Tag: ndeshje

Pse luciferianizmi, magjia dhe transgje- demizmi bëhen të zakonshme

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 7 Shkurt 2019 4 Comments
Pse luciferianizmi, magjia dhe transgje- demizmi bëhen të zakonshme

Dokumentari më poshtë jep një përmbledhje të arsyeshme të mirë se si Luciferianizmi është bërë rrjedhë dhe gjithnjë e më shumë po shtyhet në industrinë e filmit dhe muzikës, por gjithashtu në seri në Netflix. Do të ishte e dobishme gjithashtu të merret parasysh se si programimi subliminal punon në gjithçka që njerëzit mendojnë [...]

Vazhdo leximin »

Normal i ri është i parregullt (ose anasjelltas?)

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 20 Dhjetor 2018 26 Comments
Normal i ri është i parregullt (ose anasjelltas?)

Po, fëmijë të dashur të tubave. Normal i ri është tani i parregullt ose duhet të themi se është normal normal i parregullt? 'Në pothuajse 900 shkolla në arsimin e mesëm dhe të mesëm profesional, mësuesit dhe nxënësit veshin të premten e purpurt purpurtë. Ata e bëjnë këtë me rastin e Purple të premten, një ditë e veprimit për barazinë e lezbikeve, homoseksualëve, biseksualëve, transeksualëve dhe interseksual studentët '[...]

Vazhdo leximin »

Kush e krijoi Luciferin dhe cilat janë demonët, xhinnët apo arkonët në modelin e simulimit?

Kush e krijoi Luciferin dhe cilat janë demonët, xhinnët apo arkonët në modelin e simulimit?

Sidomos nga këndi i atyre që me botëkuptimit të krishterë apo islam unë shpesh merrni pyetjen: në qoftë se ju mendoni se gjithësia ka krijuar një simulim Luciferiane, i cili më pas krijoi Luciferin dhe si në lidhje me këto demonëve djinns, Archons? Unë do të doja të sqaroj këtë në këtë artikull dhe unë gjithashtu do të [...]

Vazhdo leximin »

Falsifikimi i shfrenuar i historisë tregon se po dëshmojmë një axhendë luciferiane

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 25 Korrik 2018 8 Comments
Falsifikimi i shfrenuar i historisë tregon se po dëshmojmë një axhendë luciferiane

Kushdo që kalon mësimin e historisë që kemi mësuar në shkollë një herë përmes një filtri nga perspektiva të tjera mund të zbulojë se ka shumë gjëra që kemi mësuar. Ata që marrin vështirësi për të parë ngjarjet historike (të cilat janë sjellë në një fakt) përmes syzeve të burimeve të tjera, mund të [...]

Vazhdo leximin »

Pse të gjithë thonë se njerëzimi duhet 'të zgjohet'? Cili është efekti?

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 10 Qershor 2018 22 Comments
Pse të gjithë thonë se njerëzimi duhet 'të zgjohet'? Cili është efekti?

Unë gjithashtu e quajti atë shumë "zgjoheni"! Dhe sigurisht që është e rëndësishme të bëheni të vetëdijshëm për situatën në të cilën jeni. Nëse brenda media alternative (e cila sipas mendimit tim është që të 99% e kontrolluar) quhet ne duhet të zgjoheni, është megjithatë shpesh është referuar si të qenë [...]

Vazhdo leximin »

DWDD, VI, van der Gijp & Derksen dhe konvertimi i gazetarit VTM Boudewijn nga Spilbeeck në Bo

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 4 Shkurt 2018 10 Comments
DWDD, VI, van der Gijp & Derksen dhe konvertimi i gazetarit VTM Boudewijn nga Spilbeeck në Bo

Për një farë kohe unë kam bërë thirrje që tani të kemi hyrë në fazën 3 të procesit të transformimit të fazat totale 5 në të cilat bota duhet të shndërrohet në transhuman hermafrodit deri në fund të singularitetit; faza në të cilën njeriu dhe makina duhet të bashkohen. Emancipimi i grave, i ndjekur nga emancipimi i [...]

Vazhdo leximin »

Fjala, libra, muzikë, filma, lojëra dhe internet: konfuzioni boshnjak i gjuhëve eksponenciale?

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 30 gusht 2017 10 Comments
Fjala, libra, muzikë, filma, lojëra dhe internet: konfuzioni boshnjak i gjuhëve eksponenciale?

Argus ishte një gazetë australiane në mëngjes nga Melburn nga 1846 në 1957 që u pa si gazeta e Australisë dhe konsiderohej si një gazetë konservimi. Në 6 Gusht 1931 gazeta botoi një pjesë për komunikimin telepatik të popullsisë indigjene; Aborigjenët. Imazhi i ngushtë që shumë prej tyre sot kanë për popujt indigjenë, [...]

Vazhdo leximin »

Turqia dhe Irani, sulmi profetik ndaj Izraelit dhe hartë rrugore drejt qeverisë botërore Luciferiane

paraqitur në FILOZOFIK by në 27 Qershor 2017 32 Comments
Turqia dhe Irani, sulmi profetik ndaj Izraelit dhe hartë rrugore drejt qeverisë botërore Luciferiane

Më parë përmenda se profecitë fetare shërbejnë si një lloj skenari në realitetin në të cilin jetojmë. Unë gjithashtu deklaroi se Turqia përmbush rolin e Magogun dhe Gogut të Magogut Erdogan është përmendur si në librin e Ezekielit (shih këtu). Para se të braktisni dhe mendoni: "Oh jo [...]

Vazhdo leximin »

Epoka e Ujëderrit, Epoka e Re dhe Rendi i Ri Botëror

paraqitur në FILOZOFIK by në 29 Dhjetor 2016 19 Comments
Epoka e Ujëderrit, Epoka e Re dhe Rendi i Ri Botëror

Madam Helena Petrovna Blavatsky është në të vërtetë themeluesi i lëvizjes New Age i cili do të bashkohen të gjitha fetë dhe krijimin e qeverisë botërore 1 është një proces i dëshirueshëm. Ajo udhëtoi në të gjithë botën për të studiuar të gjitha fetë. Ky fakt në vetvete duhet të jetë një shenjë se kjo zonjë erdhi nga qarqe të mirë-për-bërë, sepse [...]

Vazhdo leximin »

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër