Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Edith Schippers dëshiron të vendosë më shumë presione psikologjike sociale për ju, në mënyrë që të vaksinoni fëmijët tuaj

Postuar në Nov 25, 2016 në I përgjithshëm, Shëndetësor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për Edith Schippers dëshiron të vendosë më shumë presione psikologjike sociale për ju, në mënyrë që të vaksinoni fëmijët tuaj

Ministri Edith Schippers dëshiron që fidanishtet të japin informacion mbi nivelin e vaksinimit të organizatës së tyre

Lexo më shumë

Regjistrohuni për javën e mbijetesës Martin Vrijland në jug të Francës

Postuar më Gusht 24, 2016 I përgjithshëm, Shëndetësor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për të nënshkruar për javën e mbijetesës Martin Vrijland në jug të Francës

Një javë për të përjetuar, së bashku me njerëz me mendje, çfarë të bëjmë kur kaosi ekonomik del në Evropë

Lexo më shumë

Embrione të reja të Brave Botërore nga laboratori

Dërguar në Maj 28, 2016 në I përgjithshëm, Shkencë |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për embrionet Brave të Ri të Botës nga laboratori

Sa kohë do të duhet që riprodhimi natyror të zëvendësohet me foshnje të dizajnuara me porosi? Jo shumë më shumë nëse është ...

Lexo më shumë

Eksperimenti "i dyfishtë" për iluzionin e realitetit

Dërguar më Shkurt 24, 2016 në I përgjithshëm, Matrica e Saturnit, Dimensione të larta |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për 'eksperimentin me dy shtresa' për iluzionin e realitetit

Çdo gjë rreth jush, madje edhe vetë trupi juaj, krijohet vetëm kur e perceptoni atë.

Lexo më shumë

Ora e Gizeh nga Johan Oldenkamp

Dërguar më Janar 29, 2015 in I përgjithshëm, Shkencë tërësisht |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 6

Piramida e Gizës është dëshmi e fortë se në një të kaluar të largët ka pasur një qytetërim që është shumë më i avancuar sesa tani mund të imagjinohemi.

Lexo më shumë

Typhoon Philippines është rezultat i sistemit të modifikimit të motit HAARP?

Postuar në dhjetor 8, 2014 në I përgjithshëm, HAARP |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 10

Filipinet janë shumë afër Kinës, e cila nuk është e kënaqur me Marrëveshjen e re të Partneritetit Trans Pacific (TPPA) që amerikanët mbyllën me Filipinet. Amerika fitoi autorizimin për të ndërtuar baza ushtarake të pakufizuara.

Lexo më shumë

Industria e sëmundjeve, fondet dhe sigurimet shëndetësore

Postuar në dhjetor 7, 2014 në I përgjithshëm, Shëndetësor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 14

Ne shohim në shoqëri në një shkallë ekstreme atë që George Orwell përshkroi në librin e tij 1984, domethënë në konceptin e "fjalimit të ri". Me këtë fjalë ai donte të thoshte kuptimin origjinal rreth.

Lexo më shumë

Aliza nga 6 nuk ka trajtim të rëndë të kancerit dhe rimbursimit të sigurimeve

Postuar në Nov 29, 2014 në I përgjithshëm, Shëndetësor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 18

Aliza është një vajzë nga 6 i cili vuan nga një formë serioze e kancerit. Prindërit e Alizës janë të dëshpëruar, sepse mbledhja e fondeve për trajtimin e Alizës është ende e shkurtër € 85.000.

Lexo më shumë

Giro 555 € 7,4 milion për shaka Ebola

Postuar në Nov 29, 2014 në I përgjithshëm, Shëndetësor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 4

Giro 555 dhe të gjithë drejtuesit e perceptimit të Mediave kryesore të Rrjetit kanë mbajtur turmën të freskët për një ditë me mite. Ka një studio shumë të bukur të ndërtuar. Organizata dhe menaxhmenti i saj mund të tërheqin shishet e shampanjës dhe njerëzit të flenë.

Lexo më shumë

A e dinte ESA 10 për ngritjen e ISIS-it kur përmendet Philae?

Postuar në Nov 13, 2014 në I përgjithshëm, Matrica e Saturnit, Kometa 67P |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 10

Ne e shohim adhurimin e Saturnit të shfaqet në optimizëm në glorifikimin e ISIS vitin e kaluar. Ndonjëherë është e plotë në fytyrën tuaj, si me grupin terrorist ISIS. Ndonjëherë duhet t'i kushtoni vëmendje si me kuptimin e Philae

Lexo më shumë
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër