Epoka e Ujëderrit, Epoka e Re dhe Rendi i Ri Botëror

paraqitur në FILOZOFIK by në 29 Dhjetor 2016 19 Comments

BlavatskyZonja Helena Petrovna Blavatsky është në fakt themeluesi i lëvizjes New Age në të cilën të gjitha fetë do të bashkohen dhe formimi i qeverisë botërore 1 është një proces i dëshirueshëm. Ajo udhëtoi në të gjithë botën për të studiuar të gjitha fetë. Ky fakt në vetvete duhet të jetë një shenjë se kjo zonjë erdhi nga qarqe të mirëqena, sepse jo të gjithë kanë sukses vetëm për të udhëtuar kudo. Sigurisht jo një shekull e gjysmë më parë, kur ende nuk kishte plane. Ajo ishte gjithashtu me prejardhje aristokratike gjermano-ruse. Blavatsky kishte një ndikim të madh në një grua tjetër me emrin Alice Bailey, i cili gjithashtu botoi vepra të njohura me të cilat ajo përpunoi në Theosophy of Blavatsky. Në thelb, Blavatsky mëson se fetë e ndryshme kanë origjinën nga një religjion universal, i cili tashmë do të njihej si Platonin ashtu edhe sagasit e lashtë nga Hinduizmi. Nga kjo marrëveshje ajo vjen në përfundimin se çdo fe është e bazuar në të njëjtën të vërtetë ose lëkurë të fshehtë. Çdo fe përmban alfa dhe omega (imazhet për 'të gjitha njohuritë') të shkencës universale. Kjo fe universale, sipas Blavatsky, do të bëhej feja e së ardhmes disa shekuj më vonë dhe do të çonte në zhdukjen e budizmit, hinduizmit, krishterimit dhe islamit. A nuk është pikërisht ajo që dëshiron Epoka e Re, por edhe ajo për të cilën po shkon Papa aktual? Dhe çfarë është e gabuar me të? Ndoshta ajo kishte të drejtë!

Alice Bailey ishte themeluesi i Trustit të Luciferit, organizata e lidhur me Kombet e Bashkuara dhe më vonë u emërua Lucis Trust, sepse emri Lucifer ishte shumë i shquar. Lucis Trust është e angazhuar në të gjithë botën në zbatimin e ideve të Blavatsky dhe Bailey në shoqëri. Kjo do të thotë se organizatat shpirtërore, sistemet arsimore, mediat, politika dhe në të vërtetë të gjitha aspektet e shoqërisë përqafojnë idetë teozofike të Blavatsky dhe Bailey dhe i transferojnë ato në shoqëri.

apple-logoProblemi me besimet fetare është ndoshta se ne jemi ata poshtë-lart konsiderojnë. Mund të jemi të prirur të shohim ngjashmëritë dhe dallimet dhe kohërat në të cilat ato dolën. Blavatsky shtoi një element tjetër për të. Ajo e shpjegoi atë përveç astrologjisë dhe deklaroi se nga Epoka e Peshqve ne po kalojmë në Epokën e Ujorrit në zodiakun astrologjik. Blavatsky zbuloi se të gjitha fetë presin një mesia, Krisht, avatar apo sosiosh, por kjo është pjesë e moshës së peshkut. Brenda moshës së Ujorrit, një ndërgjegje e re do të lindë brenda njerëzimit, thjesht sepse ne po hyjmë në një shenjë tjetër zodiakale. Blavatsky ndoshta ka plotësisht të drejtë në vëzhgimet e saj. Unë nuk kam ndërmend t'i kundërshtoj ato. Ajo do të lajmërojë fundin e feve ashtu siç i njohim dhe do të çojmë drejt një feje të re botërore nën një vetëdije të re të shpirtit njerëzor. A jam një moshë e re apo një tifoz i Blavatsky? Përkundrazi, kjo nuk do të thotë se është e gabuar. Duket se ka një vetëdije kolektive më të lartë që del nga shumë njerëz. Duket se feja e epokës së re i përshtatet kësaj ndërgjegjeje më të lartë të njeriut. Në fakt, mësimet e Blavatsky bazohen në idenë se Luciferi është Perëndi dhe se njeriu përfundimisht posedon dije dhe fuqi hyjnore. Kjo e fundit përshtatet shumë në pamjen e asaj që shumë besojnë në këtë moment. Ajo kujton historinë biblike të Evës, i cili u tundua nga gjarpri, i cili i tha asaj se do të merrte njohuri hyjnore nëse do të hante frutin e pemës së "njohjes së së mirës dhe të së keqes". Duket se ne kemi ardhur në një kohë kur kemi marrë të njëjtën Apple dhe po fitojmë gjithnjë e më shumë njohuri. Nëpërmjet transhumanizmit (zhvillimet në fushën e nanoteknologjisë dhe inteligjencës artificiale) ne afrohemi pikërisht se ne bëhemi krijues të formave të reja të jetës dhe madje do të jemi në gjendje të kuptojmë pavdekësinë. Kjo mund të quhet cilësitë hyjnore! Por Blavatsky ndoshta iu referua më shumë përvojës shpirtërore të kësaj ideje.

Kushdo që ka gërmuar ndonjëherë në konstelacione mund të ketë zbuluar se shpesh ka shumë të vërteta në skemën e karakterit që i përket konstelacionit të tij ose të saj. Dhe shpesh analiza të personalizuara bazuar në kohën dhe lindjen e saktë janë edhe më të sakta. Si mund të jetë kjo? Pra, ka diçka për atë astrologji që ju stimulon pak. Për shkak se interesi është zgjuar, ne jemi të prirur për t'i dhënë vlerë një të tillë dhe ta konsiderojmë atë si diçka të mrekullueshme ose okulte; si diçka që doni të dini më shumë rreth. Ne e shohim atë pak me respekt dhe mund të dëshirojmë të parashikojmë të ardhmen nga njerëz me njohuri për gjëra të tilla. Kjo është nga poshtë lart (duke kërkuar nga poshtë lart) shqyrtimin e këtij fenomeni. Ju sfidoj që të shikoni nga një këndvështrim tjetër. E gjithë kjo bëhet pak më e qartë dhe më fëmijërore kur shohim se si funksionon radari astrologjik dhe cili rol luan elementi "koha" në këtë. Ne duhet të jemi të përgatitur të konsiderojmë realitetin tonë nga një perspektivë krejtësisht e ndryshme. Ne do të, si të thuash, rri pezull mbi pamjen e helikopterit.

Fillojmë duke shikuar fjalën 'avatar', e cila përmendet edhe nga Blavatsky dhe të cilën tani e dimë kryesisht si një imazh i vetes në internet. Gjëja interesante për këtë fjalë është se perandorët romakë, për shembull, gjithashtu e quajtën veten 'avatar'. Ka një aluzion të heshtur në atë fjalë. Shumë herë jam përpjekur të krijoj një lidhje me zhvillimet në fushën e teknologjisë kompjuterike / softuerike. Shumë njerëz tashmë po pyesin për këtë, sepse ata ende shohin një kompjuter si një pajisje në tryezën e tyre ose që ju merrni me vete në një qese dhe e hapni kur keni nevojë për to. Ajo që njerëzit nuk e kuptojnë është se zhvillimet janë tashmë aq larg sa që kapaciteti i një kompjuteri tani, brenda pak vitesh (si rezultat i zhvillimeve në fushën e nanoteknologjisë) përshtatet në një qelizë të kuqe të gjakut. Kompjuterët, softueri dhe interneti do të integrohen plotësisht me biologjinë. CEO i Google Ray Kurzweil madje deklaron se ne mund të ndërtojmë botime digjitale në 2045 që janë po aq reale sa edhe në botën ku jetojmë. Ai deklaron se ne mund të kemi dy avatarë nanoteknologjikë të vetes në këtë botë fizike, si avatarë dixhitalë në botën dixhitale dhe që ne të mund të jetojmë njëkohësisht në disa botë paralele. E vazhdoj ta përsëris këtë temë, sepse jo vetëm që prek thelbin e asaj se kush jemi, por gjithashtu shpjegon se çfarë ndodh në nivelin astrologjik. Pra, merrni vështirësi për të bërë këtë ushtrim mendimi. Në këtë kontekst, është e dobishme të dihet zhvillimet në fushën e nanoteknologjisë dhe softuerit (duke përfshirë inteligjencën artificiale). Në këtë kontekst, Transcendenca e filmit është e dobishme për të parë. Filmi tregon diçka që shumë do të konsiderojnë ende si SciFi, por teknologjia është më afër mundësive të treguara në film sesa shumë njerëz janë të vetëdijshëm. Fitues i çmimit Nobel George Smoot ka dhënë tashmë argumente bindëse që shpjegojnë se pse mund të jetonim tashmë në një simulim kompjuterik. Unë mund të imagjinoj që nuk jeni duke pritur për një histori të tillë. "Mirë, ne jemi duke jetuar në një simulim. Po, të drejtë! E bukur për ju, por kam diçka më të mirë për të bërë!"Jo, pika është që çdo gjë të bie në vend kur ti e kupton se jemi në një makinë Kronos (kronologjike) simulimi kompjuterik jeta, brenda së cilës shpirti ynë është i ngarkuar në avatarë biologjikë (të vetëpërhapur) fizikisht të vëzhgueshëm. Nëse arrijmë të shohim se shpirti ynë ka një origjinal jashtë këtij simulimi, atëherë ne mund të marrim parasysh nga lart se çfarë ndodh.

Astrologjia siguron konturet e dukshme të kodit burimor të simulimit (lojë) në të cilin jetojmë. Zhvendosja brenda zodiakut (siç përmendet nga Blavatsky në zhvendosjen e Epokës së Peshqve në Epokën e Ujrave) mund të krahasohet me kalimin nga një nivel në tjetrin brenda një loje. Ndikimi astrologjik në avatarin bazë të tipit që lind është si një sistem operativ bazë që shkon në kompjuterin tuaj. Është, siç ishte, softueri bazë që është shkarkuar në ADN-në tonë në konceptim; së bashku me transferimin e pronave nga avatarët e atit dhe të nënës. Rregullat e reja themelore do të luajnë me kalimin në nivelin tjetër. 'Lojë' së shpejti do të përjetohet ndryshe nga avatarët që hyjnë në atë nivel. Ekziston një vetëdije e re dhe një përvojë krejtësisht tjetër nga sa ishte në nivelin e mëparshëm. Kjo është për shkak se ne përfundojmë në një pjesë tjetër të zodiakut dhe avatarët (biokomunat e njeriut) do të shkarkojnë një grup tjetër themelor në ADN-në e tyre. Të gjitha fetë e nivelit të mëparshëm i përkisnin 'mendësisë' (shkarkimit) të avatars të atij niveli. Ne tani hyjmë në një nivel tjetër të simulimit në të cilin jetojmë. Avatarët do të shkarkojnë veçori të tjera, do të jenë më pak të kufizuara në vetëdijen e tyre dhe do të jetojnë brenda një serie të re të rregullave bazë (niveli i Aquarius i lojës). Ekziston një fe e re brenda së cilës përshtatet "ndërgjegjja" e re e avatarëve dhe ku ata janë më në kontakt të drejtpërdrejtë me ndërtuesin e simulimit. Ndërtuesi i simulimit do të përmbushë edhe premtimet nga niveli i mëparshëm i lojës. Njeriu merr Mesian e tij (Lucifer, vetë ndërtues, në formë avatar) dhe mund të arrijë jetën e përjetshme. Transhumanizmi sjell këtë me të. Me dorëzimin e plotë të zotit zbulues (ndërtues) të këtij simulimi (i cili do të paraqitet si një avatar brenda këtij simulimi), shpirtrat që aktualisht jetojnë në këtë botë do të bëhen të pavdekshëm dhe përfundojnë në një ëndërr të ëndërruar transhumaniste. 'Jeta e përjetshme' mund të realizohet. E gjithë kjo natyrisht do të ndodhë nën administrimin botëror të ndërtuesit të këtij simulimi, perëndisë së Blavatsky dhe Epokës së Re, perëndisë së Kombeve të Bashkuara dhe kishës katolike: Luciferit.

Gjithashtu në këtë nivel mund të flasim për 'Problemi, Reagimi, Zgjidhja. Ne kemi një histori shekullore të vdekjes dhe shkatërrimit dhe shpresën e shpëtimit përmes rrugës së feve të ndryshme (në Epokën e Peshqëve). Kjo shterim do të vazhdojë për një kohë në vitet e ardhshme. Çfarë mund të jetë më mirë se ndërtuesi i këtij simulimi vjen për të shpenguar shpirtrat? Çfarë mund të jetë më e bukur se sa ne mund të arrijmë në statusin transhumanistik të jetës së përjetshme? Sidoqoftë, ajo që shohim është se fotografia ideale një botë e jetës së përjetshme në harmonipor ndoshta anën e errët një jetë të përjetshme në një burg dixhital do të thotë. Mund të jetë se shpirtrat tanë Pasi zgjedhja është bërë për të ngarkoni atyre në këtë simulim, por ndihet në thelb se ne nuk jeni në shtëpi? Ofron jo vdekja në njërën anë një perspektivë të tmerrshme, por pastaj shpresa e një vend më të mirë? A nuk është se "koncepti qielli i bazuar në. Feja nuk është i bazuar në faktin se ne kemi një 'shpirt vetëdije "dhe shpresoj se ne shkojmë në parajsë pas kësaj jete? Vetëm në qoftë se ne vazhdojmë të marrë shpirti ynë është i bllokuar brenda vënë një simulim Luciferiane me ndryshimin e rregullave të programimit që duhet të na çojnë për të vazhduar vullnetarisht për të marrë pjesë, ne bëhemi të vetëdijshëm për zgjedhjen për të nuk është më për të marrë pjesë. feja Bota e Re, shpallja e menjëhershme e Mesias dhe hartë rruge ndaj qeverisë botërore, nuk janë asgjë më shumë se një përpjekje për të mbyllur këtë burg të shpirtit. Shpresa është që shpirti juaj do të zgjedhë vullnetarisht të qëndrojë brenda këtij simulimi.

Tundimi më i madh që shpirti i nënshtrohet është tundimi se do të ketë përmirësim ose 'qielli në tokë' brenda kësaj jete. Ku kemi përdorur për të shpresuar për shpëtim ose iluminizëm përmes fesë, ne tani përpiqemi të arrijmë iluminizmin nëpërmjet teknikave të meditimit, yoga dhe të gjitha llojet e metodave të tjera lindore të importuara nga Blavatsky dhe Bailey. Ajo që ne bëjmë me këtë është në fakt tuning në mainframe e simulimit në të cilën ne gjejmë veten. Ne e bashkojmë, ashtu siç ishte, me energjinë e Luciferit; në entitetet që janë në përmasat më të larta të simulimit dhe mund të ofrojnë iluzionin e forcës ose ndriçimit më të madh. Ajo që ne po bëjmë ende është duke kërkuar "shpengim" nga jashtë, edhe pse teknikat duket se na drejtojnë nga brenda. Çfarë është e gabuar me idenë se Luciferi është zot i këtij realiteti? Çfarë është e gabuar me Luciferin? Epo, për shembull, nëse shohim njerëz si Aleister Crowley, adhuruesi satanist dhe Lucifer këndohet, të paktën shohim se njerëz të tillë mbajnë praktika të caktuara për të hyrë në kontakt me entitetet nga përmasat më të larta. Magick Crowley e quajti atë. Ndonëse këto veprimtari pedofile dhe të tjera të ritualit të Crowley tani janë duke u lëmuar dhe minimizuar, kjo nuk është arsyeja kryesore për të mos drejtuar pas fesë ose shpëtimtarit të ardhshëm (Lucifer). Arsyeja kryesore duhet të jetë që ne weten të cilët në të vërtetë jemi dhe se nuk duhet të futemi në kurthin e ardhshëm të shpirtit. "Po, por si e dini këtë?"Përgjigjja ime është se ju do të mbani mend se kur hidhni të gjitha teoritë dhe idetë dhe çdo formë programimi. Shpirti është i lirë, i pavdekshëm, krijues dhe nuk ka nevojë për një shpëtimtar. Origjina e shpirtit qëndron jashtë kohës iluzion (ose realitet) në të cilin jemi tani. Gjëra të çuditshme! Vetëm mendoni për këtë!

Lista e lidhjeve burimore: express.co.uk

Tags: , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (19)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Averroes ka shkruajtur:

  Martin, po merreni me një temë shumë të rëndësishme, për momentin të gjitha indikacionet tregojnë se njerëzit po punojnë shumë për të bashkuar një 'Një botë religjioni', duke bashkuar të gjitha besimet, ashtu siç ishin.
  Papa luan një rol qendror, një shembull është "Së bashku" iniciativë në Yoga SHBA etj janë promovuar tashmë nga (Hollywood) artistët e OKB-së dhe janë të përfshira në këtë dokument për të programuar njerëzit subliminally. Konsideroni gjithashtu vjen së bashku e Patriarkut Kirill dhe Papa Francis jezuit kalanë në Kubë dhe në udhëtimin e tij të mëvonshëm në Antarktik:
  http://www.trbimg.com/img-54beb10e/turbine/la-et-ms-20150120-002/750/750×422
  https://d.ibtimes.co.uk/en/full/1419540/pope-francis-philippines.jpg?w=1180

  Nga Philip Pullella | CIVILE VATIKANE

  Papa Francis u kërkoi pjesëtarëve të të gjitha feve dhe anëtarëve të kishës.

  Duke folur në italisht në Sallën Clementina të afreskuar, ai tha se anëtarët e të gjitha feve dhe madje edhe jobesimtarët duhej të pranonin përgjegjësinë e tyre të përbashkët "për botën tonë, për të gjithë krijimin, që ne duhet ta duam dhe të mbrojmë.
  http:// http://www.catholicherald.co.uk/news/2016/09/20/pope-francis-greets-religious-leaders-at-assisi-peace-day/
  http:// http://www.reuters.com/article/us-pope-idUSBRE92D05P20130320

 2. Averroes ka shkruajtur:

  Refuzojnë të marrin pjesë në NWO:
  https://en.wikipedia.org/wiki/File:August-Landmesser-Almanya-1936.jpg

  Ju bombardoni një qytet si Aleppo te Filistejtë dhe më pas thirrni vitin 2017 në "Viti Ndërkombëtar i Turizmit të Qëndrueshëm për Zhvillim" Satanizmi i pastër.

 3. Averroes ka shkruajtur:

  Google, Apple, Facebook, CERN, Selia e Shenjtë dhe Novus Ordo Seclorum:

  https://www.theguardian.com/world/2016/jan/13/pope-francis-google-alphabet-eric-schmidt-vatican-meeting-us-tech-ceo (13-01)
  http://time.com/4190148/pope-francis-apple-ceo-tim-cook/ (22-01)
  http:// money.cnn.com/2016/08/29/technology/pope-francis-mark-zuckerberg-facebook-italy/ (29-08)

  http: / / line-mode.cern.ch/www/hypertext/WWW/Summary.html

 4. Nuk eshte ka shkruajtur:

  Unë nuk dua të them se të gjitha fetë dhe besimi janë të pakuptimta shkrirje të pastër popullore. Njeriu në rrjedhën e evolucionit duket se ka nevojë për udhëheqës dhe perëndi mbi ta. Kjo e bën jetën shumë më të lehtë dhe më të durueshme.
  a) Mund të trokisni veten në kraharor që jeni të përfshirë në mënyrë hyjnore, aq të rëndësishme
  b) Nuk duhet të bësh gjithçka vetë dhe nuk duhet të bësh përgjegjësi ose pjesërisht, sepse Zoti thotë këtë dhe atë ... kështu që unë e bëj edhe këtë, edhe pa menduar apo duke marrë parasysh njerëzit e tjerë dhe duke besuar
  c) Mund të ushtroni fuqi nën a) dhe b) duke menduar dhe duke thënë se besimi juaj është më i rëndësishmi dhe se motra, buda, indra, brama, engjëjt e rinj, apo edhe Sinterklaas keni thënë këtë apo atë për ta bërë këtë, ku "kjo apo ajo" është kryesisht shtypja e njerëzve të tjerë, falë besime dhe popuj të tjerë.

  Po, do të doja të kisha pak më shumë ...

  Mendoni për veten tuaj, merrni vetë përgjegjësinë dhe bëni gjërat vetë, formoni jetën tuaj, drejtojeni jetën tuaj, HO POR !!!!

  Me këtë një vit të lumtur dhe të përgjegjshëm të ri dëshiruar. Por ju doni të besoni, ose besoni sepse të gjithë besojnë se viti i ri fillon në 1 Jan. ???? ???? ????

 5. Nuk eshte ka shkruajtur:

  off: https://www.lucistrust.org/nl

  "Lucis Trust është dedikuar dhe themeluar për një mënyrë të re dhe më të mirë të jetës për të gjithë në botë bazuar në përmbushjen e planit hyjnor për njerëzimin. Aktivitetet e tij edukative promovojnë njohjen dhe praktikimin e parimeve dhe vlerave shpirtërore në të cilat një shoqëri e një bote të qëndrueshme dhe të ndërvarur mund .... "

  Kur lexova ose dëgjova këtë lloj metafizike të rrahur (Lexo: drivel unnatural) Unë tashmë kam ngrënë dhe dehur (siç quhet). (Mania vërtetë).

  Shiko komentin tim të mëparshëm 2 Janar 2017 në 13: 10

  Zodiaku është një konstelacion i rastësishëm (stand and / or coalescing) i yjeve. Ky njeri duhet t'i japë atij një rëndësi të veçantë gjatë kohës që duhet ta njohë njeriun. Sigurisht! Ka natyrisht arsyetimi i nevojshëm, parashikimet e shumta të dëshirave dhe frikave të njerëzimit. Por për të marrë "urtësinë" e nevojshme nga ajo nuk është vetëm e gabuar, por edhe e rrezikshme.
  Waarom;
  Pse?
  Çka atëherë?

  Përgjigja e këtyre tri pyetjeve të fundit është se në vend që të jesh në veten tënde (përgjegjësia, përvoja jete ose mençuria që e njihni), po e kërkon atë jashtë vetes.

  P.sh. "Keqtrajt" është në njeriun dhe jo jashtë FORUMIT !!!
  Dhe të gjithë mund ta kontrollojnë këtë për veten e tyre - në qarqe të vogla ose të mëdha.

 6. Nuk eshte ka shkruajtur:

  Unë ende e njoh njerëzit që kishin përdorur për të prerë flokët e vajzave në rininë time, për të fituar pushtet mbi ta, të cilët i vendosën kartat e Tarotit me shumë zhurmë për të bërë një përshtypje në shpirtrat "e thjeshta" e kështu me radhë. ... derisa xhelozia, urrejtja dhe më vonë në jetë, zilia dhe madje edhe vetëvrasja.

 7. Nuk eshte ka shkruajtur:

  Përfundimisht, nuk dua të them se nuk ka më shumë midis Qiellit dhe Tokës, por me gjithë sinqeritetin në të gjithë ndershmërinë dhe në të gjitha bursat duhet të shqyrtohet nga ju vetë se çka është e vërtetë, gjë që nuk është e vërtetë.

  ps The trap është se ajo që ju besoni ose doni të besoni do të bëhet përfundimisht e vërtetë për ju. Mirë dhe e keqe, e vërtetë dhe jo e vërtetë. Kjo quhet në gjuhën e Profesionistit tonë (Angli dhe SHBA (respektimi i Izraelit), duke e përmirësuar profecinë.

  Ata që i kanë numëruar të gjitha lotë të gënjeshtrës, do të dalin me numrin 6 'djallëzor'.
  Për fat të mirë, në matematikë ky është një numër i ashtuquajtur i përsosur. (Huddled) hahaha hahaha ????

 8. Arend Zeevat ka shkruajtur:

  Artikull fantastik Martin dhe shkruar shumë qartë. Duke vepruar kështu, ju jeni me të vërtetë një çështje shumë reale në lidhje me ndryshimin e realitetit që po ndodh aktualisht. Kjo temë gjithashtu më ka intriguar për një kohë të gjatë dhe gjithashtu i është kushtuar një vëmendje e madhe artikujve dhe librit tim "Skllavërimi i dëgjueshëm ose zotërimi i shërbimit". Me lindjen e shkencës të orientuar materialisht dhe racional / analitik, ka dalë edhe mendimi mekanik, i cili ka ndryshuar në të menduarit e kompjuterit dixhital.

  Disa vjet më parë, unë pata ide në lidhje me Sir Martin Rees në internet. Ai është profesor i astronomisë në Universitetin e Kembrixhit dhe anëtar i Shoqërisë Mbretërore, një klub shkencor mjaft elitar, i cili ka shumë ndikim. Rees sugjeroi idenë e mundësisë që ne të jetojmë në një simulim gjigant kompjuteri dhe njeriu në të vetëm një softuer të programueshëm.

  Shih: https://www.youtube.com/watch?v=uxihn3U2kV4

  Kjo sigurisht është një mënyrë e çuditshme e të menduarit të dëshiruar të të ashtuquajturve eprorëve në këtë botë. Shumë filma tashmë janë bërë në këtë temë, për të cilën kam parë Vanilla Sky dhe Kati i Trembëdhjetë. Veçanërisht kjo e fundit është shumë interesante, sepse ajo ka të bëjë me një simulim në një simulim, në një simulim tjetër. Disa prej qenieve që jetojnë në simulim mund të marrin mbi trupat e njerëzve në simulimet e tjera dhe të luajnë lojën e tyre në atë simulim. Simulimet e ndryshme ndodhin në korniza të ndryshme kohore. Rekomandohet lartë.

  Shih: https://www.youtube.com/watch?v=dtYdZkPmFoU

  Por kjo temë është paraqitur në mënyrë të tillë nga shkencëtarët e zhgënjyer, bankierët dhe psikopatet e tjera në pushtet kanë natyrisht çdo gjë që ka të bëjë me faktin se dikush dëshiron ta vendosë vetëdijen tonë në atë burg virtual. Ndoshta ata do të kenë sukses në një pjesë të njerëzimit, por kurrë në të gjithë njerëzimin!

 9. Diewer ka shkruajtur:

  Në këtë temë (dhe 'përtej' ...):

  Duke pretenduar fuqinë tuaj - video super e mirë: https://www.youtube.com/watch?v=3VsfY6BbRhI

  Për më shumë video nga Doug Michael (dhe Endall Beall) shikoni: https://www.youtube.com/channel/UCfNQiITO_2w0QXUPYbJ0Lnw

 10. Diewer ka shkruajtur:

  Një tjetër: Gënjeshtra e Homogjenizimit Shpirtëror: https://www.youtube.com/watch?v=EoGciiPITy4

 11. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Unë vetëm shoh në msn.com: "Rituali i përgjakshëm për fëmijën Janet"
  "Foshnja janet jackson i nënshtrohet ritualeve"
  Nesër, eksperti i Gematria Zachary Hubbard do ta diskutojë atë, mendoj.

 12. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Një i ashtuquajtur 'krishter ortodoks' (që është sot si një i krishterë)
  na tregoni se si është Sataniku Disney.

 13. Averroes ka shkruajtur:

  Një kapitull i nënvizuar në vdekjen e JFK: NWO dhe Permindex

  "Permindex, gjithashtu i referuar si Ekspozita Industriale e Përhershme ose Ekspozita të Përhershme Industriale, ishte një organizatë tregtare me seli në Basel, Zvicër.

  Biznesmeni Clay Shaw, kreu i International Trade Mart në New Orleans, përfaqësoi Shtetet e Bashkuara në bordin e drejtorëve për Permindeks.

  Studiuesi italian Michele Metta argumentoi, mbi bazën e dokumenteve, rolin themelor në Permindex të dy njerëzve të afërt me Licio Gellin, "zotin e nderuar" të P2-it masonik.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Permindex

 14. Averroes ka shkruajtur:

  Një video që u shtyp për një kohë të gjatë dhe nuk mund të gjendet me anë të motorëve të kërkimit të rregullt duke përdorur algoritma të NSA. Me një arsye:

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër