lejet

Cilësimet e lejimit AVG

Nga 25 Maj 2018 ne duhet t'ju informojmë për rregulloret e reja të BE-së në lidhje me Rregulloren e Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave (AVG). Lexoni deklaratën e privatësisë dhe futni ose rregulloni cilësimet tuaja të lejes.

Kjo ju jep leje për të përdorur të dhënat tuaja për dërgimin e mesazheve shtytëse

Shikoni detajet

Duke rënë dakord me këtë ju jepni leje për të përpunuar të dhënat tuaja për regjistrim në këtë faqe interneti. Përdoruesi i Ultimate Member plug-in përdoret për këtë qëllim. Nëse jeni regjistruar tashmë përpara se kjo faqe të jetë përshtatur me standardin AVG, ju pranoni që të dhënat tuaja janë përpunuar. Nëse nuk e doni këtë, atëherë duhet ta deklaroni këtë në mënyrë eksplicite, duke përdorur metodën e përshkruar në deklaratën e privatësisë.

Shikoni detajet

Duke ju dhënë leje, ju jepni këtë uebfaqe hapësirën për të përdorur Advanced Shton plugin dhe ju ofroj reklama.

Shikoni detajet

Për të parë nëse ju keni ngritur një bllok ad përmes një bllokuesi ad, ky plugin shikon të dhënat që ofron shfletuesi juaj. Kjo bën të mundur për të përcaktuar nëse jeni duke bllokuar reklamat. Duke dhënë leje, ju mundësoni të bëni këtë matje dhe t'ju tregoni një mesazh në lidhje me ad-blocker tuaj.

Shikoni detajet

Të dhënat tuaja personale do të përpunohen (dhe për këtë arsye do të jepen pëlqime) në qoftë se përfundoni me sukses një sondazh.

Shikoni detajet

Të dhënat tuaja personale do të përpunohen (dhe prandaj pëlqimin) nëse jeni në të vërtetë të regjistroheni për gazetën.

Shikoni detajet

Shikoni detajet

Duke i lënë detajet tuaja në 'postimet e postës elektronike në shtojcën e abonentëve' ju i bëni të dhënat tuaja personale të disponueshme për t'ju informuar për artikuj të rinj në këtë faqe

Shikoni detajet
Harro cilësimet e mia Shuar!

Leja e AVG

Nga 25 Maj 2018 ne duhet t'ju informojmë për rregulloret e reja të BE-së në lidhje me Rregulloren e Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave (AVG). Lexoni deklaratën e privatësisë dhe futni ose rregulloni cilësimet tuaja të lejes.

Deklarata e privatësisë | afër
Cilësimet

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër