Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Edith Schippers dëshiron të vendosë më shumë presione psikologjike sociale për ju, në mënyrë që të vaksinoni fëmijët tuaj

Postuar në Nov 25, 2016 në I përgjithshëm, Shëndetësor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për Edith Schippers dëshiron të vendosë më shumë presione psikologjike sociale për ju, në mënyrë që të vaksinoni fëmijët tuaj

Ministri Edith Schippers dëshiron që fidanishtet të japin informacion mbi nivelin e vaksinimit të organizatës së tyre

Lexo më shumë

Regjistrohuni për javën e mbijetesës Martin Vrijland në jug të Francës

Postuar më Gusht 24, 2016 I përgjithshëm, Shëndetësor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
Komentet janë jashtë për të nënshkruar për javën e mbijetesës Martin Vrijland në jug të Francës

Një javë për të përjetuar, së bashku me njerëz me mendje, çfarë të bëjmë kur kaosi ekonomik del në Evropë

Lexo më shumë

Industria e sëmundjeve, fondet dhe sigurimet shëndetësore

Postuar në dhjetor 7, 2014 në I përgjithshëm, Shëndetësor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 14

Ne shohim në shoqëri në një shkallë ekstreme atë që George Orwell përshkroi në librin e tij 1984, domethënë në konceptin e "fjalimit të ri". Me këtë fjalë ai donte të thoshte kuptimin origjinal rreth.

Lexo më shumë

Aliza nga 6 nuk ka trajtim të rëndë të kancerit dhe rimbursimit të sigurimeve

Postuar në Nov 29, 2014 në I përgjithshëm, Shëndetësor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 18

Aliza është një vajzë nga 6 i cili vuan nga një formë serioze e kancerit. Prindërit e Alizës janë të dëshpëruar, sepse mbledhja e fondeve për trajtimin e Alizës është ende e shkurtër € 85.000.

Lexo më shumë

Giro 555 € 7,4 milion për shaka Ebola

Postuar në Nov 29, 2014 në I përgjithshëm, Shëndetësor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 4

Giro 555 dhe të gjithë drejtuesit e perceptimit të Mediave kryesore të Rrjetit kanë mbajtur turmën të freskët për një ditë me mite. Ka një studio shumë të bukur të ndërtuar. Organizata dhe menaxhmenti i saj mund të tërheqin shishet e shampanjës dhe njerëzit të flenë.

Lexo më shumë

Bob Geldof, Live Aid, Giro 555: le të holla nga xhepat tuaj mundi për hype Ebola

Postuar në Nov 11, 2014 në I përgjithshëm, Shëndetësor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 11

Bob Geldof është gjithmonë aty kur pula kur ka një tjetër katastrofë të vetë-krijuar që të trokas të holla nga xhepat e njerëzve me një koncert Live Aid.

Lexo më shumë

Vaksinat dhe nanobotët ju janë paralajmëruar

Dërguar më Tetor 29, 2014 në I përgjithshëm, Shëndetësor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 18

Nanoteknologjia bën të mundur shërimin e sëmundjeve të tilla si kanceri. Arsyeja pse kjo nuk po ndodh ndoshta ilustrohet më së miri në filmin Elysium. "Problem, Reagim, Zgjidhje"

Lexo më shumë

Telegraaf sulmon mendimtarët: Chris Brown ex Rihanna është një fshat i çmendur

Dërguar më Tetor 15, 2014 në I përgjithshëm, Shëndetësor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 36

Gjithnjë e më shumë vjen në përfundim se e gjithë kjo hype Ebola është një mashtrim. Jo vetëm që ekzistojnë burime që thjesht mund të luftojnë Ebola, por mënyra si trajtohet gjithashtu duhet të na zgjojë.

Lexo më shumë

Armë biologjike Ebola për të detyruar vaksinimin dhe për të skllavëruar njerëzit

Dërguar më Tetor 14, 2014 në I përgjithshëm, Shëndetësor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 20

Shaka e Ebola është një alibi e madhe për të vaksinuar gjithë popullsinë botërore; të jenë në gjendje të modifikojnë ADN-në dhe të varin trurin e njeriut në kohë të plotë në internet.

Lexo më shumë

Martin Vrijland dhe Allprepare lançojnë uebfaqen dhe parandalimin e Ebola

Dërguar më Shtator 25, 2014 I përgjithshëm, Shëndetësor |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 20

Për të krijuar një bazë të caktuar për mbijetesën e kësaj faqeje, kërkova një bashkëpunim me disa sipërmarrës me përvojë. Me ta kam diskutuar mundësinë e një dyqani. Sot nis.

Lexo më shumë
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër