Matrica e Saturnit dhe programimi i saj

paraqitur në FILOZOFIK by në 2 Prill 2015 0 Comments

Një mik i mirë më dërgoi videon në YouTube më poshtë. Kjo pjesë e bukur e filmit tregon shumë të vërteta, domethënë që ne e lejojmë veten të thithim në një botë në të cilën paratë janë bërë mjet për të kontrolluar njerëzimin dhe jemi plotësisht të shkëputur nga burimet që ofron natyra. Megjithëse videoja është shumë e vlefshme, unë dua të paralajmëroj rrjetën e sigurisë të kulmit të Saturnit që duket se fshihet pas këtyre filmave. Ju e njihni atë nga 'shenjë syri 1' dhe e njihni atë me vërejtjet se ne mund ta përdorim internetin si armë për zgjimin e madh [quote] "Interneti na jep fuqinë për të ndarë mesazhet dhe për të bashkuar miliona njerëz në mbarë botën. Tani që ende mund t'i përdorim ekranet tona për të na afruar më shumë në vend që të shkojmë më larg."Kjo është pikërisht ajo që agjentët transhumanistë të kultit të Saturnit duan që ju të besoni. Video është ndërtuar në një mënyrë shumë të zgjuar NLP, kështu që unë u alarmuar menjëherë për t'i kushtuar vëmendje për atë që po punohet. Filmi fillon me deklarata që ju do të dëshironi vetëm të përgjigjeni me "po". Kjo ju sjell në 'mënyrën e pranimit' ose në 'po mode'. Por nuk është qëllimi im për të dhënë një kurs NLP këtu, por unë do të doja t'ju paralajmëroj më shumë për mashtrimin e filmave të tillë që duket se kanë për qëllim t'ju zgjojnë. Në realitet ato bazohen në problemin e Problemit, Reagimit, Zgjidhjes. Problemi është shkyçja, ndotja e natyrës dhe luftërat, reagimi është ndotja e plotë dhe varësia nga grupi elitist. Zgjidhja qëndron në bashkimin e forcave nëpërmjet internetit.

dhënë; Unë gjithashtu marr pjesë në të duke e drejtuar këtë faqe interneti dhe duke ndarë mesazhe përmes mediave sociale, por forca jonë aktuale nuk është në internet. Interneti është rrjeti i ri 'matricë' në të cilin ne duhet të thithim. Iluzioni që duke u bashkuar me forcat përmes internetit mund të formojë një grusht, ushqehet për të na bërë edhe më aktivë dhe varësues në internet. Nëse duam të zbulojmë njerëzit me të cilët ne jemi, ne duhet të shkëputemi nga të gjitha sistemet që na ofrohen. Interneti është sistemi i ri i kontrollit përfundimtar. Iluzioni se ne mund ta shkatërrojmë kulmin e Saturnit duke bashkuar forcat përmes internetit është e rreme. Çlirimi nga kjo burg i matricës fillon me ndërgjegjësimin se e gjithë realiteti ynë është subjekt i programimit. Ky programim fillon nga djepi në të cilin ne lindim. Ngjyrat, tingujt, mjedisi, gjithçka ndikon në nënndërgjegjeshëm dhe në jetën e plotë në një ndërgjegjësim të përjetshëm që na mësohemi, ndërsa rritemi, bëjmë ose largohemi nga gjërat dhe respektojmë rregullat tona. Ne gradualisht po programohen në një veshje lineare dhe po fillojnë të zhvillojnë një ndjenjë kohe. Ne gjithashtu marrim rregullat dhe traditat fetare ose kulturore kur rritemi dhe kështu vendi dhe koha ku keni lindur kryesisht përcaktojnë programin që po ndjek. E gjithë kjo programim koordinohet nga një grup elitar që po adhuron Saturnin. Kjo është e dukshme nga simbolizmi që ata kanë vënë në fetë, logot e kompanisë dhe të gjitha llojet e shprehjeve të tjera. Kjo duhet të jetë një tregues se ka diçka me Saturnin.

Kjo dëshmohet edhe nga fakti se simboli i ndriçimit që shfaqet edhe në faturën e dollarit tregon syrin që shikon të gjithë polin jugor të planetit Saturn.

saturn_eye

Pol në veri të planetit Saturni formon një heksagram. Ky simbol mund të gjendet në formë të fshehur në shenja të tjera fetare.

saturn_hexagram

Dokumentari 'Simbolet e një qielli alian' (përmbledhur në këtë prezantim) tregon se ka qenë dikur një kohë kur Saturn, Venusi dhe Marsi u rreshtuan në mënyrë lineare. Kjo dha - siç shihet nga toka - efekti halo që ne shohim, për shembull, Jezusi dhe Maria, me një rreth të ndriçuar rreth kokës. Logot e kompanisë gjithashtu përmbajnë simbolizmin e Saturnit. Nëse ju pëlqen seritë dokumentare 'Simbolet e një qielli të huaj' shikoni plotësisht, do të zbuloni se edhe logoja e Shell-it i referohet rregullimit të lashtë planetar të Saturnit, Venusit dhe Marsit, ku shkëlqimi i shell nga toka në ajër u vëzhgua. Obelisks që ju mund të gjeni në të gjitha qendrat e mëdha të qytetit në mbarë botën gjithashtu i referohen rregullimit lineare të këtyre planeteteve.

Të gjitha simbolizmi që ne mund të njohim rreth nesh (të filloni një herë smartfonin tuaj Samsung) mund të na bëjnë të paktën të dyshojmë se ka diçka të gabuar me Saturnin; se ky planet është me sa duket shumë i rëndësishëm. Pse tjetër të gjithë atë simbolizëm? Vatikani po shpërthen dhe kubiku i zi në Mekë po i referohet gjithashtu kësaj. Është duke u bërë gjithnjë e më e qartë se kult që rri pas kësaj, kontrollon shtresat më të larta të biznesit dhe feve botërore. Ka studiues - duke përfshirë edhe mua - të cilët pohojnë se Saturni ndikon në realitetin tonë. Disa thonë se Saturni na jep sinjale të linearitetit dhe kohës (shih këtu). Pretendohem se Saturni është një lloj burimi WiFi që na mban në programet tona. Dashuri që vijnë nga Saturn mund të dëgjohet ky film. Trupi ynë, truri ynë dhe në fakt të gjithë ADN-në tonë është subjekt i programimit nga Saturni. Në fakt, të gjithë sensin tonë të realitetit është subjekt i këtij programi. Frika dhe mjerimi sigurojnë që ne të qëndrojmë të sintonizuar me frekuencën e Saturnit. Për shkak se nuk është tërësisht i papërshkueshëm nga uji dhe mendja njerëzore ende mund të zgjedhë ta zgjerojë këtë ndikim - duke e kthyer butonin në radio, siç ishte, dhe duke marrë frekuenca të tjera - Nevojiten programe për t'i mbajtur njerëzit në vijë. Kjo është arsyeja pse ne duhet të shkojmë në shkollë shumë herët dhe për këtë arsye influenca kulturore, shoqërore dhe fetare fillon të na programojë që nga mosha e hershme. Paraja na bën gjithashtu të varur. Pa para kemi mangësi dhe prandaj probleme. Dhe problemet na mbajnë në 'frekuencën e frikës'. Skllevërit më fleksibël kanë nevojë për më pak probleme. Pas të gjitha, ata vullnetarisht zgjedhin të qëndrojnë të sintonizuar me frekuencën e Saturnit. Ata lejohen të përzënë skllevërit më pak të lehtë dhe të jetojnë në jetë më luksoze.

Unë shpesh e kam quajtur këtë realitet të Saturnit matricën Saturn. Kjo është një lloj rrjeti brenda të cilit ndjenja jonë e realitetit mbahet rob. Pozicioni im është që shpirti ynë është plotësisht i lirë jashtë këtij rrjeti. Frika nga ferri ose 'humbja' është një frikë e programuar nga feja, që do të thotë që ne mbetemi në 'regjim të frikës'. Kjo na mban të akorduar në frekuencën e Saturnit WiFi. Shpëtimi që ofron Krishterimi nëpërmjet Jezusit ose Islamit përmes një mënyre tjetër është vetëm shpëtimi që na pret nëse heqim dorë nga frika jonë. Por për t'i dhënë njerëzve shpresë, ju duhet t'u jepni atyre një qiell apo një mbretëri mijëvjeçare si një suxhuk. Sigurisht, rruga atje, nëpërmjet dorëzimit dhe përkushtimit. Dhe pikërisht kjo është ajo që dëshiron kulti i Saturnit: "Vazhdoni të dorëzoheni në programimin e Saturnit."Qielli i vërtetë dhe perëndia e vërtetë qëndrojnë jashtë këtij realiteti të matricës. Shpirti i çliruar i njeriut (i shkëputur nga programimi i matricës) është pjesë e asaj "kod burim hyjnor"(Si unë do ta quaja atë për lehtësi). Si ishte e mundur që u ngrit dualiteti dhe si ishte e mundur që kishte një fushë forcë që donte të krijonte matricën e Saturnit? Në të, fetë mund të kishin vjedhur një pjesë të së vërtetës nga e vërteta e vërtetë, domethënë se kishte një grup që duhej të arrinte statusin hyjnor për vete. Pse kjo dualizëm mund të ekzistojë brenda këtij kodi burim hyjnor është sigurisht pyetja e madhe. Një pyetje edhe më e madhe është se ku do të vijë ky kod burim. Ne mund t'i bëjmë ato pyetje të njëjta kur është fjala për Perëndinë e çdo feje apo zhurmë të madhe të teorisë së evolucionit. Ajo që më kufizoj tani është vëzhgimi se çdo gjë rreth nesh është e ndërprerë me simbolizmin e Saturnit. Kjo duhet t'ju bëjë të mendoni për mendime.

Duket se fetë janë krijuar nga ky kult i Saturnit. Që dallimet në mes të feve duket se janë krijuar për të realizuar sa më shumë sakrifica gjaku (viktima të dhunës në luftë) të jetë e mundur. Sakrificat e gjakut janë mjaft të zakonshme në fetë. Kështu, Jezui ishte qengji i fundit që u çua në therje dhe me rrjedhjen e gjakut të tij ai në të vërtetë mori "mëkatet" e të gjithë besimtarëve. Kjo krishterizëm në ndërkohë ende duket se ofron sakrifica të gjakut nga të gjithë ushtarët që bëjnë toka në emër të Perëndimit të krishterë, atëherë nuk supozohet të jetë qëllimi. Ndihmon në të përmbushni profecitë, por nuk shtrohet domosdoshmërisht nga krishterimi (kështu që thuhet). Gjaku i rrjedhshëm duket se ka një vlerë të energjisë. Ideja ime këtu është se fuqia krijuese e shpirtit është vjedhur. Kjo është arsyeja pse Saturni dërgon kult nëpërmjet fesë (kontrollit të mendjes) në konflikte të mëdha. Besimtarët e feve të dyja zbulojnë se luftëtarët nuk mund të jenë besimtarë të vërtetë. Bibla dhe Kurani nuk e miratojnë kurrë këtë. Ndërkohë, baza fetare bën si një nxitje për të rekrutuar luftëtarë të rinj. Kult Saturn përdor fenë për të përmbushur profecitë dhe këto profeci duhet t'u japin besimtarëve idenë se imazhi i tyre në fund të fundit po përmbushet. Në realitet ekziston vetëm qëllimi 1 dhe që janë sa më shumë viktima të jetë e mundur. Sakrificat për vjedhjen e fuqisë krijuese të shpirtit njerëzor që ka lidhje me burimin hyjnor jashtë këtij matricës së Saturnit. Kjo është arsyeja pse krijuar Amerika dhe mossad së bashku ISIS. Kështu përpiqet të përmbushë profecinë biblike ku Islami (ISIS-i i krijuar) si bisha mund të fillojë të rrjedhë një det i gjakut në Evropë (shih këtu) dhe të gjithë çifutët mbrapa në Sion do të shkojë. Kështu profecitë bëhen profeci vetë përmbushëse.

Çlirimi i këtij kulti të Saturnit nuk është në internet, siç përhapet edhe video më poshtë. Liria qëndron në çkyçjen e të gjitha programeve nga kulti i Saturnit. Interneti mund të ndihmojë përhapjen e mesazhit, por është kultura e njëjtë e Saturnit që dëshiron të na kapë në WiFi të ri, 4G, ose ti e emërove atë, rrjet, ku ne jemi gjithnjë duke u thithur në një varësi dixhitale. Ku ne si android njerëzit bëhen gjithnjë e më të varur nga ndikimi i pikërisht asaj interneti. Sepse qëllimi përfundimtar i internetit është menaxhimi. Kontrolli i mendjes 2.0. Nanoteknologjia dhe lidhja e trurit tonë në të ardhmen e afërt do të luajë një rol të madh në këtë, por varësia juaj e informacionit mund të jetë tashmë në kthetrat tuaja. Është gjithashtu e qartë se frekuencat e caktuara ndikojnë drejtpërdrejt në trurin tonë. Sa e bezdisshme dhe e vështirë do të jetë, shkëputja sa më shumë që është e mundur nga interneti është shumë e ndjeshme. Shkëputeni nga çdo sistem kontrolli. Shkëputeni nga çdo sistem besimi. Ungjilltarët e transhumanizmit - siç është Kevin Warwick - duan që ne të besojmë se kjo lidhje me internetin do të na bëjë përsëri telepatike, për shembull (shih këtu Minutë 14e). Gjithashtu pavdekësia e propaganduar nga CEO i Google ray Kurzweil përshkruan, siç ishte, qielli i ri për këtë fe të re. Mos u thithni në këtë programim të ri. Kushdo që hedh poshtë të gjitha programimet do të gjejë aftësitë që i përkasin "kodit burimor hyjnor". Cilësitë intuitive dhe telepatike janë larguar prej nesh nga përshtatshmëria jonë me frekuencën e Saturnit përmes programimit. Por liria jonë e vërtetë është përtej kësaj matrice. Të bëheni të vetëdijshëm për të dhe ta derdhni atë varësia nga feja për arritjen e "shpengimit", është çlirimi përfundimtar.

Lista e lidhjeve burimore: Lajme Xander, wanttoknow.nl

Tags: , ,

Rreth Autorit ()

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër