Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Martin Vrijland video raporton lajmet dhe çështjet aktuale

Postuar në Nov 30, 2013 në I përgjithshëm, Regjistrimet e filmave vetjake |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 7

Për fat të keq, transmetimi i drejtpërdrejtë përmes kanalit tim Youtube dështoi dje. Kjo ishte për shkak të faktit se gjatë praktikës bëra hapat e duhur ...

Lexo më shumë

Diskutime mbi AT5 rreth 'chip your child' * Update * transmetimi i humbur

Postuar në Nov 26, 2013 në I përgjithshëm, Regjistrimet e filmave vetjake |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 31

Në kanalin e Amsterdamit, AT5 17: 20 orë sot është një diskutim rreth fëmijëve të prishur. Do të kishte lindur një nismë private ...

Lexo më shumë

Intervistë me Jesse Nouwen

Dërguar më Tetor 21, 2013 në I përgjithshëm, Regjistrimet e filmave vetjake, Dimensione të larta |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 31

Dje u intervistova nga Jesse Nouwen nga faqja e internetit Freeskool Nederland. Më parë kam postuar një intervistë me Jesse me ...

Lexo më shumë

Monsanto Video Revolt video protesta në mbarë botën * Update *

Postuar në Korrik 24, 2013 në I përgjithshëm, Regjistrimet e filmave vetjake, Shëndetësor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 16

Sot 24 Korrik 2013 ka një veprim global kundër Monsanto. Kjo do të thotë që ne emërojmë Monsanto në listat e kërkimit të Google dhe në ...

Lexo më shumë

Vaksinat në Rripin e Biblës, ne filmuam

Postuar në Korrik 2, 2013 në I përgjithshëm, Regjistrimet e filmave vetjake, Shëndetësor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 15

Rripi i Biblës (zona biblike) është zona në Holandë që quhet kështu, sepse zakonisht ka shumë njerëz të krishterë që jetojnë atje ...

Lexo më shumë

Përditësimi i lajmeve në lidhje me Anassin dhe fruthin

Postuar në Korrik 1, 2013 në I përgjithshëm, Regjistrimet e filmave vetjake |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 8

Në videon më poshtë përpiqem të shpreh ndjenjën time të hutimit rreth lajmit. Është vërtet e mahnitshme ...

Lexo më shumë

Vaksinimi Biznes - ne filmuar në RIVM

Dërguar më qershor 26, 2013 në I përgjithshëm, Regjistrimet e filmave vetjake, Shëndetësor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 20

Vaksinat janë aty për të mbrojtur shëndetin publik, mendon mesatarja e Holandës. Vaksinat sigurojnë që ju, për shembull ...

Lexo më shumë

Media, menaxhimi i perceptimit, propaganda

Dërguar më qershor 17, 2013 në I përgjithshëm, Regjistrimet e filmave vetjake, Propagandë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 8

Sepse unë jam në rrugë për një kohë të gjatë, dukej e dobishme për mua për të vënë historinë time në një raport video. Nën videon do të gjeni ...

Lexo më shumë
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër