Human-biocomputer dhe nano-avatars që Google dëshiron të ndërtojë

paraqitur në FILOZOFIK by në 21 Prill 2015 34 Comments

androidLexuesit besnikë të martinvrijland.nl tani njihen me emrin Ray Kurzweil. Ray është 1 nga njerëzit kryesorë të Google, i cili është i përfshirë në projektin Google-X. Ray Kurzweil shpjegon në shumë prej tij në YouTube për të gjetur prezantime cilat janë planet e Google. Unë kam shkruar për këtë disa herë, por për mirëkuptimin tuaj mund të jetë e dobishme të sqaroni edhe njëherë se pse planet e Google janë kaq të rëndësishme dhe ndoshta të rrezikshme. Jo se unë dua t'ju frymëzoj, sepse shpirti i zgjuar dhe i ndërgjegjshëm njerëzor nuk duhet të ketë frikë nga asgjë.

Fakti i thjeshtë se sistemi operativ i telefonave më të mençur sot mban emrin "Android" duhet të na bëjë të vëmendje ndaj planeve afatgjata të Google. Në fund të fundit, fjala 'android' nënkupton 'gjysmë njeri gjysmë kompjuter'. Nëse zhyteni në teknologjinë nano, do të zbuloni se kjo teknologji me të vërtetë bën një hap të madh evolucionar. Jo se unë besoj në teorinë e evolucionit, por fjala evolucion në vetvete do të thotë se ka 'përparim'. Mos harroni, sepse më vonë në këtë artikull do të pyes nëse mund të flasim në të vërtetë për 'progresin' ose 'rritjen e skllavërisë së shpirtit'. Evolucioni që sjell nano-teknologjia është treguar bukur në Transcendencën e filmit. Në fakt, kjo do të thotë që një realitet krejtësisht i ri mund të krijohet nga nano-teknologjia. Nano-teknologjia tashmë bëri të mundur rindërtimin e ADN-së njerëzore. Në fakt, ne jemi vetëm një hap i vogël larg nga rindërtimin e qelizave burimore në të cilin të gjithë Kodi për bio njeriut (si unë trupit për lehtësi, por vetëm thirrje) është e nënkuptuar. Nano-teknologjia bën të mundur rindërtimin e vërtetë të çdo atomi ose molekule. Kjo hap një botë me mundësi të pakufizuara.

Për shumë njerëz, koncepti i "nanoteknologjisë" është krejtësisht i panjohur ose diçka që i bën njerëzit të mendojnë për gjëra të tilla si pëlhurat mikrofibre ose veshjet që janë kundër ujit. Nanoteknologjia është teknologjia që bën të mundur replicimin e gjithçkaje në një nivel molekular. Dhe me gjithçka mund të flasim për gjithçka. Trupi i njeriut është kopjuar në thelb me nanoteknologji, sepse ADN-ja njerëzore mund të riprodhohet. A mendoni se abracadabra apo ajo tingëllon e pabesueshme, atëherë shikoni në atë këtë video në YouTube e një programi rinor, në të cilin është shpjeguar shkurtimisht. Prandaj, numërimi i ADN-së nënkupton që ju mund të bëni organizma të gjallë nga nanoteknologjia. Si e ndieni atë tingull? Prandaj, organizmat janë gjallë, por baza e tyre realizohet në mënyrë sintetike. Ndarja e qelizave është ndoshta e mundur me një qelizë që është ndërtuar mbi bazën e ADN-së sintetike. Kjo është arsyeja pse në videon më poshtë lidhjen e mësipërme të riu nga universiteti në Eindhoven shpjegon se si ata mund të rigjejnë një linjë nofulla.

Gjithçka shkon shumë më tej. Teknologjia Nano gjithashtu bën të mundur kurimin e sëmundjeve të tilla si kanceri. Arsyeja pse kjo nuk po ndodh ndoshta ilustrohet më së miri në filmin Elysium. Është në të vërtetë mashtrimi i njëjtë i vjetër. Nëse ka ndonjë problem diku dhe reagimi ndjek (shumë vdekje në mbarë botën), zgjidhja vendos shumë fuqi në duart e personit që mund të arrijë këtë zgjidhje. Nëse kjo rezulton të jetë klasë elitiste në pushtet, atëherë ajo klasë elitiste në pushtet mund të tërheqë shumë pushtet me atë zgjidhje. 'Problemi, Reagimi, Zgjidhja'është parimi që aplikohet gjithnjë dhe kudo. Një zgjidhje për kancerin në duart e një kompanie si Google, për këtë arsye vendos shumë energji në duart e Google. "Çfarë po thua tani? Një zgjidhje për kancerin në duart e Google?"Po, Google ka qenë e thellë në nanoteknologji për vite me rradhë. Në fakt, qëllimi i Google është të rindërtojë trupin e njeriut dhe të bëjë përmirësime në mënyrë që njerëzit në 2045 të bëhen të pavdekshëm. Ray Kurzweil - një njeri i lartë në Google - shpjegon këtë ky film jashtë. Prandaj Google ka një të tillë filloi projekti në të cilën 175 vullnetarisht harton gjithë bibliotekën gjenetike të trupit të tyre. Google në të vërtetë është duke përcaktuar të gjitha funksionet e trupit të njeriut në mënyrë që të mund t'i rikrijojë ato me nanoteknologji. Duke vepruar kështu, gjithmonë duhet të kemi parasysh se kompanitë e mëdha gjithmonë do të sjellin aktivitetet e tyre në botën e jashtme si të nevojshme dhe të rëndësishme për shkak të aplikimeve të ardhshme mjekësore. Për të gjitha këto zhvillime, Google ka ngritur një laborator të fshehtë me emrin Googel X. Natyrisht, asnjë kompani që nuk merret me zhvillime të tilla do të tregojë në fillim se kanceri mund të shërohet. Prapa skenave është shumë më tepër se sa tregohet në mesazhet e marketingut. Ju e gjeni vetëm kur ju dëgjoni njerëzit e tyre të lartë flasin në kohën e duhur. Do të nënkuptonte se qindra mijëra njerëz aktualisht po vdesin nga kanceri në mënyrë të panevojshme. E pra, lejohet që Google X të ketë lënë të kuptohet se ka vjen një pilulë me nanopartikalet që mund të zbulojnë ndonjë sëmundje dhe mund të kalojnë informacionin e mbledhur në lidhje me sëmundjen tek një marrës i veshur rreth dore. Zgjidhja është lënë prapa për një kohë. 'Problemi, Reagimi, Zgjidhja'dhe se'Zgjidhje'vjen vetëm kur një model fitimi është i lidhur me të.

Kjo kancer nanoteknologji mund të shërohet nga transhumanistët si Michio Kaku en ray Kurzweil shpallur haptazi. Pjesë të mëdha të popullsisë i njohin vetëm mesazhet e rregullta të marketingut nga kompanitë si Google dhe mezi vështrojnë në atë që një CEO ka për të thënë këtu dhe atje. Tani që po e lexoni këtë artikull, ju zbuloni se 'duke kërkuar pak më tej' është e dobishme. Duhet gjithashtu të jeni të përgatitur të bëni kërcimet tuaja ose të guxoni të filozofoni dhe jo vetëm të besoni atë që jeni përtypur në marketing dhe në shprehje të medias.

Por unë po shkoj një hap më tej. Se sëmundjet mund të shërohen në të ardhmen e afërt është e bukur. Ray Kurzweil pretendoi (shih këtu) Megjithatë, disa vite më parë, njerëzimi në 2045 do të jetë i pavdekshëm. Ai gjithashtu deklaron se ne pastaj mund të kemi 'avatarin' tonë. Termi avatar, ju ndoshta e dini e blogs ku ju mund të krijoni foton tuaj dhe fëmijët e njohin lojra online si "planet MovieStar, ku ata mund të krijojnë kukull e tyre. Brenda kësaj loje ata identifikojnë, siç ishte, me atë kukull. Në 2045 ne jemi aq larg sa këto avatars janë në të vërtetë të gjalla. Pastaj duhet të mendoni për një situatë siç tregohet në filmin 'Avatar'. Kjo është gjithashtu një rezultat i teknologjisë nano. Në fakt, deri në atë kohë Google është në gjendje të riprodhojë tërë trupin tuaj. Sigurisht që gabimet tashmë janë programuar nga ADN-ja jonë. Kjo do të thotë se ne nuk do të marrim më sëmundje si kanceri dhe procesi i plakjes gjithashtu do të programohet nga ADN-ja jonë. Të paktën ky është qëllimi dhe Google është plotësisht i bindur se kjo do të funksionojë. Ne pastaj arrijmë në një situatë që mundëson premtimet fetare të 'jetës së përjetshme'. Ajo që ne nuk duhet të dal është se trupi i njeriut se ndoshta mund të jenë të pavdekshëm dhe ne mund të bëjë kopje të trupit tonë (sipas Ray Kurzweil), por trupi është i animuar. Ne gjithashtu mund të krijojmë botime dixhitale që nuk mund të dallohen më nga realiteti. Edhe këtu mund të jetojmë në mënyrë dixhitale sikur të ishim në një realitet të vërtetë. Sipas Ray Kurzweil, ndjenja e dallimit në mes të vërtetë dhe virtuale zhduket. Megjithatë, pyetja është nëse jeta është në të një avatar e in një realitet dixhital e mundur pa frymëzim. Dhe çfarë është ajo frymëzim atëherë?

Unë mendoj se kjo është çështja që Ray Kurzweil mund të duhet të luftojë me më shumë. Ai është i zënë duke u përpjekur për të rindërtuar trurin e njeriut, por a nuk është se ky truri aktivizohet vetëm nga shpirti? Çfarë na mësojnë ekspertët në fushën e përvojave të afërta me vdekjen? A nuk është rasti që njerëzit të jenë plotësisht të vdekur në tru dhe se kjo i pengon njerëzit të kthehen në jetë? Mos tregimet mësojnë se këta njerëz shpesh e dinë saktësisht se çfarë ndodhi, sepse ato dilnin nga trupat e tyre, ashtu siç ishin? A kopjimi ose rikrijimi i trupit të njeriut dhe rindërtimi i trurit me ndihmën e nanoteknologjisë nuk e injorojnë pyetjen:Cili është burimi jete i trupit të njeriut?"Çfarë kemi për një avatar nëse nuk është animuar? Apo mendon Google se mund ta ngarkojmë shpirtin tonë te këta avatarë? Por a nuk është e vërtetë se personi që e kupton këtë 'ngarkim' bëhet shefi i shpirtit? Imagjinoni se ne me të vërtetë jemi të lidhur në internet me 3 vite me trurin tonë - zoals de përgjegjës i Google tashmë pretenduar në 2013 - dhe imagjinoni se ne pastaj mund të komunikojmë nga truri në tru, a nuk është rasti që ata që menaxhojnë internetin gjithashtu kanë fuqinë mbi këtë komunikim? Dhe nëse do të ishim të lidhur me avatarin tonë nga truri në trurin, a është e mjaftueshme apo duhet të dergohet shpirti, siç ishte? A mundet ky shpirt, për shembull, të jetë në disa trupa në të njëjtën kohë? me pak fjalë, në 'trupi i njeriut-biokompjuter'dhe në ju'avatar"Në të njëjtën kohë? Supozoni se shpirti me të vërtetë mund të jetë i ngarkuar në organe të tjera (p.sh kopjet tuaja avatar nanoteknologjike të vetes), a nuk e bën këtë person që e menaxhon atë rrjet të kontrollojë shpirtin tënd?

Unë duhet të pranoj shumë hedhje filozofike, por e bëj këtë me vetëdije. Dua t'ju bëj të vetëdijshëm për diçka. Imagjinoni që shpirti ynë është ngarkuar tashmë në bioteknologjinë tonë aktuale; në trupin tonë të tanishëm. A nuk do të ishte kjo mundësi, duke pasur parasysh zhvillimet që Google ka në mendje? A nuk është rasti që ekzistojnë realitete paralele? A thua thashethemet se CERN-i zviceran ka për qëllim të hapë vrima për realitete të tjera, ndoshta jo aq të çuditshme sa mendimi? A është shpirti njerëzor tashmë në një bio-avatar? A nuk është gjetur origjinali i shpirtit tonë kudo tjetër? A mund të jetë e mundur që shpirti njerëzor të jetë në realitete të shumta në të njëjtën kohë? A mund të jetë që ne mund të kemi një ngatërrim kuantik me shtëpinë tonë origjinale të shpirtit? A nuk është shpirti i bllokuar në një lloj rrjeti të Google, ku Ray Kurzweil dhe bashkëpunëtorët janë bosi? A është ndoshta kjo Matricë Saturn? A është e mundur që shpirti ynë të mos kthehet në burimin origjinal dhe të mbahen në matricën e Saturnit? Unë ju sfidoj që ta bëni atë ushtrim mendimi. Çështja nëse pavdekësia e trupit të njeriut - dhe mundësia e ndërtimit të avatarëve - është progres apo evolucion, prandaj është i dobishëm. A është ky përparim apo është mënyra për ta mbajtur shpirtin njerëzor përgjithmonë brenda matricës së Saturnit?

Tags: , ,

Rreth Autorit ()

Komente (34)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Torah Freeman ka shkruajtur:

  Cila është përdorimi i të qënit "i sëmurë"? A ka kuptim apo jo? Dhe përse sëmuret? A nuk doni ta shikoni atë në një nivel më të thellë? Në të vërtetë, çdo gjë është e lidhur me të ardhurat, mësimet nuk duhet të jenë të mësuar, ju vetëm mund ta bëjë këtë dhe për të marrë atë që ju dëshironi, sepse çdo gjë është tarifë kurë, të gjitha bizneset të lumtur, dhe ju e dini se çfarë? Me kalimin e kohës, ne mund të qaj, ne jemi "Perëndia", sepse ne kemi qenë në gjendje të imitoj krijimin dhe për të krijuar një realitet që përfshin një iluzion të përjetësisë, ne kemi shtyrë Krijuesin nga froni, ne kemi thyer dhe ne jemi duke shkuar për të vjedhur si hajdutë , informacionin që do të përdorim për të qenë perëndi, për të cilin jemi borxhli? Nuk ka Gd, ekziston një evolucion, mirëpo atëherë ne mund të bëjmë gjithçka që duam, sepse ne kemi fuqinë për ta bërë këtë, po ne mund ta bëjmë atë, që është ndryshimi. Cilat idiotë të kota, ato plane janë të prishura dhe do të lindin në kohë dhe "njerëz" që do të kërcënojnë këto plane. Atë që ata e quajnë progres të vërtetë është shkatërrimi me qëllim, për të shkatërruar krijimin e Krijuesit dhe me zgjidhje, sepse ata të ngritur arrogancën e tyre overzadigbare dhe krenari, JEMI perëndive, nuk ka shpirt, nuk ka Gd, materializmi gjitha nuk është, dhe e ashtuquajtura wonderland shpirtërore, ne kemi krijuar veten nëpërmjet simulimit, fallco i mirë, por i cili kujdeset, ne do të kalojnë fatin e njeriut, zvogëlimin planin hyjnor, ne do të qëndrojmë kundër Lehta engjëjve, dhe të luftës kundër tyre, sepse toka takon ne, ne se Perëndia, që është i gjithë plani i Frankmasonerisë dhe organizatave të lidhura me fronin e Perëndisë së Biblës hebraike nga froni, i cili është i njohur mirë, mendja, shpirti? që qëndron vetëm në atë mënyrë që Hitleri gjithashtu tha, kjo është një mallkim për të vepruar me një ndërgjegje të mirë, etikisht është një mallkim, duke qenë i ndershëm është një barrë.

  • Torah Freeman ka shkruajtur:

   Njerëzit kanë qenë gjithmonë swiped dhe vjedhur librat ata refuzojnë dhe të thonë të shohim atë që ne kemi shpikur, atë që kemi menduar, ata përpiqen të bindin njerëzit materialiste me mashtrimet e tyre, për të "besoj" pikërisht dëngla që tingëllon aq shkencërisht, ata janë imitues, asgjë më shumë, ata janë vjedhësit dhe vrasësit, çfarë mund të lexohen në ato libra nga këta njerëz? Çfarë një tepër të mësuar njerëzit të urrejtëshme Shit është, por njohja e tyre ne do të materializohet në favorin tonë dhe njerëzit ne jemi duke shkuar për të zhdukur që qëndrojnë në rrugën tonë, se si njerëzit mund të ekzistojnë ende pas mijëra vjet, si mund ? Me praktikat e tyre etike dhe si larg me të, ne do të përqafojnë filozofinë e Crowley, jetën e përjetshme të jetë e mundur dhe të bëjë çdo gjë që ne duam, ne do të jetë në gjendje për të shëruar të gjitha gjërat, mund, nuk ka Perëndi dhe ne nuk kemi asnjë përgjegjësi fajtor, mirënjohje, çfarë është kjo? Në shoqëritë tona (sidomos të bardhët) të ketë "etike" duken rrahur nga arsimin tonë "evolucionit", ju majmun dhe të veprojë si një majmun, ju jeni të lumtur, ne jemi të lumtur, të fitojnë të holla, dhe ndërkohë, ne koekeloeren atë në librat e tyre ata janë shumë inteligjentë, por kjo njohuri na përket neve dhe ne i vrasim ata, dëshirojmë të heqim qafe njerëzit që janë të lidhur me ato libra.

 2. Torah Freeman ka shkruajtur:

  Enter "njerëzit" e njohurive që meritojnë, por figura të cilët duan të jetojnë si djajtë, për t'u dhënë atyre kurrfarë dije, të rrezikshme dhe do të shfaqet, ju mund të shihni atë në to, ata nuk janë njerëz. Ata janë djalli shumë të ftohtë dhe të paskrupullt, nuk japin njohuritë e tyre, asnjë ADN, asgjë, asgjë të vërtetë ju duhet të figurave të tilla, ominously, ata nuk kanë respekt për jetën. Shifrat kërcënuese për jetën.

 3. Jon ka shkruajtur:

  Tani që jemi të tronditur nga psikologët, psikoterapeutët dhe studentët e sjelljes, pothuajse të gjithë e dimë se një person mund të shfaqë një sjellje të fluturimit nëse përballet me diçka që ai i frikëson ose nuk i pëlqen.

  E kundërta mund të shihet gjithashtu: njerëzit të cilët provokohen nga konfrontime të vështira.

  Si njëra ashtu edhe tjetra sjellje nuk argumentojnë as për karakterin, as për mençurinë e një qenieje njerëzore.

  Të dy do të ishin më shumë të ngjarë të renditeshin midis sjelljeve morbide; Megjithatë, shoqëria jonë ka përshtatur për këto sjellje dhe streha e shumta, apo arena të organizuara për të lejuar strehim të tillë ose për të shfryj.

  Pas të gjitha, mbetet një fakt që shumë njerëz nuk do ta shihnin më realitetin, dmth. Të vërtetën.

  Nëse kjo ndodh në një jetë private ose në botë, realiteti në përgjithësi ka frikë, sepse shtëpitë e shenjta, ose paraqitjet, janë rrëzuar.

  Nuk ka asnjë qenie njerëzore që mund të shfaqë vazhdimisht realitetin e ashpër, sepse shpesh ka dhembshuri ose maturi.

  Për shembull, ne gradualisht jetojmë në një komunitet të fakultetit, ku realiteti është i shtrembëruar dhe i fshehtë.

  grupet fetare, shkenca, marrëdhëniet sociale, familjet kanë instaluar në mënyrë të qetë në fluwelen- puthur pamjen se ata aq frikë realitetin zymtë dhe era e ftohtë e zhgënjimit që ata janë praktikat më të pakuptimta dhe nganjëherë të paligjshme për të përfituar për të mbrojtur veten.

  A nuk kanë pasur përndjekje heretike, vrasjet fetare dhe politike dhe grindjet familjare që dalin nga këto situata të turpshme, me keqkuptimin e shpirtrave të vërtetë të madh?

  Nga këto situata, sindromat më të pabesueshme vazhdojnë, si mendore ashtu edhe fizike, me dëme të pariparueshme për ata që përfshihen.

  Shfaqja është e butë dhe me sa duket e padëmshme.

  Askush nuk merr parasysh shpirtin, organizmin, frymën e atyre që janë të përfshirë, të cilët vuajnë nga kjo dukuri, sepse zgjerimi i tyre, madje edhe jeta e tyre, është e kërcënuar nga ajo.

  Shpirti, mendja ose trupi nuk e bazojnë shëndetin e tyre, mirëqenien e tyre në realitet.

  Ata janë vendosur, në të gjithë përsosmërinë e tyre strukturore, ndaj realitetit, ligjeve të natyrës dhe kozmosit.

  Një realitet që është vetëm pjesërisht, ose më mirë, nuk njihet, sepse kërcënon vetëpërmbajtjen morbide ose ego-vdekjen e grupeve dhe njerëzve.

  Ata që i shërbejnë realitetit apo të vërtetës duhet gjithmonë të kenë frikë nga jeta e tyre ose asgjësimi i tyre shoqëror.

  Ata përbëjnë një kërcënim për grupe të mëdha vetë-enforcers. Ne as që duhet të pyesim veten këtu: çfarë është e vërteta apo ku është realiteti?

  Shih realitet të plotë apo të vërtetën, vetëm mënyrë për të ditur, por të gjithë ne nga koha në kohë ballafaquar me copa realitetin apo të vërtetën, ne zakonisht e gjejnë të pakëndshme.

  Në fakt, realiteti nuk përmban vetëm fakte të dukshme, ka edhe anën e padukshme, të cilën vetëm disa mund ta shohin.

  Është pala e padukshme që i bën thirrjet fakteve të dukshme në zbulesë.

  Merrni filozofinë: ajo bazohet në teori, të cilat vështirë se mund të vërtetohen nga faktet.

  Nga ana tjetër, shkenca mbështetet pothuajse ekskluzivisht në fakte të jashtme që nuk mund të arsyetohen.

  Lidhja e teorisë dhe e faktit është qëllimi i shumë studiuesve, por vështirë se arrin kur dikush nuk njeh lidhjet midis botës eterike dhe botës së dukshme.

  Njeriut nuk mund ta mohojë të padukshmen dhe të njohë të dukshmen, për të ardhur në realitet. Anasjelltas, është gjithashtu e pamundur.

  Kjo është arsyeja pse hasni materialistë, dëshmitarë ekspertë dhe avionë, zbatues të teorive në shoqëri.

  Të dyja janë pjesërisht dhe kurrë nuk takohen nëse mbajnë pikëpamjet e tyre.

  Të dy endje një humor rreth tyre.

  Zakonisht ata janë armiq të njëri-tjetrit.

  Realiteti përbëhet nga tri shtylla: të dhëna, prova dhe prova ose fakti. Është baza e gjeometrisë, një nga shtatë shkencat e shenjta.

  Gjithkush ecën me një të dhënë në dorë, kërkon të provojë këtë dhe mendon se kanë prova.

  Gjeometria këtu lidhet me aritmetikën, teorinë e numrave.

  Njëra ka 1, të dhënë, shpesh ka një provë të supozuar, 3, por si mund t'i lidhni këto dy?

  Nga 2.

  Të dy, të cilët ngrenë dyshime, të dy, që lëvizin në fshehtësi dhe që njihen rrallë.

  Ju gjithashtu mund të aplikoni këto të dhëna themelore në gjendjen aktuale shoqërore.

  Ne të gjithë e dimë të dhënë: ndotjen e mjedisit; ne të gjithë e shohim dëshminë ose pikëpamjen e saj si dëshmi: sëmundjet ose njerëzit e sëmurë që dalin nga ky ndotje.

  Por tani duhet të "provojnë" një që vjen, një lidhje në mes të ndotjes dhe sëmundjeve apo të sëmurë nga ndotja dhe pyjet sëmurë psh., Në mes të ndotjes dhe vula e sëmurë apo pacientët e kancerit në tokën e pretenduar kontaminuar.

  Të gjitha sferat shkencore, protestuesit e protestës dhe të padenjët, po përkulen për këtë.

  Të dy, "të provohen", duhet të largohen nga vendet e fshehta dhe kështu të bien shtëpi të shenjta, dhe një realitet apo një e vërtetë zbulohet.

  Kush do ta hedhë shkopin në kasolle?

  Vetëm ata që kanë një fjalim të fortë në të mund ta përballojnë këtë, sepse triniteti gjeometrik i respektuar me kohë duhet të trajtohet mirë. Njeriu duhet të njohë ligjin e saj për të kapërcyer ose për të arritur sukses.

  Kështu shkonte në shkollë me gjeometrinë dhe kështu do të shkojë në shoqëri. Në fund të fundit, ajo që po ndodh në një mënyrë të madhe ndodh edhe në vetë jetën tonë: pakënaqësia jonë e brendshme, sëmundja jonë, jeta jonë e urdhëruar është e dhënë.

  Ajo që është brenda nesh, duke luajtur në mendimet tona dhe ndjenjat, të fshehtë, për të provuar se ne e mohojmë provat ne e shohim në fakt, se ne rrezikojnë të zhduken.

  Cila është lidhja mes këtyre fakteve dhe pakënaqësisë sonë, p.sh.?

  Cilat paraqitje na detyrojnë për të ruajtur këtë situatë, në të cilën ne do të bjerë poshtë?

  Organizmi ynë, shpirti ynë janë viktimat këtu.

  Rrethanat janë shtesat.

  Rrethanat janë shërbëtorët tanë, edhe pse shpesh i ngremë ata te mjeshtrat.

  Pothuajse të gjithë aktualisht është detyra më e madhe gjeometria: për të sjellë mjedisin në një përfundim të suksesshëm, por ne kemi rënë në këtë emergjence, sepse kemi injoruar themelet e Shkencave Shtatë Shenjta.

  Gjeometria, siç thotë Pythagora, është e para, baza themelore e të Gjithëve, në të cilën duhet të jetojmë.

  Por, nëse e shkelim atë në gjëra të vogla, në vetë jetën tonë, në qëndrimin tonë ndaj jetës, si mund të prisni që ne të bëjmë mirë në të mirë?

  Përkundër të gjitha filozofive, shkencës dhe feve, shumica dërrmuese e njerëzimit është e angazhuar në vetë-mirëmbajtje të paskrupullt në një themel të rremë.

  Dhe tani mund të themi: ne të gjithë e dimë këtë tashmë.

  Jo, ne nuk e kuptojmë këtë, sepse ne kalojmë me vete personalisht. Jemi të mbërthyer në paraqitje, në fakte të vështira. për të pastruar, por teorinë e paqartë dhe ne ende lutemi që, pavarësisht nga gjithçka, do të jetë mirë përsëri.

  E pra kjo nuk funksionon më!

  Baza është ndërprerë. Dhe çfarë tani?

  Duke parë realitetin, duke mos u larguar dhe duke filluar të rimëkëmbet nga baza. Si ta bëni këtë?

  Duke filluar në miniaturë: ajo që nuk na bën mirë, organikisht dhe / ose mentalisht, hiqet. Ajo që na nxit nga ëndrra jonë, kështu që: të bëhet realitet, duke ndryshuar rrethanat, duke thyer marrëdhëniet e këqija, duke thyer metodat e dëmshme.

  Si mund të qëndrojë dikush për frikë nga situata e tij për një mjedis p.sh.

  Le të jemi të sinqertë: të gjithë kemi frikë nga fundi i p.sh. energjisë elektrike, fundi i ngushëllimit tonë, luksin tonë, në të cilin ne kënaqemi.

  Kjo është arsyeja pse ne kërkojmë justifikime, si shpirtërisht dhe fizikisht.

  Ne preferojmë të themi: Nuk është faji ynë. Është faji i industrive të mëdha ose të qeverive dhe në jetën tonë të vogël themi: është faji i prindërve tanë, i mikut tonë, i rrethanave.

  Por kjo është e vërtetë: nëse refuzojmë të marrim pjesë në një projekt, projekti nuk do të ketë sukses; nëse refuzojmë të blejmë një produkt ajo do të tërhiqet nga tregu.

  A nuk e kemi ndërtuar kolektivisht shoqërinë me anë të nevojave të ashtuquajtura të shfaqjes sonë?

  Nevojat janë kultivuar artificialisht, fizikisht dhe mentalisht.

  E ashtuquajtura "vrima në treg" formohet nga vetja.

  Nuk ka hendek në treg, social, fizik, shpirtëror, nëse duam të marrim themelin e duhur.

  Shpirti ushqen hyjnive përsosur ose hyjnore, që gjenden në literaturë, në natyrë, në muzikë, për shembull. Shpirti ushqehet me kënaqjen e emocionet, që gjenden edhe në temat e lartpërmendura dhe për më tepër në personale, kontaktet e njeriut, dhe trupi ushqen me produkte natyrore, të ndershme dhe të thjeshta.

  Në fund të fundit, feja nuk duhet të organizohet, sepse duke bërë këtë do të përdorë pamjen. Pas të gjitha, imazhet e përsosura kurrë nuk duhet të skicohen nga udhëheqësit e tyre ose të jenë të nënshkruara nga personazhet e shiritave komik si shirita komik, të tilla si të ashtuquajturat pllaka të shenjta.

  Në fund të fundit, ushqimi natyral nuk duhet të përpilohet, rafinuar, shija rritet dhe ngjyra rritet nga fabrikat e mëdha.

  Është personi i shëmtuar, komediani, figura e prishur e panatyrshme që dëshiron të gjitha këto gjëra.

  Shifra që është e zbrazur brenda, nuk di më se ku të ushqehet fizikisht dhe mendërisht, dhe kështu bëhet "një vrimë në treg", në të cilën grupet fetare, të gjitha llojet - lynes dhe -gogen dhe biznesmenë të dobishëm po kërcejnë.

  Nuk ka nevojë për ndonjë gjë kur kemi paqen tonë të brendshëm ose plotësinë tonë të brendshme.

  Dhe se plotësia ose plotësia, gjithmonë gjejmë nëse jemi të ndershëm me veten, kundër situatës sonë. Fluturimi është "boshllëqet në treg", duke luftuar kundër armiqve të perceptuara është "boshllëqet në treg," trishtimi i çastit për mjedisin tonë të sëmurë është shembull. Një pengesë e madhe për ekspansionizmit e pangopur gjigand.

  Por është tepër vonë.

  Frenimi është minimal, marrëzi është shumë i fuqishëm.

  Dhe budallallëku dhe lakmia janë sinonim.

  Njeriu i zbrazët është budalla; njeriu që ikin është budalla; njeriu i ngurtë është budalla.

  Një budallallëk që nuk ka të bëjë me njohurinë e mësuar.

  Është një marrëzi shpirtërore dhe një përtacia shpirtërore.

  Pa ngarkese nuk e sheh personalitetin rrezatues pas humbje e ngjyrës p.sh. Apple., As entuziazmin intensive në kërkimin e një bletë mjaltë dhe nuk e fetari të madh në vetvete lule hapur kanate në diell.

  I pandehuri nuk e sheh ri-ligio, bashkimin mes kozmosit dhe krijimit.

  Është përsëri një të ashtuquajtur "datum gjeometrik". Lidhja ndërmjet burimit kozmik dhe krijimit.

  Dhe kush kërkon të "provojë"?

  Atje është e zënë me të për një jetë.

  Prova është lule që shpaloset vetë, lulja e mollës që ndjen dhe shkëlqen, bleta që nxiton nga lule në lule.

  Dhe të gjitha këto të dhëna sëbashku formojnë një laborator të madh, në të cilin njeriu gjen shërimin fizik dhe mendor.

  Por ky person nuk kërkon shërimin e tij atje, ai e sheh atë në fabrikat kimike ose në vende të panjohura me figura të panjohura.

  A nuk është kjo marrëzi?

  Kozmosi, realiteti që ekziston nga fillimi i botës, ndihmon, shërohet, kënaqet nëpërmjet një triniteti themelor dhe në të trininë tonë: mendja, shpirti dhe trupi gjejnë kënaqësinë e tyre.

  Pse kjo nuk i kënaq shumë?

  Sepse trinia e tyre nuk ekziston ose vështirë se ekziston dhe kërkimi i tyre është i shtrembëruar, i pandërgjegjshëm.

  Pse shumë njerëz i shmangen thjeshtësisë dhe kërkojnë kompleksitetin. Sepse ata kanë mësuar se thjeshtësia nuk paguan dhe sepse paguan më mirë dhe ka më shumë shkëlqim. A është kështu?

  A është ekspozita e mësuar më e pastër, më e kënaqshme, më bindëse se energjia e kallamës që shpërthen pas stuhisë?

  A është kjo ekspozitë më qetësuese, qetësuese, sesa tingujt e lumit të fryrë, i cili është i pashqetësuar për liqenin e tij?

  Qetësuesi në natyrë është gjithmonë i paprekur, i pashqetësuar dhe i pafund.

  Njeriu shpesh përpiqet dhe arrin të shkatërrojë këto burime paqeje.

  A nuk është logjike, pra, që ai thërret katastrofën për veten e tij?

  Shpëtimi, shërimi, përdhunimi, fatkeqësia, shkatërrimi quhet.

  Kjo krijon një tjetër "vrimë në treg": njeriu dëshiron të shërohet, shërohet, shenjtërohet dhe ndihmësit e rremë nxitojnë për të mbushur këtë boshllëk.

  A nuk mund ta shohim këtë rreth nesh për momentin?

  Nuk ka më fluturime.

  Qëndrimi në barrikadë është më i ndjeshëm.

  Por për këtë ju duhet të jeni të fortë brenda.

  Ata që janë bosh mbarojnë sepse kanë "nevoja" dhe ata që kanë nevojë janë të pambrojtur dhe të korruptueshëm.

  Në fakt, një person mund të shpëtojë veten. Në të gjitha aspektet: shpirtërore, fizike, sociale.

  Vetëm kushton disa përpjekje!

  Ne jemi të padisiplinuar, nuk i njohim kapacitetet tona, sepse nuk ka pasur sfida.

  Përpara sfidës, grupet e organizuara, fabrikat, të ashtuquajturit ndihmëtarë dhe të tjerët dhe të kapur me ta humbën.

  Tani që mjedisi ynë po vdes dhe po vdes, individi po pret një sfidë të re, të vjetër.

  Kush do ta pranojë atë?

  Jo ikja për realitetin!

  Kushdo që ikë në të vogla, gjithashtu ikën.

  Por ndonjëherë një person ka nevojë për një sfidë, një mësim i vështirë për t'u zgjuar.

  Dhe duket sikur ka ardhur në atë për të gjithë ne.

  Shumë veta zgjohen në kohë për të hedhur një themel të ri, kështu që uniteti i vjetër: kozmosi - krijimi - njeriu do të rivendoset!

  • Torah Freeman ka shkruajtur:

   Well folur, shumë të njohur dhe duan të punojnë në shërim nuk është një detyrë e lehtë, e zbulon që shpesh kundër rrymës do të duhet të lundrojë në një sistem të vetë-shkatërrimit, përsëri do të jetë fatin tonë për të mirë, ne do të sidomos duhet të fillojë me veten, guximi për të marrë përgjegjësinë për të shohim vetëm në veten dhe të guxojnë për të bërë, përndryshe do të vazhdojmë fluturime (në këtë kohë i çuditshëm dhe destruktiv) realitetet e nënkontraktimi dhe të zhytur në materializëm insatiably rezultuar , ende për t'u bërë ushtri.

   Dhe unë shoh veçanërisht në kryengritjen islamike, një mjet e nevojshme disiplinore, dhe unë mendoj se disiplina për një kohë të do të duhet të jetë mjaft njerëz se vetëm në këtë mënyrë, arroganca e tyre pothuajse çnjerëzore dhe pakujdesi (ushqyer nga uria pashuar dhe të ul receptorin e telefonit dëshirave të kota dhe shumë destruktive dhe qëllimet) duhet të thirren për qëllim, të ecomonie mund të shkatërrohet në mënyrë të konsiderueshme që flluska e krijuara kunstamatige irreparably mund të ia plas, kështu që është koha për të shkuar e vështirë mashtrim poshtë perëndimore me shpresën se e vështirë realiteti, mësimet e tyre do të mësojnë.

   • ZerotheHero ka shkruajtur:

    Dhe kjo është pikërisht se si ju jeni të udhëhequr në NWO. Duke menduar se Perëndimi është i vetmi fajtor në tërësi. Unë do të përsëris përsëri: Perëndimi Sionist është një ndërtim propagandistik. Njerëzit janë të frikësuar qëllimisht prej saj, vetëm shikoni se çfarë lloj dënimi dhe errësira ka në media. Pra, kur ofrojnë zgjidhjen BRICS / New Age NWO, njerëzit do ta pranojnë atë me armë të hapura dhe do të bëhen skllevër. Ekonomia do të jetë një goditje e madhe, por rrëfimi i përgjithshëm i kolapsit ekonomik është atje për t'ju trembur. Same me historinë e shpopullimit. Mind you, kjo nuk do të thotë se ajo do të jetë vetëm pak e bukur, por nuk është kontrolluar kaos kaos i pakontrolluar gërmoj? Është e gjitha teatër. Shikoni njohuritë tuaja për tekstet fetare është e mirë dhe e bukur, por nuk keni asgjë, sepse islami, krishterimi, judaizmi etj janë konceptet e rrëmbyer pa ndonjë legjitimitet të mbetur. Kjo flasim për një anti-Krisht dhe të ngjashëm është e gjitha një humbje kohe, sepse globalistët orkestrojnë çdo gjë nga lart. Mos jini të verbër dhe çlirojeni ato gjëra të zbrazëta që konsumojnë vetëm energjinë tuaj. Unë nuk e di nëse kjo është më, por disa njerëz janë të përfshirë në mënyrë emocionalisht në urrejtjen e tyre të (PLOTËSONI montuar) në perëndim që ata nuk mund të shohin në mënyrë të qartë më shumë dhe të kuptojë se artificial thjeshtë dhe kaloni taktikat. Ata ndërtojnë presion përmes probleme në perëndim dhe pastaj në një pikë (Grexit shembull) ata shkarkoj atë dhe është bota super i lumtur deri sa ata janë të varur dhe nuk mund t'i shpëtojnë sundimin e ndeshjes (po më në fund vjen pas kult i vdekjes së re në moshë jashtë). Kështu që do të vijë realiteti i ashpër për të cilin po flisni, por jo sipas mënyrës që mendoni.

    • Torah Freeman ka shkruajtur:

     Unë kam qenë i informuar për tërë maskarade, kam të bëjë me popullsinë në Perëndim, e idiots dosiele që bëjnë çdo gjë që të ketë për të shërbyer e keqe si ajo prodhon para, unë do të, në qoftë se unë ishin një njeri do të testojë mentalitetin e tij dhe kam gjetur se ai pjellem është e keqe, atëherë unë mendoj për veten time, ah ju është humbës aq konstituuar, unë do të marrë atë që një humbës, ata nuk kanë ndërgjegje, apo kushdo një i paskrupullt, e kam përjetuar shumë shpesh këtu, me të vërtetë urrej të jem i sinqertë, i njoh ato shumë shpejt, gjithmonë më vjen një reaksion i rëndë alergjik kur kërcënoj të merrem me atë lloj njerëzish Unë nuk duhet të kem ata djem në lagje.

     • Torah Freeman ka shkruajtur:

      Unë preferoj të merren me figurën ISIS, me kaq n neo nga Perëndimi, unë e di se nuk është e mirë, por kjo është puna ime, nuk ka edhe nuk ka koncept rendi i ri botëror të re rendi botëror sjell vetëm shkatërrim kjo është një lojë shumë të zgjuar, ju e dini se ku ka për qëllim për të zhdukur idiots, jo vetëm popullsinë e urtë, por shifrat si shtyllë-më pak të korruptuar politikanët idiote që janë kudo për farë për, pastruar tregtinë para a do të thotë kjo, fshesa nëpërmjet saj, do të isha pa pëlqim, do të donit drogë, do të merrni hua para interesit, do të fluturoni me njerëzit tuaj 1? Mentaliteti pidhi, e bën atë të mirë që do të vijnë në sipërfaqe, si njerëz të tillë janë në njëri-tjetrin, që është se do të thotë rend të ri botëror, për të parë se çfarë i shtyn njerëzit, se çfarë mentaliteti i tyre, atë që ata qëndrojnë për të, për fat të keq për ata njerëz, 80% qij ju! Qij ju!

    • Torah Freeman ka shkruajtur:

     Pas këtij realiteti të fortë rock, më në fund ka paqe, e di me siguri, vetëm njerëzit me të mirë do të mbeten në tokë, 100% me siguri jam unë.

     • ZerotheHero ka shkruajtur:

      Ranting juaj dhe mallkimi më bën të mendoj se ju jeni duke përdorur reagime për të shprehur frustrimet tuaja. Ju shkruani tekstet tuaja kryesisht për veten tuaj, sepse ajo ka pak bazë të përbashkët. Mirë, nëse e shihni përmes shfaqjes së kukullave, por në këtë mënyrë, pak e merrni seriozisht. Pjesa më e madhe është indoktrinuar, tronditur, helmuar, etj. Nuk është për t'u habitur që ata bëhen si dele. A mund t'i fajësoj ato? Ndoshta. A ka kuptim? Mos mendoni kështu. Shumë nga ato 'mob' janë ato që unë i quaj miqtë, familjen dhe kolegët. Siç thotë Martin, mund të leni më mirë se sa të gëlltitni nga drama.

     • Torah Freeman ka shkruajtur:

      Ju mund të mendoni se. Unë tashmë e lejoj Martin të dijë se ajo që shkruani dhe mendoni tani, tashmë e njoh ZerotheHero. Unë jam i vetëdijshëm se shumë njerëz janë helmuar etj etj, por unë e di nga përvoja se ka edhe shumë njerëz që nuk kujdesen për çështjet zbukuruese.

      Por është e vërtetë, bëj mirë që të mos i jap më këtë faqe komenteve, të paktën më rrallë, që kisha planifikuar tashmë dhe unë tashmë e informova Martinin për këtë dhe arsyet, kështu që nuk ka problem ZerotheHero .

     • Torah Freeman ka shkruajtur:

      Ju mund të mendoni se. I Martin tashmë njoftoi (shih look ime nuk është me të vërtetë popullor dhe nuk do të jetë appreciated) një kohë më parë në lidhje me gjetjet tuaja në komentet e mia, unë e di se tashmë ZerotheHero unë mund të jetë shumë fanatik, dhe unë kam parë fakti që kam përjetuar me njerëz të interesuar në ndonjë dekorative ose ata gënjyer apo jo, unë shpresoj se ju e dini që ju mund të kuptoni disi, kjo nuk do të thotë se unë duhet të merrni një licencë për të përçartje dhe qortonte, është e vërtetë, kjo është e vërtetë, arsyetimet e mia të sinqerta. Unë jam i vetëdijshëm se shumë njerëz janë helmuar dhe të cilët nuk e pëlqejnë atë, unë isha 1, unë kam qenë i tërhequr në të, dhe unë qëllimisht zgjodha të mos marrë atë helm më, në kuptimin më të gjerë të fjalës. Por unë e di nga përvoja, se janë shumë njerëz, nuk ka interes dekorativ ose ata helmuar janë etj etj, dhe me to nuk mund të 1 derën, dhe ata janë shpesh njerëz të cilët nuk janë aq të ngushtë të marrë etikën.

      Por është e vërtetë, po bëj mirë të mos e jap më këtë faqe me komente, të paktën më rrallë, që kisha planifikuar tashmë dhe e kam njoftuar Martin për një kohë prapa dhe pse dhe kështu, kështu që nuk ka problem ZerotheHero.

     • ZerotheHero ka shkruajtur:

      @ Freeman, për mua nuk ke për të mbajtur gojën mbyllur. Është më shumë një vëzhgim që unë ju paraqes. Unë gjithashtu nuk jam i lumtur me "situatën", por është ashtu siç është. Përveç kësaj, pyes veten nëse potenciali juaj i vërtetë del në atë mënyrë dhe e shpenzoni energjinë tuaj në një mënyrë të dobishme. Unë shoh kaq shumë njerëz që shkruajnë tekste të tëra rreth profecive të krishtera, parashikimeve islame dhe profecive hebraike. Pastaj unë zakonisht mendoj çdo gjë, por unë shoh një model. Ato janë të gjitha profeci përfundimtare dhe kush përfiton nga një këndvështrim i tillë? Kur ju dëgjoni ato, të gjithë ata tregojnë në të njëjtën drejtim. Kjo nënkupton, sipas mendimit tim, se ajo tregon për bashkimin e feve dhe eliminimin e lëvizjeve ekstremiste (xhihadizmin, cionizmin, neçon krishterë) dhe ardhjen e epokës së re. Një unitet moral, shpirtëror dhe ekonomik ...

     • Torah Freeman ka shkruajtur:

      @ZerotheHero,

      Po, kjo është ajo që syri të bërë kështu, si një grimë e të gjitha / rrymave shpirtërore fetare dhe filozofike të rri drejt një të ardhura kube të ri-moshë-si filozofisë dhe etikës ata shkojnë bass nderojnë marrëveshjet, e cila është ajo që për shembull, në vetvete Theosophy është e vështirë, sepse ajo do të kontribuojë për paqen në botë, kështu që dallimet duhet të zhduken dhe ajo që ka mbetur është ajo që të gjitha lëvizjet ndajnë, dhe pastaj ju sjellë atë si emërues mes 1 së bashku, dhe kjo është ideologjia Luciferian ata janë të mirë në rrugë, dhe duhet, sipas mendimit të tyre, gjithashtu ka hapësirë ​​jashtë filozofinë e Crowley, çdo gjë shkon, për të marrë ato më të dhe të përpiqet më shumë përmes propagandës dhe mendje kontrolli me, hyrje me njeriun me ide të tilla që ata duan për të modeluar për imazhin e tyre. Pra, ata po punojnë për të thyer gjërat në një mënyrë të kontrolluar dhe gjithashtu përdorin dhe, përveç profecive të shumta, të mbështesin dhe të përforcojnë axhendën e tyre.

      Unë absolutisht nuk mendoj mend ju kam ende për të korrigjuar një pak në lidhje me shungullimë time, unë nuk jam krenar të mjaftueshme për të ruajtur në erë, me të drejtë ju e kam vënë këtë jashtë, dhe të kam shërbyer tani vetëm shënim për mbajeni atë. Unë gjithashtu pranoj se unë mund të kisha shprehur veten më pak të vrazhdë.

 4. Torah Freeman ka shkruajtur:

  Është mirë që ekziston një kryengritje "islame", shumë i mirë edhe për kafshim këtë plan në rrënjë, plani hyjnor do të ketë sukses, dhe kjo do të ndodhë, të mbyt planet e Urdhrit të Luciferin në djep, se planet e tyre të kotë mund të dështojnë nëpërmjet ndërhyrjes hyjnore.

  • ZerotheHero ka shkruajtur:

   Për çfarë po flisni? Ekziston një luftë civile amerikane, por asnjë kryengritje islamike. Sionizmi kundër Islamit apo a nuk keni dëgjuar për të? Një fytyrë off mes sionizmit dhe Islamit është vetëm pjesë e agjendës Globalist deri ideologjitë ekstremiste fetare (xhihadizmit, sionizmi, neokonservatore krishterë) janë eliminuar dhe transformohet në turli e re e moshës së besimeve. Ju e vendosni veten në këtë mënyrë që të bini për rrjetin e ri të sigurimit të moshës, sepse po, perëndimi 'bie', tani i lumtur? Por jo nëpërmjet luftës ose instrorting ekonomike, por nga një revolucion krahut të djathtë me Le Pen në Francë, Panos Kamenos në Greqi, farrage në Mbretërinë e Bashkuar, Wilders ndoshta këtu, Putin dhe Kina me "standardin e tyre ari etj ndonjë ide se si funksionon dialekti hegeliane?

   • Torah Freeman ka shkruajtur:

    Për çfarë po flas? Unë jam duke folur për një uitroeiningscampagne e njerëzve shtylla kurrizore e ngarkuar, nga qytetari i zakonshëm deri në shtyllë, më pak politikanë të paskrupullt të merrni larg me atë, kjo është ajo që po ndodh, se si ata duan për të thirrur, ajo që është lënë në tokë, njerëzit e saj vullnetit të mirë, larg me të, me njerëz të padrejtë që janë vetëm një barrë, kjo është ajo që po ndodh nëse më pyet mua.

 5. Torah Freeman ka shkruajtur:

  Man (njeriu i brendshëm, shpirti origjinal i pakrijuar, i cili doli nga Frymën e onbegrendse Hyjnore dhe është e lidhur pazgjidhshmërisht dhe vazhdon të Beginloze- pakufizuar-Burimi i botëve padukshme dhe Krijuesi dhe Furnizuesi i çdo gjë që ekziston në dukshme-illusionare realitet i mrekullueshëm) ndihet si në shtëpi në një banesë të përkohshme të bërë nga Drita engjëj të Krijuesit dhe mund të arrijë vetëm destinacionin e vet përfundimtar duke përdorur në shtëpi / mjet.

  Materialistët kanë njerëzimi vënë në rrugë të gabuar nga mësimet e tyre heretike dhe për lidhjen e tyre dhe të trajtojnë si afbeeding Home / mjet e tyre si identitet të rremë (personi fizik / subjektit ekonomik / juridik) dhe ushqeni ata me një pikëpamje materialiste për jetën duke i mbajtur për një "provuar" filozofisë së jetës dhe jetës origjinës, e cila nuk është e vërtetë në të gjitha anët dhe që nxit sjellje degraduese, dhe herezi quajtur teoria e evolucionit. Kështu, krijesa moderne në përgjithësi zhytur në materializëm, për këtë arsye nuk janë të kënaqur, prandaj janë shumë larg nga vetja e tyre larg, janë duke ushtria dhe më të varfër dhe kjo do të dëmtojë të bëhet më keq, derisa sjellja e tepruar do të ndjekin ata (Satanizmi dhe të gjitha llojet e sjelljeve të çuditshme çnjerëzore dhe degraduese), dhe ata pra vetëm do të mendojë në frymën e tregtisë të duan të përfitojnë veten vazhdimisht në kurriz të njerëzve të tjerë, kontinentet, me pak fjalë, ato ofrojnë një vrasës plaçkitje tokë dhe plaçkitësit. Sigurisht, kurrë nuk mund të jetë çdo shoqëri njerëzore qoftë se ne duam të paraqesë ato destruktive të kthehet për të gjithë ekzistencën në këtë planet dhe të gjitha qeniet e gjalla dhe të cilat në fund të fundit vetëm të humbur në një frymë të gjuajtur nga dhe konkurrencës dhe sjelljes në ditën, për një herë të humbur dhe të zhytur në atë çmenduri, nuk ka asnjë të mbajë, të paktën jo për shumicën e njerëzve.

  Tani ata duan të punojnë në një formë të re të materializmit, shpirtërore mbushur, një materializmi me disa dimensione të sofistikuara virtuale quajtur Transhumanizmi, një lloj zëvendësuese krijimit simulimi kurorë mbi filozofinë e tyre evolucioniste. Unë jam i frikësuar shpirti origjinal i pakrijuar shtëpitë zëvendësues nuk do ta njohë si një shtëpi që duhet të tërhiqet, ajo do të jetë predha boshe janë ato artificialisht dhënë jetën (me një sasi të caktuar të përqendrimit dhe infuzion e shpirtit, kështu jo për të kapur dhe ruajtur vetë shpirtin hyjnor, por fantazma në vdekje). Por unë jam i sigurt se ata nuk do ta kuptojnë as agjendën e çmendur transhumaniste për 5%.

  • ZerotheHero ka shkruajtur:

   Ekziston një shans i mirë që të gjitha gjërat e panatyrshme që bëjnë në botë tani janë për qëllime propagandistike. Kjo është për t'i dërguar ata në zgjidhjen e moshës së re të brics, kështu që të jenë vigjilentë me atë që shihni për çfarë dhe jo. Transhumanizmi mund të jetë gjithashtu një histori e frikshme, ashtu si një shtet policor komunist që është. Ata duan të frikësojnë ju me këtë, në mënyrë që të pranoni zgjidhjen. nëse ata e kthejnë atë përsëri pas një kohe kur njerëzit janë bërë të varur nga sistemi mbetet për t'u parë. Unë nuk jam më atje, mendoj.

   • Torah Freeman ka shkruajtur:

    Unë nuk jam i frikësuar ZerotheHero, unë e di se ku unë qëndroj dhe çfarë drijveren e mi, rreth jush, njerëzit do të ngrihet kush do të jetë armiqësor, për shkak se ata të drejtuar shumë i guximshëm Face Destruction e tyre, e cila është 80% , dhe unë nuk i përkas atij grupi. Sa për sionizmin e Shabbetanen / Vatikanit / Jezuitëve, ose me urdhër të Luciferit, i cili me të vërtetë kërkojnë një urdhër Luciferike dhe Judenjtë që i përkasin këtyre klubeve, jo hebrenjtë, vetëm emrin hebrenjtë dhe të ndjekin mësimet e Shabbetai Tzvi, dhe mësimi është satanik, nuk ka të bëjë me Judaizmin, dhe kështu ata kanë rrëmbyer të vërtetë Judaizmi, të infektuar dhe të infiltruar, njerëz si Rothshild takojnë atë klub. Por rendi botëror prej tyre nuk do të merrni atje, të keqen që vjen në tokë si ajo merr më keq nga dita në ditë, që nuk do të ndalet, siç thashë, për shkak 80% e njerëzve, sidomos në Perëndim, do të ndihmojë të kryejë agjendën e këtyre njerëzve, që ata me të vërtetë paguhen për atë, në sytë e mi është 80% si, pa ndjenja penale vështirë për pjesën tjetër, dhe unë parashikojnë gjithashtu se njerëzit të shkojnë verradden së bashku për t'i dhënë atyre autoritetet dhe si, si të ndershëm dhe të sinqertë ju do të jetë, aq më shumë i ndërgjegjshëm që do të veprojë dhe të jetë i heshtur në kohë askush nuk të besojnë do të jetë më shumë, më shumë të ngjarë që ju do të jetë off hook me kolegët dhe ju do të shihni se rendit i cili nuk ka ardhur, ai do të jetë i mundur, unë jam i sigurt, japin ata djem too shumë KREDĪTS për shkak se ata bëjnë gabime, ata janë vetëm njerëz.

    • Torah Freeman ka shkruajtur:

     Kështu, dinastia Rothshild morri rolin e Mesisë pas pranimit të mësimeve mistike të Shabbatai Tsvi dhe Jacob Frank dhe që u konvertua në të qindra vjet më parë. Dhe rendi i illuminati dhe çdo gjë që lidhet me të dhe çfarë mund të lidhet me Vatikanin, është e gjitha 1 tenxhere me lagështi, dhe punon nën emra dhe organizata të ndryshme, në axhendën 1. Por unë jam i sigurt se do të ketë një udhëheqës dhe me të një grup i mirë njerëzish, i cili do ta mposhtë atë bande tek njeriu i fundit dhe nëse duhet të mbrojë popullatën që mendon për këtë rend, do të ketë një betejë mes dritën dhe errësirën dhe do të ketë një ndarje midis njerëzve, njerëzit që priren drejt dritës do të jenë në pakicë.

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      Freeman, çfarë ka ndodhur me ju se ju jeni quajtur papritur Tora-Freeman dhe pse papritmas ai thirrje e fortë për Mesinë (udhëheqësi i fortë)? A është në rrënjët tuaja që ju u kthyet në Torah? Unë mbetem i mendimit se parimi i "zgjedhjes" është një suxhuk matricë që njerëzit mbahen. Nuk kemi nevojë për një Mesia është mendimi im. Duhet të jemi të vetëdijshëm që ne jemi në një trup bio-avatar në matricën e dikujt që dikur bëri atë që Google bën tani dhe e ka tunduar shpirtin tonë për të ardhur këtu. Nëse e dimë se jemi të lidhur me origjinalin jashtë kësaj matrice, ne nuk duhet të llogarisim në shpengimin, përmirësimin, ndryshimin apo çfarë kaq ndonjëherë brenda këtij iluzioni. Kjo nuk është shtëpia jonë. Koncepti i "tokës" dhe "universit" perceptohet vetëm nga ne në nivelin që iluzioni i matricës lejon trurin tonë. Ne vetëm vëzhgojmë në një masë të kufizuar, sepse biokompjuteri ynë (trupi) dhe bio-përpunuesi (truri) na kufizojnë në 3D dhe 5-ndijor. Për sa kohë që ne vazhdojmë të përqendrohemi në zgjidhjet brenda këtij iluzioni dhe për shembull të mbështetemi në një Mesia (fe), ndihmojmë të ruajmë këtë iluzion.

     • Torah Freeman ka shkruajtur:

      I dashur Martin,

      Nesër unë dua të përgjigjem, dua ta lë këtë në këtë koment në këtë intervistë, ai hedh më shumë dritë mbi komplotin Luciferian.

      Ligji satanik i kthimit Sabbatai Zevi & Jacob Frank .. https://www.youtube.com/watch?v=vVR91ZDLS1A&spfreload=1..

      Shabbetai Tsvi: Mesia e rreme e shekullit të XIX-të Shekulli Historia hebraike Leksion dr. Henry Abramson .. https://www.youtube.com/watch?v=vVR91ZDLS1A..

      Kështu çifti unë këtë ende qëndrojnë, se Judaizmi se grupi është i infiltruar dhe i infektuar, sidomos hebrenjtë Sefardikë janë në gjendje për të ruajtur ndikimin e tyre në një distancë dhe atë që unë dua të theksoj është se kjo luftë, mund të ndalet nga udhëheqësi i fortë në Izrael, në mënyrë që ata të mposhten dhe pastaj bota të çlirohet nga tirania dhe shtypja e tyre.

     • ZerotheHero ka shkruajtur:

      @ Martin, jam dakord me ty. Megjithatë, unë ende kam qëndrimin për të qenë këtu tani. Ju gjithashtu merrni nga shtrati juaj çdo ditë? Kjo është arsyeja pse mund të duket interesante për ju për të shkuar më thellë në Taoism, sepse shumë nga ajo që ju thoni vijnë të gjithë. Kjo gjithashtu ka të bëjë me kthimin në "burim" ose "boshllëkun" siç quhet. Alan Watts është gjithashtu një njeri i mirë për të dëgjuar. të cilët shpesh thotë se ekzistenca është e pakuptimtë, ajo vazhdon dhe më, jeta është një rrjetë, etj E pra, unë nuk do të thotë se në kuptimin nihilist i jemi automatikë pashpirt bio që Oblivion roje, sepse kjo është thjesht një korrupsion i logjikës. Taoizmi dhe pjesërisht budizmi dhe gjithashtu Alan Watts nuk i japin vulën e bllokimit në një matricë, por "sqarimi" zbret në të njëjtën gjë. Stop reincarnate dhe arrijnë nirvana aka "sqarim" në bhuddism, kthehen në burim në Taoism. Në kulturat lindore dhe atë të shumë njerëzve të natyrës, vdekja nuk shihet si fund dhe shpesh një funeral është një lloj partie. Mohimi i materialit thjesht shkon i vështirë, sepse ju jeni në të gjithsesi. Kjo është arsyeja pse parimi taoist i zbrazëtisë, jo kundër jo kundër, nuk ka dëshira për "zgjidhjen".

      "Nuk ka dyshim për perënditë dhe për një krijues apo për një Perëndi të kujdesshëm. Tao ishte gjithmonë atje dhe prodhoi një. Nga kjo u ngrit dy dhe pastaj tre dhe kështu dhjetë mijë gjëra u ngritën, gjithçka që është atje.

      Për shkak se ajo bazohet në Tao, parimi i parë primordial, gjithçka vjen nga ai dhe gjithçka i përket së bashku. Çdo gjë plotëson njëri-tjetrin, si yin dhe yang, në vend të gjërave që kundërshtohen.

      Mendimi Taoist është më ciklik se linear. Ajo ka të bëjë me lëvizjen e përhershme ciklike dhe jo me një situatë statike.

      Familja, familja, paraardhësit, të afërmit janë më të rëndësishëm se bashkësia. Por para së gjithash është Tao.

      Taoizmi nuk ka nevojë për rregulla ose ligje, sepse gjithçka ndjek natyrën e saj natyrore dhe Tao gjithmonë zgjedh të mirën.

      Tao nuk ka as nevojë për ndonjë gjë, sepse asgjë nuk është e mundur në asgjë.

      Në parim, Taoizmi nuk ka konflikte apo rivalitete të brendshme dhe në parim nuk mund të përkthehet në strukturat e pushtetit apo të pushtetit. Taoizmi lufton çdo formë absolutizmi. "

      http://www.tekensvanleven.nl/taoisme.htm

      Më pëlqen të dëgjoj mendimet tuaja për këtë.

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      @Zerothehero

      Kjo tingëllon interesante. Unë mendoj se është mirë që është me sa duket kështu që ju mund të "ndjeni" pa shumë lexim. Për shembull, dëshiroj ta përshkruaj këtë si udhëtim ekskursion për veten time. Ndoshta unë do të shkoj në të. Unë tashmë e njihja Alan Watts, por unë gjithmonë e gjej atë kaq të gjatë, saqë e humbas durimin për të dëgjuar fjalimet e tij të tëra. Në Taoism unë do të doja të shkojnë më thellë ... por unë nuk më pëlqen tituj dhe kuti. Ajo që pyes veten menjëherë është "pse duhet të zbatohet vulën e Taoizmit?" Kjo menjëherë e bën atë një pamje të përshtatur ose një vizion të jetës. Unë priren të lënë të gjitha shtigjet para-suvatuar dhe të zbuluar atë për veten time.

     • ZerotheHero ka shkruajtur:

      Ju nuk mund të detyroni një tjetër mohim, ndriçim apo çfarëdo që dëshironi ta thërrisni. Ashtu si kjo nuk mund të kërkoni vetë, sepse tashmë jeni vetë. Eti juaj e bën ndarjen. Dëshira për të mos dëshiruar është një dëshirë. Iluminizmi është në këtë mënyrë kryesisht një proces i natyrshëm, i varur nga një numër i pafund faktorësh që një person vështirë se mund të imagjinojë. dashuria është lënë të shkojë. Uji kurrë nuk jep rezistencë. Rrjedh kur rrjedh, avullohet kur avullohet, bie shi kur bie shi, ngrihet kur ngrihet. Uji ende është i ndenjur, uji i rrjedhshëm është i lëngët dhe i gjallë. E kam të vështirë ta kuptoj këtë të tërë matricën e përhershme të matricës dhe nuk është e realizueshme, mendoj se elita mendon se mungonja, por mirë që thotë se ata me të vërtetë mendojnë për ideologjinë e tyre.

     • Torah Freeman ka shkruajtur:

      I dashur Martin, siç e kam përmendur tashmë në postë, unë jam i mendimit se të gjitha botët dhe realitetet vijnë nga burimi i pakrijuar / pa fillim, kështu edhe botët e dukshme, kështu që i vlerësoj gjithçka që është, kështu që Unë nuk e shoh realitetin e përkohshëm dhe të përkohshëm si burg, as nuk e përjetoj atë si burg.

      Ajo që ne përballemi është se ne jemi në një sistem që nuk do të tingëllojë, dhe unë vlerësoj jetën mirë dhe jam gjithashtu shumë mirënjohës për atë që kam mundësi të marrë time 5-kuptim respekt Natyra është e mahnitshme dhe çfarë Unë përjetoj dhe përjetoj atë që ndjehem i kënaqur, e përjetoj lidhjen në ato momente dhe jam mirënjohës ndaj Burimit për këtë.

      Por, siç e kam shprehur tashmë në postë e dini, unë kam një besim që frymëzon mua të marr pjesë në çlirimin e sistemit të korruptuar dhe se nuk do të dalin karaktere kryesore, është e nevojshme që së bashku të kthehet valën në Tokë Mendoj se nëse e vlerësoni dhe ndjeheni të lidhur me ekzistencën e përkohshme (sepse për mendimin tim nuk jemi këtu për asgjë) atëherë edhe ju ndiheni të zhvendosur brenda për t'u kujdesur për të, kështu që është një vullnet që unë shumë fort nga përvoja e brendshme, një thirrje për të dëgjuar më pas dhe gjithashtu për të vepruar më pas.

      Por i dashur Martin, unë do të përgjigjet më rrallë, siç e kam di se kohët e fundit ju në postë akoma, ajo nuk është e njohur, e ardhmja për jetën që unë ushqej, shtetet e tilla ZerotheHero në komentin e tij të fundit, që pak brohorit do Isha tashmë i vetëdijshëm për këtë.

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      @ Torah-Freeman

      Nuk duhet të lejoni që frekuenca juaj e reagimit të varet nëse nuk merrni miratimin. Gjithkush ka të drejtën e mendimit të tij / saj dhe të përshkruajë vizionin e tij / saj. Trolls nga ky vend janë, sigurisht, të ndaluara, por kjo është e një rendi tjetër. Me ju synimet janë të sinqerta në çdo rast. Ne nuk duhet gjithmonë të pajtohemi.

      Rastësisht, e vlerësoj edhe jetën këtu, por e kuptoj vetëm se mund ta shihni relativitetin e tij dhe ta dini se ka një fat më të lartë. Kjo e bën shumë më të lehtë për të parë vdekjen, sëmundjen, fatkeqësinë dhe (përfundimisht) vdekjen. Unë nuk besoj në udhëheqësin e fortë si shpëtimtar në këtë matricë; Unë besoj në udhëheqësin e fortë që kemi të gjithë nga burimi. Jo të gjithë dëshirojnë ose mund t'i shohin këto kapacitete, por kjo ka të bëjë kryesisht me programimin e bio-kompjuterit tonë. Ne jemi firewalled. Shkurtimisht: mund të gëzojmë jetën dhe të jemi më të vetëdijshëm për lidhjen me origjinalin tonë (burimi hyjnor). Kjo lidhje burimi gjithashtu mund të sigurojë udhëheqje dhe ndryshim brenda këtij iluzioni. Ngatërrimi kuantik me atë burim na mundëson të kuptojmë se asgjë nuk shkon mirë apo gabim, por që ne jemi në një fushë forcë matrice dhe nuk duhet të presim shëlbimin atje. Shpëtimi është tashmë atje sapo të vendosim të bëhemi të vetëdijshëm për këtë iluzion të matricës dhe ngërçin kuantik me shpirtin tonë origjinal (si pjesë e burimit kolektiv krijues hyjnor, në të cilin çdo shpirt ka identitetin e vet). Me këtë ne me vetëdije kthehemi në burim në nivelin shpirtëror.

     • Torah Freeman ka shkruajtur:

      Dhe Martin Vrijland,

      "Rastësisht, e vlerësoj edhe jetën këtu, por e kuptoj vetëm se mund ta shihni relativitetin e tij dhe ta dini se ka një fat të lartë. Kjo e bën shumë më të lehtë për të parë vdekjen, sëmundjen dhe (përfundimisht) vdekjen ".

      Po, unë jam me të pasi ajo është këtu në tokë një shkollë, ku ne marrim exames dhe mund dhe duhet të gëzojnë këtë ekzistencë të përkohshme në të cilën ne (shpirti hyjnor bashkangjitur në frymën e cila përmban të gjitha informatat dhe informacionit shkarkimin e për shpirtin) që jetojnë në një mjet / trup. (Nuk e di pse ne duam të imitojmë se, duke pasur parasysh slot Saturni do të shkojnë jashtë dhe ne do të jetë aq e pafund më herët dhe më pak të kufizuar, në të shkurtër, ne do të lejimit të qasjes në përjetësi, i cili është tashmë i pranishëm në ne embrion e pavdekësisë.) në të njëjtën kohë unë besoj se të gjitha pengesat hindernisses dhe si, dhe ndoshta ndikimi i Saturnit si një lock në derë (firewall) dhe prirje e keqe, është një element i domosdoshëm në (sipas mendimit tim) hyjnore -tijdlijnprogramma si një sfidë për të mos bien dhe të zbulojë dëshirën tonë më të thellë, një dëshirë e madhe për të qenë me lidhje tonë Burimi dhe aty përjetojnë lirinë që (megjithatë) mund të jetë përvojë shumë e kufizuar, edhe pse disa njerëz nga e tyre (të ardhurat ) në mishërimet e mëparshme, për të përjetuar dhe përjetuar më shumë në vetvete.

      "Unë nuk besoj në udhëheqësin e fortë si shpëtimtar në këtë matricë; Unë besoj në udhëheqësin e fortë që kemi të gjithë nga burimi. Jo të gjithë dëshirojnë apo mund t'i shohin ato kapacitete, por kjo ka të bëjë kryesisht me programimin e bio-kompjuterit tonë ".

      Unë besoj se do të vijë një kohë kur matrica / sistemi në të cilën ne tani jetojmë, shtypja dhe skllavëria sistemi që hapur është dhe ne do të çlirohemi nga ajo, unë besoj se një njeri dhe disa njerëz dhe do të kenë kapacitetet (të cilat me meritat e tyre në mishërimet e tyre të mëparshme kanë arritur një fazë të përparuar), të punojnë së bashku dhe të bashkojnë forcat për të çliruar veten nga matrica / sistemi i shtypjes, se ka një efekt ngjitës, kështu që njerëzit që e ndiejnë dhe çmojnë atë dëshirë nga brendësia, do t'i përgjigjen pozitivisht kësaj dhe do të thonë njohje. Biologjike kompjuterin tonë / trupi është në një farë mënyre vjen në kuadër të programit hyjnor kohor dhe kjo është firewall off, por bllokohet në derë, nga të shkojnë përsëri në përputhje me planin hyjnor në kohën e caktuar dhe pastaj kompjuteri ynë biologjike / trupi, ndoshta gradualisht, i përshtatur atij dhe me kalimin e kohës, do të kalojë një pajisje / kushtëzim tjetër, kështu që ne do të jetojmë më gjatë, kështu që do të fillojë të bjerë shi.

      "Ngatërrimi kuantik me atë burim na bën të kuptojmë se asgjë nuk shkon mirë apo gabim, por që ne jemi në një fushë të forcës matricë dhe nuk duhet të presim shpengimin atje. Shpëtimi është tashmë atje sapo të vendosim të bëhemi të vetëdijshëm për këtë iluzion të matricës dhe ngërçin kuantik me shpirtin tonë origjinal (si pjesë e burimit kolektiv krijues hyjnor, në të cilin çdo shpirt ka identitetin e vet). Me këtë ne me vetëdije kthehemi në burim në nivelin e shpirtit ".

      Unë pajtohem me ju se fusha e forcës së matricës dhe sistemi në të cilin ne gjejmë është pikërisht ashtu siç është rënë dakord sipas Planit Hyjnor brenda programit kohor, nëse e shohim pamjen e madhe, atëherë e kuptojmë se është mirë që ne kalojmë nëpër një fazë të tillë, që është e dobishme për ne, sapo të jemi të vetëdijshëm për atë, si reagojmë ndaj tij, për çfarë votojmë, për çfarë na nxit, për çfarë na lëviz, për në të vërtetë, ajo që jeton në ne, ku shkon zemra jonë? për të dalë, në mënyrë që të njohim gjithnjë e më shumë, prandaj të qëndrojmë më shumë në fuqinë tonë shpirtërore dhe prej aty të formojmë gjithnjë e më shumë jetën tonë.

      Po, sipas mendimit tim, të gjithë shpirtërat kanë ngjyra e tyre dhe tregojnë clip (7 totale) dhe destinacion (në 1 shtëpitë shpirtërore zodiacal e botës së dritës) Por, unë besoj se ne jemi tashmë në të gjithë qiejt lidhje kanë si shpirtrat hyjnore me Start-në-burim, përndryshe ne nuk mund të ekzistojnë, vetëm ne nuk jemi të vetëdijshëm, dhe përmes një procesi të vetëdijes, mund të marrë disa kontakte / hyjnë dhe përvoja se çfarë niveli të duhur dhe do të dallojë .

     • ZerotheHero ka shkruajtur:

      @ Martin. Dëgjimi i intuitës tuaj është shumë i rëndësishëm. Sa më shumë që lëshoni të drejtën e ftohtë, kalkuluar, hemisferën e majtë, të afërm moralisht, nihilist, materialist me të cilin jemi bombarduar aq më shumë do të rrjedhë vetëdija juaj. Ndalo përdorimin e fluorit. Unë duhet të them sinqerisht se unë dyshoj se për shkak se unë nuk përdor fluorid, dhe njerëzit rreth meje, unë në mënyrë të qartë perceptojnë një ndryshim në aftësinë njohëse. Shpirti dhe trupi nuk janë të ndara këtu në botën materiale, kështu që sa më e shëndetshme të jeni më mirë të punoni, edhe në një nivel shpirtëror. Thashë një herë se mendon se fiset indianë jetonin më të afërt me të vërtetën. Sipas mendimit tim, kjo vlen për më shumë njerëz që jetojnë në natyrë, dhe kjo është ajo që vëren Weston Price. Ndoshta edhe interesante për ju të gërmoj në, para se të merrni ide se vegetarianism / veganism është e shëndetshme për ju ala New Age.

      http://www.westonprice.org

      Sa i përket Alan Watts, unë e kuptoj se çfarë do të thotë haha. Ai thotë gjëra të mira dhe ishte gjithashtu pjesërisht i vetëdijshëm për "komplotin" për shkak të prestigjit të tij. Por kjo është gjithashtu ajo që frika e elitës. Se njerëzit nuk e marrin seriozisht lojën e tyre. Dhe kjo është ajo që ai mësoi / u mëson njerëzve. A është vërtet jeta serioze?

      Kam pritur një koment të tillë nga ju në lidhje me Tao dhe kjo është e kuptueshme, por nëse ju shkoni më thellë në të do të shihni se sigurisht që nuk është një mënyrë për të shkuar. Taoizmi nuk ka rëndësi fare. Në thelb nuk mund të "lëshoni" Tao sepse tashmë është atje. Është një eksperiment i ndërlikuar, por ju mund ta kuptoni atë, mendoj. Bruce Lee tha se bukur në lidhje me Jeet Kune Do tij: "kufizojnë sistemet dhe metodat, si mund të mësoj? Në këtë kam gjetur lartësinë e injorancës time. "Para se të mund të keni ndonjë formë, së pari duhet të keni një formë. Në Taoism, siç ju vë në dukje edhe vetja, duke u dhënë fjalë gjërave shihet si një kufizim, sepse një fjalë është një gjykim dhe për këtë arsye një kufizim. Pra, është thjesht për arsye administrative.

      "Në parim, Taoizmi nuk ka konflikte apo rivalitete të brendshme dhe në parim nuk mund të përkthehet në strukturat e pushtetit apo të pushtetit. Taoizmi lufton çdo formë absolutizmi. "

      Zbulimi i vetes është pikërisht ajo që ka të bëjë.

     • ZerotheHero ka shkruajtur:

      Urtësia tashmë është në këtë kuptim: Zbulimi i "Vetes", gërmon?

 6. JevWeazle ka shkruajtur:

  Nanoteknologjia si bioelektronika është duke i kthyer njerëzit në makinat multimediale të gjalla.

  Implantet bio-elektronike në trupin e njeriut shkojnë së bashku me qëllimin për të komercializuar trupin e njeriut dhe për të parë njerëzit si objekte ose si një platformë biomechanical. Implantet konsiderohen nga Komisioni Evropian, Grupi i Etikës si një kërcënim potencial për dinjitetin njerëzor në disa kontekste.

  Për të lehtësuar hulumtimet e mëtejshme dhe për të kuptuar më mirë trurin e njeriut, është e nevojshme të jetë në gjendje të ekzaminojë trurin e shëndoshë (in vivo) në një mjedis natyror për trurin. Ky hulumtim kryhet me bioelektronika që shërbejnë si një mjet komunikimi ndërmjet trurit dhe makinës (ndërfaqes). Në këtë fushë kërkimi virtuale (simulimet kompjuterike) koncepti i të drejtave të njeriut ende nuk ekziston.

  Disa nga përparimet më inovative dhe moderne të botës në teknologjinë e informacionit dhe shkenca kompjuterike ende nuk janë shpallur. Kjo është për shkak se hulumtimi bazohet në një koleksion të të dhënave të fituara në mënyrë kriminale nga njerëz që janë përdorur si platformë biomjekësore. Gara ndërkombëtare për të klonuar dhe kthyer trurin e njeriut në një kompjuter është një projekt i skllavërisë dhe është një krim kundër të drejtave të njeriut, si dhe diagnostikime mjekësore tradicionale.

  Teknologjia e informacionit dhe komunikimit po lëviz tani drejt trurit njerëzor dhe psikikës. Për shembull, Microsoft tashmë ka fituar një patentë në 2004 për një lloj të ri të rrjetit, trupin tonë.

  Gjigandi i softuerit ka marrë një patentë amerikane për 'metodën dhe aparatin për transmetimin e energjisë dhe të dhënave duke përdorur trupin e njeriut'.

  Rreth faktorëve të dehumanizimit, Ellen McGee thekson se bioelektronika është një nga teknologjitë më të rëndësishme që bën të mundur influencimin e konceptit aktual të "njeriut". Ajo thotë se, "Në të ardhmen, në qoftë se është e mundur për të klonuar një individ dhe sa më shpejt të gjitha kujtimet, emocionet dhe njohurive të marra nga burimi në një çip mund të ngarkuar, do të jetë i aftë për një formë të ngjashme të pavdekësisë pas implantimit. ".
  Neuroscience e sotme kryhet nga kërkimet civile-ushtarake. Teknologjitë e reja në fushën e "sistemeve të sigurisë për sigurinë kombëtare" po përparojnë duke përdorur shkencëtarët civilë.

  Përparimet në Neuroscience është dhënë nga teknikat e reja dhe të avancuara trurit Imazhe (ndërfaqe tru-kompjuter) të jetë në gjendje të kujtoj proceset në trurin e njeriut, dhe të shoqëruar atë me lloje të veçanta të të menduarit të njeriut, do të jetë baza për përparimet e nxitimit në fushën e Artificial Inteligjenca (Inteligjenca Artificiale) dhe mendimet e leximit (Telepatia Sintetike).

  Mendimet e leximit dhe inteligjenca artificiale mund të përbëjnë një kërcënim serioz, si dhe të dëmtojnë identitetin, privatësinë dhe autonominë tuaj. Mijëra qytetarë në mbarë botën tashmë janë të vetëdijshëm për këto fakte.

  Kompjuterët e së ardhmes dhe në të vërtetë rritjen e kapacitetit të magazinimit dhe të përpunimit të pushtetit në sajë të ligjit ende mbizotëruese Moore (Ligji i Moore). Nanoteknologjia bën të mundur vazhdimin e përparimeve të ardhshme sapo të arrihet kufiri i teknologjisë silikoni. Ray Kurzweil është vlerësuar se truri i njeriut është i përbërë nga rreth kapacitetit 100 miliard neuronet, me çdo komponimet 1000 për neuron që do të jenë në gjendje të procesit llogaritje 200 për sekondë. Si më poshtë janë kompjutera që kanë një fuqi të ngjashme kompjuterike si truri i njeriut janë aq të disponueshme në treg rreth 2023 për një çmim prej rreth 800 euro. Në 2037 çmimi i pajisjeve të tilla do të ketë rënë në një cent. Një kompjuter me kapacitetin e trurit kosto ekuivalente me gjithë racën njerëzore do 800 euro në raftet në 2049, pas së cilës çmimi do të shkojë poshtë deri në 2059 çmimin e një kompjuteri me një kapacitet mendor të barabartë me 7 miliard njerëz vetëm disa cent.

  Është e nevojshme të krijohet një ndërgjegjësim i përgjithshëm shoqëror lidhur me këto tema. Duhet të miratohen ligje të reja për të mbrojtur njerëzit nga keqpërdorimi i bioelektronikës dhe mbledhja e paligjshme e të dhënave.

  Ka projekte tashmë të shumta civile-miliary me agjendat e fshehta të kandidojë për të krijuar inteligjencës artificiale me karakteristikat e njeriut, zhvillimin e kompjuterëve me aftësi të ngjashme me ato të trurit, rrjeteve dhe aplikacionet softverike në automatizimin cloud informatikë e sistemeve të policisë dhe të gjithë llojet e eksperimenteve për kontrollin e mendjes.

  Bio-elektronike patate të skuqura në tru jo vetëm që japin shkak për shqetësim në lidhje me diktaturat me qëllim të keq, por shoqëritë demokratike gjithashtu shohin potencialin në manipulimin total të psikikës.

  Të drejtat e njeriut të formuluara një herë për të mbrojtur njerëzit nga hetimet e paligjshme dhe eksperimentet shkencore të ndaluara nuk përmendin asgjë rreth nanoteknologjisë, bioelektronikës, blerjes së paligjshme të të dhënave dhe simulimit kompjuterik.

  Bioelektronika në të ardhmen do të jetë një teknologji që është e vështirë të vëzhgohet, duke marrë parasysh dimensionet mikroskopike të teknologjisë ushtarake-industriale në këtë moment. Teknologjia në një kuptim do të jetë kryesisht e padukshme e lidhur me një pjesë të madhe të jetës sonë.
  Bioelektronika do të integrohet thellë në jetën tonë. Sot, zgjidhje bio-elektronike tashmë janë gjetur për disa probleme që janë ose të pranishme në njerëz, mund të vishen ose janë tashmë në mjedisin tonë ku askush tjetër përveç 'përdoruesit' ose 'kontrolluesit' të kësaj teknologjie nuk është në dijeni.

  Bioelektronika dhe cloud-computing bëjnë të mundur monitorimin dhe kontrollin e çdo aspekti të mundshëm të jetës njerëzore dhe mjediseve të ndryshme. E gjithë kjo në metoda të panumërta të padëshirueshme.

  Bioelektronika gjithashtu përfaqëson zgjidhje të reja për diagnostikimin e sëmundjeve ose dëmtimeve të pashërueshme më parë. Në këtë kuptim, bioelektronika do të jetë thjesht një ilaç i ri për trajtimin e njerëzve.

  Kontrolli mbi trupin dhe mendjen tuaj. Me aplikimet bio-elektronike është madje e mundur të ndikosh një individ nga distanca duke përdorur internetin.

  Komunikimi midis njeriut dhe makinës quhet telepatia sintetike (Telepathy sintetike ose Talking Silent). Telepatia sintetike është një sistem komunikimi që përdor mendime në vend të fjalës. Telepatia sintetike gjithashtu nënkupton komunikimin me emocionet dhe komunikimin me sjelljen fizike.

  Agjendat e fshehura civile dhe ushtarake të kërkimit shkencor ekzistojnë për të punuar drejt mundësisë për të bërë një lidhje online me trurin e njeriut duke përdorur bioelektronikën për të studiuar ndërgjegjen dhe për të aplikuar inxhinierinë e kundërt në tru .

  Ky hulumtim mund të zbatohet të gjithë për popullatën pa e shpjeguar atë.
  Rreth mbrojtjes së të dhënave, mbikëqyrjes dhe privatësisë. Një pjesë e madhe e sensorëve dhe nxjerrjes së të dhënave mund të përshtaten me çdo preferencë të dëshiruar. Pyetjet kryesore janë: Kush posedon të dhënat personale të mbledhura nga sensorë bioelektronikë dhe kush ka qasje në të? Qeveria? Një spital? Militiare? Një administrator? Një haker? Teknologjia Bioelectronic ka potencial të madh në fushën e mbikëqyrjes dhe kështu mund të shkaktojë probleme për privatësinë. Të gjitha rastet në lidhje me profilet private duhet të mbrohen.

  Ndihmoni botën që të dallojë një hulumtim të mirë etik nga hulumtimi etikisht i papërgjegjshëm përmes informacionit.

  (përkthyer nga JevWeazle nga http://www.synthetictelepathy.net/ )

 7. Ganja_Man ka shkruajtur:

  bukur që është ajo që është buddy!
  bedankt

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër