Black Goo, chemtrails, nanoteknologjia: më shumë detaje

paraqitur në FILOZOFIK by në 29 gusht 2015 6 Comments

Në tim artikullin e fundit Kam folur për një zonë të panjohur për shumë nga agjendat prapa kemtrails. Në këtë artikull kam vendosur një prezantim nga shkencëtari gjerman dhe gazetari Harald Katz Vella. Në këtë artikull një grua me emrin Kristel Verbakel reagoi. Ajo ka postuar përshkrimin e saktë të Harald Katz Vella, siç u tha në prezantim. Sepse e gjej këtë shumë të dobishme. . .

Lexo më shumë?

Kjo është e mundur, por disa artikuj në këtë faqe janë të arritshme vetëm për anëtarët me anëtarësi të artë. Kjo mbështet punën time dhe ju jep vetëm pak më shumë njohuri se kur lexoni vetëm titullin ose futjen e artikullit.

Shpesh mendimi i parë është pas leximit të titullit "Oh, e di këtë", por atëherë mund të humbasësh esencën. Për të vazhduar me këto aktivitete me shkrim nuk është e dobishme vetëm të bëhesh anëtar, por edhe t'i japësh vetes më shumë thellësi.

Duke u bashkuar, ju pranoni që anëtarësimi juaj është një donacion. Pagesa juaj mujore është pra një donacion për të mbështetur këtë faqe interneti dhe artikujt e botuar.

ANËTAR I FJALË

Tags: ,

Rreth Autorit ()

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër