Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Radioja transmetohet në mediat alternative, Micha Kat dhe grupi mafias Poot

Dërguar më Prill 3, 2014 I përgjithshëm, Joris Demmink, radio |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 39

Ata kanë tentacles e tyre në media kryesore (Panorama, Gaykrant, AD, gazeta katolike) dhe kanë të gjithë mediat alternative në xhepin e tyre.

Lexo më shumë

Micha Kat bie nga piedestalja e tij

Postuar në Mr 29, 2014 I përgjithshëm, Joris Demmink, radio |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 64

E gjej shumë keq që mora vesh se ishte pikërisht njeriu që kishte qenë kaq i lartë për vite që ai dukej se kishte luajtur një rol të dyfishtë për përfitime financiare. Që kjo të çon në mënyrë të pakthyeshme ndaj disonancës njohëse, prandaj unë mund të imagjinoj mirë.

Lexo më shumë

Gjetja e zërit të radios, Jeroen Guijs, Nexus, Martin Vrijland

Postuar në Mr 20, 2014 I përgjithshëm, radio |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 8

Nëse keni humbur radio transmetimin mbrëmë 19 mars 2014, ju mund të dëgjoni përsëri këtu.

Lexo më shumë

Radio transmetohet për homologun, propagandën homoseksuale, ideologjinë gjinore

Postuar në Mr 1, 2014 I përgjithshëm, homoseksualiteti, Pedofili, radio |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 23

Dëgjoni regjistrimin e radios transmetuar mbrëmë në Radio Kufi në të cilën unë shkoj më thellë në homolobby, ...

Lexo më shumë

Radio transmetohet rreth Anass Aouragh

Dërguar më Shkurt 5, 2014 në I përgjithshëm, radio, Rasti Anass |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 2

Dëgjoni transmetimin e transmetuar të martën e kaluar 4 shkurt me Talk2Myra. Çdo javë mund të jetoni në këtë transmetim të drejtpërdrejtë ...

Lexo më shumë

Radio transmetoi të martën 28 Janar me Talk2Myra

Dërguar më Janar 29, 2014 in I përgjithshëm, radio |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 7

Dëgjoni transmetimin e transmetuar të martën e kaluar 28 Janar me Talk2Myra. Çdo javë mund të jetoni në këtë transmetim të drejtpërdrejtë ...

Lexo më shumë

Radio transmetoi Talk2Myra.com

Dërguar më Janar 22, 2014 in I përgjithshëm, radio |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 2

Javë të martën mbrëma 20: 30 orë një transmetim radio zhvillohet përmes www.talk2myra.com në të cilën unë, së bashku me Myra, paraqesin ngjarjet aktuale ...

Lexo më shumë

Radio transmetoi Talk2Myra për Anass Aouragh dhe çështjet aktuale Update *

Dërguar më Janar 14, 2014 in I përgjithshëm, radio |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 8

Sonte 20: 30 orë unë do të diskutoj rastin Anass dhe punët e tjera aktuale në transmetimin live në Talk2Myra. Lidhur me rastin Anass ...

Lexo më shumë

Gjetja e intervistës në Voices me Martin Vrijland

Dërguar më Tetor 30, 2013 në I përgjithshëm, radio |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 24

Më poshtë është intervista nga Finding Voices natën e kaluar 29 October 2013. Thirrja zgjat rreth orëve 1 dhe minutave 50. Une u be ...

Lexo më shumë

Radioja Kufi sonte për AIVD dhe Simpoziumin 17-11-2013

Dërguar më Tetor 11, 2013 në I përgjithshëm, radio, Dyshimi AIVD |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 5

Në këtë mënyrë unë do të doja t'ju informoj se AIVD do të jetë temë e diskutimit mbi Radio kufitare me sonte nëpërmjet faqes së internetit Frontier ...

Lexo më shumë
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër