Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Shteti policor sipas PinkRoccade

Dërguar më Tetor 7, 2014 në I përgjithshëm, teknologji |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 22

Kompania IT PinkRoccade tregon në një video promovuese se si duket e ardhmja jonë në 2020. Unë do t'ju tregoj këtë sidomos, kështu që ju e dini që është duke u bërë punë serioze dhe se ato nuk janë fantazi të egra të Martin Vrijland

Lexo më shumë

Nanoteknologjia e bën të padukshëm të mundur, çfarë tjetër?

Dërguar më Shtator 28, 2014 I përgjithshëm, teknologji |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 25

Në Universitetin e Miçiganit, njerëzit janë të zënë duke rafinuar teknikën që e bën të padukshëm të jetë e mundur. Parimi bazohet në dritën e lakimit, ashtu siç bëhet me lente.

Lexo më shumë

ISIS CubeSat për kompanitë dhe qeveritë dhe çipin nënlëkuror

Dërguar më Shtator 4, 2014 I përgjithshëm, Matrica e Saturnit, teknologji |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 34

Përdorimi i fjalës ISIS ndoshta do të interpretohet nga shumë njerëz si një rastësi si rezultat i shkurtimit të një kombinimi të fjalëve. Megjithatë, nëse i kushtoni vëmendje të veçantë, atëherë është më pak e rastësishme se sa mendoni

Lexo më shumë

Ndërsa votoni, Evropa po ndërton një mbikëqyrje burgu

Dërguar në Maj 22, 2014 në I përgjithshëm, teknologji |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 11

Rrjeti juaj shoqëror, kontaktet tuaja dhe për shembull sjellja juaj në internet përbëjnë një profil rreziku. Mbi këtë bazë do të kategorizoheni. Kjo do të çojë në një sistem operacional të aparteidit me kohë të plotë në një periudhë shumë të shkurtër

Lexo më shumë

Google blen kompaninë robotike Boston Dynamics

Postuar në dhjetor 16, 2013 në I përgjithshëm, teknologji |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 2

Filmi Elysium është ndoshta një përfaqësim mjaft realist i zhvillimeve teknologjike siç është sot ...

Lexo më shumë

Cila është 'justifikimi' dhe 'de-materializimi' nga një Armë e Drejtuar e Energjisë?

Postuar në Nov 22, 2013 në I përgjithshëm, Brenda punës 9 / 11, teknologji |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 22

Duke ndjekur shpjegimin tim se si funksionon Arma e Drejtuar e Energjisë, unë do të doja të bëja një përpjekje për Judy Woodin ...

Lexo më shumë

Amerika ka armë Star Wars të quajtur Death Ray

Postuar në Nov 19, 2013 në I përgjithshëm, Amerika, HAARP, teknologji |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 15

Nëse pas dëgjimit të këtij artikulli ju nuk dëgjoni më, unë jam ndoshta i goditur nga një armë Death Ray. Rrezja e vdekjes ...

Lexo më shumë

NSA (AIVD) dele në mënyrë të sigurtë në hambarin

Postuar në Nov 11, 2013 në I përgjithshëm, teknologji |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 6

Kënga më poshtë këndohet ende me fëmijë në kishat në Holandë. Tani ju mund të qeshni dhe të mendoni për atë "Ah se ...

Lexo më shumë

Chip fëmijën tuaj!

Postuar në Nov 10, 2013 në I përgjithshëm, teknologji |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 19

Për disa ditë unë shoh faqen e internetit www.chipjekind.nl kalojnë në disa mesazhe. Kjo faqe interneti ofron atë që kam njohur për disa javë ...

Lexo më shumë

Kapaciteti i trurit në re

Dërguar më Tetor 15, 2013 në I përgjithshëm, teknologji, Transhumanizmi |
paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405

paralajmërim: count (): Parametri duhet të jetë një grup ose një objekt që zbaton Countable në /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php në linjë 405
komentet 9

Në të gjitha frontet ne jemi të përmbytur me efektet e mëdha pozitive të zhvillimeve teknologjike në fushën e ...

Lexo më shumë
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër