Dimensione të shumëfishta, simulime softueri, vetëdije ose shpirt. Çfarë është e vërtetë?

paraqitur në FILOZOFIK by në 20 Tetor 2015 27 Comments

zëvendësuesIn një artikull në lidhje me të në gjuhën hebraike unë shpjegova se si universi është mbi simulimin e softuerit. Unë nuk jam i pari dhe i vetëm që e quaj këtë, as edhe astrofizikanti dhe fituesi i çmimit Nobel George Smoot janë të shqetësuar me këtë pyetje. Edhe pse është në këtë Prezantimi i TED thotë se ai i pëlqen 'pak argëtim', ai e vë audiencën me përmbajtjen e prezantimit në rrugën e mundësisë për të jetuar në një simulim softueri. Ai gjithashtu nuk është i pari. Një profesor nga këshilltarët e shkencës dhe teknologjisë së Barak Obamës, Dr. ir. Sylvester James Gate, ka gjetur shkencërisht se universi shihet nga 'teoria e vargut' (teoria e vargut) sillet sipas kodit kompjuterik (shih këtu). Këto janë mendime mjaft qesharake nëse i lejoni ata të depërtojnë në shikim të parë. Në këtë artikull shpresojmë të bëheni të qartë se nuk mund të jetë aq e qeshur sa duket në shikim të parë.

arm_bewustzijnPër mundësinë e një realiteti simulues ose 'duke jetuar në një simulim"Për të qenë në gjendje ta kuptojmë është para së gjithash e dobishme për të parë paraqitjen TED të mjekut dhe shkencëtarit Olaf Blanke më poshtë. Përveç kësaj, është e dobishme të merret parasysh gjendja aktuale e punëve në fushën e nanoteknologjisë. Olaf Blanke tregon në mënyrë të arsyeshme që vetëdija jonë (siç e quan atë) mund të mashtrohet. Ai në të vërtetë i referohet këtu një lloj tjetër të vetëdijes, sesa që shpesh është diskutuar këtu në faqen e internetit dhe është shpjeguar më poshtë. Në fakt, Blanke tregon se truri ose më mirë "programi kompjuterik" që shkon në truqë do të merren në gisht. Ndërgjegjja e trupit bie, siç ishte, të mashtrohej. Djali në foto është i mbrojtur me sy nga krahu i vërtetë i majtë. Një punëtor testues në të njëjtën kohë e përkrah dorën e vërtetë nga sytë dhe mbi dorën e gomës. Në momentin që dikush papritur pricks dorën gome me një pirun, personi i testit shpejt tërheq dorën e tij të majtë larg; ndërsa ai mund të dijë se nuk është dora e tij e vërtetë. Blanke tregon se kjo ndërgjegje trupore mund të kalojë në një nivel shumë më të madh. Shkon aq larg sa që ky identifikim i trupit të dorës të gomës shkon deri në një trup të rremë, për aq kohë sa impulset ndijore transmetohen në tru. Nëse e transferoni këtë në lojëra kompjuterike, mund të përdorni teknika aktuale 3D dhe përshtypjet sensoriale për të mashtruar trurin në atë mënyrë që lojtari i lojës të jetë në lojë.

Në Transcendencën e filmit me Johnny Depp shohim se si nanoteknologjia bën të mundur rindërtimin e trupave fizikë. Ray Kurzweil - shefi teknik i Google - i quajtur vite më parë se do të kemi Avatarët tanë në 2045 dhe do të krijojmë botime dixhitale që nuk mund të dallohen nga e vërteta. Pra, nëse mund ta mashtrojmë vetëdijen trupore në trurin tonë, ne mund të jetojmë një jetë mjaft të vërtetë me një lidhje truri me këtë Avatar, duke lënë trupat tanë në shtëpi; larg nga çdo rrezik trafiku, sëmundjeje e kështu me radhë. A ju kujtoj për surrogatët e filmit? E drejta, kjo është pikërisht ajo që dua të them. Dhe kjo teknikë është pothuajse gati, siguroi. Në qoftë se ne kemi qenë në gjendje në këtë kohë të rigjenerojë, linjat nofulla për të prodhuar nanoteknologji ngrënshme të mishit për të ndërtuar pas veshkave dhe kështu me radhë, atëherë ligji mëson Moore (e progresit teknologjik eksponenciale) na se Ray Kurzweil vit 2045 ndoshta nuk ka thithur gishtin e tij. A doni edhe të bëni para? Pastaj investoni në industrinë e printerit. Printerët 3D që do të printojnë rrobat tuaja do të bëjnë të njëjtën gjë në disa vite me dyqanet e veshjeve si muzikë të shkarkueshme me dyqanet CD. Së shpejti do të jeni në gjendje të printoni rrobat tuaja dhe ndoshta jo shumë vonë ushqimin tuaj. Hiqeni frigoriferin! Rastësisht, realiteti i filmit Elysium vjen afër. Në qoftë se trupi ynë është e plotë të qelizave nano - i cili do të zëvendësojë qelizat origjinale bio brishta - ne nuk jemi vetëm Androids, por një rivendosur software në një skaner të shkaktojë një reset. Kjo parandalon sëmundjet dhe plakjen.

Megjithatë, pyetja është: "Po në lidhje me atë vetëdije trupore, a jeni gjithmonë - si në surrogatët e filmit - të jeni të lidhur me trurin tuaj origjinal?"Nuk ka këtë zotëri Max Tegmark një përgjigje për. Ndërgjegjja jonë nuk është asgjë më shumë se një model ndërveprimi midis qelizave në trurin tonë, thotë ai. Ai e shpjegon këtë në bazë të molekulës së ujit. Një molekulë uji në vetvete nuk ndihet e lagur. Kur është e ngrirë nuk ndihet i lagur, nëse është avujt e ujit ajo nuk ndihet e lagur. Vetëm uji jep ndjesinë e ndjesisë të lagur. Pra, është një rregullim ose model i lëvizjes që përcakton se në cilin status molekula e ujit ndihet e lagur. Kjo vlen edhe për trurin tonë. Ata janë, ashtu siç janë, modelet e mendimit që krijojnë vetëdije, jo receptorët. Kjo do të thotë se kur simuloni këto modele të mendimit ose ndërveprimi i receptorëve në tru sipas një modeli kompleks, lind një ndërgjegje. Në fakt, kjo është pak në përputhje me filozofinë e Transcendencës së filmit dhe gjithashtu sipas asaj që beson Ray Kurzweil. Ju pastaj mund të argumentojnë se vetëdija nuk është e varur në tru në "trup origjinale, por - në qoftë se modelet mund të jetë i ngarkuar - ajo gjithashtu krijon vetëdijen në kompjuter ose Avatar, si ata janë të ngarkuar. Michio Kaku madje beson se kemi të gjithë trupin tonë dhe ndërgjegjen në të ardhmen mund teleportuar si rezultat i teleportimit të informacionit të bazuar në ngatërresën kuantike (mbani mend atë fjalë). Pra, përveç kësaj, ne mund ta ngarkojmë vetëdijen tonë në 1 ose në Avatarë të shumëfishuar, ne mund ta bëjmë këtë edhe në lojërat kompjuterike ose ne vetë (nëpërmjet teleportimit) tek galaktikat e tjera me planete potencialisht të qëndrueshme. Ne pastaj marrim një ekzistencë të zënë. Unë tani jam 43, kështu që nëse marr 73 unë mund të ble një Surrogate bukur të rinj.

Pyetja është nëse ajo është aq e thjeshtë dhe punon. A nuk është vetëdija jonë më shumë se një kompleks i modeleve, apo është se kompleksi i modeleve është pasojë e diçkaje jashtë vetes, me anë të së cilës kompleksi i modeleve supozon pikërisht, dhe vetëm kështu, atë formë? Supozoni se vetëdija nuk është asgjë më shumë se një kompleks i modeleve, a nuk mund të jetë që ne tashmë jetojmë në një simulim? "Ah Vrijland, mos harroni të përmendni atë njeri të pakuptimtë! Ju me të vërtetë keni një fat të tillë të keqe nga koha e fundit. Shkoni dhe analizoni njeriun e lajmeve!"Jo, unë do të të nxis që të mendoni shumë. Supozoni se miku ynë Ray Kurzweil merr barabartë dhe ne mund të 'vetëdije' upload të simulimeve kompjuterike që janë aq i gjallë sa filmin Jurassic Park vjet më parë ishte me simulimet e saj dinosauri. Ke frikë një kapelë! Lojërat e sotme janë superrealiste. Shtoni një grimë të teknologjisë 3D dhe truket shqisore në trurin tuaj dhe voila! Dhe nëse është kështu që kjo vetëdije në të vërtetë mund të ngarkohet, atëherë loja në të vërtetë mund të vazhdojë jetën tuaj superrealiste dhe origjinali juaj do të jetojë gjithashtu. Pastaj ne marrim atë që Red Hot Chilli Peppers këndoi me "Thellësia brenda një universi paralel po bëhet më e vështirë dhe më e vështirë për të treguar atë që erdhi së pari". Dhe nëse ne atëherë kemi një Avatar (në një univers tjetër) që jeton vetëm në mënyrë të pavarur, pyetja është nëse origjinali - trupi dhe truri juaj aktual - ende e di se çfarë po bën Avatari. Të njëjtat para për avatarin tuaj të lojës. Po afrohem gjithnjë e më shumë me pyetjen nëse ky është realiteti. Tani, nëse shikojmë pretendimet e Dr. Sylvester James Gate, kjo mund të jetë rasti.

Një pyetje që automatikisht del nga kjo stërvitje e mendimit është: Çfarë ndodh nëse ne me të vërtetë do të jetë në gjendje për të ndërtuar simulimet tona dhe simulimi brenda që krijon një nivel të tillë të lartë të njohurive në mënyrë që civilizimi e krijuar nga niveli teknologjik vjen kur ne vetë jemi tani dhe gjithashtu do të ndërtojë simulimet e veta? Ju tashmë mendoni përgjigjen: ju merrni dimensione të shumta në simulim! Prit një minutë. Çfarë e njohim këtë? Kohët e fundit ka shkruar Micky van Leeuwen një artikull në të gjithë dimensionet e shumta këtu në faqe. Çka nëse ne tashmë jetojmë në një simulim në një simulim dhe se çdo simulim mbi këtë simulim karakterizohet nga rregulla të tjera? A keni dëgjuar ndonjëherë për konceptin demon, xhinë apo archon? Ah, ndoshta ata i përkasin simulimit në të cilin shkon simulimi ynë. Pra, një shtresë më e lartë. Dhe a mund të jetë që ndërtuesi origjinal i simulimit të parë ishte dikush që punon për një kompani si Google në shtresën origjinale? A mundet që ky njeri thjesht të ketë emrin Lucifer dhe se ai është arkitekti i madh i këtij simulimi (në të cilin ka përmasa të shumëfishta ose simulime të shumëfishta brenda simulimeve)? A është ndoshta ndoshta heroi i madh i kultit tonë elitist? Trilogjia e filmit The Matrix mund të na bëjë të mendojmë në drejtimin e asaj pjese. Por, për të qenë në gjendje për të ndërtuar një simulim, duhet gjithashtu të jetë një origjinal diku! Pra, ka z. Lucifer (Ray Kurzweil nga burimi) në butonat. Ndërkohë, mbani në mend se simulimi i shumëfishtë mund të funksionojë në të njëjtën kohë dhe gjithashtu mbani në mend se simulimet e reja mund të zhvillohen brenda këtyre simulimeve (duke ju dhënë shtresim dimensionale). Brilliant i atij njeriu Luciferit!

Por ka një burim. Pra, ka një status origjinal diku. "Po dhe kush e krijoi atë?"A e dini se çfarë do të kthehem më vonë. Kjo po shkon shumë larg tani. Ju mund të mendoni për mua si një Perëndi. E lë atë në mes për tani. Megjithatë, mund të themi se ajo që ne tani e konsiderojmë si të vërtetë, domethënë universin, mund të jetë krejtësisht jo-ekzistente. Se kjo mund të jetë një kopje e origjinalit është e besueshme, sepse një programues softuer zakonisht sheh shembuj realistë. Ju zakonisht krijoni simulime për të testuar situata: Si reagon një popull i veçantë për një krizë ekonomike? Çfarë ndodh psikologjikisht tek njerëzit pas një fatkeqësie të madhe natyrore? Dhe kështu me radhë.

Duke iu rikthyer shkurtimisht ngatërrimit kuantik dhe konceptit të ndërgjegjes, qëndrimi im gjithmonë ka qenë që vetëdija nuk është vetëm një kompleks i modeleve në tru, por është i lidhur me një "më lart veten. E thirra atë shpirt. Jo se e kam shpikur atë fjalë, sepse është një koncept i përbashkët dhe i zakonshëm në fe. Sipas mendimit tim, mund të jetë mirë që shkenca ende mund të përballet me surpriza si rezultat i ekzistencës së ngatërresës kuantike. Wikipedia thotë [quote] Quantum Ngatërrimit është një fenomen i mekanikës kuantike, në të cilën dy ose më shumë objekte fizike janë të lidhura të tilla që një objekt nuk mund të përshkruhet plotësisht pa përmendur të tjera specifike - edhe në qoftë se të dy objektet janë të ndara hapësinore. Dhe kjo është surprizë e madhe që shkenca do të marrë sipas mendimit tim. Kur vetëdija apo shpirti i origjinal ngatërresë, kuantike mbetet lidhur me të gjitha avatars brenda simulimet (nëse rikrijuar fizikisht nëpërmjet Nanotech ose software), të ndjehen origjinal kështu që ndoshta çdo gjë që ndodh në ato botët e tjera. A është ndoshta vetëdija më e lartë apo e brendshme më e thellë duke e ditur atë që njerëzit thonë se kanë? Por ajo që vlen për origjinalin, vlen edhe për avatarët. Pas të gjitha, ajo është ngatërresë kuantike! Pra, avatari mund të ndiejë se çfarë ndjen origjinali. Ndoshta ndjenja nuk është mjaft mirëkuptimi i duhur në këtë dhe mund të flasim më mirë për 'njohjen'. Pra, është ajo që unë e quaj "shpirt" ndoshta vetëm ngatërresën kuantike me vetëdijen tonë origjinale? Do të jem i lumtur t'ju jap përgjigjen vetë. Në librin tim ende për t'u shkruar me titullin 'Kush jam unë?' Unë do të shpjegoj të gjitha idetë dhe gjetjet e mia hap pas hapi. Për të qenë në gjendje për të shkruar këtë libër dhe për të vazhduar me këtë uebfaqe, pra kërkoj mbështetjen tuaj në formën e një donacion. ju lutem; ushqim për mendim.

Lista e lidhjeve burimore: ninefornews.nl

Tags: , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (27)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Analizoj ka shkruajtur:

  Për ata që janë të interesuar në botën tonë të përvojës (matricës) dhe zgjimit ose. ekspozimi:

  https://www.youtube.com/watch?v=QWbYne9LyFI

 2. Bërsi për kafshët ka shkruajtur:

  Dhe ndoshta mendoni edhe për filmin Inception ...
  regards,

 3. Analizoj ka shkruajtur:

  Nëse nuk zgjohemi në kohë dhe nuk pranojmë dogmat ekzistuese, atëherë ky numër është një realitet ekzistues. Përsëri nuk ka frikë, por vetëdije.

  • Analizoj ka shkruajtur:

   @ Zhabinë

   Messing i referohet Annunaki, Sitchin, Krishtit (aka Christos), fuqitë më të larta.
   Pra, kjo nuk është e vërtetë, ne jemi një pasqyrim i universit (pozitivisht dhe negativisht ngarkuar) dhe në këtë planet, me kusht gjëndër pineale / vetëdija është zhvilluar në një ndonjë të mirë kjo anije (Nëna Tokë) të dërgojë një të ardhme pozitive.
   Në kuadër të 'profetëve të rremë' mbahen gjallë:

   • Bas0570 ka shkruajtur:

    Pastaj nuk e kuptove nëse videoja ishte e skremuar, referencat Messing përdor se si jemi vënë poshtë këtu dhe i përdorim ato për të shpjeguar të kaluarën dhe prejardhjen tonë
    Sepse ne jemi hibride për të folur për shkak të tyre, ne ngrihemi mbi themeluesit tanë dhe ne kemi bërë më shumë se të tyret dhe ne kemi fuqinë / mundësitë për të shkuar në mënyrë të gjithanshme ...
    Pra, të bëheni qenie shumëdimensionale.
    Hun. Annunaki dhe ata në pushtet ose pasardhësit e Annunaki janë në një djersë, sepse lopa është duke u zgjuar se fermeri ... Ne do t'i marrim, dhe ata përpiqen çdo gjë për ta parandaluar atë.
    Kjo po ndodh në këtë shtresë të matricës, në nivelin më të lartë universi është një reflektim i vetë shpirtit tonë dhe jo ne një pasqyrim i universit. Vogël, por një ndryshim i rëndësishëm.
    Martin flet për ndërtuesin 1 të Matrix-it. Besoj se ne (shpirtrat) janë krijuesit e kësaj matrice dhe dimensionet në formën tonë më të lartë.
    Nëse do të shkruaja një program ose një lojë me shumë nivele, nuk do të isha në gjendje të drejtonte ose të veproja në shtresat më të ulta nëse diçka nuk shkonte mirë.
    Ai është këtu gjithashtu do të thotë ... po Jezusit një profet të rremë, por ai ende ka qytetërimet më të vjetra të tilla si pllakat Incas Sumierishe etj Tibetianet të cilët kishin njohuri të vërtetë që ne ndryshe janë shkatërruar gjatë viteve të fundit 2000.
    Unë nuk e njihja Messin, por një përmbledhje të mirë të asaj që tashmë e di, edhe një video e mirë për të zgjuar njerëzit që flejnë.

    • ZerotheHero ka shkruajtur:

     http://www.metahistory.org/gnostique/archonfiles/ReptilianAgenda.php

     "Lune Cuneiform

     Pra, dokumentet më të hershme mbijetuar në formë libri, kodikët Nag Hammadi gjetur në Egjipt në 1945, përmbajnë një llogari ndërhyrje të huaj me të dhëna përshkruese në formën fizike të ndërhyrës. Por, ç'të themi për shkrimet më të hershme të njohura në çfarëdo forme? Arkeologët na thonë se shkrimi kuneiform është shpikur në Mesopotami rreth 3200, shumë kohë më parë u shfaqën libra të lidhur. Regjistrimi kuneiform në pllakat e argjilës paraqet një repertor interesant ose tregime rreth prehistorisë njerëzore. tekste kuneiforme zoals Atrahasis, Enuma Elish, dhe Enki dhe Rendi Botëror, përshkruani një garë huaj quajtur Annunaki ", ata të cilët nga qielli në tokë erdhi," si Zakaria Sitchin që përkthehet afat. Sitchin është i njohur për librat hulumtuar dendur mbi Annunaki, të cilin ai e identifikon me Nefhilim biblik dhe "rojet" të Librit të Enokut. Këto janë subjekte të huaja që "hynë në bijat e njerëzve", siç thotë Zanafilla. Shkurtimisht, ato janë të ndërthurura me racën njerëzore.

     Supozohet të jetë faktike, tabletat sumeriane japin një llogari ose ndërhyrje të huaj mbi njerëzimin nga një garë mjeshtër nga një botë tjetër ose përmasë. Ky është skenari Annunaki, siç e quaj unë. Sitchin dhe shumë të tjerë e marrin këtë skenar për një rekord të ngjarjeve aktuale në prehistorinë. Pllakat përshkruajnë dy liderët Annunaki, Enki dhe gjysmë-motra e tij Ninhursag, të cilët prodhojnë një garë të skllevërve hibrid nga përzierja e gjeneve të tyre hyjnore me gjenet inferiore e lu-lu, e indigjene të ngjashme me majmunët popujve të planetit, Kështu, një i huaj "Programi Interbreeding" është thelbësore për tregimin Annunaki. Kjo është ook një ngjarje kyç në "agjendën reptilian." Në të vërtetë, ai mund të konsiderohet miti themeli i se agjenda. Një mit themel është një tregim që legjitimon porosi ose rend shoqëror ose kulturor. Vlen të përmendet se script Annunaki është themeli miti i teokracisë, sundimi nga zotat apo pasardhësit e perëndive. Teokratët e lashtë pretendonin prejardhje nga raca e zjarrtë reptiliane.

     Është një fakt i padiskutueshëm që kjo histori është shkruar në të dhënat më të vjetra të mbijetuara, por a është vetë historia një fakt? Dhe nëse ndërhyrja e Annunakiut nuk ishte një fakt, por një fiction e paraqitur si fakt, si do ta dinim? Si do të ishim në gjendje të tregonim ndryshimin? Cilat aftësi kritike do të kërkoheshin për një ushtrim apo dallim të tillë?

     Sa e mahnitshme është se shkrimet më të vjetra të njohura dhe librat e mbijetuar tregojnë të njëjtën histori! Tabelat kuneiform dhe librat Nag Hammadi përshkruajnë një skenar të ndërhyrjes së huaj. Për njohuritë e mia, nuk i është kushtuar vëmendje kësaj rastësie të mrekullueshme.

     Por mbaj një sekondë. Ka një ndryshim të madh në mënyrën se si këto dy burime merren me mitin themeltar të axhendës së reptiliane. Regjistrimi kuneiform paraqet ndërhyrjen e huaj sikur të ishte e fortë, një ngjarje që ndodhi në parahistorinë. Në të kundërt, shkrimet gnostike në gropë NHC historia e Annunaki (ka quajtur Archons) në perspektivën kozmologjike e mitit rënë perëndeshë, pastaj të analizuar dhe deconstruct atë në terma mjaft rigoroze. Shikuesit e trajnuar të Mysteries kishin një rregullim të caktuar në Annunaki, duke përfshirë një pikëpamje për origjinën dhe motivet e tyre, dhe brenda kësaj pikëpamje, ata morën një qasje kritike ndaj ndërhyrjes. Shkurtimisht, ata e dekonstruan tregimin sumerian dhe e ekspozuan atë si një trillim, një gënjeshtër.

     Vetë rekord kuneiform është thjesht një histori, pa koment kritik. Nuk na është thënë burimi i tregimit, i cili e ka autorizuar atë. Në të kundërt, ne e dimë se tekstet e NHC vijnë nga sekte gnostike ose misteret para krishtere. Edhe pse autorët mbeten pothuajse anonim, i njohim ata si pjesëmarrës në atë traditë të lashtë të edukimit shpirtëror, në Shkollat ​​Mister. Shikuesit banorë të këtyre organizatave patën një interes të veçantë për një pamje panoramike të evolucionit njerëzor, por ata nuk raportuan se speciet njerëzore janë projektuar nga forcat e huaja. Disa pasazhe në NHC përshkruajnë "programin e interbreeding huaj", po, por gjithmonë duke e trajtuar atë si një sipërmarrje të dështuar:

     Arhoni erdhi tek Adami. Kur e panë, çfarë lloj krijese është kjo grua me shkëlqim? ... Tani, të vijë, le të mbajmë farën tonë në të, që ajo të jetë e ndotur dhe e paaftë për të hyrë në dritën e saj të brendshme. Atëherë ne do të jemi nën përgjegjësinë tonë ... Por Eva, duke qenë një fuqi e lirë, qeshi me vendimin e tyre. Ajo i mungon sytë [dhe u arratiset]. "(Në origjinën e botës, NHC II, 5: 116.10ff)
     Ky është një nga disa pasazhe riveting që tregojnë Eva, gruaja primare që përfaqëson racën njerëzore, duke outwitting archons. Një tekst tjetër se si Eva lë pamjen e saj fantazmë për arsonët që të ndotin, por ata nuk janë në gjendje të hyjnë në trupin e saj, pra, në strukturën gjenetike njerëzore. Nëse Gnostikët e dinin se për çfarë po flisnin dhe si të prodhonin një përrallë të gjatë, raca Archon / Annunaki nuk përpiqej të interbreed me njerëzimin, por dështoi.

     Nëse kjo është e vërtetë, procesi kuneiform është një gënjeshtër, fiction qëllimshme për qëllim të mashtrojë. Është dezinformimi mitologjik. Kjo mundësi duhet të lejohet, por a mund të hetohet? Konsideroni këtë: ndërhyrja aktuale e huaj në gjenetikën njerëzore do të kishte një efekt, natyrisht, por në mënyrë të barabartë kështu një kërkesë e rreme e ndërhyrjes ishte detyra për të vërtetë. Efekti fizik dhe evolucionar i ndërhyrjes gjenetike, megjithatë, do të ishte e pamundur të gjurmojë pa mostra ose para-ndërhyrjen e ADN-së për të krahasuar ADN-në moderne. Pra, nëse është vërtetë e vërtetë, historia kuneiforme nuk mund të konfirmohet, ose të refuzohet, shkencërisht.

     Testimi i kredibilitetit

     Shqyrtoni cilat efekte mund të lindin nëse qeniet njerëzore janë historia imagjinare e ndërhyrjes për të qenë e vërtetë. Për të marrë një ide kur njerëzit besojnë një histori të rrejshme, merrni në konsideratë reagimin e panikut ndaj programit radiofonik të Orson Welles, "Lufta e botëve", duke njoftuar një pushtim nga martianët. Pushtimi ishte një fiction, por ajo krijoi një panik masiv, sikur të ndodhte me të vërtetë. Kjo marifet i njohur (ilustruar nga eksperimenti i psi-ops të mbështetur nga qeveria) ilustron fuqinë arkitektonike të simulimit HAL. Fuqia e një HOAX ndodh të jetë jashtëzakonisht e fortë në realitetin njerëzor, për shkak të lakmueshmërisë së specieve tona të kombinuara me talentin tonë të lartë imagjinativ, domethënë, kapacitetin e imagjinatave dhe shpikjeve tona mendore.

     Kjo është një truest i njohur ose psikologji që mendja nënndërgjegjeshëm nuk mund të dallojë nga fiction. Normalisht, ne mbështetemi në mendjen racionale të vetëdijshme për ta bërë atë gjykim. Shumica e njerëzve mund të zgjedhin në mënyrë racionale faktin për fiction, nëse zgjedhja është e qartë dhe, më e rëndësishmja. Por, çka nëse nuk ofrohen? Nëse ju jeni paraqitur, thoni, me një paralajmërim të rremë terrorist, do të jeni të prirur të reagoni sikur keni qenë atje. Taktikat e Psi-ops përdorin dinamikën e mendjes nënndërgjegjëshme, në kontekstin e mendjes racionale, duke shkatërruar dhe kapërcyer kapacitetin për diskriminim dhe zgjedhje. Trick dikush në atë mënyrë dhe ju keni ata në kontroll, nën "autoritetin tuaj". Edhe pse në të vërtetë ju nuk keni pushtet të vërtetë, apo ato, detyrat e fabrikimit për komandat dhe veprimet e vërteta të atyre që mashtrohen kaq shumë. Pas ngjarjeve terroriste 9 / 11, shumë njerëz në mbarë botën kanë pasur rastin të marrin në konsideratë fuqinë arkitektonike të simulimit.

     Nuk ka asnjë mënyrë për të provuar efektet e ndërhyrjes gjenetike aktuale në një kohë të largët, por efektet e një mashtrimi që pretendojnë një ndërhyrje të tillë mund të hetohen. Vëzhguesit gnostikë duket se fuqia ndërhyrëse e archons është fakery të pastër, si efektet speciale të Magjistar i Oz. Por, për njerëzimin, imagjinata është fuqimisht e vërtetë dhe drejton sjelljen tonë të qëllimshme në një mënyrë vendimtare: kemi për qëllim të imagjinojmë një qëllim ose objektiv për ta ndjekur atë. Paraqitur me një mashtrim në një objektiv real, ne do të ndjekim një sërë ngjarjesh. Historia Sophianic në lidhje me testimin e Archons mund t'i referohet rrezikut ose objektivave të rreme Në vazhdim, zoals një "luftë kundër terrorizmit", kur ne nuk do të zbatohen inteligjencën tonë në kërkim për një version të vërtetë të ngjarjeve.

     Historia e arkonit na teston, ndoshta më shumë se vetë Archons, ose mund të bëjë. Historia Ndërhyrja teston naivitetin njerëzor dhe paraqet një enigmë: A e pranoni fuqinë e imagjinatës tuaj të shpikë diçka që vjen e vërtetë, dhe e përdorin atë në atë mënyrë, apo jeni në mungesë me imagjinatë, mbizotëronin nga një Krijues Kjo fun përfundon të jetë e vërtetë?

     "Axhenda e Reptilianëve" e parashtruar nga David Icke dhe të tjerë është një ekstrapolim i tregimit sumerian kuneiform. Nëse kritika gnostike e skenarit Annunaki është e saktë, kjo do të ishte vazhdimi i padëshiruar i një mashtrimi të lashtë. Icke dhe të tjerë si Michael Tsarion dhe Jordan Maxwell duket se janë krejtësisht të painformuar rreth mësimeve gnostike mbi arsonët. Nëse po, ata nuk mund të përfitojnë nga komentet kritike të atyre shikuesve dhe shikuesve veteranë, iniciatorëve të Shkollave Misteriste. Për më tepër, ata nuk e vënë në dyshim pikat e dobëta Sitchin-së: Domethënë, paaftësinë e tij për të konfirmuar kthimin e Nibiru, planeti në shtëpi të Annunaki, nga shkenca astronomike, dhe dështimi i tij (apo refuzimi) për të përshkruar pamjen e tyre fizike. Shumica e spekullatorët ET që ndjekin Sitchin marrë reptilianet Anunnaki janë: për shembull, RA Boulay në Serpents fluturues dhe Dragons-një libër i shkëlqyer, nga rruga, dhe më thellë hulumtuar se Sitchin në disa mënyra ".

     http://redefininggod.com/2014/09/the-vatican-is-preparing-to-introduce-the-anunnaki-to-us/

     "Megjithatë ata luajnë atë, është e rëndësishme të mbani mend se si" Antikrishti "dhe" Krishti i vërtetë "janë personazhe të shkruar në një dramë të Gjakut. Ato janë teza dialektike dhe antiteza e paradigmës shpirtërore të Zotit False / Yahweh / Demiurge, dhe as nuk është në anën e njerëzimit.

     Është gjithashtu e rëndësishme të theksohet se Krishterimi është një religjion i përqëndruar në adhurimin Anunnaki (aka Elohim). Sipas paradigmës biblike, qeniet që gjoja janë krijuar njeriun modern quhen Elohim; nën paradigmën sumere, të njëjtat qenie quhen Anunnaki. Dhe nëse Anunnaki / Elohim janë mitologjike apo reale, ata janë një lajm i keq për Planetin Tokë.

     E gjithë kjo duke u thënë, nëse ndonjë ET / EDs shfaqen në vitet e ardhshme, kush do të jemi me të vërtetë duke u takuar? A do të jenë ata Anunnaki që fluturojnë në anije kozmike, a do të jenë ato gërmadha të gjeneruara gjenetikisht apo laboratorë nëntokësorë që fluturojnë në zejen e avionit të zi të buxhetit të zi? Gjithçka varet nga fakti nëse qeniet adhurohen nga "elita" janë ET / EDs të vërteta ose vetëm mite.

     http://redefininggod.com/category/extraterrestrials/

     "Kështu që promovimi publik i një lufte të supozuara mes" të huajt mirë "dhe" të huajt e keqe "është ajo Jordan Maxwell, Kerry Cassidy, David Wilcock, dhe Gordon Duff të gjitha kanë të përbashkët. Ata janë duke thënë thatthere janë të huaj e keqe (reptilianet) të cilët janë duke punuar në kampionat me qeverinë e SHBA-së dhe kanë marrë kontrollin e qeverive perëndimore dhe Izraelit, dhe thatthey janë duke luftuar kundër të huajve të mira (humanoide) të cilët kanë marrë me fuqitë BRICS . Me sa duket, këta të huaj të mirë janë krijuesit tanë origjinale (Anunnaki / Elohim), dhe ata po punojnë me të vërtetën, drejtësinë dhe rrugën globaliste.

     Eshtë e panevojshme të thuhet, kjo është një gënjeshtër gjigande. Edhe nëse ET / ED-të vërtet janë në Tokë, tregimet historike sugjerojnë që ne dëshirojmë të jemi në çdo formë që ata dëshirojnë (njerëzore, reptiliane, engjëllore, demonike, etj.). Pra, për të krijuar një "të huaj" konflikt dialektikore, të gjitha theyhave të bëni është appearacne në njërën anë të planetit si njerëzit dashamirës, ​​duke kërkuar ndërkohë që paraqiten në anën tjetër, si keqdashës-looking reptilianet. Me aftësinë e tyre të supozuar për të ndryshuar, ata mund të vendosnin emrin e tyre në rend të ditës në çdo vend dhe kohë të caktuar.

     Siç kam treguar kujdes në shënimet e mëparshme, ajo nuk ishte "të huajt të mirë" të cilët ndërtuar deri BRICS gjatë disa dekadave të fundit; ishte Illuminati. Dhe Illuminati (edhe e di si e "Dragons") Hapur shpall të jenë pasardhësit Bloodline e Anunnaki që u bashkuan me pallonj njerëzit, kështu është ndonjë befasi thatthey janë duke na paraqitur me një tregim thatmakes zotërit rob Anunnaki duken si njerëz të mirë? "

     "Karta Alien: Si do të luajnë me të globalistët?

     Është e qartë se "elita" e globalistëve po nxitë besimin tek jashtëtokësorët dashamirës në mendjen e publikut. Por pse? Nga këndvështrimi im aktual, ekzistojnë tre mënyra se si mund të luajnë kartën e huaj:

     1) Ata tashmë po luajnë atë dhe po përdorin UFO-t dhe ET-të për të shkëputur njerëzit kureshtarë. Nëse globalistët mund t'i bëjnë njerëzit të shikojnë lart në qiell, askush nuk do të vërejë se çfarë po ndodh në terren kur NWO shpaloset. Kjo është mënyra më konvencionale për të shqyrtuar pyetjen UFO.

     2) Ata janë duke u përgatitur për publikun që të pranojë një ardhje të rreme të huaj. Në vend që të shohim ET të vërteta të mbërrijnë në anijen e vërtetë ET, do të shohim njerëz të modifikuar gjenetikisht që vijnë në zejen e hapësirës ajrore të buxhetit të zi. Duke pasur parasysh se shkencëtarët kanë qenë të klonimit publikisht kafshë komplekse si dele dhe gjenetikisht të modifikuar dhi për të prodhuar mëndafshi merimangë në qumështin e tyre është kaq e vështirë për të believethat shkenca zezë buxheti ka prodhuar një klonuar, njeri modifikuar gjenetikisht? Nëse globalistët lëshojnë mbi publikun një hibride të fshehtë, të kontrolluar nga mendja, të misterit-fe-indoktrinuar që fluturojnë me armë të antigravitetit, ata me të vërtetë mund të luajnë me mendjet e njerëzve.

     3) Ata po përpiqen të gjenerojnë pëlqimin e publikut për ndërhyrje nga qeniet e jashtëtokësore / ekstra-dimensionale. Duke i bërë njerëzit të besojnë se të gjitha problemet tona do të zgjidhen kur ED / ED të shfaqen, ata po ndërtojnë vullnetin e lirë për EE / ED. Globalistët kanë ndërtuar piramidën multipolare NWO ...
     dollare piramidale
     ... kështu që tani kapaku (Anunnaki) mund të notojë poshtë dhe të kontrollojë botën.

     Nuk mund të them me siguri se cili prej këtyre tre skenarëve është në lëvizje. Ne do të duhet të presim dhe të shohim sa gjëra të çuditshme ".

     Më duket interesante për të lexuar, por ende i gjej të dyja, tregimet annunaki dhe reptiliane, ende jo të vërteta.

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      Komente shumë të mira. Do të doja ta dija burimin.

      Sipas mendimit tim, si unë tashmë e tani mendoj se ju duhet të shikoni të gjithë historinë alian është një opsion që është një çështje e një copë software që geimplenteerd (ose tashmë është lëvizëse), e cila mund të bëjë këto krijesa të shfaqet në këtë iluzion / simulim. Unë me siguri do të kushtoj një artikull për këtë.

   • Analizoj ka shkruajtur:

    @Bas dhe zhabinë
    Dëshiroja vetëm të tregoja se intervista daton me 2006 dhe se një pjesë (me njohuritë e tani) është e vjetëruar, për më tepër një pjesë e madhe e historisë dhe burimeve të tij është e saktë.
    Është një njeri i mençur dhe e respekton shumë. Për më tepër, është e vërtetë se zgjimi dhe shpresojmë se kthimi mund të arrihet. Ajo që ne duhet të vazhdojmë të bëjmë është të shkëmbejmë njohuritë dhe të bëjmë lidhje dhe të nxjerrim në pah gabimet (e mundshme) me njëri-tjetrin. Unë nuk mund ta përcaktoj veten time, kjo është e mundur vetëm duke reflektuar me një shok tjetër njerëzor.

    Intervistë e fundit dhe një vështrim realist në gjendjen e punëve, të përfunduara nga një intervistë e bukur:
    https://www.youtube.com/watch?v=IBmElZCigSg

    Në të cilën ai shpjegon se ai ka mësuar Freemasonët dhe se një numër i madh lozhash është infiltruar:

    • zhabinë ka shkruajtur:

     Analiza,

     Unë jam i lumtur të dëgjoj se ju jeni ky njeri i mençur dhe i guximshëm; Marcel Messing
     gjithashtu vlerësoi.
     Ai është tashmë mjaft i vjetër, dhe shpresojmë se do t'i jepet edhe disa vjet.
     Sepse ajo që ai na paralajmëron është e ardhmja e 2050
     Shikoni këtë video në paqe deri në fund, sepse ajo që po ndodh në kodrina
     është një ritëm shumë i shpejtë, ku "ne si një person" mund të fillojmë të humbasim.
     Kjo nuk është ajo që duam, dhe ne as që e bëjmë.

     • Analizoj ka shkruajtur:

      E vetmja gjë që mund të bëjmë është të ndihmojmë të zgjojmë njeriun, të shkëmbejmë njohuritë / dashurinë dhe të respektojmë natyrën e nënës. Dhe qëndroni pozitivisht dhe mos bini në negativ, që do të forcojë 'fuqitë tuaja'. Më kushton shumë përpjekje dhe energji, sepse qenia njerëzore është plot kontradikta.

 4. Kamera ka shkruajtur:

  Është gjithashtu shumë interesante të lexohet, "Fenomeni njerëzor" nga Teilhard du Chardin

  vizioni i tij ishte përsëri i diskutueshëm nga Roma në atë kohë

  http://teilhard.com/2013/11/21/quantum-physics-relationality-and-the-triune-god/

 5. zhabinë ka shkruajtur:

  Dhe gjithashtu kaloni këtë për të gjithë ata që ju duan,

  Gjatë Javës së Donatorëve, edhe Donor.nl bëhet

  Epo, ju nuk dëshironi.
  Pse jo?
  E pra ju vetëm lexoni / jetoni në;

  http://organ-donation.info/site/Informatie.html

  http://organ-donation.info/site/Nee_toch.html

 6. Analizoj ka shkruajtur:

  Karta e huaj "pasi tregjet financiare janë zhdukur dhe kaosi shpërtheu (nëpërmjet emigracionit të kontrolluar, objektet ushqimore mbushur dhe tradhtisë nga hajduti tashmen), në mënyrë që NWO zbatohet nga personifikimi e" Antikrishtit "= energjisë negative. Sipas mendimit tim, 'Blue Beam Projektit' ka qenë në planifikim për dekada të tëra:

  http://educate-yourself.org/cn/projectbluebeam25jul05.shtml

  Personi i përfshirë në zhbllokimin e operacionit nuk vdiq rastësisht në La Robin Cook (https://wideawakegentile.wordpress.com/2014/03/26/robin-cook-assassinated-british-revolutionary/)

 7. ZerotheHero ka shkruajtur:

  Nga rruga, Artikulli i mirë Martin! Lexoni me kënaqësi. Dua të shpreh mirënjohjen time për përpjekjet tuaja përsëri. Ndihem i përulur për sakrificat që bëni në jetën tuaj për të bërë këtë.

 8. njeri i lirë ka shkruajtur:

  Unë gjithashtu kam braktisur historinë / mitin e krijimit të Gnostikëve. Sa më modeste / më të ulëta, aq më shumë mund të pranohen dhe janë të kënaqur. Botët më të ulëta të ndërtuara dhe të dalë janë nga botët më të larta. Ekziston pastaj një evolucion i vazhdueshëm dhe i pafundëm spiral-spiral (nga shumë i rrallë dhe i shpejtë në një dridhje të rëndë dhe i ngadalshëm) me periudhat e ndërmjetme të pushimit (gjumit).

  pafajësinë e pastër dhe mantelin papeshë të lehta (të cilët ne jemi në thelb, pafajësia lakuriq që nuk ishte bruto / lëkurë e kafshëve) nevojshme / domosdoshme ose bien (nga rruga e evolucionit të vetë-drejtuar dhe zhvillim për të arritur pjekurinë përmes errësirës / injoranca (riciklimi / rrota e vdekjes) dhe ishte i zgjuar dhe të dëgjuarit, një është tërhequr në urtësinë dhe dallimi absolut midis dritës dhe errësirës (të pastër e brendshme-duke e ditur) dhe me vetëdije të zgjedhin për të bërë të kërcejnë për t'u kthyer në origjinalitetin e saj .

  Sipas mendimit tim, ne jemi në gjendje të kapërcejnë vdekjen dhe për të na dematerialize dhe të materializohet përsëri, një qilim dhe mjetin i cili nuk i nënshtrohet prishjes dhe se ne do të jenë të lehta të pastër dhe janë në gjendje për të rivendosur dhe fshini të gjithë kujtimet negative dhe karma ruajtur, kur ne jemi të vdekur për të kapërcyer, bërë e mundur për shkak se kontrolli i matrix Hëna / Saturn hiqet.

 9. njeri i lirë ka shkruajtur:

  Si ne të shëruar veten, ne shëruar tokën, dhe kur ne me vetëdije zgjedhin të krijojë një qiell në tokë, një zgjedh për dritë të pastër. Pastaj ai dawns mbi ne se e nevojshme të keqen-vetëm on-ndërgjegjes (injorancës) që është e mirë dhe e nevojshme për të mbijetuar, përndryshe nuk zgjojë atë. Dikush mund të zgjoheni në mënyrë që një vetëdije zgjedh errësirën (shkatërrimi) dhe / ose zona gri (mbështetur keqe). Shumica e njerëzve gjejnë veten në një mënyrë të tillë një biseduar mesatare në zonën gri, por pak njerëz janë të vetëdijshëm për këtë, sepse ata janë qëllimisht kushtëzuar për ta bërë këtë, ata nuk janë në dijeni të kondicionuar e tyre, për faktin e thjeshtë se ata nuk janë në kontakt / duke qenë i lidhur me njohurinë e tyre të brendshme dhe nuk ka pothuajse asgjë në mjedisin e tyre (që jetojnë) që i përkujton ato. Dhe njerëzit kanë kontakt gjithnjë e më pak me natyrën dhe majtas tru-mendje jetës çon në dëshirat sëmurë dhe është në fakt një vetë-shfrytëzimi i vitalitetit dhe mosbalancim-programimi nuk është e lidhur me jetën reale dhe ata jetojnë jetën jo të vërtetë dhe kjo është në rrugën për të rregulluar plotësisht njeriun në një realitet 9transhumanism), se është pothuajse e pamundur të shërohet. Kur nuk ekziston më vetëkontrolli dhe kontrolli, atëherë njëri humbet, kështu që padituria-pavetëdije është shumë e rrezikshme.

 10. zhabinë ka shkruajtur:

  Unë fluturoj me ty, Freeman.

  Është shpjeguar qartë më lartë.

  Këtu ka muzikë për shpirtin tuaj të brendshëm;

 11. Hurtt ka shkruajtur:

  Merrni - me anë të eksperimentit të mendimit - në vend të dorës së gomës, dorën e një personi dhe e shpuar atë. Një person empatik gjithashtu do të përjetojë goditje, ndërsa dikush pa ndjeshmëri (ose një psikopat) nuk do të ndiejë asgjë. Ndoshta psikopati nuk do të ndiejë asgjë me krahun e gomës.

  Në këtë mënyrë 'ndjeshmëria' e njeriut keqpërdoret për të siguruar një konstrukt të pakuptimtë me "prova". Shkenca zbulon kohën dhe kohën e freskët të ajrit të pjekur për të siguruar veten me të drejtën për të ekzistuar.

 12. JST ka shkruajtur:

  I dashur Martin,

  Jam shumë kuriozë për përgjigjen tuaj në pyetjen "Kush jam unë?"
  tashmë theorizing, unë them, se nuk ka përgjigje për këtë pyetje.
  Nga ana tjetër, pyetja "çfarë jam unë?" Është më progresive

 13. Hurtt ka shkruajtur:

  Hi Martin, jam i befasuar që kontributi im nuk është postuar dhe nuk kam marrë përgjigje për pyetjen time pse jo. E vetmja arsye që unë mund të mendoj është ajo e censurës. Shumë keq, sepse kisha një përshtypje pozitive të punës tënde dhe e konsiderova duke e mbështetur atë, si financiarisht ashtu edhe me kontributet e partnerëve të mi dhe mua. Për pjesën financiare unë mund të mbështetem në një fond, të cilin unë e konsideroj si një 'fond të së vërtetës' dhe që më ka ardhur nga një trashëgimi. Ai që më dështoi e bëri këtë me dëshirën për të përdorur fondet për të mbështetur ata që kanë guximin të shkojnë kundër paradigmave të gënjyer, me rrezik për personin e tyre. Deri më tani, kontributet kanë shkuar të gjithë tek njerëzit jashtë Holandës, por si menaxherë të fondit, ne gjithashtu donim të konsideronim nxitësit e së vërtetës brenda Holandës. Ju keni qenë i pari që kisha zgjedhur para, por për fat të keq për ne ju bie në shportë. Sidoqoftë, ju uroj fat të mirë me aktivitetet dhe bloget tuaja. Se shumë njerëz mund të gëzojnë atë.

  NB Do të ishit kaq mirë që të fshish llogarinë time të përdoruesit (hurtT [= Truth])? Faleminderit.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Mirëmëngjes

   Unë kam postuar në të vërtetë komentet në spambox sepse në të kaluarën kam pasur shumë trolls në vend dhe kishte përshtypjen e "ah atje ndoshta keni një tjetër si kjo".
   Më duhet të rrëfej se nuk e kam bërë këtë qëllim dhe gjatë vozitjes, kështu që unë mund të imagjinoj që kam bërë një supozim të gabuar.

   Fr. regards,
   Babil

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Rastësisht vërej se e kam dëgjuar më parë këtë histori të një trashëgimie.
   Micha Kat ishte po ashtu i afruar nga një person i tillë, ose të paktën i kishte strehuar ato në kohë.
   Ka shumë pak.
   Nëse dikush është serioz në lidhje me deklarata të tilla për një fond dhe mbështetje, atëherë kjo nuk duket të varet nga moderimi i komentit 1. Për më tepër, jeni duke kërkuar për kontakt personal me anë të postës elektronike në vend që ta thërrisni këtë në një koment në faqe.
   Kështu që unë seriozisht pyes veten se sa seriozisht duhet të bëj histori të tilla.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër