Avatari njerëzor dhe burgu shpirtëror

paraqitur në FILOZOFIK by në 19 Qershor 2015 7 Comments

njeriu i krijimitNë disa artikuj kam marrë projektin e Google X. Në artikullin në të cilin shpjegoj se çfarë është matrica, shpjegova se njeriu mund të jetë tashmë bio-kompjuter ose bio-avatar, në të cilin jeton shpirti; shpirti që mbahet brenda matricës së Saturnit (shih këtu). Pyetja që mund të lindë është logjikisht: "Nëse krijohen biocomputers, kush i ka bërë ata dhe sa e besueshme është ajo deklaratë kur ne e përhapim veten?"Para kësaj, unë së pari do të kthehem në zhvillimet në fushën e teknologjisë nano. Shefi teknik i Google dhe gjithashtu shpikësi dhe filozofi, autori i librit "Singulariteti është afër", Ray Kurzweil, pohon se ne jemi të pavdekshëm në 2045 (shih këtu). Pika fillestare është se ne jemi gati për të riparuar të gjitha gabimet në bio-kompjuterin tonë (trup) dhe se sëmundjet mund të shërohen me nano-bots të vegjël që dorëzojnë ilaçe ose riparojnë qelizën. Rastësisht, preferenca natyrisht do të shkojë në dhënien e ilaçeve, sepse farmacia e madhe dëshiron të vazhdojë të fitojë para. Nano-teknologjia do të bëjë të mundur që në të ardhmen të rimarrin çdo pjesë të trupit. Masa jonë gri do të jetë gjithashtu në gjendje të rindërtohet. Ne mund të mendoj 3D-bioprinters që ndërtojnë qelizën e trupit nga qelia, por në qoftë se qelizave embrionale mund të rikrijuar, ju gjithashtu mund të lënë rigjenerojë pjesët e trupit në një laborator, të tilla si këta shkencëtarë kohët e fundit ka bërë me qeliza staminale natyrore.

Epo, në pyetjen e pyetur më lart, përgjigja menjëherë bëhet e qartë. Nëse mund të ndërtojmë qelizën burimore dhe në të ardhmen e afërt do të jemi në gjendje ta bëjmë atë në një mitër artificiale (shih këtu) Grow njeriun, ose të shtypura nga njeriu me një 3D-bioprinter (po unë e di, që tingëllon futuristic dhe absurde, por është e vërtetë vjen në), atëherë nano-avatar ndërtuar edhe se mund të riprodhohet vetë. Apo mendoni se kjo është më e fortë? Më duket një përfundim logjik nëse në të ardhmen ne jemi në gjendje të rindërtojmë qelizën burimore, se riprodhimi gjithashtu bëhet një opsion.

Më parë hodha hapin filozofik që kur kemi avatarët tanë (shih këtu Ray Kurzweil) dhe mund të ngarkoni veten në atë Avatar, që ju nevojitet një lidhje rrjeti. Përveç kësaj, për lehtësi supozoj se ne mund të ngarkojmë "veten". Por kush ose çfarë është "vetja"? A është shpirti ynë? A është vetëdija jonë? Shkencëtarët tashmë pretendojnë se mund ta ngarkojmë trurin tonë në një kompjuter (shih këtu). Por çfarë po ngarkoni? Ngarko të gjitha mendimet që keni pasur ndonjëherë; a ngarkoni kujtesën tuaj dhe kështu të gjitha kujtimet tuaja? Apo ndoshta ju ngarkoni atë që ne e quajmë "vetëdije"? Dhe është e mundur të ngarkosh? Nëse e shohim Transcendencën e filmit, atëherë kjo duhet të jetë e mundur. Kjo është një pyetje e rëndësishme nëse vetëdija jonë është formuar nga numri i neurotransmitters të tilla si fakti që ne njerëzit kemi një neo-lëvore dhe se vetëdija jonë është formuar nga kolektivisht kujtimet, informatikë pushtet dhe funksionet e tjera të trurit tonë apo ndërgjegjen tonë formohet nga ajo që quhet 'fryma e jetës'.

Në shumicën e feve, flitet "shpirt, shpirt dhe trup". Më parë, unë dhashë vizionin tim për këtë (shih këtu). Sipas mendimit tim, ne jetojmë si një qenie njerëzore falë 'frymës së jetës' të përmendur. Shkurtimisht, trupi ynë nuk funksionon pa shpirt. Kjo është forca energjike - ose çfarëdo që ne duam ta quajmë - që e aktivizon këtë biokompjuter. Pothuajse përvojat e vdekjes shpesh tregojnë se trupi dhe ndonjëherë edhe truri mund të jenë klinikisht të vdekur dhe pacienti mund të kthehet në jetë. Këta pacientë ndonjëherë përshkruajnë një përvojë ku, për shembull, ata fluturojnë mbi tavolinën e operimit dhe ishin në gjendje të vëzhgonin gjithçka, përfshirë vëzhgimin e vdekjes. Nga kjo mund të arrini në përfundimin se shpirti është motori prapa jetës së bio-kompjuterit të quajtur 'trup'. Pra, nëse shkencëtarët thonë se truri i njeriut mund të ngarkohet në kompjuter në të ardhmen, pyetja është nëse ata përpiqen të ngarkojnë trurin ose 'shpirtin'. Le të supozojmë hipotetikisht se kjo është e mundur. A nuk është rasti që ngarkimi duhet të bëhet përmes një mediumi transferimi? A nuk ka nevojë për lidhje rrjeti? Pra, supozoni se Ray Kurzwel i Google është i aftë ta kuptojë atë ngarkim nga shpirti yt në një avatar të nano, a nuk është e vërtetë që ne kemi nevojë për atë rrjet? Dhe a nuk është rasti që ky rrjet menaxhohet nga kompanitë e mëdha? A do të thotë kjo se shpirti ynë varet nga ky rrjet? Më parë kam shpjeguar se ne jemi tashmë në atë situatë sipas mendimit tim për momentin.

Duke supozuar se njeriu do të ndërtohet nga shembull, Annunaki - kjo është një shumëllojshmëri që sipas Zecharia Sitchin (studiues e tabletave sumeriane balte) e krijoi njeriun "sipas shëmbëlltyrës sonë", - dhe argumentoi se tableta dhe libri i Enki asnjë falsifikim ndriçim , atëherë mund të jetë e mundur që këta njerëz Annunaki të kenë ndërtuar një qelizë burimore (më shumë ose më pak të përshkruar në ato tableta argjile). Në një moment pllakat e argjilës thonë se njerëzit kanë lindur së pari nga nënat zëvendësuese Annunaki. Pas disa përpjekjeve, njeriu rregullohet në mënyrë që të riprodhohet. A nuk është rasti që po shohim pak a shumë të njëjtat zhvillime në fushën e nanoteknologjisë? Ray Kurzweil dëshiron të ndërtojë Avatarët pas të gjitha? Dhe nëse ato Avatarë mund të riprodhohen, a nuk jemi më shumë ose më pak krijues të njëjtë si Annunaki? Dhe pastaj vijmë në pyetjen nëse shpirti nuk është sjellë tashmë në qenie njerëzore në të njëjtën mënyrë si 'fryma e jetës' siç Ray Kurzwel zakonisht dëshiron të bëjë me Avatarët e ardhshëm.

Deri tani kemi ardhur në pyetjen nëse është e mundur që shpirti - siç ndoshta mund të përjetoni që keni - mund të ketë qenë tashmë i ngarkuar nëpërmjet një lidhjeje rrjeti në këtë bio-avatar të quajtur 'trupi i njeriut'; ndërtuar nga (për shembull) Annunaki. Unë kam vënë në dukje transmetuesin e rrjetit të madh në qiell dhe e kam quajtur matricën Saturn (shih këtu). Ju sfidoj që të bëni kërcim se ky rrjet është rrjeti që ngarkimi i shpirtit tonë nga një realitet tjetër ka realizuar në këtë bio-avatar të quajtur 'trupi i njeriut'. Një (një Ray Kurzweil nga një realitet tjetër) i cili e ka bindur origjinalin tonë se ne kemi një jetë më të mirë brenda këtij universi ose brenda këtij 'realiteti virtual', padyshim do të dimë më shumë. Sapo ai shpirt të jetë ngarkuar përmes rrjetit të Saturnit në këtë trup, ai nuk mund të kthehet. Në fund të fundit, ne kemi nevojë për atë rrjet dhe ky rrjet është në duart e kompanive të mëdha ose, si brenda kësaj iluzioni të matricës, në duart e kultit Saturn (rojet hibride Archontonic të rrjetit Saturn).

Epo, në të vërtetë unë mendoj për këtë paksa ndryshe. Sipas mendimit tim, rrjeti i Saturnit e mban shpirtin tonë të bllokuar në këtë trup dhe përpiqet ta mbajë atë larg origjinalit tonë, por ka një ikje. Truri reptilian është - siç theksova në disa artikuj - për sa i përket meje, firewall që siguron që truri ynë të qëndrojë në atë rrjet që e mban shpirtin tonë të bllokuar këtu; që Saturn matricë (transmetues i ngjashëm me WiFi). Kjo është arsyeja pse njerëzimi duhet të mbahet me frikë. Frika është bateria për trurin reptilian dhe na mban të akorduar me kodin që transmetuesi i madh Wi-Fi Saturn transmeton tek ne.

Megjithatë, ekziston një forcë e natyrshme e ligjit që tejkalon gjithçka dhe quhet "ngatërrim kuantik" nga fizika kuantike. në ky artikull Unë shpjegova se si mendoj se shpirti ynë ka një ngatërrim kuantik me origjinalin e tij. Ka pak a shumë arratisje. Është vetëm procesi i ndërgjegjësimit për faktin se ekziston ngatërresa kuantike që na lidh me atë origjinal. Në fakt, në parim, lidhja është vetëm atje. Ne vetëm duhet të mësojmë të anashkalojmë atë trurit reptilian. Por gjithçka fillon me ndërgjegjësimin për atë ngatërrim kuantik dhe atë origjinal. Dhe origjinali i fundit i shpirtit tonë qëndron në burimin hyjnor të gjithçkaje. Pra, nëse ne kemi ofruar një ngatërresë kuantike, kjo është vetëm ende e rëndësishme që ju të kuptojë se ju duhet të marrë vullnetin për ju të mos e ngarkoni shpirtin (mishëruar) për të bërë të sjellë matricën e re Google apo jo përsëri (rimishëruar) në matricën realitet të rremë (si "kjo jetë në tokë"). Ju mund të merrni vendimin për t'u kthyer në burim. Atë vend që shpirti juaj do të jetë i lidhur përherë me anë të ngatërresës kuantike. Megjithatë keni shitur shpirtin tuaj të rojeve Saturn-Matrix dmth Satanin ose të çlirojë shpirtin tuaj në të njëjtën fuqi nga kënaqin në mendjen e tyre shpikur fetë (shpirti) kontrolli, atëherë ju dëmtojnë ngatërresë tuaj kuantike. Ka gjithmonë një rrugë prapa atje. Ju mund të kërkoni shpirtin tuaj prapa. Gjithmonë.

Lista e lidhjeve burimore: davidicke.com, rt.com

Tags: , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (7)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. njeri i lirë ka shkruajtur:

  Frymën e jetës (nuk ka informacion është energjia e lirë, por rrjedh dhe është i lidhur me Limitless-Light Sky së, i qetë Heshtja) është në pamje, mendjen / ndërgjegjen / jetën time për trupin dhe trurin (vetëm mjet ashtu si trupi është një mjet). Me një jetë të pastër shpirtërore nëpërmjet një vlersoni proces natyror (jetën nuk shtazarake dhe përdorimin e drogës, për shkak se një shkon një rrezik absolut) njerëzit do të vetë-vetëdijshëm kërcejnë përmes vullnetit (si motive të pastra dhe fisnike) të bëjë atë për mbledhjen e të të bëhet (për shkak të rritet nga poshtë dhe nga mesi deri në krye të organeve më të larta të trurit aktivizohen nga vetë ndërgjegjen tonë / nga forcat absolut / energjitë bëjë ngjitjen nga atje për rigjenerimin / riparuar fuqinë shëruese çdo qelizë dhe aftësinë edhe trupit të kapërcejnë vdekjen (për të parandaluar prishjen dhe do të lejojë për të dematrialiseren veten, duke ngrënë pemën e bën të jetës dhe të jetojnë përgjithmonë) me Atin në kokën tuaj që është e lidhur pazgjidhshmërisht me publik, pafund-qenie. ngjitja në qiell / Keter / Main është vetëm nëpërmjet dijes dhe vetë-vetëdijshëm Attunement për të aktivizuar vetë-ndërgjegjshëm pjesa e poshtme (e trupit të kafshëve dhe chakras ulëta) të k rachten / energjitë për të rritur në kokë (jo penis (humbje e fuqisë) të jenë të humbura, as nga mendimet dhe tingujt papastra, më shumë që të flisni, më keq që është.

 2. zhabinë ka shkruajtur:

  Gjërat e rënda, Martin.
  Tmerrësisht e zakonshme.
  Ne thjesht nuk duam që kjo të ndodhë.
  Sepse ajo që është normale?
  Çfarë mund të pranoni si normale?
  Teknika shkon kaq shpejt, aq shpejt saqë mezi e përmbajnë atë.
  Për shembull;
  Një anije, ndërtesë, avion thjesht zhduket me një lloj rrezatimi mikrovalë?
  Në çfarë lloji të botës ne ende jetojmë?

  http://www.fourwinds10.net/siterun_data/government/war/news.php?q=1434559333

  Ne do të përpiqemi të prerë vargjet;

  http://ursula-haverbeck.info/the-end-of-the-jewish-century/

  Kur dikush merr përsipër zgjerimin e Shpirtit.
  Ju do të zbuloni se ka më shumë midis Qiellit dhe Tokës.
  Kjo është arsyeja pse qeveritë kanë vënë një stigmë / tabu të tillë mbi marihuanën, kanabis.
  Marihuana bimë më medicinale në Tokën Nënë.
  Smogu në rritje të bimëve të kanabisit (pastrimi i plantacioneve të kanabisit)
  , përdorimi i Kërpudhave Magjike, Ayahuasca për të stimuluar gjëndrën pineale.
  Me të cilën përkohësisht e vendosni vetëdijen në ndezësen e pasme,
  dhe mendja nënndërgjegjeshëm fillon të flasë për ju në brendësi,
  po, atëherë ju vijnë të ndjehen të tjera dhe ata secili tregojnë diçka të ndryshme,
  të cilat ne nuk mund të dimë në ekzistencën tonë të përditshme tokësore.
  Ata e dinë këtë gjithashtu.
  Dhe se ne jemi të hacked / programuar në një farë mënyre,
  po ajo mbetet një mister që matricë saturore.
  Është aq e dyfishtë sa normalisht nuk mund ta arrini dot me mendjen tuaj njerëzore.

  Më pëlqen të qëndroj natën në anën tjetër në dimensionin tjetër,
  Me 3 pika të naftës së kanabisit nën gjuhën përpara kohës së gjumit, që funksionon bukur.

  Në Librin e Vizitorëve në këtë faqe të kontrolluar vetëm unë shoh se shumë njerëz po kërkojnë.

  http://paranormaalheelnormaal.webs.com/genezijdereincarnatie.htm

  Ndjej se askush prej nesh nuk dëshiron të kthehet në këtë Matrix Visual manipuluar Tokës, Martin.

  2015 / Për të rinjtë deri në vitet 100;
  TANI është koha që ne të zgjojmë nga matrica virtuale.
  ëndrra që quhet jetë.
  Ju jeni një mrekulli, Drita është e vetmja gjë që është atje.

  Hyacintha kraidy dëshiron të na shoqërojë në misionin tonë në tokë, si të mbijetojmë në epokën e re.

 3. zhabinë ka shkruajtur:

  Vajza 11 vjeçare Alayha dëshiron të na mbështesë;

  https://www.youtube.com/watch?v=H03_2ADhLTY

  Nëna e saj shkon në këtë më gjerësisht;

  https://www.youtube.com/watch?v=gb0JUZENE3o

  Tani nevojitet urgjentisht që të na përgatisë për katastrofën aktuale;

  http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/denver-het-nwo-vliegveld-creapy/

  Më shumë informacion për të gjithë ne;

  http://irmaschiffers.nl/

 4. zhabinë ka shkruajtur:

  Goh, unë jam duke e shikuar këtë film (unë kam parë shumë nga Ralph Smart)
  Por në këtë incizim ai thotë se përjetoi pothuajse të vdekur (përvojë).
  Unë nuk e dija këtë, kështu që tani e kuptoj pse ai ka shumë për të na thënë që të jetë udhërrëfyesi ynë,
  për të na shoqëruar në rrugën e jetës (pa frikë / stres)

 5. zhabinë ka shkruajtur:

  Shkurtër e madhe për të ndriçuar është Vetë Dashuria.
  Kjo zonjë e bukur me emrin; Teal Swan me shumë vetëdije dëshiron gjithashtu të na ndihmojë në rrugën e duhur.
  Ajo ka shumë video informacioni mbi You Tube
  Kjo është tashmë 1;

 6. Mbretëri ka shkruajtur:

  Një qeveri botërore do të duhet të japë një burg kulturore ku aftësia për të bërë disa "e keqja" në sytë e qeverisë sa më shumë të jetë e mundur. Kjo është "krijesa" e tyre (njerëzve / rob / Global / rob kengen) shumë e kufizuar në vullnetin e tyre të lirë dhe ndoshta në një fazë të mëvonshme do të jetë plaçkitjen e tyre e vullnetit të lirë që deri në atë kohë origjinal (biologjik) personi është plotësisht i degjeneruar një gjë e shëmtuar.

  Në kuptimin absolut, duhet të refuzohet ideja për të parandaluar të keqen dhe për të futur të gjitha llojet e masave të kontrollit që kufizojnë lirinë pa arsye dhe / ose motive të motivuara. Në radhë të parë, duhet të bëhemi gjithashtu të shkëputur emocionalisht nga të qenit të detyruar nga qeveritë dhe institucionet e lidhura me qeverinë për t'u identifikuar me personin, ku njëri është fajtor për mashtrim, ndërsa dikush vazhdon të identifikojë me personin dhe për sa kohë që vazhdon ta bëjë këtë. bëni, ju shpjegoni atë person fajtor derisa na angazhojnë për këtë.

 7. Mbretëri ka shkruajtur:

  Burgu Cultural Unë jam duke iu referuar një shoqëri çnjerëzor, pa marrë parasysh ekzistuese 'autentike' zhvilluar prejardhje kulturore që janë në përputhje dhe në harmoni me mjedisin (haplogroup, tipi i gjakut, faktori rezus) ku ekzistojnë kultura dhe kanë evoluar.

  Një qeveri botërore 'fjalë për fjalë' duan të luajnë për Perëndinë dhe / ose mjedisi mendon se ka nevojë për të manipuluar, për të refuzuar për të përcaktuar fatin e njerëzimit. Një rezistencë kundër tij është më shumë se i drejtë. Një njeri bie dakord të Zn skllavërinë e vet, është potencialisht e rrezikshme dhe duhet me sigurimin e informacionit, duhet të rishqyrtojë dashur të vazhdojë të bëjë këtë zgjedhje.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër