Interneti, pema e njohurisë, Apple dhe jeta e përjetshme

paraqitur në FILOZOFIK by në 3 Qershor 2017 3 Comments

Nicholas Copernicus shkroi sipas historisë sonë në 1543 pas Krishtit se Dielli ishte qendra e sistemit tonë diellor dhe se toka ishte vetëm një planet që qarkullonte rreth diellit. Kjo ide ishte kaq tronditëse në kohën kur ai vonoi shkrimin e veprës së tij të madhe astronomike dhe miqtë e tij nuk paguan për shtypin deri Koperniku ishte në shtratin e vdekjes.

Por ae dini se ajo që zbuloi Nicholas Koperniku ishte i njohur shumë më herët? Nuk ka? As unë, derisa lexova një libër nga Zecharia Sitchin me titullin 'Planet 12e. Sitchin shpjegon në këtë libër se ka shkrime arabo-hebraisht nga misticizmi i kabalës nga një periudhë siç janë vitet 150 për Kopernikun. Megjithatë, këto shkrime u bazuan përsëri në një burim tjetër, domethënë 'Zohar' ("shkrimi i Splendorit"). Ky shkrim fillon nga shekulli 3 i rabin Hamnuna. 'Zohar' thotë: "E gjithë Toka rrotullohet rreth boshtit të saj si një sferë. Nëse një pjesë ndahet poshtë, pjesa tjetër pike lart. Nëse është dritë nga njëra anë, është e errët në anën tjetër. Pastaj është dita në anën e dritës dhe natën në anën e errët ". E pra, asgjë e re për ju dhe mua. Por historia jonë tregon se Koperniku vetëm guxoi ta publikonte atë në shtratin e tij të vdekjes. Ishte atëherë revolucionar.

A e dini se fjala 'Kaballah' fjalë për fjalë do të thotë 'atë që është marrë'? A mund të jetë edhe ajo që është shkruar në 'Zohar'? Sitchin tregon në librat e tij se pllakat sumeriane të argjilës tashmë tregojnë një njohuri të jashtëzakonshme astrologjike. Kjo në një kohë shumë të largët para Krishtit, për Grekët dhe Egjiptasit. Nuk ishte deri në 1601 se Galileo zbuloi katër hënat më të mëdha të Jupiterit. Kjo ishte njohur për Galileun nga Sumerët për mijëra vjet. Tani dihet se Jupiter 63 ka satelitë natyrore, por satelitët me të vërtetë të rëndësishëm (hënat) tani njihen si katër Mane Galilean: Io, Evropë, Ganymede en Callisto.

Sitchin gjithashtu shpjegon se si ne tani e dimë se yjet mund të implode në masë të tyre të rritur. një shtyp është faza përfundimtare e një ylli me një masë rreth masave diellore 10. Ka shumë lloje të ndryshme siç shpjegohet wikipedia. Pulsari i parë u zbulua në gusht 1967.

Zecharia Sitchin e kaloi jetën duke studiuar pllakat sumeriane të argjilës. Këto janë shkrime të 4000 para Krishtit (në epokën tonë aq gjatë 6000 vite më parë). Sipas pllakave sumeriane, toka do të kishte origjinën nga përplasja e planetit Tiamat dhe një hënë e një planeti që kishte humbur nga ylli i simuluar (pulsar). Ky planet i fundit është emëruar nga Sumerët me emrin Nibiru.

Sitchin është shumë kritikuar dhe sipas disa, ai do të ishte një mashtrim ose një Mason i rangut të lartë. Fotografia që përdoret shpesh për këtë është shumë e paqartë për të njohur Sitchinin. Për një kohë të gjatë unë kam lënë hulumtimin e Sitchin në raft për këtë arsye. Derisa të kundërshtoj artikujt e Wes Penre bumped. Për shkak të kësaj unë kam qenë i motivuar të zhytem në të përsëri. Hera e parë që lexova një libër nga Sitchin, isha plotësisht i befasuar. Papritur më bëri të kuptoj gjërat që kisha gjetur gjithmonë të pazakontë gjatë edukimit tim të krishterë. Në këtë mënyrë ju kuptoni papritur shumë më mirë se ajo që kundërshton Perëndinë nga Dhiata e Vjetër ishte një karakter mizor i madh dhe në të njëjtën kohë u përshkrua si i dashur. Pllakat argjile shpjegojnë këtë shumë qartë. Termi "zot" papritmas u bë një emër kolektiv për të gjithë njerëzit e ndryshëm me karaktere të ndryshme. Artisti i veshur me kabare, tani i ndjerë, Bram Vermeulen ka pasur një moment të ngjashëm 'Eureka', siç tregohet në performancën më poshtë, të cilën ai i kushtoi tërësisht kësaj teme. Bram mund të ketë bërë disa gabime në këtë shfaqje; të tilla si supozimi se nuk ka falsifikim të historisë në ditët e sotme dhe se për këtë arsye tabletat e balte duhet të jenë të drejta 100%. Wes Penre vjen përsëri rreth qosheve. Ai shpjegon se si partia në pushtet e asaj kohe ndoshta solli desinfo të ngjashme në botë; përzierja e së vërtetës me gënjeshtrat që vënë rendin e vendosur në një dritë pozitive. Sidoqoftë, është mirë të kesh parë për herë të parë shfaqjen e Bram Vermeulen (lexo më vonë).

Sipas pllakave sumeriane, toka do të kishte origjinën nga përplasja e planetit Tiamat dhe një planeti që kishte humbur nga ylli i simuluar (pulsar). Ky planet i fundit është emëruar nga Sumerët me emrin Nibiru. Orbita e diellit dhe planetet e tjera ndryshuan kursin Nibiru. Në grafikun e mësipërm (shënim rotacionin) është Sun me emrin sumeriane Apsu, Mercury me emrin sumeriane Mummu, Venus dhe Marsi me emrat sumeriane Lahamu dhe Lahmu. Jupiteri dhe Saturni janë Kishar dhe Anshar. Urani dhe Neptuni qenë Anu dhe Nudimudi. Dy të fundit janë zbuluar vetëm në 1781 dhe 1846 përkatësisht. Sitchin shpjegon se (sipas tabletave të argjilës) Nibiru u tërhoq në një orbitë eliptike. Dyshimi im është se pulsari ende luan një rol në tërheqjen e Nibiru, përndryshe Nibiru mund të mos ketë marrë një punë, por do të kishte udhëtuar pas një tërheqjeje një herë. Fotografia më poshtë tregon se si duhet ta imagjinoni këtë.

Tabletat e argjilës shpjegojnë se si në një seri goditjesh mes 1-it të hënës së Nibirus dhe planetit Tiamat, një gjysma e planetit Tiamat u pluhur dhe formoi rripin Asteroid. Pjesa tjetër e planetit erdhi përmes një sërë goditjesh në një orbitë tjetër dhe formoi tokën. Një nga hënat që fillimisht i përkisnin Nibiru u tërhoq në orbitë rreth tokës dhe tani formon hënën tonë sipas pllakave të argjilës. Planeti Tiamet kështu u zhduk nga harta kozmike. Sipas tabletave të argjilës, planeti Mars do të kishte patur një atmosferë edhe më parë dhe do të ishte plotësisht i banueshëm. Në të vërtetë, planeti do të ishte i banuar nga Annunaki. Kush? Annunaki; njerëzit që do të jetojnë në planetin Nibiru.

Bram Vermeulen shpjegon në videon më lart se si mund ta shihni atë Annunaki. Në të vërtetë, ata ishin gjigantë nga Bibla dhe shkrimet që mund të gjenden edhe në fetë e tjera të mëdha botërore. Fjala Nefilim ishte për Sitchin, madje edhe arsyeja për punën e jetës së tij. Si një djalë 7, ai e pyeti kuptimin e fjalës Nefilim në shkollë. Ai e kishte shikuar atë në shtëpi në librat e babait të tij dhe i tha mësuesit se ai do të thotë "ata që erdhën nga lart". Ai mori dënimin për këtë. Fakti që nuk mund të kritikosh asgjë dhe të ndëshkohet për të është ndoshta nxitja më e mirë për të arritur atje thjesht shkoni në të. Përmes viteve të studimit të tabletave sumeriane të balta u bë e qartë se fjala Nefilim në fakt i korrespondon 'njerëzve' që jetonin në planetin Nibiru. Bram Vermeulen shpjegon se si ata vendosën që donin t'i bënin njerëzit të shërbenin si skllevër. "Le të bëjmë njerëzit në imazhin tonë", është libri i parë në vargun 1 të Zanafillës 26.

Gjithkush që ka mësuar pak për zhvillimet në teknologjinë nano-teknologjike dhe inteligjencën artificiale, ku përfshihen kompanitë si Google, Microsoft, IBM, etj, tani mund të dijnë se këto kompani investojnë miliarda në transhumanizëm. Unë kam kushtuar tashmë disa artikuj për këtë. Lexo për shembull ky artikull për një kuptim bazë të asaj që është. Nëse gërmoni në këtë temë, do të zbuloni se Annunaki i asaj kohe në të vërtetë shkoi më tej se ne tani jemi në një nivel teknologjik. Ne jemi gati të rindërtojmë njerëzit përmes nanoteknologjisë. njerëzit Immortality si CEO Ray Kurzweil Google duke menduar për të arritur 2045 duke zëvendësuar qelizat biologjike në trupin tonë duke realizuar versionin e përmirësuar e qelizave të prodhimit nanotechnological, ky efekt do të jetë. Annunaki pretendonte se kishte këtë pavdekësi. Kjo ishte dija se Adami dhe Eva nuk u lejuan të hynin në kopshtin e Edenit (atë gjykatë - zona - që ekzistonte në të vërtetë sipas pllakave të argjilës). Por Annunaki ishte gjithashtu gati për të ndërtuar qenie hibride. Ata bënë të gjitha llojet e kryqëzimeve midis llojeve të ndryshme të kafshëve që ndodhin në tokë. Në të, hulumtimi nga Erich von Däniken tregon dëshmi shumë interesante të mbetjeve hibride të gjetura. Annunaki do ta kishte ndërtuar njeriun si një kryqëzim hibrid midis një specieje që tashmë jetonte në tokë dhe në vetvete. Nëse shikoni shfaqjen e Bram Vermeulen, ai jep përshtypjen se është një kryq në mes të manaap (homo erectus) dhe Annunaki, por ju studioni kërkimin e Wes Penre (këtu nga pag. 191), atëherë ju zbuloni se ai ndoshta supozon se ka pasur një kryq në mes personit tashmë shumë më inteligjent dhe Annunaki. Sipas përfundimeve të hulumtimit të tij, ADN-ja njerëzore ishte, si të thuash, zvogëluar nga 12 në 2-strikte. Annunaki e ndërtoi racën njerëzore siç jemi sot, përmes ngërçit gjenetik siç e njohim sot nga teknologjia nano.

Tani duhet të mendojmë shumë për këtë dhe për këtë arsye do të hyj thellë në këtë temë në artikujt e mëvonshëm. Siç e dini, unë kam folur shumë për 'realitetin' tonë, duke qenë një lloj i matricës, siç paraqitet në mënyrë të arsyeshme në trilogjin e filmit Matrix. Unë dua t'ju tregoj se si njeriu i poshtëm në të vërtetë jeton në këtë matricë dhe si është ndërtuar nga i njëjti Annunaki; se si ne kemi, si të thuash, një funksion firewall ndërtuar në bio-kompjuterët tanë (trupi i njeriut, si përmes nano-teknologjike kryq në mes të Annunaki dhe burri shumë më inteligjent dhe shumë më i aftë, erdhi në ekzistencë); një funksion firewall që na mban në një frekuencë specifike (si një modulator). Më lejoni ta them në një mënyrë tjetër: perceptimi ynë i 'realitetit' është aq i kufizuar saqë ne mund të vëzhgojmë vetëm një spektër të vogël të asaj që ekziston; të tilla si një radio ose televizor mund të marrin kanale të shumëfishta në qoftë se ju vetëm ktheni çelësin. Ne jemi, siç ndodhi, në kanalin 1, kështu që nuk mund të dëgjojmë apo të shohim pjesën tjetër. Ky funksion firewall u realizua nga 1 i atij Annunaki, i cili është i njohur në tableta argjilore si Enki. Ne e njohim më mirë nën emrin Lucifer (gjarpri). Enki po punon aktualisht për të ushqyer mollën (mendoj për markën Apple) të pemës së "njohjes së së mirës dhe të keqes" tek njerëzit nëpërmjet internetit, për të joshur njerëzit në webin global (www) që kompanitë si Google dhe Facebook dhe dikush si Elon Musk (nga Tesla, Space X dhe Neuralink) dëshiron të lidhë trurin dhe trupin tonë më vonë. Ata së shpejti do të na prezantojnë me suxhuk të "pavdekësisë" të Annunaki ("zotat"), nëpërmjet nano-teknologjisë (transhumanizëm), me të cilën ne mund të bëhemi si ata. Ne pastaj duhet të marrim një kafshatë nga "frutat" që na ofrojnë; ne duhet, si të thuash, të marrim një kafshatë të nanoteknologjisë dhe ta lejojmë atë në trupin tonë. Me këtë teknologji ata na varin në web-in e ri (matricën e re), e cila na mban më larg nga 'vetëdija' se kush jemi me të vërtetë. Mirë se vini në burgu shpirtëror e Enki, Luciferit, zot i rendit të ri botëror (që në fakt është rendi botëror i lashtë i Enki).

Nëse e ndiqni të gjithë dhe e keni parë seriozisht atë, së shpejti do të zbuloni se jeta nuk është aspak dëshpëruese. Pastaj duket të ketë vetëm 'shpresë'. Asnjë 'shpresë e Obamës' ose 'Nuk ka shpresë' të ngjitësve të ylberit të rrymave të krishtera, nuk ka një zgjidhje reale. Do të kthehem në atë në një artikull të ri. Procesi i kafshimit të parë.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (3)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. info vital ka shkruajtur:

  Megjithatë, një artikull tjetër i mirë. Sigurisht një arsye për të vazhduar t'ju mbështesë financiarisht.
  Nuk jam ende plotësisht i bindur se Zechariah Sitchin është plotësisht i besueshëm si një burim informacioni.
  E kisha kthyer shpinën në atë histori Niburu. Por kjo kishte të bënte me Corey Goode dhe David
  Wilcock. Corey pohoi se ishte një histori e rreme. Por tani Corey Goode duket të jetë vetë dezinformues.

  Nuk isha mirë për këtë. E gjithë kjo dukej aq shpresëdhënëse. Por ai është demaskuar nga
  Bill Rian i Projektit Avalon. Bill Rain është, sipas mendimit tim, një gazetar i vërtetë investigativ. Ai nuk është gazetar, por nuk është as Martin. Ose ndoshta e bën këtë. Së fundmi, bëni atë që shumica e gazetarëve nuk guxojnë të bëjnë. Kjo është, për të kryer hulumtime të vërteta dhe të ndershme dhe për të botuar në lidhje me të.

  https://youtu.be/qApt0XhbS0E

  Unë jam shumë kurioz për artikujt tuaj të ardhshëm rreth Niburu.

  Njerëzit që e lexojnë këtë mbështesin Martin financiarisht. Është me të vërtetë e rëndësishme që gazetarët e vërtetë investigativë të mund të vazhdojnë me punën e tyre. Ata janë shansi i vetëm që nuk kemi për t'u udhëhequr nga desinformantët. Këto të fundit janë të mjaftueshme.

 2. vigjilent ka shkruajtur:

  Ata janë në rrugën e tyre për ta degraduar njeriun në një nën-njerëzor të përhershëm nga UA. Një burg digjital dhe jetësor brenda të cilit nën-njeriu vazhdimisht do të hyjë në një realitet simulues. Një botë e re 'pengje' për qëllim që t'i ofrojë njeriut të përmirësuar përvojën që të jetë i lirë duke i varur në re të (drogës së përjetshme).

 3. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Nibiru:

  Adidas Nemeziz !?

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër