Gjithnjë e më shumë njerëz po fillojnë të shohin se ne jetojmë në një simulim: kjo është arsyeja pse

paraqitur në SIMULIMI, KONTROLLI I VDEKJES DHE SOULIT by në 3 gusht 2018 9 Comments

burim: qz.com

Rizwan ("Riz") Virk është një sipërmarrës i suksesshëm, investitor, autor bestselling, pionier në industrinë e videove dhe prodhuesin e pavarur të filmit. Përmes përvojës së tij në video-lojërat online dhe studimet e tij, ndër të tjera, fizikës kuantike dhe rrymave fetare, ai arriti në përfundimin se është shumë e mundshme që ne jetojmë në një lojë multiplayer realiteti virtual. Dhe ai nuk është i vetëm. Gjithashtu njerëzit si Elon Musk dhe Nick Bostrom pretendojnë këtë. Por është një ide shumë e vjetër. Në shumë tradita mistike, sidomos në budizmin dhe hinduizmin, na thuhet se bota rreth nesh është në të vërtetë një iluzion. Maya, fjala Sanskrit për iluzionin, përdoret për të përshkruar botën që ne shohim, dhe Brahman, është bota reale. Në budizëm, synimi është të "zgjoheni" të pranoni se bota rreth nesh është një iluzion. Në fakt, termi "Buda" fjalë për fjalë do të thotë "i zgjuar". I këshilloj të gjithë të lexojnë artikullin e Riz Virk, në të cilin ai shpjegon në hollësi se pse mendon se është e pranueshme të jetosh në një simulim (klik hier).

Në fakt kam fjalën veçanërisht për burime të tjera të tilla si Riz Virk, sepse njerëzit janë të programuar tani një herë në mënyrë që ata të mund të besojnë vetëm në qoftë se ju keni një të rinisë të besueshëm të fuqishëm apo reputacion në botë (e cila është e gjitha në lidhje me biznesin, shkencor apo lloj tjetër të suksesit) ju keni ndërtuar. Ju nuk jeni vetëm verbërisht të pranojë asgjë nga çdo Vrijland Martin rreth shënon një histori pak e konspiracionit. Ju nuk e bëni! Ju dëshironi të dëgjoni dikë që shet miliona makina elektrike, shet libra bestseller, ose është një mësues i provuar në një zonë tjetër. Vetëm atëherë do të marrim diçka seriozisht. Me këtë. Ke dëgjuar disa emra të mëdhenj. Do të jetë interesante tani?

Në përmbledhje, ju këshilloj të lexoni përsëri artikujt e mëparshëm mbi këtë temë. Këtu unë të shpjegojë se kur ju e konsideroni fizika kuantike në perspektivë, kjo teori është në vetvete shumë të besueshme që ne jemi në një simulim të jetës si vetëm dhe vetëm vëzhgimit të cilën çështje është një rrjedhë të informacionit (shihet nga ne si një gurgullimë në kjo 3D) në një grimcë të prekshme. Deri në momentin e vëzhgimit është i një grimce - të paktën si shkencëtarët identifikojnë - në mbivendosje. Kjo do të thotë se çdo mundësi për shpalosjen e çështjes është e mbyllur ende në këtë pozicion. Kam shpjeguar se ju mund të krahasoni këtë me shikimin e një ekrani në një lojë online. Pasi të shkojë diku me kontrollues tuaj, shpaloset imazhin bazuar mbi të krijuar nga zgjedhjen tuaj. Çdo informacion që ju për të bërë këtë zgjedhje (para se të veprojë kontrollues) është mbyllur tashmë në kodin bazë të lojës. Kjo varet në zgjedhjen tuaj dhe të programimit (kodin burim) të lojës, imazhi shpaloset në ekranin tuaj.

Nëse ju jeni në një lojë multiplayer, dhe të tjerët janë në të njëjtën dhomë dhe duke kërkuar në të njëjtat objekte, ata duhet të respektojnë të njëjtat objekte nga perspektiva e tyre. Kjo do të thotë që një objekt i parë nga lojtari i parë duhet të duket i njëjtë për të gjithë lojtarët e tjerë. Kjo shpjegon konceptin e ngatërresës kuantike. Një lëvizje e materializuar e valës (paketa e informacionit) vjen nga mbivendosja e saj bazuar në 'aktivitetin e kontrolluesit' të vëzhguesit të parë.

Shikon në ty me atë njohuri në mendje Diskutimi në vijim i hollësishëm i këtyre problemeve kuantike fizik (përfundoi në një debat të pazgjidhur ka lindur pas eksperimentit të diskutueshëm slits dyfishtë ', kështu që shkencëtarët si Einstein dhe Bohr), atëherë ajo fillon papritmas gjithçka bëhet e qartë. Shkencëtarët nuk dalin sepse e perceptojnë problemin nga brenda lojës dhe përpiqen ta zgjidhin atë. Ajo thjesht merr hapin për vëzhgimin nga jashtë lojës që siguron që gjithçka mund të shpjegohet menjëherë. Quantum Ngatërrimit është një kërkesë në një lojë multiplayer, dhe koncepti i "lokalitetit" (dhe faktor kufizues të shpejtësisë së dritës) do të anulohet nëse ndonjë informacion menaxhohet nga një "kompjuter" qendrore. Kjo është e mundur nëse lojtari A në lojë ka një objekt në ekranin e tij, lojtari B e sheh këtë objekt nga një kënd tjetër, ndërsa ekranet e kompjuterit janë mijëra kilometra larg njëri-tjetrit. Forma e objektit është fiksuar tashmë nga vëzhgimi i parë dhe kështu të dy lojtarët e shohin të njëjtën formë nga një kënd tjetër përmes ngatërresës kuantike. Nëse lojtari A e kthen objektin, lojtari B e zbulon atë menjëherë (ngatërresa kuantike). 'Lokaliteti' prandaj nuk luan më një rol në këtë.

Si kodimi i lojës dhe zgjedhjet e lojtarëve (vëzhguesit) përcaktojnë se çfarë ndodh në lojën online.

Përfundimi që mund të nxirret këtu në vend është se encoding i këtij simulimi (programit) duket i shkruar nga personi 1 me qëllimin e shpirtit (vëzhguesi) janë duke bërë identiteti i vërtetë harruar. Të gjitha sinjalet tregojnë se ne jetojmë në një simulim Luciferian, në të cilin ndjek një skenar. Ky script është gjetur kryesisht në fe dhe duke treguar drejt një konflikti të bazuara në fe, beteja për Jeruzalemin dhe ardhjen e një figure të Mesias (avatar e ajrit - "cloud" - zbret në lojë). Duket gjithashtu se ujrat e Luciferit mund të gjenden kudo, duke qenë: Problemi, Reagimi, Zgjidhja. Dhe edhe pse feja përgjigjet në realizimin se ne jemi një shpirt e kuptuar, se realizimi është i shtypur nga pikërisht këtë (më lart) rregull, frika e vdekjes dhe do të përfundojë deri në ferr, është zgjidhur nga ana e shpëtimit me anë të një ose më mënyra të tjera (Jezusi, Muhammedi, etj.) dhe premtimi i qiellit. E pra, pikërisht sepse ujëra është ende e dukshme, e kombinuar me informacion në lidhje me të cilët duket se për të adhuruar shoqëritë sekrete dhe Vatikanit, unë në përfundimin se Luciferi është arkitekti i madh i këtij multiplayer realitetit virtual, ku kodi burim shkon sipas rregullave e programeve të saj dhe vepron një grup të caktuar të avatars në lojë të kontrolluar nga ndërtues (të kontrollohet si avatars në një lojë).

Vetëm kur të bëhemi të vetëdijshëm për gjendjen në të cilën e gjejmë veten, mund të fillojmë të marrim parasysh se si mund ta ndryshojmë këtë (shih ky artikull dhe komentet).

Lista e lidhjeve burimore: hackernoon.com

Etiketa: , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (9)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Reagimi nga një lexues i cili nuk mund të regjistrohet në këtë faqe (një problem teknik për të cilin ende po kërkoj zgjidhje). Ai postoi postin e mëposhtëm në afatin e tij në Facebook:

  Një histori për të shkuar më tej në shtrat?

  Gjithçka filloi kaq e mrekullueshme. Shpirti i luajtur që enden nëpër univers dhe hasi diçka të panjohur që ende dukej aq magjepsëse. Ishte një lojë! Le ta quajmë 'parajsë' lojë. Shpirti mori një avatar në lojë, një trup biologjik që ne e quajmë njeri. Megjithatë, ishte e mrekullueshme që duhej të zgjidhej midis një versioni mashkullor apo një femër. Kjo ishte loja, por ishte hera e parë që shpirti njihte dualitetin. Njeriu jetonte në një botë të mrekullueshme në të cilën gjithçka ishte po aq e bukur dhe interesante. Aq shumë për të zbuluar, përjetuar dhe përjetuar! Krijuesi i lojës kishte bërë me të vërtetë gjithçka për ta bërë atë kaq magjepsës, madje edhe magjepsës, që shpirti donte të luante me të.

  Asnjëherë më parë, shpirti nuk e përjetoi një gjë të tillë. Ky trup me ato shqisat, natyra me të gjitha ato bimë, kafshë, peizazhe, stinë, ndjesi përvojat dhe gjithnjë e më shumë njerëz, në të cilën shpirti njohu shpirtra të tjerë. Ata luajtën së bashku dhe shijuan atë. Loja paraqiti moto "Më shumë shpirtra, më shumë gëzim" dhe një mënyrë për të dhënë duart dhe këmbët. Sex! Trupa të rinj u krijuan dhe më shumë shpirtra mund të merrnin pjesë në lojë. Parajsa u popullua gjithnjë e më shumë dhe u formuan komunitetet që luajtën së bashku në harmoni të plotë.

  Pas një jete të bukur plot me zhvillim dhe zhvillim brenda lojës, trupi vdiq, pas së cilës shpirti përsëri mori mundësinë të vazhdojë të luajë. Rilindja! Kjo vazhdoi dhe vazhdoi, ndërkohë që numri i shpirtrave të luajtur u rrit. Gjithnjë e më shumë shpirtra donin të luajnë këtë lojë fantastike. Ishte një sukses i jashtëzakonshëm. Krijuesi ishte i kënaqur. Ngadalë, por me siguri, aspektet e reja iu shtuan lojës nga krijuesi. Ata i quanin sfida. Ata ishin në fakt karakteristikat e krijuesit. Jo aq bukur, ose tipare të shëmtuara dhe të pakëndshme. Por mirë, shpirti mendonte se ishte e mundur. Në fund të fundit, kjo ishte vetëm një lojë.

  Krijuesi paraqiti sfidat duke i bërë njerëzit të mendojnë dhe mbushën të menduarit me pjesë të reja të lojës. Mendimet u bënë fjalë, fjalë tingujsh, tinguj dridhje, dridhje energjie, energji shkëlqeu dhe kjo shkëlqim u bë drita që ata perceptonin. Në këtë mënyrë njerëzit krijuan një botë të re brenda lojës, me pjesët e shtuar të krijuesit. Sfidat u bënë gjithnjë e më të shumta dhe më të mëdha, pasi shpirti vazhdoi të hynte në lojë. Deri më tani ajo filloi të identifikojë gjithnjë e më shumë me rolin e personit që luajti atë. Shpirti e kishte harruar atë që ishte, një shpirt që luante ndeshjen e krijuesit.

  Megjithatë, pas shumë rilindjeve, shpirti mendonte të merrte pjesë në një lojë të quajtur "parajsë". Se ka pak mbetur nga gjendja origjinale, parajsore e lojës, shpirti e kuptoi, por ajo ishte bërë kaq e ngatërruar me rolin e të qenit njerëzor, që ishte më së shumti përjetuar si një kujtesë dhe një dëshirë. Loja nuk do të kthehej kurrë në atë gjendje origjinale, por shpirti humbi në identifikimin me rolin e njeriut që vazhdonte të besonte se loja ende mund të fitohej nga 'e mira' ose 'e drejta' "për të bërë. Ky ishte iluzioni i madh që kurrë nuk do të bëhej realitet.

  Krijuesi i lojës përcakton rregullat e tij dhe shpirtrat e mbajnë atë duke vazhduar të luajnë në të. Duke i dhënë asaj energjinë e tyre. Energjia që është më e fortë kur avatarët e tyre luajnë në lojë me frikë. Kjo është ajo që ne mund të shohim tani në lojë. Gradualisht çdo gjë është bazuar në frikë. Frika nga mungesa, përjashtimi, vdekja, lufta, uria, sëmundja, fajësia, shkatërrimi, papërshtatshmëria, humbja ...

  Shpirti ka mbaruar me lojën dhe është duke u larguar prej saj. Së pari, njeriu që luan, duhej të zgjohej para kësaj. Ndërkohë shpirti është i gatshëm ta bëjë këtë gjithashtu. Është një leje e mirë për të shkuar dhe duke i thënë lamtumirë shumë, shumë iluzioneve të krijuara brenda lojës. Tani po përgatitet për një kthim në univers, në të cilin loja mbetet vetëm si një përvojë. Shpirti mund të marrë në konsideratë mënyrën e realizimit të tij. Tërheqja e mëtejshme, ose përpjekja për të privuar krijuesin e mundësisë për të mbajtur më shumë shpirtra në lojë.

  Sidoqoftë, një shpirt ka zgjuar. Se shumë nëse jo të gjithë shpirtrat mund të ndjekin ...

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Më lejoni të postoj gjithashtu email-i shoqërues:

   Hi Martin,

   Regjistrimi nuk funksionon për arsye të paqarta. Mos merrni një mesazh prapa.

   Unë jam shumë i impresionuar edhe me hulumtimin tuaj, duke iu referuar artikujve tuaj të fundit dhe të ngjashme.

   Pas artikullit të parafundit, shumë pjesë të enigmës ranë në vend për mua. E tillë që prej atëherë kam përjetuar një shkëputje, e cila më së shumti ishte e fjetur. Kjo është kaq thelbësore që shpirti duket të jetë i gëzuar. Edhe shkroi një histori për FB.

   Ju lutemi të vazhdoni me punën tuaj fantastike dhe të lini të gjitha ato Agjentë Smith shijshme ... ????

   Ju faleminderit,

   J

 2. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Për analogji të një lojë është e mirë për të kuptuar është për të zbuluar se të gjithë kodin për të luajtur lojë (p.sh. duke përfshirë të gjitha opsionet zgjedhje udhëtimit, etj) të fiksuara tashmë në CD ju edhe para se të filloni të lojës dhe CD lojtari juaj i Playstation-it ndalet.
  Ju përjetoni çdo gjë që ju perceptoni në imazh, kronologjikisht (Chronos, koha, Saturn). Merrni figurën?

 3. Paul Somers ka shkruajtur:

  Brilliant, Maya, amusement park për të vdekurit e gjallë!
  Paul

 4. Kamë ka shkruajtur:

  Unë mund të imagjinoj që në të vërtetë po jetojmë në një simulim. Tani unë pyes veten nëse vazhdimi i asaj realizimi çon në zhdukjen e dëshirës për të pasur fëmijë. Sipas mendimit tim nuk është e besueshme që të gjithë fëmijët e mi të vijnë në të njëjtën realizim.

  Nëse duam ta ndalim Luciferin, mendojmë se duhet të jemi të vetëdijshëm për origjinën tonë jashtë simulimit. Nëse unë mund ta bëj këtë për veten time dhe pastaj të vendos më shumë shpirtra në botë që nuk mund ta bëjnë këtë, atëherë fiton një ndeshje.

  Për mua, dëshira për të pasur fëmijë është ende pjesë e kësaj jete (në simulim).

  Nëse supozojmë se ekziston një luftë botërore dhe sakrifica e shpirtrave brenda skenarit Luciferian. Atëherë ato shpirtra mund të kenë fituar për ndeshjen, por ata nuk do të jenë më në gjendje ta bëjnë atë si në: kështu që mos vrisni riprodhimin.

  Të jap Luciferit sa më pak të jetë e mundur për t'u dhënë shpirtrave / ushqyerit se si është e mundur kjo? A është ndonjëherë e mjaftueshme? Kjo është e mundur vetëm në baza vullnetare, pasi ushqimi ose sakrifica është në baza të pavullnetshme.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Personalisht, e lë riprodhimin brenda këtij simulimi për atë që është. Megjithatë, nuk duket e mjaftueshme për të ndaluar planet e këqija.
   Në një reagim më të hershëm (shih artikujt e mëparshëm) unë tashmë kam dhënë mendimin tim dhe kjo është se sipas mendimit tim nuk mund të thuhet me siguri nëse plani Luciferian ka ndonjë shans në të gjitha. Fakti është se "shpirtrat e bllokuar" duhet të kenë ardhur për të besuar në iluzionin në një mënyrë të tillë që ata të mund të preken në shtresën origjinale për planin e tij. Megjithatë, pyetja është nëse funksionon kjo.

   Megjithatë, për mua personalisht është e dobishme që së paku të shohim se si mund ta "hackojmë" sistemin, në mënyrë që ata që ende nuk janë të vetëdijshëm për pozicionin e tyre të mbivendosjes së shpirtit, ta zbulojnë këtë. Ndoshta ndihmon që njerëzit (ose të paktën atë që shpirti e ka identifikuar veten brenda kësaj loje) tashmë po zgjohen nga bota e tyre e ëndrrave. Por për këtë ata duhet të aksidentalisht të kandidojë në artikuj si kjo dhe pastaj të fillojnë të shohin atë.

   Ne të paktën mund të fillojmë të luajmë skenarin në këtë lojë.

 5. S0M30N3 ka shkruajtur:

  Faleminderit Martin! Sigurisht edhe për reagimin e madh (histori të shkurtër) në komentet ..

  Gjithashtu fuqimisht mendojnë se loja e madhe 1 është, shumë teori do të bien gjithashtu si fe, hapësirë, tokë e sheshtë etj.

  Mbani atë të shkurtër dhe të lënë XFUM 2 majtë në lidhje me rapper bob ai bëri shumë këngë të mirë sidomos seksionin e elementeve, por unë mendoj se kjo është pjesë e artikullit.

  "Bob - botë dixhitale"

  https://m.youtube.com/watch?v=CIJ3L8bLKGQ

  "Upside poshtë"

  https://m.youtube.com/watch?v=mwNILJaBM9s

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër