Gjithkush në të ardhmen është një lidhje truri me internetin

paraqitur në FILOZOFIK by në 26 Maj 2015 12 Comments

implant nano-truritTë gjitha korporatat e mëdha në botë duket se po investojnë shumë në lidhjen e trurit të njeriut me internetin. Tashmë në 2013 kam raportuar se CEO i Google, Scott Huffman, deklaroi se në 2018 të gjithë do të kenë një çip në kokën e tyre (shih këtu). Lexuesi mesatar i moshës 40 plus mund të kujtojë ende një fëmijëri në të cilën ende nuk ekzistojnë telefona mobil. I njëjti brez tani sheh që fëmijët e saj dërgojnë appjes tek miqtë dhe të dashurat çdo orë dhe në mënyrë aktive shtypin 'instagram' dhe media sociale. Përveç kësaj, ata gjithashtu ulen online gjatë gjithë ditës dhe kështu japin "shembullin e mirë". Nëse nuk bashkoheni, nuk i përkisni më. Dhurata më e dashur për ditëlindjen e fëmijëve është tani edhe një i-Phone.

Nëse shohim zhvillimin eksponencial të progresit teknologjik siç shpjegohet nga Ray Kurzweil - filozof, shef transhumanist dhe teknik në Google (shih këtu) - prandaj është shumë e mundshme që brenda pak vitesh ne do të kemi teknologjinë për të qenë gjithmonë në internet. Ajo (tashmë ka përfunduar) Projekti i qelqit të Google kështu ka qenë vetëm një fazë e ndërmjetme dhe vetëm një hije e asaj që është teknologjikisht e mundur në të ardhmen e afërt.

Çfarë duhet të imagjinojmë se truri i njeriut varet në internet? Pse apo si do ta pranojë kjo gjeneratë në rritje e fëmijëve?

Për të filluar, është e dobishme që të zhbëhet thellësisht në teknologjinë nano. Me nanoteknologji mund të ndryshohet çdo molekulë. Dhe për shkak se ata kanë arritur pikën që ADN-ja e plotë njerëzore është hartuar, mund të thuash gjithashtu - siç thotë Ray Kurzweil - se e gjithë qeniet njerëzore mund të riprodhohen. Kjo sigurisht është ende një rrugë e gjatë për të shkuar, por ne gjithashtu duhet të kuptojmë se rritja teknologjike gjithmonë në mënyrë eksponenciale. Për momentin, për shembull, një e tërë tashmë mund të bëhet në Universitetin e Eindhovenit le linja të rritet regrowth përmes kësaj nanoteknologjie. Nëse shohim ADN-në njerëzore, mund të përfundojmë pas analizave të plota se harta higjienike e njeriut ruhet në ADN-në tonë si një lloj pakete informacioni ose një bazë të dhënash informacioni. Ray Kurzweil thotë se shkenca natyrore po bëhet gjithnjë e më shumë shkenca kompjuterike. Zhvillimet në fushën e nanoteknologjisë sigurojnë që njerëzit si Ray Kurzweil me siguri mund të pretendojnë se mund të ndërtojnë njeri pas një kohe të shkurtër. Në fund të fundit, nëse ADN-ja njerëzore mund të rindërtohet me nanoteknologji, atëherë në fakt i gjithë trupi i njeriut mund të riprodhohet gjithashtu. Ka shumë të ngjarë që është edhe qëllimi i tij Google X projekti. "Transcendenca" e Hollivudit jep një ilustrim të bukur për këtë. Ray Kurzweil vetë thotë se njeriu mund të rindërtohet në 2045 dhe kështu të përjetësohet (shih këtu).

Nanoteknologjia do të ofrojë zgjidhje në të ardhmen e afërt për të siguruar që receptorët në trurin tonë të kenë 'modeme të formatit nano'; ashtu si smartphone juaj tani ka një modem për të komunikuar me rrjetin G4 ose rrjetin tuaj WiFi, qelizat e trurit do të kenë gjithashtu një modem hiper të vogël. Filmi që ju këtu mund të shihni është tashmë një paralajmërues i kësaj. Nëse receptorët në trurin tuaj janë të lidhur në internet, do të jetë mjaft e lehtë për të marrë kapacitet shtesë (në kthim) në re. Në këtë mënyrë mund të përdorni kapacitet shtesë të kujtesës dhe të gjitha të dhënat që Google ka në serverat e saj (në internet) do të jenë direkt të arritshëm nga truri. Ne pastaj bëhemi drejtimin e superkompjuterëve, sepse gjithçka që tani duhet të prekim një ekran, ne mund të marrim menjëherë nga interneti me mendimet tona. Filloni zgjedhjen e emrit (android) për të kuptuar sistemin operativ të telefonit tuaj të mençur? Vizualizimi i të dhënave më pas nuk do të duhet të kalojë nëpër një ekran ose në të gjitha përmes syrit tuaj të syve. Jo, kjo mund të transferohet drejtpërdrejt në atë pjesë të trurit tuaj ku vizualizimi zhvillohet, në mënyrë që të shihni imazhet e gjalla. Google padyshim do të sigurojë një ndërfaqe të trurit që siguron që ju ende mund të përdorni ato sy të modës së vjetër dhe imazhet e ngarkuara nuk do të mbizotërojnë vëzhgimet e syve.

Natyrisht, ky zhvillim do të prezantohet para së gjithash në bazë të përparësive që ofron kjo në fushën e aplikimeve mjekësore. Kështu do Pacientët e Parkinsonit përfitojnë nga zhvillimet dhe me sa duket Google është deri atëherë e gatshme të rindërtojë plotësisht qelizat e trurit dhe receptorët në bazë të nano-teknologjisë. Superkompjutuesit nga Google vetë do të jenë ndoshta gjithashtu të përbëra nga qeliza sintetike nano-truri. Megjithatë, unë nuk dua të stimuloj shumë imagjinatën tënde.

Për të filluar, korporatat e mëdha do të ofrojnë zgjidhje kundër sëmundjeve. Në një smartphone tashmë mund të gjesh aplikacione që monitorojnë shëndetin tënd. Për shembull, shkalla e zemrës mund të matet në Samsung Galaxy Note 4 dhe një tregues shëndetësor jepet. Kjo do të thotë të përdorësh për të. Brenda një viti e një viti gjithnjë e më shumë njerëz do të ecin me një smartwatch dhe në të ardhmen e afërt ne mund të blejmë wristbands ose watches që zbulojnë sëmundje. Për këtë ju do të duhet të keni disa nanoteknologji në qarkullimin tuaj të gjakut dhe në atë kohë ju do t'i lini përfitimet më të mëdha se rreziqet. Kompanitë e sigurimeve dhe politikanët mund të luajnë një rol të detyrueshëm. Nanoteknologjia do të ofrojë zgjidhje kundër kancerit dhe sëmundjeve të tjera të rënda; Natyrisht, nano-teknologjia nuk do të përdoret për të riprogramuar qelizat e kancerit, por për të ofruar ilaçe (shih këtu), në mënyrë që 'Big Pharma' të mund të mbajë industritë e saj miliarda që konkurrojnë. Nano-bots do të zbulojnë sëmundje dhe do t'i kalojnë ato në rripin e dorës ose smartwatch-in tuaj. Gadgets, lojëra të realitetit virtual dhe aplikacione mjekësore do të lejojnë që gjeneratat e reja të mësohen me pranimin e nanoteknologjisë në trupin tonë. Hapja drejt sjelljes së trurit në internet nuk është më e madhe. Njerëzit më të moshuar mes nesh do të kullojnë kokën e tyre, por të rinjtë do të joshen dhe presioni i grupit do të japë shtytjen e fundit. Gjithashtu shikoni videon më poshtë dhe paralajmërohuni.

Lista e lidhjeve burimore: understandingnano.com, singularityhub.com, wikipedia

Etiketa: , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (12)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. loveulongtime ka shkruajtur:

  Nanopartikalet magnetike nga ndotja në ajër të hapur që shkaktojnë pothuajse të gjitha sëmundjet pikërisht sepse ato mund të arrijnë në tru dhe të gjitha organet janë të nevojshme si një mjet transferimi për të marrë nanobots në trupin e gjithsecilit. Pa këto ndotje të ajrit magnetik, të gjitha këto teknika nuk mund të kryhen në një shkallë të madhe.

  Për këtë arsye, zgjidhja e lëndës së grimcave nga kapitalizmi është pluhuri ultrafine. Dhe për këtë katalizatorët në trafikun dhe industrinë janë instrumentet më të rëndësishme.

  https://schafderenteaf.wordpress.com/2015/04/06/oplossing-van-het-kapitalisme-voor-fijnstof-ultrafijnstof/

  • ZerotheHero ka shkruajtur:

   Ik vind het incorrect om te zeggen dat fijnstof het ultieme antwoord is op alle ziektes en dus de rest achterwege gelaten kan worden. Het is een factor van velen. Martin schrijft over ziektes alsof hij gelooft in het statische genenpoel verhaal en dat gezondheid of ziek worden een kwestie is van de genenloterij winnen. Alle ziektes zijn te genezen en te voorkomen. Wat mensen alleen moeten begrijpen is dat blanke mensen simpelweg een gedegenereerde tak zijn van de mensheid, maar let op de rest van de mensen komen er rap achteraan. Daarbovenop komt ook nog misvoeding/ondervoeding, te veel stress, toxische invloeden( fijnstof bijv) en straling. Dat zijn zo’n beetje alle oorzaken mits ik er niet een gemist heb. Het uitsluiten van die factoren zorgt ervoor dat de meeste kwaaltjes of ziektes uitgesloten worden. Enige reden kan dan zijn degeneratie dus een gecorrumpeerde genenpoel. In de natuur betekent dat je waarschijnlijk zwakker bent dan de rest en via natuurlijke selectie niet zal overleven. Wij hebben dit uitgesloten omdat al het menselijk leven gered moet worden, maar hierdoor overleven wel zwakkere genen. Alle hevige gedegenereerde mensen zouden dus niet meer mogen voortplanten net als mensen met down syndrome. Dat kan hard klinken, maar in de natuur wordt daar niet over geschroomd. Het belang van de soort voor het belang van de genetisch zwakkere. Nou ben ik geen nazi hoor. Wat mij betreft zouden alle “blanke” volkeren van de aarde moeten vallen en alleen de donkere natuurvolkeren mogen nog blijven. Eigenlijk zoals het begon. Tevens kan degeneratie voorkomen worden door zo natuurlijk mogelijk te leven. Er is geen geneesmiddel voor the common cold zeggen ze. Waarom wordt ik dan nooit meer verkouden sinds ik mijn voedingspatroon heb verandert? Het is in de westerse wereld een cultureel iets geworden om jezelf te verwaarlozen vanuit de nihilistische misleidde aanname dat gezondheid niet mogelijk is en voeding geen verband houdt daarmee. Dat is iig niet mijn ervaring. Sombere, depressieve klachten zijn eveneens weg al moet ik wel die nieuw verkregen homeostase goed onderhouden. Punt is dat het gezondheids probleem mogelijk ook een van de gefabriceerde problemen is die de globalisten hebben gecreeerd. Wat als ze op een gegeven moment biologische producten verplicht maken? Wie heeft daar dan profijt van? de bevolking omdat ze gezonder wordt? Of de globalisten omdat hun bedrijven het licht gezien hebben en alles biologisch produceren zodat de mensen gezonder zijn en zodat de ondermijnde overheden die samenwerken met de globalistische voedingsproducenten nu alle macht over alle voedings productie hebben. Hoe dit past in het West vs Oost valse paradigma is te zien doordat rusland gmos weigerd en mcD op de huid zit. Wie zullen de mensen die zich bezighouden met gezondheid en bang zijn dat de complete voedingsproductie genetisch gemodificeerd zal worden nu prefereren? Juist. Mensen vergeten dat de globalisten werken via problem reaction solution. Vertel mij is wat voor een solution is een communistische politie staat waarvoor al het voedsel genetisch gemodificeerd is( needless to say het monsanto gedoe is een spook verhaal, geloof je nou echt dat ze zo dom zouden zijn om de mensheid te vernietigen?)? Geen solution dus. Mensen worden bang gemaakt, maar grote kans dat er heel veel oplossingen geboden zullen worden op gezondheidsgebied om je de nwo te laten accepteren. Alhoewel tot in hoeverre zij daar baat bij hebben.

   • loveulongtime ka shkruajtur:

    "Njerëzit e bardhë janë thjesht një degë e degjeneruar e njerëzimit, por i kushtojnë vëmendje pjesës tjetër të popullit". Gara e bardhë është e ekspozuar ndaj ndotjes shumë më të gjatë se njerëzit në Azi, Afrikë dhe Amerikën e Jugut. Në Azi dhe Afrikë, ndotja ka qenë vetëm një fakt në vitet e fundit. Degjenerimi gjithashtu do të bëhet i dukshëm atje.

  • Nemesi ka shkruajtur:

   mendje online
   ndjenja offline

 2. Chriszebis ka shkruajtur:

  Për mua, njerëzit tashmë janë të lidhura me WorldWideWeb përkatësisht përmes 'smart'phone e tyre, njerëzit nuk mund të bëjë pa.
  Ju mund t'i shihni ata të varur në shtrat në mbrëmje me ipad, telefon, laptopë në xhiron tuaj sikur të ishin pasardhësit e tyre dhe sigurisht televizori! Dhe njerëzit që takoni në rrugë janë në një nxitim dhe / ose janë të zënë me telefonin e tyre.
  Megjithatë, qesharake që ju thoni për të ftohtët e të ushqyerit Zerotothehero wbt, në punën time në punë ka shumë që pothuajse kronike dhe pastaj telefononi, mirë është pjesë e saj. Ashtu si ai person mesatar rrëshqet gjithçka, i përket moshës, me plakjen. Dhe përderisa ata nuk janë ende 40.

  Njerëzimi në rënien e saj të plotë, gjithnjë e më shumë bëhet i dobët dhe mbetet idiot.
  Në fund të fundit, një person është ai që ha

  Kolegë të ulur pranë meje dreka e tij brenda, nuk ka ide se çfarë është, por vjen nga fryerja.

 3. Nemesi ka shkruajtur:

  Në kulturën kineze (megjithëse "kultura e vjetër", por traditat janë të vështira) ishte dhe është ushqim = mjekësi
  dhe ilaçi = ushqim.

  Mendoj se shumë prej sëmundjeve tona perëndimore vijnë nga ushqimi, ajri dhe stërvitja e keqe, në krye të qindra vjetëve të degjenerimit që kalojnë nëpër gjenet në riprodhim. Është gjithashtu e njohur se përvojat e jetës mund të kalohen nëpërmjet riprodhimit (madje edhe nëpërmjet ADN-së). Cf. për të mësuar muzikën, intelektin, mirë apo të keq. forcë, shpejtësi etj.

  Përveç kësaj, njeriu është një majmun i veçantë, i drejtë, shumë truri (shumë?) Etj. Gjërat që ende nuk janë zhvilluar.

  Dhe e fundit, por jo më pak emocion, dhembshuri dhe veçanërisht ndjeshmëria, shkurtimisht, një evolucion ose zhvillim i shëndetshëm emocional dhe nuk ishte.
  Kjo ndoshta është arsyeja që ka kaq shumë psikopate në "krye".

 4. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  mendoni për njerëzit, 6 dhe 7 janë konferenca e hapur e mendjes në Amsterdam, kur Ian R Crane do t'ju tregojë të gjitha për atë (Crane është ish kolegu i agjentit të Mosadit / CIA-s Uri Keller)

 5. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Ian R Crane vjen për të na treguar se ne duhet të përdorim hemisferën tonë të drejtë dhe më pak të majtën tonë ....

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër