shumë më mirë.

Lexo më shumë

'Pesëdhjetë hije Grey' bazuar në idetë e Aleister Crowley?

Postuar në Mr 6, 2015 I përgjithshëm, Filma |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 136

Filmat si 'Pesëdhjetë hije të Grey' kanë për qëllim vetëm për të futur - veçanërisht gratë - në satanizëm

Lexo më shumë

Cila është marrëdhënia midis blogut Barracuda, Micha Kat dhe Pieter Lakeman?

Postuar në Mr 1, 2015 I përgjithshëm, Njerëz |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 49

Sot kam zbuluar se kodi burimor i faqes së Barrakudës tregon numrin ad ID të Google shton. Kjo rezultoi me emrin Jan Libbenga si menaxher i blog Barracuda.

Lexo më shumë

Raporti sekret: Frans Timmermans vuan nga Asperger

Dërguar më Shkurt 16, 2015 në I përgjithshëm, Humor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 44

"Frans Timmermans vuan nga një anomali neurologjike që përkufizohet si Asperger. Ky është një çrregullim autik që prek të gjitha vendimet e tij. "

Lexo më shumë

Ndikimi i Kraftwerk në industrinë e muzikës dhe simbolizmin e kultit të Saturnit

Dërguar më Shkurt 15, 2015 në I përgjithshëm, Muzikë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 23

Ku feja dhe paraja tani shërbejnë si një zinxhir rob, është metoda e fundit për të arritur shërbëtorët e njeriut duke lidhur trupin e njeriut - dhe sidomos 'trurin' - në botën e makinave.

Lexo më shumë

Demokracia sa është e mundur

Postuar në Nov 24, 2014 në I përgjithshëm, Dokumentar |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 9

Fshati spanjoll i Marinaleda tregon se heqja e sistemit të borxhit dhe heqja e kapitalizmit punojnë

Lexo më shumë

Modeli Kim Feenstra 'Ebola, shpërthimi aksidental ose veprimi i planifikuar?'

Dërguar më Tetor 14, 2014 në I përgjithshëm, Njerëz |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 37

Modeli Kim Feenstra mrekullon në Twitter se shpërthimi i Ebola është një shpërthim aksidental ose një veprim i planifikuar.

Lexo më shumë

Lodewijk Asscher siguron një të ardhme të papunë duke marrë robotin e punës

Dërguar më Shtator 30, 2014 I përgjithshëm, Humor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 27

Dje ishte e gjerë në lajmin se Lodewijk Asscher ka një vizion të qartë në lidhje me punën e tij si ministër. Në fakt, i gjithë ekipi ministror po bëhet i tepërt për shkak të zhvillimeve në fushën e robotikës.

Lexo më shumë

A jeni gjithashtu i sëmurë nga lufta dhe dhuna në të hënën 15 Shtator?

Dërguar më Shtator 11, 2014 I përgjithshëm, Humor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 13

Pasi që prej shumë vitesh u hodh në krizën e vetëshpallur nga klasa në pushtet - e cila sigurisht nuk ndihet në shtresat e larta administrative - shumë njerëz janë të varfër

Lexo më shumë

Amsterdami hetero Rooie Ron keqtrajtuar nga njerëz LGBT

Dërguar më qershor 20, 2014 në I përgjithshëm, Humor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 4

Gjithnjë e më shumë, raportet shfaqen nga homoseksualët, lesbiket dhe biseksualët (homoseksualët) që sulmojnë heteroseksualët. Në mënyrë të ngjashme, Rooie Ron dhe të dashurën e tij, të cilët nuk prisnin asgjë nëpërmjet Amsterdamit.

Lexo më shumë
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër