Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Çfarë mendoni për Sylvana Simons dhe emërimin e saj në partinë Denk?

Dërguar në Maj 21, 2016 në I përgjithshëm, Humor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për Çfarë mendoni për Sylvana Simons dhe emërimin e saj në partinë Denk?

Pavarësisht nëse termi 'mendoj' është shumë i zbatueshëm për Sylvana Simons, nuk e di, por në të vërtetë unë mendoj se Oboema mund të shprehë shumë më mirë.

Lexo më shumë

Raporti sekret: Frans Timmermans vuan nga Asperger

Dërguar më Shkurt 16, 2015 në I përgjithshëm, Humor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 44

"Frans Timmermans vuan nga një anomali neurologjike që përkufizohet si Asperger. Ky është një çrregullim autik që prek të gjitha vendimet e tij. "

Lexo më shumë

Lodewijk Asscher siguron një të ardhme të papunë duke marrë robotin e punës

Dërguar më Shtator 30, 2014 I përgjithshëm, Humor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 27

Dje ishte e gjerë në lajmin se Lodewijk Asscher ka një vizion të qartë në lidhje me punën e tij si ministër. Në fakt, i gjithë ekipi ministror po bëhet i tepërt për shkak të zhvillimeve në fushën e robotikës.

Lexo më shumë

A jeni gjithashtu i sëmurë nga lufta dhe dhuna në të hënën 15 Shtator?

Dërguar më Shtator 11, 2014 I përgjithshëm, Humor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 13

Pasi që prej shumë vitesh u hodh në krizën e vetëshpallur nga klasa në pushtet - e cila sigurisht nuk ndihet në shtresat e larta administrative - shumë njerëz janë të varfër

Lexo më shumë

Amsterdami hetero Rooie Ron keqtrajtuar nga njerëz LGBT

Dërguar më qershor 20, 2014 në I përgjithshëm, Humor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 4

Gjithnjë e më shumë, raportet shfaqen nga homoseksualët, lesbiket dhe biseksualët (homoseksualët) që sulmojnë heteroseksualët. Në mënyrë të ngjashme, Rooie Ron dhe të dashurën e tij, të cilët nuk prisnin asgjë nëpërmjet Amsterdamit.

Lexo më shumë

Amersfoort homo zvarritet gjatë viteve të galerisë

Postuar në Mr 6, 2014 I përgjithshëm, Humor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 15

Ajo do të ndodhë vetëm me ju, ju do të ngacmohet nga deri në 30 djem marokene dhe për këtë arsye duhet të zvarriten galerinë tuaj çdo ditë.

Lexo më shumë

Holebi homoseksual jeton në regbi

Dërguar më Shkurt 9, 2014 në I përgjithshëm, homoseksualiteti, Humor, Propagandë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 24

Desmond ka një barrow në treg Molly është këngëtarja në një grup Desmond thotë Molly "djalë unë si fytyrën tuaj" Dhe Molly ...

Lexo më shumë

Weekers shkarkimin më të ndershëm për punën e tij si shpërblime "hitman"

Dërguar më Janar 30, 2014 in I përgjithshëm, Humor, Politikë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 6

Çfarë do të merrni nëse juve ju lejohet të plaçkitni xhepat e njerëzve në emër të mbretit? Mbreti Willem Alexander jep shkarkime të ndershme ...

Lexo më shumë

Joris Demmink dhe preferencat e tij

Dërguar më Janar 21, 2014 in I përgjithshëm, Humor, Joris Demmink |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 2

Sigurisht që tani mund të bëjmë shaka të mira për këtë, por Joris Demmink ndoshta do të largohet si viktimë e ...

Lexo më shumë

Treguesi HOAX ju tregon atë që nuk duhet të lexoni

Postuar në Nov 13, 2013 në I përgjithshëm, Humor, Propagandë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 30

Para se Neelie Kroes të lejohet të zbatojë ligjet e saj të reja të censurës, përpjekja e ndarjes në shoqëri tashmë fillon me një sasi të konsiderueshme ...

Lexo më shumë
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër